Vigtigste > De Bedste Svar > Sofa stretch - praktiske beslutninger

Sofa stretch - praktiske beslutninger

Hvad gør sofaen stretch?

Detsofa stretchforlænger og åbner dine hoftebøjere, som ofte er stramme og forkortede på grund af masser af siddende, cykling eller løb. Detstrækkekan hjælpe med at forhindre skader og give dig mulighed for at føle dig bedre generelt, både mentalt og fysisk.20. nov. Dec 2019Hvad sker der, alle sammen? Velkommen til Yoga med Adriene, LA Edition. Her er jeg i Santa Monica, og jeg vil gerne lave lidt yoga, men jeg vil også gøre lidt afslapning, så jeg besluttede mig bare for, hvorfor ikke kombinere de to og Gør yoga til sofa kartofler? Så for alle, der er sofa-potater og sofa-potater derude, er dette noget for dig, nogle enkle strækøvelser, du kan lave på din sofa. Lad os begynde. (afslappet guitarmusik) Okay, så i starten kan du gøre dig godt tilpas på din sofa.

Smuk eller? Vi starter godt afslappet. Vi bliver langsomt opmærksomme på rygsøjlen, men tager bare et godt sted her. Afhængigt af din sofa kan du være her, eller hvor det føles godt, ikke? Eller måske vil du sidde lige op med det samme.

Så træk vejret dybt ind, luk øjnene (træk vejret) og træk vejret ud i lang tid. (udånder) Intet specielt her, bare et par dejlige dybe vejrtrækninger. (indånder) (udånder) Og lad os tage endnu en dyb indånding (indånde) og udånder, jeg bare tuller.Men nogle gange er det alt, hvad der kræves, ikke? Bare et par dybe vejrtrækninger. Okay, så nu bliver vi smukke og sidder lodret. Du vil gå videre til kanten af ​​din sofa her, og selvfølgelig er hver sofa anderledes, og det samme er enhver krop.

Så gør det til dit eget Hav det sjovt her. Hvis der er et sofabord der, og du ikke kan, eller måske skal du gå til glidekanten, leve på kanten, måske prøve det. Okay, vi strækker benene længe.

Hvis det er muligt, vil vi virkelig bøje vores fødder her. Igen kan du se dit show, mens du gør dette. eller du kan tale med nogen, og dette er bare en slags underkropsforbindelse for at finde forbindelsen mellem sideben og hæl.Pas på ikke også at blokere dine knæ her. Hvorfor? Nej, vi holder den opmærksomhed, vi lærte gennem vores yogapraksis, selv her i sofaen. Sæt dig pænt op.

Læg dine skuldre frem, op og tilbage, blot et par gange her. Så fødderne er bøjet. (trækker vejret ind) Og jeg bøjer skuldrene og sætter mig pænt og højt. (Udånder) Find et let løft i dit hjerte, netop den slags lift i brystbenet, som vi taler meget om.

Og så tager vi et sekund at kontrollere nakken. Whoo! Jeg spekulerer på, om mikrofonen hentede popen. Måske et par cirkler.Intet særligt her heller, ikke stift, bare pænt og simpelt. Og så vil vi komme videre. Så vi skal bruge fingerspidserne eller vores hænder omkring benene, der kravler ned igen, og pas på ikke at klemme i knæene, især hvis du har tendens til at gøre det i dine led.

Fødderne forbliver bøjede, jeg glider langsomt ned. Jeg kan stadig se op til mit show. (griner) Og ikke sjov.

Lad os tage en pause for at bøje hovedet fremad. Så jeg får en god strækning på hamstring her, det er en dejlig strækning bag på kroppen. En anden variation at prøve ville være at komme på fodsålerne, holde knæene bøjet og bøje sig fremad her, så det afhænger kun af højden på din sofa og din situation og selvfølgelig tætheden af ​​hamstrings.

Så det ser sådan ud. Cool, uanset hvor du er, kan du stoppe med at se artiklen et sekund og bare tage et par dybe indåndinger ind og ud. (inhalerer) (udånder) (indånder) (udånder) Og så ruller vi langsomt op og tilbage på vores sofa.

Fantastisk, bare tag det til siden. Nå. Og gennem midten, nå den modsatte side.

Og så tilbage til midten. Okay, nu til hofterne og hoftebøjlerne endelig og quadsne. Så lad os få fodsålerne på måtten.

Whoa.Robot! Ikke på måtten, på dit tæppe, på din jord, på den metaforiske måtte. Og vi krydser højre ankel til Toppen af ​​venstre lår, jeg kan allerede mærke det her i min hofte, så smuk.

Denne sofa er pæn og lav, så jeg får allerede en dejlig, dyb strækning. Jeg kunne bare blive her og vride min ankel i en retning, og så er dette en god påmindelse om dit yoga værktøjsbælte, fordi du kan gøre det på en sofa eller stol. Så godt.

Og så vil du selvfølgelig tage det lidt dybere, du kan bøje dig fremad. Og slip derefter forsigtigt og skift til den anden side. Venstre ankel krydser højre ankel.

Ahh, så dejligt her. Det er som den perfekte flade sofa til mine hofter i dag. Drej din ankel, hvis det føles godt, masser dig selv lidt, måske vil personen ved siden af ​​dig massere din fod.

Yeah sikkert. (ler) Og hvis du vil gå lidt dybere, skal du bare læne dit hjerte lidt fremad. (trækker vejret ind) Inhaler dybt og brug derefter tilbage for at give slip.

Store. Sidste ting. Er du klar? Vi tager, lad os starte med venstre knæ denne gang, vi tager venstre knæ ned, videre, gå med os forsigtigt højre fod fremad.

cykel til teenager

Så dette kan også gøres på en stol, og afhængigt af sofaens højde er der fordelen. For mig er dette en lav sofa, så jeg går mere til en forreste del af hoftefoldet som en halvmåne. Når du er i en højere sofa, kan du virkelig bruge tyngdekraften til virkelig at åbne dig selv gennem dine hoftebøjere og få en dejlig quads-stretch, og bare holde på bagsiden af ​​din sofa sådan, så dette vil for alle se og føle lidt anderledes.

Bare vær forsigtig, tænk naturligvis på knæ- og ankelstablingen. Og vi trækker et par dybe indåndinger her. Løft dit hjerte, når du har det godt; og igen, hvis din ikke ligner den på grund af din sofa eller krop, kan du stadig finde det, der føles godt der.

Jeg har gjort det på stole før, og det er virkelig rart at bare tabe benets vægt og holde fast i din torso. (Trækker vejret ind) Cool. Lad forsigtigt gå, og lad os kontrollere på den anden side.

Denne ene gang med dit højre knæ ned, og igen når du er i live, når du står højere, lægger du ikke engang nogen vægt på dit ben. Du lader det virkelig bare falde af. Det føles rigtig godt.

Denne sofa er lidt lav for mig for det, så jeg går, jeg går længere og trækker knæet lidt tilbage, så jeg kan føle en dejlig strækning foran. Løft dit hjerte. (Trækker vejret ind og ud) Og så kommer vi tilbage til centret.

Vær altid opmærksom, når du også kommer tilbage. Du ved aldrig, ikke? Du vil virkelig se dine knæ. Og det er det! Nu er du klar til dit show, eller du er klar til at gøre noget.

Forhåbentlig føler, at du bliver bedre til noget, du vil gøre næste, fordi du lige har oprettet forbindelse til din krop. En anden mulighed bagefter er at bare tage en chill-pille, sidde lidt på tværs af benene, eller du ved, min yndlingsposition, sofaen lig. (ler) Jeg bliver et varemærke.

Så jeg går ind i en sofa her og ønsker dig en vidunderlig aften eller en god resten af ​​dagen, og vi ses næste gang. Pas på alle. Namaste. (afslappende guitar musik)

Hvad er en coachstrækning?

TILstrækker træner, eller bare en personlig træner tilstrækker sig, fokuserer på at justere musklerne i din krop og forbedre din mobilitet for i sidste ende at reducere din risiko for skade og styrke dine muskler.15. apr 2019

Jeg er certificeret sundheds- og wellness-coach. Jeg er certificeret ergonomisk vurderingsspecialist ved University of Vermont Medical Center. Jeg er her i dag for at tage dig gennem nogle af ruterne.

Vi gør begge med Theraband og uden Theraband. Theraband er en billig og billig måde at øge fri bevægelighed og strækning på, og den kan også bruges til styrketræning. Så jeg håber, at efter min præsentation i dag kan du fjerne noget eller to, der kan hjælpe med at lindre ømme muskler eller spændinger i din dag og få dig til at føle dig forynget i løbet af dagen.

Så ting, jeg vil dække i dag: 1.) Vi skal tale om kropsholdning og gennemgå nogle øvelser for at sikre, at vi kommer tilbage til en god selvvurdering af vores kropsholdning i løbet af dagen. 2.) Vi gennemgår de strækninger, der følger med det, hjælper med at forbedre din kropsholdning og opretholde en sund kropsholdning. og 3.) Vi taler om nogle adfærdsmæssige strategier, som vi kan implementere i løbet af dagen for at øge din fysiske aktivitet og strækning og bare måder at få motion på, så først skal vi starte med en eller anden form for selvvurdering af vores kropsholdning , hvilket er noget, du kan gøre hele dagen og bare lytte til vores kroppe, finde ud af, hvor smerten er og identificere de områder, som vi har brug for at strække for at få os til at føle os bedre og lykkeligere hele dagen.

Når vi foretager denne sundhedsvurdering, vil vi gå fra fod til hoved. Så lad os starte med vores fødder, vi vil sikre os, at vi er smukke og afbalancerede med fødder med en afstand om hoftebredde. Hvis du kommer sammen, når du vil stå, kan du gøre dette, eller du kan gøre det, mens du også sidder i din stol.

Så smuk og afbalanceret med fødderne omkring hoftebredde fra hinanden. Vores knæ er let bøjede, pæne og afslappede. Vores hofter, vi vil sikre os, at vores hofter er i en neutral position, så for at komme ind i den neutrale position med vores hofter, vil vi tænke på vores hofter som spande med vand.

Det ønsker vi ikke. Vi ønsker ikke, at skovlen skal strømme frem. Vi ønsker at finde den neutrale hofteposition, og vores hofter vil være i tråd med vores hæle, vores ankler, helt op.

Lad os derefter se på vores skuldre. Vi vil sikre os, at vi ikke er afrundede i ryggen. Vi ønsker at holde disse skuldre pæne og åbne.

For at finde skuldrenes neutrale position trækker vi skuldrene helt tilbage, bringer dem fremad og bringer dem derefter direkte til den mellemliggende grund for skuldrene. Så træk det tilbage, før det frem, og træk det tilbage i den midterste jord, ikke for langt frem, ikke for langt tilbage. Okay, det sidste stykke af vores egenvurdering af vores kropsholdning er hovedet.

Vi vil sikre os, at vores hoved, vores ører er på linje med vores skuldre. Så jeg ved, at du naturligvis ikke kan se dette, så måske finde en kollega eller ven til at hjælpe med på en eller anden måde at vurdere din kropsholdning vil hjælpe dig. Så vi vil sikre os, at vores ører er på linje med vores skuldre.

højt fedtindhold vs højt kulhydrat

For at gøre det skal jeg trække hovedet lidt tilbage. Jeg bringer det lidt op, og så kommer jeg tilbage og på en eller anden måde finder mellemgrunden, hvor det alligevel ikke er over toppen. Okay, så nu, hvis du kigger, skal jeg øre, skuldre, hofter, helt ned til mine ankler.

Okay? Så dette er bare en hurtig og nem måde at vurdere din kropsholdning igennem dagen. Meget ens, når du sidder. Vi vil sikre os, at vores fødder er flade på stativet på jorden med knæene omkring 90 til 120 grader, lidt foran os.

Vi ønsker ikke at få vores fødder fanget under vores stol, det vil reducere blodgennemstrømningen til vores underben. Vi vil sikre os, at vores knæ er omkring 90 grader til 120 grader. Vores hofter er omtrent 90 til 120 grader.

Så du bliver muligvis nødt til at hæve eller sænke din stol for at finde den etage. Hvis du sidder i en stol, der er stille og ikke bevæger sig, vil du sandsynligvis være tæt på 90 grader. Så jeg er 90 grader, mine hofter, mine knæ.

Tilbage til skuldrene, som når jeg står, vil jeg sørge for, at disse er neutrale, trække dem tilbage, bringe dem frem og så bare finde mellemgrunden, hvor den ikke er for langt tilbage og ikke for langt frem. Det samme gælder for hovedet. Vi vil sikre os, at vores ører er på linje med vores skuldre, og at dit hoved bare kan vippes lidt ned.

Hver gang du kommer en tomme fremad på din hals, tilføjer det med hovedet ca. 10 pund pres på rygsøjlen, så vi vil sikre os, at vores hoved er pænt og neutralt. Så når du skriver en sms, eller du er en computer, vil du sørge for, at vores hoved ikke er i vores skød, men snarere bringer vi objektet til vores ansigt i vores synsfelt for at lindre trykket på rygsøjlen . Okay, så lad os evaluere den stående kropsholdning. vores siddestilling.

Vi ønsker at sikre, at sædet er pænt og fast mod vores nedre ryg, vi har den lændestøtte i vores nedre ryg. Nu er vi alle pæne og neutrale, god blodcirkulation i hele kroppen kun to måder at vurdere kropsholdning, stående og siddende. Den siddende kan du selvfølgelig bruge den, selv når du kører din bil.

Bare sørg for, at din krop er helt justeret, vi læner os ikke på midterkonsollen eller har en arm op. Vi er pæne og neutrale, vores led er tæt på kroppen og alt er smukt og tæt på vores krop. Okay, så nogle strækninger, som vi kan gøre for at opretholde eller forbedre kropsholdning, lad os starte med Theraband.

Nu er Theraband, som du kan få i din lokale sportsbutik, lokal det online. Det grønne identificeres normalt som en intensitet eller modstand, der er i mellemgrunden, ikke for hårdt, ikke for lys. Sort omtales normalt for et hårdere, mere elastisk bånd.

De lysere farver som gul er mere af en lysere modstand. Sørg for at finde ud af, hvilken farve du køber, og fra hvilken producent. De har alle forskellige retningslinjer.

Så du vil være sikker på, at dit theraband ikke er revnet eller revet. Du vil opbevare det på et tørt sted som en taske, så det ikke bliver helt skørt og revnet. Okay, så den første, vi skal gøre, er bare en simpel øvelse for skuldrene, bare for at åbne skuldrene.

Og du kan øge intensiteten ved at holde båndet over bredden af ​​denne øvelse eller tættere. Du kan også gøre dette uden at bandbyen bare løfter hænderne på mig. Så jeg kommer til at gå lidt længere fra hinanden med båndet end hoftebredde fra hinanden, og hvad jeg skal gøre er bare at bringe det helt op til mit hoved, pænt og langsomt og kontrolleret.

Og du vil føle en let spænding i din skulder, hvor du ikke kan gå længere. Hold det og kom så lige ned igen. Tag en god dyb indånding, når du strækker dig op og ned igen.

Hvis du føler dig ubehagelig, skal du ikke gå så højt på strækningen, eller hvis du føler smerte, skal du sørge for at stoppe. Det kan være et tegn på noget mere seriøst, og det kan være noget, du bør konsultere med en læge. Så vi vil lave en variation på denne strækning, vi går over hovedet og derefter bagved hovedet med vores hænder.

Så vi går op, pæn og langsom og kontrolleret. Når vi er op, stopper vi et øjeblik, og så kommer vi tilbage. Træk dine skulderblade sammen, fint.

Klem din ryg. Kom lige tilbage op og ned. Så dette er en fantastisk måde at åbne dit bryst på, åbne dine skuldre og virkelig hjælpe med at forbedre den kropsholdning i dit øvre brystområde.

Endnu en gang går vi ovenpå, kommer ovenpå, lægger vores hænder bag nakken, klemmer skulderbladene sammen. Nå, lige tilbage og op igen. Så theraband er godt, fordi det hjælper med at opretholde tilpasning med begge lemmer, der bevæger sig, begge arme bevæger sig.

Hvis du ikke gør det, kan den ene bevæge sig i en bestemt retning end den anden. Så det hjælper med at holde begge hænder i kø, begge skuldre på linje og virkelig enhed i armene for at skabe nogle øvelser, som du kan gøre med theraband. Hvis du laver meget matematik eller musearbejde, skal du bruge dine hænder meget, dine flexorer og extensorer i underarmen kan være lidt stramme, lidt ømme i slutningen af ​​dagen eller midt på dagen.

Så enhver strækning, du kan gøre for flexorer og extensorer, er let. Vi rækker vores håndflade ud, vender opad, håndfladen opad. Brug den modsatte hånd til at placere den i din håndflade og trække din hånd forsigtigt tilbage.

Hvis du føler dig utilpas, kan du bøje lidt eller bringe den hånd tættere på dig, dette vil reducere intensiteten af ​​denne strækning. Jo længere ude, jo mere intens ville strækningen være. Vi holder dette i cirka fem til ti sekunder, kun en kort strækning.

Og slapp af, lav et par håndledsruller med og mod uret. Nå, mig, jeg skifter hænder. Håndflade ud, tag den med den anden hånd og træk den hånd tilbage.

Du ønsker ikke at få fat i fingrene, du kan lægge lidt muskelspænding med det, nogle ledbånd med det, så lad os sørge for, at vi griber dem lige i håndfladen, så strækningen ikke bliver for intens. Hvis den er for intens, kan vi bringe hånden tættere på vores krop og strække s for at mindske den, hvis den er for meget. Stræk i fem til ti sekunder, og slapp derefter af, håndled ruller.

Og det betyder virkelig hele dagen, hver time, at stå op og strække sig lidt. Nu skal vi gøre den anden side, ekstensorerne, så vi strækker den øverste del, vores hånd går ud, vi går ned og ud, så når du ser på kameraet her, vi går ned og udad, tag fat i den bageste hånd og træk den tilbage. Dejligt og let, træk det op i cirka fem til ti sekunder og slapp af, lav et par håndledsruller.

Denne gang skal du gå uden for vores krop med den anden hånd. Tag fat i bagsiden af ​​vores hånd direkte omkring tommelfingeren og træk den forsigtigt tilbage. Du vil føle denne strækning lige bag på din arm.

Igen kan du tage noget ubehag lidt godt tilbage. Håndled ruller og slapper af. Okay, så laver vi bare en simpel skulderrulle for at lette trykket i den øvre trapezius eller nakke, okay? Så vi skal bare gøre noget.

Bring dine skuldre til dine ører og bring disse skuldre fremad, bring dem tilbage til dine ører og fremad, meget godt. Nu går vi baglæns. Vi går fremad, op til ørerne, tilbage og ned.

Endnu en gang frem, op, tilbage og ned. Meget godt. Ryst det lidt ud.

Okay, vi har gjort overkroppen, nu skal vi komme op til underkroppen. Så stræk lænden og bøjningerne lidt. Fødderne vil være lidt bredere end hoftebredde fra hinanden.

Hvis du har brug for en stol, kan du helt sikkert holde fast i stolen eller bordet, hænderne kan gå på din nedre ryg for lidt støtte eller på dine hofter, og jeg læner mig bare lidt tilbage og prøver ikke at se op i loftet, du kan få lidt svimmel. Læn dig tilbage og kom derefter frem. Du vil også mærke strækningen i din nedre ryg og en lille smule i dine hoftebøjere.

Gå en gang til. Læn dig tilbage, du kan også gøre det i din stol. Læn dig tilbage og fremad.

Meget godt. Så vi vil føle, at i det nedre område r tilbage, lidt i hoftebøjningerne. Dernæst vil vi arbejde os op i hamstringen, ind i gluteale muskler.

Vi skal gå en fod foran den anden. Du skal bruge en stol, bruge bagsiden af ​​en stol til støtte, hvis du har brug for det. Fødderne vil være omkring en fod fra hinanden og omkring seks inches brede. Vi læner os tilbage på det ben, der er bag os, og vi peger forbenet, peger tåen mod himlen.

Du vil mærke dette lige bag forbenets ben. Bøj dig her, føl denne strækning. Igen, fem til ti sekunder, skal du bare strække dig hurtigt og slappe af.

Fin, skift ben. Cirka en fod fra hinanden, 6 inches bred. Læn dig tilbage, føl strækningen i dine lårmuskler.

Så dette er nogle strækøvelser, som du kan udføre i løbet af dagen for at forbedre kropsholdning, øge blodgennemstrømningen og lade ilt strømme gennem kroppen, såvel som vi bruger den. Så for hver time du sidder, skal du prøve at stå op et par minutter for at gøre disse strækninger. Walking-møder er en anden god måde at øge din aktivitet på.

Gå ud og lav nogle udendørs strækninger. Få en kollega eller ven til at slutte sig til dig, det er altid sjovt. To ting, du virkelig vil være opmærksom på i løbet af dagen, gentagne bevægelser, ting du gør meget mus eller tastatur, vi vil sikre os, at vi holder hænderne væk fra tastaturet, vores håndled fra tastaturet.

Vi flyder som en pianist. Vi vil ikke have pres på vores håndled, mens vi skriver, eller når vi smelter, og jeg vil komme med et vildt gæt her, mange af jer er sandsynligvis højrehåndsmugning, og du har sandsynligvis gjort det i 10, 20, 30 år. Bare en anbefaling, skub den til venstre, og nu har vi taget alt pres fra højre arm i musen til venstre.

Nu kan vi med rimelighed balancere arbejdet mellem armene. Bare et sjovt lille tip. Gentagne bevægelser som denne, når du kører meget, afbalancerer, hvilken hånd du styrer med.

Med den ene hånd oven på rattet skal du skifte arm på rattet eller holde begge hænder pæne og tæt og bevare disse neutrale stillinger hele dagen. Håber du har fået en lille ting eller to, som du kan lægge i din dag for at hjælpe med at lindre muskelspændinger, ømme muskler og bare få blodet til at strømme, få iltet til at flyde og føle dig glad hele dagen. Tak og have en dejlig dag.

orbea rallon anmeldelse

Hvorfor forårsager stramme hoftebøjere rygsmerter?

Derudoverstramme hoftebøjerereducere dinhofterevne til at udvide sig, mens du står eller går. Rygsøjlen kan begynde at kompensere for denne manglende forlængelse ved at lægge ekstra pres på lændehvirvelsøjlen og skiverne ogforårsager smerte.09.01.2021

♪ Bob og Brad, de to mest berømte ♪♪ Fysioterapeuter på Internettet ♪ - Hej folkens, jeg er Bob Schrupp, Fysioterapeut - Brad Heineck, Fysioterapeut - Sammen er vi de bedst kendte fysioterapeuter på Internettet - Efter vores mening selvfølgelig Bob. - I dag skal vi vise dig, hvordan du kan lindre spændinger og smerter i dine hoftefleksorer i halvfems sekunder, i sengen, og ved du hvad, jeg er virkelig begejstret for at se dette, fordi jeg ikke ved, hvad Brad vil gør, dette er nyt for mig. Og jeg har problemer med mine hoftebøjere, jeg rullede dem med skum, jeg masserede dem, så jeg er virkelig begejstret for at prøve dette Brad.

Ja, det er en anden tilgang, meget lettere, og det har gået i årtier, bogstaveligt talt, hele denne teknik-- Okay, jeg ser det i dag, og jeg gør det, og jeg kommer tilbage og rapporterer det . - Sig ikke mere, Bob. - Forresten, hvis du er ny på vores kanal, skal du tage et sekund og abonnere på os.

Vi uploader artikler om, hvordan de siger sundt, fit, smertefrit, og vi uploader hver dag Ingen chance, gå til Bobandbrad.com, gå til giveaway-området, vi giver altid noget væk. I øjeblikket giver vi et Thermotex langt infrarødt varmesystem væk.

Dette er fantastisk, dette er langt infrarød varme, hvilket betyder, at det ikke trænger ind et par millimeter, hvilket er, hvad normal varme gør, det er på hovedet - normal varme - det går faktisk så langt - ja - strålende varme, ikke? - Jeg tror, ​​det er konvektion - konvektionsvarme? - din typiske varme pakke, du køber den til-- lige. - $ 20 på apoteket - så det går meget dybere, gør en stor forskel, Brad og jeg er store fans, dette er faktisk min, jeg fastgjorde det på en pude, jeg gemte det i min stol og det giver mig lidt støtte, og det giver mig - det var dejligt af dig at afslutte det, Bob - Ja, gå til Bob og Brad på Facebook, du kan finde konkurrencestiften øverst på siden.

Gå over til Twitter, Instagram eller Tik-Tok, hvis du vil have en 60 sekunders version af vores program - Wow, det var godt Bob - Tak - Okay, lad os stå op via hoftebøjeren. (m etal rasler) Så hoftebøjeren bøjer hoften. Og jeg fortæller faktisk altid mine patienter, når du ser, hvor din lomme er, hvor du lægger din hånd i, det er musklen.

Lidt mere detaljeret med Sam, Sam, jeg er hvor den, du ved hvor den muskel er. Nu kalder vi det en dyb muskel, fordi den bogstaveligt talt er dyb. Hvis du kigger på din mave her for at komme derhen, er du faktisk nødt til at palpe og skubbe din mavemuskler og derefter nogle tarme, nogle af dine indre organer kan være lidt i vejen.

Dit bilag er tæt på det. Så det er virkelig en hård muskel at massere. - Jo da. - Så hvis du er 'Jeg har en tæt muskel, og jeg vil massere den, nogle terapeuter gør det, personligt har jeg aldrig gjort det. - Det har jeg heller ikke. - Det er virkelig svært, men nogle mennesker er gode til lægfolk, der gør det ikke, jeg anbefaler det ikke, det er bare for dybt.

Men du har ikke brug for denne teknik. Det er det pæne ved det. Så her har vi, den lyserøde er, at øh

Hjælp mig, Bob, jeg har Iliopsoerne? - Ja, men der er ilium, dette er dette. - Ja. Iliacus. - Og så er psoas den røde muskel. - Sikker. - Og den røde muskel, psoas, forbinder faktisk til lændehvirvlen.

Og det er derfor, rygsmerter kan være forbundet med stramme psoas. - Ja - Så det kan trække i ryggen - Præcis. Og det er så på bækkenet, på iliacbenet eller på bækkenet - Jada.

Det forbinder med lårbenet, indersiden af ​​lårbenet og placeringen og anatomien og biomekanikken deraf er virkelig kritiske for at få denne teknik til at fungere - Okay, du kan se ved indsættelsespunktet, at du kan se her, du kan trække op hendes hofter her - Præcis. - Og hun kan bøje sig. - Nemlig.

Okay, Sam, du er færdig. - Tak. (Brad humrer) - Okay, så lad os komme til selve teknologien.

Så du kan gøre dette på et tæppe, du kan gøre det i sengen. Det betyder ikke noget - Vil du have nogle puder, Brad? - Ja, sandsynligvis bare en, tror jeg. Dreng, det passer ok, så hvad vil du fortælle mig, at min højre hofte er den smertefulde, den stramme. Jeg vil sidde eller lægge mig i en såkaldt hooked position med mine knæ opad. - Jeg lægger mig ned - Jeg ligger ned - forestil dig, hvordan dine hofter føltes før teknikken, og derefter bagefter sammenligner vi dem igen.

Så lad os sige, at det er stramt, det gør lidt ondt. Lad os sige, det er fem over ti. Ti er den værste smerte, du nogensinde har haft, nul ingen smerter.

Så nøjagtigt imellem. Og det føles stramt. Hvad du skal gøre er først og fremmest, du skal slappe af, og hvad de siger nu, gør det som om du er. Vi er en terapeut, vi vil føle det og finde det ømme sted, knuden i denne muskel, vil være igen springer vi over det.

Du hæver langsomt dine hofter, bringer dit knæ til brystet, og som om du gør det, finder du den mest komfortable position. Normalt vil det være så tæt som du kan få knæet til brystet. Det kan være i retning af skulderen over brystet.

Det kan være til siden. Alle vil være lidt forskellige om det. - Så Brad, når du siger det, når det nu føles bedre herude, taler du ikke om det, du taler om den mest behagelige position, så snart den trækkes mod dig. - Korrekt.

Højre - Okay, så - Hele målet med denne positionskomfort er at forkorte muskelen - Sikker. - Fordi vi faktisk vil frigøre spændingen - Gotcha - Lad blodet strømme ind i muskelen, hvilket giver mulighed for smertelindring og helbredelse. - Så ja, lige nu forkorter muskelen bestemt. - Kort.

Nemlig. Men nogle gange kan det føles lidt bedre, og igen gør du det, der føles bedst. En ting, som de fleste mennesker finder, er lidt mere behagelig, når du drejer lårbenet.

Med andre ord, min fod, vil du se, gå i den retning. - Interessant. - Jep.

Så fordi du ved, at - højre - flexorer er - eksterne rotatorer - højre, højre, så vi vil forkorte det. Dette fungerer måske ikke måske for dig nu. Hvis det gør det, ved du bestemt, om det føles bedre på den måde, så prøv det.

Og for mig gør jeg det lidt, men ikke alt for langt her, lige her. - Jeg sagde det forkert, Brad, gjorde jeg ikke? Er det en intern rotator? - Nej, det er en ekstern rotator. - Det må jeg også tænke over. - Dette er terapeutens samtale. - Undskyld. - Du behøver ikke vide det. - Du kan ignorere det. - Højre, højre. - Lyt til hvordan han frigiver det. - Og så har du din pude, du vil trække vejret dybt, og du vil ikke starte den andenoghalvfems behandling, før du er i den mest behagelige stilling og kan slappe af.

Jeg vil bare hænge ud her og - Grundlæggende forkorte Så du sætter musklen - lige - til den korteste position - yup - det er behageligt, og så vil det slappe af, fordi stresset er væk - højre, højre, og det er hele teorien mellem stress Modstressbehandling eller stillingsfrigivelse. - Gotcha.- Som er grundigt undersøgt gennem årene.

Du skal virkelig se på din mobiltelefon, du ved, få din mobiltelefon ud eller på et ur med en, du skal køre halvfems sekunder. - Halvfems sekunder. - I det mindste. - Ja, selvfølgelig kan du gå længere . - Du kan gå længere, absolut. - Men gå ikke mindre. - Right. - Gotcha. - Og når du er færdig med disse halvfems sekunder, er det vigtigt, skal du ikke bare slippe det.

Nej. Tag dig tid og lad den gå langsomt, og du vil fortsætte med at slappe af og trække vejret. Hvis du vil have blid bevægelsesfrihed, vil du.

Du ved, du skal rejse dig fra sofaen eller sengen, uanset hvad du er, og bare tage dig tid. Alt, det, ved du, du rejser dig op, du vil ikke udføre aggressive hoftefleksionsstrækninger, vi har også artikler om det - Så-- Det gør vi ikke - Du ville ikke gøre det lige nu - Lige - Du ville ? på et andet tidspunkt, måske, da? - Ret, ja, rigtigt. - Okay. - Ret. - Så dette gøres separat, og de er slet ikke forbundet. - Og jeg siger, hvis du har gode resultater med dette, dette og det føles løst, har du muligvis ikke at gøre-- At gøre de andre. - Hoften strækker sig.

Det er muligt, at du strækker dig for meget, og det er krampagtig irriterende, næsten. - Højre. - Så hvad, hvor meget tid? Har du noget imod det, hvis jeg prøver det, Brad? - Åh, Bob, ja, absolut. - Så jeg bruger en anden pude. - Ja, pfft.

Ja, det vil vi ikke forveksle. - Ja. - Din har samme farve.

Wow. - Nå, jeg tager det op. Det i bunden? - Jeg ville- - Eller så højt? - Uanset hvad der er mest behageligt. - Okay. - Du får den maksimale komfort. - Så jeg tager fat på det.

30 minutters cykeltræning

For at jeg kan mærke dette nu, kan jeg allerede føle smerte. Nu - Okay - Så nu - Nu ville jeg måske få det ud - Nå, det er værre - Okay - Og at 'Det er lidt bedre. - Okay.

Lad mig nu dreje det Ja, skru det op lidt. - Åh, det føles bestemt bedre. - Det gør det? - Ja. - Se, det vil sige, nu er du - Det er bestemt bedre. - Du behøver ikke se det være en terapeut.

Hvis en terapeut hjælper dig, får han alligevel feedback fra dig - Sikker på - Du går bare ikke deroppe og tager det til et bestemt punkt. Det er alt feedback fra patienten - Ja, det er bestemt den bedre position - Det føles godt? - Åh ja - Tryk nu på timeren - Nå, jeg har gjort det i femten sekunder - Bob, Bob, du talte. Dette er artikel, det tæller ikke. Vi er nødt til at trykke på timeren, men stadig, ja, fordi du kan gå i mere end 90 sekunder. - Jo da. - Så det er okay, øh - Nå, jeg vil ikke have nogen mennesker.

Se på død luft her lige nu, så - Okay, tiden er inde. - Jeg rejser mig. - Vi foregiver i 90 sekunder-- Så jeg tager det langsomt ned, ikke? - Ja. - Og det kan jeg se, fordi jeg, det vil altid lyse, hvis jeg svigter det for hurtigt. - Du bliver muligvis nødt til at få fat i det. - Ja, ja. - Du ved, at dette fungerer for nogle mennesker. - Jeg er enig. - Ja. - Jeg er enig. Og så langsomt, og så kan du måske bringe det ned som du sagde og derefter dreje lidt frem og tilbage. - Ja, blidt, alt er blidt, afslappet.

Du trækker vejret afslappet, alt. Det er bare en vidunderlig måde at behandle på - Dette er virkelig interessant for mig, for det er noget, jeg skal gøre i weekenden - Ja. - Min kone og jeg tager en lang gåtur - Højre. - Og jeg gør, jeg laver normalt nogle strækninger nu før jeg gør det - Sikker på - Og jeg prøver det - Det, ændringen - Og jeg rapporterer tilbage - Det kunne ændre vores liv, Bob, og mange andre mennesker derude, der arbejder for hårdt til. ..

Du har lyst til en ny mand, ikke? - Ja! Bojangles. - Det er rigtigt. - Ja. ♪ Han springer så højt. ♪ - Ja, åh nej, bare-- Hop så højt - jeg lyttede lige, jeg bad Alexa forleden om at spille denne sang.

Men vent, Bob, der er mere. - Okay. - Vi skal lave endnu en artikel, jeg er begejstret.

Hvordan stramme hoftebøjere kan påvirke dine hamstrings - Wow - Dette bliver en god artikel. Det kommer næste - hold øje - i de næste par uger - hold øje - sig ikke mere, Bob - tak for at se.

Kan jeg betale nogen for at strække mig?

Så det giver mening, at folk erbetalerfagfolk til at hjælpe dem med at lære atstrækkeog komme sig korrekt. Og du behøver ikke engang træne for at få enstrækkesession - dekanfordelnogen som helst, synes godt omnogender sidder ved et skrivebord hele dagen og har brug for lidt lettelse.9. feb 2020

Hej alle sammen, det er Doctor Jo, og i dag skal jeg vise jer mine top 5 behandlinger for stramme muskler. Så lad os starte. Den første ting, du skal gøre, når du har stramme muskler, er en god opvarmning først.

Hvis du kommer ind i strækninger med det samme, får du normalt ikke så meget fordel af opvarmning. så er musklerne pæne og løse og varme og strækker sig lidt bedre. Så jeg kan godt lide at bruge Aband til at varme op.

Så hvis jeg havde mine muskler spændte, måske mine lårmuskler, måske endda glutes, ville jeg bare tage et bånd og så bare lægge det omkring mine lår her og så bare ligge. Og grunden til, at jeg kan lide bandet, er fordi de giver dig en vis modstand i forskellige retninger, så jeg skal lave en bro, men jeg skal lave en bro med bandet. Så jeg har en vis modstand i den retning såvel som når jeg rejser mig.

Så jeg vil stadig holde knæene hoftebredde og skulderbredde fra hinanden, og så prøver jeg at holde spændingen op, når jeg kommer på broen. Så hvis mine knæ starter og ikke kan holde den spænding, er det måske lidt for meget af et modstandsbånd. men hold dig lige der, kom på broen, få den pæne slags lige linje, hvis du kan. hvis du ikke kan, er det fint og så bare pænt og sænk igen.

Jeg ville bare starte med måske, ved du10. Du kan gøre et til to sæt på ti, og dette er en fantastisk måde at slappe af på disse muskler. Det er lidt af et helt ben.

Du kan også stå op og lave squats med bandet. Så du bruger dette bånd til at varme op ekstra med det, men du laver ikke en stor, tung øvelse endnu. Du varmer bare de muskler op.

Så når du er rejst pænt varmet op, kan du rulle lidt ud. Når dine muskler er rigtig stramme, er strækninger nogle gange ikke helt nok, så du kan bruge noget som en rullestok til at finde ud af det. Så lad os sige, at min quad er virkelig stram her.

Jeg kan godt lide at bruge en pind, fordi du har lidt mere kontrol. Du kan komme forbi på siden. Jeg får lidt it-bandet på quadserne.

Du kan få sideenheden, du kan få hovedenheden, du kan få VMO indvendigt og derefter endda adduktoren. Så hvis jeg er meget tæt på dette område, er dette en fantastisk måde at løsne det på. selvom jeg ville gå på hamstring på denne side, kunne jeg også gøre det.

Så hvis du bruger en rullepind eller noget, der er smukt, fordi det er solidt, giver det ikke efter. Og så du har meget pres, kan du bare starte med måske et minut, hvis du virkelig har spændte muskler, dette vil gøre det, og du vil føle det, men til sidst kan du gå op til to, tre, måske endda fem minutter ved blot at rulle hele kroppen ud. Du kan endda gå ind i din kalv og løsne den pænt.

Så hvis du ikke har en rullepind, eller hvis du ved, at du vil have lidt mere pres end rullepinden, kan du bruge en rulle. Denne er virkelig sej, fordi du kan se, at den har nogle akupressurpunkter. Så igen, måske hvis jeg ville rulle mine kalve ud, men måske var stokken ikke helt nok, så kan jeg anvende noget kropsvægtstryk.

20 minutters ab træning

Så jeg er bare i stand til at skifte det til og fra for at få alle siderne af den kalv. Disse små akupressurpunkter giver det ekstra boost, og så føler jeg en dejlig strækning i dem. Og hvis det ikke er for meget med akupressurpunkterne, kan du fjerne dette stykke lige her og derefter bare bruge rullen.

Nu er dette ikke en skumrulle, som du kan se her, men lavet af et solidt gummimateriale, så pænt og solidt. Så dette vil igen give dig et godt pres på disse spændte muskler for at træne dem. og som du kan se her, har jeg brugt et par forskellige ting indtil videre, og folkene på Skyin sendte mig deres genopretningssæt.

Og det er virkelig sejt, for når du træner meget og til tider har stramme muskler, er det rart at bruge en række ting, fordi du ved, at dette kan være godt for en mindre muskel, det kan være godt for en større muskelgruppe. Du ved, hvis dine arme eller skuldre gør det, kan du kun gøre det her, men det kan ikke være, men nok pres. Så nu kan du få rullen, da dette ikke er en skumrulle, da det er så hårdt gummi, vil du ikke rulle noget ud som din rygsøjle, fordi det bare bliver lidt for meget pres, som du er opmærksom på og så kan du også kun bruge akupressurpunkterne her.

Så når du sad, kunne du sætte dine fødder på det. ofte når alt hvad du har er generel muskelspænding ned til fødderne, såsom plantar fascia, plantar fasciitis eller bare kramper og buer. At sidde i en stol kan lægge mere pres på dig, hvilket også kan gøres, hvis du har lidt spænding i underkroppen.

Ofte er det blevet vist, at disse akupressurpunkter virkelig hjælper med at slappe af musklerne. Så du kan bare lægge dig ned på det, for nogle mennesker kan det først være ubehageligt, fordi du ved, at de er små prikker. du kan mærke en sådan prikken, men hvis du ligger her længe nok, måske et minut eller to minutter, får det en dejlig varm følelse, fordi det simpelthen stimulerer blodcirkulationen. og ofte er der ingen god blodcirkulation i spændte muskler.

Dette er bare en rigtig god måde at prøve forskellige ting på og sørge for, at blodcirkulationen øges for at få de spændte muskler ud. og remmen er virkelig sej, så jeg ville gerne vende tilbage til den meget hurtigt, for her kan du se, at du kan ændre størrelsen på sløjferne, og det giver dig også en lidt anden spænding. Så det har et par forskellige steder, hvor du kan ændre det op, hvilket også er virkelig rart. og så har den også to små silikone strimler på indersiden, så den ikke glider.

Så dette er også en rigtig cool type bånd, og det er også stof i stedet for latex, så det holder meget længere end andre typer modstandsbånd. Så hvis du er interesseret i at købe gendannelsessættet, skal du sørge for det og klikke på linket ovenfor. Den sidste, jeg virkelig kan lide, er en type fuldkropsstrækning. især når du er anspændt, kan du nogle gange kun være spændt i dine kalve fra at løbe meget, men ofte når du træner i hele kroppen, er du lidt anspændt overalt. og sandsynligvis er min foretrukne strækning i hele kroppen en bønstrækning.

Så hvis du kan komme komfortabelt på knæ med en bøn, er det godt på gulvet. Enhver af disse øvelser er bedre på en fast overflade, men du kan gøre dem på din sofa eller på sengen. Men hvis dine knæ ikke gør ondt for meget bare for at komme ned sådan.

Du går ind på et bønesti, hvor du bare strækker armene ud og derefter kommer helt ned. For at du kan se her, strækker jeg mine skuldre ud. Når jeg har et par stramme skuldre, strækker jeg mine hofter, knæ og endda mine fødder.

Du kan se, at de er fremhævet, så det er virkelig en dejlig fuldkropsstrækning. Og du vil gerne forlade denne i tredive sekunder og derefter komme op igen og gøre det tre gange. så du kan starte her og rulle ud, eller hvis det ikke virker for dig, måske hvis dine knæ er lidt stramme, kan du faktisk starte med dine hænder foran dig og derefter læne dig tilbage.

Så hvis jeg ikke kunne gå helt ned, får jeg stadig en rigtig flot skulderstrækning. Jeg strækker stadig mine hofter og knæ og mine fødder også. Så jeg kan godt lide at afslutte med denne strækning i hele kroppen, som er rigtig god.

Så disse var mine top fem behandlinger for muskelspænding. Hvis du er interesseret i at købe gendannelsessættet, skal du sørge for og klikke på linket ovenfor. og glem ikke at abonnere ved at klikke der nedenfor. og husk, vær sikker, have det sjovt og håber du bliver bedre snart.

Hjælper vandring med at løsne stramme hoftebøjere?

'Ensidige øvelser som step-ups og tåberøringer med et ben er særligt effektive til at styrke glutes, menslunges, laterale lunges, air squats og jump squats vil nulstille alle musklerne omkringhofter.31. jan. Dec 2019

Hvordan løsner jeg mine hoftebøjere?

Hold armene lige ud foran dig på brystniveau. Løft langsomt dine arme lige op, når du klemmer din røv og skub forsigtigt dit bækken fremad. Det vil rette dit venstre ben og uddybe bøjningen i dit højre knæ. Du vil mærkestrækkeforan din venstrehofte.27. jan. Feb 2020

Er assisteret strækning det værd?

Hvis du er en sund gymnastiker, sandsynligvis ikke. Men de kan give dit fitnessregime et ekstra lag, hvis du er villig til at betale og værdsætte fleksibilitet. Tilhængere afstrækker sig- kun klasser hævder, at de giver en dybere, mere gavnligstrækkeend traditionelle fleksibilitetskurser, som yoga.6. apr 2018

Hvor meget koster en stretch session?

Tjenester varierer fra $ 40 til $ 100 (afhængigt af længden af ​​din aftale), selvommangestudios tilbyder lidt merekoste-effektive pakker.3. juni. 2018 nov.

Hjælper gå stramme hoftebøjere?

'Ensidige øvelser som step-ups og tåberøringer med et ben er særligt effektive til at styrke glutes, menslunges, laterale lunges, air squats og jump squats vil nulstille alle musklerne omkringhofter.31. jan. Dec 2019

Hvorfor er mine adduktorer så stramme?

Osteitis Pubis udvikler sig, når dårlig biomekanik, mønstre og måde, du bevæger din krop på, overbelaster og overbelaster dinadduktorer. Din overanstrengteadduktorerblive træt og dysfunktionel. Denne øgede tæthed trækker ved fastgørelsen af ​​musklerne i skambenet og forårsager degeneration af skam symfysen.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Memphis cykelruter - hvordan man adresserer

Er Memphis cykelvenlig? Siden de uheldige udmærkelser, der blev givet af Bicycling.com, for adecade siden, arbejdede byen for at blive et mere cykelvenligt samfund. I 2019 tilføjede byen 22 miles cykelveje til sine i alt 270 miles stier. I 2010 kunne byen tegne sig for mindre end to miles af cykelstier. 07.01.2020

Raleigh sporcykler - søg efter løsninger

Er Raleigh et godt cykelmærke? Så for at besvare dit spørgsmål er Raleigh lige så god kvalitet som enhver cykelbutik-cykel til en lignende pris. Hvis du sammenligner Raleigh med topklasse mærker som Trek eller Specialized eller Cannondale, vil du generelt opleve, at Raleigh vil have bedre komponenter til samme pris eller lignende komponenter til en lavere pris.

Cykelbalance - hvordan løser du

Hvordan balancerer vi på en cykel? Cykelryttere kan bruge to hovedbalanceringsstrategier: styring og kropsbevægelse i forhold til cyklen. Styring er afgørende for at opretholde balance og gør det muligt for cyklen at bevæge sig for at bringe støttebasen tilbage under centrum af massen. 24 februar. 2016 г.

Dallas cykelhjelm lov - besvare spørgsmålene

Er det ulovligt at cykle uden hjelm i Dallas? Hjelmlov Det er lovligt for alle personer i alle aldre at betjene en cykel uden at bære hjelm, medmindre andet er bestemt i en kommunal forskrift.

Wilier bikes anmeldelser - den ultimative guide

Er Wilier-cykler gode? Wiliers nye nul-SLR er en af ​​de bedste landevejscykler, du kan købe. Wilier Triestinas seneste har præstationen at gå head-to-head med de bedste cykler på markedet. Takeaway: Wiliers nye Zero SLR er en moderne racercykel på alle måder med den præstation, du forventer af en top-of-the-line cykel.24. 2019.

Cykelkultur - hvordan man løser

Hvorfor skal vi udvikle en cykelkultur? Urban cykelkultur er et kraftfuldt instrument til at opbygge bæredygtige, sunde og retfærdige byer. Cykelværktøj til byer og borgere rækker langt ud over transport, rekreation og sport.