Vigtigste > De Bedste Svar > Krampe i indre lår - praktiske beslutninger

Krampe i indre lår - praktiske beslutninger

Hvordan lindrer du indre kramper i låret?

Hvis du har enkrampe, kan disse handlinger givelettelse:
  1. Stræk og massage. Stræk de trangemuskelog gnid det forsigtigt for at hjælpe det med at slappe af. For en kalvkrampe, læg din vægt på dit trange ben og bøj knæet let.
  2. Påfør varme eller kulde. Brug et varmt håndklæde eller varmepude på anspændt eller tætmuskler.
3. 2021.Dette er Brent fra Brookbush Institute, og i denne artikel handler vi om hyperstatisk manuel frigivelse af adduktor magnus. Hvis du ser denne artikel, antager jeg, at du ser den til uddannelsesmæssige formål, og at du er en licenseret manuel terapeut. Det vil sige en fysioterapeut, atletisk træner, kiropraktor, massageterapeut eller osteopat, og lovene i din tilstand dækker dit muligheder for manuel frigivelsesteknik.

Hvis du er i tvivl, skal du henvise til disse love. Personlig træner, denne artikel gælder sandsynligvis ikke for dig. Jeg lader min ven Melissa komme ud.

Hun vil hjælpe mig med at demonstrere. Nu følger alle disse statiske manuelle frigivelsesteknikker meget lignende protokoller. Vi har brug for at vide, hvordan vi skal føle den muskel, vi målretter mod.Vi får bonuspoint, hvis vi kender triggerpunkterne, fordi det helt sikkert vil indsnævre vores søgning. Vi er nødt til at vide, om der er væv, vi måske vil passe på, der ikke kan lide kompression. Med adduktorerne er vi nødt til at være opmærksomme på lårarterien.

Lårarterien er ikke enorm under vores fingre. Husk, at arterierne ikke er tykkere end din lillefinger. Hvis du får en puls, mens du gør dette, skal du ikke freak out, bare bevæg dig op eller ned eller side til side, og du skal kunne finde vej til målvævet uden at komprimere den arterie.

Og selvfølgelig skal vi vide, i hvilken position vi vil placere Melissa, så jeg kan føle mig godt tilpas og kan udøve dette pres over en lang, vedvarende periode på 30 sekunder til 2 minutter uden at blive træt, og at Melissa føler sig godt tilpas, og jeg har ikke placere en smertefuld position? . Vi er nødt til at spænde denne muskel lidt, så vi nedtrykker disse knuder eller punkter med hyperaktivitet og ikke begynder at spille spillet om at 'lægge fingeren på en marmor' eller at marmor bare glider ud. I tilfælde af adduktormagnus bruger jeg den samme position, som jeg bruger til at strække adduktormagnus.Så jeg satte hendes fod på min ASIS. Nu har jeg fuld kontrol over, hvor meget spænding der er i din adduktormagnus, fordi jeg kan bevæge mig frem og tilbage så let. Hvis det er alt for meget for hende, kan jeg trække denne måde tilbage.

Hvis spændingen ikke er nok, kan jeg tage et skridt fremad. Og selvfølgelig, hvis jeg lægger mit bord pænt og højt, kan jeg rette mine arme, albuer næsten lukkede, og jeg lægger bare pres ved at bøje mig fremad og bruge min kropsvægt i stedet for at prøve at bruge mine hænder, som til sidst træt mig ud. Nu er det ikke særlig svært at finde din adduktor magnus.

Det er den længste bageste af adduktormusklerne. Så hvis jeg angriber adduktorerne fra den bageste side i den retning, er jeg på adduktormagnusen. Det eneste, jeg skal skelne mellem, er, hvor myaduktor magnus er, og hvor myhamstrings er.I en atletisk befolkning kan du se deres hamstrings springe ud, hvis du ser ned. I Melissas tilfælde kan jeg faktisk se en dejlig lille bump, hvor hendes udviklede hamstrings stikker ud, og jeg ved, hvis jeg lægger fingrene lige over den bump, har jeg en adduktor magnus. Hvis du ikke kan se denne bump, hvis du ikke kan få et godt visuelt fingerpeg om, hvor adduktor magnus begynder, skal du bruge den ene hånd og bruge et dejligt, bredt område til at gribe ryggen og indersiden af ​​låret.

Brug din anden hånd på bagsiden af ​​hælen og lad hende bøje sit knæ. Husk, at din adduktormagnus ikke krydser dit knæ, men dine hamstrings gør det, så du vil føle en stigning i vævstæthed - du vil føle, at dine hamstrings trækker sig sammen, men din adduktorvaner vil. Alt hvad du skal gøre er at gå lige over det kontraherende væv.

Gå videre og slapp af for mig. Okay, nu har jeg nævnt, at hvis jeg ved, hvor disse triggerpunkter er, får jeg bonuspoint. Med adduktormagnusen har vi en, der dybest set er nøjagtigt i midten af ​​låret og derefter en, der er meget tæt på den ischiale tuberøsitet, dvs. meget tæt på adduktormagnusens oprindelse.

Nu skal jeg bruge disse posterior-til-anterior swipes til at finde de strammeste og smaleste fascikler, og når jeg først har fundet dem, kan jeg bevæge mig lidt mere proximalt. I dette tilfælde startede jeg lidt distalt fra midten af ​​låret og fandt et dejligt følsomt punkt lige der. Når jeg finder udbudspunktet i denne position, bruger jeg teknikken med tommelfinger-over-tommelfinger.

Okay, jeg vil slags låse albuerne herude, og så læner jeg mig bare ind. Jeg vil bare læne mig på en sådan måde, at jeg får et godt pres på de tætte fascikler. Husk, jeg sagde, at godt pres er en slags pres, indtil du begynder at give lidt tilbage, men du får ikke den enorme stigning og tilbagevenden, den enorme stigning i modstand.

Fordi på dette tidspunkt vil du sandsynligvis bevogte. Du vil sandsynligvis få smerter, og få en frigivelse vil faktisk være vanskeligere. Vi vil bare gå til det punkt, hvor vi begynder at få en stigning i vævsresistens eller en stigning og pres på fingrene.

Vi holder dette i 30 sekunder til 2 minutter, eller indtil vi føler en frigivelse, sandsynligvis tættere på 30 sekunder, når du først er god til det. Så snart de får godkendelse, kan jeg gå videre til det næste triggerpunkt. Nå, jeg har sagt dette i mange artikler, før du lægger hænderne på nogen, du skal være 80% sikker på, at den muskel er involveret.

Du bruger ikke manuelle teknikker som vurderinger, i det mindste i starten. Selvfølgelig er alt, hvad vi gør, en vurdering, men du skal have god grund til at lægge din hånd. Dette gælder især udløserpunktet for adduktormagnus på den ischiale tuberøsitet.

Dine hænder vil være meget tæt på nogens lyske. Dette er noget, du vil forklare til din kunde. Byg rapport.

Læg ikke dine hænder ned et eller andet sted, eller giv din klient et godt fingerpeg om hvorfor. Du vil sandsynligvis også have en opfølgningstest. Så jeg havde en anmeldelse, jeg tror, ​​det kan hjælpe, og jeg vil udføre denne posttest for at vise dig, hvorfor jeg lægger mine hænder der.

Hvis du bare lægger dine hænder, hvor jeg vil lægge mine hænder og ikke har nogen forklaring, kan du få dig selv i problemer. Så adduktormagnusens oprindelse er helt på din ischiale tuberøsitet, hvilket i det væsentlige holder dig på dette bord. Disse er knoglerne dybt i din røv.

Så hvis jeg kommer tættere på hendes bum og føler det samme væv, kan jeg mærke et udløserpunkt lige her. Samme - pas på folk, jeg snoede lidt på hænderne på den måde, ikke, jeg vil ikke have, at mine hænder skal være over nogens lyske. Hvis det var nødvendigt, når nogen havde det mere behageligt, kunne du få dem til at lægge deres hånd på deres lyskeområde eller bruge et håndklæde eller få dem til at lægge et håndklæde og deres hånd over deres lyskeområde for at få dem til at føle sig trygge.

Og igen går jeg efter det og holder det i 30 sekunder til 2 minutter, indtil jeg får en godkendelse. Hvordan føles det? Begynder du at slappe af? Et godt tilbud. Og så vil jeg sandsynligvis sige, 'Okay, hvorfor rejser du dig ikke og laver nogle squats?' Måske følte hun den smerte der.

I det næste afsnit opsummerer vi vores nærbillede. Okay fyre, for din nærbillede skal jeg bøje og nedbryde dit lår, ligesom jeg ville gøre for en adduktor magnus stretch. Jeg vil sætte din fod på min ASIS, så jeg kan kontrollere, hvor meget spænding der er inde i Heradductor Magnus ved blot at læne mig frem eller tilbage.

Nu ved vi, at heraduktor magnus er den bageste af adduktormusklerne, så vi skal bare skelne mellem adduktor magnus og hamstrings. Melissa har nogle ret veludviklede hamstrings, men for at vise jer, hvordan jeg ville fortælle en, der måske ikke var lige så atletisk eller lige så veludviklet, brugte jeg et dejligt bredt håndområde, så jeg kunne mærke hele indersiden af ​​låret og hele bagsiden af ​​låret kunne. Jeg tilføjer noget pres der, så jeg ved, at jeg kan føle mig igennem ethvert fedtvæv.

Jeg bruger min anden hånd til at blokere anklen og derefter få hende til at bøje sit knæ og hendes hamstrings 'bom' springer lige ud. Husk, at din magnusadduktor ikke krydser knæet og ikke er ansvarlig for knæbøjning. Så når jeg går lige over de nu sammentrukne tætte fibre i vores hamstring, ved jeg, at jeg er på adduktor magnus.

Nu kan du faktisk se dette på kameraet. Hvis jeg lader Melissa gå videre og bøje sit knæ, da hun er atletisk og har disse veludviklede hamstrings - gå videre og slapp af og bøj igen. Du kan se hendes hamstrings springe lige ud, og når jeg går lige over hamstrings, ved jeg, at jeg har ret på adduktor magnus.

Gå videre og slapp af for mig. Nå, med adduktormagnusen ved jeg, at dine triggerpunkter vil være lige i midten eller midtvejs ned i længden af ​​dit lår. Præcis her.

Og så er der et andet triggerpunkt, der er ret tæt på oprindelsen af ​​denne muskel nær dit ischium. Så jeg vil fortsætte med at gøre disse posteriore til anterior slagtilfælde for at sikre, at jeg holder mig væk fra lårarterien, men jeg leder efter den strammeste fascicle. Når jeg har fundet hende, kan jeg bevæge mig lidt mere proximalt her, da jeg startede lidt distalt fra midten af ​​hendes lår.

Når jeg først har fundet dette punkt, går jeg bare over tommelfingeren med tommelfingeren, retter mine albuer og lægger et pres, indtil jeg får et lille tilbageslag fra det væv. Jeg prøver at være rolig for at sikre mig, at Melissa er ret afslappet her. Hold i 30 sekunder til 120 sekunder, og så får jeg forhåbentlig en godkendelse.

Det andet udløserpunkt, vi har, er meget tæt på hendes ischiale tuberøsitet og tæt på lysken. Jeg nævnte, du kunne drape dette område. Du kan få din patient eller klient til at dække deres lyskeområde, så du ikke risikerer at støde på det.

Melissa vil fortsætte og afsløre sig selv, så du har gode hænder til netop denne teknik. Dine ischiale tuberøsiteter er i det væsentlige de knogler, der holder dem på bordet. Dette er bækkenbenene, der ligger dybt i dit balderområde.

Men hvis jeg starter der omkring oprindelsen af ​​denne muskel, vil du opdage, at der er en vis tæthed, en vis tæthed, disse hyperaktive lokale peger kun to eller tre inches væk fra den oprindelse. Og så bruger jeg min tommelfingerteknik her igen. Jeg holder 30 sekunder til 120 sekunder.

Som jeg nævnte tidligere fyre, er dette et vigtigt tidspunkt for dig at evaluere dine hænder og have en god grund til at være her. Dette kunne være en af ​​de teknikker, som jeg tester lige efter at have lavet teknikken, 'Okay, det er derfor, vi gjorde teknikken. Har du det bedre?' Jeg håber, du har haft nærbillede af resuméet.

Der har du det - statisk manuel frigivelse af adduktor magnus. Husk, at når du udfører en manuel frigivelsesteknik, baseret på din bevægelsesvurdering, skal du være 80% sikker på, at denne muskel er involveret. Brug ikke manuelle teknikker alene som vurderinger, især i tilfælde af denne teknik.

De vil foretage præ- og posttest og derefter give din klient eller patient tillid til, at du med god grund lægger dine hænder, hvor du placerer dine hænder. Med denne og alle manuelle udløsningsteknikker vil jeg bestemt foreslå, at du griber en ven, medstuderende, kollega, kollega. Hvis du kan, skal du få en erfaren manuel terapeut til at øve denne teknik, før du prøver den på en klient eller patient.

Der er ingen bedre træning end at øve dette på en anden manuel praktiserende læge og lade den praktiserende læge gøre det mod dig og begynde at dele noter. Disse artikler er fantastiske, men de erstatter ikke den praktiske del, du har brug for for at blive komfortabel i marken. Jeg håber du nød denne artikel.

Jeg ser frem til dine kommentarer og dine spørgsmål. Jeg er glad for at svare på alt hvad du beder om. Jeg vil snakke med dig snart.

Hvad er årsagen til indre lårkramper?

Vigtigsteårsagerafkramperinkluderer dehydrering, overforbrug af muskler og belastning eller traumer af muskler. Blodforsyningen er kompromitteret, når du ikke har nok væske i dinmuskler.Kramperkan også komme fra at gentage en bestemt bevægelse i meget lang tid, såsom at løbe.

♪ Bob til Brad ♪♪ De to mest berømte ♪♪ Fysioterapeuter ♪♪ På Internettet ♪ - Hej folk, jeg er Bob Schrupp, Fysioterapeut - Brad Heineck, Fysioterapeut - Og vi er de mest berømte fysioterapeuter på Internettet - Efter vores mening selvfølgelig Bob. - I dag skal vi vise dig, hvordan du bruger en TENS-maskine med indre lårsmerter, især den korrekte elektrodeplacering. Ja, vi viser dig i slutningen af ​​artiklen, bare for at give en lille teaser her, Brad, vi vil vise dig en ikke-TENS behandling for indre lårsmerter, hvis du vil gøre det sammen med TENS.

Det er altid rart at gå efter to tilgange - Hvad TENS-maskinen angår, har Brad og jeg prøvet snesevis af maskiner. Alle var gode, alle havde det godt, alle presterede, men mange af dem har dårlige instruktioner. Vi har besluttet, at vi vil støtte iReliev. Og det er det produkt, som vi vil tale om i andre artikler.

Så hvis du vil se vores trinvise vejledning om, hvordan du bruger iReliev 1313, iReliev 5050 og iReliev 8080, nogle er genopladelige, andre kan ikke ændres, andre er trådløse, andre er ikke trådløse, alle valg - Ret, ja. - Så hvis du vil se disse, skal du gå til BobandBrad.com, vores hjemmeside, gå til Programmer under overskriften og derefter til TENS, og derefter under TENS, vil du se de forskellige artikler om 1313.- Jo da. - I dag viser vi i denne artikel dybest set den korrekte placering af puden, hvis du har indre lårsmerter.

Det ville være ting som hofte slidgigt eller hofte bortfører stamme, noget der skete der - ja, lysken stamme, ganske almindelig hos sportslige, aktive mennesker - så vi viser dig et mindre område først, hvis du bruger en kanal og to puder - Lige så vi taler om en kanal, her er en kanal, kanal én, kanal to, og hver kanal har to elektroder, elektrodepuder. Vi vil, de gule vil repræsentere kanal en, og denne er grøn, vil være kanal to. Så lad os tage kanal 1, det betyder ikke noget --- elektroderne er faktisk ikke den farve, de er sorte.

Vi har bare lagt båndet der, så du kan se forskellen mellem kanal en og kanal to. - Ret, og det giver mere mening, når vi bevæger os fremad. Jeg har mistet min tankegang, Bob. (griner) - Nå, nu skal vi tale om det, lad os sige, at du har smerter lige der, højre muskel - ja, så lad os sige, at min smerte er lige her, den røde prik viser, hvor kernen i smerten er, eller de fleste af dem.

Igen er disse muligheder, der er ingen sti, der fungerer bedst for alle mennesker. Alle er lidt forskellige, din smerte er lidt anderledes, men en god start --- ja, dybest set er det et eksperiment, hvad du ser, hvilken der fungerer for dig. - Anbring en pude lige over det mest smertefulde område, og så har du mulighed for at placere den anden.

Normalt ved du, at ledningerne vil blive tilsluttet. Du er nu tilsluttet bare for at flytte dem rundt og ikke få dem i vejen. Men jeg placerede det her.

Sæt dem ikke for tæt sammen, ikke for langt, ved du? , en tomme eller to er sandsynligvis nok, men bestemt ikke tættere på bredden af ​​en af ​​disse, så ikke nærmere end det. Vi kunne starte der, tænde for det og se, hvordan det reagerer på behandling af denne smerte. Du må muligvis stå op, hvis smerten bliver værre når du går rundt, tænder den mens du går, tester den og så --- du ser håret på dine ben forresten, Brad minder mig om at (griner) håret hindrer ledningsevne lidt, så du barberer dig bedre, hvis det er muligt. - Præcis. - Og rengør også huden, fordi olierne i din hud kan påvirke pudernes klæbrighed. - Og det er lidt mere smertefuldt, når du bruger det med hårtrækkene off. - Sikker. - Nogle af hårene, løse hår kommer her, hvilket betyder, at disse puder heller ikke holder så længe.

Der er en række grunde til at gøre det. Så vi kunne sætte en der, vi kunne prøve her, vi kunne prøve dette område eller hernede. Jeg mener, der er --- alle disse forskellige muligheder. - ja, du prøver at se.

Nu når du lægger det på, vil det virkelig trække dine muskler sammen, fordi du kender e-stim, eller e-stim, hvis jeg siger TENS vil gøre det. fordi du ikke vil have musklen til at trække sig sammen, er det generende for dig, bare flyt puden, så finder du steder, hvor den er mindre - mindre tilbøjelige til at trække sig sammen. - Så kan du gå sådan her.

Her er det smertefulde sted, vi kunne gå her og her, her og her. Og igen er der intet at sige, du kan ikke, ja. Så hvis du vil barbere dig, skal du sørge for at barbere et stort nok område, så det er klart, når du bruger det, og du ikke ødelægger det, et problem, det er, når du bruger en enkelt kanal.

Hvis du nu har et større område og vil bruge fire pads, vil Brad demonstrere det. Igen har vi det gule for kanal 1, og det grønne repræsenterer kanal 2. - Ja, og igen er det mest smertefulde område her, muligvis ikke på dette tidspunkt, da det kan være mere spredt, og det ville være en god grund til også at lukke fire pads bruger begge måder.

Så jeg vil sætte kanal to her og her. Nu med TENS-enheden, som med al elektricitet, kører den fra et sted til et andet på de samme kanaler. Det går herfra til her.

Det vil jeg gå herfra til her. Så hvis du forestiller dig, at strømmen strømmer gennem overfladen af ​​huden der og der, skaber det et X. Så du kan gøre det her, og det svarer til en kanal, du kan bare flytte det - Højre, du kan godt lide at lave en X eller som at lave et kryds, alle har det godt - ja - du kan også gøre henvist smerte.

Lad os sige, at smerten kommer fra hoften, du kunne godt lide to elektroder på hoften eller to puder på hoften og derefter to elektroder hernede, følg nerven - nogle gange kan du pakke denne smerte rundt, og det er lysken, du ved. Så vi kan gå som ooh, det føles godt, ooh. Der og der. - Det gør så ondt. - Og så ville de være her igen, du ved, hvor det, følger denne vej --- Fra hvor det startede, hvor det kom fra. - Præcis. - Igen er det et eksperiment, prøv det ud.

Vi viser dig nu, hvad vi anbefaler. Mange gange, især hvis det er en trukket muskel, er det virkelig godt at massere området, og det er ret tung muskel, ret god muskel. - Ja, ja, der er nogle. - Derfor anbefaler vi ofte, at du bruger en håndholdt massager.

Vi kan lide Renfo-massageapparatet. Hvis dette kommer ud, har vi måske endda vores egne massageapparater, nogle Bob- og Brad-massageapparater. Dette er en billigere model.

Dette går sandsynligvis rundt, jeg hader endda at give en pris, for så ændrer de antallet, det betyder, at folk er vrede på mig. - Vi kommer til det punkt. - måske $ 40? 30 til 40, derinde et eller andet sted. - Jeg troede, de var, som du siger, 35, 45 afhængigt af hvem der virkelig er derinde. - Virkelig en ret god pris. - Det er det. - Du vil bruge den, Brad. - Ja, nu har han det, de har forskellige hoveder, som du kan fastgøre.

Det er en kugle, en rund kugle, og den er glat, og jeg trækker mit bukseben ned af en grund, fordi det fungerer bedre over stoffet - det har du problemer med at se. Måske bruger du denne. - Åh, ja, ja, det er rigtigt, sort på sort.

Du har også mørke bukser. - Nå, jeg er lidt lettere, men uanset hvorfor du ikke viser dem. Det er massagepistolen.

Det er meget dyrere nu, men det oversættes virkelig. Det rammer virkelig og trænger dybt ind. Hvis du er seriøs med at massere dine muskler, som du vil gøre regelmæssigt, for muskelaflastning og ja.

Og det har også et par essays. - Ellers er dette en bold, der er en større bold. Der er nogle der er mere. - Spitz, hvis du vil komme virkelig dybt ind i et punkt, fungerer det fint. - Der er endda en sådan. - Åh, det dobbelte hoved.

Du kan ikke gå galt med det. Og den store forskel er, at denne har flere rejser, den trænger dybere ind og er stærkere. Og det er ikke helt så meget.

Så jeg er afhængig af, om du er en rigtig stor person, stor muskel-- - Højre, klodset person - vil du have det? .- Eller måske hvis du gør mere af dine arme, måske vil dette være bedre for dig. - Ja, tættere på de knoglede områder. - Ja, du nævner altid din ven, hans søn, hockeyspilleren, der bruger disse regelmæssigt. - Ja de gør.

Faktisk har han smerter lige nu - Har han virkelig smerter? - Ja, ja, lyskesmerter - Han har meget smerte, ikke? det? - Han er ligesom sin far, han overdriver lidt. - Åh, sønnen gør det. - Ja, ja, de overdriver begge deres træning, men det er okay. - Okay tak for at se People.

Musik beats)

Hvordan slipper du af en charliehest i dit indre lår?

Massage, et bad med Epsom-salte eller en varmepude kan slappe afdetmuskel. For at bekæmpe smerte skal du bruge en ispose eller tage enover-det-medikamentmedicin som ibuprofen eller naproxen. I de fleste tilfælde,charley hestenstopper inden for få minutter. Men hvis du får dem ofte og uden nogen klar grund, så fortæl detditlæge.

Hvorfor gør det indvendigt i mit overlår ondt?

En lyskestamme er en overbelastning eller riveskade på musklerne iinderlåreller forreste del af hoften. Lystestammer gør det vanskeligt at gå, løfte knæet eller bevæge benet væk fra eller mod kroppensmertefuld. Lystestammer kan forekomme ved overforbrug af musklerne eller fra en pludselig sammentrækning af musklerne.

♪ Bob og Brad ♪♪ De to mest berømte fysioterapeuter på internettet ♪ - Hej folkens, jeg er Bob Schrupp, fysioterapeut - Brad Heineck, fysioterapeut - Og vi er de mest berømte fysioterapeuter på internettet - Efter vores mening selvfølgelig Bob - Det kan vi sige med et seriøst ansigt. I dag skal vi tale om lårsmerter forårsaget af en klemt femoral nerve eller meralgia paresthetica - Ah, det er et hårdt spørgsmål - Ja, vi viser dig en selvtest for at se, hvilken du måske har. Og vi viser dig en løsning. - Det er rigtigt, hvordan man behandler sig selv.

Vi leverer artikler om, hvordan man forbliver sund, fit og smertefri, og uploader dem hver dag. Besøg også bobandbrad.com for alle de ting, vi har der, men også Vi er altid Giveaway.

Gå til Giveaway-området. I denne uge giver vi Brad væk, vil du vise det? - Store løkker til at træne, lægge på eller trække med Wizard ce med dig. Du er vidunderlig.

Jeg elsker hende absolut. - Ja, gå til Facebook, Bob og Brad også, og den bliver fastgjort øverst på siden. Twitter, Instagram eller TikTok, og du får en 60-sekunders version af os, og hvad er den anden nu? - Zen, Zen. - Zen, Zen, tror jeg.

Zen Jeg tror zin. - Zen. - Ja. - Zin, Zan, Zen, Okay, lad os gå, hvad taler vi om? - Lad os gå - lårsmerter, smerter i benene.

Det kan være følelsesløshed eller prikken. Og det sker i dette område, og det kan let komme fra en klemt nerve, men der er to nerver i dette område, og de udfører forskellige job. Ejendomme. - Nemlig. - Vi fortæller dig om det.

Hvad er lårbenet? Og den anden er --- N. cutaneus femoris lateralis. - Og det er, og jeg ved det ikke. - Det er kun en nerve af den sensationelle type.

Jeg kommer til det, Bob, bare vent, bare vent. - Spring fremad. - Meralgia Paresthetica er det medicinske udtryk, og jeg skulle have kigget op for at se, hvordan du kom op med det.

Ved du, nogle gange gør de det, men uanset hvad det er, de kalder det. Så hvis du oplever smerte, følelsesløshed eller prikken, er der en forskel mellem de to. Hvis du har en femoral nerve, kan symptomerne strække sig ind i skinnebenet. Jeg har problemer med lateral femoral kutan nerve - Den forbliver lige her - Den forbliver heroppe.

Det kan relateres lidt til balderne. Jeg vil bringe Sam lidt anatomi om dette, inden vi begynder behandlingen, så du kan forstå. Åh det er rigtigt, det ville jeg bruge. - Som en nerve? - Ja, det er en nerve.

Faktisk fordi vi har de gule nerver heroppe. Det kommer fra L2-L3. - Femoral nerve? - Begge kommer, de kommer fra det samme plan, så de kommer begge herop. - Det kan jeg holde. - Ja.

Kunne du holde det? - Og nerverne er lidt gule. Det er lidt tæt på en demonstration. Kommer ned foran iliacen eller bækkenet.

Nu er der nogle muskler herinde. Du har hoftefleksorer, der kan være et problem, og det går gennem din mave. Nu trænger den kutane nerve faktisk ind i abdominalområdet og går til overfladen lige under huden ind i det fascia-område, som er en vigtig ting at huske - når det siger innovativt betyder det, at det ikke leverer.

Muskelen får ikke sin kraft fra denne nerve - Denne nerve tænder og slukker ikke musklerne - Højre. - Men lårbenet, som styrer quadriceps. Så det er en stor, stor forskel. - Hvorfor får du problemer, Brad? Nerverne, er de klemt af musklerne? - Højre, højre.

Du er muligvis fanget, og det kan være en klemme i ryggen - Sikker på, det kan være et faktisk diskproblem - Ja, et diskproblem. Noget i den stil. Noget arvæv, hvis der var en skade.

Det kan være, hvor den kutane nerve kommer ud. Det kan blive fanget lige der, og de har operationen til det. - Klart. - Selvfølgelig ønsker vi ikke at gå derhen. - Du skal prøve det først - Bare rigtigt.

Nu for at teste om du har - For at se hvilken du har - Ret, om du har lårbenet eller meralgia paresthetica.

Du laver en manuel muskeltest for dig selv. Det er ikke så svært. Den første ting du kan gøre, lad os sige, at dette er mit højre ben.

Det er her, jeg har symptomerne, og jeg kommer ud og lægger mig sådan, og du vil sammenligne det ene ben til det andet. Nu hvis du har problemer --- endda dømme. - Det er en ret hård sag.

Du vil sandsynligvis se en læge. - Ja, og ikke kun det, der er en lille chance for, at du også vil rive musklerne. - Helt sikkert. - Du har muligvis også problemer med det. - Lige ja, så måske en overlapning af symptomer.

Den næste ting du skal gøre er at sidde på det ene ben for at lave en stående test. Du har brug for en fast stol med armlæn, og hvad du skal gøre er at teste dit sunde ben først, bringe det ben op, så står jeg bare op med det ben. Måske har du brug for det, medmindre du er virkelig stærk.

Du er nødt til og sandsynligvis nødt til at skubbe op herfra. Nu kan jeg ret nemt gøre det med begge arme, og jeg tager en af, og jeg kan fortsætte sådan. Og så, okay, jeg går bare til en fingerspids, og ooh, det er det for mig. - Okay.

Nu er det andet ben, når jeg har brug for begge hænder til at skubbe mig op, og jeg går til den ene hånd, og det går ikke op, det er ret klart, at du har en svaghed - Sikker på - Så du har sandsynligvis lårbenet. - deltagelse. - Fanget, ja.

Nu kan du sige, fordi den næste ting, jeg vil sige, er, at den behandling, vi skal vise dig, er den samme for dem begge - Sikker på - Fordi behandlingerne overlapper hinanden, og der ikke er nogen skade ved at gøre en, fordi den første er mere til lårbenets nerve. - Og alle sammen, du vil virkelig være sikker på, at du ikke har smerter hele tiden. Faktisk håber vi, at smerten forsvinder for nogle af dem, ikke? - Højre, højre.

Du skal føle et fald. Og nogle gange når nerver, når du har følelsesløshed, en prikkende fornemmelse, begynder disse ting og nerverne at føle sig bedre. Jeg har fået patienter og mig selv til at sige, 'Nå, det føles som om koldt vand løber igennem det nu. 'Det ser ud til, at det bliver bedre,' men det ændrer sig til det bedre. '- Og nogle gange kan det tage et stykke tid, før det ændrer sig, især hvis det er en strækning. - Præcis. - Så det kan tage et par uger at overhovedet mærke en forskel, men du vil bestemt ikke gøre det værre. - Præcis, nøjagtigt. - Du ved, mens du gør det, eller før eller efter dig. færdig med det igen. - Ja, det bagefter er virkelig vigtigt og ikke kun to minutter senere, men i den næste time eller endda hele dagen. - Hvis prikken bliver værre efter træningen, er det ikke den rigtige ting at gøre. - Ja præcis.

Okay så lad os vise den første. Vil du vise det - Extension Line. - Der er tre muligheder, som vi viser her.

Så du kan prøve alle tre og derefter overvåge, om det er bedre eller værre. Så nu har Bob, lad os sige, følelsesløshed og prikken i venstre ben. Jeg lægger mine hænder lige under mine skuldre og presser, og nu løfter jeg ikke mit bækken.

Jeg bringer det ikke ind. Når du er rigtig tæt, kommer den nogle gange op så højt. Hvis det er tilfældet, skal du bare arbejde på små mikro-push-ups her eller mini-push-ups og arbejde dig op, mens du holder bækkenet på gulvet igen.

Nu gør det to ting. For det første arbejder du på ryggen, når det er et diskproblem, men det påvirker også hoftebøjlerne. Ret. - Og stræk dem også.

Så du får lidt to til en her. - Og du får stadig nogle af de overfladiske mavemuskler til den hud. - Højre, rigtige, ja, ja. - Du strækker det også. - Intet kan gå galt med det.

Hvis du har spondylolistese eller stenose, er dette sandsynligvis ikke noget for dig. - Ja, og du vil faktisk ikke gøre dette bare en gang om dagen, du kunne gøre det hele dagen - Præcis - Du kunne gøre det fire til seks gange, sprede det ud over dagen og gøre 10 gentagelser - Ja .- Og se igen, hvordan det reagerer.

Hvis det klarer sig dårligere, stopper du med at gøre det og ikke gør det. Hvis det ser ud til at hjælpe, vil du fortsætte med at gøre det. - Nemlig. - Skal vi gå til nummer to? - Jo da. - Klar.

Okay. - Hofteforlængelse i liggende stilling? - Ja. Vil du gøre det, eller vil du have mig til at gøre det? - Ja jeg kan. - Okay godt.

Du kan gøre dette fra kanten af ​​din seng. Du kan gøre det fra din sofa, hvis det er en solid sofa. - Ja, og du vil have dine skuldre godt på sengen.

Du ønsker ikke at komme til kanten og nogle senge, hvor du på en eller anden måde kan glide væk med det samme. Så jeg bringer benet, det er mit sammenfiltrede ben, lad os sige nu. - Ja. - Ikke mit dårlige ben, mit sammenfiltrede ben. - Ja, for alle, hvis du har et ben, er det godt. - Ja, rigtigt. - Bedre end ikke at have et. - Ja, så jeg bringer det Ben så højt, fordi dette sætter bækkenet på plads, og du kan faktisk se, når jeg går sådan her, det trækker faktisk op.

Så jeg strækker virkelig denne muskel her. Og Brad, du kan endda bringe din fod lidt mere tilbage, hvis du vil strække din rectus femoris lidt mere der. - Ret, yup - Så det er en rigtig let strækning.

Du ved, du kan gøre det om morgenen, når du vågner op, og du kan også gøre det et par gange om dagen - og du kan holde dette op til 30 sekunder, eller du kan bare lave kortere bursts, hvis du vil - ja du kan læg trykket på, trykket slukket. Nå, hvis jeg var på klinikken, og jeg havde nogen, der havde gode resultater med det, er det som: 'Åh, det er ret godt.' Jeg kunne endda tilbyde lidt, lidt elastisk, meget blid, den strækning, så længe det føles meget bedre, kan du gøre det med dit lydben først og se, hvordan det føles, og derefter gøre det med dit berørte ben . - Det er en god idé. - Og sammenlign det gode med det dårlige, og det giver dig en god indikation af, om det forbedrer sig eller ej. - At fortælle dig med det samme, hvor tæt det er. - Yup. - Det kunne føles strammere eller det kunne se nærmere på. - Præcis, Bob.

Skal vi lave den sidste? - Visst, knælende? - Ja, det kan du lige så godt gøre. - Sikker på, så jeg kan ikke huske hvilken, skal jeg altid gå denne vej? Du kan ikke lide det (Brad griner) så ja, så? - Nej, gør det anderledes. Jeg synes det er lettere. - Jeg vidste, at jeg altid fik det forkert. - Det er bare lettere for publikum at se.

Lad os gå ja. - Okay, så jeg strækker mig. Jeg strækker mig her indtil hoftebøjlerne, så jeg har en meget god kropsholdning, jeg kan endda bruge min hånd og glide den lidt fremad her og virkelig strække den - så vi strækker virkelig de samme muskelgrupper og strukturer, men det er en anden vinkel.

Og nogle gange hjælper det. - Ja, og som regel i min alder lægger jeg bestemt en pude, fordi det er lidt ru på loppemarked. Kan du prøve at se på kameraet? Jeg vil vise ham mit ene lille trick, der kun kan fremskynde eller ændre strækningen.

Nu skal du have en balance. Du vil måske bare holde fast ved dette for balance. - Jo da. - Okay, faktisk med den anden arm, fordi du strækker dig fremad.

Tag nu den hånd og gør det. Der er det hans afbalancering, så han læner sig sådan, og du føler dig lidt mere strakt. Ja, det gør du faktisk.

Ja, og de siger, at du flosser lidt med den nerve. - Helt sikkert. - Med det også.

Så det er altid godt at tilføje noget, når det går godt. - Interessant. - Ja, det er de tre, og test dem igen, fra højre mod venstre. - Ja. - Og se hvordan det går. - Jeg er næsten i din højde igen. - (griner) Wow, ja, det er slags dejlig, fordi det er sådan du skal være, når du står sammen.

Så du bliver nødt til - - Kom temmelig tæt her. - Ja. - Så det er mærkeligt. - Nå, vi kommer til et andet emne, men held og lykke med denne strækning.

Du ved, alle tre strækninger gør den, der gik for at slippe af følelsesløshed, prikken og smerter. - Tak fordi du kiggede.

Hvordan føles en blodprop i dit indre lår?

Symptomer på femoral venetrombose

mærkbar hævelse afdithele benet. ømhed langsdetvener. unormal hævelse, der forbliver hævet, når du trykker på den medditfinger, også kendt som gropødem. lav feber.

Hvorfor får jeg kramper i lårene om natten?

Idiopatiskkramper i benene

unormal nerveaktivitet under søvn, som forårsager muskel ibentilkrampe. overdreven belastningbenmuskler, såsom når du træner, kan få musklerne til atkrampepå bestemte tidspunkter. en pludselig begrænsning i blodtilførslen til de berørte muskler.

Hjælper eddike charleyheste?

7Charley hestHjemmemedicin

Magnesiumolie er et godt naturligt middel mod muskelkramper. Massér olien ind i krampen, og den vil blive lettet inden for få minutter. Tag et stykke dild pickle juice. Bland en spiseskefuldeddikemed en teskefuld honning og drik op.

Hvilken nerve løber ned ad det indre lår?

Detlårben nerveselv kontrollerer hovedsageligt lårmusklerne. Det er ansvarligt for hoftebøjning og knæforlængelse. Detlårben nervemodtager også beskeder fra huden, når der er pres på låret eller den indre kalv. Skader pålårben nervekan forårsage følelsesløshed, svaghed eller lammelse af benene.

Kan du få en blodprop i dit indre lår?

Mens de flesteblodpropperer ikke skadelige, nårenformer dybt indeenafditstore vener, resulterer det i en alvorlig tilstand kendt som dyb ventrombose(DVT). Mens dyb venblodproppervises oftere i det nedersteben, dekanform ieneller beggelårsåvel.

Forhindrer drikkevand før sengetid krampe i benene?

Drikkeret par ounce tonicvandbør ikke være skadeligt, men det er det sandsynligvis ikkeforhindreditkramper i benene. Der er et par andre ting, du kangørdog. Fordikramperer ofte forårsaget af dehydrering, skal du sørge for at få nok væsker. Menundgåkoffeinholdige og alkoholholdige drikkevarer, som er dehydrering.

Hvad forårsager kramper i det indre lårområde?

Hvad forårsager indre lårkramper? Indre lårkramper kan være forårsaget af anstrengelse eller overanvendelse af en muskel; mangler ved diætmineraler såsom calcium; utilstrækkelig blodcirkulation i musklerne og dehydrering, ifølge MedlinePlus.

Hvornår forsvinder de indre lårmuskelkramper?

Muskelkramper er generelt harmløse og forsvinder normalt alene uden nogen medicinsk indgriben, men de kan være smertefulde og midlertidigt deaktivere den berørte muskel, ifølge Mayo Clinic. Indre lårkramper opstår ofte om natten eller efter fysisk træning og kan vare op til flere minutter, ifølge MedlinePlus.

primær cykeltrøje

Hvad er symptomerne på indre lårsmerter?

Andre symptomer, der kan ledsage smerter i det indre lår inkluderer: 1 vanskeligheder med at gå. 2 klik eller slibning, når du bevæger dig. 3 hævelse. 4 stivhed. 5 muskelspasmer.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

1800-tallet cykler - hvordan man håndterer det

Var der cykler i 1800? Men cyklen, som vi kender den i dag, udviklede sig i det 19. århundrede takket være arbejdet fra flere forskellige opfindere. Dette var de første maskiner, der blev kaldt cykler, men de var også kendt som bonehakers for deres hårde tur. To mænd kører på tidlige cykler kendt som Hobbyhesten og 'bonehaker'. 30. 2017.

Mødecykel - en løsning på

Hvad er et cykelmøde? En motorcykelrally er en samling af motorcykelentusiaster. Møder kan være store eller små og engangs eller tilbagevendende.

Hvordan man laver cykler hurtigere - hvordan man tackler

Hvordan kan jeg gøre min cykel hurtigere? Otte enkle måder at gøre din cykel hurtigere gratis Hold den ren. Smør kæden. Sænk frontenden. Sørg for, at din sadelhøjde er korrekt. Juster pedalens spænding. Kontroller dit dæktryk. Sørg for, at dine gear er korrekt justeret. Sørg for, at dine bremser er korrekt justeret.25. 2017.

Raleigh sporcykler - søg efter løsninger

Er Raleigh et godt cykelmærke? Så for at besvare dit spørgsmål er Raleigh lige så god kvalitet som enhver cykelbutik-cykel til en lignende pris. Hvis du sammenligner Raleigh med topklasse mærker som Trek eller Specialized eller Cannondale, vil du generelt opleve, at Raleigh vil have bedre komponenter til samme pris eller lignende komponenter til en lavere pris.

Google-cykler stjålet - enkle svar på spørgsmål

Har Google-cykler trackere? Google har tilføjet GPS-trackere til sine cykler i slutningen af ​​2017 og har testet smarte låse, som medarbejdere kan åbne med deres telefoner. Virksomheden fortæller Wall Street Journal, at omkring en tredjedel af sine cykler indtil videre har GPS-trackere, og de giver indsigt i, hvor langt tohjulede køretøjer vil gå.

Amerikansk fremstillede cykler - mulige løsninger

Er Trek-cykler lavet i USA? Trek Bicycles er det største amerikanske cykelfirma, der fremstiller alt fra barnemodeller til professionelle vej- og bjergstilarter. Og de er den eneste store producent, der stadig producerer tohjulede køretøjer i USA. Samlet set fremstiller Trek cirka halvdelen af ​​de cykler, der fremstilles her i USA.