Vigtigste > De Bedste Svar > Krankarmslængde - levedygtige løsninger

Krankarmslængde - levedygtige løsninger

Hvilken længde af krumtaparm skal jeg bruge?

De fælles bevægelsesområder vil være afhængige af lårbenet, skinnebenet og fodenlængde, som varierer (normalt) i forhold til din højde. Så i enkle vendinger og forudsat at vi alle har lignende proportioner vikunne brugevores 172,5 mmkrumtapog 1,778 m højde at foreslåkrumtaplængder skalvære 9,7% af vores højde.Svinglængden er et aspekt af vores cykel, som vi ofte overser. Faktisk er det meget muligt, at mange af jer ikke engang kender krumtaplængden på din cykel. Og forståeligt nok, for vi kan lide at køre alt, hvad der passer til cyklen i første omgang.

sidde i cyklus

Alligevel kan krumtaplængden påvirke, hvor effektivt vi genererer pedalkraft. Det kunne også hævdes, at en af ​​de vigtigste faktorer for en behagelig og effektiv cykeltilpasning er krumtaplængden, f.eks.

B. bag det åbenlyse siger vi vores sadelhøjde. Og alligevel ved mange af jer måske ikke engang, at krumtapene kommer i forskellige længder.Så måske skulle vi være mere forsigtige. Og i dag skal jeg diskutere, hvorfor det kan være vigtigt at forkorte vores krumtap og fordybe mig i fordelene ved at have et kortere kranksæt på din cykel. (Glædemusik) Lad os starte med det grundlæggende.

Svinglængden måles fra midten af ​​pedalaksen til midten af ​​bundbeslagspindlen her. Nu kommer disse i et størrelsesområde på kun 160 mils og kan gå op til 185 mils. Men for at være ærlig er de for det meste i et smalt bånd mellem 170 og 175 mil, altid i intervaller på 2,5 mil.

Så hvis vi tager et gennemsnit af det smalle bånd som 172,5 mils, er det gennemsnittet på de fleste cykler, der sælges her i Storbritannien, der passer til en gennemsnitlig britisk højdemand, hvis det var 5 fod 10 eller 177 'centimeter, så i enkle forholdsmæssige termer Vi kan udlede, at vores krumtaplængde kan være 9,7% af vores højde.Hvis vi bruger dette som en guide og antager et gennemsnitligt benlængdeforhold i forhold til din højde, kan vi se, at krumtaplængden sandsynligvis skulle ændre sig afhængigt af din højde, og alligevel i forhold til den standard krumtap, jeg nævnte i 172.5, standarden på næsten alle cykler, fra en 58-centimeter ramme til en 52-centimeter ramme, med kun noget som en 165-millimeter krumtap, der muligvis findes på meget små kvindelige cykler, kan vi se, at Cykelindustrien måske sidder fast i fortiden, og faktisk kører mange af os på krumtap, der kan være for lange til, at vores kroppe kan ride. Hvilken fordel kan vi forvente af at forkorte vores krumtap? Nå, først og fremmest finder de fleste ryttere generelt forbedret komfort fra en kortere krumtap, og normalt ved at forkorte vores krumtap er der normalt et mere kraftfuldt, glattere pedalslag, der kommer ud af kranken og også forbedrer komforten. Faktisk er dette et godt sted at påpege, at krumtaplængden ikke har en direkte indvirkning på vores præstation.

Medmindre du kører på en enkelt hastighed, hjælper krumtaplængden eller jo længere krumtaplængden med at producere mere drejningsmoment. Men det er her gearene kommer ind, og de kan udligne enhver påvirkning, som håndtagslængden, som er vores krumtap, vil have. Jeg kender virkelig ingen triatleter, der kører på en singlespeed-cykel.

Faktisk er forbedring af hofteområdet den største fordel, som kortere krumtap bringer til bordet. Effekten af ​​krumtaplængden er mest øverst på vores pedalslag eller klokken 12-position, når vores knæ mærkes i de strammeste vinkler, og derfor er knock-on-effekten, at jo kortere rytteren eller jo længere kranken er, jo tættere vores knæ skal bøjes. Jo kortere føreren og jo længere krumtappen er, desto mindre er dette en ideel kombination til bevægelsesområdet for vores hofter.Flere squats betyder potentialet for knæsmerter, hoftepåvirkning og endda nogle lændesmerter. Jo strammere hoftevinklen bliver, jo sværere er det at producere vores maksimale ydeevne. jo længere krank, jo større er potentialet for os at have et dødt punkt i vores pedalrejse mellem kl. 11 og kl.

Nu er en anden fordel ved de kortere krumtap, som mange triatleter nu er modtagelige for, det faktum, at vi kan have dette, fordi det kortere krumtap giver os mulighed for at nå vores nederste torsoposition, da vores hofter er i en mere åben vinkel alt på grund af disse kortere krumtap. Vores sadelhøjde er generelt baseret på den maksimale benforlængelse, vi har i den nedre ende af vores pedalbevægelse. Så kortere krumtap betyder, at vi har mindre udvidelse med det beløb, vi skærer vores krumtap med.

Forhåbentlig betyder det, at du forstår, at vi er nødt til at kompensere for forkortelsen af ​​vores krumtap ved at øge vores sadelhøjde med det samme beløb. Imidlertid falder en ideel sadelhøjde generelt i en sød plet eller et smalt vindue, der kan være lidt for højt eller lidt for lavt. Forhåbentlig har du fundet denne søde plet enten gennem prøving og fejl eller en ordentlig cykeltilpasning.

Og chancerne er, at du først ikke behøver at ændre din sadelhøjde, fordi du er i det smalle vindue eller søde spoil, så det er et godt forslag at tage et par lange ture først, før du overhovedet tænker over det, Skub din sadel op eller ned i små intervaller på f.eks. to til tre mil. Endelig skal denne cykel huskes. Montering er lige så meget en kunst som en videnskab og behøver ikke rigtig følges nøje.

Andre retningslinjer for, hvordan man arbejder. Hvad er fordelene ved en kortere krank? Nå, vores pedalslag bliver glattere og derfor forhåbentlig mere effektiv. De vil også hjælpe os med at opretholde en højere kadence.

De vil også hjælpe os med at undgå det døde punkt, der er øverst på vores pedalslag mellem kl. 11 og 2. Hvis du har smerter i knæ, hofte eller lænd, kan dette være en indikation af, at dine krumtap er for lange. Så dette kan være en hurtig løsning på dette problem, plus der er kun få tegn på, at større ryttere vil lide skader ved at skifte til disse kortere krumtap.

Det kommer egentlig bare ned på et spørgsmål om komfort eller den opfattede idé, som jeg talte om tidligere, at en højere rytter absolut skal have en længere krumtap. Nu ved jeg ikke om dig, men som en person, der altid har kørt en standard 172,5 mil krank, bare fordi de altid har været monteret på mine cykler, føler jeg mig ret skuffet over ideen om, at den mest logiske beslutning blev taget, er altid en kortere krumtap

Hvis nogen af ​​jer er erfarne eller har forkortet deres krumtap, så send dem i kommentarerne nedenfor. Jeg vil meget gerne høre om det. Forhåbentlig nød du denne artikel, så tryk på knappen 'tommelfinger op'.

Glem ikke, klik på kloden for at abonnere og få alle de andre artikler, vi har. Og hvis du vil se en artikel om racermekanik, kan du få den her, og tip til cykling hurtigere kan findes her.

Er kortere krumtaparme bedre?

Krumtaplængde kan bruges som et værktøj tilforbedrepasformrelaterede problemer, der påvirker komfort, kraft og aerodynamik. Flytter til enkortere krumtapkanforbedre: Komfort: Akortere krumtaplængde reducerer bevægelsesområdet ved knæet (forlængelse og bøjning), hofter og korsrygg.

Hvad er den bedste kranklængde?

Afhængig af atletens højde og benlængde,krumtaplængderpå 162,5 mm-167,5 mm er ideelle (de højeste og længste triatletter skal muligvis gå til 170 mmkrumtap). Standardkrumtap, monteret på standard 'off-the-shelf' cykler, er 172,5 mm-175 mm til de fleste cykelstørrelser undtagen mindre rammer.30. apr 2018

Hvor vigtigt er krumtaplængden?

Krumtaplængdeændringer kan hjælpe med at løse langvarigt smertende smerter, men de er mest effektive, når du gør alt, hvad du skal gøre for at være stærk på cyklen. Det skifter gearing. Hvis du ender med at ændrekrumtaplængder, det vil også ændre din gearing.5. feb 2016

Påvirker krumtaplængden effekten?

KrumtapOpkald

Folkelore fortæller detkrumtaplængdehar en enormeffektpå denstrømsom du kan generere, eller den kadence, som du er i stand til at køre på. I modsætning hertil længerekrumtaptager mere tid at vende om og tvinge en lavere pedalhastighed, men er i stand til at producere højere moment.

Er længere krumtaparme bedre til klatring?

Længere krumtapgive mere gearing og evnen tilpedalet større gear givet alt andet lige. Det samme gælder forkrumtappå en cykel. Dette bliver især nyttigt i bakkerklatring, når vi skubber langsommere omdrejninger og selvfølgelig sværere at skubbe et gearklatring.21. mar 2003

Er længere eller kortere krumtap bedre?

TILkortere krumtaplængdetilkorteretriatlet vil give alle ovennævnte fordele og mere, da mindre gearing vil tilskynde ahøjerekadence, der sparer deres ben til løbet. En lavere aero bar position kan opnås, da knæsporing øverst på slagtilfældet erforbedret.2. aug 2016

Hvad er den bedste MTB-kranklængde?

Lagerkrumtap, normalt på 175 eller 170 mm, fungerer fint for de fleste mennesker, men der er fordele ved længere eller korterekrumtaplængderafhængigt af en rytters fysiologi og kørestil.3. aug 2020

Hvad er forskellen mellem 170 mm og 175 mm krumtap?

Mens 170 nu er 'kort', er 172,5 mm 'normalt' og175 mm krumtaper meget almindelige. Stadig dogforskellen mellem 170 mm og 175 mmer mindre end 3%, og benlængderne for cykelryttere varierer langt mere end det.

Hvordan påvirker krumtaplængden hastigheden?

Langkrumtapbetyder mindre krævede kræfter på pedalen, men højere fodfartfor at opretholde kadence (cirklen i en omgangerstørre) og hoftevinklen kan blive et problem. Hvis du tilføjer tænder på dine kæderinge, når du reducerer dinkrumtaplængdeog du opretholder den samme kadence, duviljevære langsommere.20. december 2013

Hvor lang skal min cykel krumtap være?

Krumtaplængdenrepræsentererdetafstand mellemdetcentrum afdetbundbeslag ogdetcentrum afdetpedalakse.Detmest almindelige længder er 170, 172,5 og 175 mm, men det er muligt at findekrumtapmellem 165 og 180 mm idetmarked.15. jul. Feb 2020

Hvor kan jeg finde oplysninger om krumtaplængden?

Hvis du er interesseret i at lære mere, så tjek denne fantastiske ressource med Jim Martin og Steve Elemers forskningsarbejde om pedalhastighed, krumtaplængde, pedalteknik og ikke-runde kæderinge. En anden fremragende ressource er denne guide fra Bike Dynamics, cykelmontører i Leamington Spa, Warwickshire, Storbritannien.

Hvad er forskellen mellem de korteste og længste krumtap?

I den første undersøgelse, der henvises til, var der kun et fald på 2-5% i kraft mellem krumtaplængder, når atleter brugte den korteste 120 mm krumtap og den længste, 225 mm. I en anden undersøgelse af det optimale krumlængde til benlængdeforhold så atleter kun et fald i kraften på 4% mellem længderne 120 mm og 220 mm.

Hvordan måler man længden på et kranksæt?

Lejer presses ind i bundbeslagskopperne. Når du måler din spindellængde til brug med Wheels Mfg bundbeslag, skal du måle den samlede spindellængde fra den indvendige side af en krumtaparm til enden af ​​spindelen. Fjern alle krumtapafstandsstykker og bølgeforme, hvis de er til stede.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Kortlæg min brug af dataforbrug - levedygtige løsninger

Hvor meget data bruger Map My Run pr. Time? omkring 2,19 MB

Grusveje over Amerika - svar på problemerne

Kan du køre over USA på grusveje? Ja, der er en grusvejsrute fra øst til vest over USA, og den er næsten dobbelt så lang som Great Divide Mountain Bike Route. Vær ikke overrasket, hvis du ikke har hørt om det.

Indgroet hår i muldvarp - en løsning på

Kan der dannes en bums under en muldvarp? Bumser kan dannes på enhver overflade af huden, der har hårsækkene, inklusive muldvarpe. Disse bumser kan vokse dybt inde i muldvarpen som en knude eller tættere på overfladen som hudorme, whiteheads, pustler eller papules. Hvis en bums er inde i en muldvarp, kan du føle, at den er hævet og øm at røre ved. 14 сент. 2020 г.

Stigning i træning - hvordan man tackler

Er det godt at løbe op ad en bakke? Bortset fra muskelopbygning, styrke og hastighed hjælper løb op ad bakke også med at regulere det kardiovaskulære system, arbejder muskler, der er vanskelige at træne, forlænger kalve, fremmer løbestilling - dybest set alle de vigtige ting, løbere har brug for at komme videre, hvorfor vi besluttede at dybt ned i det hele og give dig en

Token hjul - finde løsninger

Er symbolhjul noget godt? Token har produceret nogle fremragende sæt i årenes løb, og Prime Ventous Carbon Disc Road hjulsættet er ingen undtagelse. Bygningskvalitet er fremragende, de ser godt ud, fungerer rigtig godt og er også ret gode.