Vigtigste > De Bedste Svar > Cross chaining - omfattende reference

Cross chaining - omfattende reference

Hvad er cross chaining?

Kryds-kædeer når du er i din store kædehjul og den største tandhjul på din bagkassette eller på din lille kædehjul og din mindste tandhjul. Problemet er, at dette strækker dinkædeskråt til dets grænser og unødvendigt, da du bare kunne skifte til din anden kædehjul og finde et lignende udvekslingsforhold.6. sep 2016

cykelprodukterGear på en cykel kan virke meget kompliceret. Jeg mener, i en bil behøver du sandsynligvis kun bekymre dig om seks, eller du kører en automat, i hvilket tilfælde behøver du ikke bekymre dig om 18, 20, 22, måske endda 33 gear overhovedet. Så hvad skal du gøre med dem alle? (blød, optimistisk jazzmusik) Nå, den gode nyhed er først, at du kan glemme antallet af gear, du har.

Det betyder ikke rigtig noget. Der er gear på min cykel, som jeg bogstaveligt talt aldrig bruger. Det, der betyder noget, er det udvalg af gear, du har, og evnen til at skifte fra dit enkleste til dit hårdeste gear.

I stedet for at forklare de forskellige gear vil jeg nu give dig nogle grundlæggende regler. Så din venstre hånd styrer store spring i gearene ved at flytte kæden fra den lille tandhjul til den store tandhjul foran, som også kaldes dine kæderinge. Mens din højre hånd bevæger kæden over de mindre tandhjul i ryggen og foretager finere justeringer, hvis du går hurtigt, det vil sige over 18 km / t eller ca. 30 kilometer i timen, vil du sandsynligvis sidde i din store klinge foran, og hvis du kører på lejligheden og klatrer, vil du være i din lille klinge.Men du vil sandsynligvis også finde ud af, at din venstre hånd generelt ikke gør så meget. Din højre hånd vil være meget travlere. Hvordan ved du så, hvornår du er i det rigtige gear? ”Nå, det er faktisk meget simpelt.

Du vil træde på 70 til 100 omdrejninger i minuttet og gøre den indsats, du vil udøve. Så gå ikke for hårdt for at holde gearet, men træk ikke rigtig hurtigt og gå ikke nogen steder. Så det går bare fremad.

Der er dog en eller anden fejl, som du skal undgå. Først vil du sørge for, at du, hvis det er muligt, skifter gear, før du virkelig skal. Så før du måske rammer en bakke, så hvis du skal skifte fra din store klinge til din lille klinge på en op ad bakke, kan det være ret svært at gøre.Så planlæg fremad, og prøv at skifte gear let, når du skifter. Et sidste punkt at huske på, og det er, som jeg sagde i begyndelsen, der er visse gear, som jeg næsten aldrig bruger kæden under lidt mere pres end normalt. Så når du befinder dig i din store kædehjul og det store kædehjul bagpå, kaldes det tværbinding, og det vil, hvis du gør det ofte, bære kæden lidt hurtigere ud.

Omvendt ville den lille kædehjul og det mindste bageste tandhjul også gøre det samme. Men det er det i ordets rette forstand. Skifteoperationer gjorde det let på GCN, abonner først på kanalen.

Vi har nye artikler hver dag, og jeg er helt gratis. Så sørg for at klikke på kloden, og det gør det for dig. Og så, for mere indhold, skal du indstille dine gear til et andet niveau, du kan klikke deroppe for at skifte som en professionel, eller for nogle tip til faktisk at indstille dine gear, skal du bare klikke dernede.

Hvorfor er cross chaining dårligt?Er tværkædning katastrofal?

Problemet medkryds-kædeer, at du lægger mere stress påkædeder forårsager slid på kassettænder, hvilket til sidst fører tilkædeglidende gear. Detkædelinje er en faktor. Detkædeideelt set skal køre i et plan fra bagskifterens tænder tilbage til bagskifteren.

Historien om Noahs Ark er en af ​​de mest populære historier i Det Gamle Testamente. Noah byggede denne ark i lang tid, så var der den store oversvømmelse, og alle dyrene blev klatret parvis osv. Men hvad er den virkelige historie om arken? ”Her er den utallige sandhed om Noahs Ark.

Et af de mest berømte steder på Noahs Ark er det ganske vist meget bådlignende sted for Durupinar i Tyrkiet. Ifølge Atlas Obscura blev stedet afdækket efter en række jordskælv og storme i slutningen af ​​1940'erne. Det mærkelige ved dette sted er, hvor længe det eksisterede, da 'Remains of Noah's Ark', da det først blev udforsket som et muligt hvilested i 1960 for det berømte skib blev udelukket.

Der blev ikke fundet beviser, der tyder på, at der var et skib, og der blev heller ikke fundet noget ægte forstenet træ undtagen et par fragmenter, der sandsynligvis ankom i et dias. Den bådformede formation består faktisk kun af sten og hærdet mudder. Det ligner en båd, men indeholder ingen referencer til tømmer eller jernbeslag, der ville have været brugt til at bygge en stor båd.

Åh, og alt det forstenede dyreaffald på stedet beviser heller ikke noget på grund af hele problemet med 'dyr har strejfet rundt i verden i millioner af år.' I 2010 meddelte en gruppe evangeliske kristne opdagelsesrejsende, at de havde fundet resterne af Noahs ark nær toppen af ​​Ararat-bjerget i Tyrkiet. Ifølge National Geographic siger holdet, at de fandt en struktur lavet af syv store trækammer, de besluttede, at den var cirka 4.800 år gammel, hvilket er nøjagtigt i det rigtige interval for at matche den bibelske Noah-historie.

Imidlertid tror ikke alle, at dette virkelig beviser noget, selvom det er sandt. NBC News siger, at strukturen mere sandsynligt er et gammelt hus end en kæmpe båd. Og det er også et problem, når nogen går på en sådan ekspedition uden medfødt skepsis.

Stony Brook University arkæolog Paul Zimansky sagde det sådan: 'Jeg kender ingen ekspedition, der nogensinde har kigget efter arken og ikke fundet den.' Fortællinger om katastrofale oversvømmelser er ikke begrænset til kun det, vi læser i Det Gamle Testamente, som det viste sig, er der mange meget gamle historier om forfærdelige oversvømmelser. Og nogle arkæologer og geologer mener, at historierne kunne være baseret på begivenheder, der faktisk skete, men de blev pyntet gennem årene.

Ifølge ABC blev en sådan teori fremsendt af to forskere fra Columbia University, der mener, at Sortehavet engang var en ferskvandssø, der blev oversvømmet af stigende havvand fra Middelhavet. I 1999 fangede teorien opmærksomheden hos undersøiske forskere Robert Ballard, som du måske har hørt om historiske opdagelser som vragene fra. husk Titanic og Bismarck.

Ballards hold fandt beviser for en gammel kystlinje 400 meter under overfladen og fastslog ved hjælp af radiokulstofdatering, at området sandsynligvis var oversvømmet i den tid af den bibelske Noah. Ballard hævdede også at have fundet strukturer i området, men vi har virkelig ikke hørt meget om ekspeditionen siden de første rapporter blev offentliggjort for 20 år siden. I dag ser Ballard ud til at være mere fokuseret på at kortlægge havbunden på den modsatte side af planeten.

I 1872 opdagede en engelskmand ved navn George Smith en kileskrift tablet, der fortalte en velkendt historie om en mand og en båd og et tidevand, der dræbte menneskeheden. Ifølge New Yorker var alle detaljerne der også, inklusive bjergtoppen, skibet til sidst landede på, og hele duehændelsen. Der er dog et par forskelle.

I den mesopotamiske version var det ikke en gud, men de gamle mesopotamiske guder og gudinder, der oversvømmede hele verden og alle i den. Guderne besluttede heller ikke at udslette hele menneskeheden, fordi alt var blevet korrupt og uopretteligt, men for det meste kun fordi folk var vagt irriterende. Så her er et tip: Gør ikke ting, som guder finder vrede.

Et andet almindeligt træk ved kileskrifttabletterne var med historien om Noah er bygningsvejledningen, selvom selve 'arken' ikke er bygget den samme på hver etage, er der nok detaljer og dimensioner, forudsat at nogen kan bruge den til at bygge deres egen skib at bygge. Du ved, bare i tilfælde. Meget af debatten om Noahs ark har at gøre med den vægt, et skib af denne størrelse faktisk kunne have båret.

Det ville naturligvis have suget, hvis Noah havde brugt hele tiden på at bygge et skib og laste det med dyr, og så var det alligevel sunket, fordi der var for mange forbandede dyr om bord. Ifølge Telegraph besluttede en gruppe Leicester University Masters-studerende i 2014 at rydde spørgsmålet op. De brugte de bibelske målinger til at beregne størrelsen på arken, derefter brugte de tætheden af ​​vandet til at bestemme opdriften, og derfra bestemte de, hvor meget vægt skibet kunne tåle, før det sank.

statistik over cykelulykker

Hendes konklusion: Noah kunne have bragt 70.000 dyr om bord, og skibet ville have svømmet, ved du? Det flyder! ”“ Det var min plan hele tiden. ”Der er dog problemer med hendes konklusion. For eksempel afslørede målingerne, at Noahs båd var så tung, at vandstanden sluttede lige under toppen af ​​skibet, hvilket betyder, at den ville have været ret sårbar over for bølger, især den type bølger, der opstod, da Storm 40 rasede i dage og fyrre nætter.

Og undersøgelsen beregnede ikke ting som den fysiske størrelse af hver skabning, bare dens vægt beviser et af de større spørgsmål om gennemførligheden af ​​en sådan rejse. Så hurra. Et problem som historien om Noahs ark ser ud til at undgå, er hele spørgsmålet om genetik.

Da Noah og hans familie forlod arken, var deres eneste Tinder-muligheder, Noah og hans familie. Ikke alene er det langvarige sociale tabuer og den generelle ick-faktor, der advarer os mod indavl, det er videnskabeligt bevist at være en super dårlig ting. Selv med otte mennesker som base ville genpuljen være for lille til at gøre verdens befolkning håndterbar. 'Okay, indtil tre, sig hvor mange fætre vi skulle være for at det skulle være okay.

Et to tre. 'Femte.' Uacceptabelt, uanset hvad. 'Åh, det fungerer aldrig.' Ifølge BBC kan du se på historien som et eksempel på, hvorfor indavl er dårlig.

Charles II af Spanien var så handicappet, at han ikke lærte at gå, før han var 8 år gammel på grund af al indavl i hans udvidede baggrund. Antallet af identiske arvelige gener, som han fik fra begge forældre, var højere, end hvis hans forældre tidligere havde været søskende med et normalt træ. Så det forklarer meget om Joffrey Baratheon 'Jeg er KIIING'. '... og man undrer sig over, hvordan nutidens menneskelige befolkning kunne vade ud af en sådan farligt lavvandet genpulje.

Bibelen gav meget præcise målinger for Noahs ark, som ikke kun gav solide detaljer om foråret i en anden usandsynlig historie, men også banede vejen for gigantiske replikaer af Noahs ark i forlystelsesparker og turistattraktioner. En kopi af livsstørrelsen af ​​Arken åbnede i Holland i 2012 og har budt 3.000 betalende kunder hver dag siden da. Ifølge Today tog det tre år og mere end en million dollars at bygge.

Derefter kunne Kentucky ikke modstå at komme på toget, og i 2016 åbnede en livsstilsreplika af Noahs Ark kaldet Ark Encounter i Williamstown. Inde i arken er der blandt andet bur fulde med dinosaurer. Så hvis du er en videnskabsmand, kan det være, hvad du ønsker at ske.

Så der er hele denne lille ting, der kaldes videnskab, der kommer i vejen for Noahs Ark-legende, og videnskaben er ret sikker på, at dette er bevis på en katastrofal verdensomspændende oversvømmelse, der bare ikke findes i de geologiske optegnelser. Ifølge Skeptical Inquirer er der tegn på dehydrering i nogle dele af verden, der svarer nøjagtigt til den tid, hvor jorden angiveligt var helt dækket af vand. Der er andre eksempler, herunder klitterne og andre ørkenaflejringer, der findes forskellige steder på planeten, ville ikke være der, hvis verden var blevet oversvømmet med vand.

Og hvis der virkelig havde været en oversvømmelse, der dækkede hele verden, ville det meste af den sedimentære klippe på jorden ligge i bunden af ​​havet. Men kontinenterne er dækket af sedimentære klipper, hvilket modsiger det, vi kunne forvente af en oversvømmelse for 5.000 år siden. Og det er bare geologi.

Arkæologi er endnu mere problematisk, især når man ser på Tyrkiet, hvor arken siges at have slået sig ned, da tidevandet trækkes tilbage. mange klatrer op i bjerge uden beskyttelsesudstyr, springer ud af klipper i vingedragter og deltager i meningsløse sportsgrene som ekstrem strygning, store besættelser og ønsket om at opdage berømmelse, ja, det kan være fatalt. I årenes løb er mange mennesker blevet besat af at finde Noahs Ark.

D-vitamin supplerer hele fødevarer

De fleste af dem har slået sig sammen i ordentlige, organiserede ekspeditioner, hvilket normalt er sikrere end at vandre ud i ørkenen alene. Men nogle mennesker, som Donald Mackenzie, søgte arken på egen hånd. Desværre førte Mackenzies besættelse til sidst til hans forsvinden og påståede død, mens han på vej til at finde stedet i begyndelsen af ​​2010 blev fanget i en tidlig snestorm og forsvandt.

Måske var der plads nok til alle disse dyr, og måske kunne arken bære al vægten, og måske, mirakuløst, blev den ikke oversvømmet af stormvand. Men hvis det virkelig flød i syv måneder, hvordan var der nok plads om bord til al den mad, der var nødvendig for alle disse dyrs liv, og hvordan formåede otte mennesker at tage sig af dem alle? 'Så skal jeg virkelig være blandt disse dyr?' Ja, så ir. '' Okay.

Behøver du ikke ramme dem eller intet? '' Nej, slå dem aldrig. '' Okay. 'Enhver, der nogensinde har arbejdet i en zoologisk have, kan fortælle dig, at det at have en flok dyr i små rum ikke kun handler om at foder og kaste dem og skovle masser af afføring overbord.

Ifølge National Center for Science Education skal hvert bur specifikt skræddersys til behovene hos hver enkelt art, fra højden af ​​fodertrugene til drikkerne til diameteren på fuglenes siddepinde. Som historien fortæller, fandt Noa land ved hjælp af en due, der vendte tilbage til arken med en olivengren, bevis for, at tidevandet endelig var ved at falde. Men ifølge den skeptiske forsker blandes vand og træer ikke nøjagtigt. ”Åh min gud, træet er i vandet.

Jeg er nødt til at få det. Jeg er nødt til at få det. Jeg bliver nødt til at gå. ”I den bibelske historie svømmede arken i fem måneder, før den nåede toppen af ​​... Mount Ararat.

Men en undersøgelse fra 2016 viste, at et oliventræ nedsænket i vand i kun tre måneder døde. Et andet eksperiment viste, at græs under vand døde efter blot en måned under vandet. Det ville have efterladt planteædere intet at spise efter de kom ud.

Og Noahs vingård, som han plantede kort efter oversvømmelsen, ville heller ikke have overlevet, fordi jorden ville være blevet for salt til havvand. Alt ville have været salt. 'Salt? Brudt sort peber? ”Og det er bare den botaniske del af ligningen.

Hvad ville der ske, hvis du frigav tusindvis af planteædere og tusinder af rovdyr tilbage i det samme miljø? med meget mindre end de to planteædere, medmindre du har foretrukket dem et årti eller to. Enhver, der har set Waterworld, ved, at når de polære iskapper smelter, vil verden blive dækket af oceaner, og alle vil leve på utroligt flotte både, bruge al deres tid på at lede efter det mytiske tørre land og få deres egen tisse drink. Et vandverdenlignende scenarie ville dog faktisk aldrig ske, fordi der bogstaveligt talt ikke er nok vand på jorden til at dække hele verden.

Ifølge American Museum of Natural History ville havniveauerne stige med omkring 70 meter, hvis al isen på Jorden smeltede, hvilket ville betyde slutningen på de fleste kystbyer, men ville langtfra dække hele planeten, hvis den var virkelig verdensomspændende Da tidevandet ramte, trak alt vandet ikke kun tilbage, det forlod også på en eller anden måde jorden. Men det er sandsynligvis det mindste af problemerne i historien. Se en af ​​vores nyeste artikler lige her! Der kommer snart flere grunge-artikler om dine yndlingshistorier fra biblerne.

Abonner på vores YouTube-kanal, og ring klokken, så du ikke går glip af en eneste.

Skifter du gear, mens du træder på pedalerne?

Regel 1.Dumå værepedal, når du skifter gear. hvisduklik på skifterne udenpedal, detgearvil ikkelave omså længedu gørStartpedalognår du gør det,duJeg vil høre nogle meget foruroligende lyde.Duheller ikke vilflyttedetgear mensstå stille.

Hvad er en krydskæde kombination?

Krydskæde er den betingelse, hvorkædeløber over drivlinjens midterlinje - for eksempel: Fra BIG Frontkædering til de største bageste kassettehjul eller fra SMÅ frontenkædering til de mindste bageste kassettehjul.

Hvorfor er der ingen bagskifter?

Fjernelse afforskifteråbner muligheder for at gøre baghjulsophæng svingere bredere, hvilket betyder mere stivhed og længerevarende lejer, hvilket gør vores ridning bedre / lykkeligere / sjovere.30. mar 2017

bil, der rammer cyklister

Er det dårligt at skifte gear uden at trampe?

Du skal værepedalnår duskift gear. Det skyldes, at kæden skal bevæge sig, for at skifterne kan 'afspore' kæden fra tandhjul til tandhjul. Hvis du klikker på skifterneuden at trampe, detgearvil ikkelave omindtil du starterpedal, og når du gør det, vil du høre nogle meget foruroligende lyde.

Hvad sker der, hvis du skifter gear uden at trampe?

Hvad der skerer detditderailleurs (skiftendemekanisme, enten foran eller bagpå) binderdetkæde mod tandhjul (bag) eller kæderinge (foran)hvis skift udenroterendedine pedaler(således kæde ringe). Det kan også beskadigeditkæde og bagskifterehvis du skiftermens du udøver magt tilpedalerne.

Hvordan fungerer en tværkæde?

TILkryds-kædeswap muliggør handel med tokens på tværs af forskellige blockchains uden at bruge en formidlende part (f.eks. en udvekslingstjeneste) i processen. Symbol følger Hashed TimeLock Contract (HTLC) -protokollen for at skabe et tillidsfuldt miljø til decentral udveksling af aktiver.

Er bagskiftere døde?

mountainbikeforskiftereer detdødde er næsten gratis. SRAM stoppede al mountainbikeforskifterudvikling for fire år siden. Den har nu 14 forskellige 1x mountainbikegrupper og ingen multi-ring mountainbike-drivkørsler.6. aug 2019

Er frontskiftere gode?

Foransporing af skifterbedstnår de er monteret så lavt ned som muligt, uden at buret er forkert på tænderne på kæderinge. Hvis du bruger enfrontspormed en mindre ring, end den er beregnet til,foranaf buret vil komme tæt på kædehjulet, mens bagsiden af ​​buret stadig er langt væk fra det.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Low carb diæt og afib - svar på problemerne

Kan en diæt med lavt kulhydratindhold forårsage AFib? Diæter med lavt kulhydratindhold er forbundet med øget risiko for atrieflimren, hvilket indikerer, at denne populære vægtkontrolmetode, ved at begrænse indtagelsen af ​​kulhydrater, bør anbefales med forsigtighed, og der bør udføres flere undersøgelser for at evaluere effekten.25.04.2019

Let mad til mavebesvær - hvordan man beslutter

Hvilke fødevarer er lette på maven? 11 fødevarer, der er lette at fordøje Toast. Del på Pinterest Ristning af brød nedbryder nogle af dets kulhydrater. Hvide ris. Ris er en god kilde til energi og protein, men ikke alle korn er lette at fordøje. Bananer. Æblesau. Æg. Søde kartofler. Kylling. laks.

Atkins diæt vs keto - hvordan man retter det

Hvad er bedre Atkins eller keto? Atkins og keto er begge diæter med lavt kulhydratindhold, der kan være til gavn for vægttab, diabetesstyring og hjertesundhed. Deres største forskel er, at du gradvist øger dit kulhydratindtag på Atkins, mens det fortsat er meget lavt på keto-dietten, så din krop kan forblive i ketose og forbrænde ketoner til energi. 13. juni 2019

Protein shake til muskelgendannelse - holdbare løsninger

Hvilket protein er godt for muskelgendannelse? En undersøgelse viste et positivt anabolsk respons, efter at deltagerne indtog 20 gram valleprotein inden træning (9). Andre fordele ved at spise protein inden træning inkluderer: En bedre anabolsk respons eller muskelvækst (11, 12) Forbedret muskelgendannelse (12)

Termisk mad diæt - innovative løsninger

Hvilke fødevarer har den bedste termiske effekt? Kulinarisk ernæringsekspert Trudy Stone er enig: ”Æg er en af ​​de bedste kilder til fedtforbrændende proteiner, der får dit stofskifte fyret. Diæt med højt proteinindhold har vist sig at øge dit stofskifte på grund af den termiske effekt af mad - mængden af ​​kalorier, som din krop forbrænder for at metabolisere fødevarer. ”27 februar. 2019 г.

Sunde probiotika - typiske svar og spørgsmål

Hvad er det sundeste probiotiske at tage? En generel anbefaling er at vælge probiotiske produkter med mindst 1 milliard kolonidannende enheder og indeholdende slægten Lactobacillus, Bifidobacterium eller Saccharomyces boulardii, nogle af de mest efterforskede probiotika.9 нояб. 2018 г.