Vigtigste > De Bedste Svar > Cyklus efter graviditet - praktiske beslutninger

Cyklus efter graviditet - praktiske beslutninger

Skifter perioder efter graviditet?

Det er almindeligt for en kvindesperiodetilskift efter at have en baby. Nogle kvinder oplever tungere eller mere smertefuldeperioder, mens andre finder ud af, at deresperioderbliver lettere. I månederneeftergiverfødsel,perioderkan være uregelmæssig, men kan vende tilbage til det normale over tid.9. okt 2018Hvis du kunne beskrive din menstruation efter fødslen med et ord, hvad ville det være? - Uh, kaotisk. - Åh, ja. - Katastrofe. - Kriminalitet. - Hvad havde du på dig for at forberede dig på det? - Intet, jeg vidste, at det ikke kom. - Åh, nej. - Ja. - Super old school. - Pads. - Ja, som en kano, sådan er det, og så tager du det på. - Ah graviditet , den dyrebare tid, når din krop vokser, en baby og din menstruation skal på ferie.

Men hvad nu hvis babyen kommer, og din menstruation er tilbage til normal? Twat's up ladies, I'm Madge the Vagand I dag får vi al information om dit flow efter babyen. Hvad tror du disse babyer er? - Jeg mener, de ligner undertøj. - Det er de, men de er mere end bare undertøj.

Du kan bære Thinx i stedet for eller ud over en tampon eller hygiejnebind. Hvis det er som en super soft down er der, har du det som ekstra support. Du vil føle det - helt sikkert. - Bare rolig, jeg har ikke brugt den endnu. (griner) De er superabsorberende, har en antibakteriel foring og en lækagesikker barriere.Kan du? Præsenterer du dig selv i en trusse? Er det muligt? - Sæt dem på din krop, Helen. (let musik) Så vi taler ikke kun om din menstruation, vi taler om din periode efter babyen. Helt anderledes.

Hvad fanden ved mit hul nu, hvor jeg får en baby, skal jeg vide, at alle mine kvinders produkter vil blive konverteret til XXL? - Du behøver ikke at øge størrelsen, men du har sandsynligvis brug for højere absorberingsevne i de første par perioder. Uanset om du bruger tamponer, puder eller et andet absorberbart produkt til kvinden - Nå, hvad hvis jeg havde en episiotomi eller noget, kan jeg stadig bruge en tampon, ikke? Værdierne er faldet betydeligt efter fødslen, hvilket kan gøre skeden tør i de første par måneder. Nogle af de absorberbare undertøj er en anden mulighed.

Jeg tror, ​​at mere aktive mennesker foretrækker noget, der gør det muligt for dem at være fri og ikke føle sig trange. (Rastløs musik) - Vil det være det samme som før? Vil det gå efter planen? Ule eller vil det være som at spille eller kaste dart uden at vide, hvad du får? - Så det kan være anderledes end hvad du havde før graviditeten. Den første vil være anderledes, uanset hvad.Det bliver sandsynligvis sværere, fordi - Som Niagara Falls? - Den første kunne være. Især med en første graviditet var din livmoder på størrelse med min knytnæve, når du har en baby, er din livmoder omkring her oppe, som din lige under den Ribben. Så det skal trække sig nedad, men når det trækker sig helt sammen, hvilket endda kan tage op til fem til seks uger, er hulrummet, som din liner er i, større end du plejede at være.

Så mere væv kommer ud. Så det er ikke let at vinde, det ønsker at fejre som i 1999. Selvom du ammer, er chancen for ægløsning lavere, du kan få din menstruation hver måned, eller du kan være en måned spring over to, og det er ikke nødvendigvis fordi du har ægløsning, men det kan være det, vi kalder en anovulatorisk cyklus.

Foderet er st. Hvis du ikke ammer, vender din menstruation normalt om to til tre måneder. Hun kommer sandsynligvis hver måned efter det, hvis din periode før graviditeten var regelmæssig.Hvis du har sprunget over måneder tidligere, kan du stadig springe måneder over. - Der har du det. Nå, forhåbentlig ikke endnu. (griner) Fordelen ved at have en smuk baby og din menstruation op til at starte.

Heldigvis har du muligheder for din periode efter babyen. Og måske behøver du ikke tænke for hårdt på det nu. Jeg er Madge the Vag, hvis du har spørgsmål eller kommentarer, sæt dem i min boks.

Min indbakke det er. (legende musik)

Hvor frugtbar er du efter at have født en baby?

Selvom det er usandsynligt, er det muligt at fågravidmindre end 6 ugerefter at have fået en baby. Det er dog umuligt, før en kvinde har ægløsning igen. Det punkt, hvor ægløsning sker, varierer fra person til person, hvilket betyder, at nogle kvinder kan fågravidtidligere end andre.9. okt 2018

Jeg forsøgte at finde dit spørgsmål tilbage, fordi jeg troede, det ville være sejt at hilse i denne artikel. Men din kommentar forsvandt i masser af kommentarer, så hvis du husker at have spurgt mig dette spørgsmål, så kommenter nedenfor og lad mig det vide, så skal jeg pinke det, fordi jeg vil sige hej til dig, tak for det spørgsmål. (Glad, lys musik) Hej alle sammen, dette er Ingefleur, din fertilitetshomeopat.

Og i dette korte artikelspørgsmål besvarer jeg et af dine aktuelle spørgsmål om at forsøge at blive gravid kort efter fødslen. Så dit spørgsmål var noget som mine tanker om at prøve at blive gravid kort efter fødslen. Og jeg titlerede spørgsmålet, kan eller skal jeg prøve at blive gravid kort efter fødslen? ”Fordi dette inkluderer alt, hvad jeg vil sige om emnet.

Jeg forstår fuldstændigt, at hvis du har forsøgt at blive gravid for baby nummer et eller to, eller hvilket nummer der var din sidste baby, hvor lang tid vil du bekymre dig om, hvor lang tid det kan tage at få far til et søskende, når du håber på at få en anden baby eller hvis du har lyst til, at du har kort tid. Måske nærmer du dig 40'erne og får din første baby, tror du, men jeg vil have yderligere fire eller fem? eller seks! Og du har lyst til at prøve lige nu. Så lad os starte med at besvare dit spørgsmål, er det muligt.

sundt alternativ til is

Kan du blive gravid kort efter fødslen? Nå, teoretisk, ja. Alt du skal gøre er ægløsning, for når du ægløsning betyder det, at du er frugtbar. Og nej, det betyder ikke, at du først skal få din menstruation, da den første ægløsning, det første æg, faktisk tror, ​​at det sker før din første periode, ikke at du ikke kan være frugtbar, hvis du ikke vil blive gravid, hvis du har ikke haft din menstruation.

Vær virkelig forsigtig med dette, medmindre du er i en overraskelse! Så hvad påvirker om du har ægløsning? Mest oplagt efter fødslen, uanset om du ammer eller ej, for når du fodrer øst, producerer du prolactin, og prolactin undertrykker ægløsning. Nogle kvinder har brugt amning som svangerskabsforebyggende middel, og til en vis grad er dette muligt inden for seks måneder efter fødslen. Du skal kun amme, så ingen formel og ingen fast føde, amning er 98% effektiv som prævention.

Til sammenligning: pillen er 99% effektiv, når den bruges korrekt. Så husk, selvom du er inden for seks måneder efter fødslen, selvom du udelukkende ammer, har du stadig 1% til 2% chance for at blive gravid, fordi ægløsning er steget igen. Så hvis du ikke ammer, og du er fin og sund, er der en chance for, at ægløsning kommer tilbage før.

Chancerne er, de kommer ikke tilbage omkring to uger efter fødslen, men seks uger efter fødslen er bestemt ikke ualmindeligt, hvis du overhovedet ikke ammer. Og så når du først har ammet, skal du bare forvente, at din krop bliver sund igen efter de seks måneder, og du forbereder dig på ægløsning igen. Og selvom du har ægløsning og derefter har en menstruation, betyder det ikke, at du får en ny periode fire uger senere.

Det er meget almindeligt, at du har meget uregelmæssige menstruationer, så ammer du stadig, selvom det ikke er eksklusivt. Det er absolut muligt, at du kan fange det første æg og vide, hvornår du vil ægløsning og vide, hvornår du kan forvente din første menstruation, hvis du registrerer, hvis du stadig er usikker på, hvordan du gør det, se linket i beskrivelsen under denne artikel fordi jeg har sammensat et gratis kortlægningskursus, som du kan lære. Men den hurtige oversigt er, at du skal holde øje med livmoderhalsslim, fordi når livmoderhalsslim dukker op, viser det, at du forbereder dig på ægløsning.

Hvis du ser livmoderhalsslimet, kan du sandsynligvis også teste med ægløsningstest, så du ved, om ægløsning er nær. Det er bestemt ikke ualmindeligt, at du har livmoderhalsslim i flere uger eller har et par dage, og så forsvinder det og har derefter ikke en bekræftet ægløsning. Så bliv ikke modløs, hvis det sker, det er helt normalt efter fødslen.

Dette handler om at finde det frugtbare vindue, når du har PCOS, fordi kvinder med PCOS har meget uregelmæssige cyklusser, og de synes undertiden virkelig irriterende, fordi det er let ikke at vide, hvornår ægløsning finder sted. Det er stort set det samme, når du er postpartum, så al information gælder sandsynligvis for dig, så sørg også for at tjekke denne artikel, og du vil måske tage en ægløsningstest bare for at se om din LH stiger, og ægløsning er nær når det sker. Okay, så det handlede om, om du kunne blive gravid kort efter fødslen.

Og det korte svar på alt dette var, ja, det er muligt. Spørgsmålet er nu, er det ønskeligt? Og det korte svar er sandsynligvis ikke. Forskning har vist, at komplikationer under graviditet, fødsel og den næste baby er betydeligt færre, hvis der er mindst 18 måneder mellem graviditeterne.

Ideen er, at når din baby er halvandet år, kan du prøve. Imidlertid ville mit forslag være at vente endnu to år. Og det er ikke så meget på grund af komplikationerne, der drejer sig om, men det største er, at det tager tid at genopfylde din krop med næringsstoffer.

Den graviditet, du havde, og din amning bagefter drænet din krop af næringsstoffer, og det er svært at indtage så meget næringsrig mad at holde trit med, og det er en af ​​grundene til, at det er så almindeligt, at kvinder udvikler tandråb under graviditet eller lige efter fødslen, Tribesto plads fra babyer, der er mindst to år gamle, så først og fremmest tror jeg, at disse to år er vigtige for dig at få disse næringsstoffer, som jeg lige har nævnt. Dette er vigtigt for dig og dit helbred, men det er også vigtigt at sundheden for det søskende, du håber på. Jeg synes også, det er vigtigt, at du har tid nok til at behandle denne graviditet og fødsel. Ikke alle fødsler er fantastiske.

Mange fødsler har et mindre traume eller et større traume eller måske tiden efter fødslen. Fødslen var vanskelig for dig. At få en nyfødt er ikke let.

Og jeg synes, det er værd at have tid nok til at behandle dette. Hvis du ikke har behandlet dette fuldt ud i den næste graviditet, ser jeg ofte hos mine patienter, at det tidligere traume kommer tilbage i den næste graviditet. En anden grund til, at det er værd at vente lidt længere på dig selv, er at give dig lidt tid til at genoptage din cyklus og opdage eventuelle hormonelle ubalancer, der stadig kan være til stede efter denne graviditet eller efter fødslen. For eksempel har du muligvis fået IVF eller arbejdskraft medicin.

Du har muligvis fået pitocin, oxytocin, syntocinon, uanset hvad du vil kalde det, men dette er det lægemiddel, der gives for at starte, stimulere eller tilskynde til arbejde, især på hospitaler. Det gives også kun for at hjælpe med at få moderkagen meget hurtigere, og dette syntetiske stof er virkelig kendt for at påvirke dit endokrine system. Så det lønner sig virkelig at have et par cykler for at se, hvordan har du det? Har du en østrogendominans? Er dine progesteronniveauer i orden? Er din luteale fase lang nok til at blive gravid en tidlig graviditet? Er din ægløsning til tiden? Og er det muligt for et æg at modnes ordentligt? Alle disse ting er virkelig værd at tjekke ud, før du prøver igen.

Og som jeg sagde, er det ikke særlig almindeligt at have en regelmæssig cyklus lige efter fødslen eller lige efter amning. Det sker oftere, at dine cyklusser er lidt uregelmæssige, så det tager tid at se, om det vender tilbage til dit tidligere mønster, eller hvis det forbliver en smule rystende, og du skal gøre noget ved det. Så er der to andre grunde til, at jeg synes det er værd at vente længere, før du prøver igen.

Jeg synes, at to år er ideel for dig at binde dig til din baby og gøre din baby mere uafhængig, så du kan klare den næste graviditet og nyfødte. Men hej, dette kan være mere en personlig tanke end noget, jeg kan støtte professionelt. Naturligvis bliver du nødt til at tale med en psykolog om dette, eller selvfølgelig en person, der har specialiseret sig i børns udvikling.

elektrisk cykel

Men jeg synes, det er også værd at tænke over, at Verdenssundhedsorganisationen også rådgiver amning indtil din anden fødselsdag. Det betyder ikke, at du skal amme på fuld tid, men en eller anden form for amning hjælper virkelig. Og dette understøttes af forskningen derude.

Det er perfekt muligt at fortsætte med at amme, hvis du allerede er gravid, og endda nogle kvinder fortsætter med at amme i tandem. Så du har en nyfødt baby, og du har et ældre barn at amme. Men det siges ikke, at det faktisk er muligt for dig at gøre det.

Mange kvinder løber tør for mælk, når de bliver gravid, eller mælken skifter, og den ældre søskende kan ikke længere lide det. Så hvis du vil sikre dig disse to års amning, kan du prøve igen inden dit ældste barns anden fødselsdag. Det er selvfølgelig op til dig og din partner, om du prøver før eller senere, men du ved, jeg er meget begejstret, hvis du tog en informeret beslutning! Dette er de tanker, jeg har til dig, og jeg håber, det hjælper dig med at beslutte, hvad du skal gøre næste gang.

Den største chance for, at du bliver gravid hurtigt efter fødslen er gennem din følelsesmæssige forberedelse, som sagt ernæringsmæssigt, og jeg vil anbefale at se på Weston Price-dietten, de nærende traditioner. Du følger bare linjen i forhold til graviditet eller ønsket om få børn, hvilket virkelig er nyttigt, tror jeg og for det tredje, at du forbereder dig hormonelt. Hej, hvis du vil lære mere om, hvordan du kan hjælpe med implantation, skal du sørge for at tjekke afspilningslisten på din skærm på nuværende tidspunkt, se dig i næste artikel. Farvel.

Hvorfor er min cyklus længere efter at have fået en baby?

Nogle kvinder oplever tungere,længereeller mere smertefuldtperioder efter at have fået en baby. Disse ændringer kan relateres til et større livmoderhulrum, der forårsager mere endometrium (slimhindeforing)detlivmoder) at kaste. For nogle kvinder er deresperioderforbedre.23. maj 2019

Hvordan er din første menstruation efter at have fået en baby?

Detførste periode efter din graviditetkan være tungere enddu erplejede. Det kan også ledsages af mere intens kramper på grund af en øget mængde livmoderforing, der skal kaste. Når du fortsætterdin cyklus, vil disse ændringer sandsynligvis falde.28. feb 2018

Hej! Velkommen til Mister Test :) Dagens quiz er: Hvornår får du din første periode? Vil du vide det? Lad os i så fald spille! Spørgsmål nr. 1: Lider du af acne? 5 point, 1 point, 3 point. Spørgsmål nr. 2: Lider du undertiden af ​​humørsvingninger? 3 point, 1 point, 5 point. Spørgsmål nr. 3: Er du Er vokset hurtigt for nylig? 5 point, 3 point, 1 point Spørgsmål nummer 4: Har du armhulehår? 5 point, 1 point, 3 point Spørgsmål nummer 5: Og har du benhår? 1 point, 5 point, 3 point.

Spørgsmål nr. 6: Har dine bryster udviklet sig? 3 point, 5 point, 1 point. Spørgsmål nr. 7: Din mor har sin menstruation 5 point, 3 point, 1 point.

Spørgsmål nr. 8: Hvor sulten var du Har du sidst? 3 point, 5 point, 1 point. Spørgsmål nr. 9: Har du decharge? 3 point, 5 point, 1 point. Og spørgsmål nummer 10: Har du hår dernede? 1 point, 5 point, 3 point.

Nu hvor du har din bundlinje, får vi en bedre idé om, hvornår du får din første periode. Når du får 10-25, er det tidligt at begynde at tænke på din periode. Dine svar antyder, at du ikke er begyndt i puberteten eller lige er begyndt.

Dette betyder, at du sandsynligvis ikke får din periode når som helst snart. Du bliver nødt til at vente et år eller mere. Men rolig! Din krop ved, hvornår tiden er inde.

Hvis du har mellem 26 og 40 point, er din periode på vej. Din menstruation kan komme i det næste år. Ifølge dine svar begynder puberteten, og din krop udvikler sig og ændres.

Dette kan være en vanskelig tid, så pas på! Og glem ikke, at vi alle er forskellige, så sammenlign ikke dig selv med andre, lyt ikke til andre, lyt til din krop og lad din krop udtrykke sig. Og hvis du har mere end 40 point, begynder din periode sandsynligvis snart. Du får sandsynligvis din menstruation inden for de næste 6 måneder.

Det ser ud til, at du oplever de fleste tegn på puberteten. Puberteten kan have sine op- og nedture, så sørg for at tage sig af dig selv og diskutere eventuelle bekymringer med en slægtning eller ven. Hvad synes du om dit resultat? Er du bange? ? Vær ikke vær tålmodig og nyd din gave! Dette er det bedste, vi kan gøre vær tilfreds med vores nuværende situation.

Giv mig din mening i kommentarerne nedenfor som altid! Og vi ses snart i den næste quiz! Farvel :)

ridevalser

Havde en baby for 2 måneder siden Kunne jeg være gravid igen?

Det er muligt at fågravid førdu har endda din første postpartum periode, somkanforekomme så tidligt som fire ugereftergiverfødseleller så sent som 24 ugerefter babyankommer (ellersenereafhængigt af om du ammer udelukkende eller ej.1. maj 2020

Hvornår begynder postpartum-perioden?

Detpostpartum periode- undertiden benævntpuerperium-startermed fødslen af ​​din baby og strækker sig indtil omkring seks ugerefter fødslen. Husk, at nogle af virkningerne af din graviditet og fødslen af ​​din baby kan vare meget længere.3. juni. Feb 2020

Hvornår får du menstruationen efter at have født en baby?

Din menstruationreturnerer typisk ca. seks til otte ugerefter digføde, hvisduammer ikke. Hvisdu gøramning, timingen for enperiodeat vende tilbage kan variere. De, der praktiserer eksklusiv amning, kan ikkehartilperiodehele tiden de ammer.28. feb 2018

Hvor længe forbliver hCG i dit system efter fødslen?

Ud over,efteren kvinde giverfødsel, dethCGhormon forbliver typisk i hendelegemeindtil omkring fem uger bagefter.13. feb 2020

Kan du blive gravid, før du får din menstruation efter at have født en baby?

Nej, det er ikke sandt. Det er muligt atblive gravid inden dine menstruationerstarte igenefterat føde.Dullægløsningomkring to ugerinden du hartilperiode. Det betyderdullharværet frugtbar igen i løbet af den tid, menduvil ikke nødvendigvis vide det.

Hvor lang tid efter graviditet vil testen vise sig positiv?

Hvis du ikke viltilvent indtil du har savnet din menstruation, duskulle gernevent mindst entilto ugerefterdu havde sex. hvis duer gravid, din krop har brug for tidtiludvikle påviselige niveauer af HCG. Dette tager typisk syvtil12 dageeftervellykket implantation af et æg.

Kan jeg blive gravid efter 3 ugers fødsel?

Dukan blive gravidså lidt som3 uger efterdetfødselaf en baby, selvom du ammer og dine menstruationer ikke er startet igen. Medmindre du vilblive gravidigen, det er vigtigt at bruge en form for prævention hver gang duharkønefter fødslen, inklusive første gang.

Hvornår vender din menstruationscyklus tilbage efter graviditet?

Din menstruationscyklus har været på pause i løbet af din ni-måneders graviditet. Vær forberedt på nogle ændringer, når du får din første menstruation efter fødslen. Selvfølgelig vil den største belønning ved graviditet være din yndige nye baby.

Hvad sker der med din krop, når du cykler, mens du er gravid?

Når din livmoder vokser for at rumme din voksende baby, bliver dine indre organer meget mere trange - der er kun så meget plads derinde! Det kan være, at kompressionen efterlader dig åndenød - det betyder ikke, at du overhovedet ikke kan cykle, mens du er gravid, men den gyldne regel forbliver, lyt til din krop. 9.

Hvad er den normale længde af din menstruation efter graviditet?

Længere end normale cyklusser: Din første cyklus kan være 45 dage, derefter 40, derefter 35 osv., Indtil din cyklus til sidst vender tilbage til normal Ændringer i antallet af dage, du bløder: Du kan bløde i 4 dage nu i stedet for 6, eller omvendt Naturlige måder at regulere din menstruationscyklus på

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Ohiopyle svømning - typiske svar og spørgsmål

Kan du svømme på Ohiopyle? Et besøg i Ohiopyle er en fantastisk måde at tilbringe en dag på Yough River! Bemærk, dette er ikke et bestemt svømningsområde. Svøm på egen risiko.

Alaska Fat Bike - hvordan beslutter du dig?

Er fede cykler det værd? Den fede cykel er ingen undtagelse. Den fede cykel har meget mere pude, trækkraft og komfort til din tur. Hvis dine gader er plettet med sne og is, er disse den bedste mulighed for dig. Hvis du leder efter komfort og trækkraft, ville dette være den ekstra vægt værd.

Wow fortsætter med at gå ned 2017 - hvordan man løser det

Hvorfor kollapser min wow? Ændringer af softwareindstillingerne på dine grafikkortdrivere kan forårsage nedbrud eller ydeevneproblemer. Nulstil dine indstillinger for videodriveren for at løse dette problem. Overophedning kan forårsage ydeevne problemer, spil nedbrud og fuld computer lockups. Hvis problemet fortsætter, skal du afinstallere og geninstallere spillet.

Krankarmslængde - levedygtige løsninger

Hvilken længde af krumtaparm skal jeg bruge? Fælles bevægelsesområder vil afhænge af lårbenet, skinnebenet og fodlængden, som varierer (normalt) i forhold til din højde. Så i enkle vendinger og forudsat at vi alle har lignende proportioner, kan vi bruge vores 172,5 mm krumtap og 1,778 m højde til at antyde, at krumtaplængder skal være 9,7% af vores højde.

James Dobson Death - Sådan løses

Hvor gammel er James Dobson nu? James Dobson / Alter

Tredje testikel - praktisk løsning

Hvorfor føler jeg en tredje testikel? En tilstand, der kan føles som kræft i testiklerne, er en spermatocele. Dette er en sædfyldt cyste i epididymis, der føles som en mindre tredje bold. Disse er ret almindelige og er normalt ikke et problem, medmindre de bliver store.