Vigtigste > De Bedste Svar > Dave weagle suspension - svar på problemerne

Dave weagle suspension - svar på problemerne

Hvem er Dave weagle?

Den grund er ofteDave Weagle. Han er en maskiningeniør, der grundlagde masser af genkendelige virksomheder i cykelindustrien, herunder Evil Bikes, E * tretten komponenter, DW-Link og Trust. Han arbejdede også på designteamet på Iron Horse Bikes.Hvad er DW-Link suspension?DetDW-linkbruger en anti-squataffjedringdesign til at modvirke kræfter, der er ansvarlige for 'affjedringbob 'og fjerner følgelig behovet for overdreven kompressionsdæmpning. Dette gør det muligt foraffjedringat være meget mere aktiv over støt ved lave hastigheder, hvilket giver mere trækkraft.

Hvad er Split Pivot suspension?

Split drejninger patenteretaffjedringsystem til højtydende cykler, hvor trækkraft, effektivitet, manøvredygtighed og rammestivhed er vigtige faktorer på sporet og stien. Systemet reducerer overskydendeaffjedringreaktion på accelerationskræfter og reducerer samtidig overskydende reaktion på bremsekræfter.27. 2010.

Hvem opfandt Horst link suspension?

Horst Leitner

Hvordan fungerer VPP-suspension?Den nedadgående kraft på dine pedaler skubber mest fuldaffjedringcykler ned, hvilket resulterer i uønsketaffjedringkompression.VPPcykler bruger en patenteret ledkonfiguration og akselsti til at anvende noget af trækkraften fra kæden for at modvirke den bevægelse, der skyldes pedalerne.

Hvordan fungerer Horst link suspension?

''Horst Link''suspension eren type firestangophæng af ophæng. Deterkendetegnet ved at have begge forbindelserlinksdrejning på sæderøret, hvor den nederste drejning er placeret over midten af ​​bundbeslaget, og bagakslen er placeret højere end svingforbindelsen, der flyderlinkog lavere tilslutninglink.

Hvad er Yeti switch uendeligt?

DetSkift uendeligter et simpelt, let, bombesikkert system bygget af FOX Racing Shox fra gennemprøvede affjedringskomponenter og konstrueret og testet til at modstå de værste kørselsforhold. Vi bruger sæler og bøsninger, der bruges i FOX's off-road racing-division og en let smedet oversættelsesdrejning.

Hvad er FSR-suspension?FSR-suspensionTeknologi

MedFSR, vi sprang sporet i aktiv og uafhængigaffjedringfor over 20 år siden, og vi har forfinet det lige siden. Det isolerer kæde- og bremsebelastninger og som et resultatFSRteknologi leverer mere komfort, kontrol og effektivitet end nogen andenaffjedringplatform.

Hvad er 4bar suspension?

En fire-barplatform tilladeraffjedringat arbejde for det meste uafhængigt af bremsning, og det giver designere mest kontrol over gearingsforhold. Begge disse fire-bariterationer forbinder en stiv bageste trekant til hovedrammen med en kobling.06.27.2018

Hvad er gaffeltur på en cykel?

Gaffel: Sagen på forsiden af ​​dincykelsom dit forhjul sidder fast på.Rejse: Det beløb, som enaffjedringsgaffelelleraffjedringramme kan komprimeres.05.07.2014

Hvilken form for suspension bruger Dave Weagle?Dave Weagle udviklede også Split Pivot-suspensionen og Delta-systemet, som begge bruges til cykling.

Hvem er Dave Weagle, og hvad gjorde han?

Den rekreative mountainbiker Dave Weagle brugte sin baggrund i firhjulede køretøjsophængsdynamikker til at undersøge koblingsakslen for cykelophængssystemer. Den analysemetode, som Weagle udviklede, står som den første offentliggjorte tekst om analysen af ​​ophængningssystemer til kædedrevne hjul.

Hvor fik DW-link affjedringssystemet sit navn?

Fire-bar-systemet er blevet brugt på mountainbikes siden de tidlige ophængningsdage. Lignende ophængssystemer til DW-link er blevet brugt af Schwinn, Fisher og Karpiel. I øjeblikket bruges et lignende system af Giant og hedder 'Maestro'. DW-link får sit navn fra designeren og patentindehaveren, maskiningeniør Dave Weagle.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Fordele ved elektriske cykler - enkle svar på spørgsmål

Hvad er fordelene ved en elektrisk cykel? E-cykler bruger genopladelige batterier, der kan køre op til 25 til 45 km / t, meget hurtigere end de fleste mennesker ville cykle, hvilket får dig til din destination hurtigere og i bedre form. Kort sagt tilbyder de billige, energieffektive og emissionsfri transport, som også har fysiske og sundhedsmæssige fordele.

Victorian cykel - handlingsorienterede løsninger

Hvornår blev cyklen opfundet i viktoriansk tid? Cyklen blev opfundet i 1880'erne. Den originale cykel havde det store hjul foran og det mindre hjul bagpå. Efter et par års debat besluttede de, at kvinder skulle køre på trehjulede cykler i stedet for den almindelige tohjulede cykel.

Sådan gør du et cykelsæde mere behageligt - hvordan man håndterer det

Hvorfor er cykelsæder så ubehagelige? Sadelproblemer er af to forskellige typer: Ubehag som følge af pres på sitzbenene. Af disse cyklister med rumpesmerter skyldtes ca. 70% af ubehaget tryk på vævet på siddebenene. Over tid kan trykket resultere i et øm, der ligner et sengesår.

Kæmpe cykelhjul - hvordan beslutter du dig?

Hvad er den største cykelhjulstørrelse? De fleste voksne mountainbikes bruger 26 tommer hjul. Mindre mountainbikes for unge bruger 24 tommer hjul. De større 700C (29 tommer) hjul har nydt en vis popularitet blandt off-road cykelfabrikanter.

Cykler farve - brugbare løsninger

Hvad er den bedste farve til en cykel? En af de bedste måder at være sikker på din cykel er at bære en lys farve, der skiller sig ud mod det sorte og grå på vejen. Måske er cykler og hjelme sorte, så du kan virkelig blande dig, hvis du vælger det forkerte tøj. Når man leder efter de lyseste muligheder, sætter mange mennesker sig på orange. 2019.

Jenson USA cykler - Komplet manual

Hvilket mærke af cykler fremstilles i USA? TopanbefalingerBedste cyklerBedste for: Chumba USA URSA Major Titanium 1.0Fedt dækcykelIntense cyklerDownhill Racing BikeTurner Cyclosis 2.0Cyclocross Racer BikeRock Hummer Team TIG Singlespeed CykelSingle Speed ​​Bike