Vigtigste > De Bedste Svar > Definer jerry rigget - omfattende reference

Definer jerry rigget - omfattende reference

Er det jury rigget eller jerry rigget?

Jury-riggetbetyder, at noget blev samlet hurtigt med materialerne ved hånden.Jerry-byggetbetyder, at det var billigt eller dårligtbygget.Jerry-riggeter en variant afjury-rigget, og det kan have været påvirket afJerry-bygget.Selvom mange beskriver en lurvet håndværk eller en hurtig, midlertidig reparation som rigget, var udtrykket i sin oprindelige inkarnation faktisk juryrigget. Mens jury som navneord betyder en gruppe af jævnaldrende, der bestemmer resultatet af en retlig proces, blev engelsk brugt. Siden begyndelsen af ​​det 14. århundrede gennem det tidlige 17. århundrede brugte søfarende jury som et adjektiv, der betyder midlertidig / hurtigt sammensat og dig selv først relateret til jurymaster.

Det er imidlertid uklart, hvorfor og desværre alt, hvad vi har, er spekulative, ubegrundede hypoteser, arten af ​​beviset til støtte for dem. En sådan hypotese er, at fransktalende søfolk beskrev deres hurtige reparationer som ajurie, hvilket betød hjælp eller lettelse, og engelsktalende fejlagtigt antog, at de sagde jury. Måske lidt mere sandsynligt er, at det oprindeligt var en rejnemast, der betyder 'dagmast' (fra den franske 'jour', der betyder 'en dag') - i det væsentlige en midlertidig mast, der kun varede kort tid.

En anden spekulativ hypotese er, at udtrykket opstod, fordi en jury af sømænd satte deres hoveder sammen for at udvikle en brugbar provisorisk mast. Imidlertid navngav søfolk de provisoriske master, de havde rejst for at erstatte dem, der var mistet i storme, da jurymaster stammer fra i det mindste det tidlige 17. århundrede, idet udtrykket først blev brugt i kaptajn John Smiths 1616. En beskrivelse af New-England dukkede op: 'Vi havde tilbød hende en Iury-mast igen, og resten vendte tilbage til Plimouth. ' Han genbrugte senere udtrykket i sin The General History of Virginia, New-England og the Summer Isles, offentliggjort i 1624 Captain Smiths 1627 Seaman's Grammar giver os også specifikt en korrekt definition, A Iury Mast, det vil sige når en mast bæres af bræt med værfter, tage, træer eller hvad de kan, splejset sammen eller fisket for at lave en Iury-mast.I midten af ​​det 17. århundrede blev der tilføjet en række andre ord til juryen for at beskrive noget, der hurtigt blev sammensat, såvel som for at give en humoristisk konnotation, som den tredje rådgivning (1667): Vag din bageste mindst være alle væk , selvom jury- Mast, tho'hast jury bagdel nr. Med hensyn til den nøjagtige sætning optrådte Jury Manipulated først i Newtes A Tourin England & Scotland i 1788 med ”Ships to be Manipulated by Jury; det vil sige at have mindre master. end det ville være nødvendigt for faktisk service. ”Hvad angår rigning af Jerry, kan juryen muligvis have forvandlet sig til Jerry, fordi folk bare troede, det var udtrykket, selvom det ikke er klart.

Jerry-X dukkede først op omkring 1856 i form af jerry-bygget, hvilket mere eller mindre betyder 'bygget af ringere materialer'. Cirka et årti senere debuterede Jerry-Builder-varianten med at beskrive producenterne af sådanne produkter i forhold til dårligt byggede huse eller bygninger. For eksempel i værket Hver mand sin egen mekaniker fra 1881: 'Desværre er det for ofte bygherrens vane - eller rettere Jerry-bygherrer - at bruge den værst mulige beskrivelse af mursten.' Desværre for at forbinde prikkerne vidste det på det tidspunkt ingen tilknyttet jury-opbygning, hvilket betyder, at Jerry-Built blev oprettet uafhængigt af hinanden.

Det er også værd at bemærke, at Jerry-Built og Jury-Rig har lidt forskellige konnotationer - førstnævnte betyder, at noget med vilje er taget fra s. Konstruktionen var lavet af materialer af høj kvalitet, og sidstnævnte betyder noget, der var dårligt bygget af nødvendighed. I mangel af en klar etymologi for det er der mange spekulative oprindelser af Garratt (1820), som forfatteren Samuel Foote kaldte Jerry Sneak.En anden hypotese er, at det er en forkortet version af 'Jericho.' I dette tilfælde er det muligvis de tidligere lignende klingende Jury X-termer, der inspirerede den ironiske tilknytning til navnet Jerry i firmanavnet. Men som med den ultimative rod af 'jurymast' er disse hypoteser ren spekulation uden hårde beviser til at bakke dem op.

Er Jerry et nedsættende udtryk?

Et kaldenavn for Jeremiah, Jeremy, Jerrold, Gerald, Gerard og lignende mandlige navne; også brugt som et formelt mandligt fornavn. Alternativ kapitalisering afJerry(nedsættende: Tysk). (UK, slang) En kammerkrukke.

Gud hvad et svar på et ord er svært for dig Jeg tror det ville være mit svar bare en masse smerter som tristhed ikke truende jeg vil bare fortsætte med at lave mine egne ting du ved jeg er ligeglad med hvad hun siger, smæk dig i ansigtet det ene ord ligegyldigt uhøfligt respektløst folk, der kalder andre mennesker din uanstændighed for at sortere deres egne ting ensomhed, det afhænger af, hvem der siger det faktisk ville jeg bruge det, jeg er der, for når jeg siger det ord en gang bruger det, har det ikke mere magt dårlig diskrimination oh kan ikke lide dette ord, selvom hvad andre homofile kalder mig, jeg er ligesom jeg virkelig kan lide det. Jeg hørte, at jeg har meget i mit liv, og det bliver aldrig lettere, det bliver aldrig lettere at høre, uanset hvem det er fra, som om den første reaktion er som et boom, men så er det normalt kun mig og det arbejde, der er frækt, det minder om mig i folkeskolen, det var et daglig ord, jeg altid har hørt, når folk bruger dette ord for at trække mig ned fra os, det er blevet forfærdeligt, det var bestemt et ord, jeg har meget negativt reageret på i mit liv, men det er også et ord, jeg brugte blandt mine venner negativitet voldsom vrede, men jeg har svært ved det ord, fordi jeg bruger det, jeg ville ikke blive overrasket, hvis folk troede, at jeg var hykler, da jeg var der før, eller når de var ubehagelige, men på samme tid er det et ord, der Jeg vil stadig ikke give slip på det. Vi navngiver aldrig nogen, som jeg synes, der i øjeblikket er for mange sårende ord i verden, og jeg prøver at vige tilbage fra at bruge dem selv ved akavede lejligheder.Træ forældet Jeg finder alle, der bruger dette ord, som regel er en uuddannet redneck hillbilly eller sandsynligvis en garderobe, selvom folk bruger det legende, tror jeg, det altid svider en smagløs vittighed nedsættende mennesker. Jeg kan ikke lide ord, hold folk nede eller laver du føler dig følelsesløs som andre mennesker den sidste form for acceptabelt bandeord, som folk stadig siger meget offentligt, selv når du virker homoseksuel, men jeg antager, at hvis du bare formodes at være homoseksuel, er det meget almindeligt, jeg ser det som en meget stødende ordforråd Jeg kan ikke lide dette ord, jeg er blevet misbrugt af dette navn et par gange og ja, jeg kan ikke lide det, selvom jeg tror, ​​at det i England ikke betyder en cigaretstump her

Hvor kommer sætningen Jimmy rig fra?

Fra Bartleby (Bartleby the Scrivener var en bog af Herman Melville)Jury rigTilrigeller samles til midlertidig nødbrug; improvisere; måske i sidste ende fra gammelfransk ajurie, hjælp, fra hjælpemiddel, til hjælp.

Hvad er en Jerry?

Inden for skiindustrien aJerry, ellers kendt som en Gaper, en Joey, en Gorb osv. er nogen, der gør et benhovedet træk. Min personlige definition af enJerryer: En person, der udviser en reel mangel på forståelse for deres sport eller for livet generelt.

cykling vægttab resultater

'Uskyldige mennesker vil dø på grund af mig. Hvorfor er jeg så middelmådig? 'Man skulle tro, at da Jerry er så middelmådig og kedelig, ville han indgyde neutrale følelser i' Rick and Morty 'publikum, Jerry. Vi hader ham meget. 'Du opfører dig som bytte, men du er et rovdyr.

Du bruger din medlidenhed til at lokke dine ofre - sådan overlever du! 'Vi føler den største foragt for Jerry Smith, eller i bedste fald for en' Du klarer dig godt! ' 'Jeg ved, hvordan jeg skal kravle ind i et rør.' Tak til SchwiftRickGear for at sponsorere denne artikel. I slutningen viser vi dig deres smukke 'Rick and Morty' hættetrøjer og fortæller dig, hvordan du får 30% rabat.

Så hvorfor er vi så væmmede over Jerry? Nå han er smertefuldt ubehagelig, 'Så fjern din holdning til mænds afdeling Kmart, fordi du bliver nødt til at lade mig løsne lidt

S. 'Ofte uhensigtsmæssigt og racistisk,' Du er væmmet med hendes avocado-formede hoved og blå hud og 'og ikke særlig venlig eller generøs.' Vi ved begge, at du ikke er så hurtig som de andre børn, og hvis du vil følge med i denne verden, skal du arbejde dobbelt så hårdt. 'Men mest af alt hader vi, at Jerry bogstaveligt talt er for dum til at indse, hvor dum han er.

Han kan ikke læse et rum for at redde sit liv 'Um, ja, bevæg dig ikke. Um, um, um, um 'Jerry er alt for tilfreds med sine egne intellektuelle evner, og det er irriterende.

Jerrys begrænsede mentale kapacitet er et godt eksempel på et psykologisk fænomen kaldet Dunning-Kruger-effekten. Dette er en kognitiv bias, der får folk med lave mentale evner til at føle sig overlegne og meget klogere end de faktisk er. Ideen er, at hvis du har meget begrænsede mentale evner, er du måske ikke smart nok til at forestille dig, at der er mennesker derude klogere end dig.

Så Dunning-Kruger-effekten forklarer Jerrys dynamik med Rick. Jerry alene er overhovedet ikke imponeret over Rick - fordi han ikke engang har evnen til at forstå, at Rick er sådan et geni, Rick er i sit laboratorium og laver cyborgs og ormehuller og alle de underlige ting, men det er ægte videnskab! 'I det væsentlige skulle Jerry være klogere for endda at mistanke om, at Rick er så meget klogere end ham. Efter afsky er skam den anden store følelse, vi har for Jerry. 'Loooooser' 'Hvad?' Han er 'mellem reklamejobs'.

Han er også (med rette) bekymret for, at hans husstand bliver brugt af Rick. Og det meste af tiden hader hans kone ham. 'At elske dig er arbejde, Jerry er hårdt arbejde, som at bygge' et hjemløst husly.

Ingen vil sige nej til det, men nogle mennesker giver arbejdet i. 'Så hvad var grunden til at gøre Jerry så ynkelig og begrænset? For det første, da Jerry er så dum, føler de fleste seere sig meget klogere end ham. Faktisk er det sandsynligvis rimeligt at sige, at kløften mellem Jerrys IQ og den gennemsnitlige publikums-IQ kan sammenlignes med kløften mellem Ricks IQ og publikum.

Så fordi Jerry er så uintelligent, føler vi os som overlegne genier. Vores venner på Wisecrack påpegede, at Rick og Jerry har to diametralt modsatte eksistentielle synspunkter. Jerry forstår ikke rigtig meget, men han synes lykkelig i livets sjældødbringende nytteløshed. 'Jeg hjælper Morty med videnskaben.' Han er lykkeligere i en fremmed simulering end i virkeligheden.

Rick er nu smart nok til at forstå realiteterne i vores eksistens, men han er utilfreds på grund af det. Så Jerry repræsenterer den blå pille til Ricks røde pille, hvis du vil, og det rejser spørgsmålet - er det bedre at være vågen, men ulykkelig, eller glemt og glad? 'Hør efter. Jeg stjal en papirclips og har den i kinden, men jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre med den. ”“ Skat, er din skjorte forkert? ”“ Ja, det kan jeg godt lide. ”I løbet af showet forvandler denne dikotomi mellem den røde pille og den blå pille til noget mindre ligetil.

Vi lærer om andre uventede dele af Jerrys personlighed. Hans forbindelse med Doofus Rick. Hans udforskning af hans seksualitet.

Skilsmisse og hans efterfølgende depression. Han har også usædvanlige øjeblikke af klarhed, når han faktisk synes at forstå mere, end vi tror, ​​han kan. 'Du vil -' 'Nej, hvis familien ser mig sådan, vil de have medlidenhed med mig.' Vi hadede Jerry for at være dum, selvtilfredse og glad, når han ikke syntes at fortjene den lykke.

fitbit blaze kalorie nøjagtighed

Men showet overrasker os ved at afsløre, at Jerry ikke altid er glad. Og han er ikke så selvtilfreds. 'Nogle mennesker kan bare ikke håndtere sandheden.

Især dummies som mig. 'Jerry er mere opmærksom på, hvor meget alle foragter ham, end vi troede, og han vil bare have folk til at kunne lide ham - så meget, at han forsøger at opgive sin egen penis for at redde den intergalaktiske helt ShrimplyPibbles' Antagelsen var, at Jerry var for dum at se, hvor lidt alle tænkte på ham, hvilket gav karaktererne og os friheden til at være forfærdelige over for ham. 'Du må ikke fornærme min far.

Han er grunden til, at vores børn kun er halvt dumme. 'Hah! Du ringede bare til dig selv - åh, 'Så det er lidt hjertesorg at finde ud af, at han bemærkede hadet i alle disse åbenbaringer, giver os ny sats, hvad vi synes om Jerry. Når vi slutter os til Morty og bliver mere og mere utilfredse med Rick, sker der en parallel proces - vi begynder at indse, at Jerry måske har noget ud over irriterende dumhed og enkelhed. ' Det er godt. 'Ja.' Først holdt vi os til ideen, der blev præsenteret - at Rick er et geni og fantastisk, og Jerry er foragtelig, og det samme sker i livet - vi fyrer verdens Jerrys, de mennesker, vi er tænke er snæversynede, fordi vi tror, ​​at de aldrig vil have en effekt, og at deres følelser ikke betyder noget - at de er for dumme til virkelig at forstå, at vi behandler dem med foragt og respektløshed, at vi er uintelligente eller fordi du ikke er med dem er aftale ikke en god måde - når alt kommer til alt kan de have nogle uventede dyder. 'Nå, det ville ikke have været let for dig at sige, og jeg sætter pris på det.' Og mens vi ikke rigtig ser Jerry ændre sig i showet, ændrer de andre tegn deres holdning til Jerry.

Sommeren holder op med at fyre ham 100% og prøver faktisk at hjælpe ham. 'Jeg vil have dig til at sige det.' 'Se, jeg er en lukket racist, og jeg er sexistisk og egoistisk, og jeg har alle trukket os ind i mine sexistiske, racistiske dårlige ting, fordi jeg er dum.' 'Tak skal du have.' 'Nu vil du hjælpe mig, ikke?' 'Hun gjorde det bare.' Beth forstår trods alt den værdi, hun ser hos Jerry.

Og selv Rick hænger sammen med ham, selvom det bare er fordi Morty får ham til at gøre det. 'Måske ville vi nyde et falskt eventyr.' Så forestillingen ser generelt ud til at antyde, at vi kunne tage noget andet hen imod verdens Jerrys eller de mennesker, vi tror er Jerrys.

Måske bør vi ikke straks afskedige dem eller ignorere dem, men snarere tale med folk, vi ikke forstår, og finde ud af, hvad der er vigtigt for dem, fordi vi hjælper hinanden. Hjælp til forandring og vækst er i sidste ende vejen at gå. 'Jerry, husk at den gang du efterlod en kommentar under denne YouTube-artikel, og nogen svarede og kaldte du var en fjols, så du svarede og fortalte dem,' det tager en at kende dig 'og du blev vågne hele natten, opdaterede 'i din browser og ventede på, at de svarede, og derefter faldt i søvn og græd? Du kan ikke få folk til at lide dig.

Du skal bare vente med at hade dig selv for at kede dem. '' Du ved du har ret! Jeg skulle ikke motiveres af andres meninger om mig. ”Hej gutter, du ved, vi er lidenskabelige med Morty.

Så vi elsker virkelig denne sweatshirt fra SchwiftRickGear.com. Gå Morty! Viva la revolution! eksisterer med vilje! Ingen hører hjemme ingen steder! Alle skal dø! Kom og se tv! ”“ Der er også denne, der ligner enhver Rick og Morty-karakter nogensinde.

Klik på linket i vores beskrivelse nedenfor for at gå til SchwiftRickGear.com og tjekke nogle af de sejeste Rick og Morty-udstyr derude. Med rabatkoden får du også en kæmpestor 30% rabat e 'ScreenPrism'.

Dine ting sælger dog ret hurtigt - så skynd dig bedre.

Er Jimmy rigget?

Således udtrykket jerryriggetblev omfavnet for at henvise til lappearbejde. Den nye tidsalderversion af denne reference ville væreJimmy rigget. Dette udtryk er ifølge Urban Dictionary afvist af juryenriggetog angiver, at den faste opsætning sandsynligvis ikke fungerer.22. 2012.

Hvad kaldte tyske soldater amerikanske soldater?

DetTyskerebrugte slang Ami 'tilAmerikanske soldater.

bikepacking telt

Hvad betyder Jimmy Fix?

Den nye tidsalderversion af denne reference ville værejimmyrigget. Dette udtryk, ifølge Urban Dictionary, er en afskediget af jury rigget og betegner, atfast-up indgreb fungerer sandsynligvis ikke.22. 2012.

Hvad betyder det at jimmy en lås?

USA: at tvinge (noget, som f.ekslåse, dør eller vindue)åbenmed en metalstang eller et lignende værktøj.

Hvad er Jerry i sjælen?

Richard Ayoade udtrykker rådgiverJerry

Ligesom de andre er denne karakter en af ​​de rådgivere, der tildeler Joe til at være 22's mentor i Great Before. Ayoade beskæftiger sig med alt inklusive komedie, instruktion, manuskriptforfatter og skuespil.

Hvorfor kaldte tyskere amerikanere tommier?

Det kan bruges som en reference, eller som en form for adresse.tysksoldater villeopkaldude for at 'Tommy'på tværs af ingenmandsland, hvis de ønskede at tale med en britisk soldat. Franske og Commonwealth tropper ville ogsåopkaldBritiske soldatersTommies'.

Hvor kommer udtrykket jerry rigged fra?

Jerry-bygget, jerry-build og jerry-builder findes alle i det 19. århundrede. Er jerry i jerry-bygget eller jerry-rigget stødende? Det menes undertiden, at jerryen i jerry-bygget eller jerry-rigget kommer fra Jerry som brugt som britisk slur mod tyskere under Word War I og II.

Hvad er definitionen af ​​et jerry rigget varmesystem?

: organiseret eller konstrueret på en rå eller improviseret måde, et jerry-rigget planlægger et jerry-rigget varmesystem.

Er strukturjuryen rigget eller jerry rigget?

Det lykkes dig at få tinget til noget som dets tilsigtede form kun for pludselig at være plaget af en sproglig gåde: er strukturen jury-rigget eller jerry-bygget eller jerry-rigget? Ah, godt spørgsmål, på trods af hvad katten siger.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Racercykelulykke - finde løsninger

Hvad gør jeg, hvis jeg styrtede ned på min cykel? Hvis du befinder dig i en livstruende situation, skal du ringe til 911. Find et sikkert område. Gå ikke i panik. Tjek din krop. Tjek dit hoved. Cykel-køretøj nedbrud. Tjek din cykel. Når du er hjemme sikker. Tag dig tid til at helbrede.

Kvindernes cykelløb crash - hvordan man beslutter

Fandt de kvinden, der forårsagede Tour de France-styrtet? Efter at have appelleret til vidner er personen identificeret, fundet og er nu i politiets varetægt i Landerneau, ifølge RTL. Ifølge Reuters afgav hun sig. Den 30-årige franske kvinde er anklaget for ufrivilligt at have forvoldt skade og står over for en bøde på 1.500 euro. 30. 2021.

Geraint thomas crash - handlingsorienterede løsninger

Hvad fik Geraint Thomas til at gå ned? Geraint Thomas gik glip af sin første sejr i næsten tre år, da han gled og styrtede ned med mindre end 50 meter tilbage i 4. etape i Tour de Romandie. Thomas sagde, at det i sidste ende var at skifte gear midt i sprinten, der fik ham til at gå ned.2 2021.

Cykelbilulykke - handlingsorienterede løsninger

Hvad sker der, når en cykel rammer en bil? En ulykke med en cykel kan medføre intensiv beskadigelse af din bils lakering samt skader på kroppen ved buler i køretøjets krop. Ofte koster skaderne langt mere end den gennemsnitlige cyklist kan betale ud af lommen. En cyklists bilforsikring dækker ikke skaderne på dit køretøj.

Concorde Crash Ofers Photos - Sådan løses

Hvem døde ofre for Concorde-nedbrud? Dele af Concorde faldt direkte på den del af hotellet og dræbte de to polske studerende, Eva Lipinska og Paulina Sypko, og kammerpiger Kenza Rachid og Devranee Chundunsing.

Formel 1 alonso crash - hvordan løser du det?

Hvad skete der med Alonso-ulykken? Bare fire dage efter en cykelulykke på vej, der efterlod Alpine F1-chauffør Fernando Alonso på hospital, er spanieren udskrevet for at fortsætte sin bedring derhjemme, har hans hold afsløret. Det blev senere afsløret, at han blev opereret for en brud i kæben, hvorefter han forblev på hospitalet til observation.