Vigtigste > De Bedste Svar > Grusveje over Amerika - svar på problemerne

Grusveje over Amerika - svar på problemerne

Kan du køre over USA på grusveje?

Ja, der er ensmuds-vejrute fra øst til vestover hele USAafAmerika, og det er næsten dobbelt så langt som Great Divide Mountain Bike Route. Bliv ikke overrasket, hvisduhar ikke hørt om det.

Hvis du er ny her, laver jeg rejseblogs, guider og generel opmuntring for dig at komme ud og gøre det.

Fra august til september 2020 kørte jeg 7.929 miles i USA's loop, som jeg døbte 'Flight of the Magpie', alt sammen på min Honda CB 500 X. Hvis du ikke er færdig med at se denne serie, er der 11 smukke episoder til din fornøjelse. Det er jeg ret stolt af.

Så hvis du ikke er færdig med at se på det hele, skal du linke over mit hoved. Før jeg tog på denne rejse, lavede jeg et budget til mig selv, så jeg ved, hvor meget jeg kan spare på en omvej. Jeg har min bedst gjort for at estimere udgifterne til mad, benzin, bolig, vedligeholdelse og rekreation.Da jeg fastsatte dette budget, varede det længe, ​​før nogen af ​​os vidste, hvor meget ting ville ændre sig i 2020. I planlægningsfasen af ​​denne rejse forventede jeg at bruge 3.429 $. Det inkluderede husleje og regninger, jeg var nødt til at betale, mens jeg var væk, og jeg inkluderer altid alle disse ting i det beløb, jeg sparer til en rejse, fordi jeg ved, at jeg ikke tjener penge i løbet af den tid, så jeg skal stadig være i stand til at betale for alle disse ting.

vægtede sit ups

Mens jeg var ude og omkring, spores jeg hver eneste øre, jeg brugte på en app kaldet TravelSpend, # ikke skabt, men til sidst begyndte jeg at betale for den app for at få nogle af de ekstra funktioner. Alligevel er pointen, at jeg har alle disse dejlige ting i et dejligt cirkeldiagram at dele med dig, og jeg behøvede ikke udføre noget ekstra arbejde, da jeg sporede alt i denne app. Det mest nyttige for mig var at se mit daglige gennemsnit på turen hidtil, og derefter også hvad mine samlede udgifter har været på turen hidtil.

Og lige under det samlede forbrug viser det dig, hvor meget du har tilbage i dit budget. Og det er super nyttigt for mig som en person, der ikke er super grådig efter penge. Så alt i alt minus min husleje og regninger og lignende, fordi ingen bryr sig, alle er bare her for at finde ud af, hvor mange penge jeg brugte til akr, jeg krydsede landet på 24 dage.Jeg brugte $ 2.640 med et gennemsnit på $ 73 om dagen. Selv med husleje og regninger faldt jeg stadig under de forventede udgifter til turen. Så da jeg er en nørd, vil vi også opdele dette i kategorier.

Du kan se på cirkeldiagrammet, at boligen er den største indkvartering, fordi jeg ikke forventede at skulle bo på så mange hoteller. Hvis jeg havde et andet cirkeldiagram, bare de ting, jeg forventede at bruge mine penge på, ville de største bidder være sightseeing og benzin og mad, hvilket jeg synes er en god ting, fordi alle de penge, jeg bruger på Wanted at tilbringe sightseeing sluttede opfyldning af budgettet for boligen, da jeg ikke kunne komme rundt med at udføre tre fjerdedele af de sightseeingaktiviteter, jeg planlagde, fordi de blev lukket, hvorfor jeg stadig endte under budget på trods af alle de uventede hotelværelser er i alt $ 948 og 41 cent til boligen. I alt 24 dage på vejen boede jeg på 10 hoteller, jeg betalte for en KOA-lejr i Rapid City.

Derefter tilbragte jeg 10 nætter på turen med venner og familie og slog lejr tre gange gratis. I begyndelsen af ​​turen, da min bror og jeg rejste sammen, delte vi prisen på hotelværelserne, men? Vi lavede en aftale om, at jeg skulle betale for hotellet, og så ville min bror betale for aftensmaden den aften. Det er klart, at du kunne skære dette tal med et ton.Jeg fortsætter bare uden for den slagne vej for at finde camping. Campingpladser har altid gjort antallet mindre. Når det er sagt, er sommeren 2020 ikke, hvad jeg ville have kaldt en normal rejsetid i USA, og jeg havde helvede en god tid med at finde campingpladser, endda betale for campingpladser, der ikke skulle reserveres et par dage på forhånd . Og jeg anede ikke, hvor jeg ville være om to dage.

Så det fungerede bare ikke for mig. Jeg beviste i West Virginia, at du stadig kan finde camping, når verden er skør ved at komme langt nok væk fra den slagne vej, men da miles har været mere prioriteret på denne tur, har jeg krammet motorveje meget mere end at jeg normalt gør. På den anden side er der bestemt mennesker, der foretrækker at bo på et hotel hver nat, når de er ude og omkring.

Så måske ser de på min? Nummer og bare grin af mig, men det er en del af pointen. Alle har en anden foretrukken rejsemåde, så hvert nummer og budget ser anderledes ud end mit, så forskellige fra dit. Det er mere en nysgerrighed.

Jeg ser på andres budgetter bare for at sige: 'Wow, har du brugt på det? Interessant.' Lad os gå videre til kategorien Gebyrer og afgifter, som for mig er inkluderet i de fleste vedligeholdelses ting til cyklerne, $ 680 og 44 cent erstatningshjelm, erstatningskæden og tandhjul, der skulle bringes til Rapid City natten over, og nye dæk og arbejde på at samle dette dæk i Motive, Richmond, Virginia. Jeg skiftede olie og alt på cyklen før og efter jeg kom tilbage fra turen, så jeg registrerede ikke omkostningerne i det antal.

Jeg havde også en lille dåse kædesmøremiddel, som jeg ikke behøvede at købe under turen, så det er heller ikke i det tal. Dette kunne have været den nemmeste tur, jeg nogensinde har været på. Jeg havde ikke nogen mekaniske problemer med Honda.

Nogle mennesker siger: 'Giv hende en idé om, hvordan din cykel klarede sig på turen.' Der er ikke rigtig noget at sige. Hun klarede sig godt. (griner) Næste trin, AKA transporterer brændstof til cyklen, $ 412 og fem cent.

Ikke for lurvet i 7.929 miles. (griner) Og på vejen i 24 dage. Jeg tror, ​​det bryder ned til cirka fem cent en kilometer, bestemt under de $ 500, som jeg budgetterede med benzin til denne tur, men så igen måtte jeg afskære en del af østkysten kilometertal, så jeg troede, jeg ville.

billeder af vejudslæt

Jeg synes også, at en af ​​de gode ting ved sommeren er, at benzinpriserne var ret lave sammenlignet med hvad de skulle være, da jeg lavede min forskning. Så det var sejt. (griner) Shopping, $ 322 og 39 cent.

Det omfattede ting som SD-kort og stifter. Jeg købte seks nye SD-kort langs ruten. Da jeg fyldte SD-kort, er frøskifterne også i den kategori.

Næste trin, $ 314 og 51 cent restauranter, bestemt højere end jeg troede, det ville være, men jeg fik noget godt seerskab på en restaurant i Kill Devil Hills for at fejre vores rammer Atlanterhavet. Vi havde en mere avanceret frokost end nødvendigt i Deadwood, og jeg også? Jeg tænker stadig på den bøf, jeg havde hos Colton i Arkansas. Så det er sandsynligvis det værd. (griner) Restaurantnummeret er adskilt fra madnummeret.

Så dagligvarer koster $ 51 og 73 cent. Dette nummer inkluderer ikke den mad, jeg havde tilbage. Så jeg tog et par poser dehydreret mad, noget ris osv., Havregryn te og et par hæfteklammer, som jeg ville bruge til at fremstille andre fødevarer.

Jeg inkluderer normalt ikke denne type mad i et helt rejsebudget, for når jeg kommer tilbage fra en rejse, genopfylder jeg den, så jeg har den, og den er klar til næste tur. Også GoMacro-stængerne, som en flot abonnent købte mig fra min Amazon-ønskeliste inden denne rejse, som brændte mig hele vejen til østkysten. Jeg kan bogstaveligt talt liste disse for dig.

Indgang til Museum of the Rockies, Deadwood Parking Lot og indgangen til Indiana Dunes State Park. En af mine abonnenter købte også America the Beautiful Pass til turen, så jeg behøvede ikke at betale for at komme ind i nogen af ​​de nationalparker, jeg er nødt til at besøge på denne rejse, og her er nu pointen i artiklen, at jeg er stadig ved Understreg en gang, at alles tal vil se anderledes ud; faktisk ser mine egne budgetnumre drastisk anderledes ud for hver rejse, jeg tager, baseret på hvor mange penge jeg har til turen. hvad der skete under turen.

For eksempel inkluderer listen ikke de $ 800, jeg måtte betale ud af lommen for at ordne koblingen på Cabral-turen. Det var massivt. (griner) Men vi brugte også meget mindre penge på indkvartering på denne rejse.

Ting svinger. Ja, du kan gøre denne type rejse absolut billigere end mig. Ja, du ofrer endda alle mulige andre ting for at gøre dem billigere også.

Dette er ikke en artikel om, hvordan man gør det billigere, det er bare en artikel om, hvordan jeg deler antallet af turen, og hvordan den i sidste ende kom ud. Fedt nok. Jeg vil også linke beskrivelsen, en artikel til mine venner på 'Two Wheels Big Life', om hvordan de budgetterer deres livsstil på gaden.

Og Chris er bogholder, så jeg stoler på hende. (griner) Okay, gutter, jeg håber, at du nød hvad det end var. Hit the Like, og abonner, hvis ja, og hvis du vil støtte artikler som denne på kanalen, kan du få tidlig adgang til sådanne artikler, reklamefri, før resten af ​​verden ser dem på min protektor for bare en dollar om måneden.

Hvis du ikke kan gøre det lige nu, er det helt fint. Jeg har også t-shirts, klistermærker, pr-ints, alle de gode ting, og de har motorcykelkunst på dem, i min redbubble-shop downloader dette abonnement. Og hvis du vil have noget håndpakket og sendt af mig, er min Etsy-butik der for dig.

Links til det er også nedenfor i abonnementet. Hvis du ikke kan støtte mig økonomisk lige nu, er det helt fint. Jeg sætter pris på, at du er her hver uge og ser disse artikler.

Og spørgsmålet til min slutskærmsbesætning. Hvad er? det dyreste hotel, du nogensinde har boet på, frivilligt eller ej? (griner) Eller fortæl mig måske om det dyreste måltid, du nogensinde har forkælet dig med, for jeg vil bare høre om dette gode måltid. (griner) Okay, fyre, vi ses senere.

Mit mål er ikke at sammenligne mine numre med dine tal, selvom jeg garanterer dig, at der vil være folk i kommentarerne, der fortæller mig, hvordan de lavede en lignende rejse i cirka halvdelen af ​​det, jeg brugte på budgettering til alle mine ture, jeg har en helhed artikel om det. (griner)

Er TransAmerica Trail ægte?

DetTrans America TrailellerTATer en 6,253 mil kryds kontinent køretøjsrute beregnet til at være en måde at krydse USA ved hjælp af et minimum af asfalterede veje til fritid, rejst med dual-sport motorcykler, off-road køretøj eller touring cykel.

Hvor er TransAmerica Trail?

Hovedruten tilTransamerikansk stitager et stort udvalg af terræn og landskaber. DetTATbegynder i West Virginia og går ind i Georgien, inden den vender mod vest. Nær Utah-Nevada grænsen tilstigår nordpå mod Idaho og skærer derefter tilbage øst gennem Wyoming og South Dakota.

roning træning

Er en grusvej off-road?

Næsten alleaf-vejkørsel finder sted på udpegetgrusveje, stier eller specieltaf-motorvejkøretøjsområder (OHV). Faktisk,af-motorvej(som iaf-pavement) er et meget mere præcist navn for den samling af sportsgrene, der udgøraf-vejkørseldet har bare ikke den samme ring til det.12. 2018.

ræv levende ventil

At gå rundt om hjørnerne er ikke så skræmmende, lad os tale om sving hurtigt! Velkommen til MOTOTREK. Jeg er Dusty Wessels professionelle motorcykelinstruktør for West 38 Moto. I dag kører vi i høj fart. hvad fanden betyder det? det betyder hurtigere end første gear, sandsynligvis andet, tredje, måske fjerde, når man svinger i hastighed.

Jeg elsker det! Det er så sjovt, når du kan finde en vej til at have det sjovt og komme videre hurtigt! Den vigtigste ting at huske er din vision. Du skal se så langt ud som du kan se på denne gade. dette giver os mulighed for at scanne alt mellem det punkt og hvor vi er lige nu for at opretholde korrekt kontrol, mens vi kører i høj hastighed.

Sørg for at du nærmer dig det hjørne med en hastighed, der giver dig mulighed for at stoppe, hvis du ser noget, der får dig til at stoppe, så snart en stor sten vasker en anden bil ud som den foran dig, hvis den er vidåben, ser du den tage af sted Når hurtig sving og momentumkontrol går hånd i hånd, brug dit syn her for at se fremad, se ikke på vejen foran dig, hold øje med det længste punkt, når du kommer ind i et, komme ind i et sådant hjørne, hvor du ikke kan se hvad der er på den anden side, du skal styre dit sving, brug gashåndtaget som en dæmper, brug det ikke, lad det bare svinge lidt, hvis du kan se hele vejen igennem bøjningen, hold gassen stabil, når du går ud, bare som du ville gjort på fortovet, se Brets fantastiske artikel om synlighed, når man svinger off-road i det ene hjørne Lav trækkraft Øvelse forklaret Det er virkelig vigtigt, at du holder din kropsposition på plads. Så når jeg er på fortovet og laver en venstresving, kan jeg bøje mig fremad hele dagen, det er fint, det er et miljø med højt trækkraft, dette er et miljø med lavt trækkraft, stå op, tag din vægt ud, vi skal have vores vægt udenfor, når vi re off-road, hvor meget vægt du skifter, afhænger af, hvor skarp kurven er, og hvor hurtigt du beslutter dig for at tage den, da tanken kører den ting derinde, hold fast, det er meget vigtigt, at du svinger i høj hastighed, du skal have lidt stabilitet i et lavt trækkraftmiljø, hvis du kører i en hastighed, selvom du vil styre med dine fødder på fodstifterne, vi ønsker ikke, at vores mellemsektionsvægt skal gå ind, vi vil have pres og indflydelse på den indre fod, hvilket hjælper os med at stabilisere knæ og få os til at føle os mere komfortable og stabile, når du går hurtigt rundt om hjørnet, skal du starte turnen ved at trykke på den indvendige pind, skift ikke din vægt der, bare tryk der, hold trykket der op til hjørne, det stabiliserer dig, når du accelererer og hjælper dig med at holde din linje årsagen til, at du ikke vil lægge nogen vægt bag på indersiden, fordi kontaktdækslet på dit dæk aftager, når du svinger, og når du tilføjer vægten, begynder du at mærke vasken og kan vaske helt ud, hvis du holder din vægt neutral eller vejer udad, vinkelret direkte på kontaktområdet og efterlader cyklen Stadig sving I sving ved hastighed off-road kræver blid gasregulering Du vil ikke være brå på denne sti, når jeg går ind i en kurve , Jeg kan ikke se den anden side, og jeg bliver nødt til at bremse, når jeg accelererer. Jeg kunne gøre det. At miste kontrol over cyklen. Jeg vil ikke have, at dette skal ske pænt og simpelt, bare rul baglæns, når jeg er væk Rul kurven Hvis jeg pludselig giver for meget gas, kunne jeg løsne bremserne på baghjulet, hvis du svinger hurtigt, vær opmærksom på trækkraften under dig, vi er i et meget løst trækkraftmiljø meget let at frigøre baghjulet her, hvis du ikke bremser panik sænk det ned slip på ga uanset hvad du laver. I denne situation må du ikke røre ved dine bremser, når du kører off-road med høj hastighed.

Du bør kun bruge dine bremser i en nødsituation på dette hjørne. Hvis du bremser i et hjørne, kan det resultere i en ulykke. Peg ned ad vejen, hold din kropsvægt forsigtigt på gassen uden for hjørnet, og pas på trækkraftoverfladen under dig

Er en langrendstur dårlig for din bil?

Kryds-Landcruising handler om det mindst stressende, en kørende motor nogensinde bliver nødt til at gøre.Vejmiles er ikke somhårdt pådetbilsom stop og gå koldt starte kørsel. hen adrejsevil ikke skadebilså længe den har ren olie og ikke udvikler en kølevæskelækage, som ikke fikses, hvilket får motoren til at blive overophedet.24 2011.

Hvad er den bedste cykel til tat?

Samlet set viste CB500X Adventure sig at være en ægte 50/50 på vej / off-road maskine, der er en glæde at køre uanset overfladen under dækkene.perfekt cykel til TAT.

Hvor meget koster det at cykle over hele Amerika?

Detomkostninger til at cykle over hele Amerikakan variere meget afhængigt af din eventyrstil og vaner. Jeg er sikker på, at folk har knirket forbi med en selvstændigcykelride detkostemindre end $ 1.000 dollars, mens det understøttescykelforlystelser kankosteen cyklist tæt på $ 10.000, når alt er gjort.

Hvor lang tid tager det at cykle fra LA til NY?

Overvej at det er idetballpark på 3000 miles, så selv 50 miles per dagville tagedig omkring 60 dage Hardcore motorcyklistergør enmeget mere end 50 milestildag dog. HELT afhænger afdetperson. Selvfølgelig var det mit første punkt

Er det billigere at køre eller sende bil over hele landet?

Menskørselditbiler næsten altidbilligereendForsendelsedet, især til kortere træk,biltransporter meget mere praktisk og prisen værd, hvis du bevæger dig over 500 miles.01.14.2021

Er en 4 timers kørsel dårlig?

Generelt set langturevil ikke væredårligt fordin bil. Faktisk kører mange nyere biler på diesel, og de har det bedre, når de køres over lang afstand! Fordikørselgenerelt slides motoren, selvom den er langturegør ikke nogen særlig skade.12.08.2019

Kan du stadig køre over Amerika kun på grusveje?

Fra Colorado klatrede vi ned fra bjergene og videre til Utahs ørken. Drevet gik fra navigationsspor med millimeter, der adskiller liv fra død til en rifle-lige linje, der forsvinder til et lille punkt i en horisont, indtil videre kunne vi næsten se planetens kurve.

Hvor kan jeg finde snavs og grusveje?

Gravelmap er et værktøj til at finde og dele grus- og grusveje i dit område, indsendt og gennemgået af mennesker i nærheden af ​​dig.

Hvem var den første person, der krydsede USA ved hjælp af grusveje?

Enkel i koncept, måske, men det er en ekspedition med ekstraordinær ambition, at whit, krydser hele landet ved hjælp af andet end grusveje. Tilfældigvis har det været 110 år siden, at tre frygtløse bilister gik ud i et kapløb om at være de første til at krydse USA, og denne ekspedition var ikke meget lettere end deres.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Vred magpie - hvordan løser vi det

Hvorfor blev skatten vred? Magpies kaster kun 6 uger ud af året lige omkring det tidspunkt, hvor de reden. Årsagen til angrebene har længe været spekuleret, herunder: Territorial back off Magpie Torf. Testosteron pumpet op og gal.

Bradley Wiggins Hour Record - holdbare løsninger

Hvad er den aktuelle 1 times cykelrekord? 55,089 km

Det båndstrækker - handlingsorienterede løsninger

Hvordan løsner jeg mit IT-bånd? At strække IT-båndet og den tilsluttede muskel er ret simpelt. Bare kryds dine ben, og hold det berørte ben i ryggen (position 1). Læn dig væk fra det smertefulde ben, indtil du føler en strækning langs siden af ​​benet (position 2). Hold det i 30 sekunder og gentag 5 gange. 5. juni 2012

Racercykel med affjedring - hvordan man opnår

Kan du sætte affjedring på en landevejscykel? Hjulophæng frakobler hjulene fra resten af ​​cyklen. Det betyder, at i stedet for at hele cyklen skal støde op og ned på uregelmæssigheder i vejen, kan hjulene bevæge sig uafhængigt. Bagstød og ophængsgafler er normen på mountainbikes, men deres design er begrænset anvendelig til landevejscykler.

Læs udløbsdatoen - hvordan man løser det

Hvordan læser du Dates? Nummer 1 til 9 repræsenterer ofte månederne januar til september i rækkefølge. Bogstavet 'O' står normalt for oktober, 'N' repræsenterer november og 'D' står for december på mange dåser. Nogle virksomheder viser måneden efter datoen, så se også andre steder i koden for bogstaver.

Lance armstrong 30 for 30 - besvare spørgsmålene

Hvordan kan jeg se Lance Armstrong 30 i 30? Du kan se ESPNs 30 til 30 “Lance” -dokumentar på ESPN + for under $ 5. Eller tilmeld dig for at se det live med rabat med Sling TV (kampagnetilbud) eller på Hulu Live.31 maj 2020 г.