Vigtigste > De Bedste Svar > DIY skumrulle - find løsninger

DIY skumrulle - find løsninger

Hvad kan jeg bruge i stedet for en skumrulle?

Vores top 6SkumrulleStedfortrædere
  • En tennisbold. Den mest almindeligeskumrullealternativ er en tennisbold.
  • En Lacrosse Ball. Lidt blødere end en tennisbold er en lacrosse-bold et andet godt alternativ til enskumrullesåvel.
  • TILRullendePin.
  • En vandflaske.
  • En PVC-rør.
  • En softball eller baseball.♪ Bob og Brad de to mest berømte fysioterapeuter ♪♪ på internettet ♪ - Hej folkens, jeg er Bob Schrupp fysioterapeut - Brad Heineck, fysioterapeut - Og vi er de mest berømte fysioterapeuter på internettet - Efter vores mening er Bob selvfølgelig - I dag, Brad, lad os tale om skum, der ruller din ryg. Gør ikke dette, gør det i stedet. Husk, det ville være som din mor talte til dig - Bradley eller brød, ikke? Ringede hun til dig? 'Gør det ikke.' - Brød, ja, kald mig ikke brød.

Bare fortsæt. - Forresten, hvis du er ny på vores kanal, skal du bare tage et sekund til at abonnere på os, vi leverer artikler om, hvordan du kan forblive sund, fit og smertefri, og vi uploader dem hver dag. Plus, ja, Sir, ja frue, du vil gerne være med os på vores sociale mediekanaler og vores websted bobandbrad.

Fordi vi altid giver væk. Gå til giveaway-området, så afslører vi, hvad vi giver væk. Nej, vi fortæller dig nu, hvad vi giver væk Brad? - Bob, du fik mig virkelig begejstret, SleepOvation otte. - Du siger stadig ikke det rigtigt. - Aw Bob, hvorfor Bob. (Angel Music) - SleeOvation madras - Hvorfor, hvorfor - 700 små madrasser, dette er bare en prøve af dem, fantastisk til smertelindring, hvis du har smerter mens du sover, skal du slippe af med din ægtefælle og få dig en ny madras, der er fri din Ægtefælle wow bob! - Okay, lad os gå, i dag skal vi tale om det, vi skal vise skumrullerne, som du vil prøve, når du har rygsmerter, og dem, du ikke vil have, den første ting du ikke har Vi vil ikke, lad os starte, du vil ikke rulle skum lige ned i lænden.Årsagen er, Brad kan du holde dette? - Ja - Så når jeg står, tag en rygsøjle her, og dette er lænden, du sætter det bare sådan, ja sådan, du sidder virkelig fast, ser du, der er mange små led, du klemmer dem sammen. Og det vil ikke være. Hav det godt, det vil bare ikke være godt for din ryg - det er lidt aggressivt.

Selvfølgelig, hvis du går til midten af ​​ryggen, har du også ribbenburet, der understøtter rygsøjlen, hvilket gør en enorm forskel - såvel som ribbenburet, hvis vi går ind i midten tilbage, hvad vi skal sig, du kan gå videre og gøre, vi vil ikke have lænden, du kan gøre mellemryggen, fordi mange mennesker begynder at blive afrundet her - ja - så lad os prøve at strække det, komme tilbage i position. Så hvorfor starter vi ikke med denne første Brad. Lad os midtbanen lave en.

Du vil gå denne vinkel, jeg vil gå denne vinkel - Jada. - Jeg starter fra denne side. Fantastisk, sandsynligvis en af ​​de bedste skumrulningsøvelser, hvad du kan gøre er mellembacken.Bare sæt det på plads, og jeg gjorde det i morges, jeg gør det igen om et øjeblik. - Åh, det føles godt. - Du ser mig lægge min røv og jeg bruger mine ben til at rulle frem og tilbage.

Meget let at gøre. Brad, du går lidt længere op i nakken, tror jeg end jeg gør. - Det føles godt, Bob, jeg kan godt lide at gå, og hvad hvis mit mikrofonsæt var? ud af vejen, ville jeg gå lidt længere, men du ved det.

Herregud, jeg kiggede bare op og Sam kiggede Attack mig med denne hat og skræmm mig. Dette skelet. Alligevel, men nogle gange --- hun ser på ham.Okay, næste Brad, lad os fortsætte med at rulle denne nedre ryg, jeg gjorde lige den Brad, jeg klemte mig i ryggen for et par uger siden, og det føltes så godt, jeg tænkte, 'Du ved, vi skal vise det.' Så jeg antager, at jeg ramte quadratus lumborum, og hvad du gør er, at du ikke går lige på ryggen, du går på siden. Så prøvede du dette eller ej? - Nå, faktisk fordi jeg er lidt mere følsom i min midterste ryg, fordi min rygmarvsosteitis.

Men hvis jeg styrer min vægt gennem min arm her og mit ben her. - Ja, ser du, så lad os komme af bækkenet, det gør vi ikke, lad mig vise dig her. - Ja, vis rygsøjlen. - Så jeg ' m sådan, se, jeg er ikke på selve bækkenet, jeg er ude af bækkenet, jeg starter lige her i dette område, jeg får sandsynligvis quadratus lumborum, ikke? sige? - Ja, hvilket tilfældigvis er en ret stor muskel, der styrer din nedre ryg. - Og se hvad Brad laver, han er lidt væk, ikke lige på siden, du er lidt af en trekvart vinkel, er du ikke, ville du ikke sige Brad? - Ja, jeg ville give bækkenet en vinkel på 45, 50 grader, 51 grader - 45 grader på den måde, og du ruller, jeg ruller, ved ikke, hvordan du har det Brad, lige uden for bassinet, og det føles virkelig godt. - Ved du, hvad du skal gøre derhjemme, er at gøre det, der føles godt, du ved det, for lige nu kan jeg mærke det, og jeg får denne muskel til at føle, en af ​​disse smerter gør så ondt - Præcis at det er.

Det skulle være, det skulle ikke blive såret, det skulle såre så godt - Ja, det er ligesom aw, det føles godt, når du gør det - Okay næste Brad, gør det nu Vi fortsætter, denne er lidt , ikke så lige frem, men dine hoftebøjere kommer op og hænger fast i dit bækken, og når de er stramme, som de ofte er, og mange mennesker, der sidder meget, trækker de bækkenet fremad, så de påvirker tilbage. Så det vil gøre det. Her er bækkenet, hoftebøjeren, den lille hoftebøjning vil trække det over på denne måde, det vil lægge noget pres på ryggen der.

hvordan man cykler

Så giver det mening for dig, Brad? Du ser forvirret ud. - Det er okay Bob, lad os vise strækningen. Vi taler om det senere. (ler) - Der er noget, han ikke er enig med her. - Forresten, det føles rigtig godt, jeg ville sørge for, at jeg har den anden side.

Okay, lad os nu komme til det. - Okay, hoftebøjlen, du gør det en efter en som jeg gør, ellers får du pakken, og du vil ikke få pakken, ikke Brad? - (humrer) Jeg er bare glad for, at jeg fik en, okay, lad os gå - Så jeg vælter lidt på min side her igen, og det er fantastisk til hoftesmerter. Jeg mener, dette kan virkelig øge hoftesmerter, når hoftebøjningen er tæt.

Jeg vil ikke gøre denne side med Brad, fordi jeg har en mikrofon på denne side - Ja, det vil ødelægge din hørbarhed, undskyld. Jeg kan faktisk godt lide at gå over og få min hofte bortfører med det. Du ved, du kan variere det lidt. - Så hofterne, som jeg lige sagde, kan hoftebøjningen påvirke bækkenet og ryggen såvel som hamstrings. - Åh rigtigt. - Så vil du også gøre hamstrings? Så lad os gå videre, dette er den sidste, vi skal gøre på gulvet, vi er, jeg skal videre, og I kan begge rulle op i starten, det er normalt, hvad jeg gør.

Og så går jeg ned til en, og du kan endda krydse dit ben, og det rammer virkelig den måde til bækkenet, rul det hele vejen op. - Til balderne. - Du ved en ting, jeg vil ikke afsløre, at nu, Brad, jeg fik endnu en strækning, nogle avancerede strækninger at gøre for hamstring - åh, gør du det? - og det vil omfatte --- du vil stikke os ud, ikke? - Jeg vil ikke holde fast ved det, det bliver en fremtidig artikel, så du bliver nødt til at abonnere på os. - Åh, ja. - Okay, sidste Brad forsøger at holde tingene i gang her. - Undskyld Bob, jeg bare nyd dette. - Brad ville sandsynligvis ikke gøre det, fordi du.

Jeg har en Spinal Osteitis, eller hvordan du siger det. - Sig det på din måde. - Spinal Osteitis. - Spinal Osteitis. - Spinal Osteitis. - Vi kan tale engelsk med os.

Når du er i lænden uden at lægge for meget pres på det. Du kan faktisk få det rundt om bækkenet her og læne dig tilbage sådan her, der er lidt positivt pres på din ryg, det er blidt, men du strækker det til udvidelsespunktet, det er rart at gøre. - Hvis du har spinal osteitis eller stenose, og du gør dette, og det gør bare ondt, og du ved muligvis ikke, at du har det, men hvis du gør dette, og det gør ondt, skal du bare ikke gøre det, spring dette over - Ja, hvis du er over 55 år, alvorligt, og hvis du gør det, og det gør ondt, er chancerne for, at du har spinal stenose eller spinalostitis - rigtigt, hvis du krymper, kan det bidrage til den stenose, så folk, der er over 55, normalt begynder at krympe. - Ja, det intervertebrale skiver mister deres højde og vand og alt det der. - Ældringsprocessen er en smuk ting. - Som Brad og jeg siger altid, når det er krøllet og gråt udefra. Der er hår, der er rynker indeni og gråt hår, i en måde, tingene slides ud.

Så det er bare en del af livet, på et tidspunkt vil vi vende os mod støv - Forsøger du at nedtrykke vores seere? - Nej, nej, men livets cirkel, ved du, nogen vil spise os op, og så vil de leve videre - Præcis, Bob. - Okay, tak. (bizar elektronisk jingle)

Kan en yogamåtte bruges som skumrulle?

Heldigvis er der en bedre og billigere måde for dig at få dinrullepå. Min ven Jason Polonsky lavede for nylig enskumrulleud af et PVC-rør, enyoga måtteog noget duct tape. Jason er en konkurrencedygtig vægtløfter, så hvis han er hjemmelavetskumrullefungerer for ham detviljesikkert arbejde for os alle.15. oktober 2012

Kan jeg bruge en tennisbold som skumrulle?

Uden for banen, de småbolde kanlindre mange kroniske smerter. De fungerer meget som en lilleskumrulleville, der tjener som et selvmassageværktøj, dukan brugepå knyttede muskler, men er meget billigere.26. juni 2019

I dag skal jeg tale om trykpunktudgivelser eller triggerpunktudgivelser med en trykbold. Disse bolde blev faktisk sendt til mig af King Athletic og for at lære mere om dem, besøg KingAthletic.com.

Jeg kan virkelig godt lide disse trykpunktkugler, fordi de er lacrosse bolde. Du kan bruge en tennisbold, golfbold eller racketkugle, men deres forskellige tætheder er undertiden ikke helt så gode til frigørelse af trykpunktet. En tennisbold er lidt mudret, en golfbold er virkelig hård, og en ketsjekugle klemmes også.

Dette er et sted i midten, hvor det giver en lille smule, så det er ikke super hårdt, men det er pænt og fast, hvor du virkelig kan få den specifikke trigger eller trykpunkt. De kommer i en flot orange farve. Og de fås også i grønt! Dette er min yndlingsfarve.

De leveres også med en dejlig totetaske, så de passer ind og lommen, når du rejser, og du kan nemt tage dem med. Et af de gode udgangspunkt er et trykpunkt på din fodsål, hvor din plantar fascia er. Så du kan starte med at finde det punkt og trykke din fod på det, eller du kan faktisk rulle bolden på din fod og få hele fasciaområdet, der er virkelig smukt.

Når du først starter, vil du ikke skubbe for hårdt, fordi du vil føle det ofte. Men når du starter, kan du begynde at skubbe lidt hårdere. og læg lidt mere pres for at aflaste de følsomme punkter og trykpunkter der.

Nu viser jeg dig, hvordan du ligger ned. Et andet godt sted at bruge trykpunktkuglen er lige under din røv, hvor dine glutes og piriformis er. Så du kan bare læne dig på det, hvis du bare har brug for et lille pres for at starte, og så kan du faktisk rulle over og sidde på det, men prøv at slappe af den muskel.

Grunden til, at jeg kan lide disse meget, er, at du kan lave trykpunkter med din hånd, skubbe ind med tommelfingeren, men så slides hånden virkelig ud. Så dette er en fantastisk måde at beskytte din krop på og frigøre trykpunkter. Så det er virkelig rart derinde.

Du kan holde den i ca. 5-10 sekunder i starten, og hvis det føles rigtig godt, kan du arbejde dig op til ca. 30 sekunder. Et andet godt sted er SI-leddet. Mange mennesker har et rigtig stort trykpunkt, et trykpunkt lige på dette SI-led.

Hvis det undertiden ikke er justeret korrekt, kan du bruge dette til at justere det igen. Placer bolden lige under de små kupler på ryggen og læg dig langsomt ned på den. Igen kan du bøje lidt fremad, hvis du ikke vil have et stort pres for at starte, men når det føles godt, kan du på en eller anden måde bøje fremad og bruge din kropsvægt til at lægge lidt mere pres på, hvilket gør det virkelig rart .

Husk, at du ikke bare vil have smerte, smerte, du vil føle, at det klarer sig så godt, for at få det til at føle sig godt, selvom det gør lidt ondt. Hvis det kun gør ondt, gør det ondt, at du ikke skal bruge det. Og så kan du også gå til din levator scapula muskel, som trækker din scapula opad.

Dette er en, der bliver meget, meget stram og øm, når du er stresset og holder dine skuldre op, når du laver meget computerarbejde med armene opad sådan. Og det er lige deroppe på det skulderblad. Igen kan du tage bolden og bare lægge dig ned på dette sted.

Hvis du vil få din krop til at gøre det lidt, ved du, hvornår du skal ramme det, fordi det føles anderledes end når du bare ligger på en ikke-spændt muskel. Så det var dine triggerpoint release-øvelser med massagekuglerne. For at lære mere om King Athletic Balls, som jeg bruger, skal du besøge KingAthletic.com.

Hvis du er interesseret i at købe disse, kan du besøge min hjemmeside i vores produktbutik på AskDoctorJo.com/products. Hvis du har spørgsmål, skal du lade dem være i kommentarfeltet.

Glem ikke at følge mig på Facebook og Twitter. Og husk, vær sikker, have det sjovt, og jeg håber du bliver bedre snart.

Kan jeg bruge en kagerulle i stedet for en skumrulle?

SKUMRULLE: Det er bedst til at dække større områder som quads, hamstrings og IT-bånd. Dette fungerer på samme måde somskumrulle, meni stedetafved brug afdin kropsvægt anvender du trykket med dine arme. ENkagerullevære en godt nok erstatning.21. december 2011

Hvorfor ruller skum dårligt?

Hvis du lægger vedvarende pres på en kropsdel, kan du faktisk ramme en nerve eller beskadige vævet, hvilket kan forårsage blå mærker, ifølge Monica Vazquez, NASM-certificeret personlig træner og USA Track and Field Running Coach. Fixen: 'Brug 20 sekunder på hvert ømt sted, og fortsæt derefter,' anbefaler Vazquez.1. maj 2014

Hvad er bedre end en skumrulle?

'Synes godt omskumruller,massagekanoner kan udløse neurologiske ændringer imuskel. Og de kan øge blodgennemstrømningen til området, hvilket understøtter opsving og kan reducere betændelse, 'siger han.15. juni 2020

Kan skumvalsning være skadeligt?

Erskum rullendesikker?Skum rullendebetragtes generelt som sikkert forgørhvis du oplever muskeltæthed eller regelmæssigt træner. Men undgåskum rullendehvis du har en alvorlig skade, såsom en muskelrev eller brud, medmindre din læge eller en fysioterapeut først har ryddet dig.

Skal jeg skumrulle eller gøre yoga først?

Brug enskumrullenår dine musklerervarmet op snarere end i begyndelsen af ​​dinyoga praksis. Undgårullendeover knogler eller led. Indarbejde enskum rullendestræk som en forberedelse til et dybere greb eller en dybere strækning.30. januar 2019

Skal du rulle skum hver dag?

Og vær opmærksom: hvis dette er din første gangskum rullende,dukan finde det smertefuldt - endda ulideligt - hvornårduførste start ud. Hold med det i et par uger, og smerten vil blive lettere. For at være fleksibel, stressfri og undgå skader,du burdesigter modskumrulleti adagligebasis i 5 til 20 minutter.27. september 2013

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg ikke har en kagerulle?

Nå ud i dit spirituskabinet og træk en flaske vin ud. Indpak flasken i klæbestof for at holde den ren. Mel flasken og fortsæt tilrulleud din dej.30. april 2017

Hvordan kan jeg rulle mine muskler uden en skumrulle?

Tennisbolden er den mest almindeligeskumrullealternativ, siger Sin. Det er et værktøj, der bedst er reserveret til følsomme steder somditnedre ryg, versusmusklersynes godt omditkalve, som kan tåle tætheden af ​​et hårdere selvmassageværktøj.5. marts 2021

uber strejke byer

Hvor meget koster det at fremstille en skumrulle?

For prisen på at lave en enkelt skumrulle kan du let få en længere PVC-længde og få den skåret i flere sektioner, bruge yogamåtten til at dække dem alle og lave 3-4 skumruller som gaver, alt sammen for mindre end $ 20. Rul yogamåtten eller anden beklædning ud på gulvet, og læg røret i den ene ende.

Hvad er den bedste måde at bruge en skumrulle på?

Jeg anbefaler kun at bruge golfbolde til bunden af ​​dine fødder, mens du står. Du kan placere bolden på føddernes bue og anvende så meget tryk, som du vil, langsomt rulle bolden frem og tilbage. Stokken tager lidt plads og er fantastisk til rejser. Yoga blokke giver dig mulighed for at lægge ekstra pres på de områder, der muligvis har brug for det.

Hvordan laver man en skumrulle til en yogamåtte?

Instruktioner til skumruller: Skær en 24-tommer længde på 4 tommer PVC-rør. Rul yogamåtten eller anden beklædning ud på gulvet, og læg røret i den ene ende. Brug en skarp saks eller en værktøjskniv til at skære måtten på dette sted. Sæt det afskårne stykke yogamåtte rundt om PVC og tape langs denne linje med tape. Tillykke!

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Spin klasse tøj - holdbare løsninger

Hvad skal du bære til spin-klassen?

Stramme benmuskler - innovative løsninger

Hvordan løsner du stramme benmuskler? Strækker sig for at aflaste stramme kalve Stå i nærheden af ​​en væg med den ene fod foran den anden, forbøjet knæ let bøjet. Hold dit ryg i knæet lige, din hæl på jorden og læn dig mod væggen. Foel strækningen langs hele rygkalven Ben. Hold denne strækning i 20-30 sekunder.

Cykeltilpasning Boston - holdbare løsninger

Hvor meget koster en cykelmontering? Omkostninger til omkostninger Selvom de varierer i pris, kommer en kvalitetscykelbeslag generelt på omkring $ 200 og tager normalt ikke mindre end to timer. 2014.

Naturlige måder at bekæmpe infektion på - hvordan man løser det

Hvad er det stærkeste naturlige antibiotikum? 1.) Oreganoolie: Oreganoolie er en af ​​de mest kraftfulde antibakterielle essentielle olier, fordi den indeholder carvacrol og thymol, to antibakterielle og antifungale forbindelser. Faktisk viser forskning, at oreganoolie er effektiv mod mange kliniske bakteriestammer, herunder Escherichia coli (E.05.04.2018

Bedste cykel under 2000 - innovative løsninger

Hvad er den bedste landevejscykel for pengene? Bedste racercykler i rækkefølge Canyon Aeroad CF SL Disc 8.0. Ridley Noah Ultegra. Canyon Roadlite CF 8.0. Vitus ZX1CRS Racercykel. Cannondale SuperSix EVO 105. Giant Defy Advanced 3 (2020) Cube Attain Race. En meget overkommelig adgang til racing. Eddy Merckx Strada Ultegra. En gammeldags stålramme møder moderne komponenter.

Triple bypass cykeltur gennemsnitstid - finde løsninger

Hvor lang tid tager Triple Bypass-turen? Den 16 mil lange stigning til toppen var træforet og spektakulær. Jeg følte mig stærk og red med en af ​​mine venner i et godt tempo. Det tog os lige 1,5 time fra Evergreen til topmødet, så vi havde det godt med vores start på turen. Stigningen op på Juniper Pass er smuk. 2012.