Vigtigste > De Bedste Svar > Sænker motion dit blodtryk - løsninger på problemerne

Sænker motion dit blodtryk - løsninger på problemerne

Sænker træning straks blodtrykket?

Motion sænker blodtrykketved at reducereblodfartøjets stivhed såblodkan flyde lettere. Virkningerne afdyrke motioner mest synlige under ogmed det sammeefter entræning. Sænketblodtrykkan være mest markant lige efter du træner.Træning for højt blodtryk Sænkning af blodtryk i 10-24 timer Bedste hypertensionstræning

Hvor lang tid tager det at sænke blodtrykket under træning?

Det tager cirka en til tre måneder for regelmæssigdyrke motionat have en indvirkning på dinblodtryk. Fordelene varer kun somlangsom du fortsætter meddyrke motion.18. maj 2021

Hej folk, jeg er Bob Schrupp, fysioterapeut - Brad Heineck, fysioterapeut - Vi er næsten de mest berømte fysioterapeuter på Internettet - Efter vores mening selvfølgelig Bob - Så et måltid sænkede min kones blodtryk med 15 til 20 point , bare en spis. Jeg afslører det i denne artikel. - Det er interessant, Bob. - Ja, - Hun tog ingen medicin? - Nej, ingen medicin.Okay. Dette og det, lad os komme til det. - Okay (mumler). - Hvis du er ny på vores kanal, så tag venligst et øjeblik til at abonnere, vi har artikler om at forblive sunde, fit og smertefri, og vi uploader dem hver dag.

Besøg os på vores sociale mediekanaler og vores websted bobandbrad.com, fordi vi altid giver noget væk. I morgen begynder vi at give noget til hinanden.

I dag er lørdag --- Ja. Vi giver noget væk i morgen på søndag. Gå til hjemmesiden. - Så vent, bare vent. - Ja, gå til give-away-området, så finder du det der.Jeg tror, ​​vi giver en luftrenser væk - Åh, ja. Jeg tror, ​​vi har et par af disse (mumlen). - Du kan satse på det. - Jeg kan også gå på facebook, det bliver fastgjort øverst på siden, BobandBrad Hvis du vil have en kort version af BobandBrad, skal du lave en 60 anden version på Instagram og Twitter, og tilmeld dig os der.

Og du får kun en lille dosis fra os. - Fortsæt, 60 sekunder er sandsynligvis alt, hvad nogle mennesker kan tage Bob. - Det er rigtigt.

Nogen nævnte Brad forresten, min stakkels kone, hun er altid portrætteret med de få ting, at der er noget galt med hende og (mumler). - Ja. - Jeg tænkte på det, fordi hun er så glad for, at hun har mig.Jeg ordner hende hele tiden, hun er en glad kvinde - Bob, jeg vil påpege noget i slutningen, hvorfor hun ikke er så heldig, men min kones blodtryk steg op til 140 over 90, hvilket er en slags grænse, du kender dig - Ja. De ser på, om vi tager medicin eller ej. Og især ved aftaler, fordi hun har hvidt kappesyndrom ervøs. - Du er nervøs foran lægen.

Men selv det er stadig en indikation af, at du måske har problemer med blodtrykket - Sikker på - Så vi tog hendes målinger, og det var i februar 2019, og hun var besat af det. Så hun havde - sit blodtryk. hendes blodtryk, ja.

Og så (griner), antog hun alligevel, at hun tog omkring ti målinger om dagen. Hun var besat af det (mumler) - Ja - Men gennemsnittet var 138 over 83, ned til 141 over 92 - Har hun nu brugt en af ​​disse elektriske eller --- Hun brugte en af ​​disse elektriske. Okay - Men sammenlignede vi det med en rigtig - Ja - Og det fungerede godt - Hvis du siger ægte, som en manual? - En korrekt manual.

Så det så ud til at fungere ret godt. - (mumler) - Vi kommer tilbage til det. - Okay - Så meget op.

Så jeg har læst bogen, og jeg har nævnt denne bog før, 'How Not To Die', ved at opdage fødevarer, videnskabeligt videnskabeligt bevist at forebygge og vende sygdomme o det er af Michael Greger MD. Det drejede sig om, da jeg fik den sidste Jeg kiggede på 3200 anmeldelser 4,8 stjerner - Wow - kunne virkelig godt lide det - Jep - Meget godt undersøgt.

De har et websted (mumler) websted. Nutritionfacts.org, og de har artikler om over 2000 sundhedsemner, men al den indkomst, han tjener med dette mærke fra sine dvd'er, hans bøger, hans foredrag doneres til velgørenhed - Åh virkelig - Det er en opretstående mand. - Sikker. - Så og så lad os tale om, hvilke fødevarer han anbefaler, og hvilke ikke.

For det første gør han det, sagde han, 'Beviset er overvældende,' at natrium øger blodtrykket '. - Sikker. - Det er klart, fordi det er kontroversielt, fordi der er andre mennesker, der stadig siger, at det ikke gør - Sikker - Og han sagde 'Nej' Og min kone fandt ud af, at hun forsøgte at tabe sig, hun tog noget af det fra suppesuppe. - Ja. - Du ved, det er virkelig højt natriumindhold. - Sikker. - Dit blodtryk er steget højt. - Ja , men det smager godt. - Det smager godt, ja. Fordi det er en masse salt derinde.

forskellige kropstyper

Så stoppede med at gøre det, men det var før den februar (marmor) -ting-ja, okay-det var lang tid før det, så det betyder ikke noget at bruge mad, hvilket er en af, hvad han anbefaler. Hvor er det? - Det er bag dig derovre. - Åh gud. - Ja, Liz udsatte det.

Jeg gjorde det ikke. - (griner) Vi har hørfrø, malede hørfrø. Så det viser jeg om et øjeblik. - Ligner æbleauce. - Se, dette er æbleauce.

Så hun tager kun hørfrø. Hun tager to spiseskefulde om dagen. - Og det kan du bare købe hvor som helst, ikke? Temmelig almindeligt. - Ja, ja, det er almindeligt, i købmanden er der - online pengeskab.

Selvfølgelig også online. - Det ligner bare en smule pulverformede ting. - Ja, ja, så hun tager det, og hun lægger det i usødet æblemos, er en måde, hun gør det på.

Og hun lægger bare to spiseskefulde i det og spiser det - ja - og det er som at tage din medicin, og det smager godt. Så --- kan du bare sætte det i? også andre fødevarer? - Du kan sætte det i hvad som helst. Det serveres også undertiden i fedtfri græsk yoghurt og derefter bær med det - selvfølgelig.

Så --- så du siger, at bogen viser nogle videnskabelige beviser. - ja, der er noget forskning. Så bogen havde en undersøgelse af hørfrøolie, og undersøgelsen viste, at den gennemsnitlige person, der afskedigede dem fra deres værdier, er 158 over 81 syv point.

Fra 81 til 75. Jeg synes, det er diastolisk. Diastolisk, systolisk, systolisk, diastolisk. - Okay, så bestemt, ja tak.

Syv point falder bestemt, hvad undersøgelsen viste. - Ja, det er meget klart. Nå min kone, hun havde meget bedre resultater. - Virkelig! - Det var hun også, jeg afslører det her Brad. - åh - Kan du bare holde det et øjeblik? . - Ja, jeg venter. - Så hun gik nedenunder, se på denne Brad. - Åh, spænding. - Ja, åh det er ikke rigtigt. - Forhåbentlig ikke. (griner) Hun kunne få et slagtilfælde, hvis det var hendes tur at få det nummer - Hej ja, lad os gå, lad os gå.

Giver det mere mening? - Ja. - Så det faldt til 120 over 70. - Ja, så herfra, hvad var det tal? endnu engang? - Det, den slags rang, hun var i.

Så hun foreslog, - Åh, kan jeg se. 140 over 92 undertiden. - Ja.

Så hun tabte 20 point. - Ja det er rart. Hvor lang tid tog det hende? - Det var februar, jeg mener, vi så det temmelig hurtigt, men nu er vi inde, hvad er vi? , September nu, lige nu? - Ja, og her er det nu. - Okay. - Interessant, og måske er det ikke så godt at bo hos mig her.

Så hvad, hun var, vi så på weekendprogrammet, at hun gjorde, og der var en weekend, hvor jeg var væk - ja, og (ler) hun var ligesom - blodtrykket faldt meget? - hun er som 110 over 60. - Åh (ler). Det er som om det er som før.

Vær ligesom virkelig - næsten inden hun mødte dig. Før, godt

Jeg ved ikke. Før vi kan lide det Har brugt meget tid sammen. - Ja. - Undskyld Linda, ved du det.

Jeg ved, det er den medicinske pris, du skal betale for at bo hos mig. Men alligevel, dette er sådan en simpel løsning. - Ja. - Jeg mener, jeg vil helt sikkert prøve det, hvis jeg klarede mig godt, mener jeg, hvis du kan undgå at tage medicin ved bare at have et måltid for at tage dig selv, ville det være det .- Og er det meget dyrt, eller er det ret rimeligt? - Nej, nej. - Det er rimeligt, jeg kan ikke huske, hvad det var, men det var ikke så meget, så. - Måske skulle jeg bare tage noget nu? - Kom nu.

Tag noget med det samme. - Åh, det er forseglet (mumler). - Okay.

Tak alle for at se.

Kan drikke meget vand sænke blodtrykket?

Svaret ervand, hvorfor det når det kommer tilblodtryksundhed, ingen anden drik slår det. Hvis du ønsker at øge fordelene, har undersøgelser vist, at tilsætning af mineraler som magnesium og calcium tilvanddåseyderligere hjælp tilsænke blodtrykket.

Andre ting, motion og mere frisk frugt, grøntsager og magert protein er ikke en eneste løsning på dette problem. Men enkle ændringer kan give kraftige resultater.

Noget så simpelt som at øge dit drikkeindtag kan hjælpe med at holde blodtrykket på et sundt niveau. Og i dagens artikel skal vi vise dig de bedste drinks, der kan holde blodtryksaflæsningerne under kontrol. Fra tranebærsaft, sort te, rødvin, vand til kombucha og mere, se til slutningen for at finde ud af alt.

Roesaft: Roer er for dem Det er vigtigt at regulere blodtryk, da de indeholder et sundt udvalg af vitaminer og næringsstoffer. Disse er designet til at fremme optimal blodfunktion. Et nyttigt næringsstof i dem er nitrat.

Når det indtages, omdannes det til nitrit, som hjælper med at slappe af muskelvæv og bidrager til muskelfunktion. Det øger blodgennemstrømningen. Det er også en god kilde til kalium og folsyre, som begge er afgørende for at kontrollere blodtrykket.

Undersøgelser viser, at dit blodtryk falder næsten øjeblikkeligt med kun en kop eller to sukkerroer hver dag. Okay, vi får det - Sipping simpel roesaft er ikke for alle, eller skal vi sige Roerroer. Hvis smagen af ​​denne drink er en prøve lem, så prøv at tilføje en kop af den til din smoothie efter træning, det kan forbedre smagen, hvad er din? Favoritsaft? Ville du gøre sukkerroer til en del af din normale diæt? Vi vil meget gerne vide det i kommentarerne nedenfor.

Tranebærsaft: Tranebær er en super frugt, så tranebærsaft er en super drink. Det har stærke antiinflammatoriske og antioxidantegenskaber. Disse egenskaber går langt i retning af at forhindre og reducere skader på indre blodkar og i sidste ende sænke blodtrykket.

Tranebærjuice er også rapporteret at sænke blodtrykket ved at udvide blodkarrene og gøre bl. øger ood flow. Denne superfrugt er fuld af C-vitamin, som også naturligt hjælper med at sænke dit blodtryk.

Den bedste del er, at du kan drikke det til dit hjerte indhold, fordi der ikke er nogen fast standard eller anbefaling for, hvor meget du kan drikke på daglig basis. Der er kun én forholdsregel: tranebærsaft kan være høj i sukker og højt i kalorier, så det er bedst at vælge en usødet version. Tilføjelse af mousserende vand til en kop af det giver også en lettere, mere forfriskende drink.

Mælk: Mælk kan gøre underværker for dit blodtryk. Undersøgelser har vist, at forhøjet blodtryk er forbundet med calciummangel. Jo mere du reducerer din risiko for at udvikle forhøjet blodtryk på grund af calciummangel.

Før du køber mælk i gallonen, er det dog vigtigt at vide, at ikke al mælk er skabt, du vil vælge mælk, der indeholder mere calcium og lavere fedtindhold. På grund af dette er fedtfattig mælk vejen at gå. Det er rigere på calcium og har et reduceret fedtindhold.

Dette fremmer faktisk absorptionen af ​​calcium bedre end mælke med højt fedtindhold. Hvis du er laktoseintolerant, er usødet mandelmælk, der er beriget med calcium, en god erstatning. Hibiscus te: At drikke hibiscus te kan sænke blodtrykket betydeligt, ifølge en undersøgelse, især når det er let øget thocyaniner og andre antioxidanter, der kan hjælpe blodkar modstå skader, der kan få dem til at indsnævres.

Mange urteblandinger indeholder hibiscus, der bliver lyserød og har en syrlig smag. Men du skal drikke en hel del af det for at få fordelene ved blodtrykket. Den anbefalede mængde er tre kopper om dagen.

For at få de fulde fordele, infunder det i seks minutter, før du drikker det varmt eller koldt. Blommejuice: Blommejuice har længe været kendt for at lindre forstoppelse, men en af ​​dens mindre kendte sundhedsmæssige fordele er, at den også sænker blodtrykket. Denne effekt blev rapporteret i en undersøgelse, hvor forskere sammenlignede tre grupper: en gruppe, der spiste tre blommer om dagen, en anden gruppe, der spiste seks blommer om dagen, og en tredje gruppe, der ikke spiste blommer.

Forskerne rapporterede om en signifikant reduktion i blodtrykket hos mennesker, der spiste en enkelt dosis på tre blommer om dagen. Mennesker, der spiste seks blommer om dagen, oplevede et yderligere fald i det systoliske blodtryk. Doser på seks svesker har også vist sig at sænke LDL-kolesterol.

For at drage fordel af disse effekter skal du drikke et glas 100 procent blommejuice eller lave din egen ved at blande i gennemblødte blommer. Tomatjuice: Der er voksende beviser for, at drikke et glas tomatjuice om dagen kan fremme hjertesundheden. I en undersøgelse så forskerne på virkningerne af at drikke i gennemsnit en kop tomatjuice om dagen på deltagere med risikofaktorer for hjertesygdomme.

De konkluderede, at tomatjuice forbedrede både det systoliske og diastoliske blodtryk samt LDL-kolesterol. Andre nylige undersøgelser har rapporteret lignende resultater hos mennesker med fase 1 hypertension og gravide kvinder. For at undgå unødvendig natrium, som kan have en negativ indvirkning på blodtrykket, skal du købe usaltet tomatsaft.

cykeltur for vægttab

Kombucha: Kombucha Kombucha tilbyder store mængder probiotika. Dette er nyttigt ved opretholdelse af gode bakterier, der beskytter tarmens sundhed. En gennemgang af undersøgelser viste, at regelmæssig brug af probiotika i mere end e otte uger kunne hjælpe med at holde blodtrykket nede på en yoghurt, kimchi, miso og tempeh er andre gærede fødevarer, der giver de samme sundhedsmæssige fordele som kombucha.

Sort te: Sort te har vist sig at have positive virkninger på blodtrykket. I en undersøgelse drak deltagerne tre kopper sort te te dagligt i en periode på seks måneder. Resultaterne viste, at dem, der drak sort te, havde signifikante fald i systolisk og diastolisk blodtryk sammenlignet med placebogruppen.

En anden metaanalyse af fem forskellige undersøgelser undersøgte virkningerne af at drikke sort te over fire uger på blodtrykket. Resultaterne viste forbedringer i deltagernes blodtryk. Vandmelonsaft: Vandmelonsaft indeholder en aminosyre kaldet citrullin, som kan hjælpe med at behandle forhøjet blodtryk.

Det hjælper din krop med at producere nitrogenoxid, en gas, der slapper af blodkar og fremmer arteriel fleksibilitet. Disse effekter hjælper blodgennemstrømningen, hvilket kan sænke forhøjet blodtryk. I en undersøgelse viste overvægtige voksne med højt blodtryk og præhypertension eller mild hypertension, der indtog vandmelonsaft, nedsat blodtryk i anklerne og arterierne i brakierne.

Forskere fandt også, at dyr, der fodrede en vandmelonrig diæt, havde bedre hjertesundhed procent mindre plak i deres arterier end kontrolgruppen. De havde også 50 procent mindre dårligt kolesterol. Vand: Vand er en simpel drink, men kompleks nok til at håndtere en omfattende liste over lidelser kan hjælpe med at sænke blodtrykket over tid.

Mange mennesker er kronisk dehydreret, hvilket kan påvirke din krops blodtryk. Kronisk dehydrering nedsætter din krops evne til at bevæge blod effektivt. Dette tvinger blodkarrene til at indsnævres for at spare på vand, der normalt går tabt gennem hverdagens funktioner såsom sved og vandladning.

De indsnævrede blodkar spænder din krops evne til at pumpe blod effektivt, hvilket resulterer i øget blodtryk. Af alle drikkevarer på denne liste er vand den billigste og sundeste løsning. Granatæblejuice: Granatæblejuice virker ved at blokere et enzym, der forekommer naturligt i kroppen kaldet ACE.

Hvis du har masser af det, kan dit blodtryk stige på grund af indsnævring af blodkarrene. Dette svarer til hvad der sker med din krop under dehydrering. Fordi granatæblejuice er en naturlig ACE-hæmmer, fungerer det som de lægemidler, læger ordinerer til behandling af højt blodtryk.

Dette er det, der gør det så unikt i kampen mod forhøjet blodtryk. I nogle undersøgelser fandt forskere, at det kan sænke det systoliske blodtryk med op til 30 procent. For en nem løsning, tilsæt flaskevand til 3 ounce granatæblejuice og nyd det.

Du kan også tilføje denne forfriskende juice til din yndlings smoothieopskrift. Rødvin: Du troede ikke, at vi ville lave en liste over de sundeste drikkevarer til at sænke dit blodtryk uden at give dig nogle oplysninger om rødvin, gjorde du? Nks på denne liste er nyttige til at sænke blodtrykket, hvoraf ingen er så sjove som et glas sprød rødvin. Undersøgelser viser, at det kan øge det gode kolesterol, hvilket går langt med at fjerne plak fra dine arterier.

Højere godt kolesterol betyder mindre plak, hvilket igen letter blodgennemstrømningen. Når dit blod flyder glat gennem dine kar, vil dit blodtryk være lavere. En overflod af blodpropper i dine arterier kan også øge din risiko for yderligere dannelse af plak og bidrage til højere blodtryk.

Rødvin arbejder overarbejde for at sænke blodtrykket med et kemikalie kaldet resveratrol. Det fungerer som et antikoagulant, der sænker dit blodtryk Bærjuice: Bær, især blåbær, er kendt for deres antioxidantegenskaber. En anmeldelse viste, at drikke tranebær eller kirsebærjuice kan forbedre blodtrykket.

En anden gennemgang viste, at spisebær sænkede både det systoliske blodtryk og dårlige kolesterolniveauer. I begge tilfælde konkluderede forskerne, at bær sandsynligvis har hjertefordele. Hvis du vælger at gå til købt bærjuice, skal du sørge for, at den ikke har noget tilsat sukker.

Det er meget vigtigt at kontrollere dit blodtryk for at holde din krop sund En meget vigtig faktor for at have en sund krop er at vide, hvornår dit blodsukkerniveau er højt, så du kan kontrollere dem rettidigt. Du kan finde ud af mere ved: Forstå tegn på højt blodsukker ELLER at læse om advarselsskiltene om, at du spiser for meget sukker, disse 2 artikler vil helt sikkert hjælpe dig med at vide, hvornår dit blodsukker er højt, så du kan kontrollere det, før det skader din krop. Hvordan fik du dit blodtryk under kontrol? Lad os vide i kommentarerne nedenfor!

Er det sikkert at træne med højt blodtryk?

Det er detsikkert at udøvehvis du er i fare forhøjt blodtryk(tidligere kaldet præhypertension) eller medhøjt blodtryk(forhøjet blodtryk). Faktisk regelmæssigdyrke motionkan hjælpe dig med at holde dinblodtryki skak. Hvis du er i fare for eller harforhøjet blodtryk, tal med din læge om den sikreste måde atdyrke motion.

Jeg er så klar! Hej folk, jeg er Bob Schrupp, fysioterapeut Brad Heineck, fysioterapeut. Sammen er vi de mest berømte fysioterapeuter på internettet. Efter vores mening er Bob den førende mad, der forårsager forhøjet blodtryk, og vi vil give dig de nye retningslinjer for blodtryk, som jeg tror kom lige sidste år, Brad.

Ja, jeg er virkelig glad for, at du tog dette op, fordi det interesserer mig, og jeg tror alle - det er lidt kontroversielt. Højre, over 40 tænker du sandsynligvis på det, ja, så vi introducerer begge sider forresten, hvis du nye er i vores kanal. Brug et øjeblik på at abonnere. Vi leverer artikler om, hvordan man kan forblive sund smertefri, og vi uploader hver dag, og Brad mangler sit nøgleord, han skal have Facebook-tegnet her, jeg gør det hele dagen Bob, hvis du ikke allerede har gjort det, tak sørg for at du logger ind på facebook og kan lide os, fordi Brad og jeg ikke kunne lide børn, og vi prøver at vende tingene rundt, så det er Bob og Brad Okay, han har det godt, vi vil svigte dig lidt her Brad du ved, vi fortæller dig ikke maden endnu, vi taler først om hvorfor blodtryk er et problem, for det tredje i USA har folk i USA højt blodtryk, åbenbart arterier, der endda forårsager slagtilfælde og hjerteanfald kan tykke hjertevæggen, fordi dit hjerte arbejder hårdere, og det kan forårsage problemer og beskadige dine nyrer, der fører til elines, og hvad du ved, kunne være et problem, selvfølgelig. Hvis du nu vil måle dit blodtryk, har vi fundet et instrument her, der faktisk fungerer ret godt.

Dette er Nursal's blodtryksmåler. Meget nem at bruge. Du vil sikre dig, at du har den korrekte størrelse manchet, du vil sikre dig, at den er forbundet, forresten, for hvis manchetten er for stor eller for lille til dig, vil den ikke være en nøjagtig måling. Vil du have mig til at holde det tæt? Du ved virkelig, alt hvad du behøver at vide er, at du kan tænde den, og du kan slå den fra, der er den orange knap, der er andre ting, du kan beholde forskellige målinger for, som om du og mig Øje, du ved gå p1 p2 men for nu holder jeg det simpelt, du skal tage manchetten her, og her er en lille rund indikator.

Der skal du lægge det over pulsåren, pulsåren er her på indersiden af ​​armen, så hvis du kommer overalt i nærheden af ​​det område, er du generelt ret god, ja, du behøver ikke være præcis om det, jeg vil komme til det område her, og når tiden er inde, skal denne indeks ting være, at du ikke skal gå tilbage over denne linje, og det fortæller dig alt i guiden, det er ting, uanset hvilken producent du får dig til at se og sørg for, at den er indstillet op korrekt for trods alt at give dig en nøjagtig læsning, vil du gerne følge alle retningslinjer. Først vil du sikre dig, at du har hvilet i cirka fem minutter. Du bør ikke krydse dine ankler Du skal sidde i en 90/90 stilling For at være konsekvent Ja Sørg for, at du ikke har trænet eller spist for nylig, selvom du for nylig har spist, så alle disse ting, så jeg går bare videre og slam tænd / sluk-knappen, og det tager et par sekunder for manchetten at blæse op.

Sæt dig flot og høj Bob, jeg bliver kræsne om dig, og hvad jeg har gjort med det, er forresten, at jeg målte mit blodtryk manuelt, så jeg brugte et stetoskop, og så tog jeg det med det, og jeg fandt at det konsekvent var lidt lavere. Okay, men til hans forsvar, hver gang jeg tager mit blodtryk andre steder, er det altid lavere end når jeg tager det, okay, så det kan faktisk være ret nøjagtigt. Den anden ting er, at jeg har taget ham med det mange gange, og han var meget konsekvent, rigtigt, det er en big deal ting.

Det er den store ting. Du ved, måske kan du sammenligne det med, hvad lægen siger. Men det gav mig de samme tal hver gang, så mit lavere antal er lidt højere lige nu 121 over 82 er jeg normalt lavere.

Jeg er sikker på, at det er lidt nervøs. Ja, ja, millioner af mennesker så, det er rigtigt, millioner og milliarder, så uanset, så den nemme måde at gøre det på, vi inkluderer et link nedenfor, det kan jeg godt lide. Det er en ret billig enhed til $ 20.

Det er en fantastisk måde at overvåge dit blodtryk på. Og igen brugte jeg en af ​​dem en gang, og jeg var konstant høj i et par uger. Og jeg gik ind og fandt ud af, at jeg havde det godt.

At min skærm, min elektriske skærm, bare var høj, men i det mindste vidste jeg, at det var, jeg havde det fint, ja det var bare højt Så var det konstant højt? Ret, de vil endda lægge en skærm på dig nogle gange i 24 timer, fordi der er mange mennesker, der får dette hvide frakkesyndrom, hvor de går til lægen, og deres blodtryk stiger, de er altid høje, fordi de er nervøs og derefter en læge nævnte selv at de overvåger den ene person med en monitor og et minut efter at de forlader kontoret, går blodtrykket ned, hvis du åh, hvis de overvåger, og et minut før de gik derinde gik det op så det er bare interessant, lad os få mad nummer 1, Brad. Jeg tror, ​​de fleste mennesker synes, det er salt og salt kan være et problem, jeg ved, at nogle mennesker prøver at bagatellisere det, men jeg mener, jeg har set min kone spise denne høje salt bouillon og hendes blodtryk lige så højt som at bruge bouillon indtag med blodtryk Hvad nogle undersøgelser nu viser er, at raffinerede kulhydrater, sukkerarter, især majssirup med høj fructose, faktisk kan findes i alt. Jeg mener en masse forarbejdede fødevarer, se på dine ingredienser.

Dette fører virkelig til en meget højere forekomst af diabetes, men det fører også til højere blodtryk. Det er den ene ting, det er virkelig ikke godt for dig. Jeg mener, du vil virkelig forsøge at undgå det så meget som muligt, og igen vil du finde det i noget korn. Se bare på alle ingredienserne.

Du kender ingredienserne. Jeg tror de fleste mennesker ved, at de første par ingredienser har den højeste koncentration, og du vil være, at sirup med høj fructose er en af ​​de bedste ingredienser i mange produkter. Ja, det var en billigere måde at lave mad på, og så det var meget almindeligt, og det smager godt. Du ved, det er sødt. Det smager godt, så folk kan lide det. Jeg fortæller dig, at hvis du vil foretage en ændring i din diæt, ville det være det, vi Jeg vil nævne et par andre ting, der kan være overraskende. En anden er, at du skal se dit alkoholforbrug.

For mænd anbefaler de ikke mere end to drinks om dagen, og for kvinder ikke mere end en øl, der ikke ville fungere. Det er et godt punkt. Du har en størrelsesanbefaling om, hvad der tæller som en drink. Så når du får det vinglas, ved du, at det ligner et, og du fylder det til randen, ja du kan sætte en hel flaske i det, du kan sætte en hel flaske derinde, det er sandsynligvis ikke overraskende, at nogen ville ryge, det vil helt sikkert øge blodtrykket. Så lad os komme til de nye retningslinjer her, Brad.

Hvor gik min markør hen? Dette er lige her, Bob. Jeg rejser mig, Lonnie, hvis det er okay. Hvis det afskærer hans hoved, skal du ikke bekymre dig.

Du kan se på mig i stedet. Så dette er nye retningslinjer, der kom ud, hvad de synes er normalt nu er 120 over 80, og hvis du er under det, ved du, at du fortsætter med at udføre et godt stykke arbejde, gøre et godt stykke arbejde, okay, jeg stopper bare ved, hvad de anbefaler på dette, og så vil vi tale om nogle af de modsatte synspunkter på det, det betragtes som forhøjet, hvis du er i området 120 til 129 eller 80 over 80, så igen er dette systolisk over diastoliske hvide ændringer på de fleste, afhængigt af hvad slags stress du er i, det øverste tal er det nederste tal synes at være lidt mere stabilt, har du bestemt, at det er sandt eller ikke Brad? Ja, jeg har ingen detaljer om det. OkayHøj, nu har de opdelt det i niveauer, højt niveau en er når du er i 130-139 for en systolisk og 80-89 for en diastolisk.

Kan du læse det hele, Lonnie? På dette trin to, så når du er inde, ved du, når du er op, vil du holde øje med det, du ved, at du vil begynde at overvåge for at sikre, at det ikke bliver højere, når du får en, der har et højt trin. Dette er, hvis du måske ønsker at foretage en livsstilsændring for at slippe af med den høje fruktose majssirupstress ud af dit liv, eller du måske vil begynde at tage medicin, medicin anbefales ved 140 over 90 år, og du ved, at dette er en hypertensiv krise er når du er 180 over 120 år eller mere, er det tid til at slippe af med det. Se læge med det samme med det samme, men nu efter at have sagt alt dette var der en form for bebrejdelse, at det var i JAMAJAMA, og hvis du er inden for det medicinske område, ved du, at dette er et højt anset magasin. ja, fra University of Sydney og Bond University, og de siger, at disse retningslinjer kan være lidt farlige, fordi de siger, at en ting er systolisk blodtryk, hvilket er det bedste, hvilket er dårlig reproducerbarhed, med andre ord mange monitorer ikke overvåge det korrekt, og du kan få nogle tal, der ikke rigtig er korrekte, og komme med anbefalinger baseret på unøjagtige tal.

Den anden ting, de siger, er, at 80% af mennesker, hvis de er blevet diagnosticeret som hypertensive i henhold til disse retningslinjer. Du ville ikke få nogen fordel ved at fortsætte med medicinen. Det ville være bedre for dem bare ikke at tage medicinen selv, så medicinen ikke sænker blodtrykket.

nicotinamid-mononukleotid-fødekilder

Det ville sænke det, men de siger, at de ikke havde andre risikofaktorer. Og det gjorde de virkelig ikke. Du er nødt til at tage medicinen, okay, så hvis du har forhøjet blodtryk, ser du på mere end bare dette tal, bør lægen se på nogle andre symptomer, kroppen kan have, ja, de sagde lige rigtigt, nøjagtigt, hvis du har forhøjet blodtryk, lægen skal se på de andre Se på risikofaktorer, du skal sige Hej, du ved, du har forhøjet blodtryk, men alt andet ser fint ud.

Måske har vi virkelig ikke brug for dette, og det er derfor, du skal involvere din læge i denne. Vi prøver ikke. Jeg siger bare ikke gå i panik, når du er i det tal.

Gå til din læge og drøft det med ham. Og siger du, at jeg virkelig har brug for medicin, eller at der er andre muligheder? Har jeg virkelig risikofaktorer? Så ja, jeg ved ikke, om jeg skulle bringe dette op nu Bob, men du ved for 30 til 40 år siden, jeg kan ikke huske datoen, men engang blev disse 140 over 90 betragtet som normale. okay.

Ja, jeg husker, jeg husker faktisk, at disse tal var okay. Nå, jeg ved ikke på det tidspunkt, om folk døde til venstre og højre på grund af hjerteanfald eller slagtilfælde, jeg ved ikke, hvad forbindelsen er, men jeg havde faktisk disse tal, da jeg var i 20'erne, slutningen af ​​20'erne og tidligt 30'erne og jeg ændrede min livsstil for at bringe dem ned, og jeg tog ikke medicin, bare aerob træning, passede det meget godt, ja, jeg mener, vi fortæller dig, at du ikke skal gå i panik her, og dette er en ting du ved du ved dette undersøgelse var bekymret. Er det, at folk kommer ind i disse, du ved stadier, de skal behandles, og de bliver deprimerede, eller det kan øge deres angstniveau, hvilket øger dit blodtryk endnu mere. Det er præcis, hvad de sagde Brad, det bliver værre, så du ved, siger de omkring 25 millioner hoices for de fleste mennesker, der har lav risiko og ikke anbefales til lægemiddelbehandling, men du ved, når du har mærket dem med det.

De vil sige, at du ved, at jeg er hypertonisk, og som du sagde, bliver de ængstelige. De bliver deprimerede, de indser, at dette forårsager alle mulige andre problemer. Det er bare en sneboldeffekt, der gør personen mindre sund, end de virkelig har brug for, fordi de er fordi jeg ikke er afslappet, ja, så fra lægens synspunkt er det, de siger, at du ved, at du er den sunde dem anbefaler beslutninger, pas på hendes blodtryk Og du kan se, hvad der sker, og hvis det bliver bedre af sig selv, behøver du selvfølgelig ikke at bekymre hende i første omgang, så når vi taler om højt blodtryk, tænkte jeg bare på noget Bob , du er normalt meget højere end mig, men nu når jeg sidder, står du, hvordan ser det ud, Lonnie? Helt en kontrast, som jeg forestiller mig.

Husk Brad og jeg, du ved, vi er nødt til at sige det om denne, ja, vi kan ordne næsten alt andet end et knust hjerte, og vi ser heller ikke ud til at rette det høje blodtryk, så tak for at se

Hvad skal jeg gøre, hvis mit blodtryk er 160 over 100?

Din læge

Hvisditblodtryker højere end160/100mmHg, så er tre besøg nok.Hvisditblodtryker højere end 140/90 mmHg, så er der behov for fem besøg, før en diagnose kan stilles.Hvisenten din systoliske eller diastoliskeblodtrykforbliver høj, så diagnosen afforhøjet blodtrykkan laves.

Kan jeg sænke mit blodtryk om 3 dage?

Mange menneskerkan reduceredereshøjt blodtryk, også kendt somforhøjet blodtryk, i så lidt somTre dagetil3uger.

Hvordan kan jeg sænke mit blodtryk om 24 timer?

Grønne grøntsager

Grønne grøntsager er rige på nitrater, som hjælper med at styreblodtryk. Nogle undersøgelser tyder på, at det at spise 1-2 portioner af nitratrige grøntsager hver dag kanreducere hypertensioni op til24 timer.

Skal jeg være bekymret, hvis mit blodtryk er 150100?

Som en generel vejledning:højt blodtrykanses for at være 140 / 90mmHg eller højere (eller150/ 90 mmHg eller højerehvisdu er over 80 år) ideelblodtrykanses normalt for at være mellem 90 / 60mmHg og 120 / 80mmHg.

Hvad er slagtilfælde niveau blodtryk?

Blodtrykaflæsninger over 180/120 mmHg overvejesslag-niveau, farligt højt og kræver øjeblikkelig lægehjælp.6. maj 2021

Skal jeg være bekymret, hvis mit blodtryk er 150 90?

Blodtrykdet er ogsåhøjøgesditrisiko for hjerteanfald og slagtilfælde.Dit blodtryk skalvære mindre end 140/90 ('140 over 90').Hvisdu har diabetes, detskulle gernevære mindre end 130/80 ('130 over 80').Hvisdu er 80 år og ældre, detskulle gernevære mindre end150/90(“150 over 90”).

Hvordan kan træning hjælpe med forhøjet blodtryk?

Næsten enhver person, der beskæftiger sig med forhøjet blodtryk, ved, at motion kan hjælpe. Men en ny undersøgelse viser, at en form for træning er særlig effektiv til at reducere hypertension. At gøre det i kun 15 minutter om dagen kan sænke dit blodtryk næsten dobbelt så meget som at tage standardmedicin.

Hvad er effekten af ​​træning på det systoliske blodtryk?

En metaanalyse af ni randomiserede kontrollerede forsøg (12 studiegrupper) på for det meste dynamisk modstandstræning afslørede en vægtet nettoreduktion af diastolisk blodtryk på 3,5 mmHg (P & lt; 0,01) forbundet med motion og en ikke-signifikant reduktion af systolisk blodtryk 3,2 mmHg (P = 0,10). 5.

Hvorfor sænkes mit blodtryk efter træning?

'Hvis det sker efter træning, kan det være relateret til at tage blodtryksmedicin, især hvis du er ny på det,' siger Dr. Osborne. Medicinen plus øvelsen har en kombineret effekt, der midlertidigt bringer den for lavt ned.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykling på vejen - hvordan man adresserer

Kan cykler køre på vejen? Cykler, PMA'er og ikke-motoriserede PMD'er, såsom manuelle sparkescootere, kan bruges på gangstier. Kun cyklister og PAB-kørere har lov til at køre på veje, undtagen motorveje og vejtunneler. I henhold til vejtrafikloven er det obligatorisk for cyklister og PAB-ryttere at bære hjelm, når de kører på veje.

Fodcykling - hvordan man kan slå sig ned

Er cykling dårligt for dine fødder? Det er en fremragende kardiovaskulær træning, som er sjov og kan udføres uafhængigt eller sammen med en gruppe. Der er også reduceret kraft på tværs af mange led i underekstremiteterne og foden. 14. maj 2013

Sygcykling - svar på problemerne

Hvad betyder sygecykel? cykel ser godt ud

Lyft-cykler - den ultimative guide

Hvor meget koster en LYFT-cykel? Bay Wheels-cykler og e-cykler er nu tilgængelige i Lyft-appen fra kun $ 3 pr. Tur.

Vintercykelbriller - søg efter løsninger

Har du brug for cykelbriller om vinteren? Om vinteren tror du måske, at der ikke er så meget behov for at bære dem, men faktisk er det modsatte tilfældet. Ifølge American Academy of Opthalmology har undersøgelser vist, at uanset årstid kan UV-eksponering øge din risiko for at udvikle grå stær og vækst i øjet, herunder kræft. 07.09.2020

Cykling kraniet cap anmeldelser - anførte spørgsmål og svar

Bær professionelle cykelhætter? Podier er ofte udstyret med ryttere, der bærer baseballkasketter med deres sponsorer på i stedet for cykelkasketter. Der er dog nogle, der prøver at bevare traditionen og fortsætter med at bære dem. De fleste professionelle podier er gået som baseballkasket. Imidlertid prøver nogle at bevare traditionen og udseendet. 2016.