Vigtigste > De Bedste Svar > Sænker olivenolie blodtrykket - Komplet vejledning

Sænker olivenolie blodtrykket - Komplet vejledning

Hvordan reducerer olivenolie blodtrykket?

Forskere har mistanke om, at stoffer i ekstra jomfruolivenoliekendt som antioxidant polyphenoler er ansvarlige forreduktionafblodtrykhos disse patienter.29. mar 2000Hej folk, jeg er Bob Schrupp, fysioterapeut - Brad Heineck, fysioterapeut - Vi er næsten de mest berømte fysioterapeuter på Internettet - Efter vores mening selvfølgelig Bob - Så et måltid sænkede min kones blodtryk med 15 til 20 point , bare en spis. Jeg afslører det i denne artikel. - Det er interessant, Bob. - Ja, - Hun tog ingen medicin? - Nej, ingen medicin.

Okay. Dette og det, lad os komme til det. - Okay (mumler). - Hvis du er ny på vores kanal, så tag venligst et øjeblik til at abonnere, vi har artikler om at forblive sunde, fit og smertefri, og vi uploader dem hver dag.

Besøg os også på vores sociale mediekanaler og vores websted bobandbrad.com, fordi vi altid giver noget væk. Vi begynder at give noget væk i morgen.I dag er lørdag --- Ja. Vi giver noget væk i morgen på søndag. Gå til hjemmesiden. - Så vent, bare vent. - Ja, gå til give-away-området, så finder du det der.

Jeg tror, ​​vi giver en luftrenser væk - Åh, ja. Jeg tror, ​​vi har et par af disse (mumlen). - Du kan satse på det. - Jeg kan også gå på Facebook, det bliver fastgjort til toppen af ​​siden, BobandBrad.

Hvis du vil have en kort version af BobandBrad, skal du lave en 60-sekunders version på Instagram og Twitter og tilmelde dig os der. Og du får kun en lille dosis fra os. - Fortsæt, 60 sekunder er sandsynligvis alt, hvad nogle mennesker kan tage Bob. - Det er rigtigt.Nogen nævnte Brad forresten, min stakkels kone, hun er altid portrætteret med de få ting, at der er noget galt med hende og (mumler). - Ja. - Jeg tænkte på det, fordi hun er så glad for, at hun har mig.

Jeg ordner hende hele tiden, hun er en glad kvinde - Bob, jeg vil påpege noget i slutningen, hvorfor hun ikke er så heldig, men min kones blodtryk steg op til 140 over 90, hvilket er en slags grænse, du kender dig - Ja. De ser på, om vi tager medicin eller ej. Og især ved aftaler, fordi hun har hvidt kappesyndrom ervøs. - Du er nervøs foran lægen.

Men selv det er stadig en indikation af, at du måske har problemer med blodtrykket - Sikker på - Så vi tog hendes målinger, og det var i februar 2019, og hun var besat af det. Så hun havde - sit blodtryk. hendes blodtryk, ja.Og så (griner), antog hun alligevel, at hun tog omkring ti målinger om dagen. Hun var besat af det (mumler) - Ja - men i gennemsnit var det 138 over 83, ned til 141 over 92 - Har hun nu brugt en af ​​disse elektriske eller --- Hun brugte en af ​​disse elektriske. Okay - Men sammenlignede vi det med en rigtig - Ja - Og det fungerede godt - Hvis du siger ægte, som en manual? - En korrekt manual.

Så det så ud til at fungere ret godt. - (mumler) - Vi kommer tilbage til det. - Okay. - Så meget op.

Så jeg har læst bogen, og jeg har nævnt denne bog før, 'How Not To Die', ved at opdage fødevarer, videnskabeligt videnskabeligt bevist at forebygge og vende sygdomme o det er af Michael Greger MD. Det drejede sig om, da jeg fik den sidste Jeg kiggede på 3200 anmeldelser 4,8 stjerner - Wow - kunne virkelig godt lide det - Jep - Meget godt undersøgt.

De har et websted (mumler) websted. Nutritionfacts.org, og de har artikler om over 2000 sundhedsemner, men al den indkomst, han tjener med dette mærke fra sine dvd'er, hans bøger, hans foredrag doneres til velgørenhed - Åh virkelig - Det er en opretstående mand. - Sikker. - Så og så lad os tale om, hvilke fødevarer han anbefaler, og hvilke ikke.

For det første gør han det, sagde han, 'Beviset er overvældende,' at natrium øger blodtrykket '. - Sikker. - Det er klart, fordi det er kontroversielt, fordi der er andre mennesker, der stadig siger, at det ikke gør - Sikker - Og han sagde 'Nej' Og min kone fandt ud af, at hun forsøgte at tabe sig, hun tog noget af det fra suppesuppe. - Ja. - Du ved, det er virkelig højt natriumindhold. - Sikker. - Dit blodtryk er steget højt. - Ja , men det smager godt. - Det smager godt, ja. Fordi det er en masse salt derinde.

Så stoppede med at gøre det, men det var før den februar (marmor) -ting-ja, okay-det var lang tid før det, så det betyder ikke noget at bruge mad, hvilket er en af, hvad han anbefaler. Hvor er det? - Det er bag dig derovre. - Åh gud. - Ja, Liz udsatte det.

Jeg gjorde det ikke. - (griner) Vi har hørfrø, malede hørfrø. Så det viser jeg om et øjeblik. - Ligner æbleauce. - Se, dette er æbleauce.

Så hun tager kun hørfrø. Hun tager to spiseskefulde om dagen. - Og det kan du bare købe hvor som helst, ikke? Temmelig almindeligt. - Ja, ja, det er almindeligt, i købmanden er der - online pengeskab.

Selvfølgelig også online. - Det ligner bare en smule pulverformede ting. - Ja, ja, så hun tager det, og hun lægger det i usødet æblemos, er en måde, hun gør det på.

Og hun lægger bare to spiseskefulde i det og spiser det - ja - og det er som at tage din medicin, og det smager godt. Så --- kan du bare sætte det i? også andre fødevarer? - Du kan sætte det i hvad som helst. Det serveres også undertiden i fedtfri græsk yoghurt og derefter bær med det - selvfølgelig.

Så --- så du siger, at bogen viser nogle videnskabelige beviser. - ja, der er noget forskning. Så bogen havde en undersøgelse af hørfrøolie, og undersøgelsen viste, at den gennemsnitlige person, der afskedigede dem fra deres værdier, er 158 over 81 syv point.

Fra 81 til 75. Jeg synes, det er diastolisk. Diastolisk, systolisk, systolisk, diastolisk. - Okay, så bestemt, ja tak.

Syv point falder bestemt, hvad undersøgelsen viste. - Ja, det er meget klart. Nå min kone, hun havde meget bedre resultater. - Virkelig! - Det var hun også, jeg afslører det her Brad. - åh - Kan du bare holde det et øjeblik? . - Ja, jeg venter. - Så hun gik nedenunder, se på denne Brad. - Åh, spænding. - Ja, åh det er ikke rigtigt. - Forhåbentlig ikke. (griner) Hun kunne få et slagtilfælde, hvis det var hendes tur at få det nummer - Hej ja, lad os gå, lad os gå.

cykelsmerter i nakken

Giver det mere mening? - Ja. - Så det faldt til 120 over 70. - Ja, så herfra, hvad var det tal? endnu engang? - Det, den slags rang, hun var i.

Så hun foreslog, - Åh, kan jeg se. 140 over 92 undertiden. - Ja.

Så hun tabte 20 point. - Ja det er rart. Hvor lang tid tog det hende? - Det var februar, jeg mener, vi så det temmelig hurtigt, men nu er vi inde, hvad er vi? , September nu, lige nu? - Ja, og her er det nu. - Okay. - Interessant, og måske er det ikke så godt at bo hos mig her.

Så hvad, hun var, vi så på weekendprogrammet, at hun gjorde, og der var en weekend, hvor jeg var væk - ja, og (ler) hun var ligesom - blodtrykket faldt meget? - hun er som 110 over 60. - Åh (griner). Det er som om det er som før Vær som, virkelig, næsten-- - næsten før hun mødte dig.

Før, godt

Jeg ved ikke. Før vi kan lide det Har brugt meget tid sammen. - Ja. - Undskyld Linda, ved du det.

Jeg ved, det er den medicinske pris, du skal betale for at bo hos mig. Men alligevel, dette er sådan en let løsning. - Jep. - Jeg mener, jeg vil helt sikkert prøve det, hvis jeg klarede mig godt, mener jeg, hvis du kan undgå at tage medicin ved bare at have et måltid for at tage dig selv, ville det være det .- Og er det meget dyrt, eller er det ret rimeligt? - Nej, nej. - Det er rimeligt, jeg kan ikke huske, hvad det var, men det var ikke så meget, så. - Måske skulle jeg bare tage noget nu? - Kom nu.

Tag noget med det samme. - Åh, det er forseglet (mumler). - Okay.

Tak alle for at se.

Kan olivenolie helbrede højt blodtryk?

Ud over at producere en gunstig lipidprofil er EVOO rig på planteforbindelser kendt som phenoler. En gennemgang af effekten afolivenolieblodtrykkonkluderede, at det daglige forbrug af 2 spiseskefulde EVOOkanhjælp kontrolblodtryk.20. maj 2020

Hvor meget olivenolie skal jeg tage for at sænke mit blodtryk?

Dagligebrugaf mindst to spiseskefulde EVOOkan sænke blodtrykket. EVOO med højere phenolindholdkangiver flere fordele end EVOO mednederstephenolindhold.

Hvilken olie er god til forhøjet blodtryk?

CANOLAOLIE: Afledt af rapsfrø, rapsolieer en af ​​de sundesteolier. Tilhører kålfamilien, denne væskeolieindeholder enumættet fedt, hvilket er fantastisk tilblodtrykog hjertesundhed. Rapsoliehar kun 7 procent mættede fedtstoffer og har 35 procent flerumættet fedt.12. jul. Okt 2018

Æteriske olier til højt blodtryk - Hvilke æteriske olier kan jeg bruge til højt blodtryk? Her i denne artikel. Hvordan æteriske olier kan være effektive til at kontrollere højt blodtryk. Hvordan ved du, at du har højt blodtryk? Hvad kan forårsage højt blodtryk? Æteriske olier, der ikke bør bruges til at kontrollere højt blodtryk.

Æteriske olier, der skal bruges til at kontrollere højt blodtryk. Hvis du er diagnosticeret med forhøjet blodtryk, kan din læge måske have foreslået at tage et par piller sammen med den lange liste over livsstilsændringer, herunder motion og diæt, men du ved, at æteriske olier også er gode til højt blodtryk og behandling af højt blodtryk Højt blodtryk er en af ​​de mange medicinske årsager. Cirka 70 millioner amerikanske voksne har forhøjet blodtryk, ifølge Centersfor Disease.

Kontrol og forebyggelse. Hvis blodtrykket forbliver højt hele tiden, kan hele kroppen blive stresset. Ved du, hvordan dette er muligt? Nå, hypertension, forhøjet blodtryk øger trykket på dine blodkar, hvilket resulterer i nedsat blodforsyning til dine vitale organer.

Hvis du ikke tager højt blodtryk meget alvorligt, kan livstruende sygdomme som slagtilfælde, angina og trombose udvikle sig. Højt blodtryk. Når du har forhøjet blodtryk, trækker dine blodkar sig sammen og forhindrer blodgennemstrømningen til det valgte sted (dvs. dine organer).

Æteriske olier har evnen til at sænke blodtrykket ved at udvide arterierne. Med andre ord fungerer æteriske olier som antioxidanter. Ofte anvendes æteriske olier, det lindrer oxidativ og følelsesmæssig stress på grund af forhøjet blodtryk.

Vil du tænke på, hvordan æteriske olier kommer ind i dine blodkar Nå, æteriske olier kommer ind i blodbanen gennem deres svedkirtler og udvider gradvist de indsnævrede vener. Olier er fantastiske til at hjælpe dit nervesystem med at helbrede og slappe af. Du vil lære, hvilke æteriske olier der er nyttige, men k nu symptomerne på forhøjet blodtryk og forårsager først! Hvordan ved du, at du har forhøjet blodtryk? Hvis du har hjertebanken, rastløshed, angst og hyppig hovedpine, kan dette være tegn på forhøjet blodtryk.

Spørg din læge med det samme til yderligere screening. Du vil ikke tage nogen chancer. Hvis dit blodtryk stiger over 139/90 mmHg, vil du blive diagnosticeret med forhøjet blodtryk.

Hvad kan forårsage højt blodtryk? Da højt blodtryk kan føre til mange problemer i sig selv, skal du vide, hvad der er faktoren i blodtrykket. Fedme, p-piller, stillesiddende livsstil, kost med højt saltindhold, følelsesmæssig stress, rygning, højt koffeinforbrug og højt alkoholforbrug er de vigtigste årsager til forhøjet blodtryk. Æteriske olier for at undgå at kontrollere højt blodtryk.

Rosmarin, timian, sort peber, kanel, mynte og nelliker hæver ofte blodtrykket, hvilket skal undgås, hvis du har en høj blodtryksforstyrrelse. Æteriske olier med højt blodtryk er bestemt den bedste tilføjelse til din anden behandlingsrutine med højt blodtryk. Glem ikke at tale med din læge, før du bruger æteriske olier til forhøjet blodtryk.

Æteriske olier, der skal bruges til at kontrollere højt blodtryk. Du kan bruge følgende æteriske olier alene eller i kombination i en æterisk oliediffusor til at berolige dine blodkar. For endnu bedre resultater skal du anvende inden sengetid.

Jasmine Essential Oil til højt blodtryk. Sammen med resten af ​​dine nerver og øger din selvtillid. Jasminolie er også meget effektiv til at skabe optimisme.

Det forbedrer også vejrtrækningen, eliminerer depression og eliminerer angst. Ved hjælp af disse fordele får dit nervesystem en beroligende virkning, som til sidst normaliserer dit blodtryksstigning. Det bruges dog hovedsageligt alene.

Geranium æterisk olie til forhøjet blodtryk. På grund af forhøjet blodtryk kan dit sind blive hyperaktivt, og det forårsager stress og angst. Æterisk olie af geranium er det bedste til at håndtere denne stressende situation.

Det hjælper med at forbedre blodcirkulationen og balancere følelser. Plus, det forbedrer kvaliteten af ​​drømmen, hjælper fordøjelsen og fremmer afgiftning. Geranium æterisk olie duftende i lyserød er perfekt til påføring inden sengetid, så hvis du vil have noget mere beroligende og stressaflastende, skal geranium være din prioritet! Lavendel æterisk olie til forhøjet blodtryk Lavendel æterisk olie er blevet brugt i aromaterapi for at opretholde balancen mellem følelser og slappe af i dit sind og din krop.

hvordan man kommer i form uden et motionscenter

Som et resultat er det meget effektivt til behandling af depression og andre ubalancerede følelser. Lavendelolie er ikke kun fyldt med antiinflammatoriske og antiseptiske egenskaber, det er også en strålende smertestillende medicin, der skal bruges, når du får hovedpine. Hvis vi siger, at lavendelolie er en helbreder, så er det ikke dårligt! Den søde aroma af lavendelolier giver en positiv energi, reducerer derfor blodtrykket.

Når dit blodtryk vender tilbage til det normale, kan du være væk fra mange sygdomme. Marjoram æterisk olie til forhøjet blodtryk. Blandt alle de andre essentielle olier til forhøjet blodtryk er merian den mest berømte olie, der vides at udvide arterierne til at sænke højt blodtryk.

Denne olie har en beroligende og afslappende virkning på dit sind og lindrer dermed symptomerne på forhøjet blodtryk. Ikke kun kan merianolie hjælpe med forhøjet blodtryk, men det kan også bruges til at understøtte fordøjelsessystemet, forbedre mental sundhed, afbalancere hormonniveauer (især hos kvinder) og reducere muskelsårhed og kramper. Fordelen ved merianolie er, at den sænker dit blodtryk uden at sænke din puls.

Dette betyder, at din blodkarvæg slapper mere af, og at der er mindre tryk i dit hjerte. Olie af merian inden sengetid for at opnå optimale resultater. Rose æterisk olie til forhøjet blodtryk.

Sikkert kender vi alle rosenes duft. Den energigivende og forfriskende scene Rosen kan berolige dit sind, rosen er beriget med antiinflammatoriske egenskaber og har en afslappende effekt på hele kroppen. Sammen med balancen mellem hormonelle og følelsesmæssige ændringer får deres køleegenskaber dig til at føle dig friskere.

Dette gør den mere velegnet til brug ved forhøjet blodtryk. Citronolie til forhøjet blodtryk. For at sænke dit blodtryk kan citronolie være BFF. Citronolie er blevet brugt til hjemmebrug i mange år på grund af dens ultramagiske ingredienser.

Angst kan også være resultatet af forhøjet blodtryk. Utvivlsomt er citronolie meget nyttig til behandling af angst. Det forbedrer også mental klarhed og øger energi.

Konstant hovedpine og andre symptomer på forhøjet blodtryk gør dig ude af stand til at fokusere på dine opgaver; Citronolie forbedrer også din koncentrationsevne. Derfor er det en komplet pakke, der kan helbrede alle dine lidelser. Valerian rod æterisk olie til forhøjet blodtryk.

Valerianrod er belastet med beroligende virkninger. Da det er en kraftig nerve relaxer, vil dit spændte nervesystem blive lettet ved at bruge den alene baldrian rodolie slapper af og beroliger. Søvnløshed, hyperaktivitet, nervøs spænding, chok og hjertebanken kan lindres ved hjælp af valerianrodolie, glem ikke at anvende valerianoden inden du går i seng.

Balsam æterisk olie (citronmelisse) til forhøjet blodtryk. Ja, citronmelisse har en opstrammende virkning på kroppen. Fordi det har antidepressive egenskaber; Det løfter humør og gendanner følelsesmæssig balance.

Det fremmer også sund fordøjelse ved at øge udskillelsen af ​​fordøjelsessaft sammen med galde i maven. Citronmelisse fungerer som en tonic for hjertet, sænker højt blodtryk og forhindrer hjertebanken og hjerteanfald. Mandarin æterisk olie til højt blodtryk.

Mandarinolie kan lindre muskelspasmer og stivhed, berolige nervesystemet og forbedre leverfunktionerne. Kombineret med disse effekter vil dit sind blive roligt, og stress og angst forsvinder. Derfor er mandarinolie en kilde til afkøling og opdaterer dit sind, med det Blodkarrene bliver ikke indsnævret, og dit blodtryk forbliver på normale niveauer.

Muskat æterisk olie til forhøjet blodtryk. Muskatnød er den bedste essentielle olie til forhøjet blodtryk om vinteren. Da det har antiinflammatoriske og smertelindrende egenskaber, kan muskatnødolie stimulere spændinger i sind og krop.

Muskatnødolie hjælper med at overvinde lave energiniveauer og mental udmattelse Hvis du virkelig er stresset over, hvordan du skal håndtere højt blodtryk, skal du medtage muskatnød i din daglige rutine. Vetiver æterisk olie til forhøjet blodtryk. Det er en roligere generel krop! Når du oplever frustration, vrede og irritabilitet, er vetiver den fremragende løsning for dig.Vetiverolie balancerer dine følelser.

Vetiverolie er også kendt for at hjælpe dig med at få en god nats søvn. Ylang-ylang olie til forhøjet blodtryk. Ylang-Ylang olie fremmer fuldstændig afslapning af dit sind; Krop og sjæl ved hurtigt at sænke hjertefrekvensen og dermed sænke blodtrykket.

Bedst til angst. Yarrow æterisk olie til forhøjet blodtryk. Leder du efter den bedste essentielle olie til forbedring af blodcirkulationen? Prøv nu rødbue en gang og se resultaterne.

Hvis blodcirkulationen forbedres, behandles klagen over højt blodtryk automatisk. Neroli Essential Oil med højt blodtryk. Neroli har antidepressive egenskaber, øger depression og lindrer dit nervesystem.

Det kan lindre følelsen af ​​vrede, irritabilitet og ro i dit sind. Sæt to dråber neroli i et lommetørklæde eller vatpind og træk vejret ind regelmæssigt. Sikkert alle negative følelser forsvinder fra dit sind efter udførelsen.

Er citron god til forhøjet blodtryk?

Citrusfrugter, herunder grapefrugt, appelsiner ogcitroner, kan have kraftigblod-tryk-nedsættende effekter. De er fyldt med vitaminer, mineraler og planteforbindelser, der kan hjælpe med at holde dit hjerte sundt ved at reducere risikofaktorer for hjertesygdomme som f.ekshøjt blodtryk(4).7. september 2020

Er honning god til forhøjet blodtryk?

Antioxidanterne i det kan hjælpe med at sænkeBlodtryk

Blodtryker en vigtig risikofaktor for hjertesygdomme, oghonningkan hjælpe med at sænke det. Dette skyldes, at det indeholder antioxidantforbindelser, der har været forbundet med lavereblodtryk(14).

hvor længe holder cykelkæder

Hvordan kan jeg sænke mit blodtryk på få minutter?

Hvis dinblodtryker forhøjet, og du vil se en øjeblikkelig ændring, læg dig ned og træk vejret dybt. Sådan er dunedersteditblodtrykinden forminutter, hjælper med at sænke din puls ogformindskeditblodtryk. Når du føler stress, frigives hormoner, der indsnævrer dinblodskibe.4. feb 2021

Er jordnøddesmør godt mod forhøjet blodtryk?

Jordnødderogjordnøddesmørkan sænke dinblodtryk, men det er værd at bemærke, at du skal bruge en sort med lavt fedtindhold eller lavt natriumindhold. MangejordnødButters er fyldt med natrium og transfedt, hvilket kan øge dinblodtryk.4. juni. Okt 2018

Sænker citronvand blodtrykket?

Citrus, såsomcitronog limefrugter, har vist sig atnedsætte blodtrykketog har den ekstra fordel at tilføje lidt smag til et kedeligt glasvand.

Drikker koldt vand godt mod forhøjet blodtryk?

Drikke koldt vandøgesblodtrykhos raske unge studerende.

Hvordan sænker ekstra jomfru olivenolie blodtrykket?

Ifølge Archives of Internal Medicine kan ekstra jomfru olivenolie hjælpe med at sænke blodtryksmålingerne - og at folk, der bruger medicin, måske er i stand til at reducere mængden af ​​medicin, de tager. Dette skyldes, at polyphenoler reducerer salpetersyre.

Er det godt for dit hjerte at spise olivenolie?

Mere og mere forskning afviser tanken om, at en diæt med lavt fedtindhold er godt for dit helbred og blodtryk, og under alle omstændigheder er sundhedseksperter enige om, at typen af ​​fedt i olivenolie er særlig god for dit hjerte og blodtryk.

Hvad er de sundhedsmæssige fordele ved olivenolie?

Forskerne sammenlignede virkningerne af at forbruge polyfenolrig olivenolie med polyfenolfri olivenolie. Resultaterne viste, at den polyphenolrige sort nedsatte blodtrykket og forbedrede funktionen af ​​foringen af ​​blodkar hos kvinder med mild hypertension. Læs mere: Hvad er de sundhedsmæssige fordele ved at tage en spiseskefuld olivenolie dagligt?

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Michel le højde - hvordan beslutter du dig?

Hvorfor er Michel Le-stemmen så høj? Michel'le har en unik, knirkende stemme, fordi hun snakker over strubehovedet. Michel'le forklarede, at det er fordi hun taler over strubehovedet, og hendes sang kommer fra hendes mellemgulv. I et interview med The Breakfast Club i marts 2015 sagde Michel'le, at hendes stemme altid har været sådan.

Citi cykel drop off - praktiske løsninger

Hvordan returnerer jeg min Citi Bike? Hvordan returnerer jeg en cykel? Du kan returnere din cykel til en hvilken som helst station, når du er færdig med din tur, brug mobilappen eller Station Map for at finde tilgængelige dokker. Sæt din cykel godt i docken (men smæk den ikke!). Vent, indtil lyset på docken bliver grønt for at sikre, at den er låst.

Gå væk fra din mave - mulige løsninger

Kan du miste mavefedt ved at gå? Walking er en træning med moderat intensitet, der let kan integreres i dit daglige liv. Blot at gå oftere kan hjælpe dig med at tabe sig og mavefedt samt give andre fremragende sundhedsmæssige fordele, herunder en nedsat risiko for sygdom og forbedret humør.

Canyon landevejscykel USA - løsninger på problemerne

Sælges Canyon-cykler i USA? CARLSBAD, CA 16.8. 2017 Canyon, en af ​​verdens mest innovative cykelfirmaer, har officielt lanceret salg til forbrugere i USA. Prisbelønnede, tysk-konstruerede vej-, bjerg-, triatlon- og pendlercykler er nu tilgængelige direkte fra www.canyon.com med levering til alle 50 stater.

Oakley true bridge - søg efter løsninger

Hvad er Oakley True Bridge? Velkommen til Oakley Trubridge, et rammefittingsystem, der er super nemt at bruge og giver brugerne mulighed for at vælge en næsebro, der passer bedst til individets ansigt. Hvert Trubridge-par briller leveres komplet med fire udskiftelige næsepuder i forskellige størrelser.

Hvem vandt turen i dag - søg efter løsninger

Hvem vandt dagens etape af Touren? Mark Cavendish