Vigtigste > De Bedste Svar > Overdreven træt hele tiden - praktiske løsninger

Overdreven træt hele tiden - praktiske løsninger

Hvorfor føler jeg mig konstant træt?

Mens mangel på søvn kan synes at være en åbenbar årsag til kronisk træthed, er det en overraskende almindelig årsagtræthedsfornemmelse. Mange mennesker gennemgår livetfølelsefor stresset eller for travlt til at bremse og få al den søvn, de har brug forfølegodt.Føler du dig træt af at have ingen energi hele tiden? Undgå disse seks ting, som jeg er ved at fortælle dig, kan øge din energi og føle sig godt som en person, der har haft et gennemsnit af hjælpetid og samfund og arbejder skøre timer i gennemsnit 80 timer om ugen, og så også mig på vagt hver fjerde nat, hvis du har været vågen 24 timer, en lige søvnrytme er ødelagt. Jeg taler af erfaring, når jeg siger, at jeg er træt hele tiden, eller i det mindste har jeg gjort det og bare gjort perioder, hvor meget Der er lidt energi til rådighed så der er faktisk seks ting, du kan undgå for at få dig til at føle dig sådan, og disse er baseret på de nyeste medicinske beviser i evidensbaseret medicin. Så uden videre, lad os starte med en ting, når vi bliver ældre, mister vi mitokondrier, som er de energiproducerende motorer i os, og derfor producerer vi mindre adenosintrifosfat eller ATP eller kort sagt ATP, som er molekylet der giver energi til celler i hele kroppen Andre årsager til fedme giver bivirkninger som bivirkninger fra medicin eller kroniske sygdomme som depression eller hjertesygdom KOL kan gøre dig træt eller træg, men alder og sygdomsrelaterede faktorer er ikke de eneste faktorer, der tøm din energisøvn, og når jeg siger søvnmangel, mener jeg mangel på søvn af tilstrækkelig kvalitet. Så det betyder ikke noget, hvor lang søvn det er, hvor god søvnen i sig selv er.

Mangel på god søvn øger cortisolniveauerne og fremmer betændelse. For at få en god nats søvn skal du have god søvnhygiejne. Det betyder, at du går i seng og vågner på samme tid hver dag og holder dit værelse på den køligere side og holder det stille og fri for elektronik, der stimulerer din hjerne det blå lys fra mobiltelefonen fra den bærbare computer fra iPad, uanset hvad din øjnene stimuleres, fordi din hjerne ikke er en bueno, så ingen taler i telefon i sengen selv før sengetid mindst to timer før sengetid, fordi dette stimulerer dig, og det har sat dig i en adrenerg tilstand, og du skal være i en parasympatisk tilstand.

En rolig, afslappet tilstand før sengetid Hvis du drikker koffein, ikke drikker for meget, skal du sørge for, at det er tidligt på dagen og på ingen måde drikke koffein timer før sengetid inden for otte år, og det samme gælder for alkohol, hvis alkohol kan hjælpe dig falder i søvn, afbryder det faktisk en søvncyklus og reducerer søvnkvaliteten. Alkohol slapper også af musklerne i halsen, mens du sover, hvorfor du er mere tilbøjelig til at snorke, når du drikker alkohol, og du er mere tilbøjelig til at søvnapnø, når der er alkohol i dit system, når søvnproblemer skyldes søvnapnø, der trækker vejrtrækningspauser, mens de sover, dråber iltniveauerne i blodet ATP-energiniveauet. Tal med din læge om muligheden for søvnapnø.Andre ting, der kan holde dig vågen, inkluderer medicinbivirkninger og hyppige toiletbesøg, så det er en anden grund til at undgå alkohol og koffein for tæt på sengetid, og når du tror, ​​du snorker for meget eller har apnøepisoder. Sørg for at se din læge. Den anden undgåelse på listen, der dræner din energi, er inaktivitet. Nogle mennesker tror, ​​at træning gør dem mere trætte, og det er sandt, men det er kun midlertidigt.

Med regelmæssig aktivitet og især med regelmæssig motion øges dit grundlæggende energiniveau, hvorfor dette sker, i det mindste en del af grunden er relateret til dine muskler, når du har mindre muskelmasse, betyder det, at du har færre mitokondrier og mindre ATP stillesiddende fører til svækkelse og krymper Ikke at udøve musklerne, der får dem til at bruge energi, styrker musklerne ineffektivt, hvilket hjælper dem med at blive mere effektive og bevare ATP og øge energiproduktionen af ​​hjernekemikalier, selvom generel fysisk aktivitet er god som at stå og gå, rutinemæssig træning. Den tredje ting, der kan suge dit energiniveau er for meget stress i dit liv Kronisk stress kan øge Cortisol-niveauer Cortisol er et hormon, der er lavet af binyrerne, og når dette frigives, sker der dårlige ting, det reducerer produktionen af ​​ATP, det øger betændelsen For meget cortisol er ikke godt, så brug af stressreduktionsteknikker vil sænke cortisolniveauerne, så du kan gøre ting som yoga mindfu lness tai chi åndedrætsøvelser i selv 10 minutter om dagen er nyttigt. Den fjerde ting, der stjæler din energi, er dårlig ernæring. Hvis du ikke spiser sundt, er det mindre sandsynligt, at du får de rigtige vitaminer og mineraler til at fremstille nok ATP, og du ender med at føle dig mere træt, og at spise for meget forarbejdede fødevarer kan øge betændelsen, hvilket forårsager produktion af ATP i energi-sultne fødevarer Forringet med tilsat sukker er også dårligt, fordi det forårsager blodsukkeret og styrter, du får bagefter, og det medfører generelt mere kronisk træthed.

Så at spise sundt betyder at spise alle fødevarer, herunder grøntsager, frugt, fuldkorn, magre proteiner som fisk, kylling, nødder, frø, fedtsyrer og proteiner Giv din krop en jævn tilførsel af næringsstoffer og færre blodsukker. Okay, det femte punkt på listen, der måske suger din energi, er valg af porevæske Valg af porevæske kan gøre dig træt. Derfor er de ting, du drikker, meget vigtige for at drikke sukkerholdig sodavand og juice har samme effekt som at spise sukker til patienter Med diabetes for meget sukker fører til dehydrering På grund af dette har patienter med diabetes ofte øget tørst og øget krukke, hvilket er en indikation af, hvordan vi stiller diagnosen.Dette sker som følge af overbelastning af blodsukkeret i nyrerne. Nyrerne kan ikke opbevare alt sukker, og det spildes i urinen, så sukker er generelt dårligt, men sukkerholdige drikkevarer er værre, fordi du afgiver en stor mængde sukker og tid til det er hurtigt kroppen, og der er andre ting, der også kan føre til dehydrering, hvilket igen fører til træthed. hvad kan jeg ellers gøre? Første startere drikker bare ikke nok vand raske mennesker har brug for i gennemsnit otte kopper vand om dagen og mere, når de træner, især hvis du træner på en varm dag, og du ender med at tisse mere, så koffein alene får dig til at have det tisse mere, men så tilføjer vi vand til den te eller kaffe, vi drikker, så du tisse meget og tisse meget ondere. Når du går på toilettet, forstyrrer det din søvn, hvilket betyder at du får mindre søvn og alkohol har samme effekt som koffein, fordi det også undertrykker ADH-niveauer, hvilket betyder at du vil tisse mere og miste mere vand fra din krop, så den sjette ting på vores liste, der måske suger din energi væk, er Social Isolation Isolering af dig selv fra andre mennesker er knyttet til depression og depression er knyttet til træthed. Jeg taler ikke om Instagram og Twitter her.

Jeg taler ansigt til ansigt, så forsøm ikke dine venner, familie eller nye bekendte, medmindre de bare er dårlige mennesker. I så fald talte jeg lidt om søvn i denne artikel, men jeg får faktisk en hel masse artikler om søvn, fordi der bare er så meget at vide, og der er så mange forskellige søvnproblemer med forskellige mennesker, og der er så mange mennesker, der har søvnproblemer, så jeg vil lave en række artikler og se efter den næste, der kommer snart . Vi ses næste

Hvilke sygdomme kan forårsage ekstrem træthed?

Uudholdeligudmattelsekan være et tegn på en tilstand eller en effekt af de lægemidler eller terapier, der bruges til at behandle det, såsom:
  • Akut leversvigt.
  • Anæmi.
  • Angstlidelser.
  • Kræft.
  • Kronisktræthedsyndrom.
  • Kronisk infektion eller betændelse.
  • Kronisk nyresygdom.
  • Hjernerystelse.Nogle gange ser jeg på billeder af mig selv, før jeg blev syg, og jeg sagde til min mor forleden, at jeg lige var fyldt 27, og jeg bliver 40 og tænkte bare, min Gud, hvordan skete det? af mig, og nu har jeg lyst til meget af det bag mig, jeg savnede bare en stor del og mig, og jeg er ikke tættere på at blive bedre, jeg er meget værre, jeg fik smileys lige eller triste for at bestemme, hvordan jeg har det, og hvad bare i kalenderen der er mange SADS, men det er altid 2009 som en seksuel gren, så A-områdets kupunktur, som jeg lavede så forfærdeligt dengang, som jeg troede det var på det tidspunkt, jeg vidste ikke, at det kunne blive værre og jeg vil specifikt fortælle min mor gudskelov, i det mindste har jeg ingen smerter, og så kom migræne ud af den venstre boks i løbet af dagene. Jeg følte mig værre og værre, blev svimmel og tænkte, at jeg havde en bihulebetændelse, så jeg gik til lægen, jeg gav mig antibiotika, jeg tog ham, følte mig ikke bedre, jeg tror, ​​jeg tog tre til fire runder af dette antibiotikum og aprednison inden midten -November jeg trænede og løb to gange om dagen, jeg var ikke så deprimeret i sengen og inden for tre uger havde jeg åndedrætsproblemer, jeg kunne ikke stå i brusebadet, jeg mener, jeg prøvede at gå kunne ikke gøre det for mig var så svimmel Jeg havde ikke engang lyst til at køre fra det tidspunkt for 12 år siden blev jeg aldrig bedre Når jeg forsøgte at gøre mere, har de en eskalering af symptomer inklusive smerte kognitiv svækkelse manglende evne til at rejse sig uden at gå ud for at føle eller have symptomer ønsker for at arbejde, de vil gå i skole, de vil gå i butikken, men afhængig af, jo flere mennesker prøver at gøre mere end at blive værre, jo færre mennesker kan udføre fuldtidsjob og på arbejde, for eksempel gør jeg ikke offentligt fortæl folk, at jeg mener, jeg kan godt lide, at du kender mine nære venner og hvad, men jeg kan ikke takle det åh du har hvad åh hvorfor går du ikke en tur det er ikke noget du kan sige som ja jeg har denne sygdom og folk går ohokay meget hårdt for at forstå sygdommen på en god dag, og de er meget sjældne, men på et hej ville du aldrig vide, at hun ved, at du ikke vil konfrontere hende og sige godt, at du skulle se det, eller det meste af tiden ville det bare flov alle, når hun har en lægeudnævnelse, hun ved, at hun vil betale prisen den næste dag. Der er mange helligdage, vi har gået glip af, hun forlader næsten aldrig huset, fordi hun ikke kan sove der dage, jeg går forbi døren æg og spekulerer på, om hun er i live, eller ikke, du primer døren, og du bare næsten græder, hun går næsten aldrig væk en dag eller to, men det er som den dag, hun får migræne, ulidelig smerte, der tager dig ud af Vågn op søvn, hun kan ikke sove i flere dage, og vi prøver alt, hvad dr. Pepper knack kommer med det har ting, der fungerer for nogle mennesker, men ikke for dem er det vores job at se på det store billede og forsøge at sætte alle brikkerne sammen, når man ser på en patient med læger, der har været hos flere læger og sandsynligvis tager ca. 10 læger før faktisk? få en diagnose, og det kan tage fem til seks syv år, før nogen rent faktisk sætter sig ned og lytter, sætter brikkerne sammen og siger, du ved, hvad jeg tror førte til manglende interesse for forskningen, som derefter førte til manglende informationsledet for at vise os, at en egentlig sygdomsproces er i gang, hvad vi har brug for er mere forskning, bedre forskning og en gyldig etiologi for sygdommen, hvilket forhåbentlig ville føre til et mere produktivt værktøj til behandling af sygdomme, der var moderne biomedicinsk videnskab enorm succes, fordi vi vi prøver at tage ting fra hinanden, problemet er, at vi nu har alle disse dele, men vi ved ikke, hvordan de er forbundet, men de biologiske systemer er holistiske systemer, der arbejder sammen i en koncert, ligesom de har forbindelse til hver andet, hvordan fungerer de som en enhed, og hvordan kommunikerer de med hinanden? Den anden grund til, at Mecfs er så svært at finde ud af, er fordi vi ikke ved, hvad vi ikke ved, at der foregår noget med immunsystemet eller mennesker, der bliver syge efter at have haft en virusinfektion, der er forskellige typer udløsere der kan gøre dette Næsten at kaste immunforsvaret ud af klippen og kan bare ikke få det tilbage til dets stabile tilstand. Bakterierne, der lever i os, former immunforsvaret, det er så det kan genkende som en del af selvet, men lejlighedsvis dette går galt, og immunsystemet reagerer unødigt på vores mikrobiom eller stimuleres af det, og dette forårsager inflammatoriske tilstande osv.

proteinpulver til piger

Vi forstår stadig ikke, hvordan denne krydstale kommer til at påvirke hinanden. Jeg er meget håb for fremtiden. Jeg synes, det er ikke et uløseligt problem At lave forskning af høj kvalitet og at indsamle tilstrækkelige datasæt, der er reproducerbare og frem for alt forsøge at også hjælpe patienter At virkelig stratificere kliniske symptomer kan se meget ens ud, men udløserne kan være forskellige, eller de nøjagtige mekanismer kan være forskellige. Vi har et forskningspatent, der, hvis vi lægger tid og kræfter i at finde ud af, hvad vi lærer af denne sygdom, vil det også gavne mange andre kroniske tilstande. Folk kan have et liv, det frarøver virkelig deres liv for nogle mennesker ligesom min datter, det er en slags altomfattende hendes liv, når jeg er i problemer med det, jeg tænker ikke rigtig på det, det er bare tristhed, det gik tabt på en måde, jeg føler livet sluttede, du var kattesyge, det er lidt som idied, da jeg var 27 følte jeg min krop, men kunne ikke lide at være en del af livet.

Der er mennesker, der er blevet tortureret hele deres liv, og det går hele vejen, bare fordi du ikke kan se dem, betyder det ikke, at de ikke eksisterer

Hvornår skal du bekymre dig om træthed?

Hvis det er tilfældet, eller dintræthedbliver værre eller varer længere end en uge eller to, det er tidtilse din læge. Dittræthedkan være relaterettilen underliggende sygdom eller infektion, især hvis den ledsages af symptomer, såsom feber med lav grad, åndenød eller appetitløshed.

Lad os være ærlige. Du og jeg ved begge, at den eneste forskel mellem dig og mennesker som JK Rowling Elon Musk og Saitam ikke er din intelligens, det er ikke din motivation, og det er ikke engang din arbejdsmoral. Den eneste forskel mellem dig og dem er, at du konstant er træt.

Hvis ikke for den lille lille forskel, så kunne du nemt skrive et par kapitler hver morgen i den næste store amerikanske roman, inden du gik ud for at tackle kriminalitet og mindre opgaver som at studere til eksamen og ikke kun til Totinos Living Pizza-roller ville være trivielt let , men det ser ud til, at du ikke kan gøre disse ting, fordi du dybest set er en zombie. Nå, måske ikke som en bogstavelig zombie i den ene episode af Space Dandy, men lighederne vokser. Du har poser under øjnene.

Du føler dig træg, og der er dette uforklarlige trang til rå kød, men vigtigere er det, at du bare ikke har energi til at gøre de ting, du vil gøre på daglig basis, og metoderne til at bryde den cyklus af konstant træthed og genvinde din daglige energireserver. Inden vi starter, vil jeg nævne, at jeg ikke taler om tilstande som kronisk træthedssyndrom og SEID, som påvirker millioner af mennesker her i USA alene og er meget vanskelige at helbrede og diagnosticere. Det jeg taler om er meget mere almindelig følelse af generel træthed, som påvirker mange flere mennesker, og som kan forhindres fuldstændigt ved at vedtage sundere vaner, især for bedre søvn. Nu har du sandsynligvis set National Sleep Foundation's anbefalinger om, hvor mange timers søvn du skal sove hver nat baseret på din alder, men selv ved at bruge disse tal til at indstille dit vækkeur, kan du stadig vågne op om morgenen og have det Føler at du lige er blevet ramt af en lastbil, og i så fald er det sandsynligvis fordi du ikke respekterer din krops søvncyklus.

Se, om natten forekommer søvn i flere forskellige faser, hver d. svarer til forskellige niveauer af hjerneaktivitet og kollektivt kaldes disse søvncyklussen. Nu vil jeg linke til nogle kilder nedenfor, hvis du vil gå mere i dybden, men hvad du har brug for at vide nu er, at hvis du vågner op i den forkerte fase af din søvncyklus, vil du føle dig helt forfærdelig, og det er en risiko De dør, når du bruger et vækkeur.

bmx firdoblet backflip

I det meste af menneskets historie har vi ikke haft adgang til vækkeure eller elektriske lys. Vores søvnmønstre var meget mere i tråd med dagcyklus og natcyklus, og de styres også af kroppens egen søvncyklus. En person, der levede før vækkeuret blev opfundet, ville næsten altid vågne op efter at have afsluttet en søvncyklus, medmindre de blev forstyrret af noget som en hanekrave eller en mongolsk invasion. Vågn altid godt udhvilet.

På den anden side, hvis du bliver bange af vækkeure midt i din søvncyklus, vågner du op i zombie-tilstand. Som Pierce J Howard udtrykte det i sin bog k The Brain's Guide, vil en person, der kun sover fire cyklusser eller seks timer, føle sig mere udhvilet end en, der sov otte til ti timer, men ikke fik lov til at gennemføre en enkelt cyklus, fordi han blev vækket, før han var låst. Nu varer hver af disse søvncyklusser i gennemsnit 90 minutter, og tidligere har jeg anbefalet et sted kaldet sleepytime.me, der bruger dette nummer til at hjælpe dig med at finde ud af, hvornår du skal vågne ud på baggrund af din sengetid.

Men en ting, jeg for nylig lærte, er, at dette 90-minutters nummer egentlig bare er et gennemsnit, og det kan variere op til 30 minutter på begge måder. I stedet for at indstille din alarm baseret på kun de 90 minutters statistik, skal du arbejde på at finde ud af, hvornår du naturligt vågner op i stedet. Det kan tage et stykke tid at lære, men når du først ved hvad det er, kan du derefter bruge dit vækkeur som en backupmetode, og ideelt set vågner du op, når din sidste søvncyklus er afsluttet, før den når en naturlig, hvilet tilstand her for at sørg for at stå op til tiden, hvis noget går galt.

Det betyder selvfølgelig også, at du bliver vant til at gå i seng i tide for at vågne op, før alarmen går, og hvis du har problemer med at gøre dette som jeg gjorde, har jeg en fuld artikel, som jeg se i beskrivelseslinket nedenfor, men den vigtigste vane, du vil opbygge nu, er at opbygge et afslapningsritual. Dybest set vil du bryde væk fra alt, hvad du normalt ville blive suget ind før sengetid. For mig betyder det at slukke for min computer omkring kl. hver aften ellers overbeviser jeg mig selv om, at jeg kan besvare et par e-mails, og så bliver jeg uundgåeligt suget ind i en klikhulsquiz for at se, om jeg har tingene til at træne Freddy Krueger til at være barista. Selv hvis du har en bundsolid søvnplan, kan du stadig lide af et par problemer, der er meget almindelige blandt gymnasieelever og relateret til manglende soleksponering og motion i et sekund her, men først vil jeg bemærke, at hvis jeg føler mig træt i løbet af dag, at få denne hjerne tåget op i en 20 minutters gåtur fungerer altid.

Det er den førende metode, der kan få mig ud af denne tilstand. Så jeg anbefaler bestemt at prøve det. Og ærligt, det giver intuitiv mening, fordi vores kroppe var designet til at bevæge sig.

Folk har rejst miles og miles for at fange deres bytte, selvom vi henvender os til landbrug til fødevareproduktion, hvilket stadig betød, at de fleste af dem var ude for en dag med hårdt arbejde og iført stilfulde overalls. Men nu er mange af os stillesiddende. Vi bruger meget tid på stole, og hele tiden synker vi ned i skærme og bøger holder os indendørs og ude af solen.

Og det kan gå langt med at forklare, hvorfor det at føle sig så træt ikke er et så åbenlyst link som det er for planter, der ikke har brug for andet end sollys, og Brawndo begår ikke en fejl. Solen spiller en enorm rolle i opretholdelsen af ​​dine energiniveauer, herunder dets produktion af melatonin, et hormon, der hjælper dig med at falde i søvn og spiller en rolle i at opretholde din døgnrytme, som hjælper dig med at holde dig i tråd med din dag- og nattecyklus. Men sollys er også din krops vigtigste kilde til D-vitamin, som ikke kun spiller en rolle i at holde dine knogler sunde, holde dit immunforsvar og lunger i funktion, men spiller også en enorm rolle i at forhindre træthed.

En undersøgelse fra 2014 fandt en høj sammenhæng mellem vitamin D-mangel og træthed samt en stor forbedring af disse symptomer på træthed, når patienterne i undersøgelsen vendte deres D-vitamin-niveau tilbage til det normale. Nu tænker du måske, at du bare kan spise bedre mad for at få dit D-vitamin, men det er det ikke. Mens forbedring af din diæt helt sikkert vil hjælpe dine energiniveauer, vil det helt sikkert forbedre dine energiniveauer på andre måder, som Mark Sisson i sin bog Primal. fremhæver planen kostbestræbelser på at få vitamin er næsten ubetydelige sammenlignet med udsættelse for sollys.

For at sætte nogle hårde tal efter det, en standard A. Merican diæt giver dig omkring 300 IE eller internationale enheder af D-vitamin om dagen, men eksperter anbefaler at få omkring 4.000. Det er et stort hul, men heldigvis er det bare at gå udenfor i 20 minutter i løbet af de højeste måneder med soleksponering, hvilket kan gøre op for forskellen. Her er det, at soleksponering alene i vintermånederne ofte ikke er nok, hvis du ikke bor i nærheden ækvator.

Det er bare ikke stærkt nok, hvorfor mange mennesker lider af sæsonbetinget depression. Hvis dette er tilfældet for dig, skal du også undersøge at tage et D-vitamin supplement i disse måneder. Men selv med det er det en god ide at få i det mindste lidt soleksponering hver dag, selvom det kun er en kort gåtur.

Og det bringer os til træningsemnet, jeg vil fortælle dig, at den eneste måde ikke at være træt hele tiden er at få en intens træning hver dag, men heldigvis er det ikke tilfældet eller en 20 minutters gåtur i det fri , som vi lige sagde, kan endda være mere effektiv end mere intens træning til at slippe af med disse symptomer på træthed og hjernetåge. I 2008 gennemførte forskere fra University of Georgia en undersøgelse og fandt ud af, at studerende, der kun gjorde 20 minutters træning tre gange om ugen, fandt enorme forbedringer i både deres daglige energiniveau og deres udmattelse. Plus, deres forbedringer på disse områder var faktisk bedre end gruppen i undersøgelsen, der udøvede mere intenst.

Så bundlinjen er, hvis du er træt hele tiden, skal du træne hver dag. At lave en tung bænketræning eller løbe 10 miles er bestemt sjov teenagere, men hvis ikke, kommer du stadig ind fra en hurtig gåtur i et tempo, hvor du ikke spilder din kaffe, jeg vil ikke direkte fordømme koffein her, fordi hvis du bruger det nu og da, kan det faktisk være et nyttigt værktøj til at afværge træthed, når vi har brug for at afslutte et ekstra stort kaffeprojekt, men som denne gendannende koffeinmisbruger kan fortælle dig, er det super nemt at indtage koffein regelmæssigt basis, og det er her, problemerne begynder. Til at begynde med, hvis du drikker noget koffeinholdigt sent nok på dagen, kan det virkelig ødelægge din søvn.

Taler om som kl. kop joe.

Ifølge en undersøgelse taler jeg om seks timer før sengetid. Så hvis du har en eftermiddagskaffe, kan du forstyrre din søvn, hvilket kun vil gøre dig mere afhængig af den næste dag. Som ethvert andet lægemiddel, hvis du bruger det regelmæssigt, begynder din krop at opbygge en tolerance over for koffein.

For at sige det enkelt har din krop og din hjerne begge mange receptorer til en forbindelse kaldet adenosin, og den forbindelse fortæller din krop, at den er træt og klar til at sove. Koffein virker ved i det væsentlige at efterligne adenosin, og det blokerer receptorer og forhindrer adenosin i at trænge ind, hvilket får dig til at føle dig midlertidig energisk snarere end træt. Forfatter Stephen Braun kunne lide at lægge en træblok under en af ​​hjernens primære bremsepedaler i denne proces, selvom alt det opbyggede adenosin skynder sig igennem og forårsager det alt for velkendte koffeinulykke. Med regelmæssigt koffeinforbrug, kroppen vil også opregulere for at fremstille flere adenosinreceptorer, og det betyder, at du over tid har brug for mere og mere koffein til at udføre det samme job og føle de samme fire gryder kaffe hver dag.

Hvis du er på dette tidspunkt nu, er du måske min ven fra college eller på vej til college, som jeg har gjort flere steder i mit liv. Processen med at fravænne sig koffein kan være hård. De sove- og træningsvaner, vi talte om tidligere i denne artikel, kan helt sikkert hjælpe, men du kan også bruge tipene nedenfor til at gøre processen endnu lettere.

Hvis du først har kaffe eller energidrikke, så prøv at skifte til te. Mens de fleste te indeholder noget koffein, er det næsten altid meget mindre end disse andre drikkevarer. Og for dem af jer, der synes te smager som snavset regnvand, der kommer fra en tagrender, har jeg tre ord til dig, løs te.

proteinpulver til piger

Ikke kun er det mere smag, de er af højere kvalitet end de sækkede, men der er hundreder af forskellige smag derude. Hvis du er en kaffedrikker, vil du måske starte med noget som Earl Grey eller Irish Breakfast, som ikke er ligesom kaffe, men blandet med mælk, gør en ret god erstatningsvanesporingsapp som habitica, og gør en 30 dages udfordring for at skære ned på koffein. Dette vil give dig lidt ekstra motivation, fordi du nu har et konkret mål at arbejde hen imod, og du registrerer dine fremskridt hver dag.

Endelig drik lidt mere vand, og du kan opbygge den vane ved at tage en vandflaske med dig overalt. Dette vil grundlæggende være vand eller en erstatning for alle de koffeinholdige drikkevarer, du normalt drikker, og selvom det ikke giver dig en buzzit, hjælper det faktisk med disse følelser af træthed og hjernetåge. Selv mild dehydrering kan gøre dig træt.

Det skyldes, at dybest set alle dele af din krop, inklusive din hjerne, har brug for en god forsyning med vand for at fungere ordentligt, og mens det gamle råd om at drikke otte glas om dagen ikke holder videnskabeligt, får de fleste ikke engang det her publikum og ofte er jeg en af ​​dem. Jeg tager ikke den vandflaske med mig, når jeg går ud, jeg drikker næsten ikke vand i løbet af dagen, OK, vi dækkede meget i denne artikel. Så lad os lave et hurtigt resume.

Hvis du ikke ønsker at blive træt af tiden, skal du være energisk, få nok søvn først og respektere din krops søvncyklusser ved ikke at bruge et vækkeur. Prøv at vågne op naturligt og brug kun dit vækkeur som en backup. For det andet, gå ud.

Få lidt sollyseksponering hver dag, og overvej også at tage D-vitamin godt i vintermånederne, selvom det er noget relativt lavt, som en hurtig gåtur eller jumbo-jetfly med tænderne. For det fjerde skal du bruge koffein sparsomt. Brug det som et værktøj.

Vær ikke som min ven på college og drik tre eller fire gryder kaffe om dagen og opbyg en afhængighed ce. Og endelig nummer fem, sørg for at du drikker nok vand. Nu tænker du muligvis, at ingen af ​​disse vaner virker særligt åbne eller indsigtsfulde, men jeg vil spørge dig, hvor mange af dem holder du? Fordi det virkelig kommer ned på at undgå et liv med konstant træthed til det punkt at vedtage sunde vaner.

De kan synes åbenlyse, men nogle gange har vi brug for en simpel påmindelse. Vi er nødt til at stoppe og forpligte os eller indføre et system for at tage det alvorligt, især når vi har ting som mål og skole og relationer og artikelspil, der alle kæmper for vores opmærksomhed nu, jeg er uenig med meget om, hvad fyren disse dage siger, men Elliott Hulse gjorde et meget godt punkt, da han sagde, at den vigtigste del af spillet er dit symbol. Så prioriter dit helbred, og til gengæld vil du blive belønnet med en usædvanlig energi og fokus, som du kan gøre alle disse andre ting meget mere intenst.

Du kan endda finde dig selv med den energi til at påtage dig projekter, som du ikke engang ville overveje før - i stedet for at lave dine lektier og så bare se Netflix eller spille artikelspil, har du måske energien til at være dig selv, lære at bygge artikel spil eller lær landskabsfotografering. Og i stedet for bare at bestille pizza eller lave noget simpelt, vil du måske gerne lave noget, der kræver ægte dygtighed. Når du kommer til dette punkt, vil du sandsynligvis fremskynde din læringsproces så meget som muligt, og det er præcis hvad du kan gøre med Skillshare.

Med over 17.000 kurser i masser af forskellige emner kan Skillshares bibliotek hjælpe dig med hurtigt at opbygge tillid til næsten ethvert område, du kan tænke på, fotografering, musikproduktion, spildesign og ja endda madlavning. Jeg tog for nylig deres knivundervisning, som lærte mig nogle teknikker, jeg aldrig ville have tænkt på alene, og de hjælper mig med at bruge meget mindre tid på at forberede grøntsager, når jeg er i køkkenet, hvilket betyder, at jeg faktisk laver meget med grøntsager, madlavning malm ofte , og i stedet for bare at formidle information som i en forelæsning, tilbyder skillshare-kurser praktiske projekter. Det vil teste, hvad du har lært, og udfordre dig til at forbedre dine færdigheder endnu hurtigere, så når du er klar til at bruge al den nyfundne energi på effektivt at lære en ny færdighed, så prøv Skillshare.

De første 500 personer, der tilmelder sig ved hjælp af nedenstående link, får en gratis prøveperiode på to måneder og derefter et premiumabonnement på kun $ 10 om måneden, hvis du vil fortsætte med at lære. Og hvis ikke, er det super nemt at annullere. Tak til Skillshare for at sponsorere denne artikel og hjælpe med at støtte denne kanal.

fordelene ved at drikke en liter vand om dagen

Seriøst, jeg elsker at arbejde med Skillshare. De er gode fyre derovre. Og fyre, som altid, tak for at se på.

Hvis du nød denne artikel og fandt det nyttigt, hvordan hjælper bestemt denne kanal, og hvis der er noget, jeg ikke nævnte her, som du fandt nyttigt i dit eget liv, skal du under alle omstændigheder fortsætte, skriv en kommentar nedenfor, så andre mennesker kan drage fordel af det. Og når vi taler om ting, der er udeladt, ved jeg, at vi ikke engang har ridset overfladen, når det kommer til ernæring, og vi har heller ikke talt om, hvordan man skal lure effektivt. Så jeg vil helt sikkert lave artikler om disse emner i fremtiden, og du vil blive underrettet om det og alt andet, jeg sender, du kan abonnere på denne kanal lige der nedenfor, hvis du rent faktisk vil modtage underretninger.

Hvis du også vil få en gratis kopi af min bog om Better Grades, kan du klikke lige der for at få den. Du kan også klikke lige der for at se vores seneste podcast-episode. Endelig, hvis du gerne vil se en anden artikel på den kanal, skal du klikke lige der.

YouTube valgte en, og du vil sandsynligvis nyde den. I hvert fald tak, fordi du så, og vi ses til næste uge.

Hvilket vitamin mangler du, hvis du er træt hele tiden?

to.Vitaminmangel. At væretræt hele tiden kanogså være et tegn påvitaminmangel. Dette kan omfatte lave niveauer afvitaminD,vitaminB-12, jern, magnesium eller kalium.26. juni. Dec 2019

Hvordan føles nedbrudt træthed?

Sammen medfølelseovervældet af dybtræthed, deresstyrtende træthedkan komme med sit eget sæt udfordrende symptomer, herunder irritabilitet, nedsat entusiasme over livet, manglende motivation, koncentrationsbesvær, hyppig sult, manglende evne til at sove godt, racer tanker om natten, vågne op træt og1. juni. 2016 nov.

Hvorfor er jeg konstant træt, uanset hvor meget jeg sover?

En af grundene til, at du kanAltidVæreSøvnig: Hypersomnia

Hvis du ellers er sund, men eraltid søvnig, uanset hvor meget søvndu får, du har muligvis hypersomnia. Kort sagt, hypersomnia er en kronisk neurologisk tilstand, der gør digtræt uanset hvor meget søvndu får.
19.10.2020

Hvad er det bedste vitamin til træthed?

VitaminB12

Sammen med de andre Bvitaminer,vitaminB12 hjælper med at omdanne den mad, du spiser, til energi, som dine celler kan bruge. Det holder også din krops nerver og blodlegemer sunde og hjælper med at forhindre en type anæmi, der kan gøre dig svag ogtræt(22).
28.05.2018

Hvordan føles et binyrecrash?

Symptomer på begge former inkluderer kronisk træthed, appetitløshed, muskelsvaghed, vægttab og mavesmerter. Du kan også have kvalme, opkastning, lavt blodtryk, diarré, depression eller mørkere hud.7. feb 2021

Hvad er push crash syndrom?

1. marts 2018. Theskubbeogkrakdel af kronisk træthedsyndrom(CFS) er velkendt for mennesker med tilstanden. Træn dig for hårdt fysisk og / eller mentalt, og du “krak”- dine normale symptomer blusser op, nogle gange dukker nye og spændende op, og du gør ondt.1. mar 2018

Hvilke vitaminer mangler du, hvis du er træt hele tiden?

Vitaminmangel

At væretræt hele tiden kanogså være et tegn påvitaminmangel. Dette kan omfatte lave niveauer afvitaminD,vitaminB-12, jern, magnesium eller kalium. En rutinemæssig blodprøvekanhjælpe med at identificere en mangel. Din læge kan anbefale at tage kosttilskud.
26. juni. Dec 2019

Hvorfor er jeg stadig træt efter at have sovet 12 timer?

Karakteristik af hypersomnia

I ekstreme tilfælde kan en person med hypersomnia måskesøvnforsvarligt om natten til12 timereller mere, menstadigføler behov for at lure i løbet af dagen.Sovendeog napping hjælper måske ikke, og sindet forbliver tåget af døsighed.

Hvad betyder det, når du føler dig træt hele tiden?

Træthed er en langvarig træthed, der er konstant og begrænsende. Med træthed har du uforklarlig, vedholdende og tilbagevendende udmattelse. Det svarer til, hvordan du har det, når du har influenza eller har savnet meget søvn.

Hvad forårsager træthed Ifølge Mayo Clinic?

Af Mayo Clinic Staff. Det meste af tiden kan træthed spores til en eller flere af dine vaner eller rutiner, især manglende træning. Det er også almindeligt relateret til depression. Lejlighedsvis er træthed et symptom på andre underliggende tilstande, der kræver medicinsk behandling.

Hvornår skal jeg se en læge for træthed og udmattelse?

De fleste af os ved, hvordan det er at være træt, især når vi har forkølelse, influenza eller anden virusinfektion. Men når du lider af en konstant mangel på energi og vedvarende træthed, kan det være tid til at kontakte din læge.

santa cruz blur anmeldelse

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Radcity cykel anmeldelse - varige løsninger

Er RadCity-cykler gode? RadCity 4 imponerede os med sin usædvanligt behagelige og glatte kørekvalitet. Denne cykel har forudsigelig håndtering og en pænt dæmpet følelse takket være sin forreste affjedring og omkredsede dæk. Den har også en afslappet geometri, rigeligt justeringsområde i sædepinden og stammen, plus en behagelig sadel og ergonomiske greb. 3 авг. 2020 г.

Cykling til skolen - hvordan man beslutter

Er det sikkert at cykle til skolen? På individuelt niveau kan gå og cykling øge elevernes sundhed, fysiske aktivitet og endda deres koncentration i skolen. Jo flere studerende, der går eller cykler, jo færre biler på vejen omkring skoler, hvilket kan minimere sikkerhedsrisici og mindske luftforurening.

Quick release-cykel - almindelige spørgsmål

Hvad er en hurtig frigivelse på en cykel? Hurtig frigivelse eller gennem aksel? En hurtigudløsningsaksel har en 5 mm stang med en kamstang på den ene side og en møtrik på den anden, og dens funktion er at lade dig fjerne hjulet på din cykel uden brug af værktøj. En hurtigudløsningsaksel giver dig også mulighed for at fjerne hjulet uden at fjerne akslen.

Byg din egen cykel - holdbare løsninger

Er det billigere at bygge din egen cykel?

Bedste cykeltrøjer - søg efter løsninger

Hvad skal jeg se efter i en cykeltrøje? Se efter vandmodstand, vindblokering og åndbarhed afhængigt af hvornår og hvor du skal køre. Hvis du foretrækker naturlige fibre, skal du passe på cykeltrøjer lavet af merinould. Merinofår har tilpasset sig kolde vintre og varme somre, så deres uld er naturligt fugtgivende og forbliver varm, når den er våd.

Cykelposition - levedygtige løsninger

Er cykling dårlig for kropsholdning? Cykling og siddende er ikke det samme; cykling styrker dit kardiovaskulære og muskuloskeletale system, mens siddende ødelægger begge dele. Problemet er, at cykling og siddende forårsager lignende ubalancer i musklerne; en afrundet kropsholdning, en 'fast' og stiv øvre ryg og stramme hofter (især hoftebøjere) .24 авг. 2016 г.