Vigtigste > De Bedste Svar > Undskyldninger for ikke at give nogen en tur - almindelige svar

Undskyldninger for ikke at give nogen en tur - almindelige svar

Hvordan afviser du at give nogen en tur?

Du siger, jeg vil ikke være i stand til at hjælpe dig med det. Ingen 'undskyld' eller undskyldning nødvendig. Hvis du siger undskyld, kan jeg ikke hjælpe dig? Undskyld, jeg kan virkelig ikke give dig enløfte opeller på anden måde undskylder, så er det en fod i døren for dem at arbejde væk på dig.

Det er ingen hemmelighed, at ingen mennesker på jorden er ens! Det er rimeligt at sige, at alle deler en række ligheder - hvordan vi alle har to arme, ben, øjne og ører. Men blandt syv og en halv milliard mennesker på jorden er der et meget lille antal virkelig unikke mennesker. Dette er en fysisk funktion, der virkelig adskiller dem, da der næsten ikke er nogen andre i verden, der har dem.

løfter vægte hurtigt

Klar til at se de mest usædvanlige mennesker i verden? Lad os komme igang! GARY TURNER Dette er Gary Turner, men de fleste kender ham under et andet navn: Elastic Man. Han satte Guinness verdensrekord for den mest elastiske hud i 1999, og ingen har slået ham siden. Hans præstationer kan se ubehagelige ud, men faktisk kan han strække huden uden smerter.

Alt dette skyldes et ekstremt tilfælde af Ehlers-Danlos syndrom, en genetisk lidelse, der kan påvirke ledbånd, indre organer og selvfølgelig huden. Som et resultat er hans hud superelastisk på grund af defekt c ollagen, men det er ikke uden problemer: sår i huden tager lang tid at helbrede, og han var nødt til at stoppe med at spille fodbold på grund af det. Men det er ikke for meget af et problem i disse dage, og han drager fordel af sin elastiske hud ved at arbejde som birolle.RODRÍGUEZ HERNANDEZ Ved du hvad folk siger om store fødder? Fantastiske sko! Men hvor stort præcist? Nå, Rodríguez Hernandez fra Venezuela har rekorden for de levende fødder af enhver levende person med en skostørrelse på utrolige 16 tommer og skostørrelse 26! Det vil ikke chokere nogen, at de kæmpede for at finde de rigtige sko, da de fleste kommercielle skoforretninger kun sælger sko op til en størrelse på 14. Så som en teenager gik han ofte barfodet og blev mobbet af andre børn omkring størrelsen af ​​hans fødder, der er på størrelse med deres fødder på grund af en overaktiv hypofyse, der producerer for meget væksthormon. Hans fødder er faktisk større end fødderne på den højeste mand i verden! Guinness verdensrekord berømmelse betyder, at folk er mere interesserede i at skræddersy sko, der passer til hans fødder.

Jeg tror, ​​at hver historie har en lykkelig afslutning. DEVENDRA SUTHAR De fleste af os har lært at tælle på fingrene og nogle gange på tæerne, men Devendra Suthar ville have været meget forvirret, hvis han havde prøvet det, fordi han har 28 fingre og tæer i stedet for 20. Det er to ekstra fingre på hver hånd og to ekstra tæer på hver fod.

Selvom det ikke er ualmindeligt at have en ekstra eller to, er dens specifikke form for polydactylism ekstremt sjælden; faktisk så sjældent, at det har Guinness verdensrekord for det største antal fingre og tæer i verden, så hvad ville nogen med ekstra fingre gøre for at leve? Han er tømrer. Det virker uklogt for en person med ekstra fingre at vælge et job, hvor folk med kun 10 fingre afskærer en regelmæssigt, og han siger, at han skal være ekstra forsigtig, men forhåbentlig vil det ekstra fokus gøre ham særlig god til tømrerhandelen. MATTHIAS SCHLITTE Alle husker Popeye's enorme armmuskler, der slog ned på en idiot.Sats på, at du aldrig havde forventet at se nogen med en rigtig arm som denne, men nu kan du. Matthias Hellboy Schlitte har en sjælden genetisk defekt, der gør knoglen i højre underarm 33% større end sin normale venstre arm. Naturligvis har enhver supermagt sit formål, så det kommer ikke som nogen overraskelse at høre, at Matthias har været en i over et årti er en meget succesrig, professionel armbryder.

Men faktisk blev han grinet af andre fagfolk i starten, fordi han ønskede at komme ind i sporten, fordi han ikke vejer næsten lige så meget som den gennemsnitlige armbryder. Hvad de ikke var klar over, er at det meste af vægten ligger i hans brydearm, og at de fleste af hans konkurrenter aldrig fik en chance mod ham. JEFF DABE Sandsynligvis den mest nyttige af alle de usædvanlige træk på denne liste tilhører Jeff Dabe.

Han har bemærkelsesværdigt store hænder, faktisk. Hans arme er også usædvanligt store - de må sandsynligvis være for at servicere hænderne så store. Du har vundet. Vær ikke overrasket over at finde ud af, at han er en professionel onal armbryder - ærligt talt ville det være spild, hvis han ikke var det. Han bliver nødt til at bruge sine basketballhænder og underarme med en 19-tommer omkreds for at bruge på en eller anden måde, selvom det kun bryder hans venstre arm mod en gammel skade.Du undrer dig sandsynligvis over, hvad lidelse forårsagede hans store lemmer, og der er et ret interessant svar på det: ingen. Han blev bare født på den måde med store arme og hænder, der voksede med ham, kun ment at være berømt. JYOTI KISANJI AMGE Dette er Jyoti Kisanji Amge, hun er fra Indien og er den kortest levende kvinde i verden.

Det blev først opdaget, at hun ikke voksede som et normalt barn i en alder af 5 år, en sjælden form for dværgisme kendt som achondroplasi, hvilket betød, at hun aldrig ville vokse ud over en bestemt størrelse. Da hun var 15, fik hun sin første Guinness verdensrekord som den kortest levende teenagepige, og hun var virkelig lille! På dette tidspunkt vejede hun kun 9 pund tungere end hun var, da hun blev født. Hun har nu sin anden Guinness verdensrekord for den korteste kvinde i live, der måler kun 2 fod og 0,7 inches.

Hendes liv er ikke altid let, og alt hendes tøj, sko og endda tallerkener og bestik skal laves specielt til hende, men hun har også opfyldt sin drøm om at være i stand til at rejse og blive et husnavn. SULTAN KÖSEN Sultan Kosens fødder er den eneste del af ham, der er blevet ramt af noget større: den højeste levende mand har meget få rivaler; han er en af ​​kun 10 mænd i hele menneskets historie, der pålideligt er over 8 meter høje. Han er faktisk otte meter høj, men han tårner ikke altid over alle - han begyndte ikke sin usædvanlige vækstspurt, før han var 10 år gammel.

Det skyldtes en tumor forårsaget af hans hypofyse, der producerede for meget væksthormon, men heldigvis betød hans Guinness verdensrekord berømmelse, at kirurger gav ham den livreddende operation, han havde brug for for at fjerne tumoren helt gratis. Og det er ikke alt, hvad han er glad for: han har også opfyldt sin drøm om at blive forelsket og blive gift, og han kan endelig få tøj, der virkelig passer til ham. ADRIANNE LEWIS Jeg vedder på, at næsten alle har set tungen demonstreret i lang tid, men ingen af ​​disse showmænd kan slå Adrianne Lewis.

Hun tror, ​​at hun har den længste tunge i verden, og hun kan godt have ret - hun måler utrolige 4 tommer! Hvor lang er det nøjagtigt? Nå, hendes YouTube-kanal har masser af eksempler på de fantastiske ting, hun kan gøre med det; hun kan slikke hagen, næsen og albuen - hvad der bare skal mindes mig, skulle være umuligt. Hvad mere er, hun kan endda slikke sit eget øje som en kamæleon! Og lad os ikke glemme, hvor længe deres tunger er! Hendes tunge er så lang, at hun brugte den i folkeskolen til at skræmme mobbere ved at freaking ud. Der ser ikke ud til at være nogen grund til dens usædvanlige længde, så jeg tror det var bare heldig.

BYRON SCHLENKER Vi har allerede vist dig den længste tunge, men Guinness har mange forskellige måder at måle ting på. Byron Schlenker har ikke den længste tunge, men den bredeste. Jeg troede aldrig, dette ville være meget imponerende, men det var før jeg så det.

Det er utroligt 3,37 tommer bredt! Han opdagede denne unikke funktion, mens han bladrede gennem en Guinness rekordbog for at hjælpe sin datter med et skoleprojekt - han så, at den tidligere rekord var 3,1 tommer og var sikker på, at han kunne slå den.

Han havde ret, og ikke længe efter at have stjålet titlen. Men kan du huske hans datter, som han hjalp med skoleprojektet? Hun er æblet, der ikke faldt langt fra træet. Som det viser sig, har hun den bredeste tunge i verden for en kvinde, og på 2,89 tommer er hun næsten lige så imponerende som sin fars.

ISAAC JOHNSON Isaac Johnson fra Minnesota ligner den gennemsnitlige teenager indtil det øjeblik, han åbner munden.

Han har Guinness verdensrekord for den største mundåbning, og med det spøger de ikke din mund så bredt, de fleste ville. Lad os sige, at de ser CGI-forbedrede optagelser. Hvor bred er den egentlig? 3,67 tommer! Seriøst, tag en lineal og se, hvor bred din mund er åben til sammenligning: Jeg garanterer, at den ikke er nær så stor.

Ikke sikker på, hvor nyttigt det er, men jeg er sikker på, at det gør noget for at fylde den teenagers drenges appetit. Og hvis det mislykkes, skulle han måske se, om han kan få et job i filmene, spille IT eller endda kæber.

Hvad skal man sige, når du ikke vil give nogen en tur?

7 svar. Jeg vil anbefale et høfligt afslag uden plads til argumenter: 'Jeg er ked af detikkearbejde for mig i aften. ' Hvis dette bringer opfølgningsspørgsmål, f.eks. 'hvorfor?' eller klager, f.eks. 'Mendet er ikkeså langt ude afditmåde ', sådugentag bare 'undskyld,det gør det ikkearbejde for mig. 'Dugørikke behøver at giveen grund01.07.2014

Jeg er en professionel problematiker. (Latter) Mit job er at kritisere verden, de lurvede systemer og de mennesker, der nægter at gøre det bedre, som forfatter, som taler, som en snuskig nigerianer - (Latter) Jeg har lyst til, at det er mit mål at være den kat. (Latter) Jeg er den person, der ser på andre mennesker som: 'Jeg har brug for dig til at ordne det.' Det er mig.

Jeg vil have os til at forlade denne verden bedre, end vi fandt den. Og hvordan jeg vælger at foretage forandring er ved at tale min stemme, ved at være den første og ved at være domino. For at en række dominoer skal falde, skal den ene falde først, hvilket derefter giver den anden muligheden for at gøre det samme.

Og at den domino falder, vi håber, at den næste person, der ser dette, er inspireret til at være en domino. At være domino for mig ligner at sige noget og gøre de ting, der er virkelig vanskelige, især når de er nødvendige, med håb om, at andre følger efter, og her er sagen: Jeg er den person, der siger, hvad du måske tænker, men tør ikke sige. Ofte mennesker tror, ​​at vi er bange mindre de mennesker, der gør dette, er vi frygtløse.

Vi er ikke frygtløse. Vi er ikke bange for konsekvenserne eller de ofre, vi bliver nødt til at bringe sandheden til magten. fordi der er for få mennesker i verden, der er klar til at være domino, for få mennesker, der er klar til at udholde dette efterår.

Vi gør det ikke uden frygt. Lad os nu tale om frygt. Jeg vidste nøjagtigt, hvad jeg ville være, da jeg voksede op. Jeg tænkte: 'Jeg bliver læge!' Læge Luvvie var drømmen.

Jeg var Doc McStuffins, før det kom til det. (Latter) Og jeg husker, da jeg gik på college, mit første år,

søbred cykeltur

Jeg var nødt til at tage kemi 101 til min foretrukne hovedfag. Jeg fik den første og sidste D i min akademiske karriere. (Latter) Så jeg gik til min rådgiver og sagde: 'OK, lad os droppe børnehave, fordi det ikke er en læge ting.' Jeg går på arbejde, fordi jeg ikke engang kan lide hospitaler.

Så '(latter)' Lad os se dette som gjort. 'Og det samme semester begyndte jeg at blogge, det var i 2003, hvor den ene drøm sluttede, en anden begyndte.

Og så blev en sød hobby til mit fuldtidsjob, da jeg mistede mit job inden for markedsføring i 2010. Men det tog to år til, før jeg sagde: 'Jeg er forfatter.' Ni år senere begyndte jeg at skrive, før jeg sagde 'jeg er en forfatter', fordi jeg var bange for, hvad der ville ske uden 401ks, uden 'Hvordan skal jeg bevare mine skovaner? Det er vigtigt for mig. ' (Latter) Så det tog mig så lang tid at have denne ting, det var mit mål.

Og så indså jeg, at frygt har en meget håndgribelig kraft til at forhindre os i at gøre og sige de ting, der er vores mål. Og jeg tænkte: 'Ved du hvad? Jeg er, jeg vil ikke lade frygt herske over mit liv. Jeg vil ikke lade frygt diktere, hvad jeg gør. ”Og så skete alle disse store ting, og domino begyndte at falde.

Da jeg indså det, tænkte jeg, ”OK, 2015, jeg blev 30, det bliver mit” gør det alligevel ”år. Alt, hvad der skræmmer mig, vil jeg aktivt forfølge. ”Så jeg er en Stenbukken.

Jeg besluttede at tage min allerførste solo-ferie, og den var ude af landet til Den Dominikanske Republik. Så hvad gjorde jeg på min fødselsdag? Jeg gik ziplining gennem Punta Canas skove. Og af en eller anden mærkelig grund, havde jeg forretning afslappet? Spørg ikke hvorfor. (Latter) Og jeg havde en fantastisk tid.

Plus, jeg kan ikke lide at blive nedsænket i vandet. Jeg kan godt lide at være på fast grund igen. Så jeg tog til Mexico og svømmede med delfiner under vandet.

tryk på cykeldæk

Og så den seje ting, jeg gjorde i år, det var mit bjerg, var, at jeg skrev min bog, 'Jeg skal dømme dig: Den bedre-vejledning', og jeg måtte have (bifald) al denne skriveting nu, ja. Men den anti-mig-ting, jeg gjorde det år, skræmte mig ihjel - jeg gik til faldskærmsudspring. Vi er ved at falde af flyet.

Jeg tænkte, 'Jeg gjorde noget dumt.' Ting i livet. Dette er en af ​​dem. '(Latter) Og så falder vi til jorden, og jeg bogstaveligt talt mister vejret, når jeg ser jorden, og jeg tænkte,' Jeg faldt bare af et perfekt plan med vilje. ' (Latter) 'Hvad er der galt med mig?!' Men så kiggede jeg ned på skønheden og tænkte: 'Dette er det bedste, jeg kunne gøre.

Det var en fantastisk beslutning. 'Og jeg tænker på de gange, hvor jeg er nødt til at fortælle sandheden. Det føles som om jeg falder ned fra dette fly. Det føles som det øjeblik, hvor jeg står på kanten af ​​flyet, og jeg tænker, 'Du skal ikke gøre dette,' men så gør jeg det alligevel, fordi jeg ved, at jeg skal.

At sidde på kanten af ​​dette fly og blive på dette fly er en trøst for mig. Og hver dag har jeg en fornemmelse af, at jeg taler sandheden mod institutioner og mennesker, der er større end jeg troede, bare kræfter, der er stærkere end mig, jeg har lyst til at falde ned fra dette fly. Men jeg er klar over, at komfort er overvurderet.

Fordi det er rart at være stille. Det er rart at holde tingene som de var. Og alt hvad der er gjort er at opretholde status quo.

Så vi er nødt til at komme til enighed med at føle os utilpas ved at tale disse hårde sandheder, når de er nødvendige. Og jeg - (Bifald) Og jeg indser dog, at jeg er nødt til at tale disse sandheder, fordi ærlighed er så vigtig for mig. Min integritet er noget, der er meget vigtigt for mig.

Retfærdighed - Jeg synes ikke, retfærdighed skal være en mulighed. Vi skal altid have retfærdighed. Jeg tror også på sheasmør som kerneværdien, og - (latter) og jeg tror, ​​at verden ville være bedre, hvis vi havde mere fugt.

Men bortset fra det, med disse som mine kerneværdier, er jeg nødt til at fortælle sandheden. Jeg har ikke noget valg i denne sag. Folk som mig, de professionelle uroligheder, burde ikke være de eneste, der fortaler for at være de dominoer, der bliver ved med at falde ud af fly eller være de første til at gøre dem.

Folk er så bange for disse akutte konsekvenser uden at vide, at de ofte er der, når vi kommer ind i værelser, og vi er nogle af de mest magtfulde mennesker i disse rum - vi kunne være den næstmagtigste, den tredje mest magtfulde. Og jeg er overbevist om, at vores job i disse tider er at forstyrre det, der sker. Og når vi ikke er de mest magtfulde, når to mere af os går sammen, gør det os magtfulde.

Det er som at have kvinden på mødet underskrevet, du ved, kvinden, der ikke ser ud til at tale, eller bare sørge for, at andre mennesker, der ikke kan tale, bliver hørt, vores job er at få det til at ske, at de har plads til det. Alles velfærd er et samfundssag. Hvis vi fik det lige til det punkt, ville vi forstå, at vi til tider, hvor vi har brug for hjælp, ikke behøver at se os så hårdt rundt.

Vi sørgede for, at vi hjalp en anden. Og der er tidspunkter, hvor jeg har lyst til, at jeg har taget meget offentlige fald og fald, som den tid, hvor jeg blev bedt om at tale på en konference, og de ville have mig til at betale for min vej til at komme derhen og forske og fandt, at den hvide mænd, der talte der, blev kompenseret, og deres rejse blev betalt for. De hvide kvinder, der talte der, fik deres rejse betalt for.

De sorte kvinder, der talte der, forventedes faktisk at betale for at tale der. Og jeg tænkte: 'Hvad skal jeg gøre?' Og jeg vidste, at hvis jeg talte om det offentligt, kunne jeg lide økonomiske tab, så forstod jeg også, at min stilhed ikke tjener nogen. Så jeg talte frygteligt om det offentligt, og andre kvinder kom ud for at sige: 'Jeg har også set denne form for lønulighed.' Og en samtale startede om diskriminerende betalingsmetoder, som denne konference deltog i.

Jeg følte mig som den dominerende, da jeg læste og skrev en artikel om en bekymrende memoir af en offentlig person. Jeg vidste, at denne person var mere magtfuld end mig og kunne påvirke min karriere, men jeg var ligesom, 'Jeg er nødt til at gøre dette. Jeg bliver nødt til at sidde på kanten af ​​dette fly, måske to timer.

Og det gjorde jeg. Og jeg ramte udgivelsen og løb væk. (Latter) Og jeg kom tilbage til et viralt indlæg, og folk var som: 'Åh min gud, jeg er så glad for, at nogen endelig sagde det.' Og en samtale startede om mental sundhed og egenomsorg, og jeg var som: 'Okay.

Okay. Denne ting, jeg gør, tror jeg, okay, den gør noget. 'Og så var så mange mennesker dominerende, da de talte om, hvordan de havde det, angrebet af magtfulde mænd.

Og det fik millioner af kvinder til at deltage og sige, 'Jeg også.' Så hilsner til Tarana Burke for at udløse denne bevægelse. (Bifald) Folk og systemer er afhængige af vores tavshed for at holde os lige der, hvor de er.

At være domino kommer undertiden til at være nøjagtig den, du er. Så jeg har været en snuskig person siden jeg var tre. (Latter) Dette er mig på min tredje fødselsdag.

Men jeg har været den pige hele mit liv, og jeg har en fornemmelse af, at selv det var dominoen, for i en verden, der vil have os til at gå rundt som repræsentanter for os selv, kan det at være dig selv være en revolutionerende handling, der ønsker, at vi hvisker , Jeg skriger. (Bifald) Når det er tid til at sige disse hårde ting, undrer jeg mig over tre ting. For det første: mener du det? For det andet, kan du forsvare det? Elsker? Hvis svaret på alle tre er ja, siger jeg det og slipper chipsene.

marin cykel anmeldelser

Dette er vigtigt. Det kontrolpunkt med mig selv fortæller mig altid: 'Ja, det skal du gøre.' At fortælle sandheden - fortælle tankevækkende sandheder - burde ikke være en revolutionerende handling.

Kraften ved at fortælle sandhederne bør ikke ofres, men det er det. Men jeg tror, ​​at hvis flere af os gjorde dette til det fælles bedste, ville vi være i bedre rum end nu. Når jeg taler om det større gode, tror jeg, vi forpligter os til at tale sandheder for at bygge broer, der ikke er oven på sandheden, er baserede, og broer, der ikke er baseret på sandheden, vil kollapse.

Så det er vores job, det er vores pligt, det er vores pligt at fortælle sandheden for at komme til magten, være dominoerne, ikke kun når det er svært - især når det er svært. Tak. (Bifald)

Hvordan beder du nogen om at stoppe med at bede om rides?

Oprindeligt besvaret: Hvordan har du det?fortæl nogen at stoppe med at bede om rides? Sig dette: Gas, græs eller røv. Ingenforlystelsergratis. Hvis de ikke er villige til at give nogen af ​​dem i bytte for enride, de får ikke enride.

Connie er mit livs kærlighed For to år siden efter vores første date begyndte jeg straks at spare, idet jeg vidste, at jeg en dag ville bede hende om at være min kone, opfinde en kærlighedshistorie til musikartiklen. Jeg ville have en ægte kærlighedshistorie ud af har det virkelige liv, og det er den rigtige aftale, han fik ringen. Ja, Shane Co. kom igennem koblingen Så planen er, at Connie tror, ​​at hendes veninde Tara vandt en radiokonkurrence.

Tara er vores indre muldvarp. Hun overbeviste Connie om, at hun vandt 5 VIP-passeringer til sættet af min musikartikel. Ikke alene fik Tara Connie til at komme med hende, hun overbeviste Connie om at invitere Brandons eget overraskelsesforslag, og hun havde ingen idé om, hvad hun kunne forvente. Er du nervøs? Da jeg ikke kan synge for mit liv, er jeg bange.

Du har denne mand. Hun har et smil, gør dette til din værste dag ♪♪ føler det sådan på din fødselsdagshat Hun har et smil ♪♪ som konfetti ville ændre umm navne, hvis hun lod mig ♪♪ Hun har en måde at ændre spillet på ♪♪ den måde du leg er aldrig det samme ♪♪ (hun er den måde, der får dig til at ønske) ♪♪ køre rundt, vinduet ned, ja, med radioen ♪♪ (hun er den måde, der får dig til at ønske det) køre rundt, vinduet ned, ja, med radioen ♪♪, ønsker) ♪♪ Drop dine planer ♪♪ slip en kæmpe, i helvede hvor går pengene hen Hun får dig til at kæmpe for hende ♪♪ Hun får dig til at dø for hende, ja ♪♪ Hun får dig til at falde ♪ Akes Får dig lyst til alt ♪♪ Får dig til at ringe ♪♪ Hun får dig til at dø for hende ♪♪ Den måde hun bevæger sig på ♪♪ Er som en blid Glans, flimrer fra et lys ♪♪ Det gør min kølighed til en katastrofe ♪♪ Hjertet banker hurtigere ♪♪ Hun er fra top til tå ♪♪ Krop og S eele så smuk ♪♪ hun ved ikke engang ♪♪ (hun er den slags, der får dig til at ønske) at køre rundt, vinduer ned, ja, med radio ♪♪ (hun er k ind der får dig til at ønske) ♪♪ Drop dine planer, slip en kæmpe, helvede hvor er pengene Hun får dig til at kæmpe for hende ♪♪ Hun får dig til at dø for hende, ja Hun får dig til at falde dig til det du vil alt, lader dig ringe til dig, hun får dig til at dø for hende ♪♪ ja ♪ der var aldrig tvivl om, at du er den, vil du gifte dig med mig? Hvad? Ja, overraskelse ♪ For hende vil jeg gå en lige linje ♪♪ Sålesålene slides ♪♪ For hende løber jeg gennem natten ♪♪ Bare for at kysse hende igen hvis hun ville ♪ Ja ♪ Kør rundt, vinduet ned , ja, i radioen ♪♪ (Hun er den slags, der får dig til at ønske dig) ♪♪ Slip dine planer, slip en kæmpe, forbandet hvor er de penge, hun får dig til at kæmpe for hende, ♪♪ Hun får dig til at dø for hende , ja ♪♪ Hun får dig til at falde, får dig til at have alt, får dig til at ringe Hun får dig til at dø for hende ♪♪ Ja ♪♪ Til Connie og Brandon, tillykke til jer alle ♪ Hun får dig til at dø for hende ♪♪ Ja ♪

Hvordan afviser du høfligt en samkørsel?

At værehøflig, kan du udvide lidt - 'Undskyld, det virker ikke for mig / os.' Ved ikke at give en grund giver du ham ikke noget at argumentere imod. Han kan bede dig om at forklare, hvorfor det ikke virker, og du kan gentage 'undskyld, det kan vi ikke gøre'.

Dette er selvfremstillet tusindårs, jeg er Madeline Mann. Så du har flere jobtilbud. (Folk hepper) Du fremsatte et tilbud, et vanskeligt valg.

Men nu skal du fortælle de andre virksomheder, at du afviser deres tilbud. Jeg er i en glaskasse fuld af følelser. Jeg viser dig det nøjagtige tretrins e-mail-script, og så viser jeg dig et komplet eksempel på, hvad du skal sige, når du afviser et tilbud, for at vise, at du er professionel og også har et godt forhold.

Så som forfatteren af ​​Fill In The Blank Job Hunt har jeg fået fantastisk feedback fra læsere på denne e-mail, som jeg vil dele med dig, fordi de siger, at det er meget stressende at afvise et firma, især når du har forhandlede frem og tilbage og byggede alle disse forhold, og du siger, at arbejdsgivere reagerer meget varmt på denne e-mail. Og bliv indtil slutningen, for jeg har en speciel gratis ressource, der hjælper dig med at komme i gang med det samme på din nye koncert.

Trin et, vis taknemmelighed. Tak for tilbuddet og tag dig tid til at lære dig at kende. Du ved? Tag et par sætninger for at sige, at du virkelig beundrer holdet, og at de fik processen til at gå glat.

Kast nogle rigtige komplimenter, jeg mener, du skal have gjort noget rigtigt, besluttet at acceptere et andet tilbud, forblive i din nuværende position eller forfølge andre muligheder, uanset din situation. Og sig, at du afviser dette tilbud. Du kan angive detaljer eller ej om hvorfor du nægter at vælge.

Og jeg viser dig de relevante detaljer om sagen, når vi f.eks. Kommer. Sørg nu for at udtrykkeligt sige, at du nægter. Hvis du siger noget vagt, hvordan jeg ikke kan få det til at fungere denne gang, fortolker de muligvis dette som en masse forskellige ting, som om du ikke kan starte med det samme, men måske om et par måneder, og det bliver bare rodet meget hurtigt.

Det er som om du bryder op med nogen og siger en sætning, som om de ikke arbejder lige nu, og jeg er nødt til at trække tilbage, og mens det er din, når de siger, at det er forbi, tror de måske bare, at du forlader lejligheden i et par timer for at finde en stærkere WiFi. Trin tre, tilbyder at tale. Nu er der en debat, skal jeg afvise via telefon eller e-mail? Hvis du planlægger at ringe til dig for at besvare tilbuddet, skal du blot følge disse trin, som jeg har skitseret, men over telefonen.

Men hvis de giver dig lidt tid til at tænke over det, og de bare venter på at høre tilbage, er e-mail generelt en god måde at fravælge. Men for at være stilfuld tilføjer jeg til mine e-mails, at jeg meget gerne vil ringe op, hvis de også vil diskutere yderligere lukning og feedback. Tag hovedvejen, der er aldrig nogen trafik.

Det var en stor fornøjelse at møde XYZ-teamet, og jeg er glad for, at jeg fik tilbudt chancen for at slutte sig til jer alle. Jeg har besluttet at benytte en ny mulighed og afvise dette tilbud.

I sidste ende valgte jeg en rolle, der passer bedre til min livsstil, både på grund af rejsen og rollen. Hvis der er noget andet, jeg gerne vil diskutere, ringer jeg gerne til dig. Tak fra resten af ​​holdet.

udskift klingehjul

Jeg ønsker dig alt det bedste Rex. Nå, hvad hvis du rent faktisk starter det nye job? Jeg har hørt fra ledere på højt niveau, at min artikel om, hvordan man imponerer din chef, taler til deres sjæl. At de sender det til alle deres direkte underordnede, for det er netop den slags arbejde, de vil have deres folk til at udføre.

Så jeg vil linke denne artikel i beskrivelserne, så du ikke kan tilføje et nyt twist til din virksomhed. Og hvis du er månedens medarbejder, ring til mig. Denne super seje freebie er også min dybdegående guide, Put the Promotion in Motion.

Jeg giver meget effektive tip til, hvordan man kommer i form At lave en ph.d.-måned, endda et år, før det er tid til at stille spørgsmålet. Jeg linker den i beskrivelsen, så du kan downloade den og klatre op på virksomhedsstigen så hurtigt, at jeg tror, ​​du er en olympisk dykker. Synes godt om denne artikel og abonner.

Tak alle sammen, Wifi High Five.

Er det uhøfligt at bede nogen om en tur?

Det er sædvanligt, hvis du vilbede nogen om en turet eller andet sted for at tilbyde dem gaspenge eller noget i bytte. Det er utroligtuhøfligikke til, så nej, du er ikke ude af linjen her.4 2020.

Er det uhøfligt at bede om en elevator?

Det betyder, at din ven kører dig hjem, men aløfte oper normalt noget, du kan kalde en taxaride. Det er dog et afslappet spørgsmål og er bedst for venner, du er tæt på. 9. Hvis du vil være ekstrahøfligtil din potentielle driver, kan duspørgedem for en stor tjeneste.12. 2017.

Kan du give mig en turbetydning?

givenogen en elevator

oggivenogen arideFig. Tilgivetransport til nogen. Jeg er nødt til at komme ind i byen.

Er det uhøfligt at bede om en tur?

Hvis du er fortrolig med den person, du erspørger, du kan ogsåspørgedem til enrideved at sige Kan jeg få enridefra dig? Dette er afslappet, og brugen af ​​dåsen er mere uformel og mindrehøflig. hvis duspørgenogen dette, de har sandsynligvis taget dig nogen før, eller har tilbudt at gøre det tidligere.12. 2017.

Hvordan beder du nogen om samkørsel?

Hvordan gør du høfligtspørge nogentil en tur? Hvis du har brug for en tur, skal du sige noget i retning af, Sikker på, det ville være godt! Jeg sætter virkelig pris på det. Hvis du ikke vil have turen, så sig noget som: Faktisk er jeg okay, men jeg sætter pris på tilbuddet!

Vil du samle mening?

/? k ??? pu? l / at rejse sammen i nogens bil og foretage en regelmæssig tur til arbejde eller skole: Kampagnen beder bilisterne frivilligtsamkørseleller brug bussen på dage med høj forurening.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Billig effektmåler - pragmatiske løsninger

Hvad er den billigste effektmåler? 4iiii Venstre krankarm 4iiii PRECISION og Podium er de letteste og mest overkommelige direkte kraftmålere til rådighed. De er nøjagtige, pålidelige og enkle at installere.

Cykel effektmåler - hvordan man beslutter

Er en cykelmængdemåler det værd? Da effektmålere er blevet overkommelige, er de absolut værd at investere. En god træner kan bruge dine magtnumre til at sikre, at din træning fører til specifikke mål.

Cykellamper med høj effekt - en løsning på

Hvad er det mest kraftfulde cykellampe? Det lyseste cykellampe fra 2021 Niterider 3600 Pro, der skinner med 3600 lumen, er i øjeblikket det lyseste cykellampe (en typisk billygte producerer ca. 1500 lumen). Den sælger for omkring $ 600. Den lyseste selvstændige cykellampe er Nitecore BR32 et 1800 lumen OLED-lys, der fås til $ 130.

Pioneer effektmålere - hvordan man opnår

Hvad skete der med banebrydende effektmålere? Pioneer meddelte i dag, at de vil overføre deres CycloSphere effektmålere og andre cykelaktiver til Shimano. Nyheden kommer 6 år efter, at elektronikgiganten kom ind i cykelverdenen med et radikalt koncept - en dobbeltsidet effektmåler.

4iiii effektmåler - den ultimative guide

Er 4iiii effektmålere gode? Det er tilstrækkeligt nøjagtigt og konsekvent for de fleste ryttere at få nyttige oplysninger, der forbedrer deres træning, og derfor kan jeg varmt anbefale det. Vægten er også et attraktivt tilbud, hvor 4iiii er den letteste effektmåler på markedet. 2017.