Vigtigste > De Bedste Svar > Find det manglende besætningsværk derinde - en løsning på

Find det manglende besætningsværk derinde - en løsning på

Hvor er sømændene derinde?

Del 1: Find Jib theSømand

Jib denSømander på øen ud for kysten nord for Mocha Bay i Crestfall Coast. For at komme dertil skal du rydde Murk med 8 sprites. Hun siger, at hun har det godt med at blive i Mocha Bay og tilberede nye retter.

Jeg har et elektrisk angreb et brandangreb. Hvad er dette vandangreb? Vand- OHHHH MIN GUD * lidt latter * hvor gik hun hen! (Idk Lauren, måske skal du tjekke, hvor hun fløj væk) * Amazing Galaxy Intro: o * Yaandere Simulator! så sidste gang for et stykke tid siden. Jeg spillede det almindelige spil uden mods.

Jeg tror, ​​sidste gang jeg spillede, var, da studenterrådet blev tilføjet, og siden da har jeg set nogle artikler, der kom op på min YouTube-nyhedsfeed, der sagde, at der er et nyt påskeæg til at lave en artikel til mig, og så har jeg set en ny påske æg Og jeg var stadig måske ikke nok til at lave en artikel, og så så jeg et tredje nyt påskeæg, og jeg havde det fint FINEI vil se på de nye påskeæg og lave en ny artikel perfekt til dig Timing Student Councilor fordi jeg går for at prøve mit første påskeæg, okay, jeg spiller med dem i den rækkefølge, de blev sendt, og det første jeg har set på hele min nyhedsfeed er Medusa Mod *, hun ville sige mode. .. * OooooooMit hår er super stilfuldt.

Nogen bemærkede mig, som bemærkede mig. Åh lær gymnastiksalen, åh min gud, det er så sejt. Godt.Godt. Godt klaret. Yandere.

Dev godt klaret. Jeg gætter på, at når jeg går åh, wow, er mine kræfter virkelig stærke, var jeg ikke klar over, at jeg allerede har forvandlet dig til sten. Undskyld din lærer, men øh, dette vil lære dig at stirre godt på mennesker.

Er det alt, hvad jeg har bemærket Hej piger, der bemærkede migHahahah MWAHAHAHAI Ærligt talt elsker jeg den bedste ven så meget. Jeg ville bare have en statue af hendes folk, lad mig fortælle dig om min bedste ven.Hun er nu lavet af sten, og hendes bryster er stadig enorme. Hun er min bedste venDana Nana Nana Nana bedste ven tjek alle mine slangekæledyr, er de ikke coolsssssssssssssssssssssssssssssssss Jeg er ikke skør. Du er skørssss sssss, det er mig forresten, da jeg prøver at være en slange.

I er alle bare jaloux, fordi min slangeforligning kommer til det punkt. Jeg vil ikke engang vide, hvordan jeg ser ud, bare denne bedste ven. Jeg er ikke engang så behagelig.

Jeg er i nærheden af ​​dig, godt Nå, du kan lige så godt alle de mennesker, jeg så, hvad kan jeg gøre, kan jeg gøre noget med dem nu? ingen? nej, åh, jeg gik galt jeg trykkede på den forkerte knap åh, alle bliver til sten ja, ja, ja ja, ja hvad? hej se på mig tak. Hun startede sandsynligvis forfra, fordi jeg ved et uheld gik til slutningen af ​​dagen 'Hej damer' 'Er du træt af grove mænd, der kontrollerer dine smukke bryster?' 'Se på ham. De stirrer alle tydeligvis på mine bryster, undskyld, jeg er heroppe. '' Nå, du behøver aldrig bekymre dig om det igen.Tak til slangestof! Åh ja! '' Tak til slangestof. Jeg kan altid fortælle, hvem der ser på min bryst '' Sådan kan jeg nemt finde ud af, hvilke mænd der er i det for mig og min personlighed eller for min bryst '' Alle disse fyre var tydeligt derinde bare på grund af mine bryster '' Men Senpai kigger ikke på en bog, og det er derfor, han er i sikkerhed 'Senpai er den, tak, slangevæv! Du hjalp mig med at forstå, hvilken mand der er mit livs kærlighed. De må have været lesbiske. Lærere stirrer ikke på min bryst.

Åh gud. Hun gjorde bare åh åh åh åh gud, der er så mange perverser i denne skole, at du ikke kan stole på, at selv lærere perverter dig alle, jeg mener, at dine bryster er åbne for alle, ja ligesom jeg mistænkte, at du ikke bryr dig om andres bryster, fordi du allerede har smukke enorme bryster, lad os gå videre til slangevæv vil introducere perverterne! Perverter! Wow, hun var sådan en pervers endnu mere pervers her pervers pervert pervert pervert Åh min gud Så mange pervers i denne skole. Jeg kan ikke engang rektor.

Er du pervers? “Ahh! Det er dig det er dig! '' Ikke et trin mere! 'Se, han ser lige på mig! * Rektor: Du har ikke noget godt! Jeg ved! * Jeg vidste, at jeg kan stole på din rektor, jeg tror, ​​det vandt.

Der er ingen skandaler på denne skole. Godt arbejde Se på denne perv, stop med at se på pigernes bryster. Jeg beskyttede jer damer.

Bare rolig, dine bryster er sa- nu. Åh gud. Åh, hun kiggede på minen Du vender ikke stenen, og Midori er ikke der, fordi hun kigger på sin mobiltelefon Åh gud, Midori! Hvilken pervers ventetid taler hun stadig åh? Min gud er endda forvandlet til sten.

Du stopper ikke med at sende e-mail til YandereDev, dette er en forpligtelse, min wifu kan også være et troværdigt udseende, fordi hun ikke er interesseret i min bryst gymlærer. Vi har så mange perverser på denne skole. Du ville ikke tro, at du ikke var lærer! du stirrede hele vejen derovre! mine slingrende slangebøsninger er ikke for jer alle - åh gå lat.

Åh bedste ven, bedste ven, en af ​​de gode fyre. Hun så dig ikke af kærlighed, bedste ven. Jeg elsker dig, så når jeg går i klasse godt, siger de, at disse mennesker er døde, fordi de teknisk set ikke er det, de blev bare udsat for perverser, ingen bryr sig.

Stir ikke på mit bryst. Åh godt. Se, jeg vidste, at jeg slap af med alle perverserne, det går fint med dig, jeg går bare tilbage til klassen, og så er jeg bare færdig med dagen.

Det er rigtigt, ingen kan lide pervers i skolen. De sagde tak, tak, slangevæv! * Tommelfinger op: D * for at gøre min skole til et kinky frit sted. Jeg kan varmt anbefale slangestoffet til enhver dame

niacin og sollys

Åh, de døde ikke, jeg mener selvfølgelig, det er ikke, hvad slangebølge er, det dræber ikke mennesker, ved du bare? få dem til at stoneall lige ved siden af ​​påskeæg det næste, der kom ud, var sultetilstanden Ohoh, husk at blive rigtig mørk virkelig hurtigt. Åh gud. Jeg gik så langsomt og beslutsomt.

Jeg er så beslutsom, så sulten, jeg er nødt til at spise, har du brug for noget Yeah, yummy, yummy, yummy, jeg vidste ikke, at det ville lade mig Ja, yeah, oh my god, jeg kan gå hurtigere nu Midori I ' m så sulten Du ligner et stort stykke broccoli folk elsker broccoli lige i rosenkål broccoli grønne bønner, der alle lyder lækre, rigtige broccoli ja ernæring lækre lækre lækre Whoa okay? Åh, du ligner slik, YanChan er sulten. MIAMMMAMMALJFA; SKDFJ

Åh

Det fungerede ikke. IKJSFL; ADJF; LKDFJS; LKAJSDF.

Nej ??? NAKLSD; FASDFJLA; SDFJLKASDJF; LSDKFJLA; SKDJFL lad os gå, ja ja, du er den næste, du vil prøve, tak nedenfor, SPIS FOLK, OG JEG blev taget ud nej, nej, i det øjeblik din bedste vens mor pakker de bedste snacks til frokost. Åh * pige skrigende *; SDLFAFIPOEGJNPSODFJSDF; ILKJSL; DKFJAEIO; DKFLNVAOISDGKLJFHDKAL'K; SEDJFAIOPW'EFNSenpie: HVAD GJORDE DU?! DU MONSTER! Åh åh * Ayano gisper * Jeg er ligeglad med hvad! Jeg vil bare spise, du ødelagde min sjove vittighed, du ødelagde min sjove, relaterede vittighed, du ødelagde den. Du ved hvordan i naturen, når løver prøver at finde de svage i ryggenLNAIOSDJF AKL; SFJA; LKSDFJLK; ASDJFWPEKNVuH OH UH OH Det fungerer ikke

Sådan går det ikke i naturen, ingen af ​​mine vittigheder ender med at din tur er så latterlig, at jeg er så sulten. Jeg vil bare spise alle hej fyre, ved du hvad tidevandskapseludfordringen er intet i forhold til denne ja, ja, shh tidevandskapseludfordring, uanset hvad jeg prøvede at finde en blå og en orange elev i Yandere-simulatoren for at sætte dem sammen, og så ved du, at du ved, at de to får dem til at ligne en tidevandspude sammen, okay? Jeg går bare jeg går bare derude. Vi går bare ud selv.

Yeah, yeah, right, gør alt i hurtig bevægelse. Ja. Åh jeg savner dig, jeg kalder det fastfood.

Det er jer alle, du nyder mine ordspil, vent? Ja? Ja, ja, otte, otte, hej, hej, otte, hej, ja, ja, ja, ja. Ja, åh otte otte otte seks ja, ja, jeg bliver stærkere med hver enkelt. Ja.

Åh, det er åh, jeg troede, det var indstillet fra nej, nej, jeg har brug for dig. Du er lækker, det giver mig styrke. Oh, oh oh crap denne gang, jeg vil prøve at få så mange mennesker som muligt, fordi jeg drømmer om at blive en konkurrencedygtig spiser yumo en anime pige ja ja vent ja ja nej det tager for lang tid at spise mig og nu også træg.

Nej, jeg er for langsom. Jeg har brug for mere mad Spise mad giver mig liv Spise Nej, jeg kan ikke løbe hurtigt nok ah Okay, du er fri. Lad os tage alle ud i den okkulte klub yum yum yum. Du ser lækker ud.

Jeg kan ikke spise dig, hvorfor ikke? Hvorfor kan jeg ikke spise dig, hvorfor kan jeg ikke spise nogen der? Ja ja Ja. Jeg er en dæmon, vil du ikke tilfredsstille dæmonen, er det ikke din kaldelse i livet, er det? Åh min gud nu løber jeg, jeg løber med udstrakte hænder. Ja.

Jeg er super hurtig ja Yeah, oh yesoh crap, oh crap. Åh crap Oh crap Peberspray ikke mig nej nej nej ja. Jeg er -.

Åh gud, åh gud Åh Gud. Åh gud. Åh gud.

Åh gud? Åh? Gud? Åh? Gud? Åh? Gud? Åh gud? Ingen? Nej, du fik ikke nogen til at blive bedre hurtigt. Ja ja ja ja.

JA

NOM NOM NOM Mad giver mig styrke og styrke, du er ikke op til mig Ja, jeg er blevet så stærk, at du ikke engang kan tage mig nej nej nej nej nej nej nej nej nej. Jeg er for hurtig, oh yeah, yeah snack yeah yeah you know. Jeg lovede at stoppe med at spise folk, fordi jeg skulle holde øje med min vægt, men øh.

Åh gud. De så alle, så de så alle nej nej nej nej, hvordan jeg bare står og venter. De er som um, du kan helt sikkert spise, du kan få mig, jeg er lækker og lækker, mmm.

Ja, snacks overalt, snacks overalt Åh ja, jeg har 20 sekunder tilbage. Jeg tror alligevel, at jeg har nået min ultimative hastighed. Jeg tror, ​​det er så hurtigt som muligt, bedste ven.

Jeg smagte ikke din bedste ven, du er sandsynligvis så lækker. Åh vent nej nej nej alt er okay, hvorfor den anden runde, så det er okay, det er okay. Jeg kan ikke tro, at jeg ikke fik det.

Åh, det er her livet er hårdt, hvis du vil spise det.

Alle sammen. Ja alt er tilbage til det normale og endelig det nyeste påskeæg, der er tilføjet. Hvad er gawkeren? åh ja, mine små øje børn ja, ja Illuminati bekræfter ja, så bøsse ja, åh, nej, jeg tændte dem Åh Gud, åh nej.

Åh gud. Åh jeg siger åh gud, det bliver det forfærdelige skrig. Ja, okay farvel Når jeg skal stirre på mennesker, er det som at opgradere til slangestoffet det er slangestoffet! 5.000 teknologier har haft sådanne begivenhedsfremskridt, når jeg trykker her betyder det sjovt.

Har du gul Hvad gør de, men rolig? Hvad laver disse fyre åh, åh åh åh, åh min gud, jeg kan endelig være en Pokémon. Jeg har et elektrisk angreb et brandangreb Hvad er dette vandangreb, vent? Jeg er nødt til at indstille mit kamera, for når jeg er blevet en rigtig legitim Pokemon, skal jeg sende det på YouTube for at vise alle hvorfor, åh? Wow, det var ikke en vanddag, der var som hyperbeam-ting, hvor gik hun hen? , der er endnu en mere. Hvor mange er der? Der er så mange, åh? Gosh, okay, lad os gå tilbage til det blå, fordi jeg er nødt til at se, hvad det gør.

Hvor fanden gik hun hen? Jeg brændte dem, ja dette kunne være mit yndlings påskeæg, okay. Lad os se hvad der sker der går vi OkayYeah Hvad er det næste Åh lilla min farve? Hvad er det? Gør åh Åh, åh, okay laserstråler okay lyserød var lyserød do Oh my god pink Savage Hvad er der gråt? Åh gud? Vi har brug for mere, vi har brug for flere meget flere testpersoner, det er som ja. Ja, jeg fortalte dig, at det er slangenettet! 7,0. 3.0.

Jeg glemte hvad jeg sagde fem tusind, det er slangevævet fem tusind model, jeg bruger en hvilken som helst farve til den passende pige Rød er til den rødhårede pige Hej fire farve matchning Jeg lærer så meget gul vil være på den gule -håret pige Da vi bliver gule. Ja, okay blå, begge blå piger løber væk. Nej nej, kom her farvetilpasning.

saris bone 2 anmeldelse

Jeg lærer blueblueoh Glem at lilla bedste venner OhBedste ven åh jeg ser dig lilla er god. Jeg glemmer, hvad lilla faktisk gør, hvad det gør Åh, se det var øh, det var lyserød hurtigt og smertefrit. Åh ja, lyserød er det værste, der er ingen karakter.

Mens dette er lyserød, bortset fra sygeplejersken, godt, fordi det ikke rigtig er en bestemt farve. Du får lyserød, som er den værste farve. Jeg er så ked af det.

Dette kommer til at skade meget. Å nej, og grå, vi har heller ikke rigtig en af ​​lærerne til det. Jeg antager åh perfekt se hvem der er lærer her ja, åh min gud, disse påskeæg er de største og drengene er ligeglad med at Senpai var herude angriber ja, jeg er den stærkeste Pokey mand nogensinde, ingen ser enten på min bryst, det er derfor, jeg købte dette.

Det skulle være det, hej lærer, skolen er for altid ude wow wow alle hader hende, eller så vil hun gerne have det værste. Hvad med hende? Nej, wow, I kan bare ikke lide hinanden, hva '? Denne, nej, ingen bekymrer sig stadig Okay, okay, fyre, vi har ingen lærere, ja, vi har alle lov til at gå hjem, ja, det er det til denne super specielle episode af Yandere Simulator Easter Eggs, de var alle virkelig rigtig fantastiske, jeg har haft det sjovt med hvert eneste af de nye påskeæg, og jeg har lyst til, at hvis jeg sender dette, vil det være som tre nye påskeæg, jeg er bare meget bagud med yandere ting, fordi jeg prøv at vente på en anstændig mængde af ting derude. Jeg mente ikke at lave en super kort artikel om et mod. Men tre tre som du kan se lav som en ret anstændig artikel som altid, folk, hvis du gjorde det til denne nye artikel efterlade en lignende der, før du abonnerer, hvis du er ny på kanalen, sender jeg nye artikler for en enkelt dag, og som altid vil jeg snart se jer. Pas også på ikke at stirre på folks bryster.

Det er uhøfligt og kan koste dig et liv, hvis de fik slangevævet 5.000 uh .. 3000 Jeg glemte, hvad vi kaldte det.

OKAY. Farvel mine børn lad os gå undertekster af Izzy, * alle andre, der skrev undertekster, som jeg ikke tror på, så skriv bare dit navn: 3 * TAK FOR AT SE DETTE VID AF LAURENZSIDE BAIII W

Er Yonder værd?

Alt fortalt,Yonderer den slags spil, der har værdi, men kun en meget specifik slags spiller vil være i stand til at finde det. Vi vil anbefale dette til alle, der leder efter et relativt lavt spil, der ikke tager en hel del investeret tid; for hvad deter, Yonderer et anstændigt spil, selvom det næppe er et must-play.5. 2018.

Grimt ansigt ikke noget problem, tag en hat Dårligt hår dage, der er gået for langt. Åh vent, ikke en falsk artikel. Ting, som alle gør, men ingen vil indrømme Ja, ja, du jeg ved hvad du laver, fordi jeg sandsynligvis også gør det, vil jeg hellere dø end foretage to ture for at shoppe Heldigvis har jeg en mand til det, men når jeg ikke gør Jeg ved ikke, du ved, jeg går ikke tilbage til min garage og træder på det skorpede støvede røvgulv til endnu en tur. Alle disse tasker går på min arm, jeg vil lide de 30 sekunder, det tager at bringe dem ind, men jeg ' m godt, du ved, du nogensinde siger det, fuck det og kun spiste papiret, for mad er mad, papir er undertiden mad, især hvis mad er i mad.

Det er godt. Ligesom helvede ja, jeg spiser det bare, hvad en lille avis vil gøre. Papir kommer fra træer? Nå, æbler også.

Hver gang jeg kører i regnen, tjekker jeg andre chaufførers vinduesviskere for at se, om jeg er for dramatisk med min, hvordan ooh fik det til. Åh, de kan godt lide at leve farligt. Jeg forstår, at jeg har et spørgsmål, når du ligger ned.

Løfter du bare hånden uden grund? ikke kun mig? Jeg spekulerer på, om jeg gør det, tror jeg, men det er som om jeg strækker mig, eller det er som at lægge det på mit hoved uden grund, mens jeg sidder. Jeg ved det ikke, det virker bare mærkeligt. Konteksten får mig til at tænke for meget på, hvordan jeg sagde 'her', mens jeg var der.

Jeg sagde her, men er vi overhovedet her, hvordan hvor er vi? Hvad gør vi? Hvad er her, hvor har jeg virkelig ret? Nu? Du ved, min krop ude af mit sind kunne være her, min sjæl er ikke, men hvor er den? Hvad er her? Hvad laver jeg? Hvad betyder det egentlig? Hvad er meningen med mit liv, der var til frokost i dag. Jeg laver noget, læs instruktionerne på kassen okay, smid kassen i skraldespanden hej, vent et øjeblik, hvor mange grader har jeg for at indstille ovnen til at tage kassen ud af skraldet? Jeg gør det hele tiden, når jeg har ødelagt alt, vil jeg bare smide det ud af kassen, når du ser dette spøgelse. Jeg er nødt til at lære udenad.

Åh vent, vent, jeg har glemt, hvor længe jeg laver mad, fordi denne sag altid sker? Jeg er altid nødt til at grave det ud af skraldespanden, og så stinker det. Jeg smed kassen væk. Det var brownies.

Jeg laver altid brownies. Jeg troede, jeg huskede opskriften udenad. Forresten, det lyder forbandet godt, jeg laver et par brownies efter det, og så knækkede jeg nogle æg, der blev lagt på opskriften, kastede dem på kassen, og så glemte jeg, hvor længe jeg kogte det til, og så vil jeg trække kassen ud.

Ikke kun de dryppende æggehvider var over hele kassen. Under kassen var det rod, som mine hunde lavede før, det var ikke et godt tidspunkt. Noget, som vi alle prøver, nødvendige stavligheder kender manden.

Det er bare for meget S, det er ikke for meget S. Der er et par E der sidder fast der. Det er som om det bare fortsætter så længe.

Det er meget nødvendigt ligesom Nessa Success SSSs God ting, vi har autokorrektur. Jeg mener nogle gange. Det er ikke en god ting, hvad hvis du vil sige noget, og så retter autokorrekturen det, du vil have noget andet, og det er noget andet, og hvad hvis det, du sagde, er pinligt, og måske ved personen ikke, det er autokorrekt, selvom du sig det er autokorrekt? fordi du bare kunne afspille det som om det var en autokorrektur, men det er det virkelig ikke, og så føler du dig aldrig for gammel til at sige heste, når du kører forbi nogle heste, det er mig, når jeg kører forbi ethvert dyr, jeg er ligeglad med, om det er et hestefår abe hund egern.

Jeg skriger det ud. Jeg skriger det, se det er så spændende, undskyld jeg er sen. Jeg sad på min seng i et håndklæde i en time og stirrede på væggen.

Ooh, jeg er skyldig, jeg er meget skyldig. Jeg ved ikke, hvad det er at sidde på din seng i et håndklæde, når du er god og ren og tager et bad. Det er som om du ikke har noget ansvar, du vaskede dine synder væk, dit ansvar, pastasauce, der dryppede ned over hagen, alt er væk, og du bliver genfødt som en renset person, jeg ved det ikke, det føles bare godt, rent og tørre til at være som bare at køle ned på din seng og lur bliver virkelig rart nu.

Jeg gætter på, at dette er mere en pige ting ved en fyr, den ting, du nogensinde bliver så behagelig i sengen, du begynder at gnide dine ben sammen som en cricket * fnise * ja jeg mener, jeg gætte, når mine ben bliver kolde var eller meget bløde og så begyndte jeg med det. Jeg gør dette, jeg gør det især, når jeg er som om, at jeg er under dækkene, og jeg prøver at få en varm hvile, jeg troede aldrig, jeg ville lave cricket-ting Denne lyd, når du lukker skabet og hører noget falde ind , hører den lyd Adresser en andens problem Nej, dette er mit problem, og jeg er nødt til at rydde op, men dette er den værst mulige situation i de sidste øjeblik, før mor har det godt, Kina, det er ikke bare lort mere, mand, mig gør det ikke Jeg ved ikke engang hvad jeg skal gøre, bare tape døren lukket, så ingen kan åbne den. Hvil i fred disse skåle, når du sover, og dit vækkeur er ikke gået af, men mængden af ​​søvn.

Du bliver mistænksom. Det er hvad vi gør hele tiden, det er som om jeg altid skal stå op tidligt hver gang jeg indstiller min alarm, og så er det som om jeg bliver ved med at vågne op. Jeg er som om jeg sov godt, hvad er klokken? Åh? Jeg har stadig to timer.

Nej øh-uh, og så er jeg allerede oppe i den mængde søvn, du får, er mager, jeg sover forbandet godt. Når kassereren giver dig dit skift, og du lægger det væk, men du kan ikke gøre det hurtigt nok og pludselig holder hun din indkøbspose frem, og du har ingen hænder, og mønterne falder på gulvet, og posen går op i flammer og kasserer græder, og du græder i din tegnebog og skriger og sender bare til helvede, og jeg hader den måde, du skal lægge dit kort i chiplæseren på, før du bare kan stryge dit kort, sætte det tilbage og derefter lave din pinkode og alle de smarte ting, du skal nu. Du lader dem være indsat. Nå, du gør alt, og det sænker det virkelig, for når du derefter tager dit kort ud og lægger det tilbage, giver de dig din kvittering og derefter sætter du din kvittering tilbage kl. på samme tid giver de dig emballagen meget omhyggeligt. Har du nogensinde prøvet at skynde sig ud af sengen for at gå på toilettet? Hurtig og tilbage i seng, inden du bliver træt. Ja, ja, det er som om jeg tisse, men jeg vil hurtigt på toilettet, jeg prøver. Vågn ikke op nu.

Jeg har tre timers søvn tilbage. Du prøver ikke at miste trætheden. Så sammenhængende, keder du dig nogensinde på Internettet, så tag din mobiltelefon for at se, hvad det andet mindre internet har, ja, fordi jeg ikke har noget at gøre på min computer, det er som en kedelig Internet. Lad mig gå på Twitter og Facebook og MySpace og Instagram, fordi jeg tøver meget på min computer Og så går jeg bare til mine ting for at tjekke alle mine sociale medier, der ryster kl.

Stem mig vågen. Pludselig. Hvad fruktose, min krop vander mig Hvad min krop er fuld af vand, intet som at vågne op om natten og chugge vandet rigtig godt og så gå tilbage En god røv føles som når du er færdig med at vaske op, men ser over og se de tykke gryder på komfuret Nej, øh-øh Måske hvis jeg lader dem være der længe nok, renser de sig selv åh, jeg bider i læben, og det gør ondt, at du bestiller alt online, som din ordre sendte - Spor en pakke! Jeg plejede at gøre dette hele tiden, men nu bestiller jeg så mange ting.

Jeg mener, jeg bestiller så mange ting. Forventer en pakke hver dag. Jeg vil bare have en overraskelse, der venter på mig, når jeg kommer hjem hver dag. Okay, så jeg bestiller meget, men hvis det tager mere end to dage at komme her, skal du følge pakke nummer et. Hvorfor disse? Lort så hårdt for at åbne nummer to, det er højt som helvede, hele landet ved, at du prøver at få et stykke kage Imean ja, det burde være lettere at åbne det, du skal holde det i lyset Og så er det virkelig stinkende når den rammer sådan, at kagen gnider noget af glasuren, skruede du kagen op, og hele det forbandede land ved, om du bliver båret af at trække det lille stykke hud op på fingeren HaHaHey, det føltes godt. Lad mig gøre mere åh nej, øh-øh, rør forsigtigt på din vens hånd, fordi du så nogen fungere som et røvhul, og du vil tale om det senere, uh, det er jeg ikke som i filmen.

Jeg mener, måske skulle jeg klappe hende på skulderen eller kramme ham, men jeg vil lade dine hænder kærtegne mig forsigtigt. Er du en fattig, træt person? Ja, du ved, du lytter til en af ​​dine yndlingssange, men den er godt forbundet med dårlige minder. Dette er en god sang, der skete med mig.

Jeg ender bare med at stoppe for at lytte efter det for at erstatte toiletpapir, når jeg er rygraden i denne husstand. DU GØR IKKE noget her! JEG GØR ALT! Slap af, du skifter toiletpapir en gang. Tillykke.

Vi har en voksen, når du slapper af på toilettet så hårdt, at du får albueindtryk på dine lår. Yo, chill, dette er ikke engang sjovt. Hvor længe køler jeg på toilettet.

Jeg bruger nogle gange en halv time om ugen og en og en halv uge på toilettet, det ved jeg ikke. Det er som en behagelig stol, og du kan bare sidde på din telefon og slappe af. Jeg ved ikke. Det er, hvor behageligt det er, og du kan bare være glad for at tale på din telefon, mens du gør forretningen, og du kan bare lide at gøre forretningen, indtil du Jeg er som drænet dybeste mørkeste frygt for at skrive din adgangskode to gange meget hurtigt, når du tilmelder dig et websted og laver den samme skrivefejl på begge dele. Jeg oprettede netop denne konto. Jeg skulle kende min adgangskode, men den er forkert, hvorfor er den forkert og så dig ved ikke, hvorfor det er forkert, og du har lyst til, at du har slået til med at tilmelde dig det, når jeg ser nogens fødselsdag, men jeg prøver at huske, om han gav mig en tillykke med fødselsdagen sagde eller ej, det er som hvad youtubere sagde til mig til min fødselsdag eller hvordan tillykke til 7 millioner abonnenter, hmm? Jeg fortæller dig tilbage Det er så forbandet smålig, når I begge skriver prik-prik-prik bogstaver Så du sletter beskeden og lader dem tale først Men de gør det samme ah Jeg hader at jeg hader dette, det er sådan jeg ved ikke hvad du vil sige, men jeg ved ikke, hvad jeg vil sige, så jeg vil bare lade dig komme med noget, så stop med at stoppe disse flagermus fra at lave den pinlige artikel, der ikke indlæses inden for to sekunder aldrig kender X, eller hvis den har denne dobbelte tilføjelse, og det er en artikel, jeg ikke rigtig vil se, jeg er som nej. Jeg ser det senere, fordi jeg virkelig ville vide, hvornår du har det fint at betale $ 130 for varerne, at er i din indkøbskurv, men denne forsendelse på $ 5,99 får dig til at sætte spørgsmålstegn ved alt. Okay, jeg kender nogle steder som $ 100 gratis forsendelse? Men jeg kan ikke have nok ting i min indkøbskurv til at tjene $ 100 for at få gratis forsendelse.

Jeg vil bogstaveligt talt ikke købe noget, hvis jeg ikke kan vælge varer til en værdi af $ 100 for at få denne gratis At modtage forsendelse, fordi der ikke er nogen måde, jeg betaler for forsendelse. OKAY. Farvel alligevel, det er det i dag.

Jeg elsker dig! så meget. Tak for at se Bye fyre Redigeret af: Herro Its Meh for min yndlings Youtuber!

Hvor får du olie derinde?

Det kan også købes fra handlende i Inglenook og i Mocha Bay. Gloss Fox producerer ogsåOlienår de huse på gården.

giro d italia etaper

Når du kommer hjem i slutningen af ​​en lang dag, skal du slappe af med et lavendelboblebad. Eller du tænder et mousserende orange lys som en del af dit læringsritual. Disse vaner falder ind under paraplyen for aromaterapi: ideen om at du lugter af dette - kaldet 'æteriske olier' - kan ændre dit humør eller endda have helbredende virkninger.

Det kan alle lyde som pseudovidenskab, men der er masser af undersøgelser, der viser, at duftende æteriske olier får dig til at føle dig mere positiv, afslappet eller endda opleve mindre smerte. og jeg er sikker på, at du har ventet på, at jeg sagde, at det ikke kun kunne være olierne. Der kan være andre måder at forklare disse effekter på.

På trods af deres navn er æteriske olier ikke rigtig essentielle, i det mindste ikke for dig at finde i stedet i kroppen af ​​planter, hvor de undertiden bruges til beskyttelse. Disse olier er komplekse blandinger af snesevis af forskellige forbindelser, der er super små og lette. I modsætning til andre ildelugtende ting kan de let flyde op og op i næsen.

De fleste af disse forbindelser er enten terpener, der består af kæder af carbon- og hydrogenatomer eller aromatiske forbindelser, som er carbonatomer og hydrogener arrangeret i en flad ring. Blandinger af disse kemikalier udgør alt fra pebermynteolie til lavendelolelys, lotioner og alle slags produkter, der skal hjælpe dig med at fokusere eller slappe af. Nu er det værd at bemærke, at nogle mennesker hævder, at aromaterapi kan behandle klinisk angst, depression eller kræft.

Men der er få, om nogen, strenge undersøgelser, der viser, at olier alene kan gøre disse ting, uanset hvad folk promoverer. Men når det kommer til afslapning eller fokus, ser disse effekter ikke ud som kun markedsføring. Tonsvis af undersøgelser har vist, at alle disse forbindelser, der når din næse, virkelig kan ændre, hvordan du har det.

For eksempel undersøgte en undersøgelse fra 2005, der blev offentliggjort i Journal of Physiology and Behavior, hvordan 220 patienter ventede på et tandlægekontor, reagerede på dufte af appelsin eller lavendel. Patienter lugte enten disse dufte i venteværelset, hørte glad musik eller ingen af ​​dem. De fik også udfyldt spørgeskemaer, som var undersøgelser om ting som smerte, frygt og humør.

De, der lugte af orange eller lavendel, sagde, at de følte sig mindre ængstelige, mere positive og roligere sammenlignet med andre, der ikke forstod duftene eller lyttede til musik. Og der er bogstaveligt talt hundredvis af andre publikationer, der viser lignende resultater fra andre eksperimenter. Men selv med alle disse undersøgelser er det stadig ikke klart, om æteriske olier alene er ansvarlige for disse ændringer - eller i givet fald hvordan de fungerer.

Der er nogle undersøgelser i rottehjerner, der antyder, at æteriske olier kan øge de følsomme neurotransmittere i din hjerne som dopamin og serotonin. Eller de dæmper det autonome nervesystem, der styrer din puls og vejrtrækning. Men hvorfor de gør dette er ikke så indlysende.

Så vidt vi kan fortælle, er der ingen specifik vej, der udløses, når disse terpener eller aromatiske molekyler er mere tilbøjelige til at arbejde for essentielle olier af psykologiske årsager. Men overraskende er det ikke et stykke kage at finde ud af, hvad disse grunde er. Forskning på dette område har fundet ud af, at det ikke var ligefrem skudsikker, og der er masser af forvirrende variabler, som de fleste studier ikke tog højde for.

For eksempel er det muligt, at situationen eller ritualet involveret i indånding af duften kan være vigtigere end lugten selv. En undersøgelse fra 2006 viste, at nye mødre, der fik lavendel- eller citrusolie-massage, følte sig mindre følte efter fødslen ængstelige eller trætte. Men det kunne ikke bare have været lugten af ​​olien.

Det kan også være, at massage generelt er beroligende. Hvorfor disse olier måske virker, er bare et spørgsmål om præference eller endda placebo-effekten. Her kommer effekten fra din tro og ikke behandlingens egenskaber eller kemi.

Eller det kan være en kombination af disse ting. I øjeblikket er årsagerne virkelige, det er svært at finde ud af, da der er nogle store videnskabelige problemer med antallet af disse undersøgelser. Den største er, at få af dem er kontrollerede og dobbeltblinde.

En kontrolleret undersøgelse sammenligner testsituationen med noget neutralt for at se, om de eksperimentelle forhold har nogen effekt, og i en dobbeltblind undersøgelse ved hverken deltagerne eller eksperimenterne, hvem der testes med hvad. Dette hjælper med at undgå forvrængning. Et andet problem er, at disse undersøgelser ofte også beder folk om at bedømme deres følelser ved hjælp af et spørgeskema.

Og spørgsmålene om undersøgelser kan undertiden skæve resultaterne. I denne tandlægeundersøgelse blev patienter for eksempel bedt om at bedømme, hvor rolige de følte - ikke hvordan de generelt følte. Ved at give studiedeltagerne muligheder for, hvordan de havde det, snarere end at lade spørgsmålet være åbent, kunne det have fået folk til at virke roligere, end de faktisk var.

Når det kommer til videnskabelig dokumentation, handler det ikke altid om det samlede antal undersøgelser. Hvis disse undersøgelser ikke er godt designet, vil resultaterne ikke være afgørende. Så for virkelig at forstå, hvordan æteriske olier påvirker os, og hvorfor de forårsager de følelser, de forårsager, ville det være nyttigt at lave mere grundig undersøgelse.

Det er tid til at smide dine afslappende badebomber eller parfume diffusorer. Der er masser af beviser for, at brugen af ​​æteriske olier gør en forskel. Det er bare ikke klart, om det er olierne eller oplevelsen af ​​at bruge dem, der virkelig er ansvarlige for de varme og fuzzy følelser af SciShow! Hvis du er interesseret i at lære om æteriske oliers psykologi, har vi kanalen for dig.

Du kan finde endnu flere artikler om dit sind og hvordan det fungerer på youtube.com/scishowpsych.

Hvem stjal Laurens Lamingtons?

Der er kun et rigtigt svar: Amibletog Laurens lamingtons. Hvis du vælger Bax eller Imolkin, mister du ikke noget og kan vælge igen.

Så Lauren, du har kendt Mike fra begyndelsen - Ja. - Så jeg siger, lad os se tilbage på det gode, det dårlige og det gode ved Mike. - Jeg er bange. (Pauly griner) - Jeg husker, at jeg hørte ordet Die Situation for første gang og tænkte: 'Hvilken situation, hvordan er situationen?' Og han sagde: 'Det er situationen.' Og han sagde: 'Bom!' Sådan er situationen lige her. - Oop, der er den. - Du tænker, 'Ro dig ned.' - Ja, nøjagtigt. - Jeg tror, ​​du kan hade mig så meget, som du vil, men hvad kan du sige om det? En der ligner Rambo, temmelig shirtløs. (Pauly ler) - Åh gud - Er det den, du føler dig forelsket i? - Det er bestemt en del af ham - Okay, det var episk nu.

styrebremser

Vi tog en tur til Atlantic City og JWoww og Mike blev involveret. Så det var vildt, se på dette. Her er det.

Åh åh! Jeg troede, det ville ende her, ved du - Ja. - Åh, og så pludselig, bam! - Min Gud! - Han var skør. - Man kan sige, hvor skør. - Ja. - Det forventede jeg ikke.

Du ser lille Vinnie forsøge at afslutte det - Ja, rolig Vinnie - Vinnie ligner en baby - Og se på Nicole, hun er bare sådan. Men mand, jeg vidste ikke, at det ville vibrere. Jeg vidste, at hun ville vende tilbage, jeg troede, hun ville skrige.

Men det blev fysisk. - Nå, han sagde, det gjorde ondt. - Ja. - Jeg mener, ja, hun er stærk. - Ja. - Vågn op. - Men han var også skør, Ron var skør. - Vågn op (bip), bror! - Hvad er du - - Det var ikke hip. - Ja, du vil slå mig. 'Du vil have mig ramt, vil du slå mig? Vil du gøre det? (Hoved popper) - Uff! - Åh der er det.

Mand, det er svært at se, hvordan dine brødre gør det sådan. - Ærligt talt, af alle de kampe, vi nogensinde er kommet ind i - dette er den skøreste. - Denne skræmte mig. - Ja, det var vanvittigt. - Han var så heldig, at det ikke forårsagede ham et permanent problem. - Hør, jeg var forstenet.

Fordi Ron var så sur og Han sagde bare, 'Jeg har ventet længe på at vække dig. '- Jeg har ventet, bror - jeg kender Mike, og jeg ved, hvornår han er ædru, og jeg ved, hvornår han kæmper, og han er afgiftet, så var han i rehabilitering, han kom i dag, det er bare ekstra, gætter jeg hårdt. - Jeg har en fornemmelse af, at han er så stor nu, ved du? - Han er fantastisk. - Han har haft comebacket stærkere end tilbageslaget. - Ja. - Og det er et perfekt eksempel på det.

Han er kommet sig efter, hvad der ikke dræbte ham, gjorde ham stærkere, han er den stærkeste fyr, jeg nogensinde har set. Folk kan se på det for inspiration. - Ja. - Helt bestemt. - Hej, jeg spekulerede på, om jeg kunne tale med dig et øjeblik. - Okay.

Jeg besluttede at lade Mike komme ind, bare fordi jeg bestemt ventede på, at Mike skulle tale med Meso. Jeg vil bare færdiggøre dette barn. - Det irriterer mig bestemt, at vi slet ikke sidder og snakker eller har noget venskab. - Han og Nicole, de talte ikke i et helt år, før de undskyldte. - Ja, det var bestemt genstart af deres venskab, for selvfølgelig lige der. - Se på hans ansigt, dette er min mand, forstår du hvad jeg mener? Han er en anden person.

At se dette frem og tilbage er vanvittigt - Okay, det var fantastisk. Det var det største øjeblik i Jersey Shore historie - Åh min gud, helt sikkert. Dette er ærligt nok Mike's bedste øjeblik absolut. - Jeg må være enig. - Øjeblikket, det største øjeblik i Mike's liv, er nu nært forestående. - Det største øjeblik for Vinnie også. - Jeg troede, at denne del var en falsk ting.

Da vi åbnede døren, og jeg så det udvendige, vidste jeg 1.000% så falsk over tingene fra Garcons, så jeg tænker: 'Dette er ikke seriøst.' - Du er min bedste ven, min kollegekæreste, min vigtige anden. - Han gennemgik denne tale så mange gange. - Jeg gik halvt over denne tale.

Straks tænkte jeg, 'Vent, hvad sagde du?' Jeg vil gerne vide alt igen. ”Det var en drømmeudsigt. - Så en ring.

Drømmeforslag, drømmemand, alt. Ærefrygt. - Perfektion. - Jeg er glad for, at du sagde ja. - Også jeg. - Det samme, forestil dig - ikke mange mennesker kan lukke cirklen som ham.

Folk gør det ikke, når de prøver. - Det er svært, ja. - Men det er bemærkelsesværdigt at se det. - Ja, han er en inspiration for mig. - Mm-hmm. - Det gør jeg også. - Og han gjorde mig til en sådan bedre person i livet.

Det var bestemt i den rigtige rækkefølge. Det varme rod i starten og derefter drømmemanden i slutningen - nu er han perfekt - han er perfekt, så perfekt som muligt.

Hvor er alle katte derhen?

Kattekan findes gemt rundt om hvert hjørne af Gemea. De er en type samlerobjekt, der kun bruges til TheKatLady and Her 55Katteog Mad Catter ogKat-tastiske præstationer.

Hvordan adopterer jeg et dyr derinde?

Tilvedtageendyrdu skal have den rigtige størrelse pen på din gård, fodredyrdet er yndlings mad og føre det tilbage til gården. 1dyrpr. pen. Et par tip til dette. Der er flere ræve, det skal du kunvedtagegræsræven fra græsarealerne for præstationen.

Hvor er fnug derinde?

Fluffkan også købes fra handlende i Cinderton, Wimblewick, Frostfire Potters, Deconstruction Den og East Docks.

Hvor er arkadisk is derinde?

Arcadian Iceindlejret på enistræ omgivet afisskår og en sprite i nærheden. Tal med sprite. Spritens navn er Spike. De fortæller dig, at det måske er muligt at fåishvis du laver en stor lyd.

Hvad laver kattene derinde?

Detkatkan findes sidde og rulle rundt i en position og hentes ved at blive interageret med. Pågørså det vil spinde og føjes til spillerenskatkollektion.

Hvor mange dyr er der inde?

Liste over dyr. Der er 16arterafdyri spillet.

Hvor er de forsvundne besætningsmedlemmer derinde i skyfangerkrønikerne?

Jib Sailor, Tack Sailor og Luff Sailor. Nedenfor er de oplysninger, du har brug for for at finde hvert af de manglende besætningsmedlemmer. Du har brug for 8 sprites for at rydde Murk for at nå øen ud for kysten af ​​Crestfall Coast. Nackle Fish-søgen findes nord for hovedbyen i Gold Lake. Tal med fyren der, og han vil bede om en Nackle Fish.

Hvor finder du den forsvundne besætning i World of Warcraft?

Find og redd de forsvundne besætningsmedlemmer. En del af denne søgen sker i Zuldazar og Nazjatar. Jeg kan ikke tro det. Næsten hele flåden .. tabt! Vi skal have skibe derude på missioner, der understøtter vores indsats, men hvordan skal jeg gøre det nu? Hvis vi skal komme os efter dette, har jeg brug for mine topfolk.

Hvor finder man Nackle-fisk derinde i skyfanger-kronikkerne?

Nackle Fish-søgen findes nord for hovedbyen i Gold Lake. Tal med fyren der, og han vil bede om en Nackle Fish. Han giver dig en fiskestang, som du kan bruge til at fange, eller du kan købe en fra en købmand.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykling vs løb - hvordan man håndterer

Hvor meget cykling svarer til løb? Den generelle tommelfingerregel er, at der er et forhold på 1: 3 løb-til-cykel, hvilket betyder en kilometer løb ved en moderat indsats svarer til tre miles cykling på det samme indsatsniveau. Cykling 12 miles svarer til at løbe fire miles, hvor begge anstrengelsesniveauer er de samme i en meget generel forstand for kardiovaskulær fitness.25 авг. 2014 г.

Apt cykelstativ - typiske svar og spørgsmål

Hvordan opbevarer jeg min cykel i min lejlighed? Her er 7 tip til opbevaring af din cykel i din lejlighed eller i dit lille hjem. Den enkleste løsning er at installere kroge fra loftet og hænge din cykel, når du ikke bruger den. Sæt det på væggen. Få en cykeldock. Brug en skærmhylde. Skub det ud af syne. Gå efter et cykelstativ. Skjul det under trappen. г.

Professionel cykelcykel - holdbare løsninger

Hvor meget koster en professionel cyklistcykel? Andres L. Douzoglou, en konsulent, der arbejder i cykelbranchen og med professionelle triatleter siger, at de fleste pro-kørere på turen kører på en cykel, der koster $ 10.000 og derover i detailværdi. 2013 .

Pro cykelhjelme - almindelige svar

Hvilke hjelme bruger pro-cyklist? Ekoi. Ekoi er den mest almindelige hjelmproducent i dette års Tour de France og understøtter ikke mindre end fire hold, der repræsenterer det franske mærke. AR14 er den, som de fleste kørere har valgt, med sit aerodynamiske design parret med små åbninger foran for åndbarhed. 4 дня назад

Hej cykling - hvordan man løser det

Forbrænder HIIT-cykling fedt? Intervalstræning med høj intensitet til cykling: Skal du prøve TimeZone RPM Opvarmning 3 minutter @ 80/85/90 o / min 2 minutter @ 85/90/95 o / min 1 minut 30 sekunder @ 90/95/100 o / min 1 minut 30 sekunder @ 95/100 / 105 o / min 1 minut @ 100/105/110 o / min 1 minut @ 80/85/90 o / min MAIN SET30 sekZ5110 - 1151 min ved opvarmningsmodstand Z185 - 90

Mountainbikesko - handlingsorienterede løsninger

Hvilken type sko er bedst til mountainbiking? Bedste flade MTB-sko Fem Ten Freerider Pro. En stilfuld, holdbar mountainbikesko med fremragende greb. Specialiseret 2FO Flat Roost. Giro Riddance. Pearl Izumi X-Alp Flow. Bontrager Flatline. Ride Concepts Livewire. Giro Code Techlace. Scott MTB Team Boa.