Vigtigste > De Bedste Svar > Findmyplace - besvare spørgsmålene

Findmyplace - besvare spørgsmålene

Hvor er min plads i Google Map?

Se dinMit kort

Log ind og åbnGoogle kort.Kort. For at redigere enkort, Vælg enkortog klik på Åbn iMine kort. Du bliver ført tilMine kort, hvor du kan redigere dinkort.Google Maps er langt den mest populære navigationsapp i verden, fuld af skjulte navigationsfunktioner, geospatial søgning og tilpasningsværktøjer. Disse er 30 tip og tricks, du har brug for for at tilføje flere destinationer i Google Maps-mobilappen, bare indtast dit startpunkt og destination, og klik derefter på de tre prikker i øverste højre hjørne, der vises en popover-menu med mulighed for at tilføje et stop. Klik på den, og du kan tilføje en multi-stop rute. Få adgang til Google Maps offline for at søge eller navigere til det sted, hvor du vil gå offline, og tryk på pop op-vinduet nederst på skærmen, vælg Menu Download og forudsat at du har nok plads på din enhed, download Download dette kort, hvis du kan finde rutevejledning på desktopversionen af ​​Google Maps, kan du manøvrere din rute gennem eller væk fra bestemte placeringer.

Bare klik og træk en hvilken som helst del af din vejvisning for at flytte. Dette fungerer kun med gå-, køre- eller cykelretninger. Find rutevejledning i kortversionens webversion, brug blot et højreklik hvor som helst på kortet, og der vises en rulleliste, så du ofte kan finde rutevejledning til det sted Brug højreklikværktøjet til at beregne afstanden fra to punkter på jorden skal du bare vælge den afstandsmåling, som punktet er angivet med et hvidt punkt med en. markeret fed sort linje, klik derefter et andet sted på kortet, og afstanden mellem punkterne beregnes.

Mennesker med mobilitetsproblemer kan nu søge på rullestoltilgængelige transitruter Indtast din destination i GoogleMaps Tryk på Kørselsvejledning, og vælg ikonet for offentlig transport fra, tryk på Indstillinger og under bagagerumssektionen finder du Som en ny rutetype kørestolsadgang vælg denne mulighed Kort viser dig en liste over mulige ruter, der tager højde for mobilitetsbehov. Google tilføjede virksomheder som uber og andre ridesharing-tjenester til sin mobilapp, så snart du kan indtaste din destination, klik på uber-ikonet eller en hvilken som helst anden lokal transportmulighed, du vælger, og præsenteres kun med samkørsel i nærheden g med den estimerede tid og fer Street View har en enorm samling af gadebilleder gennem årene gennem årene 2014 fra n Google introduceret, så brugerne kan se, hvordan Street View har ændret sig over tid som en virtuel tidsmaskine som en fire-dimensionel kartografisk oplevelse i Street View, klik på det lille stopur-ikon i øverste venstre hjørne, der bliver til en glidende skala, og den er din, giver dig mulighed for at hoppe gennem gadeudsigterne over tid mens du manøvrerer gadeudsigten med din mus eller pad. Du kan også komme rundt med dit tastatur, det er ikke kun satellitter og Google-medarbejdere, der strejfer hver gade for at få et 360-graders billede af dit hjem, der er et antal kameraer og redigeringssoftware, der er Google-drevne, som alle kan oprette din egen Street Se og upload det til Google Maps.Du kan springe over Google Earth ved blot at klikke på satellitsporet i nederste venstre hjørne. Earth View tilbyder en omfattende og underlig problemfri kombination af Street View og satellitbilleder. En gang i satellitvisningen er en sej mulighed for at c Klik på 3dikonet til højre, som giver dig mulighed for næsten at navigere næsten overalt i verden for at kæmpe.

Hold kontroltasten nede på pc eller kommando på macOS for at panorere rundt om hver akse ved hjælp af din mus eller pegefelt, zoome langt nok ind, og du vil blive forbløffet over landskabet, du kan også klikke på en bygning eller funktion Tryk for at identificere den og se en informationskort. Du har mulighed for at oprette dit eget brugerdefinerede Google-kort og udfylde det med vigtige oplysninger for dig, når du er logget ind på Google Maps på skrivebordet og klikke på hamburger-menuen næste På dine steder ved siden af ​​Maps og fortsæt Opret et kort en gang I Mine kort-funktionen , kan du tilføje præcise punkter med infokort, markere hele sektioner eller oprette individuelle vandre- eller kørselsvejledninger for at dele dit nye kort eller invitere andre til at redigere. Klik på knappen Del øverst til venstre på det er den samme overflade som når du deler dokumenter i Google Drive Google Maps-søgefunktionalitet er sofistikeret nok til at finde typer af virksomheder i nærheden af ​​steder at kigge efter en dyrebutik i New York City eller en boghandel nær Det Hvide Hus eller World Trade Center, endda en skobutik i nærheden af ​​arbejde eller hjem. På desktopversionen af ​​Maps kan du se trafikdata i realtid ved at klikke på trafiklinket fra menuen i øverste venstre hjørne i nederste centrum, hvorefter der findes et overlay, som du kan vælge mellem live trafik og typisk trafik, som giver dig mulighed for at se forventede trafikmønstre på bestemte tidspunkter.

Google Maps kan tilbyde retningsvis vejvisninger baseret på live trafikdata, men det kan også vise dig parkeringsoplysninger. Hvis du leder efter rutevejledning til en placering på iOS eller Android, kan du muligvis finde et lille P-logo nederst på skærmen sammen med et af de tre mærker nedenfor Identificer, hvordan du parkerede, tryk på det for at tilføje detaljer som parkeringshus niveau og plads eller den resterende tid, indtil en beta udløber s Du kan også sende mig en påmindelse Tilføj et billede af, hvor du parkerede, og send din parkeringsplads til venner, når du har forsøgt at finde ud af, hvilken retning du skal vende din telefon i forskellige retninger. Google Maps bruger betaversionen af ​​din telefons gyroskop til at finde ud af din retning og retning, når du bruger din telefon let ved at trykke på venstre eller højre vil vise dig i hvilken retning du skal gå Google Maps giver dig mulighed for at dele din nuværende placering med andre i bestemte perioder af tid.Hvis du deler din placering med en bestemt kontakt, vil de se dit ikon bevæge sig i realtid på deres skærm. Kortsøgning efter et sted med indekort Indendørs kortlægning er integreret i Greater Maps 'Echo-system. Tidligere kunne du kun finde disse detaljer i mobilversionen, men disse indendørs gadeudsigter er nu tilgængelige i webversionen for at se grundplanen, zoome ind på kortet og klikke på en bygning eller placering og derefter nederst til højre, vælg mellem Niveauer og gulve Google Maps har over 10.000 lokaliserende ioner tilgængelige over hele verden og voksende.

Besøg partnerlisten for en liste over valgte placeringer. Google Maps giver dig mulighed for at dele nogle af dine foretrukne placeringer med en ven. Du kan tilføje en post til en liste eller en ny favoritliste med næsten oprette en hvilken som helst placering, hvis du vil interagere med kort under kørsel, du kan bare bruge okaygoogle stemmekommandoer, for eksempel hvis du bemærker, at du løber tør for benzin fra Google Maps Android-app, sig okay google find tankstationer, og den viser tankstationer på kortet eller hustrafikken foran dig, ligesom vejret i Gotham i morgen er byen Hvad er det næste hotel eller afspil mine yndlingsafspilningslister på Google fra Play musik Pegman eller alternativt Pegman Du kan vælge den lille Peggy og placere den hvor som helst på kortene, så snart han er ved den aktuelle visning i Street View-tilstand. Orienteret i det indlejrede kortvindue bruger mange mennesker og organisationer proversionen af ​​kort til at oprette lækre billeder, du kan udforske nogle eksempler atmaps google comm galerie googleexpl malmfanen giver anbefalinger til restauranter, barer og caféer i alle områder, du befinder dig i. Så søg efter TheApple tilbyder trending lister over steder og topbegivenheder, du måske vil besøge.

De kan tilpasses baseret på dine egne anbefalinger, især hvis du har aktiveret placeringshistorik. Overvej at blive en lokal guide, som alle kan give anmeldelser og tip, og Google Maps Localguides giver dig mulighed for at nå slutpunkter for mere indsigt og datagennemgang. Til gengæld kan du få tidlig adgang til Google-produkter, eksklusive Google Meetings og endda yderligere Google Drivespace for mere information, besøg mapsgoogle.com Local Guides Google Maps er et globalt produkt. Der findes versioner af kort, der er skræddersyet til forskellige lande og sprog. Du kan se disse landespecifikke websteder ved at ændre domæne og URL.Hvis du vil have oplysninger på japansk, skal du ændre dem til Google CoJP Maps til portugisisk Google PT Maps osv. Men uanset dit domæne kan du søge efter byer på flere sprog. Google har i øjeblikket tilføjet 39 flere sprog til sin Maps-app, hvis dit modersmål ikke tidligere var tilgængeligt på GoogleMaps, du kan nu kontrollere dine standardsprogindstillinger nederst på siden. Du vil se et fodnote-vindue, hvor du finder de copyrightoplysninger, der vil ændre copyright.

Hvis du bevæger dig rundt i verden, finder du også de kedelige juridiske vilkår, som du også finder ved at sende feedback for at holde kort opdateret. Klik på det for at åbne et pop op-vindue, hvor du kan rapportere kortproblemer som manglende veje eller andre problemer, en Påskeæg er en forsætlig indvendig vittighed, og en skjult besked eller et billede er blevet omarbejdet for at bede om retninger mellem Snowden og Brecon Beacons, og et mysterium er en af ​​mulighederne via Dragon, som tager cirka 37 minutter, eller Pegman forvandles til en rumskib, når det droppes via område 51. Google forretningsmodeller er baseret på digitale tjenesterGoogle understøtter disse tjenester ved at leje dine onlinetjenester ud for at søge efter annoncører fra Google introducerer en meget detaljeret oversigt over dine digitale aktiviteter Endelig ng alt hvad du leder efter på google maps, Hvis du vil rydde alle vores søgninger, skal du klikke på menuen og indtaste historik. Klik derefter på Slet aktivitet efter, og vælg, om du vil slette din aktivitet efter dato.

Alternativt kan du klikke på en enkelt forespørgsel og bare slette den fra din permanente Google-post, som du også kan kontrollere, hvilke data der er i med dine aktivitetskontroller Din konto, for eksempel placeringshistorikken for web- og appaktiviteter, enhedsoplysninger eller stemme- og lydaktiviteter, for at få flere oplysninger om Google Maps, skal du følge linkene i artikelbeskrivelsen nedenfor tak for at se, og vi ses i de næste artikler Cheersyou

Hvordan kan jeg vide min nøjagtige placering?

Se din nuværendeBeliggenhedpå kortet
  1. Åbn Google Maps på din computer.
  2. Klik på nederst til højreMin placering. . Den blå prik viser, hvor du er.

Hvad var min sidste placering?

Kommer an påditenhed, du enten skal åbnedetAppen Google Indstillinger eller vælgdet'Google' indstillinger inden fordithovedmenuen til telefonindstillinger. Vælg 'Beliggenhed'. Vælg 'GoogleBeliggenhedHistorie kldetbund.

kunstige farvestoffer i mad

Instruktør: Hvis du for nylig mistede din iPhone, skal du ikke bekymre dig. I denne artikel skal vi diskutere et par forskellige måder, du kan finde din mistede iPhone eller iPad på, selvom den er død, samt hvordan du finder min. bruger iPhone mistet tilstand.

Så lad os komme i gang. Lad os først gennemgå, hvordan du opsætter Find min app, som tidligere var kendt som Find min iPhone. Med Find min iPhone aktiveret, er en af ​​de nemmeste måder at sikre, at der findes en død iPhone, ved at åbne appen Indstillinger. (Glad musik) Tryk på dit navn øverst.

Vælg Find min iPhone. , slå Del min placering til, hvis du vil have bestemte venner eller familie til at se din iPhones placering, og vælg find min iPhone. (optimistisk musik) Skift til find min iPhoneToggle på find mit netværk Find din iPhone, selvom den er død eller slukket.

Du skal også tænde den og sende den sidste placering. Hvis 'Send sidste placering' er slået til, kan du se, hvor din iPhone var lige før batteriet løb tør. (Glad musik) Okay, lad os nu gå over, hvordan du finder din iPhone, selvom den er død eller offline, med din iPad.

Find min iPhone fungerer, selvom telefonen er død, men du kan ikke se en placering i realtid. Her skal jeg vise dig, hvordan du bruger Find min app på iPad til at finde din iPhone. For at gøre dette skal du åbne Find min app på iPad.

Tryk på fanen Enheder, og et kort over dine Find mine aktiverede enheder vises. Når din iPhone er slukket, vises den på kortet og sidebjælkerne som en iPhone med en blank skærm. Dette er det sidste sted, din iPhone var, før batteriet løb tør.

Når din iPhone er tændt, vises den på kortet og sidebjælkerne som en iPhone med en aktiv startskærm. Dette viser den aktuelle placering af din iPhone ved hjælp af nærliggende Apple-enheder. Vælg din iPhone fra listen over enheder, og tryk på Rutevejledning for at få rutevejledning til den generelle placering af din iPhone.

Hvis iPhone er offline, men ikke død, kan du trykke på Afspil lyd for at finde din iPhone. Når iPhone er død, kan du tænde den og give mig besked, hvis du har fundet ud af, at du vil sende underretninger og en placeringsopdatering til din iPad, næste gang du tænder din iPhone. Ret nemt. (Glad musik) Okay, lad os derefter tale om, hvordan du finder din iPhone ved hjælp af andres enhed.

Dine venner og familie kan faktisk hjælpe dig med at finde din sidste iPhone ved at logge ind på din enhed på deres iPhone. For at gøre dette skal du bare åbne Find min app på din vens iPhone. Vælg fanen Mig.

Tryk derefter på Hjælp en ven bedt om at logge ind på iCloud i bunden. Hvis du bliver bedt om at logge ind med Touch eller Face ID, skal du vælge Brug et andet Apple ID. Log derefter ind med dit iCloud-id og din adgangskode, og når du bliver bedt om at gemme din adgangskode, skal du ikke vælge app nu for at finde din manglende iPhone.

Når du er færdig, skal du huske at trykke på dit navn i øverste højre hjørne af din vens iPhone og derefter vælge Log ud, død eller offline på en computer. Mange mennesker ender med at lede efter deres mistede og potentielt døde iPhone på deres computer, så her skal du gøre det. Åbn først en browser og naviger til http://www.icloud.com, eller du kan åbne Find min app på din Mac-computer.

Log derefter ind med dit Apple-id og din adgangskode, hvis du bruger http://www.icloud.com, klik på ikonet for at finde iPhone-appen, vælg alle enheder øverst og vælg din manglende iPhone, kortet viser hvor din sidste iPhone er fundet. (Glad musik) Lad os nu dække, hvordan du aktiverer Lost Mode, og hvad det betyder.

Når du bruger den til at finde din mistede iPhone, vil du se en mulighed Når dette er markeret, skal du markere som Mistet vil låse din enhed eksternt og vise en brugerdefineret besked med et telefonnummer, hvor du kan nås. Din Apple Pay deaktiveres, ligesom de fleste meddelelser. Din iPhone kan dog stadig modtage opkald og Facetime-meddelelser markeret som for nylig aktiveret.

I denne tilstand aktiveres dine placeringstjenester eksternt, så du kan finde din enhed i Find min app. Husk, at markering af tabt kræver, at din iPhone stadig har batteristrøm. Hvis din iPhone er død, kan du skifte det mistede mærke, men tilstanden aktiveres kun, når din iPhone er tændt igen og opretter forbindelse til internettet eller bluetooth, mens iPhone stadig har batteristrøm, vil jeg anbefale at markere mistet.

For at gøre dette. Åbn Find min app på din iPad. Vælg din mistede enhed, og vælg Aktiver under Marker som mistet.

Tryk på Næste. Indtast et telefonnummer, som du kan nås, hvis nogen finder din sidste iPhone. Tryk på Næste, indtast en besked, der skal vises på låseskærmen.

Tryk på Aktiver indstillinger, når du bliver bedt om at logge ind på dit Apple-id på din gendannede iPhone. (Glad musik) Okay, det er det til denne artikel. Nu hvor du ved, hvordan du finder din iPhone eller iPad, når den er død, samt hvordan du bruger Find min iPhone i mistet tilstand. (Glad musik) Kvinde: Hvis du har haft glæde af dette, er det et artikobånd og ønsker at se mere, gå til http: // iPhone life.com/insider.

Hvordan løser jeg min placering på Google Maps?

Rette openadresse
  1. Åbn den på din Android-telefon eller -tabletGoogle kortapp.
  2. Søg efter enadresse. Tryk derefter på Foreslå en redigeringRette openadresse.
  3. Flytkorttil bygningens centrum.
  4. Gå ind iadresseInformation.
  5. For at indsende skal du trykke på Send.

Hej alle sammen, rejser du hvor som helst i verden, eller bliver du bare hjemme og vil bruge Google Maps offline? I dag skal jeg vise dig, hvordan det virkelig er nemt. Det er et simpelt trick. Lad os prøve det Hej alle sammen, dette er Ken fra Northern Viking Explorer, og hvis du er ny på denne kanal, handler det kun om at udforske og opdage rejser.

Så i dag vil jeg vise dig, hvordan du kan downloade dine kort til Google Maps, så du kan bruge dem offline, men du har været i dit eget samfund, eller du rejser rundt i verden. De andre gebyrer kan blive meget dyre, og vi vil sikre os, at vi sparer dig penge, og at du har kort med dig hele tiden, især når du er i byer rundt om i verden, der ønsker at sikre dig, at du har et kort med dig og ved, hvor du skal hen? Jeg vil også vise dig nogle wifi-indstillinger. Sørg for, at du ikke downloader disse kort over dit mobilnetværk.

Lad os se nærmere på, så lad os gå videre og åbne Google Maps på vores enhed, og jeg er i Kelowna, British Columbia, Canada, så vi bruger den første metode til at lave et kort over mit hjemområde, så klik på dem tre søjler i øverste venstre hjørne, og dette åbner en menu, og hvis du ruller ned, vil du se offline kort, så fortsæt og vælg det, og der er en knap her, der siger, at du kan vælge dit eget kort. Vi vil presse på for det, og i mit tilfælde viser det et kort over Kelowna, og du kan rulle ind og ud med to fingre og bevæge dig rundt i det område, du vil have i bunden, ikke? Der er en downloadknap. Så du klikker på det, og det downloader kortet til dig.

Det er også ret hurtigt at downloade kortet med alle gaderne og alt på det, når det er gjort. Det viser dig faktisk, hvor længe kortet er gyldigt. Det er gyldigt indtil 15. marts.

Du bliver nødt til at downloade eller opdatere den igen for at holde den kørende efter dette punkt. Så lad os se på den anden metode. Jeg skal faktisk til Guatemala City om et par måneder.

Så lad os downloade et kort til Guatemala City. Så jeg skriver det. Og så snart det kommer op, vil du se navnet på byen skrevet ned her.

Så du trykker faktisk bare på det, og her på højre side vil du se downloadet, så du kan vælge det, bare tryk på det, og igen kommer et kort over Guatemala City op. Jeg forbliver faktisk i blandingen CoSo, jeg sørger for, at der er der og wat Amala City, og så kan jeg se her nede, at 25 megabyte er, hvad kortet skal bruge, og du kan bare trykke på download, og det bliver det i baggrunden Download for dig. Så det betyder at downloade.

Jeg lovede også at vise dig, hvordan du konfigurerer dette. Så du downloader ikke disse kort over dit mobilnetværk. Så klik igen på de tre søjler i øverste venstre hjørne, og klik igen på Offline Maps og heroppe i øverste højre hjørne.

Du vil se et gearlogo igen. Så klik på det, og så snart du åbner det, vil du se dette afsnit, der siger DownloadPreferences, og hvad du vil gøre er kun at indstille dette via Wi-Fi, hvis du ikke har indstillet det andet via Wi-Fi eller mobilnetværk, disse kort kan downloades, mens de er på dit mobilnetværk, hvilket kan koste dig en masse penge, især hvis du downloader i et andet land, og du ikke har nogen reel plan for dette område. Det kan ende med at koste mig en formue.

Så sørg for, at kun Wi-Fi er indstillet. Det er så let at downloade kort til offline brug, det er også praktisk, når du rejser i områder med plettet dækning for at få din telefon til at have disse kort der. Du behøver ikke bekymre dig om at have kortene tilgængelige som når du rejser i udlandet, datahastighederne kan blive meget høje.

Så du downloadede dem på forhånd. Du er færdig. Du har kort, uanset hvor du går.

Håber du nød denne artikel om, hvordan du forudindlæser kort til Google Maps. Jeg ønsker at sikre dig, at du sparer på dine datagebyrer, og selvom du kunne lide denne artikel, skal du sørge for at give den tommelfingre på Viking Explorer, fordi jeg har masser af artikler. Jeg vil meget gerne dele med dig.

chris froome tour de france 2019

Tak fordi du kiggede og passede

Hvordan finder jeg min VPN-placering?

Ping IPadresse

Tilfindeud, hvis dinVPNfaktisk er placeret et andet sted end hvad der hævdes, skal du bruge denne metode. Herinde skal du blot oprette forbindelse til enVPN-placeringog besøg ping.pe. Når du gør dette, kan dufindedin nuværende IPadresseogBeliggenhed.
02/27/2020

Kan du spore nogen på Google Maps?

BrugerGoogle Maps-appAndroideller iPhone, skal du trykke på din konto-avatar øverst til højre på skærmen. Tryk på 'Placeringsdeling' i pop op-menuen. 2.Hvisdet er første gangdudeler din placering,duJeg bliver nødt til at trykke på 'Del placering' på skærmen Opret forbindelse.

Kan jeg spore min telefons placeringshistorik?

AndroidejerekanGooglesporingfunktion lige ud af kassen. Men iOS har brug for en Google-app tilspore din placeringog videresend oplysningerne til tidslinjesiden. Hvis du ikke ønsker at havedin placeringspores, digkangå tilditGoogle-konto og slukPlaceringshistorik.18. 2017.

Hvorfor viser Google maps ikke min placering?

Du skal muligvis opdatere dinGoogle kortapp, opret forbindelse til et stærkere Wi-Fi-signal, kalibrer appen igen eller tjek dinBeliggenhedtjenester. Du kan også geninstallereGoogle kortapp hvis detfungerer ikke, eller bare genstart din iPhone ellerAndroidtelefon.12.30.2019

Hvorfor vises min placering et andet sted?

Hvis dinBeliggenheder baseret på netværksoplysninger og IP, derefter dinBeliggenhedmigjt være anderledes. Hvis du vil have, at din telefon skal visesdetkorrektBeliggenhed, tænd din GPS og brugdetKun GPS. Men dette tømmer dit batteri.

Kan jeg spores, hvis jeg bruger VPN?

Kan jeg spores, hvis jeg brugertilVPN? Ja digkan hvisdubrugen dårligt konfigureretVPN. NogleVPN'erkan ved et uheld afsløre din faktiske IP-adresse gennem DNS-lækager.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Embertech krus - hvordan beslutter du dig?

Hvor meget koster Ember krus hos Starbucks? Nyt Ember rejsekrus Hvid rejsekrus (149,95 $) fra Ember. Ember er perfekt fra første slurk til sidste dråbe og giver brugerne mulighed for at tilpasse deres drik til total kontrol over deres lækre kop gennem berøringen af ​​Ember-appen.

Flerdags cykelture - holdbare løsninger

Hvad har jeg brug for til en cykeltur på flere dage? Gør dig klar til at tage på en multidag- eller uges lang cykeltur kræver en masse eftertanke og planlægning. Behov: 1 sæt hagesmæk / jersey til hver køredag. 1 par sokker til hver køredag. Handsker, flere par anbefales.

Bedste nybegyndercykel - handlingsorienterede løsninger

Hvor meget skal jeg bruge på en nybegyndercykel? Jeg forklarer, hvorfor du skal bruge et rimeligt beløb på omkring $ 1.000-2.000 på en højkvalitets pre-ejet cykel, ideelt lavet i de sidste 5-10 år. $ 1.000-2.000 kan virke som en masse penge for nogle. For andre kan det virke som for lidt. 24.09.2019

Medicinsk bold crunches - omfattende håndbog

Hvilke muskler virker medicinkugleknus? På grund af dets evne til at målrette mod hele kernen, bør den schweiziske ball-crunch være et dagligt syn i din træning. Øvelsen fungerer primært rectus abdominis eller six-pack muskler og den tværgående abdominis. Men når det udføres ordentligt, opfordrer det også muskler, der stabiliserer hofterne og lænden. 28 июн. 2005 г.

Mekaniske fakta - besvare spørgsmålene

Hvad er nogle interessante fakta om at være mekaniker? 13 grunde til at blive en bilmekaniker Dine dage er altid forskellige, du lærer om ny teknologi, og lige når du er færdig med et job, ruller et nyt nyt køretøj gennem garageportene. Der er 240 millioner biler på vej. Du behøver ikke sidde fast bag et skrivebord hele dagen.

Auto tagtelt - hvordan man beslutter

Er tagtelt dårligt for din bil?