Vigtigste > De Bedste Svar > Salg af Fitbit-skala - en løsning på

Salg af Fitbit-skala - en løsning på

Sælger Fitbit stadig en skala?

FitbitAria Air SmartVægte| Butik. Få et mere komplet billede af dit helbred medFitbitAria Air, en brugervenlig smartvægtder viser din vægt og synkroniserer den medFitbitapp hvor dukanse BMI, følg tendenser over tid og mere.

Dette er min ærlige gennemgang af Fitbit Aria Wi-Fi-skalaen. Jeg viser dig, hvordan du opretter skalaen for første gang og forklarer nogle af de grundlæggende funktioner. Der er mange forskellige smarte skalaer på markedet i disse dage, og jeg vil gerne sikre dig, at du er så informeret som muligt, inden du køber en.

cykeljakke anmeldelser

Lad os komme igang. Denne skala kan veje mellem 9 kg og ca. 158 kg. Hvis du ikke falder inden for dette interval, er disse skalaer muligvis ikke noget for dig, jeg har den sorte version af disse skalaer, men du kan få disse i hvidt, hvis du foretrækker det.

Meget vigtigt - der er en Libra advarsel. Brug ikke hvis du er gravid. Brug det ikke, hvis du er barn, og brug det ikke, hvis du har en pacemaker eller medicinsk udstyr.

Den forreste del af vægten er lavet af skinnende glas med noget styling. De har Fitbit-logoet hernede, og i midten er LCD-skærmen omgivet af en metalring. Enhedens bagside har en ujævn bund af hård plast, og hvert hjørne af basen har en lille fod, der holder enheden flad og stabil.

Dette er placeret i batterirummet. Enheden kræver 4 x AA-batterier, og disse er inkluderet i emballagen. Sættet med AA-batterier til disse skalaer skal vare omkring et år.

Hvis du ser på funktionslisten bag på kassen, annonceres denne skala for at måle 4 ting; Magert masse, vægt, kropsfedt og BMI. Efter at jeg havde opsat og afvejet skalaen, viste skalaen kun to målinger; Vægt og kropsfedtprocent. Hvis du går ind i appen og klikker på en bestemt knap, har du mulighed for at se dit BMI, men jeg kunne ikke finde mager kropsmasse nogen steder i appen.

Nogle af de andre smarte skalaer, du kan købe, viser dig en hel række forskellige målinger. Ligesom din muskelmasse, vandprocenten, dit viscerale fedt. Selvom disse er teoretisk nyttige, er det ærligt talt mere marketingflow end noget andet.

Generelt er de statistikker, der virkelig betyder noget for dig, din vægt og kropsfedtprocent. Disse skalaer måler dette for dig. Mange af de smarte skalaer, du kan købe, bruger Bluetooth til at oprette forbindelse til mobiltelefoner.

De Bluetooth-tilsluttede vægte er ret effektive, men disse skalaer går et skridt videre og opretter forbindelse direkte til dit huss WiFi-forbindelse, hvilket betyder, at du ikke behøver at have en mobiltelefon rundt, når du bruger skalaen, og du behøver ikke engang at have en mobiltelefon til at indstille disse skalaer; Jeg har prøvet disse skalaer ved hjælp af. oprettet Fitbit-app, men det fungerede ikke så godt. Jeg anbefaler at opsætte dette via weblinket.

Jeg viser dig, hvordan du gør det nu. Åbn først en webbrowser og naviger til følgende webside. Jeg tilføjer et link i beskrivelsen nedenfor, placer skalaen på et hårdt gulv og sørg for at du er tæt nok på din router til et stærkt WiFi-signal, fjern et batteri og vent 10 sekunder, før du sætter det ind igen.

Vend skalaen, så vises en meddelelse om, at installationsprocessen nu er aktiv. Vægten sender derefter en WiFi-forbindelse, som din computer kan oprette forbindelse til. Gå til dine WiFi-indstillinger, og opret forbindelse til skalaen.

frisk barberede ben

Når du har forbindelse til WiFi, skal du blot følge instruktionerne på skærmen, og denne skala er på ingen tid overhovedet og arbejder på at måle kropsfedt og bruges på dit WiFi-netværk en teknik kaldet bioimpedansanalyse. Dybest set sender det elektriske strømme gennem din krop for at måle, hvor hurtigt den aktuelle strøm vender tilbage til skalaen. Den bruger den lille elektriske strøm til at tage dens målinger.

For at dette skal fungere korrekt, skal du være barfodet. Brug af denne skala uden bare fødder registrerer kun din vægt. Du kender nogle skalaer, før du træder på dem.

Du bliver nødt til at vække hende ved at trykke på eller trykke på skalaen for at hende kan tænde, inden du træder på skalaen. Dette er ikke tilfældet med disse. Du kan træde direkte på skalaen, og din vægt måles med det samme.

Det er praktisk og praktisk. Det er bare et ekstra skridt, som du ikke behøver at tage. Du kan bruge Fitbit-appen til at ændre nogle indstillinger, såsom vægtenheden.

frie vægte vs maskinundersøgelser

Du kan ændre dette fra pund til kg eller sten. Med disse skalaer kan du oprette forskellige brugere, og i teorien skal skalaerne automatisk genkende, hvilken bruger der sprang på skalaerne og derefter sende dataene fra denne vægt. ind på brugerens konto.

Dette fungerer ikke så godt, når du har to brugere med samme vægt. I dette scenarie, mens du vejer, skal du sørge for, at dit navn er valgt, før informationen sendes, og du kan nemt ændre dette ved at trykke på skalaen. Når vejningen er afsluttet, vil du se, at enheden uploader dine data.

Når vejningen er afsluttet, vises et flueben på skærmen for at bekræfte, at upload er vellykket. Derefter kan du hoppe ind i appen og spore dine fremskridt for at se, hvor meget vægt du har fået eller mistet over tid. Hvis du bruger et Fitbit-ur eller fitness-tracker og bruger det til at spore dine daglige trin og aktiviteter, passer denne skala rigtig godt ind i din hverdag, fordi du bare kan gå til den ene app og se alle dine data ét sted.

Alt, hvad jeg hidtil har nævnt om disse skalaer, har været ret positivt, og de fungerer rigtig godt. Bare et par ting, der ikke er så gode ved denne skala, og den første er glasfinishen. Når du først får det, er det pænt og skinnende, men over tid vil fingeraftryk eller tåaftryk forlade temmelig hurtigt, og det ser ikke så godt ud.

Hvis du vil have vægten til at se flot og skinnende ud, skal du rengøre vægten regelmæssigt, ellers ser den sådan ud. En anden ulempe er nøjagtighed. Disse skalaer måler din vægt ret godt, men for kropsfedtprocent er dette kun et skøn.

Stol ikke på disse resultater, og hvis du vil have en rigtig nøjagtig aflæsning af din kropsfedtprocent, bliver du nødt til at bruge skydekalibre eller lignende. Dette er ikke en kritik af disse skalaer, men snarere en kritik af intelligente skalaer generelt. Da alle smarte skalaer fungerer på samme måde og ikke er så nøjagtige, er dette kun et skøn, men hvad du kan bruge denne kropsfedtprocent til er at spore dine fremskridt over tid.

Selvom nummeret måske ikke er nøjagtigt nøjagtigt, skal trendlinjen være en nøjagtig gengivelse af, om du mister eller får kropsfedt. Personligt synes jeg smarte skalaer som denne er fantastiske. De er praktiske og nemme at bruge, og de er gode til at holde styr på dine fremskridt over tid.

Hvad jeg især kan lide ved disse skalaer er, at de opretter forbindelse via WiFi og ikke som mange andre konkurrenter via Bluetooth. Jeg synes, det er meget bedre, fordi det ikke stoler på, at din telefon opretter forbindelse, og hvis du er interesseret i nogle af disse bluetooth-smarte skalaer, har jeg lavet nogle anmeldelser på dem. Jeg viser artiklerne på skærmen nu, jeg er glad for at du ser denne artikel og håber det hjalp dig, hvis du overvejer at abonnere.

Vi ses i den næste artikel. Skål.

vinterpendlingscykler

Stop fitbit med at sælge vægte?

DetFitbitLuft 2varfor nylig ophørt, men hvis du kan finde det, får du et godtvægthvis du allerede er integreret iFitbitunivers.

Er fitbit-skalaer gode?

DetFitbit AriaLuft er til prisbevidste mennesker, der ikke stoler på andre smarteskalaerfodring info i deresFitbitapp og vil meget hellere have engodtkvalitetFitbitprodukt til at udføre dette job. For dem erFitbit AriaLuft er engodtvalg. Bortset fra det er det et solidt og attraktivt badeværelsevægt.

Hvilken Fitbit-skala er bedst?

Fitbit Aria Air

Hvad er forskellen mellem Fitbit Aria 1 og 2?

IfølgeFitbit, detAria 2 erlettere at konfigurere via Bluetooth direkte på din smartphone ved hjælp afFitbitapp end originalenLuftog giver mere nøjagtige aflæsninger. DetAria 2 erogså i stand til at genkende op til otte brugere, hvilket gør det muligt at dele en enkelt enhed med flere familiemedlemmer.28.08.2017

sover med tv på

Hvor nøjagtig er Fitbit Aria 2-skalaen?

Prøv at se denne video på www.youtube.com, eller aktiver JavaScript, hvis den er deaktiveret i din browser. Bundlinjen:Fitbit Aria 2ser ud til at måle vægten nøjagtigt (til 0,2 pund) og er i stand til at give ensartede målinger af både vægt og kropsfedtprocent.

Har du brug for en Fitbit for at bruge Fitbit-skalaen?

Bedste svar: Nej nogenkantræde påvægtog det giverduen nøjagtig læsning. Hvisdu vil havefor at holde styr på din vægt,dullbrug fordetFitbitapp på din smartphone.28. 2019.

Er Renpho-vægte det værd?

1. Mest nøjagtigevægt. Den slankeRENPHOBluetooth kropsfedtvægtsynkroniseres direkte til din telefon og sporer 13 forskellige målinger af kropssammensætning, inklusive kropsvægt, BMI og kropsfedtprocent. Disse foranstaltninger kan være særligt værdifulde til at spore andre målinger af fremskridt og sundhed udover kropsvægt.

Er Fitbit Aria-skalaen det værd?

DetFitbit Aria2 Wi-Fi Smartvægter et attraktivt udseendevægtder let parres med telefoner og effektivt sporer fitnessmål. Men sammenlignet med andre muligheder er det muligvis ikkeværdiomkostningerne, medmindre du allerede er enFitbitbruger.03.12.2019

Måler Fitbit Aria 2 muskelmasse?

Aria 2 målerlegememasseved hjælp af bioimpedansanalyse, der sender et lille elektrisk signal gennem kroppen.Gørikke brugeLuft 2hvis du har et implanteret medicinsk udstyr såsom en pacemaker.

Er der en Fitbit-skala med et målebånd?

Etekcity Bluetooth kropsfedtvægt, Smart BMI vægtvægt Digital badeværelses trådløs skala, kropssammensætningsanalysator til 12 vigtige målinger med smartphone-app, baggrundsbelyst skærm, kropstape måling inkluderet, 400 kg - hvid. . . . .

Hvordan fungerer Fitbit Aria smart skala?

Produkt beskrivelse. Helt forskellig fra din fars gamle nålevægt bruger Fitbit Aria WiFi Smart Scale avanceret teknologi til at spore vægt, magert masse, kropsfedtprocent og kropsmasseindeks, så du kan se alle de tal, du har brug for for at begynde at leve en sundere livsstil.

Hvad skal jeg gøre, hvis din Fitbit-skala er brudt?

Hvis det tilfældigvis er mere end 1 år efter, du har købt det, heldigvis, er Fitbits svar 'desværre er din skala brudt, og der er ikke noget, vi kan gøre ved det'. Tusindvis af forbrugere har dette problem, det er overalt på Fitbit-fejlfindingstavlerne, og alligevel tilbyder Fitbit ingen løsning.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykeldoping - løsninger på problemerne

Hvilken type doping bruger cyklister? Cyklistenes favorit erythropoietin har forårsaget næsten tre gange så mange forbud som den næste mest populære PED. Lance Armstrong kaldte EPO for 10% -er og et lægemiddel, som du simpelthen var nødt til at tage. Det øger strømmen af ​​røde blodlegemer og ilt til musklerne for mere kraft og energi.

Hund og cykler - hvordan man håndterer

Er det ulovligt at cykle med din hund? NSW-lov. I henhold til NSW Road-reglerne må en cykelrytter ikke føre et dyr i snor, heller ikke ved fastgørelse, mens cyklen bevæger sig. Dyr skal sidde eller opbevares i passende områder.

Rabat på elektriske cykler - holdbare løsninger

Hvad er den bedste billige elektriske cykel? De bedste billige e-cykler, du kan købe, den bedste værdi. Aventon Pace 350. aventon.com. $ 1.099,00. KØB NU. Affordable Cargo Hauler. Rad Power Bikes RadWagon. radpowerbikes.com. 1.699,00 $. KØB NU. E-fedt. Sondors X. sondors.com. 1.199,00 $. Køb nu. kan opbevares. Blix Vika + blixbikes.com. 1.599,00 $. Letvægts. Propella V3.4. propella.cykel. $ 1.299,00.15. 2020.

Yeti-cykler til salg - typiske svar og spørgsmål

Er Yeti-cykler gode? Seriøst, de er virkelig gode cykler, og ja, de er også dyre, men hvis deres geo passer til dig, og du kan lide, hvordan de kører, er det det der betyder noget.

Bedste komfortcykler - omfattende håndbog

Hvad er forskellen mellem en cruiser cykel og en komfort cykel? En komfortcykel er bedst egnet til langsomme, afslappede forlystelser langs fortovet. En cruiser-cykel vil ofte være udstyret med et højt sæde- og styrearrangement. Hvad er en cruiser-cykel bedst til? Cruiser-cykler er ideelle til både bykørsel og nogle lette stiudflugter.