Vigtigste > De Bedste Svar > Fast tøj - hvordan man løser det

Fast tøj - hvordan man løser det

Hvad bærer fixie-ryttere?

Mestfixie rytterebehøver intet mere end en t-shirt og deres kærestes jeans tilridningi, men hvad hvis du faktisk vil have det godt? I min ungdom, da jeg pendlede 20-40 km om dagen, valgte jeg baggy bukser. Det gjorde ikke ondt, at jeg også var en massiv fan af Madness.7. mar 2011Hvis du vil cykle, har du brug for cykeludstyr, ikke? Cykeltrøje, cykelshorts. - Nej, nej, nej, du behøver ikke ligne en cyklist for at cykle. (klemmer fingrene) Der er mange forskellige tøjmuligheder.

Det, du bærer, er helt op til dig - men hvad er det bedste, og hvad går du glip af, når du ikke bruger andet cykeludstyr end seriøst poseringspotentiale. - Ja, heldigvis sendte SHIMANO os et øjebliksbillede af deres S-PHYRE-sortiment, så vi kan forklare det ældgamle spørgsmål om Lycra vs. Baggies for dig. (intens musik) (rockmusik) - Så først og fremmest, hvorfor er cykeludstyr overhovedet tæt? Første plads? - Fordi det naturligvis får dig til at se godt ud.

Jeg mener bare se på os - Okay, det kan være en faktor, men jeg tænkte lidt mere praktisk. Stramt tøj gør dig hurtigere. (Rockmusik) - Ja, det er sandt.Det er en stor fordel ved Lycra. Ikke at vi går ind for at ride rundt i en aerodynamisk romper hele tiden, men forskellen Forskellen mellem veltilpasset cykeltøj og baggie shorts og en trøje er stor. Ret, du kan mærke forskellen, stor.

Og hvis du vil måle det, kan du sandsynligvis finde det op til 2 km i timen hurtigere uden ekstra indsats. - Nå, det snuser ikke på det, men hvad hvis hastighed ikke er din ting? Nå, effektivitetsbesparelserne, hvilket betyder, at du faktisk kan fortsætte med at køre for den samme indsats, og det er netop derfor, cykeltøj har udviklet sig til det, det har. Fra tætsiddende uldtøj og med rette.

Og hvis du ser på moderigtigt tøj, vil du opdage, at der er gjort alt for at gøre pasformen så god som muligt, ingen baggie stykker, det vil sige den passer som en anden hud - hvilket også har andre fordele. også fordi måske ikke alle af os vil være hurtige nok til at mærke de fulde fordele ved aerodynamik, og mange af os bryr os heller ikke rigtig, men stramt kan også betyde behageligt. Løstsiddende tøj kan undertiden trække sig sammen og derfor føre til trykpunkter, der c.På tæt beklædningsgenstande har stoffet imidlertid ikke en tendens til at bevæge sig, hvilket betyder at du altid ved, hvor sømmene vil være. Derfor kan producenter flytte dem til områder, hvor de ikke vil skabe problemer, som f.eks. Under din bum - og når du kombinerer det med polstring i shortsen, som i dette tilfælde er virkelig avanceret, har den variabel tykkelse, ventilation og Form, så den forbliver på plads og forhindrer, at den klumper sig sammen, hvilket betyder, at du kan køre i komfort meget længere. På dette tidspunkt, Katherine, er det ret værd at bemærke, at på grund af deres tekniske navn kan pads eller shammies være meget forskellige mellem mænd og kvinder på grund af vores forskellige fysiologier dernede. (Latter) - Tak for afklaringen om Sy. - Det er en fornøjelse. (Rockmusik) Under alle omstændigheder, tilbage til komfort og en tæt pasform, er moderne cykeltøjsstof også super åndbart.

I dette tilfælde brugte S-PHYRE det, de kaldte dry-touch, hvor stoffet faktisk tilføjer fugt fra huden til stoffets yderkant, så du kan forblive mere behagelig. Stoffet er også super let og tørrer hurtigt. - Og sidst men ikke mindst, dette er en stor og noget, der ikke får - Cyklister, der klør sig i hovedet, er skulderstropperne eller bibshortsen - Ja, aldrig, aldrig udstilles, det skal siges, de er der for at bygge bro et hul her mellem shorts og jersey, når du læner dig frem på cyklen, og også for at undgå et linning, der faktisk kan grave ind igen, når du gør på cyklen. - Og bare for at gentage det igen, Sy, aldrig, må aldrig bæres udenfor. - Aldrig. (Popmusik) - Okay, så Lycra er hurtig og behagelig, hvorfor skulle du så have noget andet på? - Fordi du måske ikke vil se sådan ud. - Nogle gange overlader Lycra ikke meget til fantasien.

Baggie shorts er en fantastisk måde at køre i stil på, mens du beskytter din beskedenhed. Men lad mig sige, ikke alle løstsiddende shorts er skabt lige Effektive shorts vil helt sikkert være mere behagelige - Ja, kombiner noget som dette med bibshorts nedenunder, og du ofrer ikke komforten. Bare sørg for at du ikke kan se stropperne. (Popmusik) - Det er ikke kun shorts, der kan være ride-specifikke.Som enhver, der nogensinde har trænet med en standard bomuldst-shirt, ved, er tekniske stoffer et must her. Ligesom det tætsiddende tøj hjælper de virkelig med at væge din sved væk fra din hud og holder dig kølig og tørrer også meget hurtigt for at undgå den fugtige skjortefølelse. Undskyld, Sy. (mærkelig musik) - Ah, ikke igen.

Seriøst kan vi ikke slette optagelserne? (Sukk) Du skal også skære med en cykelposition i Men i det væsentlige med ydeevne materiale og derefter den pasform, der skal arbejde i en cykelposition uden at blive fanget i din sadel eller forårsage dig meget besvær, taber du kun til Lycra i med hensyn til hastighed og opbevaring. - Ah ja, opbevaring.En cykeltrøje har normalt tre baglommer, der er perfekte til transport af dagligvarer, måske en minipumpe og et ekstra rør, endda et ekstra lag eller to.

Med Baggys får du det ikke længere. Eller i så fald vil din trøje dingle rundt om dine knæ. Mens shorts som disse giver dig noget lagerplads, har du sandsynligvis brug for lidt mere, så du kan binde dig selv eller din cykel rundt i en ekstra taske. (Rockmusik) - En tredje overvejelse er, at Lycrais efter min mening er let at lag på for skiftende forhold.

For eksempel kan armopvarmere og benopvarmere, som bogstaveligt talt er stofrør, gøre en stor forskel for din generelle varme ved at omdanne korte ærmer til lange ærmer og derefter være i stand til at tage dem af meget hurtigt, de smutter i næsten ingenting og sæt dem i din baglomme, mens du varmer op - Du kan bruge dem med baggies, men det er bare ikke helt det samme - Uanset om du bruger baggies eller lycra, hvis du kører under skiftende forhold, synes jeg det er vigtigt at medbringe en tynd vind- eller vandtæt jakke eller vest med dig. De samme regler gælder, hvis du går hurtigt, vil du have noget, der passer godt. Når du vælger Baggies, vil du have noget, der følger med det, også æstetisk. (Lynlås) - Så hvis hastighed ikke er vigtig for dig, og du kan lide at bære tasker på din cykel for de ting, du ellers ville have i din taske, så er der virkelig ingen grund til, at du ikke kan bære baggys - ja det koger i det væsentlige ned til hvordan du vil have din cykel til at se ud.

Hvis du vil ligne en cyklist, der kan tygge miles og måske køre lidt, så brug Lycra. - Og hvis du vil se ud som en cyklist, der prioriterer smil frem for miles, fortæller baggys denne historie. - I slutningen af I løbet af dagen er der mange muligheder for cykeludstyr.

Alt du skal gøre er at vælge det, du bedst kan lide, og vælge noget, der er specielt designet med tanke på ridning, fordi du vil føle fordelene ved cykelspecifikke stoffer og pasformer, hvad enten det er Lycra eller baggies. Katherine, hvad er din personlige vinkel mellem Lycra og Baggies? - Jeg er omkring 75% baggies, de fleste af mine off-road-forlystelser - Virkelig? Jeg kører på min mountainbike og har dybest set meget stramme baggys på dette tidspunkt. (Latter) Ja alligevel, vi er virkelig glade for at se, hvad du kører, så lad os vide i kommentarfeltet, er du baggies eller er du lycra? - og vi har en anden god artikel til dig, den er flad mod drop barer, her nedenfor.

Er fast gear farligt?

Hvis du har bremser, så afixieer ikke merefarligtend en enkelt hastighed, når du først er vant til ikke at kunne køre. Kort sagt, på enfixie, hvis cyklen bevæger sig, skal du træde i pedalerne.30. maj 2013

det åh nej, vent hernede. Jeg var en plet. Jeg blev overkørt.

fosfater i fødevarer

Jeg genkendte ikke Embera. WhoaHeyhey, du gik ikke så hurtigt, fordi alle krydser sporet fra overalt, og der er masser af mennesker, og trafiklysene er ikke ligefrem pålidelige, og hulene glemmer ikke nu Ceylon var ham. Du skal dig Ali, vi skulle gå ned Det tager en Mens du bevæger dig igen por que por que por que que, kommer du på dit spor. Yeah sikkert.

Det er ja, det er Reforma, så lad os gå, gætte lige igennem formularen for at gå hele vejen til Polanco og se banandrabingen og alt det der. Åh, lad os vente cuenta strengt Okay Så jeg vil ikke komme på den røde bus Ikke kun fordi de ikke nødvendigvis stopper, når dette er hele formatet for enkle cyklister. Er det resterende, der er smukt?

Er cykler med fast gear ulovlige?

'Følelse af kontrol' Michael kører enfixie- tilfast-hjulcykel- uden forbremse. Dette erulovlig. Bagsidenfast hjulaf enfixie- som en rytter kan bremse ved hjælp af pedalerne - tæller som en bremse.24. aug 2017

Hvilket udstyr er en fixie i?

På overfladen,fast gear(fixie) ogenkelt hastighedcykler er meget ens. De har begge en enkelt frontring og bageste tandhjul, hvilket betyder, at de stort set kun har engear.3. aug 2016

Hvorfor er fixies så populære?

I den digitale tidsalder, hvor alt hvad du ønsker er noget simpelt og pålideligt, ligesom den cykel, du havde, da du var barn, der fik arbejdet gjort.Fixieskan hjælpe dig med at købe ind i denne enkelhed uden at skulle betale for udgiften. Pedal hurtigere, du går hurtigere. Pedal langsommere, du går langsommere.

Hvorfor er fixies så hurtige?

Når det kommer til hastighed, er fast gear (fixie) og landevejscykler har mange relevante funktioner til fælles. De har tendens til at have de samme glatte, tynde hjul for reduceret vejmodstand og en mere aerodynamisk profil. Deres rammer er lette, hvilket gør det lettere at accelerere.20. december 2020

Er cykler med fast gear hurtigere?

Oprindeligt besvaret: Er enfixie hurtigereend enenkelt hastighedfrihjul? Der er absolut ingen forskel mellem afast-gearog udstyret med et frihjulsingle-speed cykel. Når du træder på et frihjulcykel, der er ingen relativ bevægelse mellem kædehjulet og hjulet - ligesom enfast gear.

Hvad er en fixie-cykel god til?

Fast-cykler er gode vintercykler, men de er også fremragende byture, forudsat at du ikke behøver at tackle lange, stejle bakker. Manglen på skiftere betyder, at der er en færre distraktion, og evnen til at kontrollere din hastighed direkte gennem transmissionen giver dig ennyttigekstra grad af kontrol.6. maj 2021

Skal jeg prøve Fixed Gear?

Fast-gearcykler er gode vintercykler, men de er også fremragende byture, forudsat at du ikke behøver at tackle lange, stejle bakker. Manglen på skiftere betyder, at der er en færre distraktion, og evnen til at kontrollere din hastighed direkte gennem transmissionen giver dig en nyttig ekstra grad af kontrol.6. maj 2021

Hvordan vælger jeg en fixie?

Da der kun er et gear på enfixie,vælgerden bedste er vigtig. Du bliver nødt til at afveje, hvordan du vil træde (hvor hurtigt du træder), hvor du kan lide at køre (bakkerne eller lejlighederne eller begge dele) og have en fornemmelse for, hvor fit du er (stærkere ryttere kan håndtere højere gear og skruestik omvendt).

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Radcity cykel anmeldelse - varige løsninger

Er RadCity-cykler gode? RadCity 4 imponerede os med sin usædvanligt behagelige og glatte kørekvalitet. Denne cykel har forudsigelig håndtering og en pænt dæmpet følelse takket være sin forreste affjedring og omkredsede dæk. Den har også en afslappet geometri, rigeligt justeringsområde i sædepinden og stammen, plus en behagelig sadel og ergonomiske greb. 3 авг. 2020 г.

Cykling til skolen - hvordan man beslutter

Er det sikkert at cykle til skolen? På individuelt niveau kan gå og cykling øge elevernes sundhed, fysiske aktivitet og endda deres koncentration i skolen. Jo flere studerende, der går eller cykler, jo færre biler på vejen omkring skoler, hvilket kan minimere sikkerhedsrisici og mindske luftforurening.

Quick release-cykel - almindelige spørgsmål

Hvad er en hurtig frigivelse på en cykel? Hurtig frigivelse eller gennem aksel? En hurtigudløsningsaksel har en 5 mm stang med en kamstang på den ene side og en møtrik på den anden, og dens funktion er at lade dig fjerne hjulet på din cykel uden brug af værktøj. En hurtigudløsningsaksel giver dig også mulighed for at fjerne hjulet uden at fjerne akslen.

Byg din egen cykel - holdbare løsninger

Er det billigere at bygge din egen cykel?

Bedste cykeltrøjer - søg efter løsninger

Hvad skal jeg se efter i en cykeltrøje? Se efter vandmodstand, vindblokering og åndbarhed afhængigt af hvornår og hvor du skal køre. Hvis du foretrækker naturlige fibre, skal du passe på cykeltrøjer lavet af merinould. Merinofår har tilpasset sig kolde vintre og varme somre, så deres uld er naturligt fugtgivende og forbliver varm, når den er våd.

Cykelposition - levedygtige løsninger

Er cykling dårlig for kropsholdning? Cykling og siddende er ikke det samme; cykling styrker dit kardiovaskulære og muskuloskeletale system, mens siddende ødelægger begge dele. Problemet er, at cykling og siddende forårsager lignende ubalancer i musklerne; en afrundet kropsholdning, en 'fast' og stiv øvre ryg og stramme hofter (især hoftebøjere) .24 авг. 2016 г.