Vigtigste > De Bedste Svar > Madsporing - pragmatiske løsninger

Madsporing - pragmatiske løsninger

Hvilken madsporingsapp er bedst?

DetBedstErnæringAppsaf 2020
  • Næringsstoffer.
  • MyFitnessPal.
  • MyNetDiary.
  • MyPlateKalorieTæller.
  • Næringsfakta.
  • KalorieTæller &Diæt Tracker.
  • ProteinTracker.
  • superfood.
25. aug 2020Så du vil spore kalorier, ikke? Brug af en app er langt den nemmeste måde at gå, men der er så mange at vælge imellem. Der er flere af dem. Spørgsmålet er, hvordan vælger du, hvilken app du vil bruge.

I dagens artikel vil jeg diskutere de to mest anvendte apps, som jeg bruger i øjeblikket, og at jeg anbefaler mine klienter, at jeg tror, ​​du kan få mest muligt ud af. Du kender mig ikke. Mit navn er Dustin Williams, og for de bedste tip til ernæring, sundhed og fitness abonnerer du på min kanal, skal du trykke på den lille beskedklokke, så du får besked, hver gang jeg sender en ny artikel.

Og der er en hel del apps derude, og de fleste af dem skal lære dig det grundlæggende om, hvad du har brug for for at få gode resultater. Når det kommer til at spore dine kalorier, spore dine makronæringsstoffer, uanset hvad du sporer, skal det stort set give dig alt hvad du behøver, uanset hvilken app du bruger, nogle vil være bedre af forskellige årsager. Nogle ikke så gode.Den første ting, jeg vil sige, er, at jeg ikke har forbindelse til nogen af ​​disse apps. Dette er bare de apps, jeg i øjeblikket kan lide baseret på min brug, baseret på mine anbefalinger til mine kunder og den feedback, jeg får. De to, som jeg kan lide, den ene er den øverste app, der er helt gratis, og den anden vil være en betalt app.

Og jeg vil diskutere forskellene mellem de to. Som tidligere nævnt skal de fleste sporingsapps have nogle af de grundlæggende funktioner. Du vil være sikker på, at den f.eks. Kan scanne din stregkode, så maden uploades automatisk.

Du vil sikre dig, at du kan kopiere din forrige dag. Så hvis du spiser mange af de samme fødevarer igen og igen, kan du kopiere og ændre, hvad du spiste mandag til tirsdag. Hvis det er nødvendigt.

kvinder cyklerDet gør mange ting lettere. Du vil sikre dig, at den har en opskriftfunktion, så du kan indtaste opskrifter, som du bruger regelmæssigt. De fleste af disse grundlæggende ting skal være i næsten alle apps.

Selvfølgelig er de inkluderet i begge de apps, jeg skal tale om i dag, men du vil sørge for, at nogle af disse grundlæggende er på plads, især at denne stregkodescanner er den nemmeste for dig. gå igennem og sørg for, at den har et rimeligt antal muligheder. Uh, når du skriver noget ind, for eksempel når du går ud og spiser som nationale kæderestauranter eller fastfoodrestauranter, er noget lignende meget lettere at holde styr på.

Så start med min gratis top-app. Hvad jeg vil anbefale kaldes et kronometer. Denne app er udtrykkeligt en gratis app.Nu er der en betalt version. Jeg anbefaler normalt ikke den betalte version til nogen af ​​mine kunder. Jeg har brugt det før.

Det har ikke rigtig alt, hvad du har brug for, medmindre du bare vil betale for det. Men den gratis version giver dig absolut alt hvad du behøver og inkluderer alle de grundlæggende ting, jeg nævnte. Her er hovedårsagen til, at jeg kan lide kronometre for hver enkelt person, jeg er stødt på.

Og jeg stillede ham dette spørgsmål: Fik du dine mikronæringsstoffer ned? Har du nogensinde registreret dine vitaminer og mineraler? Har du nogen idé om, hvor meget af hvert mineral du får? Og normalt er svaret nej, det har jeg aldrig gjort før. Jeg har aldrig været opmærksom på det. Jeg prøvede lige at tage et multivitamin, noget i den retning.

Okay Og ingen dom her. Jeg har ikke sporet de fleste af mine mikronæringsstoffer i lang tid, men hovedårsagen til, at jeg kan lide kronometre, er, at det gør netop det for dig. Og det er stadig inkluderet i den gratis version af denne app.

Det gør det godt, for så kan du se tilbage og sige: Åh, jeg får altid ikke nok, uanset vitamin og mineral, får jeg ikke nok zink. Jeg får ikke nok. D-vitamin Jeg får ikke nok magnesium, uanset hvad du får.

Og du kan se på gennemsnittet over en uge, for hvis du ikke får nok vitaminer og mineraler på en dag, vil det normalt ikke forårsage problemer. Det skal nok gå. Du får ikke nok C-vitamin uge efter uge, måned efter måned, og det bliver mere og mere problematisk.

Og du kan se på disse gennemsnit og sige, åh, ja, sidste uge, sidste måned, jeg har ikke fået nok af det, så du kan finde ud af, om jeg måske har brug for at tilføje noget eller tilføje en mad, der indeholder en masse indeholder dette specifikke vitamin og mineral. Så rigtig dejligt. Det er bare en ekstra ting at se på.

Vi bør sandsynligvis være opmærksomme på dette i det mindste lidt for at sikre, at vi ikke skaber langsigtede fejl. Og det er hovedårsagen til, at jeg virkelig elsker og anbefaler denne app, at folk virkelig bliver vant til det, for når de er fortrolige med det grundlæggende i at registrere kalorier, makronæringsstoffer og alt at passe på, er de gode at gå overvej. samt en slags næste niveau for at passe på din diæt. En negativ bivirkning ved at bruge kronometeret for mig er, når det indtaster dine kalorier for dig, og det giver dig et kalorieinterval.

Jeg er ikke en stor fan af dem, der bruger dem. Jeg lavede faktisk en artikel, der viser, hvordan man beregner dit kalorieinterval. Hvis du leder efter fedt tab, tilføjer jeg et link til denne artikel i beskrivelsen nedenfor.

Tjek det ud. Hvis du har brug for hjælp til at skabe et godt kalorieinterval specifikt til fedtreduktion, vil jeg ikke anbefale at bruge denne app til dette formål. Du vil komme med et kalorieinterval, øh, forskelligt fra at bruge denne app, det ville være den eneste ulempe, men Chronometer, den gratis app, som jeg anbefaler rigtig godt til at spore vitaminer og mineraler.

Plus alle de grundlæggende ting, der nu går ind i den næste app, hedder min bedst betalte app, som jeg vil anbefale, Carbon Diet Coach. Det er en rigtig solid app. Jeg brugte det alene i et par måneder.

Jeg har anbefalet det til nogle af mine klienter. Det er en rigtig god app. Du betaler, jeg vil gerne sige, at det var ni 99 om måneden.

Citér mig ikke om det, men det skal være ret tæt. Det blev skabt af en mand ved navn Lane Norton og et par andre mennesker. Og jeg fulgte sporet i mange år.

Han udgiver en masse rigtig godt videnskabsbaseret indhold. Igen er jeg ikke forbundet til ham eller hans app. Jeg kan bare godt lide denne app efter at have brugt den.

Igen anbefale det til visse mennesker. Igen har det alle de grundlæggende funktioner, som jeg nævnte, at alle disse apps skulle have, men når du kommer ind i den betalte version af denne app, hvad du i det væsentlige får, er, at det er virkelig, virkelig godt, at det forfiner din kost baseret på anbefalinger om de fremskridt, du opnår. Den måde, du indtaster din vægt på, bruger forskellige sporingsfaktorer, uanset om du gør noget eller ej.

Så hvis dit mål er fedt tab, og du vejer dig hver dag, ville jeg se nøje på, hvad du vejer, og se om du gør fremskridt, og om du ikke gør nogen fremskridt. Vi begynder derefter automatisk at justere dine kaloriebehov baseret på at prøve at nå dit mål. Det gør det meget smukt.

Hjælper dig med at bryde plateauer. Det fortæller dig, hvornår du skal foretage ændringer, og hvornår ikke når du har lyst til at gøre de fremskridt, du skal gøre, hvilket er virkelig rart. Jeg har ikke set andre apps, der gør dette.

Det kunne være, men i så fald er jeg ikke klar over det. Jeg synes, det er en rigtig, virkelig sej funktion. En af de andre funktioner, som jeg virkelig kan lide ved denne funktion, er at når det kommer til kalorisporing, forstår de fleste, at du ikke behøver at ramme din kaloritælling perfekt.

Hver dag. Det handler snarere om, hvad du har gjort i gennemsnit i løbet af ugen. Så den store ting ved det er, at dit kalorimål er 2000 kalorier, og jeg fylder bare tal.

Men hvis dit mål er 2000 kalorier om dagen, og du går over den ene dag af en eller anden grund, faldt du måske af for dagen eller hvad som helst, og du endte med at spise 2200 kalorier. Hvad denne app derefter automatisk gør for dig, er at det tager det overskydende kalorieindhold for den dag og begynder at beregne det, så du spiser lidt mindre i løbet af de næste par dage, så dit ugentlige gennemsnit stadig er 2000 kalorier. Og det gør dette automatisk for dig, hvilket er en rigtig god funktion for at være ærlig, for de fleste af os er alle mennesker.

I sidste ende gik vi forbi, når vi ikke skulle, vi laver fejl, vi spiser ting, du kender, nogle gange mere, end vi skulle. Og det er fint. Det er fordelen ved at udnytte dette.

Det giver dig mulighed for stadig at ramme kalorieområdet, da alt automatisk justeres for dig. Så igen, det er en rigtig god app. Det er en betalt.

Du får meget mere ud af det, hvis du er villig til at betale $ 10 pr. Måned for det. Uh, men jeg vil meget anbefale det. Så kronometeret er bestemt den bedste gratis, og derefter er CO2-diætcoacheren den bedst betalte.

Nå ved du, mine yndlingsapps, som jeg bruger og anbefaler til mine klienter til sporing af kalorier, men permanent vægttab er mere end bare registrering af kalorier. Yo-yo diæt regime guide til at hjælpe dig med at afslutte yo-yo diæt, helt gratis. Jeg giver dig det.

Alt du skal gøre er at gå til min hjemmeside, klikke på linket og downloade det igen. Helt gratis hjælper det med at påpege de top 10 trin, jeg anbefaler at stoppe jojo-dietten og udvikle en ernæringsmæssig livsstil. Se på det.

Forhåbentlig vil det være nyttigt for dig. Og hvis du kunne lide artiklen, ville jeg være meget glad for den. Hvis du trykker på lignende-knappen og abonnerer på kanalen, del artiklen, men ellers ses vi i den næste artikel.

Hvordan sporer jeg mit fødeindtag?

MyFitnessPal er en af ​​de mest populære kaloritællere lige nu. Det sporer din vægt og beregner en anbefalet daglig kalorieindtag. Den indeholder også et veldesignetmaddagbog og en træningslog. Hjemmesiden giver et klart billede af, hvor mangekalorierdu harforbrugti løbet af dagen.14. jan 2021

Hjælper madsporing med at tabe sig?

Diætovervågning ellersporinghvad du spiser, er bevist atHjælpmenneskertabe sig, men mange viger væk fra det, fordi det virker for tidskrævende. En undersøgelse fra 2019 offentliggjort itidsskriftFedme finder detmadsporingtager mindre end 15 minutter om dagen, når du først får fat i det.2. december 2020

Når det kommer til at kontrollere din vægt, ved vi, at det hovedsagelig koger ned til vores evne eller manglende evne til korrekt at kontrollere vores madindtag. Vellykket vægttab bestemmes hovedsageligt af det faktum, at vi spiser færre * kalorier *, end vi bruger. At få vægt er det modsatte af at spise mere, mest af alt.

Disse begreber er relativt lette at forstå. Imidlertid har udførelsen tendens til at være betydeligt sværere. En af hovedårsagerne til dette: Ifølge videnskabelige data har vi oftere end ikke en tendens til at undervurdere vores madindtag.

Med andre ord giver vi ikke noget at forstå vores mad. Vi tror ofte, at vi spiser mindre, end vi faktisk er, og på grund af dette ser vi ikke nogen resultater. Så hvordan kan vi løse dette? ? Nå, du kender de kalorisporingsapps, som din montør kæreste altid narede om? Det kan få jobbet.

Spore din mad for at vide nøjagtigt, hvor meget du spiser! Skør idé, ikke? Seriøst kan overvågning af din mad være meget effektiv. Og det er faktisk ikke noget nyt. Så tidligt som 93 viste undersøgelser, der gennemførte selvovervågningstest, store vægttabsresultater.

Ikke mindre med pen og papir. I dag gør mobilapps sporing nemmere end nogensinde og endda fanger indtagelsen ved blot at scanne dine madmærker. Fordyb dig i en ny 2019-undersøgelse foretaget af Journal of Obesity Society.

I denne 6-måneders vægttabstudie blev forsøgspersonerne instrueret i at spore hver eneste ting, de spiste eller drak på et webbaseret madsporingssystem. Forskerne var dog ikke interesserede i forsøgspersonernes valg af mad, men snarere i deres sporingsmønstre. Med det i tankerne indsamlede det data om, hvor ofte forsøgspersoner spores deres mad om dagen, den tid de brugte på webstedet, antallet af dage pr. Måned, de spores deres mad, og mængden af ​​vægt, de tabte at have.

Resultaterne: De, der tabte mest vægt, kategoriseret som tabte 10% eller mere af deres oprindelige kropsvægt, var mindst konsekvente i deres madsporingsindsats; dem, der blev klassificeret som mindre end 5% tabte, var også de mindst konstante. Ved afslutningen af ​​undersøgelsen sporede den mest succesrige gruppe 21 dage om måneden med et gennemsnit på ca. 3 sessioner om dagen, kun 9 dage om måneden med et gennemsnit på en og en halv session om dagen og mere end halvdelen stopper helt med at spore . Boom.

Kort sagt, hold styr på dine spisende mennesker. Hvis du nu er en af ​​dem, der klager over, at sporing tager for meget tid, og bemærk, at den mest succesrige gruppe i undersøgelsen kun tog 23 minutter om dagen at spore deres mad til at begynde med. I sidste ende faldt det til kun 16 minutter.

Igen brugte de et webbaseret system. Forbrugerapps som MyFitnessPal skal være meget lettere og hurtigere at bruge. Måske tager du kun 10 minutter af din dag.

Her er et par tip til, hvordan du rent faktisk sporer din mad: 1. Sørg for, at du optager ALT, især de små snacks, som du tror ikke vil gøre en forskel. 2.

Spor ofte. Det bedste handlingsforløb er ca. 3 gange om dagen til folk i undersøgelsen, helst omkring de tidspunkter, du spiser dine store måltider. 3.

Når du kender dit gennemsnitlige indtag, skal du justere det efter eget skøn. Kort sagt, mere mad, når du prøver at tage på i vægt. Mindre mad, eller bedre endnu, mere motion, når du prøver at tabe dig.

Og 4, vær konsekvent. Der kræves ingen forklaring. Åh og en ting mere.

Mens det vigtigste incitament til sporing er at kende dine kaloriebehov, betyder det ikke bare at spise, hvad du vil, før du når det magiske kalorieantal. At vælge sunde hele fødevarer er stadig en god idé. Og noget som mere protein, især for vægttab, kan hjælpe dig med at få dine resultater mere effektivt.

Et andet emne til en anden dag, men der har du det. Spor dine spisende mennesker. Når du først har forstået din mad lidt bedre, kan du bare vende din sporing lidt tilbage.

Lad os nu komme til det og have det sjovt at spore! Fortæl mig din sporingsoplevelse i kommentarerne nedenfor. Fungerede det for dig? Hvis ikke, hvad er bedre? Hvis du kunne lide denne artikel, bedes du give den store tommelfingre og dele den med dine sporende kærlige venner.

Hvad er en madsporing?

TILmaddagboger en dagliglogaf hvad du spiser og drikker hver dag. Detdagboghjælper dig og din læge med at forstå dine spisevaner. Det kan hjælpe dig med at indse, hvad du spiser. Når du ved dette, kan du foretage ændringer i din diæt for at forbedre din vægt.4. juni. 2020 g.

Er sporing af mad sund?

Madjournalføring er en af ​​de mest magtfulde ting, du kan gøre for at nå dinsund og raskspise mål.Sporinghvad du spiser og drikker hver dag kan: Gøre dig mere opmærksom på hvad og hvornår du spiser. Hjælp dig med at opdage dine personlige spisemønstre og vaner.

Er sporing af mad god?

Ikke kungør sporingditmadhjælpe dig med at være opmærksom på, hvad du spiser i dinmåltider, men hjælper dig med at identificere alle de små ting, du lægger i munden uden selv at vide det.21. mar 2019

Hvorfor skal jeg spore mad?

Sporingditmadindtagelse giver dig indsigt i mange aspekter af dine spisevaner. Jo mere specifik og præcis du er med rapportering, jo mere præcise bliver dine oplysninger. Du kan begynde at se, at du mangler helemadgrupper (dvs. grøntsager, mejeriprodukter).19. dec 2012

Skal jeg spore, hvad jeg spiser?

Spore hvad duspiseog drikke hver dag kan: Gøre dig mere opmærksom på, hvad og hvornår duspise. Hjælp dig med at finde din personligespisemønstre og vaner. Forstærk dine nye sunde vaner og hold dig påsporefor vellykket langsigtet forandring.

Hvordan holder du op med at spore, hvad du spiser?

Indarbejd et par usporede måltider i din rutine.Dukan starte langsomt med et måltid om ugen og bygge op derfra. Kunsporeprotein i et par uger og kalorier i et par uger.Hold opved hjælp af din madskala, men stadigsporei MFP i en uge eller to ved hjælp af estimeringer eller hånddelstørrelser.23. jan. 2020 g.

Skal du føre en maddagbog?

At føre en maddagbogvil tilladedufor at analysere hvadmad digikke spiser nok af, eller hvilkedujeg spiser for meget. Det kan være en fordel at notere din placering, tidspunkt på dagen og dit humør nårføre en maddagbog. Brug af enmaddagbogat bemærke, at visse udløsere hjælperduslippe af med de usunde vaner.17. jan Dec 2019

Hvad betyder sporing og sporing af mad?

Sporing og sporing af mad Sporbarhed af fødevarer er evnen til at følge bevægelsen af ​​et fødevareprodukt og dets ingredienser gennem alle trin i forsyningskæden, både baglæns og fremad.

Hvad kan du gøre med en app til madsporing?

Indtast en mad, og du vil se foreslåede opskrifter, der indeholder denne vare sammen med instruktionsvideoer. Du kan endda lave specifikke opskriftsanmodninger, som kun kødfrie måltider.

Hvilke fødevarer skal inkluderes i en madsporing?

Folk glemmer ofte at medtage deres drikkevarer, når det kommer til madsporing. Sodavand, juice, sportsdrikke og alkohol er normalt fyldt med oversete kalorier. 10. Log alt, hvad du spiser

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Kortlæg min brug af dataforbrug - levedygtige løsninger

Hvor meget data bruger Map My Run pr. Time? omkring 2,19 MB

Grusveje over Amerika - svar på problemerne

Kan du køre over USA på grusveje? Ja, der er en grusvejsrute fra øst til vest over USA, og den er næsten dobbelt så lang som Great Divide Mountain Bike Route. Vær ikke overrasket, hvis du ikke har hørt om det.

Indgroet hår i muldvarp - en løsning på

Kan der dannes en bums under en muldvarp? Bumser kan dannes på enhver overflade af huden, der har hårsækkene, inklusive muldvarpe. Disse bumser kan vokse dybt inde i muldvarpen som en knude eller tættere på overfladen som hudorme, whiteheads, pustler eller papules. Hvis en bums er inde i en muldvarp, kan du føle, at den er hævet og øm at røre ved. 14 сент. 2020 г.

Stigning i træning - hvordan man tackler

Er det godt at løbe op ad en bakke? Bortset fra muskelopbygning, styrke og hastighed hjælper løb op ad bakke også med at regulere det kardiovaskulære system, arbejder muskler, der er vanskelige at træne, forlænger kalve, fremmer løbestilling - dybest set alle de vigtige ting, løbere har brug for at komme videre, hvorfor vi besluttede at dybt ned i det hele og give dig en

Token hjul - finde løsninger

Er symbolhjul noget godt? Token har produceret nogle fremragende sæt i årenes løb, og Prime Ventous Carbon Disc Road hjulsættet er ingen undtagelse. Bygningskvalitet er fremragende, de ser godt ud, fungerer rigtig godt og er også ret gode.