Vigtigste > De Bedste Svar > Undersøgelser af frie vægte vs maskiner - hvordan man beslutter

Undersøgelser af frie vægte vs maskiner - hvordan man beslutter

Er maskiner lige så effektive som frie vægte?

Generelt,frie vægteaktivere flere muskler endmaskinerog er derfor bedre til at opbygge muskler i det lange løb. Imidlertid mod slutningen af ​​din session, når dine muskler er trætte, og din form begynder at lide,maskinerer sikrere og kan hjælpe dig med at fortsætte med at træne sikkert.12. feb 2021

bulls bikes anmeldelseHvad sker der fyre? Jeff Cavaliere, ATHLEANX.COM. Et almindeligt spørgsmål, som jeg helt sikkert får, er, ”Jeff.

Hvis du kun kunne vælge et udstyr til at udøve, hvilket ville det være? ”Ville det være vægtstænger? , Håndvægte eller kabler? Mit svar er: 'Det er et umuligt spørgsmål, fyre.' For hvis du vil træne og træne helt, vil du på et eller andet tidspunkt sandsynligvis øve med alle 3. Og der er en meget specifik grund til, at det er, og det er fordi hver af disse fordele og ulemper har deres fordele og ulemper, og hver af dem vil lægge en belastning på din krop på en helt anden måde, så jeg tænkte For at understrege dette punkt ville jeg lave en enkelt øvelse og vise dig, hvordan du bruger det. 3 forskellige udstyr kan drastisk ændre effekten af ​​træning på vores kroppe.

Så lad os lave en overliggende knælende presse, ok. Lad os bringe lidt mere stabilitet gennem vores kerne igen. Det er et godt atletisk træk, vi vil få vores skuldre helt sikkert i gang, men vi skal gøre det med 3 forskellige.Vi starter med vægtstangen. Så jeg skal rydde op i denne ting, ok. Jeg taler om fordelene, når jeg tager det af.

Så, barbell her. At rydde op. Gå ned i vores lunge.

Stabilisere. Og skub. Og ned.Og du kan se, at jeg kan bruge en hel del vægt med vægtstangen. Det er en af ​​de store fordele ved det. Årsagen til, at vi kan skubbe mere vægt med en vægtstang, fordi vi ikke behøver at bekymre os om, at stabilisatorens muskler arbejder så hårdt, som de ville med en individuel, tredimensionel håndvægt, ok med en solid stang.

Det kan forklare, hvorfor du potentielt kan være en bænkpresse på 300 pund, men du kan ikke trykke på 150 pund håndvægte, okay. Så det er den største fordel. Lidt mere muskelstyrke.

Næste gang. Vi kunne komme ind i vores håndvægtpresse og komme tilbage og skubbe op. Nå, en af ​​de gode ting her er, hvis der er en asymmetri i muskelstyrke fra højre mod venstre, det afsløres her, fordi en arm, den svagere, hjulpet af det faktum, at stangen var fastgjort sammen, ikke vil være så heldig, hvis du er med håndvægte, ok.Men en af ​​de gode ting her er, at du forkorter din arm. Du kan holde dine håndvægte lidt mere, så du kan presse på for denne øvelse uden den frontale planudfordring, som du kom ud af pinden. Fordi vægtene blev fordelt lidt længere væk fra dig.

Så jeg var nødt til at arbejde lidt mere på min kerne med barbell der også. Igen, er det en fordel eller en ulempe? Det afhænger af, hvad du prøver at arbejde. Hvis du arbejder for ren styrke, skal dette tages i betragtning.

For det tredje skal du følge modstandslinjen, når du bruger kabler. Du er nødt til at gå rundt linjen for kabel for at følge. Så her kan jeg gå ned og trykke.

Og ja, det er fantastisk. Jeg laver stadig en overheadpresse, men gæt hvad, hvad fungerer der virkelig? Du kan sikkert se det. Det er min kerne, for ikke kun skubber jeg op her, men kablerne vil trække mig tilbage her.

Så jeg har virkelig brug for at træne min kerne. Så ja, det er et kabelpresse, men vi har et helt andet element i spillet, fordi kablernes kraftretning bestemt ændrer tyngdekraftsretningen mod håndvægte eller håndvægte. Du får se, du er nødt til at finde ud af alt fyre.

Der er virkelig ikke en eneste måde at træne på, når du vil have en fuld krop. Og der er ingen øvelse, der skal trænes, når du vil have en fuld krop. Du er nødt til at sætte det hele sammen, og du skal sætte det sammen på en sådan måde, at det giver mening.

Jeg prøver allerede at gøre dette for dig trin for trin med ATHLEANX-træningsprogrammet. Hvis du ikke allerede har gjort det, og ønsker et trin-for-trin program, der tilføjer disse ting lige når jeg har lyst til at du skal begynde at bruge dem, og også give dig selv muligheder for at møde manglen på udstyr Omgå, fordi jeg finder ud af, at ikke alle har adgang til alle de o Jeg vil vise dig måder, du kan gøre dette meget billigt på med bånd, der koster omkring $ 10 og kan erstatte disse kabler. Vi gør dette på ATHLEANX.COM i vores ATHLEANX-program.

I mellemtiden, hvis du har fundet det nyttigt, skal du sørge for at efterlade en tommelfinger og en kommentar nedenfor. Uanset hvad du gerne vil se, skal du lade det være i kommentarerne, og jeg laver en artikel om det, ok fyre, vi ses snart tilbage her.

Hvad siger forskning om virkningen af ​​maskiner i forhold til frie vægte?

Afslutningsvis viser resultaterne af denne undersøgelse, at signifikante stigninger i styrke og biceps og quadriceps muskeltykkelsekanopnås ved kun at træne medfrie vægte ellerkunmaskiner.

Hvad er ulempen ved at bruge vægte maskiner?

DetMaskins ulempe

Mestmaskinerinvolverer at flytte envægtlangs en forudbestemt sti, hvilket gør det vanskeligt at styrke stabilisatorens muskler.
29. jan. 2009 r.

De fleste mennesker forstår ikke, at vægte og calisthenics ikke er så forskellige. Hvis du vil blive stærkere, skal du stramme musklerne i tilstrækkelig tid og modstand til at nå dit mål. Og det var det.

Der er selvfølgelig mange måder at træne på forskellige mål. Nogle ønsker at lære avancerede bevægelser. Nogle ønsker at opbygge en god krop.

Og nogle vil bare forblive i form og aktive. Så hvis du vil vide, hvilken træning der passer til dig, skal du bare se på fordele og ulemper ved hver type træning. Lad os starte med fordele og ulemper ved calisthenics.

PROS: Calisthenics kan udføres næsten hvor som helst og når som helst. Derudover har du brug for meget lidt eller intet udstyr til din træning. Efter min mening er en af ​​de største fordele, at du kan lære nye bevægelser og have mere kreativitet og frihed.

I styrketræning forbliver øvelserne næsten de samme. Alt du skal gøre er at tilføje vægt. Måske starter du med bare at løfte stangen selv og lære den rigtige teknik.

Når du bliver bedre, tilføjer du mere og mere vægt. Men øvelsen forbliver den samme. Bænkpresse er bænkpres uanset hvilken vægt du bruger.

Når du laver calisthenics, kan du lære nye træk, når du har mestret det grundlæggende. Du kan lære ting som håndtag, flag, håndstand, pushups, planker, muskel ups og kombinationer af disse øvelser. Du kan bruge calisthenics til at opbygge en krop.

Du kan træne styrke eller bare lære komplekse bevægelser og kontrollere din kropsvægt. En anden fordel er, at du adresserer flere kvaliteter på samme tid. Når du udvikler dig til avancerede calistheniske bevægelser, vil du blive udfordret på en række forskellige måder.

Du vil opbygge styrke, koordination, smidighed, fleksibilitet og generel kropskontrol. Det næste punkt er sammensat bevægelsestræning, hvilket betyder, at du virkelig ikke har nogen isolationsøvelser, hvilket kan være både en fordel og en ulempe. At isolere det svage punkt i en muskel er meget vanskeligt med kropsvægt øvelser; med hver bevægelse har du altid nogle stabiliserende komponenter, der også træner andre end målområderne.

Dette er godt, fordi du i de fleste tilfælde ikke har brug for isolationsøvelser. Vores kroppe er designet til komplekse bevægelser, der involverer flere muskelgrupper og led. Fordelen er, at du spænder mere end en eller kun få muskelgrupper, hvilket giver dig en velkoordineret komponent og sparer dig noget tid, når du træner for kun at komme en bestemt muskel eller For at komme dig efter en skade, kan du indarbejde isolationsøvelser med maskiner eller andet udstyr.

Ulemper: Dette fører os direkte til ulemperne ved calisthenics. Som nævnt er musklerne vanskelige at isolere. I nogle få tilfælde er isolationsøvelser nødvendige for at træne svage punkter eller komme sig efter skader.

Når du har et sådant problem, bliver du nødt til at bruge maskinerne eller andet udstyr, da calisthenics næsten ikke giver dig mulighed for at isolere en given muskel næsten fuldstændigt. Du er begrænset, når det kommer til bentræning. Jeg mener, du kan kun træne dine ben med din kropsvægt.

cykelbalance

Og du kan ikke bygge stærke, veluddannede ben. Men der er grænser. Fordi vores ben har rigtig store og stærke muskler, og de fleste calistheniske benøvelser ville være styrkeudholdenhed eller udholdenhedstræning.

Det er ikke et problem at træne dine ben til styrkeudhold og din overkrop til maksimal styrke, så længe du holder øje med en afbalanceret krop og undgår overdreven ubalance. Men hvis du vil bygge store ben eller træne for maksimal styrke, skal du bruge vægte til at træne dine ben. Selvom du laver pistoler og kun kan lave 5 reps eller deromkring, er det i de fleste tilfælde mere begrænset på grund af manglende teknik end manglende styrke.

Den næste ulempe er, at fremskridt er sværere at måle og forstå. I vægtløftning kan du komme videre i meget små trin ved at tilføje små vægte. I calisthenics går du frem fra et træk, du allerede har mestret til et sværere.

Du gør dette ved at skifte håndtaget eller arbejde ind i jobbet med 1-armet eller 1-benet udførelse. Det er sværere at forstå, hvordan man ændrer en kropsvægtstræning for at gøre det sværere eller lettere at bare tilføje vægt. Trinene fra en progression til en anden kan undertiden være meget store og vanskelige.

Og det er meget lettere, hvis du bare gør det, kan tilføje en nøjagtig vægt. Lad os komme til fordelene og ulemperne ved frie vægte. FORDELE: sammensatte og isolerede øvelser er mulige.

Du kan lave sammensatte eller isolerede øvelser. Det større udvalg af isolationsøvelser betyder, at du har mere kontrol over udseendet og udviklingen af ​​din krop end med kropsvægtøvelser til flotte kroppe. Men med vægte kan du definere bestemte dele som triceps eller skuldre endnu mere præcist.

Gradienterne er lettere at forstå og måle. Du har intet andet at gøre med det og bare tilføje eller fjerne vægt. Og hundrede pund er hundrede pund og vil aldrig ændre sig.

Så du kan altid se, om og hvordan du gør fremskridt ved at sammenligne gentagelserne med den specifikke vægt. Du har ingen begrænsninger for træning af ben. Ulemper: Du har brug for udstyr og plads såsom forskellige håndvægte, vægtstænger, vægte, bænke eller stativer.

Dette kommer altid med at bruge penge, enten til gymnastikmedlemskab eller mange af det udstyr, du bruger derhjemme. Ofte har du brug for en træningspartner til at hjælpe dig med den sidste gentagelse baseret på din vægt, træningsmetode og vægt. Du kan ikke være så kreativ og forblive effektiv på samme tid.

Den grundlæggende mekanik i øvelserne forbliver den samme, hvilket betyder at du ikke lærer nye bevægelser. Du kan forbedre disse teknikker, men de er ikke så komplekse som calisthenic - sammenlign bare en militærpresse med en push-up til håndstand. Og se bare på teknikens kompleksitet, ikke intensiteten.

Dette kan også være gavnligt, da det giver dig mulighed for at lære teknikker hurtigere og komme hurtigere frem. Lad os komme til fordele og ulemper ved maskiner.PROS: Maskiner er meget sikre.

Næsten ingen større fejl kan foretages med en maskine. De er gode til rehabilitering efter kvæstelser eller for mennesker med meget dårlig bevidsthedsbevidsthed. For en person, der er meget dårligt egnet og kommer sig efter en skade, kan maskiner være værktøjet til hurtigt og sikkert at opbygge styrke.

Da mange maskiner isolerer muskler, kan det også være lettere at omgå visse skader. Og selvfølgelig kan du fokusere på specifikke muskler. De fleste enheder er designet til at få mest muligt ud af en isoleret bevægelse med excentriske diske.

cykelpendeltøj

Det betyder, at du kan få næsten den samme spænding over hele bevægelsen. Af denne grund træner du dog ikke en teknik, der er særlig vigtig for maksimale styrkeøvelser. funktionel.

Maskiner har mange ulemper. Men det hele koger ned til et punkt. Alle bevægelser er faste bevægelser.

Maskiner træner ikke komplette menneskelige bevægelsesmønstre. De blokerer dig for guidet bevægelse. Vores kroppe er alle forskellige.

Og det er derfor, vi har brug for fri bevægelighed. Maskiner vil altid tvinge dig ind i disse styrede mønstre uden at bruge dine muskler til at stabilisere bevægelsen. Hvis du kun træner på maskiner, har du en højere risiko for skade, fordi din krop ikke er vant til at bevæge sig ud af disse mønstre.

Der er også en meget høj risiko for at træne dig selv i en ubalanceret krop, fordi du ikke bruger de normale bevægelsesmønstre, som vores kroppe var skabt til. Så hvad er konklusionen? Alle tre har deres fordele og ulemper. Du skal vide, hvordan og hvornår du skal bruge en af ​​disse tre måder at træne på.

Det er selvfølgelig også muligt at kombinere to eller dem alle, men hvis du ikke kommer dig efter en skade, anbefaler jeg dig Calisthenics og frie vægte til at træne din krop. Det fokus, du vælger, afhænger også af dine mål. Hvis du vil lære avancerede calistheniske bevægelser, skal du gøre dette.

Hvis du er i bodybuilding, kombinerer vægte med calisthenics og måske maskiner til at definere bestemte områder. Jeg håber, du har en grundlæggende forståelse af forskellene mellem disse tre former for styrketræning. Hvis du har andre spørgsmål, skal du bare efterlade en kommentar nedenfor.

Thx, Alex! ~

Hvad er en af ​​fordelene ved at bruge frie vægte frem for maskiner?

Du bliver mere atletisk.Gratis vægteopbygge også mere balance og koordineringend vægte maskiner. Du er mere effektiv med tiden. Mestfri vægtøvelser, såsom døde elevatorer eller squat-to-overhead-press rekruttere flere muskelgrupperend vægte maskiner, så du arbejder mere muskler og forbrænder flere kalorier på kortere tid.15. aug 2012

Kan du blive revet med maskiner?

Nyere forskning viser, at beggemaskinerog frie vægte giver os mulighed for at få en lignende mængde muskelstørrelse og styrke fra vores træning, i det mindste i vores primære bevægere. Dette betyder, at både frie vægte og motionmaskiner kanvære nyttige værktøjer, når du træner efter muskelstørrelse og styrke.7. dec 2020

Bruger bodybuildere maskiner?

Bodybuildere bruger maskinebiceps krøller, hæve af kalve og triceps-udvidelser for at målrette mod specifikke muskler, de vil pumpe op. Muskler reagerer simpelthen på kraft og spænding. Så jo tungere du løfter, jo større vokser de.Maskinerer meget mere alsidige, end det at peeling af gamle instruktionsmærkater også antyder.26. apr 2016

Hvad er ulemperne ved modstandsmaskiner?

Ulemper: Der er risiko for personskade ved at falde ned eller forkert at bruge barbells eller håndvægte. at have en certificeret fitness træner hjælpe dig med at komme i gang for at forhindre personskade.1. apr 2015

Er gymmaskiner dårlige for dig?

Træningsmaskinerblev opfundet for at give et sikkert alternativ til frie vægte, men nogle gange er de alt andet end. Faktisk kan de sætte din krop i unaturlige positioner og tage dine led igennemfarligtbevægelsesområder. Over tid kan dette føre til muskelspænding og endda alvorlige skader.

Hvor mange minutter om dagen skal du træne?

Som et generelt mål skal du sigte mod mindst 30minutteraf moderat fysisk aktivitet hverdag. Hvisduønsker at tabe sig, opretholde vægttab eller opfylde specifikke fitnessmål,dublive nødt tildyrke motionmere.

Er det dårligt at bruge maskiner i gymnastiksalen?

Dyrke motionmaskinerblev opfundet for at give et sikkert alternativ til frie vægte, men nogle gange er de alt andet end. Faktisk kan de sætte din krop i unaturlige positioner og føre dine led gennem farlige bevægelsesområder. Over tid kan dette føre til muskelspænding og endda alvorlige skader.

Kan du opbygge muskler med bare frie vægte?

Håndvægtuddannelsekanvære en værdifuld del af enhver løfteres rejse. DekanHjælpdutilføjemuskelmasse,øgekoordinering, korrektmuskelubalancer og endda hjælpdu vinderstyrke. Trinene til at starte styrketræning medhåndvægteer: Bestem din træningssplit.

Hvornår skal man bruge frie vægte eller styrke maskiner?

Et ideelt træningsprogram kan indeholde både frie vægte og maskiner på skiftende træningsdage. For at få mest muligt ud af både muskelstyrkeforøgelser og ledstabilitet kan du fokusere på frie vægte til nogle øvelser og maskiner til andre.

Kan en maskine bruges til muskeltræning?

Maskiner kan bruges til at arbejde næsten alle større muskelgrupper. Derudover kan maskiner bruges til at træne isolerede muskler. Træning for muskelkraft bør udføres næsten udelukkende med systemer til fri vægt.

Hvornår skal du bruge frie vægte?

Konkurrencebevægelser involverer frie vægte. Så vidt jeg ved, er ingen traditionelle modstandsmaskiner involveret i styrkekonkurrencer. Så hvis du træner for styrkeløft, strongman, CrossFit, The Highland Games eller noget lignende, skal du øve dig på at bruge frie vægte for at være forberedt på konkurrence.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Tour de France etape 19 resultater - Sådan løses

Who won the Tour de France Stage 19? Soren Kragh Andersen

Australsk vinder i Tour de France - besvare spørgsmålene

Har en australier nogensinde vundet Tour de France? Cadel Evans blev Australiens første og eneste vinder af Touren i 2011.

BBQ tour de france - besvare spørgsmålene

Er Cavendish i Tour de France 2021? Tour de France cykling 2021 - Trin 10 - Mark Cavendish sikrer 33. Tour etape sejr for at komme tættere på rekord

Tour de france sceneprofiler - Komplet manual

Hvor mange er der i Tour de France? Gennemsnitlige værdier Tid3: 51: 32 timer Effekt 246,0 wattHjertefrekvens153,0 / minHastighed43,03 km / tKadens79,0 / min

Elektrisk cykel Frankrig - hvordan man håndterer

Er elektriske cykler lovlige i Frankrig? Så snart den elektriske cykel overskrider den lovlige grænse på 25 km / t, betragtes den ikke længere lovligt som en elektrisk cykel, men som en hurtigcykel i Frankrig. Sidstnævnte, hvis hastighedsgrænse er begrænset til 45 km / t, er underlagt forskellige regler.

Tour de france tal - hvordan løser du det?

Hvordan tildeles numre i Tour de France? Den første del af et løbenummer tildeles af løbets arrangører, mens den anden del vælges af holdet. For at være 51 skal du være leder af holdet givet den sjette kaj i løbet. Ni ryttere pr. Hold betyder, at ingen bærer en hagesmæk, der slutter med nul.