Vigtigste > De Bedste Svar > Franske cocktails - holdbare løsninger

Franske cocktails - holdbare løsninger

Hvad er den mest populære cocktail i Frankrig?

Ingen drink repræsentererFrankrigganske som et glas champagne, og den franske 75 er stadig en af ​​demest populæremåder at drikke det påcocktail.26 2021.Salut, les amis. Kom med os på en berusende rundvisning i Frankrig, hvor vin strømmer som Rhinens vand, folk sluger pastis som Gatorade ved halv tid, og præsidenten drikker 14 glas vin om ugen. Men hej, der er ingen dom her.

Det er overflødigt at sige, at franskmændene er store fans af spiritus. Når alt kommer til alt har de været i alkoholbranchen i århundreder, og der er meget at opdage i deres ordsprogede spirituskabinet, fra snedig absint til vulkansk inspireret Avèze. Lad os starte med nogle af de mere end 67 millioner mennesker, der bor i Frankrig, og for størstedelen af ​​denne befolkning er tørsten reel.

Det er ikke ualmindeligt at have et skud af Calvados i din morgenkaffe, nippe til et glas vin til frokost, din eftermiddagsdrink med dig for at kombinere med en aperitif og afrunde din arbejdsdag med en øl eller to. Og alt dette inden middagen, som normalt følges af, du gættede det, mere alkohol. Og denne form for drikke har en lang historie.Ved begyndelsen af ​​det 20. århundrede var der så meget billig plonqesswilling i Frankrig, at barer solgte vin pr. Time, og bargæster kunne betale en fast sats for privilegiet at chugge så meget vin som deres lever kunne behandle på en time Frankrig nu rangerer fjerde blandt de udviklede lande med hensyn til alkoholforbrug pr. person. 11,8 liter.

vintercykelbukser

Faktisk drikker de hårdest drikkende 20% af befolkningen i Frankrig omkring 50% af al alkohol, hvilket tip den gamle 80/20-regel lidt. Og selvom 11,8 liter måske lyder meget, især sammenlignet med USAs maler 8.7, som ikke engang kommer tæt på deres sprudlende storhedstid.

I 1973 toppede landet med drikkere, der sparkede 20,8 liter tilbage pr. Person. Men selv med disse imponerende tal indeholder meget lidt af det faktisk nogen af ​​Frankrikes oprindelige spiritus, cognac.Denne brandy af høj kvalitet, der bruger vin fremstillet af druen Ugni Blanc, kan kun fremstilles i en cognacregion i Frankrig. Franskmændene er ikke store fans. De eksporterer 95% af det, de producerer.

Med ordene fra den store C. Den anadiske digter Drake, 'Jeg har brug for en dans. Jeg har en Hennessy i min hånd. En gang mere inden jeg går.

Højere kræfter griber mig. 'Når det kommer til Frankrig, får vin al presse og med god grund; franskmændene styrer grundlæggende vinstokken. Men hvis du har for travlt med at stikke næsen i et vinglas, er du ved at gå glip af en af ​​Frankrikes mest populære lokale spiritus, pastis.Denne spiritus med anis-smag blev opfundet, efter at absint blev gjort ulovligt under Første Verdenskrig for at tilfredsstille franskmændenes kærlighed til drikkevarer med lakridsmag. Naturligvis var Good and Plenty ikke der. På en varm sommerdag kan du normalt finde lokalbefolkningen, der fortynder denne likør med koldt vand, før du serverer den som aperitif.

Dette giver drikken en overskyet og næsten mælkeagtig nuance. Så nej, du kan ikke se noget. Ja, bare sjov.

Fordi du ikke finder en stor vermouth i denne flaske. Hvis du leder efter nogle trippy hallucinationer, er din bedste chance stadig Burning Man. Undskyld.

Engang ville absint have Fran. sandsynligvis regerer ce som den mest interessante drink i landet, men den nuværende mangel på vermouth gør Jack til en meget kedelig dreng. Derfor bør du se nærmere på Aveze.

Hvorfor? Fordi du dybest set absorberer kraften fra vulkansk raseri med hver slurk, er Aveze en spiritus fremstillet udelukkende af en vild gul bjergplante, der er hjemmehørende i Volcans D'Auvergne Historic National Park. Det er en park, der inkluderer tre vulkanske bjerge, Puy de Dôme, Lemptégy og Vulcania. Drikken i sig selv falder ind under den bitre kategori, men folk siger, at den hjælper med at reducere feber og hjælper med fordøjelsen.

Så tag den tredje runde raclette med dig. Når du er i Frankrig eller drikker med et stort set fransk besætning, skal du huske, at dette handler om øjenkontakt. Så mens du skåler lejligheden, skal du tryllebinde dem med dit fineste blå stål, før du smider din spiritus tilbage.

Når vi taler om skål, behøver du ikke være Barack Obama for at vinde alle med dine ord. Gentag bare efter os 'A votre santé.' Das m eans 'Til dit helbred.' Eller bare forkorte det til santé og begynde at drikke.

Åh, og i Frankrig er det lovligt at drikke vin, øl eller cider, mens du arbejder. Så gå forbi keggeratoren, ja? ”Franskmændene er ligesom deres spiritus blide drikkere. De er lidt som Schnapswelt's Robert Redford, en old-school-handling, der er forbandet god til det, de gør.

Og til det siger vi 'Santé'. ♪ ♪

Hvad er en populær drink i Frankrig?

Vin: Det mestpopulæralkoholikerdrik i Frankrig. Calvados: Et æblebrandy fremstillet i Normandiet. Pastis: A.populæraperitif med anis-smag. Førende mærker inkluderer Ricard og Pernod.

Hvad er Italiens nationale drik?

Campari. Campari stammer fra en lille lokal bar i provinsen Novara i 1800'erne og er nu en meget favoritdrikkeiItalienog over hele verden. Lavet af en blanding af urter, krydderier, frugt og alkohol, Gaspare Campari formulerede den bitre opskrift pådrikkeder senere overtogItalienog Europa med storm.

Hvad fanden er det! Lad os gå. Peroni. Jeg ved ikke, hvad det er, men jeg er glad.

Det jeg formoder er italiensk. Det lyder bare som en Dubliner siger 'Beerr er ssuperior wa hey ya'. Det ligner en drink, de drikker på tv.

Du lyder begejstret for Peroni, men du glemmer en ting. Had øl Peroni suger, kan vi åbne den, kan jeg få en ske, er du klar? Ja, bang det. Det er boblende, men det er ikke syv-op svimmel.

Og det kan jeg godt lide. Ahh det er lort.

Dine ringere og gravide kvinder kan ikke drikke det, og biler kan ikke drikke det. Jeg taler italiensk nu. Undskyld for den dårlige accent.

Åh, Valipollicella Ripasso, min favorit. Hvorfor tak? Det er så meget. Det er så meget.

Jeg vil ikke måle vin. Hver rødvin er for meget rødvin. Det er som: 'Woo hoo, lad os blive beruset.' Dette er mit blod.

Tag det og drik det. Det er som beskidt marmelade. Jeg er ikke en wino.

Du ved, hvornår du desinficerer dine hænder, og så kan du godt lide at tage på læbepomade og lignende

GAH. Det kunne være den smukkeste vin i verden Hele verden, og jeg ville ikke vide Det kunne bare sige rødt på fronten, og jeg ville være lykkeligere. Jeg skal skrue det op.

Hej til min tante Carol og alle. Hun elsker sin rødvin. Hvorfor er alt som -oni, Peroni, Veroni.

tabata-kerne

Klassisk mandelsmag i gæret og destilleret alkohol. Åh, måske har jeg ikke prøvet det endnu. Og det er kun 50 procent.

Ah, det fylder deroppe. Jeg vil. Fyld deres kells op.

Jeg vil bare have det som en luftfrisker. Åh, det lugter lækkert. Det lugter som en Bakewell-kage Å nej.

OKAY. Kan vi prøve det først? Det er godt. Ja, det er dejligt.

hvordan man lærer et barn at cykle

F --- ing lækker. Dejligt ja Det er fantastisk. Åh gud.

Du kan bruge dette som en blender, ja. Ja. Du kan stikke whisky i den eller noget.

Det er som at drikke kage. Det er sandsynligvis en af ​​disse drinks efter middagen til rengøring af ganen. Det er en rigtig festdrink.

Jeg synes, du skulle få dette på din fødselsdag eller noget, ja. En dåb, uanset hvad. Har noget af dette og noget ost, min dame.

Åh, den ting ved ost er forfærdelig. Jeg ved. Det med et par fordøjelseskiks.

Åh, åh min gud, åhh, Campari, er det en saftig drink? Den har en lille hund foran, så du kan se, at den er god, ligner rød. Jeg kan ikke engang se, at det hele er rødt. Å nej nej nej Det lugter modbydeligt. 25 procent mennesker.

Hilsen. Ahh. Hvad fanden er det? Er det ok Ja.

Jeg tror, ​​jeg kan se ind i fremtiden. Det sidste par var saftigt. Denne kommer bare af min tunge som asfalt.

Det er værre end alt absinet tilsammen. Jeg vil ikke anbefale at tage billeder af det. Prøv Zan Bucara Absinthe.

Vi siger normalt, 'Ugh, det er forfærdeligt. Et andet skud her? 'Men nej, det kunne dø i brand. Åh hej hvad er det Ved du det? Limoncello, ja.

Det ser ud til, at det kompenserer for den sidste. Se, det ser ud til, at han har en lille hat på. Vi er her igen.

Det er forbandet godt. Jeg får det. Jeg kan ikke lide det så meget som du kan lide det.

Åh, Limoncello. Jeg forventede, at det skulle være lidt mere som en kage eller en syrlig smag. Nu har det et spark til det, men det er godt.

Jeg vil gerne have .. Jeg tror, ​​jeg drak limoncello-versionen.

Så er det som en kontrabas. Musikgrad! Det har et strejf af citron. Men det er mere som 30 procent alkohol.

Det er godt. Det ville være rart at blande sig med nogen

Ha, nogen. Amaretto og limoncello er bare fantastisk. Hvis det er alt, hvad byerne nogensinde har gjort, er det nok.

Jeg er italiensk nu. Du er Mario, når euroen

V er ikke klar.

Hvad drikker franskmændene med aftensmaden?

I Frankrig er det traditionelle Ap? Ritif et ægte venligt ritual.franskfolk kan lide at nippe til cocktail, frugtsaft eller alkoholdrikke, især føraftensmad, når man inviterer slægtninge eller venner. Selve ordet af 'aperitif' betegner faktisk bådedrikkeog det hyggelige øjeblik føret måltid.

Sig, at du har franske venner hjemme. Solen stiger og du ved ikke, hvad du skal servere dem til morgenmad.

sauna før eller efter træning

Er korn okay? Er yoghurt? Skal du bare give dem en espresso? Lad os gøre det Find ud af det med det samme! Jeg er Géraldine. Bienvenue sur Comme une Française TV, lyd fransk, selv for franskmændene! Den vigtigste drink i en typisk fransk morgenmad er le café, kaffe. For mange kunne det endda betragtes som hele morgenmaden.

Den er inde . Serverer en kop, et krus eller en skål. Det kan være un café au lait (KUN til morgenmad), en kaffe med mælk eller un café noir, en sort kaffe.

Måske er det din caféopløselige, instant kaffe eller din café Moulu, malet kaffe, fra la cafetière, kaffemaskinen. Nogle mennesker vil også have det med un morceau de sucre, en sukkerterning. Imidlertid drikker ikke alle kaffe.

Un verre de lait, et glas mælk alene, er usædvanligt, men det kan fungere. Nogle mennesker vil hellere have dig, nogle te. Eller endda un chocolat chaud, varm chokolade.

En anden populær morgenmad til børn er sim ply un bol de céréales, en skål mysli og også for voksne, hvorfor ikke? Før en af ​​disse muligheder drikker vi dog undertiden un verre de jus d'orange, et glas frisk appelsinjuice, først Or une brique, en papkasse.

Franskmændene ser ikke rigtig morgenmad som et rigtigt måltid. Vi spiser ikke salt mad, såsom le goûter, den valgfri snack senere på eftermiddagen. Så ingen pølser eller røræg i en typisk morgenmad, men snarere en croissant, en smørcroissant og nogle gange noget frugt.

Den vigtigste del af morgenmaden er une tartine, en skål med du beurre, smør eller de la confiture, noget syltetøj over et stykke fransk baguette. og måske også du, Nutella.

Og hvis du ikke har grillsmerter, er en brødrister endnu bedre! Hvis du vil tilføje noget mere hjerteligt, som B. en æggekage, en æggekage, boller og pandekager bliver det hurtigt en brunch, en brunch.

Hvilket også er ret trendy for en søndag morgen i Paris. Pointen med en fransk morgenmad er ikke rigtig mad - i det mindste ud over kop kaffe. Nej, det handler om at tilbringe et øjeblik sammen, før dagen virkelig starter.

Så jeg vil give dig nogle udtryk, som du kan bruge til at være en del af dette forbindelsesmoment! For eksempel: 'Bonjour, bien dormi?' 'God morgen, sov du godt?' 'Tu as rêvé de quoi?' 'Hvad drømte du om?' Eller bedre: “Qu'est-ce que vous prendrez au petit -déj? '' Hvad spiser du til morgenmad? ”Et almindeligt udtryk for gæster er:“ Fais comme chez toi. '' Føle sig hjemme. ”I dette tilfælde kan du også tilføje:“ Sers-toi dans le frigo. 'At få det, du vil have ud af køleskabet.' Le frigo er i øvrigt en forkortelse for le réfrigérateur, køleskabet.

Vi kalder det også le Frigidaire, navnet på det første kendte køleskabsmærke. Efter din første kop kaffe kan det dog være tid til at spørge: 'Qui re-veut du café?' 'Hvem vil have mere kaffe?' Brugen af ​​'re' før et verb er en meget almindelig fransk måde at erstatte ordet 'tilføjelse' her med vouloir, men for andre verb som reprendre, at tage / have mere eller refaire, at gentage, betragtes det faktisk grammatisk korrekt. Spørg mig ikke hvorfor :) “Quelqu'un reprendra du thé? Je vais refaire chauffer de l'eau. ”“ Vil nogen have mere te? Jeg koger lidt mere vand. ”Og det vigtigste udtryk for alle:” God appetit! ”“ Nyd dit måltid! ”Et toi? Hvad spiser du til morgenmad? Fortæl mig i kommentarfeltet, jeg vil meget gerne høre fra dig! Hvis du er på Youtube, finder du et link til bloggen CommeUneFrançaise.com under denne artikel.

På hjemmesiden læser jeg alle kommentarerne og besvarer også alle dine spørgsmål! Vil du have mere? Ønsker du en eksklusiv lektion om 'De værste franske ordspil i historien'? Tilmeld dig nu for at tage mit Everyday French Crash Course. Det er et gratis 10-dages minikursus i lerfransk, selv for franskmændene. Det er super nemt at deltage.

Efterlad dit fornavn og din e-mail-adresse, så modtager du lektion 01 med det samme. Bedst af alt er det gratis. Merci for Comme une Française tv, lyd fransk, selv for franskmændene.

cykeltelefoner

Kom nu, hej!

Hvad hedder fransk kaffe?

Caf? Amerikansk (ogsåHedderCaf? Allong? eller amerikansk)

Hvis du er i Paris eller rejser gennemfransklandskabet, vil du gerne bestille en caf? Americain. Det er dybest set en udvandet espresso lavet med varmt vand. Så vidt somFransk kaffegår, det smager ret tæt på, hvad de fleste amerikanere foretrækker at drikke.

Hvad er Italiens yndlingsdrink?

Campari. Campari stammer fra en lille lokal bar i provinsen Novara i 1800'erne og er nu et bredtfavoritdrinkiItalienog over hele verden. Lavet af en blanding af urter, krydderier, frugt ogalkohol, Formulerede Gaspare Campari den bitre opskrift pådrikkeder senere overtogItalienog Europa med storm.

Hvilken alkohol er populær i Italien?

Opfundet i Novara af Gaspare Campari i 1860, førItalienvar endda samlet, har Campari altid været enpopulærdrik indItalien. Metoden til at trænge urter, aromatiske planter (bark inkluderet) og appelsinskal indalkoholog vand har givet drikken en urtearoma med et strejf af citrus og en lille medicinsk note.

Hvad er en traditionel fransk middag?

Fransk middagkurser kan omfatte: en ap? ritif (som er en alkoholholdig drik indenmåltidhors d'oeuvres (som typisk er suppe, grøntsager eller æg), hovedpladen (kød, pasta eller cr? pe), en salat (som typisk serveres separat fra hovedpladen), ost (som serveres også separat),

Hvorfor er fransk pressekaffe dårligt for dig?

I stedet er den dystre rådgivning så for ufiltreretkaffesom den slagsdukomme fra enFransk pressekan potentielt hæve dindårligtkolesterol. I henhold til den seneste artikel på Harvard Health Blog, filtrerer du ikke dinkaffetillader olieagtige stoffer at glide igennem kendt som diterpener.23. 2016.

Er French Roast godt?

Fransk stegekaffe er stærk i smagen med enmørk, røgfyldt aroma og skarp smag. Med hensyn til koffein,Fransk stegeer ikke stærkere end nogen andenmørk stege.

Hvordan laver man en klassisk fransk cocktailopskrift?

Ingredienser 1 un ounce simpel sirup 2 ¾ friskpresset citronsaft 3 1 ½ ounce tør gin 4 Is 5 2 ounce Champagne, kølet 6 Citronskal til pynt Mere

Hvilken slags cocktails fremstilles i Frankrig?

1 Mimosa. For alle de sprudlende brunchere derude har vi Frankrig at takke for mimosaen. 2 Sidevogn. Denne søde, lysende cocktail blev født i Paris, men navngivet på grund af en amerikaner. 3 fransk 75. Foto med tilladelse til Vicky Wasik. 4 Bloody Mary. 5 Kir.

Hvad var den første drink, der blev lavet i Paris?

Den første version af Boulevardier findes i Harry McElhones barguide fra 1927, Barflies and Cocktails. Denne cocktail var signaturdrinken til Erskine Gwynne, der redigerede et månedligt magasin i Paris ved navn The Boulevardier. Spiste det? Bedøm det Vil du prøve? French 75 er en klassisk cocktail lavet med gin, citronsaft, sukkersirup og champagne.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Rei Winter Clearance Sale 2018 - holdbare løsninger

Hvor lang er salg af REI vinterklarering? Dette godkendelsessalg varer kun indtil mandag den 17. februar, så du har en begrænset tid til at fange disse produkter til gode rabatter. Vi har allerede gennemgået salget og valgt 17 af de bedst bedømte varer, du kan få lige nu. Elsker du en god aftale?

Styr din appetit - hvordan man løser det

Hvordan kan jeg træne mig i at spise mindre? 8 tip til at reducere madportioner uden at øge sulten Lav mindst halvdelen af ​​dine tallerkengrøntsager. Spis protein med hvert måltid eller en snack. Drik vand sammen med dit måltid. Begynd med en grøntsagssuppe eller -salat. Brug mindre plader og gafler. Spis opmærksomt. Krydre dine måltider. Spis mere opløselig fiber.20. 2017.

Undskyldninger for ikke at give nogen en tur - almindelige svar

Hvordan afviser du at give nogen en tur? Du siger, jeg vil ikke være i stand til at hjælpe dig med det. Ingen 'undskyld' eller undskyldning nødvendig. Hvis du siger undskyld, kan jeg ikke hjælpe dig? Åh undskyld, jeg kan virkelig ikke give dig et lift eller på nogen anden måde undskylde, så det er en fod i døren for dem at arbejde væk fra dig.

Læs udløbsdatoen - hvordan man løser det

Hvordan læser du Dates? Nummer 1 til 9 repræsenterer ofte månederne januar til september i rækkefølge. Bogstavet 'O' står normalt for oktober, 'N' repræsenterer november og 'D' står for december på mange dåser. Nogle virksomheder viser måneden efter datoen, så se også andre steder i koden for bogstaver.

Fladeste rute finder - hvordan man løser

Hvordan finder du den fladeste rute? Du skal blot vælge start- og slutpunkter og klikke på 'Gå'. Derefter finder du den fladeste rute mellem disse to punkter. Stien er farvekodet langs ruten i henhold til hældningen på hvert punkt. 28.05.2013

Lance armstrong dokumentar - varige løsninger

Er lansen dokumentar på Netflix? I skrivende stund er 30 for 30: Lance-dokumentarserien ikke tilgængelig på Netflix. Dette er til overraskelse for mange fans af sportsdokumentarer, der forventede et nyt partnerskab mellem ESPN og Netflix efter den enorme succes med The Last Dance-serien. 1 июн. 2020 г.