Vigtigste > De Bedste Svar > Gatorade vs vand - holdbare løsninger

Gatorade vs vand - holdbare løsninger

Er Gatorade bedre end vand til dehydrering?

Pedialyte ogGatoradebegge er designet til at forebygge eller behandledehydrering. Faktisk, takket være deres elektrolytindhold, er de mere effektiveend vandved rehydrering.10. mar 2021

overtræning cyklingHej gutter, i dag skal vi tale om forskellen mellem Powerade og Gatorade. Du går til købmanden, og du vil se en hel kæmpe gang fyldt med disse to ting, så deres markedsføring er meget, meget god. Jeg ved ikke, om du? vidste det, men Powerade ejede Coca-Cola Gatorade ejede Pepsi Cola og forresten ejer Coca-Cola nu Powerade Minute Maid Ehrlich, en anden ved navn Odwalla Juice. Jeg ved ikke, hvordan man udtaler det nøjagtige orange Sprite-vitaminvand, som du købte af måde for 4,1 milliarder dollars, som indeholder 31 gram sukker, 6 teskefulde og også Zico kokosvand, så hvad er de største forskelle? Jeg tror sandsynligvis, at majssirup med høj fructose er værre, men det faktum, at de ikke fortæller dig, hvor saccharose kommer fra, betyder ikke, at sukkerrør kan komme fra, og det er sandsynligt, at det kommer fra roesukker, som GMO'er er okay, hvilket betyder, at det har rester af glyphosat, for ikke at nævne, at jeg har hørt om majssirup, der er lavet af majs og bestemt også har rester af glyphosat, nu er saccharose 50% glucose i 50% fruktose majssirup med høj fruktose Sucrose er cirka 42% fruktose og 58% glukose, så saccharose har faktisk mere fruktose, og fruktose skaber mere insulinresistens end glukose, fordi det overbelaster leveren og leveren faktisk gemmer det i hukommelsen, og på grund af de høje niveauer af dette sukker starter kroppen at lave insulin til at udvikle begge er meget ens, men saccharose er sandsynligvis lidt værre, okay så har dextrose, som er et syntetisk sukker og modificeret madstivelse, og dette er et andet navn for mononatriumglutamat, så dette er en smagsforstærkning r det smager bedre, end det virkelig er okay elektrolytterne okay vi har kalium og natrium, vi har kun to, vi har ikke alle, og de giver dig cirka 35 milligram kalium a og bare så du ved, at vores kroppe har brug for 4.700 milligram hver dag, så det er en meget, meget lille brøkdel af det, du virkelig har brug for.

Powerade vi har femogtredive og Gatorade har femogfyrre natrium, vi har hundrede og halvtreds milligram, og her har vi hundrede og tres milligram natrium, og Powerade har noget syntetisk b6 b3 b12 og Gatorade har ikke de ekstra vitaminer, så hvilken er bedre, hvilket faktisk er værre, de er begge værre, hvorfor på grund af mængden af ​​sukker er der sukkervand med et par små mineraler med højt natriumindhold, så hvis du prøver at hydrere dig selv, skal du tage noget med alle elektrolytterne uden sukkeret uden det skjulte sukker uden maltdextran, og du har det meget bedre nu. Nogle gange vil du høre, at når du træner, skal du udskifte det sukker, du brænder, mens du trykker på dine glykogenreserver, men problemet er, hvis du erstatter dine glykogenreserver, vil du helt stoppe dit glykogens evne til at trække fra dine fedtreserver, hvilket sandsynligvis er en af ​​hovedårsagerne til, at du overhører træningsøvelse, så begge hjælper dig ikke med at miste vægt ht, og chancerne er, at du sandsynligvis vil have mindre udholdenhed og muligvis endda træthed, fordi den mængde sukker, du spytter op, er sukkerinsulinet, der skubber sukkeret ned, du har lavt blodsukker omkring en time senere, og hvis du vil have flere data om elektrolytter indsæt et link nedenfor, tjek det ud og tak for at se, så hvis du kan lide denne artikel, gå videre og del den med nogen, som du ved, at han virkelig kan drage fordel af

Tæller Gatorade som vandindtag?

Juice og sportsdrikke hydrerer også - digkansænk sukkerindholdet ved at fortynde dem medvand. Kaffe og te ogsåtællei dit tal. Mange troede tidligere, at de var dehydrering, men denne myte er blevet afskåret. Den vanddrivende virkninggørikke kompenseret for hydrering.9. sep 2011♪ Bob og Brad de to mest berømte ♪♪ Fysioterapeuter ♪♪ på Internettet ♪ - Hej folkens, jeg er Bob Schrupp, Fysioterapeut - Brad Heineck, Fysioterapeut - Her er vi, de mest berømte Fysioterapeuter på Internettet - Efter vores mening, selvfølgelig, Bob - chokerende! Hvad alle har brug for at vide om vand og populære sportsdrikke. Jeg så dig træde lidt tilbage, Brad. - Ja. - Så vi har nyheder her, at jeg er ligeglad med, om du er den gennemsnitlige person, du skal vide, hvad du drikker, og hvorfor du nogle gange har brug for en lille tilføjelse til din drink, løb en halv maraton eller hvad som helst - det kan vær den samme - vi gennemgår populære sportsdrikke og regelmæssige drikkevarer, som du har brug for at vide nogle oplysninger om for at holde dig i gang. - Det er rigtigt, Bob.

Forresten, hvis du er ny på vores kanal, skal du tage et øjeblik til at abonnere på os. Vi leverer artikler om, hvordan man forbliver sund, fit og smertefri, og vi uploader hver dag og vil besøge os på vores sociale mediekanaler og vores hjemmeside - ja - bobandbrad.com, fordi vi altid giver noget væk.

Vi vil, i dag er der intet, men fra i morgen, hvis du er på lørdag, lige nu. Hvis du ser på dette efter lørdag, så skal du have det godt, der skal være en gave. Uanset hvad skal du bare gå til bobandbrad .com og gå til afsnittet om gaver, der vil fortælle dig, hvad vi giver væk. - Nå, tak. - Vi giver et skrivebordshøjde væk, virkelig sejt. - Åh, til en computerarbejdsstation. - Ja, elektrisk, det er elektrisk, det er virkelig sejt. - Ja, dejligt. - Ellers går du til BobandBrad på Facebook.Det er fastgjort til toppen af ​​siden. Du vil have en kortere version af os, når du er træt af, at vi taler, skal du gå til Twitter og Instagram gå til Bob. - Jeg har en 60-sekunders version af os. - Godt arbejde Bob, jeg er meget tørstig igen, Bob - Nå, du kan gå ud nu, katte og hunde strømmer ned. - Ja, ikke sjov.

Alligevel, Bob, for ca. en uge siden uploadede vi netop en artikel om, hvad du skal drikke. Er vand en god ting at drikke, når du er aktiv og sveder, træner, løber, uanset hvad. - Jo da. - Så jeg troede, jeg vil undersøge noget, jeg gjorde det, og det kom ned på det, det vigtigste er, når din aktivitet er så høj, sveder du, skal du have den? Sodium - Du skal genopfylde natrium - Right, right.

Så i sig selv er vand godt, men at have natrium hjælper, såvel som andre elektrolytter er også vigtigt, men natrium er nummer et - og jeg kunne være et figurhoved for det, for hvis jeg gør det, er jeg den, der sveder meget, så hvis Jeg gør en masse aktivitet i cirka tre timer - jeg mener, jeg bliver underlig, jeg mener, jeg bliver lidt - Nå, du er underlig alligevel - jeg bliver underlig, jeg er underlig alligevel, men tilføj det, endnu fremmed. - Din kone kan sandsynligvis ikke tåle dig. - Det er rigtigt, så jeg er nødt til at drikke noget af det, så viser jeg dig, hvad jeg drikker. - Sikker. - Og det gør hele forskellen. - Jo da. - Får det mig bare til at bringe det her? - Ja, bring hende ind.Så vi har nogle rigtig populære drinks, som du vil lægge mærke til, nogle du måske ikke bemærker, og vi har dem her. Vi har vand her, og så har vi nogle mindre populære drinks her, Gatorade, hvad har vi, Powerade, se på dette, Bodyarmor, se på dette, ligner en dejlig beholder, og så har vi den anden ekstreme, jeg ved, de vi er ikke rigtig sunde at drikke Pepsi og Cola - Det er jeg ked af, Pepsi og Cola, men sådan er det bare. - Ja, så lad os få det lidt af vejen, for vi har faktisk et bord.

Hvad jeg gjorde, Bob, jeg lavede matematikken, fordi disse alle er forskellige mængder volumen - ja, rigtigt - så det er lidt vildledende. Hvis du ser på det, står der mængderne eller gram sukker i det, men sukker er kun til 8 ounce, og vi har en 28 ounce beholder. - Åh, helt sikkert. - Så det bedrager. - Ja, du tror, ​​du bliver ikke så meget sukker, men vi finder ud af sandheden. - Ja, nøjagtigt. - Vi kommer til bundlinjen. - Så godt. - Vi er som detektiver. - Så her har vi drinks.

Vi fik vores cola og pepsi, lidt af de ikke så gode, og vi fik baseline, vand og derefter de andre fem drinks her - igen baseret på 16 ounce - 16 ounce, lige rigtigt. - Okay. - Vi har sukkerniveauet, kalorierne og natrium.

cykelbremser gnider

Husk at natrium er vigtigt, du skal få det ind i din krop, når du sveder. - Så det er interessant nok, du kan faktisk drikke Pepsiand Cola og tage en anstændig mængde natrium - Sandsynligvis ikke nok - Sandsynligvis ikke nok - Men se på det, Bodyarmor har ikke engang så meget natrium som Pepsi og Cola, - Ja, det er lidt underligt - dette er virkelig ikke, passer ikke ind i kategorien sportsdrink. Det er rigtigt, at det indeholder kokosvand og andre elektrolytter, der er sunde, men igen er natrium kritisk. Video fra for en uge siden - Lige før det - Ja, så lad os se på sukkerindholdet.

Pepsi og Cola er nogenlunde ens, 55, 52, kropsrustning, 36 gram - det er meget sukker at tage til en sportsdrik, eller lad os sige, at du kun bruger det til måske at arbejde udendørs, jeg mener, og du vil tage elektrolytter, det tager meget sukker - Du behøver bare ikke så meget sukker - Du har ikke brug for det sukker, du har slet ikke brug for det - Så jeg sætter Bodyarmor lidt i kategorien Pepsi og Cola. Det har ikke så meget, men det har ikke meget natrium, så det passer virkelig ikke til kategorien - jeg synes, vi skal tage en markør og gå sådan her - Ja, dette fattige samfund, de kan ikke lide os. Hvad med Powerade og Gatorade, deres sukkerindhold er lave, så det er bedre, og kalorierne er altid relateret til sukkeret - Sikker på.

Så jeg vil ikke bruge for meget tid på det, men du kan tjekke det ud, og natrium er meget større, som du kan se, 200, 211 milligram, så det er --- men det er virkelig ikke så godt for mig endnu - Er det ikke. - Jeg mener, hvorfor tager du dette sukker, når du prøver at være sund igen, og ved du hvad jeg mener? - Præcis. - Du har bare ikke brug for det. - Så de bedømmer bedre, men det er stadig for meget sukker. - Jeg vil stadig tage en X og krydse den ud. - Okay, lad os gøre det.

Nu må jeg sige en ting. - Jeg tager ikke en markør. - Bob bliver ophidset her. - Tale fortsætter. - Så Powerade og Gatorade har en sukkerfri version, Bob. - Okay, åh det er rigtigt . - Men det må jeg nævne, for 'Jeg må erkende det over for dig. - Jada. - Men jeg ved ikke, om mange mennesker drikker det.

Jeg drak det, det smager ikke særlig godt. Det efterlader en eftersmag i min mund. - Diætformen? - Ja, uanset hvad. - Pep, sukkerfri, den form. - Ja, den sukkerfri Gatorade var, hvad jeg havde, det var ikke dårligt. - Så vi fik den overstreget, vi krydsede en, vi krydsede det helt sikkert ud.

Det er flere spørgsmålstegn, ikke? - Ja. - Men sandsynligvis stadig krydse dem, jeg mener, disse er, - Nå, hvis vi vil have det bedste, krydser vi dem ud. - Okay. - Lad os nu gå til nogle af de mindre almindelige, og dette er en, den kommer i en pakke.

mountainbike flade pedaler vs klipfri

Du er nødt til at blande det med vand, en lille pakke her, og det hedder Liquid IV, så smukt --- vi går ikke ind for noget af dette. Jeg mener, vi har ingen aftaler med nogen af ​​disse virksomheder - nej - slet ingen - uanset hvad, vi slipper det bare ud - så Liquid IV har 11 gram sukker, hvilket er meget bedre end resten af ​​dem Kalorier er 50 er, bedre, og se på natrium i 500 milligram, det opvejer alt andet. - Så hvis du ser på dit natrium og vil have noget, men ikke vil have for meget, er Liquid IV muligvis 'Ikke for dig - Det kan være for meget - Ja, måske for meget - Hvis du ikke har noget problem med natriumindtag og udfører aggressiv træning, ville det sandsynligvis være bedre for dig, selvom vi ikke ser det på ingen tid, er det sådan, - Ja. - Og det er tilfældigvis det, der fungerer for dig, ikke? - Ja, jeg brugte det og anbefalede min læge. - og det kommer i en lille sød beholder sådan. - ja små beholdere, og jeg tager bare tabletten, og hvad jeg gør, er at jeg bare lægger den i en almindelig flaske vand og læg det derinde og det bobler og det opløses - Og det opløses. - Ja, spiser du ikke bare tabletten? - Du gjorde det en dag, jeg så det. - Nå, det er sjovt, det bobler i munden. - Ja, det bobler i munden - sådan laver de slik.

Jeg kan godt lide smagen og vil bruge den i golf, fordi jeg går en tur mens jeg spiller golf, og det ser også ud til at give mig et lille boost, måske er det hele psykologisk. - Nå, hvem ved. - Ja, men jeg mener, ser du se på det, et gram sukker, - rigtigt - kun 15 kalorier, og det er tilsyneladende nok salt til mig - rigtigt, 360 milligram - og elektrolytterne og sådan for mig, det er svaret, og vi sammenligner alt med vand, hvilket vand er fantastisk, men vand giver dig ikke elektrolytter, og det giver dig ikke salt. - Ret, så hvis du sveder meget, er vand bestemt en god ting at drikke, men du tager det næste skridt - og det er problemet, jeg drak bare vand, og det vasker dig af, det vasker dine elektrolytter ud og dig ikke få nok af det, og så er du pludselig svimmel eller svimmel - ja, det er mig. - Og jeg ville fremhæve et punkt her, fordi jeg tog mig tid til at finde ud af, hvor meget sukker der var i den flaske Bodyarmor. - Fra Bodyarmor. - Og det er det, 72 gram. - Se på det, der er meget sukker. - Ja, så du kan bare tage lidt vand, tage sukkeret, spise sukkeret, vaske det af. - lidt salt i det. - Ja, så ville det være det samme, men billigere. - Ja, Bodyarmor kan ikke lide os. - De kan ikke lide os. - Men gæt hvad, det er fint, fordi vi er her dig. - Det har ret. - Vi er ikke her for mærkerne. - Så fortsæt, nu er du opvokset, se på hvad du drikker, nu ved du hvad du har brug for at vide, og disse to er hernede, jeg tror jeg vil jeg vælge en af ​​disse, især i går, for to dage siden, cyklede jeg, og det var varmt og fugtigt.

Fugtigheden var langt op, og jeg kunne se den. Det sprang mig bare væk. - Sikker på, ja. - Og jeg drak kun vand, jeg havde ikke noget at blande. - Ja, jeg vil gerne se, om du er bedre selv uden det, jeg får symptomerne, men jeg har det bedre, når jeg gør det er næsten som et måltid, når jeg er derude, jeg gør det ikke, det er bare min tanke - ja, jeg tror folk, der kører seriøse langdistancebegivenheder, ville vidne om det - Ja. - Disse er meget, du ved, ligesom Ironman, ofte disse ting, der tager timer at gennemføre. - Ja, hvis du gør Ironman, skal du efterlade dine kommentarer nedenfor.

Jeg ville elske at høre, hvad du har at sige. - Wisconsin Ironman vil ske denne lørdag. - Åh, er det virkelig? - Ja, stor begivenhed, der er 2.000 mennesker vil gøre dette --- Hvor gøres det? - Madison, Wisconsin, sagde jeg ikke det? - Nej, du har Wisconsin sagt - Åh, Wisconsin, ja Madison - Okay, tak alle sammen for at se - Læs Rambo i en anden retning.

Skal du drikke sportsdrikke i stedet for vand?

Kan jeg udskifte vand med Gatorade?

Anbefalingen er voksne og børnskulle gernehar kunsportsdrikkeunder langvarig og tung træning, der varer længere end en time. “Vand,vandogvand skalVær dendrikvalg til hydrering før, under og efter fysisk aktivitet eller træningsrutiner, der varer mindre endentime, ”siger Dr. Nish.10. aug 2017

Forårsager Gatorade dehydrering?

I dette usikre scenarie bruger nogle medicinske faciliteter sportsdrikke som rehydratiseringsløsninger. Deri ligger imidlertid en sundhedsrisiko. ”Den grundlæggende mangel på drikkevarer som f.eksGatoradetil sygdomsrelateretdehydreringer, at der er for meget sukker og ikke nok salt (natrium) eller kalium, ”sagde John D.29. jan. Okt 2018

Bør seniorer drikke Gatorade?

Behandling for mild dehydrering

Fortrinsvis erældreindividuelskulle gernetage væsker indeholdende elektrolytter somGatorade(eller andre sportsgrenedrikkevarer), juice eller bullion. Naturligvis er vand også nyttigt.
11. dec 2017

Hvorfor er Gatorade ikke godt for dig?

Når det indtages ofte, er sukkerindholdet iGatoradekan også bidrage til tandforfald, især hos børn. For folk, der er mindre aktive, får ekstra sukker og natrium hele dagenikke ernødvendigt eller anbefalet. De ekstra kalorier fra en sportsdrink kan bidrage til vægtøgning.

hvordan man heler blå mærker hurtigere

Er Powerade bedre end Gatorade?

Poweradehar flere vitaminerend Gatorade

Hverken har noget fedt eller protein. Imidlertid,Gatoradeindeholder 10 flere kalorier og lidt mere natriumend Poweradepr. portion. På den anden side,Poweradeindeholder flere mikronæringsstoffer, herunder magnesium, niacin og vitaminerne B6 og B12, som spiller vigtige roller i din krop.
20. sep 2019

Er Gatorade dårligt for dine nyrer?

Ud over dette,Gatoradekan også have negativ indvirkning pånyrer. Der tilsættes natrium til disse sportsdrikke, der skal passere gennemnyrerfør de udskilles med resten af ​​væsker. Når kroppen har overskydende natrium, som dennyrerskal absorbere og behandle, uddriver kroppen calcium.

Er Gatorade nul dårligt for dine nyrer?

Ud over dette,Gatoradekan også have negativ indvirkning pånyrer. Der tilsættes natrium til disse sportsdrikke, der skal passere gennemnyrerfør de udskilles med resten af ​​væsker. Når kroppen har overskydende natrium, som dennyrerskal absorbere og behandle, uddriver kroppen calcium.

Hvilket er bedre at drikke, vand eller Gatorade?

Hvis en Gatorade om dagen hjælper dig med at få den mængde væske, du har brug for, skal du ikke nægte dig selv hydrering. Det kan være en god idé at drikke versioner af sportsdrikke med lave eller nul kalorieindhold, hvis du ikke træner regelmæssigt for at undgå unødvendig tilsat sukker og natrium.

Hvad er forskellen mellem Gatorade og Powerade?

De indeholder normalt kulhydrat i form af sukker samt mineraler og elektrolytter og lejlighedsvis vitaminer, proteiner eller koffein. Der er kendte muligheder, som Powerade og Gatorade, plus mange forskellige mindre kendte konkurrenter.

Hvordan hjælper Gatorade kroppen med at tilbageholde væsker?

Natrium i Gatorade (som en vandelsker) hjælper også kroppen med at bevare væsker. Det har også flere kulhydrater, der fungerer som en energikilde. Disse kulhydrater er ansvarlige for at genopfylde glykogen, når det er opbrugt.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Stol træning derhjemme - enkle svar på spørgsmål

Hvilken øvelse kan du lave i en stol? 11 hurtige stoløvelser, der fungerer så godt som at gå til GymArm-cirklerne. Sid på stolen med lige ryg, benene bøjet 90 ° og fødderne plantet på gulvet. Bøjet med armlift. Triceps Dip. Stolplanke. Siddende hofteprop. Russisk drejning. Benløft. Hurtige fødder.

Kredsløbstræning for cyklister - Komplet vejledning

Er kredsløbstræning god til cykling? At integrere kredsløbstræning i din træningsrutine kan være en fantastisk måde at forbedre hastigheden på cyklen og holde tingene interessante.

Reverse crunch øvelse - hvordan man tackler

Virker reverse crunches virkelig? Bundlinjen. Den omvendte knas er en simpel kerneøvelse, der kan hjælpe dig med at styrke dine mave. Det menes at være lettere på ryggen end traditionelle crunches og sit-ups, fordi din rygsøjle ikke bøjer så meget. Hvis du føler nogen skarp smerte, mens du udfører omvendte knas, skal du straks stoppe.24 нояб. 2020 г.

Fitbit brænder kaloriens nøjagtighed - besvarer spørgsmålene

Er Fitbit nøjagtig på forbrændte kalorier? En undersøgelse viste, at Fitbit Surge havde den mest nøjagtige beregning af forbrændte kalorier blandt en gruppe af lignende enheder med en fejlprocent lidt over 25%. De andre lignende enheder, der blev testet, havde relativt højere fejlprocent - op til så meget som 93% .15 июл. 2019 г.

Ben og abs træning - pragmatiske løsninger

Kan jeg træne ben og mavemuskler sammen? Prøv at hamre en større muskelgruppe (bryst, ben og ryg) pr. Træning og suppler dette arbejde ved at opdele resten af ​​din session i bevægelser, der er målrettet mod to mindre muskelgrupper (biceps, triceps, hamstrings, kalve, abs og skuldre) .29 июл . 2020 г.

Lactobacillus gasseri vægttab - hvordan man opnår

Hvor meget kan du tabe ved at tage Lactobacillus Gasseri? Forskere har også undersøgt virkningerne af Lactobacillus gasseri for fedt tab. I denne undersøgelse mistede mennesker med ekstra mavefedt, der drak gærede mælkeprodukter, der indeholdt de nyttige bakterier, 8,2 - 8,5% af deres mavefedt over 12 uger. Da de dog stoppede med at drikke mælken, vendte alt dette mavefedt tilbage.