Vigtigste > De Bedste Svar > Ghee vs smør - Komplet vejledning

Ghee vs smør - Komplet vejledning

Hvorfor er ghee sundere end smør?

Gheeindeholder en højere koncentration af fedtend smør. Gram for gram, det giver lidt mere smørsyre og andre kortkædede mættede fedtstoffer. Testrør og dyreforsøg tyder på, at disse fedtstoffer kan reducere inflammation og fremme tarmens sundhed (3).Hvad er forskellen mellem smør og ghee er den ene bedre end den anden I denne artikel skal vi tale om, hvad der gør forskellen, hvorfor du skal indtage den ene eller den anden i din kost, og hvordan du laver din egen ghee derhjemme. Hej fyre velkommen tilbage til min kanal. Hvis du er ny her, hedder jeg Kait, jeg er en sundhedscoach, og jeg skriver artikler om næringsrige diæter med højt fedtindhold. Hvis du kan lide denne artikel, bedes du give den tommelfingre, del den og sørg for at nyde den abonner på og følg mig også på Instagram, Twitter og Facebook, hvor jeg skal skrive hver dag.

Lad os starte med, hvordan smør fremstilles. Smør er lavet af kærnemælk eller fløde, indtil fedtet adskilles fra væsken. Det, der er tilbage, er for det meste smørfedt og noget mælkefaststof, og det er smør, som nu faktisk er lavet af smør. Smøret opvarmes, og fedtet adskilles fra mælkeproteinerne, hvilket betyder, at alt hvad du har nu er smørfedt, så start med mælk eller fløde, du vrider det, du får smør, og derefter opvarmes det, du adskiller det, og du får Keynow-ligheder og forskelle Både smør og ghee indeholder et højt vitamin A-vitamin K2-butyrat og CLA-mejeriprodukter er en af ​​de bedste kilder til vitamin K2, og jeg synes, det er en af ​​de vigtigste grunde til, at du bør indtage K-vitamin er kritisk for hjertesundheden -Kredsløb og knoglerne, og det er virkelig vigtigt at skelne mellem forskellen mellem vitamin K1, som findes i planter, og vitamin K2 i en langsigtet undersøgelse af 36.000 deltagere med stort indtag af vitamin K2. Vitamin K2 havde en lavere risiko for at være i perifer arteriel sygdom, men forfatterne konkluderede, at vitamin K1 ikke havde nogen virkning, og hvis du havde en 1 spiser 00% græsfodret smør eller ghee, vil disse næringsstoffer være endnu højere, så smør og mad har det til fælles, og her er hvad separa tes tip, da ghee er et meget koncentreret fedt, er det fornuftigt, at der ikke bare var mere fedt, men også indeholder flere kalorier, en spiseskefuld røv uh um er cirka 100 kalorier Nå, en spiseskefuld ghee er omkring 120 nu jeg tror virkelig ikke, at du skal bekymre dig om 20 kalorier, det er ikke en grund til at indtage det ene og ikke det andet, men her er forskellen, som jeg synes er signifikant, fordi mælkeproteinerne er fjernet i ghee, den indeholder næsten ingen lactose og ikke tilfældet, så for alle, der er laktoseintolerante, er de normalt fine. Den anden store forskel mellem de to er, at det har et meget højere røgpunkt og derfor måske en bedre mulighed til madlavning af smør har et røgh-punkt på 150 grader Celsius eller 302 grader Fahrenheit, mens du har et røgpunkt på. har kort sagt 250 grader Celsius eller 482 grader Fahrenheit, selvom de er gode, er begge nærende, hvis du er laktoseintolerant eller følsom over for mælkesukker, er det bestemt en mulighed at overveje at nyde fordelene ved at have høj gheeis Madlavningsvarme, bedre mulighed, men den eneste største ulempe ved ghee er, at det er dyrt.

Den gode nyhed, at du kan tilberede din egen mad derhjemme, og det er det, vi skal gøre nu, er usaltet smør, hvilket som helst beløb er fint, en lavvandet gryde eller gryde, en skåret ske, en metalskål, et dørslag og en osteklæde eller noget andet viskestykke, hvis du heller ikke har en osteklud eller har det fint, og en krukke til opbevaring af nøglen kan virke som meget, men du har sandsynligvis allerede næsten alt i dit køkken. Den første ting du vil gøre er at skære smørret i mindre. Skærestykker, så alt smelter jævnt. Tænd for din komfur til medium varme, og når smørret er smeltet, og væsken er begyndt at simre, skal du dreje varmen til lav, mens den fortsætter med at simre, smelter proteinet, og det vil tage et stykke tid at skumme af. for at det hele skal adskilles, så fortsæt med at skimme det sikkert, for ikke at brænde teens tærte, det var en fejltagelse, jeg lavede første gang jeg forsøgte at gøre det, jeg gjorde det bare var for længe, ​​og det jeg endte med var en brun væske, så du vil have det skal være gyldent gul, når du er færdig, det kan blive lidt mørkere, lidt mere gyldent, men ikke for mørkt, det tager normalt ca. 10 minutter eller deromkring, indtil alt mælkeproteinet er adskilt og kan fjernes på hvilket tidspunkt gør du ønsker at slukke for varmen, tag den af ​​ovnen, placer sigten over skålen, læg derefter ostekluden eller viskestykket over den, og hæld væsken igennem den.Du gør dette, fordi noget af proteinet sidder fast i bunden af ​​gryden, når det simrer, dette vil sikre, at alt bliver næste anstrengt, du hælder det i krukken, sætter det på og læg det i køleskabet i mindst et par timer, indtil det sætter sig, og det er det tak for at se, jeg håber du nød denne artikel, lad mig det vide i kommentarerne nedenfor, hvis du foretrækker um, brug ghee eller smør personligt, jeg bruger begge, jeg kan godt lide smør i min kaffe meget, jeg finder det bliver cremere når det hele er blandet, men jeg kan godt lide at lave mad med ghee, så jeg bruger begge dele, lad mig vide, hvilken du bruger oftere, hvis der er visse situationer, du bruger den ene eller den anden, tænker på det for at give denne artikel tommelfingre og Vi ses jer næste gang

Smager Ghee som smør?

bikemate indendørs cykeltræner

Hvad er fordelene ved gheesmør?

Ghee smager som smørmen med en let ristet, nøddeagtig baggrundsnote.Ligesom smør, kommercielle mærker afgheevarierer i smag afhængigt af kvaliteten af ​​den mælk, der bruges til at producere den. Fordi mælkefaststofferne er fjernet,ghee gørikke har den cremede mundfølelse afsmør.31. aug 2020

Hvorfor er Ghee dårligt for dig?Gheeanses for at være et sundt fedt. “Gheeer en afklaret form forsmør. Ifølge Ayurveda forbedrer det tyndtarmens absorptionsevne og nedsætter den sure pH i vores mave-tarmkanalen.Gheeer en rig kilde til Omega-3 fedtsyrer, der nedsætter LDL-kolesterol.2. aug 2018

Hvad er så specielt ved ghee?

Gheehar et højere røgpunkt sammenlignet med smør,det brænder ikkesomhurtigt. Dette er perfekt til bagning eller stegning af mad. Fordigheeadskiller mælk fra fedt, er denne smørerstatning lactosefri, hvilket gør det bedre end smør, hvis du har allergi eller følsomhed over for mejeriprodukter.

Skal du køle ghee?

GheeEr ekstremt hyldestabil

Fordi der ikke er vand ighee, bakterier vil ikke vokse der, sådukan springe overkøling. Hvis dingheebliver plettet med vand eller mad, sånedkøles; det vil være fint til fremtidig brug.
14. juni. 2017 nov.

Kan du stege æg i ghee?GheeEr utroligt alsidig. Sammen med sin smøragtige smag,gheehar en tydelig ristet, nøddeagtig duft. Det er en let, velsmagende udskiftning af smør eller olivenolie i sauterpanden; prøvegheetilstegning af ægog brød, syltede crêpes eller courgettefritter.14. juni. 2017 nov.

planke ab træning

Er det OK at spise ghee hver dag?

Selvomgheegiver en række sundhedsmæssige fordele, er det vigtigt at huske, at moderering er nøglen.Gheeindeholder mættede fedtstoffer, hvis overskud kan stigedårligtkolesterolniveauer og øger risikoen for hjertesygdomme. Så gør det ikkeforbrugermere end 2-3 teskefuldeen daghvis du vil være på den sikrere side.12. december 2019

Forøger Ghee mavefedt?

Selvom CLA igheehar vist sig at reducere vægtengevinsti nogle mennesker er det også en kalorie-tæt ogfed-rig mad. På trods af dets sundhedsmæssige fordele bruger det for megetgheekan føre tiløgetvægtgevinstog hæve risikoen for fedme.30. sep 2020

Hvad er ulemperne ved ghee?

Potentielle risici vedGhee

Selvom CLA igheehar vist sig at reducere vægtøgning hos nogle mennesker, det er også en kaloriefyldt og fedtrig mad. På trods af dets helbredfordele, forbruger for megetgheekan føre til øget vægtøgning og øge risikoen for fedme.
30. sep 2020

Hvem skal undgå ghee?

Før du inkorporerergheei din diæt, digskalved, at det ideelle fedtindtag for en dag er 10 til 15 gram. Duskulle gernealdrig overstige det.Undgå gheehvis du har en historie med hjerte-kar-sygdomme, er overvægtig eller overvægtig!7. nov. 2017 nov.

Hvad er forskellen mellem smør og græs fodret ghee?

En spiseskefuld skudsikker græsfødt ghee indeholder: ghee fremstilles ved opvarmning af smør, der adskiller flydende smørfedt fra mælkefaststoffer. Når mælkefaststofferne først er fjernet, boom: du har ghee.

Hvilken slags smør bruger du til at fremstille ghee?

En person kan fremstille ghee derhjemme ved hjælp af almindeligt usaltet smør. Smelt smørret langsomt og skum de faste stoffer, der samles på overfladen, af. Fortsæt med at koge smørret, indtil alle mælkefaststoffer er sunket til bunden, og væsken er klar - dette er klaret smør.

Hvilket er mere laktoseintolerant smør eller ghee?

Ligesom smør er ghee typisk lavet af komælk. Ghee er lavet ved at smelte almindeligt smør. Smøret adskilles i flydende fedtstoffer og mælkefaststoffer. Når de er separeret, fjernes mælkefaststofferne, hvilket betyder, at ghee har mindre lactose end smør. Traditionelt er ghee blevet brugt som madolie, en ingrediens i retter og i Ayurveda-terapier.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykelopvarmning - svar på problemerne

Skal du varme dig op før en cykeltur? Cykling er ligesom enhver anden sport eller træning i den forstand, at det er lige så vigtigt at varme ordentligt op, før du kører på dit #EverydayAdventure. Opvarmning før cykling kan øge din udholdenhed og udholdenhed, hvilket giver bedre resultater, når det kommer til fitnessens side af aktiviteten.16 июл. 2019 г.

Cyklist gavekurv - almindelige spørgsmål

Hvad køber du en kvindelig cyklist? 21 julegaver til landevejscykling Kvinder Stofvandflaske. Vil du ikke rod på din cykel med overskydende bagage? Castelli Viva Donna pandebånd. Cinelli Mike Giant styretape. Svelte armopvarmere. Chapeau! Podiumbukser. dhb Blok Macro Roubaix langærmet trøje til kvinder. Strava Premium-medlemskab.

Greg Lemond Cykler - omfattende håndbog

Hvad skete der med LeMond-cykler? I 2010 annoncerede Trek, at det ville ophøre med at producere LeMond-cykellinjen, og LeMonds tilstedeværelse i cykelindustrien var begrænset til en separat linje af vindtrenere. Nu har LeMond genoplivet sit eponyme brand, og den hyperkinetiske ex-racer hælder tydeligvis sin energi i den nye satsning. 20 september. 2013 г.

Cykling efter udskiftning af knæ - brugbare løsninger

Er en motionscykel god efter udskiftning af knæet? Den stationære cykel. En stationær cykel er et af de mest nyttige og praktiske værktøjer, du kan bruge, hvad enten du kommer dig efter en knæoperation eller bare forsøger at komme / forblive i form. De er så accepterede som et træningspapir, at næsten alle terapiklinikker og fitnesscentre har dem.

Cykling med hamstringskade - den ultimative guide

Kan du cykle med hamstring skade? Meget ofte forværres høje hamstringskader af et cykelsæde, selvom en liggende cykel måske fungerer. Aktiviteter, der har brug for meget knæbøjning, vil forværre problemer med nedre hamstring, mens aktiviteter, der involverer hofteforlængelse (lår bevæger sig tilbage), forværrer toppen.

Cykling og vægtløftning - hvordan man håndterer

Kan jeg cykle og løfte vægte? Begynd med meget lette vægte til alle øvelser den første session eller to. Efter et par sessioner kan du øge vægten, så øvelserne føles lette til moderat tunge. I denne fase løfter cyklister typisk vægte en til tre dage om ugen.