Vigtigste > De Bedste Svar > Kæmpe holdning anmeldelser - almindelige svar

Kæmpe holdning anmeldelser - almindelige svar

Hvad bruges den kæmpe holdning til?

Bygget med et letvægts ALUXX aluminiumsrammesæt og vores innovative FlexPoint bagophæng,Holdninger den perfekte måde at forbedre dit trail-ridespil på. Dens 27,5+ hjul- og dækkompatibilitet giver det en blød kørekvalitet, der opsuger bump og tilføjer mere trækkraft og stabilitet.24. mar 2021Jeg ser ham se på det, det er Oriole. - Åh, den røde ting? - Ja. (mumler) Ja. (mumler) Åh, gå væk. (glad musik) Alle, jeg er Mike Kazimer.

Vi er her i Sedona, Arizona for den årlige Pinkbike Field Trip. Vi ser på en række overkommelige trailecykler. I øjeblikket vil fokus være på Giant Stance.

Giant siger, at Stance er den perfekte introduktion til singletrack-sjov, og den henvender sig til nye ryttere, der er interesserede i at lave nogle langrendsløjpesentre, da $ 1.800-cyklen kan købes og inkluderer en dropper-sadelpind, som er ret imponerende for en fuld affjedringscykel. 29-tommer hjul, 130-millimeter gafler og 120-millimeter baghjulsophæng. Geometrien på denne cykel er en relativt konservativ 454 millimeter rækkevidde for vores størrelse Large.Styringsvinklen er ret stejl ved 67,5 grader. Med en sædevinkel på 75 grader.

Kædestænger med en 438 millimeter cykel er ikke rettet mod ryttere på udkig efter enduro-berømmelse. Det er lavet mere til nybegynderen i sporten; nogen der vil lære mountainbiking at kende uden at miste tusinder og tusinder af dollars. Denne cykel er Giants Flex Point-affjedringsdesign.

Dybest set er det et styredrevet enkeltdrejningssystem, som du ikke finder nogen lejer på sædestolene eller kædestagene. Enkelhed er altafgørende her, hvilket sandsynligvis kan spare dem for en smule penge på fremstilling sammenlignet med det mere komplicerede Maestro-ophængsdesign, du kan få i deres avancerede tilbud til $ 1.800? På Stance har du en SX 12-speed-Drive fra SRAMRockShox Recon gaffel, RockShox Monarch-dæmper, Shimano overtager bremserne, du har et hurtigt rullende Maxxis Forecaster-dæk til dækkene. Stance aluminiumsrammen har intern kabelføring, plads til en vandflaske i den forreste trekant, kædebeskyttelse på kædestag, og den kan endda montere skifteren, hvis du vil, der er ingen ISCG-fanetype kædestyresystem, du har brug for at bruge denne derailleurbeslag.Nå, en anden lille designfunktion, som vi ikke klarede, før cyklen dukkede op til test. Det bruger en hurtig frigivelse. Nu har vi otte cykler i testen, og dette er den eneste med en hurtig frigivelse i stedet for en aksel.

Også her kunne der spares en smule omkostninger, men vi taler mere om det i køreindtryk. Det er det grundlæggende. Vi har kørt kæmpeholdningen i de sidste par uger, så lad os dykke ned i disse indtryk. (optimistisk musik) - Okay, vi kørte denne gigantiske holdning her i Sedona, Arizona, den er 120 millimeter bagpå 130 foran Recon gaffel foran Kazimer, hvor meget lufttryk kører du? - Som 120 til 130 pund anbefaler de omkring 85 til 100 - 85 til 100.

Så du er nødt til at overprinte gaffelen igen, tilføj yderligere 20 psi. Så bare for at få den støtte, tilføjer vi 25% Sag, Dæk, Tubeless Ready, 20 psi for b bagpå. Og ja, opsætningen er ret let igen. (blød musik) Lad os klatre lige, hvad synes du? - At klatre på denne cykel har mere af en old-school cross-country-følelse - som en følelse fra 90'erne - ja, du er temmelig lodret foran, - du ved, det er lidt træk, temmelig stejl styrevinkel, ikke en super lang en Cykel, har en stang på 60 millimeter og styrer lidt mere.Mange af de længere, slækkere cykler, vi kører, har en jævnere håndtering - de gør det ikke, det er ikke mere støjsvagt, når de er løsere - nu ikke dig, hvis alle numre passer godt sammen, men det er den letteste cykel. her, som stort set ikke er let, men husk, vi fokuserer på overkommelige cykler, så vi har nogle cykler her, der skubber det 35 pund mark. fire pund gør en forskel.

Så denne cykel er lidt lettere og har nogle hurtigere rullende dæk. Det hjælper dig med at komme til toppen af ​​bakken med lidt mindre indsats - ja, så hvis du er en traditionel langrendskører, kører du ikke noget for højt - du vil bare lave mange gulvlængder. Noget lignende - Ja, - Sikker på. (optimistisk musik) Okay, så du kommer til toppen af ​​bjerget, du er nødt til at komme ned igen.

Og det er her, hvor historien tager det værste - Ja, det bliver interessant, at falde ned på det er en interessant oplevelse. Du har lavprofildæk, men det er ikke rigtigt, at dækkene kan klare sig med dem. Det er selve rammen, geometrien og muligvis manglen på stivhed, vil jeg sige. - Hækken er en hurtig frigivelse. Jeg har en fornemmelse af, at der er nok materiale.

Når du virkelig ankommer, når du kommer ind i de meget hårde, hurtige ting. Det føles virkelig som om cyklen gør dette, som om det ikke føles forbundet fra front til bag. Vi ved, at det er en kort cykel med cykel.

Det er ikke beregnet til noget for højt, men der er helt sikkert mere kraftfulde muligheder derude. - Ja, det er altid rart at sidde på en cykel og vide, at dette har lidt mere margin for fejl. Du skal være der med denne.

Og hvis du klemmer det for hårdt, fortæller det dig - Hej men hej kan du? Få baghjulet rigtig hurtigt ud, det har en derailleur-holder til din tredobbelt. - Klar til at gå. - Så vi prøver virkelig ikke at skyde Giant super hårdt her.

Men slutresultatet er rammen, det føles som om det blev lavet for 5, 6, 7 år siden, det føles ikke helt så moderne som de andre muligheder her, geometri og konstruktion. - Ja, virker lidt forældet. Og det er det, der er frustrerende ved det.

Kæmper et stort firma, en af ​​de største på markedet, de har alle ressourcerne til at udvikle en cykel med moderne geometri til en god pris. Dette er en cykel på papir, denne pris er stor. Og du ved jo flere mennesker, der går ind i sporten, jo bedre.

Men der er en række faktorer, der virkelig holder denne cykel tilbage - Ja, bestemt, jeg mener, jeg vil endda gå så langt som at sige, at 1.400 Dollar Bossnutis sandsynligvis er lidt mere pable cykel, og det afhænger af rammen. Det er en stivere ramme, der bruger bedre geometri - Præcis - Ja. (glad musik) - Den sjove ting her er dog, vi sidder her og snakker lort om det og snakker Giant on the Kazimer runs.

Jeg havde min hurtigste tid på nedstigningen. Nu er nedstigningen ikke længere så høj, den er repræsentativ for trailcykling. Det er groft ovenpå.

Det har nogle overdrevne, flydende ting, fik et par spring hurtigst på denne ting - men hvor sikker følte du dig, da du satte den tid ned? - Personligt tror jeg, at jeg bare er vant til skræmmende kortdistancecykling Ridecykler hurtigt kører på min cykel på mange andre stier, ting der var meget sværere, og jeg var ikke komfortabel i disse indstillinger. - Ja, jeg indstillede min næst hurtigste tid samlet på denne cykel, jeg tror, ​​at jeg ofte havde at gøre med opstigningen er min syvende af otte langsomste til nedstigningen. Så stigningen er ret hurtig, du ved, disse dæk med lavere profil er lidt b det er lettere.

Men som jeg sagde, er nedstigningen, hvor cyklen holdes tilbage. (Joy Music) Vi kigger på denne $ 1.800 cykel, der kommer med en dropper-post, der dykker lidt dybere ned i disse komponenter. Hvad er din favorit? Komponent på denne? - Det er et vanskeligt spørgsmål, fordi (griner) - Det kan jeg gøre, sadelpindestang på dette kontaktindlæg.

Det er virkelig rart. - Din yndlingsdel på denne $ 1.800 cykel er en sadelpindearm? - Ja. - Det er her, vi er. - Jeg ved det, men det er en dejlig lille håndtag, og det fungerer fint.

Jeg synes, det er min favorit, fordi jeg kender alle disse andre cykler, der har underlige klumpede håndtag, der ikke fungerer godt. Job med den dropperpost på en cykel til dette prispunkt er godt at se, men der er nogle andre komponenter, der ikke er imponerende. - Nummer et er bremserne.

Så dette er en Shimano cykelbremse med to stempler, harpikspadser, kun harpikspude rotorlukning til nul indledende bid, ja det er en overdrivelse, bare ikke næsten nok indledende bid, ikke nær jeg har aldrig følt mig godt - nej, jeg mener, der er en grund til, at disse håndtag er designet til at bruge tre fingre. Du skal bruge næsten tre fingre. Det er bare en af ​​de laveste mountainbike-orienterede cykelbremser, Shimano fremstiller.

Salgsprisen er meget lav. Du kender årsagen til denne cykel, men når du cykler på mountainbike, er det rart at få gode bremser. Jeg har også talt lidt om denne Recon-gaffel, vi nævner det hele tiden, du skal lægge meget lufttryk i det for at få det til at føle sig anstændigt og i det mindste holde dig højere i rejsen - hvis du har kørt pænere gafler, ligesom når du går op en gedde, er du, jeg vil bemærke forskellen, men hvis du er en ny rytter, der bare starter med Reconis, vil det ikke være forfærdeligt, og jeg mener for $ 1.800 er det sandsynligvis fair for cyklen, men du har for at overprinte gaffelen, brug måske lidt mere lavhastighedskompression på urskiven her op for at få det til at fungere.

God nok til dig. - Yah, jeg gætter på dækkene. Maxxis Forecasters er dæk, de er lavet til denne cykel, der ruller hurtigt.

Du kan måske sætte et kødere dæk på, hvis du vil have lidt mere trækkraft, men for at gå hurtigt er de ret hårde her i Sedona, med løs over hård pakke er de ret forudsigelige, og jeg fortsætter med det fint - du har så købt du en kæmpe holdning. Hvad skal du opgradere, rammen? - Ret, ja, det er den frustrerende del. En budgetcykel er et godt sted at starte, og ideelt set har du et, der har et godt solidt chassis at hænge pænere dele på, når de slides ud, bare med den ekstra pengestrøm.

Men denne cykel har ikke en aksel. Der er intet du kan gøre ved det. Geometrien kan heller ikke ændres; du kan ikke strække cyklen eller gøre noget lignende, så jeg tror, ​​at mange trailere på steder, hvor de har mulighed for at ride mere aggressive stier og komme fremad på egen hånd, komme ud af den cykel indeni vil vokse ud af en år eller to.

Jeg er lige begyndt. - Ja, det afhænger. Hvis du kunne bringe en nybegynder ind i sporten, er der bedre muligheder.

Det giver dig mere plads til at forbedre. (upbe musik) - Okay Kazimer, jeg ved hvad jeg skal tænke på kropsholdningen. Fortæl mig hvordan du har det - Ja, jeg synes mere frustreret end noget andet.

Du ved, potentialerne der kan lide prisen, som det faktum, at det ser ud til at være anstændigt udstyret på papir. Det er bare ikke moderne nok til at gøre det virkelig det værd - men hvis du bare er en afslappet chauffør, vil du ikke bruge mange penge, det holder dig ikke tilbage. Når du ender med at gøre flere ting på cyklen.

Dette er ikke cyklen til dig. - Præcis, dette er Giant Stance. Hold øje med flere cykler fra Pinkbikes Field Trip, herunder en rundbordsdiskussion, hvor vi taler om fordele og ulemper ved alle disse cykler. (optimistisk musik)

Er den gigantiske holdning 1 en god cykel?

Med et nyt sæt dækbedreudstyret til bjergcykling, detKæmpe holdningkan være en fremragendecykelat tage din ridning fra nul til helt. Vi tror påHoldninger lige så sjovt for begyndere, der søger komfortabelt at køre off-road eller for mere dygtige ryttere, der ønsker et smidigt, sportsligt følelsesløbcykel.19. juni. Feb 2020

Er Giant Trance bedre end holdning?

Den største forskel mellemTranceogHoldninger affjedringsdesignet. HvorimodTrancebrugermerekompleks multi-pivot Maestro affjedringsplatform, denHoldningvælger en meget enklere single-pivot platform, derkæmpe storkalder 'FlexPoint'.21. apr 2020

Hvor meget vejer 2021 Giant-holdning?

Og ved 30 pund cyklenersmukt darn lys, mere end andet sporcykleratkostedobbelt så megetmeget.10. apr 2020

Hvad er forskellen mellem kæmpe holdning 1 og 2?

SammenligneCykler

DetKæmpe holdning291ogHoldning29toer begge 29 ″ fuldt ophængte trailercykler af aluminiumsramme med øvre mellemkomponenter. DetHoldning291har en dropper-post, mensHoldning29tohar en1× 12 drivlinje giver et bredere udvalg af gear.

Hvad bedre 27.5 eller 29?

27.5in. hjul har hurtigere acceleration, mens 29ers er mere effektive på længere ture. Større hjul placerer vægten af ​​egerne, fælgen, rørene og dækkene længere fra midten af ​​hjulet, hvilket resulterer i højere rotationsmasse og langsommere acceleration.

Er den gigantiske holdning i 2020 slangeløs?

Vægt: 29,9 lb.Holdning 2erGiant'sentry-level fuld-suspension trail cykel. DetHoldning 2har 120 mm rejse foran og bag og dens27.5hjul er sat op tilrørløspakket med 2,6 '' dæk. Resten af ​​bygningen inkluderer en Suntour gaffel og stød, en 2x9 Shimano drivlinje og Shimano hydrauliske skivebremser.6. maj 2019

Er den gigantiske holdning 1 slangeløs?

Dæk. DitHoldning 1kommer med fabrikrørløsdæk. 25 baghjul er begge Maxxis Ardentrørløsmed 60TPI.

Klatrer en 29er bedre?

29ers erbedreop ad bakkerne. Større hjul er tungere, hvilket virker imod dig nårklatring, så i denne henseende er det en myte. Men hvis denklatreer fyldt med sten og trin, vil det større hjul rulle over disse momentum, der springer forhindringer med mindre indsats. 29ers har mere overfladekontakt med terrænet.19. aug 2015

bliver en spin instruktør

Hvilken er bedre 26 27.5 eller 29er?

Det26incher er lettere end27,5 eller 29tomme, hovedsagelig fordi der er mindre af det. At være mindre, lettere og mere adræt, cykler med26”Hjul tilbyder megetbedreacceleration end deres større kolleger, hvilket gør det fantastisk til korte, stejle stigninger og hurtigtflydende, hurtigt drejende stier.8. feb 2016

Er den gigantiske holdning 29 2 en god cykel?

Stance's klatreydelse var virkelig ganske imponerende. Stance 29 2 er en livlig og effektiv klatrer. Faktisk var denne cykel hurtigere og mere behagelig på stigningerne end nogen af ​​de budgethardtails, vi testede til denne anmeldelse.

Hvad gør en kæmpe holdning 1 så god?

Giants Stance 1 sigter mod at skinne på stier på enkelt spor, og dens lette ramme og responsive affjedring hjælper med at nå dette mål. Ydelseschok og slangeløse dæk afrunder pakken, så du kan ramme stien hårdt uden at bekymre dig om ujævn terræn og skarpe forhindringer.

Er der kædeophold i kæmpe holdning 2?

Og uden kædebeskyttelse er Stance lige så højt, da det er sjovt at ride. Da vi testede Stance 2 tilbage i 2016, sagde vi, at alt det, der var brug for, var en burliergaffel, kortere stilk og en meget, meget bredere bjælke; og Giant kunne helt sikkert være tilbage i blandingen. Nå, Giant har bestemt leveret. Faktisk har det overleveret.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Tredje testikel - praktisk løsning

Hvorfor føler jeg en tredje testikel? En tilstand, der kan føles som kræft i testiklerne, er en spermatocele. Dette er en sædfyldt cyste i epididymis, der føles som en mindre tredje bold. Disse er ret almindelige og er normalt ikke et problem, medmindre de bliver store.

Emanuel Buchmann - hvordan man beslutter

Hvor blev Emanuel Buchmann født? Emanuel Buchmann / fødested

Oslo forbyder biler - pragmatiske løsninger

Er biler tilladt i Oslo? Oslo, Norges hovedstad, har dramatisk transformeret byens centrum ved at fjerne parkeringspladser. Oslos centrum er næsten udelukkende bilfrit efter at have fjernet parkeringspladser og forbudt biler på visse gader. Med intet sted at parkere i byens centrum er der stort set ingen biler i Oslo centrum.

Rio OL-tid - en løsning på

Hvor blev OL afholdt i Rio? Rio de Janeiro, Brasilien

Gryf rys jones - hvordan man tackler

Er Griff Rhys Jones beslægtet med Sophie Rhys Jones? Sophie - ingen relation til komikeren Griff Rhys Jones - driver et magasin til Duke of Edinburghs Award Scheme to dage om ugen. Hun håndterer også public relations for det eksklusive cateringfirma, Searcy's og Baby Lifeline, en velgørenhedsorganisation dedikeret til at tilbyde specielle babyplejeenheder i hele Storbritannien.

Racercykel med affjedring - hvordan man opnår

Kan du sætte affjedring på en landevejscykel? Hjulophæng frakobler hjulene fra resten af ​​cyklen. Det betyder, at i stedet for at hele cyklen skal støde op og ned på uregelmæssigheder i vejen, kan hjulene bevæge sig uafhængigt. Bagstød og ophængsgafler er normen på mountainbikes, men deres design er begrænset anvendelig til landevejscykler.