Vigtigste > De Bedste Svar > Gaver til cykelpendlere - finde løsninger

Gaver til cykelpendlere - finde løsninger

Hvad skal jeg få nogen, der elsker at cykle?

43 Godt designetGavertil cykelentusiaster
 • Palm-telefon. palm.com.
 • Wahoo Elemnt Roam GPSCykelComputer.
 • Wahoo Tickr X Pulsmåler.
 • Muc Off rørløse 60 mm ventiler.
 • Topeak TT2524 Ratchet Rocket Lite DX-værktøj.
 • Park Tool PCS-10.2 HjemmemekanikerCykelReparationsstativ.
 • Ass Savers Fenders.
 • Ass Savers Fendor Bendor Normal Mudguard.

Vil du have prinsesser eller havfrue? - Havfrue. - Deal. Ved du, hvordan du gør det? - Ja! Vil du holde min tandbørste? - Ja frue.

Åh, det er meget! - (skriger) - Det falder af. Gå! Det hele er klæbrig! Dette er super vigtigt! Gæt hvad? Vi kommer lige til denne vlog. Jeg har noget rigtig sejt at vise dig! Tjek denne lille pige! - Hej far! - Hvad, vis dem hvad du kan gøre! Dette er hendes nye cykel. - Og se på dette! - Hvad? Ingen fødder? Du kan kun balancere? Adley, dette er så sejt! Åh ja, hvordan lærte du at cykle sådan? - Du lærte mig - Ja, du er så fin.

Åh ja, det er som Nikos foretrukne tidsfordriv i verden, der løber forbi sprinklersystemer. - Ja! - Åh, ja! Kommer du, skør? Gå i sprinklerne! - (skriger) - Jeg er nødt til at bade nu. - (ler) Hej, kunne du lide det? Hvordan var din dag, ven? Hvad gjorde du i dag, skat? - Meget rengøring. - Niko, hvem ringer du til? - Hej. - Min Barbie Jeep kan køre i græsset. - Okay, lad os rulle.Ja, tror du, din cykel kan køre i græsset? - nej det kan. - prøv det. Jeg vedder på, at det kan? - dette er ikke vores mail. - Kender du dig, hvilken er vores? - Nej. - Også jeg, det er okay.

Kun mor ved det. Mor er postbudet. Jeg åbner den.

Okay. To, tre, fire, fem, seks, syv. Det er det.Syv. Fortsæt. Godt arbejde.

Fik vi noget godt? - Vi har stadig en nøgle! - Hvad betyder det? - Vi har en pakke - Kan vi pakke den ud? Og slå det? - Hvilket nummer er der? - A. - Det er ikke et tal - Ja, find bogstavet 'A. '- Brevet' A. '- Fundet det! - Jeg kan ikke se bogstaverne 'A'er.' - Ja, bogstavet 'A.' - Åh, ikke? Jeg vidste ikke, hvorvidt sharpie-markøren var talt - (griner) Wow, jeg har ikke haft nogen mail i et stykke tid - Familietur for at få posten - Er det sådan? - Ja, godt stykke arbejde - Er det den rigtige måde? - Ja. - Hun spørger dig, som om jeg ikke ved det. - Jeg ved det. (griner) - Jeg elsker det - Whoa, det er en kasse - En mystisk kasse - Drop det ikke - Ved du hvad det er? - Ja, bare slip det ikke - Det er pærer - Vent, hvordan ved du, hvad der er i den kasse og ikke mig? Min familie er bedre end mig i posttid.

Jeg er god i rumstationen i posttid, ikke i huset. - Åh, du har sko derinde. Det passer ikke. - Tag dine sko af.Tag denne Red Bull ud. - Okay, Niko må ikke slippe det. - Godt gået, du trækker posten.

Woo! Jeg kan godt lide det. Start et vlog i slutningen af ​​dagen. Hvad hvis vi bare udsender en hel vlog i aften? Jeg har det sjovt.

Hvad? Det er vildt. Se, hun arbejder stadig! Hellig ko! Hej mister, hvad laver du - Åh vent, vi skal igennem sprinklerne. - Åh ja, hvorfor går vi ikke igennem babyen, jeg tør dig dobbelt.

Alle vil vende denne artikel op, hvis du gør det. Kør gennem sprinklerne med Niko i græsset. - Tjek hvor meget jeg bærer. - Jeg bærer det til dig. - Nej, det gør du. - Vil du tør mig? Pærer våde. - Ja, vi skulle nok tage disse pærer ud.

Hej, ingen skjolde. (Skriger) Gå Niko, gå! - Kan du ikke lide det? - Det var den mest intense sprinkler tur, vi nogensinde har foretaget, hva 'Niko? Har du noget tilbage? - Han kan lide sprinklerne - Vi klarede det, hvad skal vi gøre? Gør jeg det nu? - Lad os spise spaghetti. - Okay. - Far! - Hvad? - Vis min tipi. - Hvad? - Lad os vise min tipi. - Åh, det er seje briller.

Lad mig se hende. - Kan du lade mig tage hjelmen af? - Jeg kan godt lide, at du bærer hjelm. Det er smart at holde dig sikker, ikke? - Jeg kan godt lide at bære hjelme, så jeg ikke kommer til skade. '- Har du brug for hjælp? - Nej, jeg har det.

Jeg har brug for hjælp. Tak skal du have. Disse er ikke briller.

De er beskyttelsesbriller - hvad er bedre beskyttelsesbriller eller beskyttelsesbriller? - beskyttelsesbriller er bedre, for hvis du svømmer, kan du svømme beskyttelsesbriller. svøm, svøm! Jeg vil vise dem min tipi. - Okay, lad os vise dem din tipi. de husker - Adley, hej, hvad laver du? - Forsøger at komme ud - Er det dit telt? - Jeg tror ikke, vlog husker det. - Skal vi vise dem? - Ja - Og så spiser vi.

Hvad spiser vi? - Spaghetti! - Ja! Velkommen til vores aftenvlog. Alt dette sker om aftenen efter arbejde. Jeg tror, ​​det var det. - Dette er min tipi. - Oh yeah! Velkommen til banke, banke, banke. - Kom ind. - Hej. - Gæt. - Hvem, det er så sejt herinde. - Jeg har et hatchimal. - Dine hatchimale bor der? - Ja, alle mine Hatc bor her himals. - Det er en ret sej fæstning. - Ja, og jeg har en lille twinklet-special. (Legetøjsmusik spiller) - og så ryster du det - dette er min specielle ting - ja, kan du huske, hvem der gav dig dette? ? - Ja, bedstemor Donit. - Bedstemor Donit, Donit bedstemor. - Ja. - Min bedstemorbjørn, min bedstemor McBride gav det til hende en uge før hun døde. - Og der er et mariehøne på det. (beroligende musik) - Der er et mariehøne på det - Der er.

vandtæt telefoncykel

Og hun opbevarer det altid på sit værelse og siger, at det er hendes specielle legetøj. Og hun holder den på øverste hylde og leger kun med den til specielle ting. - Ja - Det er sødt, at du bragte det til din fæstning.

Skal vi bringe det tilbage, så det er sikkert? - Ja - jeg lægger det her, så vi kan være forsigtige med det. Lad os gå. Hej hvad er du - far, se på dette.

Det er sjovt - hvad? Hej, du tilsluttede hans arm. - (griner) - Han går i fængsel - (stønner) - Lad os bygge et fængsel for Niko. - Et fængsel? Flugt! Hvor skal du hen? Åh, han vil gå til legetøjsrummet, det ved jeg. - Ja han gør. - Ved du hvordan man går ned ad trappen, kammerat? Forsigtig.

Åh, det er en dårlig idé. Niko, du mig skal kravle ned ad trappen, kammerat. Du kan ikke bare møde planten.

hvor mange portioner grøntsager om dagen

Adley, dit fort er en katastrofe. Alt er ødelagt. - Det er okay. - Det var dog en sjov fæstning.

Vlog, jeg ved, vi plejede at skateboard og hoverboard og gjorde alle disse ting og ved, at vi bare hænger sammen med familien, men det er hvad jeg gør nu. Jeg arbejder bare meget og hænger derefter sammen med familien. Kan du lide min smukke kjole? - Jeg elsker din smukke kjole. - Far, se på dette. - Hvad, godt arbejde. - Far, se på dette, jeg kan hoppe på trampolinen. - Jeg ved det ikke.

Jeg er nervøs. Vær forsigtig. Hvad? Det er ret sejt.

Hej, Niko, jeg vil have en pandekage. - Kom nu! - Åh tak! Det ser så lækkert ud. - Jeg ved hvad jeg skal gøre. - Hvad? - Jeg ved det ikke (griner) Også mig.

Det er næsten middagstid og derefter sengetid. Hvad skal vi gøre? Har du nogen ideer? Vi læser dine drenges kommentarer hele tiden. Så altid kommentere gode ideer som vi burde.

Vi vil snart gå i zoologisk have. Adley, vil du gå i zoologisk have og se dyrene? - Ja! - Også mig. Skal vi gøre det snart? - Ja - Deal.

Åh nej, min hånd, det stopper ikke. (skriger) Hej. (ler højt) - Jeg holder ikke op med at grine. - Å nej, min hånd, å nej.

Hun går ind igen. Åh nej, åh nej, åh nej, Niko. Kan jeg få noget smør? Brandon ringer.

Bye Brandon. - Hej, Brandon. - Fortæl mig mere. - Hej, Adley. - Hej, Brandon. - Godt job. - Hej 'Adley, hvad laver du? - Vi leger i legetøjsrummet igen. - Åh, herregud, det lyder som meget sjovt. - Brandon, ved du hvad. - Hvad? - Min far filmer, og han er også på vlogen, Brandon. - Gæt hvad jeg laver, jeg laver vlog, når vi er færdige. - Hvad? - Jeg giver det til Brandon. - (ler) - Hvorfor ringede du alligevel på? (griner) Hvad er dit spørgsmål? - Jeg spekulerede bare på, om du filmede en vlog i dag - Ja, faktisk.

Vi startede med det samme. Jeg lavede næsten ikke en vlog i dag, og så lærte Adley at cykle! Så vi lavede en vlog - hvad, det er godt! - Jeg ved. Og vi har en cool titel og miniaturebillede, fordi Adley lærte at cykle.

Adley, skulle det være billedet for artiklen, kører du på en cykel? - Tak for at se - Hvad? Du kan ikke afslutte det. Du, jeg prøvede lige at afslutte vlogen. - Kan du cykle, Brandon? - Jeg kan cykle - Brandon cyklede i paraden.

Kan du huske det? - Ja. - Du vil arbejde på dig selv. Er det mærkeligt? ? (gisp) Niko, vi ses senere, mand.

Niko undslipper. Farvel - farvel - hvor skal du hen? Lad os se, om han ved, hvordan man går ned ad trappen alene. Du har det.

Åh ja, vend dig om. God stil. Perfekt strategi.

Lidt langsomt, men det er okay. Hvad distraherer du dig selv fra? Nogle chokoladechips. At det er en fare, når du er på trappen.

Lad os gå. (glad musik) Du gjorde det. Åh hej Vlog.

Dette er os. Dette er din skygge, dette er min skygge. Dette er Niko, dette er Adley.

Hey, giv ham hans chokoladechips. Han gjorde det. - Okay, du kan kun spise en. - Vlog, vi har spaghetti. - Ja, vi har spaghetti. - Far, se hvor hurtigt jeg kan spise min middag.

Du har sauce overalt i dit ansigt. Sauce kys. (griner) En slags sen middag, fordi vi gik en tur, fik mailen, tilfældigvis begyndte at filme en af ​​de bedste dage nogensinde.

Så nu er det bare aftensmad og derefter sengetid, ikke? - Vent, hvor er Niko og mor? - Inde. - Ja, jeg tror, ​​Niko går i seng. Vi savnede lidt hans sengetid, men det er ret kedeligt.

Han laver kun baby ting. Hvad er Nikos rutine inden sengetid? - Tag dine syltetøj på og gå i seng. Og spis en flaske. - Ved du, hvordan man nipper til en af ​​disse? - Jeg kan se det. - Lad os se. - Sip.

Whoa, det var en god slurk. Er der andet? - Noget af min spaghetti faldt ud af min skål - jeg har en idé. Vi lægger det under verandaen til slangen.

Her, slange, slange - forlad mig. Vi så en slange under vores veranda - kan du huske det? Var det som begyndelsen på en af ​​artiklerne. - Lige her sender jeg det til ham. - Ah, det er klæbrig. - Kom under det for slangen. det virker ikke. (griner) Hvorfor fungerer det ikke? - Jeg ved.

Jeg bider det, så slangen kan spise det. - God idé. Her er du, Snakey.

Gå derned. Ja! Hvad vil du lave? - Jeg vil prøve noget af din spaghetti - Jeg vil prøve noget af din spaghetti har meget sauce - Ja - Skal vi lave din sengetid nu? Nummer et, vi skal vaske dit ansigt. Se hvor rodet dit ansigt er. - 'Kay. - Hvad vil vi ellers gøre for din sengetid? - Jeg er nødt til at tage et bad i aften - Spaghettimonster - Og vi skal børste tænder - Okay.

Skal vi gøre os klar til sengs? Jeg er færdig med min spaghetti - det er jeg ikke - der er meget sauce. Du er sauce-dronningen. Lad os vaske dit ansigt, kom igen - Nej, lad mig gøre noget med vlogen - Uh, et sauce-kys. (stønner) Okay, nu er det stinkende inden sengetid.

Lad os gå. Nej, vent. Nej, lad mig ikke drikke! Åbn mig ikke! Ingen sauce! Nej, hvem, hvad skete der? - Jeg har det fint. (ler) - 'Kan vi gå ind og gøre os klar.

Og sådan er det at have en tre år gammel, næsten fire. - Ah! - Sh, Niko sover. Ved du, hvordan du børster tænder? - Ja hvad? gør vi det først? - Tandpasta! - Nemlig.

Vil du have prinsesser eller en havfrue? - Havfrue - Deal. Ved du, hvordan du gør det? - Ja. Har du min tandbørste? - Ja frue.

Whoa, det er meget. Hun har en elektrisk tandbørste, fyre. Her. - (skriger) - (skriger) Det falder af.

Lad os gå. Det hele er klæbrig. Hej, du har stadig spaghetti på dit ansigt, stinker.

Tunge. Skylle. Godt klaret. - Vandkop. - Dette er Adleys lille vandkop.

Er vi klar til seng? - Det tror jeg. - Okay, skal vi stoppe vlogen? - Ja! - Ja. Jeg giver det til Brandon, okay - ja.

Brandon skal vlog hele dagen, men det er sengetid - jeg ved, det er sengetid, ikke? - Ja! - (skriger) - Det bliver så sjovt - Tak for at se vores natrutine og natten med vores familie, fordi det var så sjovt. Og Adley lærte at cykle alene. Kan du lære disse fyre, hvordan man cykler alene? - Hold fast i håndtagene. - 'kay. - Og bevæg mine fødder ved mine ankler. - Så? - Ja. - Det er ret sejt.

Så hvis en af ​​jer børn vil lære at cykle, skal du, fordi det er ret nemt, fandt Adley ud, ikke? Du skal bare være modig. Og nogle gange falder du, men så prøver du bare igen? - Ja. Lad os gå i seng.

Farvel vlog - vi har aldrig afsluttet vlogen. Vil du gøre det eller mig? - I. - Hvad med os to? Her spiller du halvdelen af ​​din hånd, og jeg spiller halvdelen af ​​min hånd - tak for at have set det.

Farvel. (Glad musik) - Brandon we Vi sover ikke rigtig - Vi holder op og spiller spil - Ja, og så går vi i seng.

watt til forbrændte kalorier

Hvad skal jeg få min motorcykel til jul?

BikerGaveguide: Unikke gaver til motorcykelryttere
 • Motorcykel rygsæk. Nogenbikervil fortælle dig, at du ikke vil have en hvilken som helst gammel rygsæk på en motorcykel.
 • Motorcykel værktøjssæt.
 • Hjelmkommunikationssystem.
 • Styrholderholder.
 • Actionkamera.
 • Sadeltasker.
 • Skala Model Motorcykel.
 • Klassiske motorcykelfilm.

Jeg tror, ​​det var min far, der engang fortalte mig, at den værste gave, du kan give en violinist, har at gøre med violer. Og han har ret. Prøv at købe en gave til en hobbyist, og du er sikker på at tage fejl.

Dette inkluderer mountainbikere, der kan øve langrend, trail, downhill, fedt cykling eller en hel række andre discipliner, hver med deres eget udstyr. Det lyder truende, men jeg gør det nemt for dig I dag er her 10 gode gaver, og hvordan man får dem rigtige uden at vide noget om mountainbiking. Lad os starte med Crankbrothers f15 multiværktøj.

På omkring $ 40 er dette ikke et billigt multiværktøj, og det er netop det, der gør det til en sådan god gave. Kvaliteten er fantastisk, og den har flere funktioner end næsten alt andet derude. Dækslet har en flaskeåbner og kan også bruges som løftestang til løst at sprænge pedaler.

F15 indeholder også et kædeværktøj med indbyggede egernøgler. Det er attraktivt, nyttigt og faktisk meget sikkert, da dækslet forhindrer værktøj i at stikke ud i lommen eller lommen. F15 er en fantastisk gave til næsten enhver mountainbiker.

Og hvorfor stoppe med at bruge f15? Få dig et par mountainbike sokker, og din gaveemballage er også sikker. Bergcykelsokker eller andre cykelsokker er gode gaver. Ikke kun kan du lægge noget andet derinde, de er også vigtige for at have masser af dem.

Vi ødelægger disse sokker hver dag ved at krydse vandveje, træde og andre uundgåelige. Jeg finder ud af, at du ikke kan gå galt med et mærke kaldet Sock Guy, så jeg har knyttet et antal rigtig sjove muligheder, der vil fungere for bogstaveligt talt ALLE mountainbiker. Stropløse handsker har været på alles læber på det seneste.

Disse er latterligt behagelige og bare iført uden velcro eller fastgørelseselementer. De giver gode gaver, og jeg anbefaler at få dem fra Tasco eller Handup. Nogle chauffører foretrækker Tasco for sin mere robuste følelse og renere design.

De fås også i 'tocifrede' farver 'pakker med sokker. Tasco er fra Cali, så jeg har set, hvor mange chauffører der har transporteret dem i vest. Her på østkysten er håndup næsten allestedsnærværende.

De har alle skøre design, og når du skubber dine 'hænder op', stave de beskeder. Jeg vil efterlade et par bemærkninger i artikelbeskrivelsen for at hjælpe dig med at vælge den rigtige handske til den pågældende mountainbiker. Denne næste gave kan være lidt forvirrende for en ikke-rytter, men tro mig, Genuine Innovations tubeless tackle box er en god gave til enhver seriøs mountainbiker.

Tackle box leveres med en ventilnøgle indbygget i basen. Inde er der udskiftning af ventilkerner og strimler af bacon, der bruges til at lukke huller i mountainbike-dæk. Hætten er en applikator til disse strimler bacon.

Det, jeg bedst kan lide ved Tubeless Tackle Box, er dens lighed med en miniatureversion af et bildækreparationssæt, hvilket gør den velkendt og nem at bruge. Dette sæt kan være en livredder på stierne, men det er ikke en god gave til begyndere, da det kun fungerer på slangeløse dæk og skal genopblæses. CO2 er fint - hvis du har det, men de fleste mountainbikere, jeg kender, har en håndpumpe.

Håndpumper er absolut ubehagelige at bruge, hvorfor en god pumpe er sådan en god gave. Denne Crankbrothers Klic HV-måler bruger jeg, fordi den fungerer hurtigt, har en aftagelig slange til at aflaste ventilen og en manometer, som er sjælden på bærbare pumper. Røret kan endda opbevares kompakt væk - noget som mountainbikere vil sætte pris på.

Da slangen er fastgjort med et magnetisk 'klik', er det let at komme i gang. De næste gaver er til actionkameraer. Enhver, der sender artikler om sig selv mountainbiking, bruger et actionkamera til at optage det.

Disse riflede skruer i aluminium er en billig gave, som du vil elske. Næsten ethvert actionkamera leveres med disse billige plastskruer, der er vanskelige at stramme sikkert. Ikke kun ser og føles disse aluminiumsskruer bedre, men de er også meget lettere at stramme.

Jeg har knyttet en flerfarvet pakke, som du kan få fra Amazon Prime. Hvis du er ude på stierne, vil du måske ændre noget med et tredjepersonsskud. Du har brug for et kompakt stativ til dette.

Disse to er virkelig god kvalitet. Dette fleksible stativ tilpasser sig enhver overflade og kan endda vikles omkring noget Getthe Shot. Men min personlige yndlingsstativ er dette meget enkle stativ fra Manfrotto.

Det fungerer godt som et håndtag, har et låsehoved, leveres med en smartphone-adapter og føles virkelig klassisk. Begge er lette og lette at transportere, hvilket gør dem til fantastiske værktøjer til brug på stierne. Men mountainbikere er ikke de eneste på stierne, de har ofte en stihund med sig.

Selvom min trailhund kun kører parken, elsker han sin kamerasele. Den passer komfortabelt til de fleste hunde og fungerer med ethvert actionkamera. Denne rem giver et sjovt perspektiv og har to fastgørelsesmuligheder for brystet eller ryggen.

Dette er en god gave, og det koster ikke meget. Hvis din mountainbiker-ven er en fan af min kanal, har de muligvis set min artikel onbuild. De har måske endda udtrykt interesse for at bygge et værksted og synes aldrig at komme rundt på det.

Nå, du kan faktisk købe dem et værksted. Gå bare til en isenkræmmer og hent en nøglekomponent skruestik til ethvert værksted. Gaveindpakning af skruestik og inkluderer et gavekort på $ 150.

Dette vil mere end betale for træ og pegboard. Hvis du er dygtig, kan du endda tilbyde at hjælpe dem med at opbygge min artikel nedenfor har masser af andre godbidder at tilføje til gavekortbeløbet. Faktisk har jeg den perfekte gave til det - et reparationsstativ.

brød, der er godt for dig

Enhver, der arbejder på sin egen cykel, skal have et reparationsstativ, og det er let at se, om nogen allerede gør det, fordi det er midt i garagen. Sådan fungerer professionel cykelmekanik på cykler og med god grund. Det holder cyklen fra jorden, hvor du kan pedalere, betjene alt og stå lodret, mens du arbejder på den.

Værktøj, der gør en parkeringsplads genkendelig og en god gave. Dette får dig til at føle dig som en rigtig cykelmekaniker. Det er det. 10 gaver til mountainbikere.

Selvfølgelig er enhver mountainbiker på markedet til pedaler eller et nyt sæt styr, men det er de typer gaver, der er lette at gå galt med. Så glem ikke Amazon- og Visa-gavekortene, som simpelthen kan glides ned i cykelsokken. Du kan ikke gå galt med kommentarerne nedenfor.

Jeg har et publikum på en halv million mountainbikere klar til at give dig råd om, hvad du skal købe. Se beskrivelsen for mere information om denne artikel. Tak fordi du kørte med mig i dag er, og jeg vil se dig næste gang.

Hvad køber du en kvindelig cyklist?

21 julGavertil vejCyklingKvinder
 • Stof Vandflaske. Vil du ikke rod på din cykel med overskydende bagage?
 • Castelli Viva Ladies pandebånd.
 • Cinelli Mike Giant styretape.
 • Svelte armvarmere.
 • Hat!
 • Podiumbukser.
 • dhbKvindersBlok Macro Roubaix langærmet trøje.
 • Strava Premium-medlemskab.

Hvad har hver motorcykel brug for?

10 væsentligehvercyklistskulle gerneegen
 • Hjelm. Selvom ikkekrævetifølge loven anbefaler Highway Code at bære hjelm.
 • Polstret shorts. En polstret vaskeskind hjælper med at øge komforten, både på og uden for vejen.
 • Jersey. Core kommer også i en femae-specifik version.
 • Solbriller.
 • Flaskebur.
 • Pedaler uden klip.
 • Cykelsko.
 • Spor pumpe.

Hvis du er ny med at cykle, er der sandsynligvis nogle situationer, hvor du føler dig ret nervøs. Jeg mener, der er kun en situation for Si og mig, der gør os nervøse, men heldigvis er Matt ikke her i dag - Men vi tror, ​​der er fem færdigheder. Hvis du kan mestre dem, og du vil, fordi de er ret ligetil, kan du køre med meget, meget mere selvtillid.

Så her er de. ♪ ♪ - Først og fremmest er det nødstop. Dette kan skræmme hjerterne hos mange, da barndomsminder om at flyve over styret kommer tilbage.

Men hvis du har brug for det, kan du stoppe her hurtigt. - Din forbremse er din ven. Det er den mest effektive, der vil bremse dig.

Hvad vi skal gøre for at imødegå følelsen af ​​at gå over styret er at flytte din vægt baglæns. Og jo hårdere du bremser, jo længere tilbage skal din vægt være. Godt. - Dette er virkelig værd at øve sig på, fordi det skulle blive instinktivt meget hurtigt.

Gentag bare igen og igen, startende fra din normale kørehastighed, og øg gradvist, hvor hurtigt du stopper. Og hvad man skal huske på er, at hvis du bringer din vægt tilbage nok, er det næsten umuligt at gå over styret. Jeg mener, at tage en hånd fra styret er afgørende for en række cykelfærdigheder, anden trafik, når man drejer, også for at kommunikere med andre cyklister på en gruppetur, men for det tredje også for enkle ting som at drikke eller endda spise ud af lommen på en lang rejse. - Ja, og igen, alt hvad du skal gøre for at få letheden er bare øvelse.

Men i det mindste i modsætning til nødbremsning er dette meget mindre indsats. Alt du skal gøre er at køre rundt, tage den ene hånd af styret, og du vil hurtigt indse, at din cykel ikke er rigtig. Bange for det.

Det behøver ikke at blive vist rundt, det har brug for blide, kærtegnende detaljer. Bare sådan. ♪ ♪ - At komme ud af sadlen er en virkelig vigtig færdighed.

For det første giver det dig mulighed for at overføre mere kraft gennem pedalen på korte, stejle stigninger. For det andet fjerner det belastningen af ​​din bum og lindrer trætte muskler, og for det tredje giver den dig mest kontrol over din cykel, når du falder ned i teknisk eller ujævn terræn - ja, når du vil komme af sadlen, når du når du træder ikke, skal du holde dine pedaler i niveau med stort set hele din kropsvægt gennem dine ben. Du bliver så nødt til at have dine arme og ben let bøjet for at absorbere stød fra vejen og cyklen - men når du træder ud af sadlen, skal du først lære at bøje lidt fremad, så du ikke er i sadlen fanget.

mountainbike lys

Hvad angår håndposition, er det nemmeste sted på bremsedækslet. Når du kører på en cykel som os, vil side-til-side cykling virkelig hjælpe med at få mest muligt ud af din kropsvægt og overføre kraften til pedalerne. Du vil sandsynligvis også finde ud af, at du vil sætte et hårdere gear på, end hvis du sad på sadlen. Det får det til at virke meget, meget lettere. ♪ ♪ - Rent teknisk betyder det sandsynligvis, at du rammer en kantsten, at du ender med en slags trafikforseelse for at havne på fortovet eller fortovet.

Det er dog noget, som vi alle vil gøre på et eller andet tidspunkt, så det er værd at lære at gøre det korrekt, så du ikke beskadiger din cykel eller dig selv - der er to vigtige ting at huske på. For det første at du prøver at ramme kantsten direkte. Hvis du nærmer dig det fra en vinkel, er chancerne for at du går ned.

Hvis du tager det frontalt og endda bare kører på det, vil du sandsynligvis stadig komme over det - selvom du ikke burde, da du stadig risikerer at beskadige din cykel, hvis du forsøger at ramme kantsten i stedet for at nærme dig og trække op styr foran og skubbe din vægt baglæns på samme tid. Hvad dette formodes at gøre er at hæve forhjulet, hvilket i sig selv er et sejt trick, og det skal derfor rulle let over forhindringen foran dig. Og dit baghjul skal trække med, men husk at dette lægger et stort pres på dine dæk, så juster bare din hastighed i overensstemmelse hermed, så du ikke har et fladt dæk - den sidste færdighed, som vi synes du skal mestre, går meget langsomt rundt om bøjningerne, for når du går langsomt, er du den mindst stabile, og det lægger virkelig en balance på din balance - ja, og hvis du bruger pedaler uden klip og er bekymret for at få din? Få din fod ud i god tid, bare tag den af, og så ved du, at du kan sætte din fod hurtigt ned når som helst under turen, hvis noget går galt. - Nu finder jeg det virkelig hjælper min balance, når jeg er i sadlen mens jeg kører langsomt, for nu kan jeg justere styret meget let.

Og du skal være klar til at foretage nogle ret store justeringer for at holde din balance. Nu hjælper det godt at køre godt ved lave hastigheder, når det kommer til mu. godt at køre ch hurtigere hastigheder.

Det vil gøre underværker for dine kørefærdigheder og vigtigst af alt din tillid, så det er virkelig værd at øve fra tid til anden. Så fem færdigheder, der virkelig skal hjælpe din cykling. Evnen til at klatre op i kantsten, komme ud af sadlen, stoppe nødstop, køre med den ene hånd og være i stand til at foretage meget stramme sving.

Mestre alle disse, og du skal finde ud af, at der er meget lidt, der kan påvirke din cykling. - Hvis du vil tage din kørsel til det næste niveau, har vi en artikel med yderligere fem færdigheder, der er lidt mere avancerede. For at gøre dette skal du bare klikke deroppe - for at have ultimativ kontrol over din cykel og for at være behagelig på samme tid skal du være i den rigtige position.

Det er helt gratis, og du vil være på det rigtige sted for hundreder og tusinder af cykelartikler. I sidste ende, hvis du ser på dem alle, vil du være temmelig god - nogle er mere hjælpsomme end andre vil jeg sige - ja, og du vil sandsynligvis blive lidt træt af at se os.

Men ellers - Nej. - Okay, godt punkt.

Åh kære, øh. Jeg har faktisk ikke et erstatningsrør med mig. Har der nogen anden?

Hvad er en cykelentusiast?

Her er min definition Vejcykelentusiasterer seriøse, engagerede og regelmæssige ryttere, der kører mellem 3.000-7.000 kilometer om året. Vi kører på fladt, rullende og bjergrigt terræn og træner interval-, styrke- og udholdenhedstræning.

Hvad kalder du en person, der cykler?

Hvisdu kørertilcykel, kan dit køretøj også væreheddertilcykel.Dumåskehedderen cyklist, en cyklist eller en cyklist.

Hvad betyder lokal cykel?

(Storbritannien, slang, nedsættende) Alokalkvinde, der er seksuelt promiskuøs. tilbud?

Hvad er forskellen mellem cykling og cykling?

Cyklingentusiaster henviser tilcyklistersom mennesker, der kører encyklus, som kan være encykeleller enhver form forcyklus. De bruger også ordetcyklingsom en vane eller sport.Cykelblade synes at bruge ordetcyklingat henvise til det at køre på en motorcykel.31. 2020.

Slanker dine ben dine cykler?

De kalorieforbrændende fordele vedcyklinghjælp tilslank dine ben, selvom du forbrænder kalorier fra heleditlegeme. For at sikre, at du brugerdit benmuskler til udholdenhedsopbygning, der trimmer fedtcyklussen i et tempo mellem 80 og 110 omdrejninger pr. minut (rpm). Dette er et ret hurtigt tempo.06.06.2019

Er det OK at cykle hver dag?

Selvom daglig træning som cykling vil forbedre dit kardiovaskulære helbred, løfte dit humør og øge din kondition, kan du nemt træde en time om dagen og ikke tabe et pund. Meget til din forfærdelse kan du endda få nogle få. At træne dagligt er ingen grund til at ignorere din diæt.03.26.2021

Hvad er den bedste gave til at få en cyklist?

Skinnende nye ting styrker den gennemsnitlige rytter næsten lige så meget som glæden ved at komme ud på cyklen. Uanset om du allerede har nået det stadium, hvor du har en 'smertehule' i dit hjem eller køber for en spirende ung vej eller bjergcyklist, er du på vej til en vinder med cykelrelaterede gaver.

Hvad er den bedste gave til en mountainbiker?

Selv den mest erfarne mountainbiker kan ikke lide mudder og spray i ansigtet. FRX-mudderbeskyttelsen er en elegant løsning på dette problem, hvilket næsten stopper al muck, der flyver fra forhjulet. Som en bonus er de lavet af 100 procent genbrugsmaterialer og kan monteres på næsten enhver gaffel- og hjulkombination.

Hvor kan jeg købe en cykel til en cyklist?

En masse cykelwebsteder tilbyder e-kuponer, der vil blive sendt til dig, så den, du køber for, kan vælge det sæt, de ønsker sig selv. Du kan endda købe det om morgenen, hvis du er i panik.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Krankarmslængde - levedygtige løsninger

Hvilken længde af krumtaparm skal jeg bruge? Fælles bevægelsesområder vil afhænge af lårbenet, skinnebenet og fodlængden, som varierer (normalt) i forhold til din højde. Så i enkle vendinger og forudsat at vi alle har lignende proportioner, kan vi bruge vores 172,5 mm krumtap og 1,778 m højde til at antyde, at krumtaplængder skal være 9,7% af vores højde.

Spiderman crunches - en løsning på

Hvad er en Spiderman-crunch? Kom i en høj plankeposition med dine skuldre direkte over dine håndled. Løft din venstre fod for at bøje dit bøjede knæ og bringe det mod din venstre albue. Bring din højre fod tilbage til startpositionen. Dette er en rep. Fortsæt med at skifte sider i otte til 12 reps.

Stumpjumper vs camber - omfattende håndbog

Hvad er forskellen mellem Specialized Camber og Stumpjumper? De væsentligste forskelle er, at en stock Camber har mindre vandring foran og bagpå (120 mm sammenlignet med 140 mm for en Stumpjumper FSR), og der er ingen carbonfiberramme eller hjernestødmuligheder i Camber-serien. г.

Spring over morgenmadstudie - handlingsorienterede løsninger

Hvad sker der, hvis vi springer morgenmaden over? Øget risiko for hjertesygdomme. Ved regelmæssigt at springe over morgenmåltider er du mere modtagelig for vægtøgning og med en øget risiko for åreforkalkning, hjertesygdomme, forhøjet blodtryk, diabetes, fedme og højt kolesteroltal (10, 6, 11, 12).

Handcykelracing - handlingsorienterede løsninger

Hvor hurtigt kan en håndcykel gå? En liggende håndcykel, lånt fra cykelindustrien, kommer normalt i et valg mellem tre eller syv hastigheder, hvilket naturligvis begrænser hastigheden til mindre end 15 mph. De er lette at overføre ind og ud fra en kørestol og har et naturligt styresystem af gaffeltypen.

Hvor meget koster det at tage en cykel på et fly - hvordan man løser det

Kan jeg medbringe min cykel på et fly? Flyselskaber giver dig mulighed for at kontrollere din cykel og placere den i flyets lastrum under rejsen, selvom nogle kræver, at du placerer cyklen i en taske eller andet kabinet. Hvis din cykel ikke falder inden for luftfartsselskabets kontrollerede taskevægtskrav, vurderer flyselskabet ekstra gebyrer for den ekstra vægt.