Vigtigste > De Bedste Svar > God husholdning min konto - omfattende håndbog

God husholdning min konto - omfattende håndbog

Hvordan opsiger jeg mit abonnement på god husholdning?

God husholdningtilbyder et par ruter til afmelding: Via din online konto.
...
Annuller god husholdningfra din onlinekonto
  1. Log ind på din online konto.
  2. Gå tilMinOrdre:% s
  3. Gå til Handlinger
  4. VælgAfbestilleNår du løber med forskellige hjertefrekvenser, påvirker de hinanden din fysiologi på forskellige måder. Træn forskellige systemer, og skift fokus for den type træning, du sigter mod.

håndled smerte cykling

At vide, hvilken pulszone eller zone, du træner i, kan hjælpe dig med at maksimere fordelene ved din træning eller restitution. Forskellige pulsniveauer i hvile og under træning, og de tilsvarende pulszoner varierer meget fra person til person, og det afhænger alt sammen af ​​en række forskellige faktorer, herunder alder, vægt, køn, fitnessniveau, temperatur og endda ting som medicin eller stress. Mere om din hvilepuls, og hvorfor det er vigtigt at overvåge den.

Du kan finde ud af, at din puls svinger fra dag til dag og fra løb til løb En dag kan et tempo, der måske har været let, føles meget sværere en anden dag. Dette kan skyldes en række forskellige faktorer, måske sov du ikke rigtig godt natten før, du går måske glip af lidt og føler dig lidt dårlig, og stress kan også e.Derfor er det meget nyttigt at holde øje på din puls, mens du løber for at redegøre for alle disse forskellige variabler, som du måske ikke har. Nu er det blevet bemærket, når det kommer til at måle din puls under kørsel, der er to hovedmuligheder: den første er optiske sensorer på dit håndled, så for eksempel på min Garmin vil du se blinkende LED-lys i bunden, der sidder på dit håndled således at forskellige bølgelængder af lys brydes af blodets bevægelse under din hud på din enhed, fortolker det derefter i pulsdataene for at give dig et antal slag pr. minut eller bpm.Nu er den anden mulighed en brystbælte, der bæres ved siden af ​​huden under det tøj, du har på dig. De måler din puls på en anden måde ved hjælp af noget, der kaldes elektrokardiografi, som er en forenklet version af den måde, hvorpå din puls ville blive målt på et hospital, hvis du havde et stort valg. Det sidder fast på din hud, så en sender er foran og de data, som han indsamler og sender til dit ur eller din telefon.

Så hvis du bærer et brystbælte samt et ur, fører uret automatisk dataene fra armbåndet gennem den håndledssensor, du vælger. Det er sandsynligvis lettere at bære et ur, så nøjagtighed betyder sandsynligvis noget med det nyeste inden for optisk teknologi Sensorer og smarte algoritmer. Det betyder, at risikobaseret overvågning sandsynligvis er nok, men under visse omstændigheder kan nøjagtighed påvirkes af brugerens fysiske egenskaber, pasform, eller aktivitetstype for maksimal nøjagtighed, så sørg for at holde din sensor ren regelmæssigt, og at du har en god pasform omkring dit håndled. Vær opmærksom på, at ting som tatoveringer og hudfarve kan påvirke nøjagtigheden af ​​aflæsningerne.

Mange topatleter bruger en brystbælte for at sikre de mest nøjagtige og ensartede data, de har brug for for at passe nøjagtigt, forblive på plads og også have brug for fugt til at opfange de elektriske signaler, sved, så snart du bevæger dig, eller lidt vand eller spyt inden dig Start. Pulszoner er en måde at måle den træningseffekt på, du får fra dit løb, så nogle bruger et system med tre zoner, og der er ingen grund til, at du ikke rigtig kan bruge mange zoner, som vi går igennem i dag, er fem zoner, som du finder mest og sandsynligvis er de mest almindelige på Allgarmin ure. Det er her, du skal træne virkelig hårdt, vi vil fortælle dig, hvad hver zone betyder, men først skal vi fortælle dig, hvordan du træner din træning.Der er en række forskellige muligheder, men næsten alle af dem kræver, at du kender din maksimale puls eller træningstræning, er nu den nemmeste og nemmeste måde at gøre det på ved at bruge det, der kaldes Fox Formula, hvor du tager nummer 220 og din Selvfølgelig, nu trækker man alderen mest fra den, dette er bestemt ikke den mest nøjagtige metode, da det, der måske er sandt for en 30-årig, for eksempel muligvis ikke gælder for en anden, især når man overvejer ting som kønshøjde og generel kondition . For eksempel er der to andre formler, der er lidt mere tekniske, som du kan bruge som alternativer, hvis du leder efter en rigtig hurtig måde at få det nummer på, men ønsker at finde et nøjagtigt tal til din maksimale puls som den. puls for at forbedre din løb, skal du overveje, hvad der kaldes en stresstest, fordi du vil forsøge at komme så tæt på din maksimale puls som muligt. Du bør ikke og bør ikke prøve dette, hvis du har en medicinsk tilstand eller personskade. Hvis du har brugt dit ur eller dit pulsbånd i en hård tid, kan du spare dig selv smerten ved at skulle tage en stresstest og bare tage højeste pulsaflæsning fra den session, fordi chancerne er, at du stort set undervejs har været tæt på din maksimale puls, men vi viser dig, hvordan du tager en stresstest Kan føre, når du er klar, så du kan gøre en meget simpel opvarmning i starten, indtil du har nået maksimal anstrengelse på 10-10 minutter, 12 minutter med hård anstrengelse, så dette kan være i alt 3 km i løbet tempo, det kan være 800 meter to gange, eller det kan være to til tre minutters intervaller med hård anstrengelse.

Det kunne starte cirka fem minutter fra bunden af ​​en lang skråning, gradvist øge hastigheden nedenunder og derefter gå tilbage i fuldt tempo i to minutter for at hjælpe dig med at få din maksimale puls. Det er fuldt ud muligt at opsætte alle fem zoner med netop det ene nummer som en procentdel af din maksimale puls, men der er en ting mere, vi vil anbefale dig at personliggøre dine zoner yderligere, og det tager din hvilepuls, der er et par måder at gøre dette på ved at bære dit ur i et par dage og have en god basislinie for din a. få den gennemsnitlige hvilepuls herfra, eller du kan bare måle din puls første om morgenen og bruge denne værdi.

Nu hvor du har din personlige maksimale og hvilepuls, kan du beregne din pulsreserve, som i det væsentlige er forskellen mellem de to, og dette er din nyttige pulszone, du kan træne, så kan du træne dine zoner som jeg er ved at træne, du viser, med Garmin Connect er alt, hvad du skal gøre, at vælge HRR fra rullelisten og indtaste dine max- og hvileværdier, så Zone 1 er mellem 50 og 60 procent af din pulsreserve eller du kan beregne din reserve ved at bruge din trække hvilepuls fra dit maksimum og derefter beregne halvtreds og tres procent af dette antal. Føj disse tal til din hvilepuls for at få den nedre og øvre puls for zone 1. Du kan gentage dette for andre zoner med tres til halvfjerds procent for zone halvfjerds til firs procent for zone 80 til halvfems procent for zone halvfems til hundrede røde procent for zonefive endelig, hvis du virkelig er interesseret i at få den mest nøjagtige læsning af dit hjerte rate zoner mulige, så er det muligt at gå til et laboratorium og få disse tests udført af en professionel pimpric i øret for at måle niveauet af lactat i det samt måle dit ilt gennem en maske, som jeg siger, det er muligt at gør dette i et laboratorium, men du betaler selvfølgelig for privilegiet, så nu hvor du har konfigureret dine zoner, er her en hurtig gennemgang af, hvad hver zone betyder.Så hvis du ikke tog en Alab-test, skal du bare tjekke din maksimale puls med en Astress-test, eller måske brugte du en af ​​formlerne fra tidligere i artiklen, så prøv det og brug vores eksempler til hver af zoner af opfattet anstrengelse, hvor meget du kan tale, og hvor hård din vejrtrækning er, hvordan du måske vil justere dine zoner, mens du går, Zone 1 er en meget let anstrengelse, så det skal føles meget afslappet, og din vejrtrækning er let kontrolleret, du er i stand til at have samtale og din opfattede anstrengelse er meget lav Zone to er let at gå, der skal sigte mod under dine genopretningskørsler, eller når du varmer op eller køler ned, skal du stadig være i stand til at have en fuld samtale - det skal føles en fire eller fem af ti Stress Zone Three er et stabilt aerobt løb, du kan køre dine lange løb i. Overvej dette tempo, så vejrtrækningen stadig er godt kontrolleret - ikke uberegnelig, men at blive lidt sværere Zone fire er en hård, vedvarende anstrengelse som en tærskel løb, du skal kun være abl e at svare på spørgsmål med blot et par ord Zone fem er meget hård, det er intervaller og sprints din vejrtrækning er meget sværere at samtale er umulig. Tænk næsten på din maksimale anstrengelse for alle løbeture, du laver for at få en bestemt puls. Du kan indstille en pulsalarm på din Garmin for at fortælle dig det og give dig feedback med en buzz eller bingto for at fortælle dig, når din puls er over eller falder under et bestemt interval, det er virkelig godt.

En god måde at overvåge din puls på, mens du løber uden konstant at se ned og se på dit ur. Brug af dit ur giver dig mulighed for at justere din skærm for at fortælle dig, hvilken zone du befinder dig i henhold til farverne, så du ikke behøver at huske alle numrene, nu fortalte vi dig, at vi endte med et tip, så her er det, hvis du nogensinde kommer op til en tærskel løb og har en god idé om, hvilken type puls du forventer i betragtning af tempoet og forholdene, men du finder det væsentligt højere, det kan være et tidligt tegn på sygdom eller træthed, og det ville være en rigtig god idé at reducere de forventede frekvenser, selvom det betyder, at du kører langsommere, og når du dukker op og finder dig selv i mere eller mindre sving, men det er faktisk svært at få din puls til den zone, du fortsætter med at stræbe efter, dette kan vær et tidligt tegn på, at du er under vejret eller måske over-trænet, så bedst kalde det en dagstur hjem og hvile dig, forhåbentlig har denne artikel besvaret dine spørgsmål om hjertet spist træning og hvordan det kan hjælpe dig med at løbe, hvis du har spørgsmål, så lad os det vide i kommentarerne nedenfor eller måske begynder du at se på disse pulsdata, når du er færdig med din træning, fortæl os det og forhåbentlig ses vi næste gang her på den løbende kanal

Hvordan ændrer jeg min adresse til Good Housekeeping magazine?

Du kanlave omditadresselet online (efter login). Har dinmagasinetiket praktisk som reference, når du får adgang til din konto. Bemærk, at dinadresseændringskal modtages mindst otte uger før udstedelsesdatoen for at undgå ubesvarede problemer.

Hvordan opsiger jeg mit abonnement på Hearst-magasinet?

Generelt den bedste måde atafbestilleditabonnement på Hearst Magazineskontakter kundeagenterne på telefonen. Telefonsupport er den eneste supportmulighed. Du får chancen for at tale direkte medtilkundeserviceagent. Kundeserviceagenterne kan hjælpe dig med andre problemer.

Samfundet i dag er stort set bygget på automatisk fornyelse af abonnementer. Uanset om dine magasiner, din avis, din musiktjeneste, dit månedlige magasin, en Amazon-prime, uanset hvad det er, fornyes alt automatisk, uanset om du vil have det eller ej. Kom nu til mig for at tale om problemerne med, om du kan lide det eller ej, Scott Hardy er med topklassehandlinger og Scott, jeg tror, ​​magasiner og aviser sandsynligvis er den værste auto-fornyelse derude.

Du ved, vi har brug for adgang til noget i en juridisk journal, men det var udvidelser, fordi de ikke fortæller dig om det. De giver dig ikke mulighed for at fravælge, og pludselig leder du efter den store sorteper, og det er hvad denne retssag her mod Conde Nast hævder.

føler sig træt under træningen

Fortæl os hvad der sker. Nemlig. Du ved, hvem, printeren Medieindustrien har problemer.

Ja, de forsøger at komme online, og mange af dem er alle online nu, men i mange tilfælde kan de ikke fakturere abonnementer. Nu er hundreder af millioner dollars gået ud af vinduet. Så nu har du disse gamle skoletrykmagasiner, der får folk til at komme tilbage.

De siger ja, det hele er online nu, men giv os venligst $ 5 om året, så sender vi dig 12 numre af dit yndlingsmagasin. Du ved, 50, mindre end 50 cent pr. Udgave. Kom nu, gør det.

Og folk siger, ja, det lyder godt, i dette tilfælde havde vi ansøgeren, der tilmeldte sig de $ 5, indtastet sit kreditkortnummer og se, et år senere fik hendes kort 12, hvilket automatisk fik 12 amerikanske dollar belastet . Hun godkendte aldrig. Hun sagde aldrig forny mig; hun havde lige en automatisk fornyelsesplan, som hun ikke vidste om.

hvordan man ordner en gammel cykel

Og det gælder Vogue, Vanity Fair, GQ, Glamour-magasiner. Mange af disse magasiner gør det samme under denne gruppesøgsmål. Og det er også meget skadeligt for forbrugerne.

Jeg mener de fleste mennesker i dette land. Du ved, hvad din løn vil være. De ved, hvilke beregninger de skal trække ud af det.

Så hvis du pludselig viste dig ud af ingenting for $ 22, ja, det kan virkelig skade mange mennesker i dette land. Og det er uretfærdigt, at disse magasiner, du ved, Conde Nast ikke sender e-mails, der siger: 'Hej, bare vær opmærksom på, at du om to måneder vil få denne auto-fornyelse. Hvis du ikke vil have det, kan du gøre følgende.

Eller hvis de overhovedet sendte noget med at sige: Hej, din auto-fornyelse er nært forestående, tredoblede vi prisen, men som denne sag hævder, skete der intet af det. De fortalte mig, at det ville være $ 5. Jeg betalte $ 5.

Et år senere kommer du hen og opkræver mig 21,99 dollar ud af ingenting. Det bliver et problem.

glykogenudtømningstid

Og det minder mig, bare anekdotisk her. Jeg har et abonnement på at arbejde her for Wall Street Journal. Det har mange juridiske kunstartikler, som vi bruger hele tiden.

For to måneder siden, da jeg skulle vise fakturaen til regnskabsafdelingen, bemærkede jeg, at prisen lige var fordoblet uden grund. De fortalte mig ikke, at det havde fordoblet en advarsel om, at det skulle fordobles. Du har lige besluttet, at vi opkræver $ 40 i stedet for $ 20 i denne måned, og det ligner her, bortset fra at dette naturligvis er en månedligt tilbagevendende og er meget mere smertefuldt.

Men det er almindeligt i hele denne branche lige nu, og jeg tror, ​​som du nævnte, en del af det er fordi de er så kontantløse og klar til at gøre hvad der kræves for at øge deres fortjeneste lidt. Præcis alt, hvad de kan gøre for at tjene de ekstra penge, og desværre giver det seerne et kæmpe klistermærkechok. Og som du sagde, er $ 20 ikke en big deal for mig.

Men for mange af vores seere derude er det. Vi har så mange mennesker derude, der har en stabil indkomst. Og problemet er, selvom det ikke er en stor ting for nogen, skal det ikke.

Det sker ikke. Det er, du ved, det er forkert, og det skal rettes. Disse mennesker skal ikke kun automatisk opkræve og fordoble, tredoble, firedoble prisen på et abonnement i håb om, at du ikke rigtig bemærker det.

Og det er også meget svært at komme ind der og annullere disse ting for at huske alle dine abonnementer. Du ved, der er en reklame lige nu, åh, han har et gymmedlemskab og en musikservice og det og det, og han er ikke engang klar over, at han betaler for alt dette. Og for at være ærlig har jeg en fornemmelse af, at det er dette, som virksomheder bygger på lige nu.

Så det er hele pointen med alt, hvad der får dig til at betale et månedligt abonnement. Nu og da tilføjer du en dollar eller to bare fordi du sandsynligvis ikke bemærker det. Men når du har otte forskellige, og alle hopper op hvert par måneder, gør det ondt.

Og på et tidspunkt vil det komme tilbage, og alle disse bidfirmaer, ikke? Ikke kun med dette magasin, men også mange af dem derude viser sig på en eller anden måde i den adfærd. Ja. Mange af dem er, og så bliver de fanget, og så får de gruppesøgsmål mod dem, og de løser det.

Så du ved, disse klassesager får dem, du går, oh undskyld, her er 8 millioner dollars til vores folk, der skal arkivere. Vi er kede af det. Ja, vi har tjent hundrede millioner dollars fra denne praksis i løbet af de sidste par år, men vi betaler et gebyr på 10 millioner dollars og stopper i fremtiden.

kulfibercykel

Så det er bare et spørgsmål om at få fat i dem og få dem til at ændre deres praksis. Ret, og det er præcis, hvad disse retssager skal gøre. Linket i beskrivelsen af ​​denne artikel.

Gå til Top Class Actions og tilmeld dig det ugentlige nyhedsbrev der. Scott Hardy fra Top Class Actions. Tak fordi du har Har talt til mig i dag Velkommen.

Hav en god dag, Farron.

Hvordan fornyer jeg mit Good Housekeeping-magasin?

Du kanforny dit abonnementtilGodt husholdningsmagasinonline ved at vælge det antal år, du gerne vilfornyog vælgFORNYmulighed. Indtast postadressen, som den vises påditaktuelle udgave afGod husholdningogdin fornyelsetilføjes tilditeksisterendeabonnementog udvidet.

Hvordan stopper jeg automatisk fornyelse af magasiner?

Log ind på dinmagasiner.com-konto. Gå til siden Indstillinger. Fjernauto-fornyelsestatus formagasiner.

Er god husholdning et månedligt magasin?

Historie og profil

Bryan grundlagdeGod husholdningi Holyoke, Massachusetts hver fjorten dagmagasin. Detmagasinblev enmånedligeoffentliggørelse i 1891.

Hvor meget koster et godt husholdningsmagasin?

$ 12,00 / år. Hentmagasinleveret til din hoveddør for $ 12,00 om året uden de andre fordele.

Er automatisk fornyelse lovlig?

Onlineautomatiske fornyelserer reguleret på føderalt niveau under Restore Online Shoppers 'Confidence Act (ROSCA), som håndhæves af Federal Trade Commission.

Hvordan opsiger jeg mit abonnement på US Weekly?

Du kanafbestillenår som helst ved at besøge kundeservice og modtage en refusion for alle ikke-mailede problemer. Ved at klikke på 'Afgiv ordre' accepterer du, at du accepterer A360 Medias vilkår og betingelser, fortrolighedspolitik og, hvis dette er markeret, abonnentens vilkår for automatisk fornyelsesprogram ovenfor.

Er anmeldelser af god husholdning pålidelige?

God husholdningMagazine er en af ​​de mest betroede livsstilspublikationer i landet. I godt over et århundrede har det forsynet læserne medpålideligoplysninger om at finde sikre og gavnlige forbrugerprodukter.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Michel le højde - hvordan beslutter du dig?

Hvorfor er Michel Le-stemmen så høj? Michel'le har en unik, knirkende stemme, fordi hun snakker over strubehovedet. Michel'le forklarede, at det er fordi hun taler over strubehovedet, og hendes sang kommer fra hendes mellemgulv. I et interview med The Breakfast Club i marts 2015 sagde Michel'le, at hendes stemme altid har været sådan.

Citi cykel drop off - praktiske løsninger

Hvordan returnerer jeg min Citi Bike? Hvordan returnerer jeg en cykel? Du kan returnere din cykel til en hvilken som helst station, når du er færdig med din tur, brug mobilappen eller Station Map for at finde tilgængelige dokker. Sæt din cykel godt i docken (men smæk den ikke!). Vent, indtil lyset på docken bliver grønt for at sikre, at den er låst.

Gå væk fra din mave - mulige løsninger

Kan du miste mavefedt ved at gå? Walking er en træning med moderat intensitet, der let kan integreres i dit daglige liv. Blot at gå oftere kan hjælpe dig med at tabe sig og mavefedt samt give andre fremragende sundhedsmæssige fordele, herunder en nedsat risiko for sygdom og forbedret humør.

Canyon landevejscykel USA - løsninger på problemerne

Sælges Canyon-cykler i USA? CARLSBAD, CA 16.8. 2017 Canyon, en af ​​verdens mest innovative cykelfirmaer, har officielt lanceret salg til forbrugere i USA. Prisbelønnede, tysk-konstruerede vej-, bjerg-, triatlon- og pendlercykler er nu tilgængelige direkte fra www.canyon.com med levering til alle 50 stater.

Oakley true bridge - søg efter løsninger

Hvad er Oakley True Bridge? Velkommen til Oakley Trubridge, et rammefittingsystem, der er super nemt at bruge og giver brugerne mulighed for at vælge en næsebro, der passer bedst til individets ansigt. Hvert Trubridge-par briller leveres komplet med fire udskiftelige næsepuder i forskellige størrelser.

Hvem vandt turen i dag - søg efter løsninger

Hvem vandt dagens etape af Touren? Mark Cavendish