Vigtigste > De Bedste Svar > Gopro sølv amazon - den ultimative guide

Gopro sølv amazon - den ultimative guide

Er GoPro hero 7 sølv god?

DetGoPro Hero7 Sølver en mere overkommelig mulighed til toppen af ​​sortimentetGoPro Hero 7Sort, men leveres stadig med funktioner som stemmestyring, 4K videooptagelse, fuld HD-optagelse og 10 MP stillbilleder. Både billedkvaliteten og videokvaliteten erfremragende, og det er også vandtæt.28. aug 2020det er den ultimative skydespil i dag, vi sammenligner alle de tre nye goproer med hinanden, den nye helt syv sorte vers sølvvers ved, hvad der er bedst, hvilket er bedst for dine penge, vi sammenligner hinanden side om side alle tre nu, jeg er ben fra authentech og et par hurtige ansvarsfraskrivelser købte jeg alle disse tre nye GoPros med min egen krone. Alle firmware er blevet opdateret og ved endelig, at denne artikel desværre ikke er sponsoreret af nogen, selvom jeg slags ønsker, at det kostede mig at lave evigt, så lad os springe lige ind, jeg vil lykønske GoPro med de nye gradienter, de ser rigtig smarte ud at sort faktisk er sort denne gang, og de har modelnummer og navne placeret tydeligere på siden ser mere ensartet ud i design og lettere at skelne startende med den prisfastsættelse, der dybest set sætter konteksten for resten af ​​anmeldelsen. Hero 7 Black er i øjeblikket $ 400, sølv er $ 300, og den hvide er 200 Nu vil jeg ikke spilde din tid på at fortælle dig de åbenlyse forskelle, at du simpelthen kan se op på din egen GoPro har endda en nyttig sammenligning tabel, hvor du kan sammenligne alle funktioner og specifikationer side om side.

Jeg giver dig nedenstående link til denne artikel. Jeg vil fokusere på de faktiske optagelser og billeder taget - side om side, hvordan de ser ud og stabler mod hinanden åh og glem ikke at følge mig på Instagram for alle snegetoppene og optagelserne bag de baggrunde, jeg lægger, mens jeg laver disse artikler startende med nogle fotos i dagtimerne, alle indstillinger var tilbage som standard, og den sorte havde superfoto slået til, da de siger, at dette intelligent anvender lokal HDR-tonekortlægning eller støjreduktion til dine Optimize-optagelser. Dette er en overskriftsfunktion på den nye 7 sorte, og den viser, hvilken enorm forskel den kan gøre fra de andre farver, der ser mere levende og menneskelige ud, det dynamiske område er helt klart meget pænere end de andre to, der kender, selvom HDR ser mere professionel ud Også det har ofte tilføjet mere kontrast, når vi ser på en bølgeform, at vi kan se, hvor meget mørkere disse skygger trækkes ned i forhold til de to andre. Jeg synes også det er det samme, når lysene er opad strækker sig opad. Se bare på den mur i skyggen, den sorte ser meget mørkere ud end de andre. Jeg vil sige, den overordnede billedskarphed og klarhed ser bedre ud sort over sølv og hvid som de fleste af disse tests, der skal, jeg mener jeg tror det er den dyrere model, og den har de bedre interne specifikationer, at det tager 12 megapixelfotoer, de to andre er 10 megapixel, hvis vi zoomer ind og laver nogle pixels pp, og så vi kan se nogle små forskelle mellem billederne med det sorte, der ser lidt skarpere ud, som her på clapboards, kan udseendet være lidt bedre, men ikke for meget i et par artikler side om side, skift et par ting til det første spor, du skal huske, husk at disse tests er næsten som æbler for appelsiner og sorte og optage 4k 60fps, hvilket forresten er ret godt, mens de hvide kun kan optage 1080p 60fps, så de ser naturligvis helt anderledes ud.

Jeg tror, ​​nøglen til at huske er, hvor forskellige eller lignende de kan se ud, og er det værd at bruge de ekstra penge, de bliver brugt på? Disse fans spiller dine funktioner spoiler alarm Jeg synes, det er det værd. Lad os starte med et par æbler. Alle tre skyder med nøjagtig samme opløsning og billedhastighed 1080p60fps sjovt nok, jeg vil næsten sige, at sølvet er den bedre kvalitet, og det skud med sorten af ​​en eller anden grund, den sorte her på 1080p gør ikke et godt stykke arbejde på trods af farver og den hvide hoppe ser lidt køligere ud end de to andre.Jeg er heller ikke sikker på, hvorfor du faktisk vil skyde på denne lavere opløsning, når den kan svinge meget højere, men hej, mere ved du nu, at vi er hver 4k 60 på den sorte 4k 30 på sølv og 1080p 60 på skift det hvide til det bedste af det bedste, find de små forskelle et par ting at passe på her, og den sorte vil blive afskåret for et snævrere synsfelt, og det er fordi stabiliseringen er blevet slået til lydtest på GoPro Hero 7 sort dette er GoPro Hero 7 sølv og dette er GoPro Hero7 ved hvordan er lyden anderledes hvordan lyden er hvordan lyden er forskellig hvordan lyden lyder anderledes lyden lever autentisk vi lever autentisk den sorte har tre mikrofoner, de andre kun har to, jeg ville have Rate black ass som det bedste, klareste, klarere og bedre vindreduktion, selvom den hvide faktisk lød ret godt. At gå videre til en af ​​mine favoritter, dette er en hurtig gangstabiliseringstest. De sølv- og hvide modeller har, hvad GoPro kalder standardartikelstabilisering, men den sorte har en ny Hyper-Smooth-stabilisering, og dette er en hurtig joggingstabiliseringstest, her kan vi se de forbedringer og forskel, som den ekstremt glatte stabilisering har til det, forårsager andre to billigere modeller til stadig at vrikke og vrikke en hel del, mens den sorte er halvglat gennem hele skuddet, en ting vi skal tale om, se på dette stammende spørgsmål på den sorte model, og din stabiliseringsbehandling er ret grov kan også ødelægge optagelsen i næsten alle mine langsomme pander.

Det dukker stadig op, og igen er dette faldgruber i svagt lys, uanset hvad det er, måske ser vi en løsning i en firmwareopdatering for ikke at glemme en hurtig? Artikeltest ved svagt lys Jeg vil sige, at sort opretholder det bedste signal / støj-forhold, så den hvide model på andenpladsen og sølv overraskende på sidste sted lidt underligt, den sorte aktiverer funktionen med automatisk lavt lys ved 4k 60 og kun for spark og fniser Jeg prøvede at skifte til 4k 30, hvor der ikke er nogen svag belysningsfunktion for at se, om der er en forskel, og det ser virkelig lidt dårligere ud efter min mening med Protune til i alle Fra disse tests kunne vi producere meget pænere billeder. Husk bare, at Protune kun er tilgængelig til den sorte model, ikke sølv eller hvid, nu videre til andre af mine foretrukne tests, og denne slowmotion den sorte og op til 240 FPS ved 1080p havde jeg virkelig på 480. håbede denne gang, men desværre det er en no-go, sølvet og det hvide er begrænset til 60 fps 1080p, der er sådan en dejlig forskel mellem den flydende, glatte bevægelse og et højere kvalitetsbillede på sorten mod sølv og hvid, der bringer mig til et overordnet punkt på alle af disse tests af sølv- og de hvide modeller ser ret ens ud, har mange samme funktioner og specifikationer på papir, de har begge ikke-aftagelige batterier, ingen LCD-skærm foran, sølv koster $ 300, at hvid er 200, og det er stadig meget penge sammenlignet med andre actionkameraindstillinger på markedet, for eksempel kan du hente en Yi 4k splinterny Amazon Prime for kun $ 150, og 4K skyder 30 til 100 megabit i sekundet, og jeg så bogstaveligt talt dette, jeg lavede denne artikel Amazon har en $ 25 sav ings kupon i en begrænset periode, så du kun får Få $ 125, det er rart.

Jeg har tidligere lavet en masse artikler om Yi-kameraerne på denne kanal, hvis du savnede disse, jeg vil også linke disse i beskrivelsen. Jeg dækkede ikke engang GoPros 'hastighed, de sølv og hvide føler lidt træg til tider Mens sorten er lidt snappier og hurtigere takket være disse bedre interner, er den sorte model efter min mening det oplagte valg mellem disse tre og det i betragtning af funktionerne og den overordnede billedkvalitet. Lad os sige, at du bestemt ville købe en ny GoPro 7, men du er ikke sikker på, hvilken model jeg vil anbefale som det bedste sted for pengene i min næste artikel. Jeg ser endnu mere frem til at se den nye 7 Black im At være testet mod de 6 sorte fra sidste år. Gå ikke glip af dem ved at aktivere underretninger.Fortæl mig i kommentarerne, hvilken GoPro du synes er vinderen med hensyn til kvalitet og pris, og lad mig også vide det. Hvilke andre kameraer skal jeg nu leje disse GoPro med, indtil vi næste gang lever autentisk

Er GoPro 7 sølv bedre end hvid?

Den største og vigtigste forskel mellem HERO7Sølvoghvider detSølvkan skyde 4K-video, menshvidmaksimeres ved 1440p60. 4K er meget større end 1440p (eller 1080p) og registrerer meget flere detaljer.

Er hero 7 sølv vandtæt?

HERO7 sølver bygget hårdt ogvandtættil 33 m (10 m).

Er GoPro sort eller sølv bedre?Den højeste ramme, der er tilgængelig påSølver 60 billeder i sekundet ved en opløsning på 1440p. På denSort, kan du få op til 240 fps (i 1080p, 960p og 720p). Så hvis du ønsker at optage slowmotion-optagelser, erSorter en megetbedremulighed.

Kan du zoome på en GoPro hero 7 sølv?

Så teknisk set jadu kan zoomeind på enBliv professionel. Men der er mere ved det, og der er nogle grænser for dets effektivitet. Det er fordi det er et digitaltzoom, ikke en optiskzoom. Dybest set det digitalezoomer en forherliget afgrøde.

Er GoPro hero 7 hvid det værd?

Bundlinjen: For begyndere, der bare vil have et peg-og-skyde actionkamera med få dikkedarer, erHero 7 Hvidtilbyder meget god værdi. Det kan ikke skyde 4K-video, men tilbyder samme vandtætning og brugervenlighed som dyrere GoPros til en brøkdel af prisen.22. nov. Dec 2019

Er GoPro 8 bedre end 7?

Bliv professionelHelt7 mod 8: video

BådeBliv professionelHelt7Sort og helten8Sort tilbyder det unikke 4K-video og en billedoptagelsesrate på op til 60 film pr. Film. Fantastisk video er ikke meget god uden god lyd; heldigvisBliv professioneltilbyder WAV-lydformat i topkvalitet.
14. aug 2020

Hvor længe holder hero 7 sølvbatteriet?

I tilfælde afGoPro Hero 7 Sølvog hvid, denbatterier indbygget, hvilket betyder, at det ikke kan fjernes. En simpel løsning til White ogSølvbrugerne skal holde kameraet under opladning under optagelse.GoPro Hero7 sølv batterivarer op til 106 - 146 minutter.GoPro Hero 7hvidbatterivarer op til 107-146 minutter.28. maj 2021

Kan jeg streame GoPro for at zoome?

Dukanring til dinBliv professionelind som et webcam på ethvert videokonferenceværktøj, der giver dig mulighed for at vælge hvilket kamera du erstreamingfra. Dette inkluderer Webex,Zoom, Microsoft Teams, Skype, Google Meetings, OBS og Wirecast.30. mar 2021

Kan du zoome på en GoPro?

Nylige modeller som HERO9 og HERO8 kameraer har haft enzoomfunktion, der fungerer i video- og fototilstande. Så teknisk set jadu kan zoomeind på enBliv professionel.

Hvilken video tager GoPro sølv?

Fang din verden med Hero4 Silver, den højtydende GoPro med en indbygget berøringsskærm. Styring af kameraet, indramning af billeder og afspilning af indhold er ultra praktisk - bare se, tryk og stryg skærmen. Hero4 Silver optager 1080p60 og 720p120 video med naturtro klarhed samt 12MP-fotos med svimlende 30 billeder i sekundet.

Er GoPro HERO7 sølv vandtæt og robust?

Robust + vandtæt del oplevelser, du ikke kan fange med din telefon; HERO7 Silver er hård, lille, helt vandtæt - og op til ethvert eventyr QuikStories Enabled HERO7 Silver sender automatisk dine optagelser til GoPro App, hvor det omdannes til en sjov, delbar video med musik og effekter

Hvor høj er GoPro Hero3 Silver Camera?

HERO3 + Silvers robuste hus er vandtæt til 40 meter og beskytter kameraet i våde, snavsede eller sandede omgivelser. Bygget til at modstå næsten alt, hvad du kan kaste på det, kan du tage HERO3 + Silver næsten overalt for at fange livet, når det sker. Højtydende lyd.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Tredje testikel - praktisk løsning

Hvorfor føler jeg en tredje testikel? En tilstand, der kan føles som kræft i testiklerne, er en spermatocele. Dette er en sædfyldt cyste i epididymis, der føles som en mindre tredje bold. Disse er ret almindelige og er normalt ikke et problem, medmindre de bliver store.

Emanuel Buchmann - hvordan man beslutter

Hvor blev Emanuel Buchmann født? Emanuel Buchmann / fødested

Oslo forbyder biler - pragmatiske løsninger

Er biler tilladt i Oslo? Oslo, Norges hovedstad, har dramatisk transformeret byens centrum ved at fjerne parkeringspladser. Oslos centrum er næsten udelukkende bilfrit efter at have fjernet parkeringspladser og forbudt biler på visse gader. Med intet sted at parkere i byens centrum er der stort set ingen biler i Oslo centrum.

Rio OL-tid - en løsning på

Hvor blev OL afholdt i Rio? Rio de Janeiro, Brasilien

Gryf rys jones - hvordan man tackler

Er Griff Rhys Jones beslægtet med Sophie Rhys Jones? Sophie - ingen relation til komikeren Griff Rhys Jones - driver et magasin til Duke of Edinburghs Award Scheme to dage om ugen. Hun håndterer også public relations for det eksklusive cateringfirma, Searcy's og Baby Lifeline, en velgørenhedsorganisation dedikeret til at tilbyde specielle babyplejeenheder i hele Storbritannien.

Racercykel med affjedring - hvordan man opnår

Kan du sætte affjedring på en landevejscykel? Hjulophæng frakobler hjulene fra resten af ​​cyklen. Det betyder, at i stedet for at hele cyklen skal støde op og ned på uregelmæssigheder i vejen, kan hjulene bevæge sig uafhængigt. Bagstød og ophængsgafler er normen på mountainbikes, men deres design er begrænset anvendelig til landevejscykler.