Vigtigste > De Bedste Svar > Store turnéfaser - løsninger på problemerne

Store turnéfaser - løsninger på problemerne

Hvor mange etaper er der i Grand Tour?

21 etaper

♪♪ >> Overraskelse! Hej, dette er Noura. Velkommen til Fight Island 3. Kom ind med mig.

Jeg tager dig med på en rundvisning i Etihad Arena, det nye hjem for UFC. ♪♪ Arenaen er den største arena i De Forenede Arabiske Emirater. Det åbnede i slutningen af ​​2020.

Stående kapacitet til 18.000 med mange konfigurationer til rådighed til enhver form for begivenhed. Denne arena har højteknologi og mange skærme. >> Craig: Etihad Arena er helt ny.Alt er moderne og tilføjer virkelig den produktionsværdi, vi kan bringe på skærmen. >> Hvordan har du det? Vi møder dig der. Hej, vi glæder os meget til, at fans kommer til live events igen.

Selvom vi havde Fight Island 1 og Fight Island 2 i juli og september, havde disse to begivenheder ingen tilskuere. Ikke desto mindre lykkedes det os at underholde hele verden. >> Her i Abu Dhabi fremsatte de en anmodning til sundhedsministeriet her i Abu Dhabi om at have et vist antal fans til stede, så længe de fulgte alle protokoller forud for begivenheden, hvilket de selvfølgelig gjorde, og vi kan sige en begrænset antal glade fans i bygningen. ♪♪ >> Noura: Vi skal have 2000 fans, og dette er et startnummer.

Dette nummer er indstillet på grund af obligatorisk social afstand og retningslinjer for at beskytte alle for at sikre, at alle er sikre, mens vi deltager i denne begivenhed, vi har to meter mellem hvert sæde. Af denne grund vil du se et sæde, derefter nogle sæder, indtil det ene sæde er ledigt. Dette er tilfældet på tværs af arenaen. ♪♪ >> Noura: Så disse akrylmaling blev installeret for at sikre, at der ikke var nogen interaktion mellem krigerne og fansen.Så alle tilskuere skal have en PCR-test 48 timer før begivenheden og vise os resultaterne ved kontrolpunktet, når de kommer ind på mødestedet. Du vil gennemgå en termisk scanner for at kontrollere deres temperatur. Enhver tilskuer med høj temperatur har ikke adgang til arenaen.

Du skal bære masker under hele arrangementet. Og vi har flere muligheder for at bestille mad og drikke til dem. Dette er en helt anden oplevelse end Fight Island 1 og Fight Island 2.

Det bliver virkelig højt, og vi er virkelig glade for at have publikum tilbage. ♪♪♪♪ >> Craig: Det er altid en big deal for UFC, når du er på tv. Bare generelt, i sportsverdenen, når du er på tv, har du toppet med hensyn til diffusion.

senior cykelryttereSiden vi gik ind i vores partnerskab med Disney og ESPN, har vi ikke haft en udsendelsesmulighed før lørdag aften, da vi debuterede en rigtig stablet Fight Night på ABC. ♪♪ >> Hvad jeg kan lide, når Abu Dhabi tager sig af alt, så får vi se. >> Du ved, det er den første begivenhedslov, så jeg er begejstret for at være der og se kampene. >> Så spændende mand. >> Kan ikke vente. >> Den kraftige proces, de har indført, giver mig, og jeg tror, ​​vi føler os virkelig sikre på, at alt er under kontrol.

Abu Dhabi klipper. >> Dette er arenaens største hal, og det er her, folk går ind i portene til arenaen. Her er indrømmelserne, og det er her, folk kan bestille mad og drikke. >> Min første UFC-kamp. >> Ja, også jeg. >> Jeg har aldrig været i UFC før, så jeg er virkelig begejstret.

Dette vil være min første gang. >> Vi er klar til at se kampene. ♪♪♪♪ >> Craig: Main Event Calvin Kattar og Max Holloway, Dana og matchmakerne havde identificeret dette som en kamp, ​​som de mente var virkelig perfekt til tv.>> Jeg har brug for et stort antal fra 808-nationen, Yeah, Hawaii . >> De repræsenterer dog altid for deres folk. >> Det gør de. >> Craig: Du ved på papiret, når matchmakerne og Dana prøver at finde ud af, hvem de skal gøre Sæt et kort på, de spiller ikke altid ud, som du håber, de vil.

Denne overgik forventningerne. >> Bruce: The Pride of Hawaii: Max 'Blessed' Holloway! >> Dana: Du er højlydt. Dette publikum er fantastisk. >> Jon: Træk vejret dybt, folk.

Spændingen ved en større UFC-begivenhed. Intet lignende i alle professionelle sportsgrene. >> Kattar ser godt ud, fyr. >> Han ser i form. >> Åh, åh åh. >> Det bliver noget. ♪♪ >> Se på den bump, mand. >> Bumpen kommer som wap, wap. >> Det er en gennemtrængende bump.

Der er en anden igen. >> Director's Cut: Max blev ikke ramt. Det er to jabs, han rødmer allerede. >> Det er en stor jab. >> Max øger lydstyrken. >> Ja, ja. >> Kattar smukke højre hånd. >> Ligesom ingen i MMA bruger jabas effektivt som en Kattar. >> Åh. >> Det gjorde ham ondt. >> Det gjorde ham ondt. >> Det var godt.

Det gjorde ham ondt. >> Han skulle gå tilbage til liget. >> Og det gjorde han. >> Og han gjorde det. >> Åh mand! >> DC: Hvilken højre hånd fra Holloway.

Max Holloway ser bedre ud end nogensinde. >> Det spark skadede ham. >> Fantastisk første omgang. >> Ja.

Det er godt. Jeg vil fortælle dig. >> Dan: Ser du, Kattar har sin stilling.

Han ved, at han har den større kaliber i denne kamp. Men hvad han ikke ønsker, er at blive pebret hele tiden, for det vil kun fjerne hans vilje til at konkurrere. >> Åh. >> En anden. >> Det gjorde ham ondt. >> Det er en linje. >> Holloways tempo er ubarmhjertigt. >> Jeg ved det, mand. >> Ikke? Ooh, han har store bogstaver.

Det er anderledes, ikke? Åh mand. >> Ooh ,. Din Thomas.

Åh. >> Jeg ved ikke, hvor meget mere skade jeg vil se Kattar tage. >> Jeg ved, at han led en masse straf. >> Jon: Åh, spar! Ring-tailed lemur er i problemer! Qattar er blevet bedøvet! >> I dag er han nummer et på verdensranglisten. >> Han er der. >> Åh, endnu et dejligt kropsskud. ♪♪ >> Dan: Åh, det kunne være det! >> DC: Han vil ikke slå mere ind i kroppen. >> Kom ind, ref.

Kom nu, Ref. Han vakler. Han er på benene.

Ref, kom nu. Ref, stop denne kamp. >> Jon: Og alligevel, Kattar på en eller anden måde, på en eller anden måde, kaste offensivt! Han lander nogle gange. >> DC: Calvin Kattar er lige så hård som de kommer.

Men Max Holloway slår ham. >> Hellig. Wow. >> Jon: Calvin Kattar virker ret sund, Dan, på trods af alt det absorberede skader, men han er nødt til at afslutte, hvis han vil komme ind i top to eller tre. >> Han tog så meget straf i denne kamp, ​​at jeg freakede en lille mand ud.

Jeg ved ikke-- Jeg kan ikke lide det. Det minder mig lidt om en kamp, ​​hvor kampen er forbi, og han går i ryggen og dør blæk, som Herb Deans skulle have stoppet i fjerde runde. >> Ja. >> Han vrikkede overalt. >> Han havde presset ham mod buret der.

Der havde han det. >> Han burde have stoppet kampen, ikke? Round Denne runde kan ikke ende hurtigt nok for mig. >> Dan: 'Velsignet' Max Holloway døber ham i dag i sit eget blod. >> Dan: Åh! >> Jon: Højre hånd! Max Holloway der. >> Dan: Max Holloway kiggede bare på kommentarholdet og sagde: 'Jeg er den bedste bokser i UFC.' >> Åh! >> Glidende slag! Jeg har aldrig set noget lignende i mit liv. >> Når denne kamp er forbi, er der ingen stop, ingen samtaler.

Sæt dette barn i en ambulance og få ham ud herfra lige nu. >> DC: Åh mand, se på alt blodet. >> DC: Åh, min godhed. >> Jon: Dette er Max Holloway Show i aften.

Med en monumental forestilling på den første UFC Main Event på ABC. >> DC: Wow. >> Hej fyre.

Folk. Jeg vil have ham ud herfra. Tal ikke med nogen og gå direkte til hospitalets mand.

Okay? >> Yup. >> Okay. Kunne du ønske, du havde en bedre kamp på ABC? >> Hellig.

For den første. >> Ret. Jeg er bare lidt bekymret for dem to.

Det var en krig, ja. Det skulle have været stoppet i 4. runde. >> 4. runde, slut. >> Ja, ja.

Jeg er enig. >> Bruce: Juryen vil bedømme konkurrencen: 50-43, 50-43 og 50-42 for vinderen ved enstemmig beslutning, Hawaii stolthed: Max 'Blessed' Holloway! D >> Dana: fantastisk, mand. >> Dana: Ja, det ved jeg, men. >> Dana: Jeg kan se, mand.

sidde i cyklus

Tak. Utrolig kamp. Du går direkte til hospitalet, okay? Ja, vi tager os af dig. >> Craig: Det var den højeste MMA og måske den bedste præstation nogensinde for en ensom fighter.

Hvis du ser på de optegnelser, Max brød, slog han ikke kun rekorder i slagtilfælde og nøjagtighed, men han brød dem også, og der var flere kategorier. Jeg mener, at den præstation, han gjorde, var på det næste niveau, vi havde i dag. Vi var så glade for at have fans på Etihad Arena.

Gå, Abu Dhabi! ♪♪

Hvor mange begivenheder er der i en Grand Tour-begivenhed?

Du er nødt til at studere ruten for at vælge den rigtige dag. 22 hold stiller op for de flestestore ture, og der er 21niveauerog tre GC-podiumpletter til rådighed.

(dyb bas) - I denne artikel forklarer vi, hvad UCI-point er, hvordan de opnås, hvordan de vægtes i forskellige Tour de France-løb, en-dags klassikere og en uges etappeløb, og vigtigst af alt, hvorfor de er vigtige og hvorfor du først forklarer, hvorfor ryttere vil optjene UCI-point. Når ryttere konkurrerer i et UCI-rangeret løb, er der en mulighed for at akkumulere UCI-point, og disse point bidrager til placeringen af ​​individuelle ryttere, handelshold og også nationer. Nu betyder pointene, fordi chauffører og hold har brug for en bestemt kvote eller antal af disse point for at kvalificere sig til de bedste løbspoint.

Nu vinder point ikke kun præmier, de er et virkelig nyttigt værktøj til at måle værdi og måle en chaufførs værdi, og det kommer godt med, når man forhandler om valg til løb såvel som lønninger og kontrakter. For 2019 vil der være en række ændringer, og den første ting at bemærke er, at der vil være en særskilt rangordning for point scoret i en-dags løb fra dem, der er scoret i etapeløb. Det betyder, at en rytter som Chris Froome sandsynligvis vil have en meget høj etapeløbsklassificering og muligvis en lavere placering i en-dags løb, hvor en som Peter Sagan, ja, man forventer at have en rigtig høj daglig placering og en lavere etape race- Ranking har.

Og en som Alejandro Valverde, ja, han kommer sandsynligvis kun rigtig højt på dem begge. Og det er nyt for 2019, tidligere er point på en dag og etapeløb blevet kombineret. (Hip-hop musik) holdrangeringer beregnes ved at tilføje de UCI-point, der er scoret af ryttere af det hold, der er vigtige, fordi hold skal optjene et bestemt antal UCI-point for at bevare en UCI World Tour-licens eller i nogle tilfælde kvalificere sig til en, og for 2019-sæsonen er der kun 18 slots tilgængelige for UCI World Tour-hold, i henhold til UCI-regler, tildeles World Tour-licenser på basis af følgende kriterier: Sportslige, etiske, økonomiske, administrative og organisatoriske kriterier.

For at modtage en World Tour-licens skal hvert af disse kriterier være opfyldt. Med sportslig henvisning til UCI-point. I henhold til Hvis flere licensansøgere end det maksimale antal tilgængelige licenser opfylder de etiske, økonomiske, administrative og organisatoriske kriterier, beslutter licensudvalget imellem dem ud fra antallet af UCI-point, de har optjent.

For at undgå at miste en World Tour-licens skal hold akkumulere point, og dette bringer os til den næste vigtige ændring for 2019, som du skal være opmærksom på, UCI vil gerne øge antallet af World Tour-hold fra 18 i 2019 , som det er i øjeblikket, at reducere. til 16 for 2020. Og det betyder, at de to hold, der får færrest UCI-point denne sæson, rykker ned til 2020.

Touren, tidligere kendt som Pro Continental, har mulighed for at deltage i UCI-begivenheder som Tour de France og en-dags klassikere. Det har også et nyt navn, det var tidligere Pro Continental, men i 2019 vil det blive kaldt UCI Pro Series Division. (langsom musik) Så UCI-placeringer efter nation, nu er disse vigtige, fordi de bestemmer, hvor mange ryttere en nation kan stille op i bestemte begivenheder som verdensmesterskabet eller OL.

Nu fortæller de os også, hvilken nation der er bedst (griner), og lige nu er det Storbritannien. Det er Spanien. (mumler) - Åh min Gud - Rangeringen beregnes ved at kombinere de otte bedste førere af denne nation ved startlinjen med otte førere, nationer i position 11 til 20 kan starte med seks førere, nationer i position 20 til 30 kan have fire chauffører og nationer sted 31 til 50 kan registrere en chauffør i top 50, men hvis en individuel chauffør har en top 200 placering, kan denne person også starte. (Hip-hop-musik) Der tildeles point ved at opnå høje placeringer i UCI-løb, og jo mere prestigefyldt løbet er, jo flere point tilbydes, dette afspejles i et løb som Tour de France, og den samlede sejr i Touren er den største enkelt single score en rytter kan få.

Du modtager 1.000 point, og point tildeles også op til 60. plads. Dette er også tilfældet i andre UCI-løb: for andenpladsen får du 800 point, for tredjepladsen 675 og for fjerdepladsen 575, og så fortsætter du, du har ideen. Hvis du vinder en af ​​de andre Grand Tours, siger Tour de Italia eller Vuelta a España, vinder du 850 point.

For at afspejle deres status i sporten er monumenterne også meget vægtede, disse er de fem mest prestigefyldte en-dags løb. Så du har Paris Roubaix, Tour of Flanders, Milan San Remo, Liège Bastogne Liège og Il Lombardia. Hvis du vinder en af ​​dem, samler du 600 point, hvilket betyder i point.

To monumenter om året er trods alt mere værd end den samlede værdi af turen. Verdensmesterskaberne og de olympiske landevejsløb er også øverst med 600 point, der tilbydes til begge løb. karriere-definerende, og de tilbudte point afspejler dette.

Andre endagsløb, der er store, men ikke helt så prestigefyldte som de lige nævnte, har færre point at tilbyde. Et godt eksempel ville være noget som Strade Bianche, hvor vinderen får 400 point. Ugentlige etapeløb som Paris Nice, Tirreno-Adriatico og Critérium du Dauphiné er 500 point værd for den samlede vinder, hvilket betyder, at de er lidt mindre værd end et mindesceneløb, der er mange andre måder at optjene point på, så min er udsagn at to monumenter er mere værd end Tour de France, fuldstændig vrøvl.

Et godt eksempel på dette er Tour Down Under, hvor det samme antal point tilbydes som for Paris Nice eller Tirreno-Adriatico. Årsagen til dette er nu god, og det er, at det tilskynder hold og chauffører til at deltage i et løb på den anden side af verden, der er relativt nyt og finder sted i begyndelsen af ​​sæsonen, da der er mange værdifulde punkter at opnås der, og også som UCI betyder det, at alle UCI-hold skal konkurrere. Mindre veletablerede løb giver vindere 300 point, og det inkluderer ting som Ride London Surrey Classic, Tour of California og Omloop Het Nieuwsblad.

Som nævnt tidligere handler det ikke kun om GC-placering. I etapeløb er der masser af UCI-point til sejre og placeringer på de enkelte etaper, og disse har tendens til at gå tilbage til 5. pladsen. Med Sean Kellys ord tilbyder Tour de France den største bonus med 120 point, der kan tildeles for en etapevinst, at hvis du vinder fem etaper af turen, svarer det til point for et monument, på en eller anden måde en præstation, der Mark Cavendish fuldført.

At vinde et trin i Giro eller Vuelta er 100 point værd, mens andre etapeløb som Paris Nice tilbyder mindre, 60 point for en enkelt etape sejr. Men der er også point for at bære en ledertrøje. Det er dog ikke meget, så du får 25 point om dagen, hvis du har den gule trøje på turen, og du får kun 10 point for hver dag, du bærer okkertrøjen i turen nedenunder, og hvis du gør en af ​​de Hvis du vinder andre klassifikationer, såsom den grønne sprintertrøje eller bjergklassificeringen i turen, modtager du 120 point for den samlede klassifikation.

Håber, du fandt denne artikel nyttig og interessant, og hvis så bedes give den tommelfingre og overveje at dele den med dine venner, da vi synes, det ville være rigtig cool for et bredere publikum at forstå, hvordan disse World Tour fungerer og får flere mennesker til at følge sport, ikke kun når Tour de France finder sted, men gennem hele løbet. Og scoringssystemet er ret detaljeret, og jeg har ikke gået ind i hver eneste detalje for at risikere, at dette viser sig at være en ganske lang og kedelig artikel, men hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at fyre dem i kommentarfeltet. under. Hvis du undrer dig over, er Women's World Tour-scoringssystemet stort set det samme som mændenes, selvom tallene er forskellige.

Og her på GCN sender vi alle de store løb live og gratis, så hvis du vil se dem, skal du klikke her for et link til vores side, hvor de streames. Men indtil næste gang skal du give artiklen tommelfingre, så vi ses senere, farvel.

Hvad er de 3 store ture i cykling?

Siden 2011 under UCI WorldTurregler, er alle UCI WorldTeams garanteret en plads i alle trebegivenhederog forpligtet til at deltage, og arrangørerne kan frit invitere wildcard-hold med UCI ProContinental-status til at udgøre de 22 hold, der normalt konkurrerer.

Hvorfor blev Grand Tour aflyst?

Meddelelsen kommer, efter at værten fortalte Sun, at trioen havde besluttet at afslutte studiebilshows for at fokusere på engangs store oversøiske tilbud i løbet af de næste to år. Men det antages nu, at en hel fjerde sæson vil bestå af en række road trip-tilbud uden det klassiske studieformat.

I musikbranchen synes jeg, det føles ret godt at være øverst i dit spil. Desværre betyder det også, at der kun er én vej derfra: ned. Bare spørg disse musikere, hvis karriere er blevet ødelagt af kriminelle skandaler til garderobefejl til lip-synkende mareridt.

I 1958 besluttede rock 'n' roll-ikonet Jerry Lee Lewis at tage sin mindreårige kone på sin turné i England, som var nygift, og selvfølgelig, da han dukkede op med MyraGail Lewis på slæb, var den britiske presse naturligt nysgerrig. En Daily Mail-reporter Paul Tanfield spurgte tilfældigvis, hvor gammel de nygifte var. Lewis sagde, at hun var 15 og sluttede sin transatlantiske karriere i karrieren et slag.

Værst af alt lyver Lewis; Myra var faktisk 13. Åh, og hun var også Lewis 'fætter. Selvfølgelig kollapsede hans britiske turné.

De, der kom til hans koncerter, baade ham bare. Koncerter blev aflyst, hans dyre hotel sparkede ham ud, og da han endelig kom tilbage til staterne, fandt han, at han var blevet sortlistet af branchen. Radioen holdt op med at spille hans sange, han blev forbudt fra tv-optrædener og efterspørgslen efter hans optræden forsvandt næsten, selvom han aldrig mistede sin pladekontrakt og fortsatte med at frigive en række for det meste mislykkede singler.

Navnet på DJ og sangskriver Alan Freed er ukendt i dag, men det efterlod en arv. Han krediteres for at være den fyr, der skabte udtrykket 'rock and roll' og var vært for verdens første rockkoncert, og var medvirkende til udviklingen af ​​efterkrigstidens amerikansk musik. Mellem 1952 og 1957 var han praktisk talt konge af rock 'n' roll.

Men hvad skete der i 1957? På det tidspunkt havde Freed et nationalt syndikeret ABC-show, Big Beat. der har sendt sin nyfangede rock'n'roll over hele landet. En aften skete der dog noget så utroligt og uophørligt antiamerikansk, at netværket ikke havde andet valg end at afbryde det straks.

Big Beat fremhævede en sort kunstner, der dansede på scenen med en hvid kvinde, latterligt for det 21. århundredes ører, men at en interracial dans var nok til at annullere Freeds show. Og der kunne ikke have været en værre tid for Freed, hvis helbred kollapsede og ægteskabet faldt sammen. Det sidste slag kom to år senere.

Mens han stadig var på rebet af hans Big Beat-kontrovers, blev Freed efterforsket af FBI for at have accepteret kontanter til at spille plader som en del af Payola-skandalen. Det, der var tilbage af hans karriere, var forbi, og han døde som en pengeløs alkoholiker i 1965. Det øjeblik, der fik Ashlee Simpson til at forsvinde, kom under hendes SNL-optræden i 2004, da hun indså, at hendes band spillede den samme sang, som hun spillede, havde tidligere sunget på showet. .

Desværre blev vokalen forudindspillet. Son er ikke ligefrem den første kunstner, der lip-synkroniserer en forestilling, men denne praksis foragtes fans næsten overalt, og Simpson er ikke blevet tilgivet for sin fejltagelse. Ifølge People blev hun ubarmhjertigt forfulgt af kritikere og tidligere fans bare for at hun faktisk turde lip-synkronisere sig selv for at narre sig selv.

Og da hun forsøgte at forklare, at et alvorligt tilfælde af halsbrand havde fået hende til at falske forestillingen, hadede alle hende endnu mere. Selv i dag har Simpson ikke rykket oplevelsen af; de to album, der fulgte hendes skæbnesvangre SNL-udseende, underskrev det, hun promoverede på det tidspunkt, og hun har ikke haft en top 10-sang siden. I det mindste kan Ashlee trøste Simpson Når hun ved, at hun ikke er den eneste musiker, afsporede hun sin egen karriere på Saturday Night Live.

Faktisk blev SNL-relateret karriereudsporing banebrydende af Sinead O'Connor i 1992, da hun sang Bob Marleys 'War' og sluttede sin optræden ved at rive et billede af paven, så vil du ikke få en god reaktion, hvis du se paven live angribe på tv i et land, hvor næsten 25 procent af befolkningen er katolsk. Men for at være retfærdig protesterede hun mod børnemishandling i den katolske kirke, et problem, som offentligheden er meget mere opmærksom på i dag, end det var i 1992. Og dengang var de fleste amerikanere særlig uklare, fordi det på det tidspunkt for det meste kun blev udsat for i Irland kom.

Alligevel blev O'Connor så upopulær efter denne lille faux pas, at hun blev bukket på Bob Dylans 30-års jubilæumskoncert kun to uger senere. Ikke længe efter meddelte hun sin 'pensionering'. Hun blev selvfølgelig ikke i pension, men hun kunne aldrig helt genvinde den succes, hun engang havde. 'Jeg var virkelig vred på, hvad kirken gjorde.

Ved at rive dette billede risikerede jeg min karriere, alt. Jeg kunne være blevet milliardær nu, hvis jeg ville, hvis jeg troede på det. 'I løbet af Super Bowl 38 pauseshow i 20/04 trak Justin Timberlake JanetJacksons læderbustier ned og udsatte brystet for et tv-publikum på omkring 100 millioner mennesker.

dogma f8 pris

Begge kunstnere sagde senere, at stuntet kun var med vilje, Timberlake skulle afsløre det røde spids under Jacksons bustier, men det endte med at rive det hele ned i stedet. Uundgåeligt mister det amerikanske publikum, Viacom og FCC deres kollektive sind. Omkring 540.000 mennesker klagede til FCC, og FCC reagerede ved at forsøge (og ikke) at betale CBS $ 550.000 for hændelsen.

Men den person, der led mest, var Jackson. Viacom, der ejer MTV, CBS, VH1 og en række radiostationer, ønskede hævn, så de forbød deres musik fra alle deres ejendomme. Og så gjorde et par andre medievirksomheder det samme. og snart spillede ingen Janet Jackson sange.

Hun blev heller ikke inviteret af Grammyerne til at gnide salt i såret. Det er værd at bemærke, at Timberlake ikke var uopfordret af Grammys, nej, han var forbudt fra MTV eller Viacom. Monkees fik mange skygger for at være et såkaldt 'fremstillet band', men det lykkedes dem at overleve i årtier, fordi de aldrig løj om, hvad de var.

Historien husker ikke 90'ernes popgruppe Milli Vanilli så pænt, fordi MilliVanilli var en løgn. Frontfolk Rob Pilatus og Fab Morvan havde dybest set bare deres læber døbt til berømmelse og formue, og det var ikke Ashlee Simpson-stil 'I got acid reflux' lip-sync. Pilatus og Morvan sang ikke engang i studiet; deres stemmer var 100 procent forskellige sangere, der var bundet til den største hemmeligholdelse.

Så hvordan blev Pilatus og Morvan Milli Vanillis ansigter, når andre gjorde det? al den sang? Ifølge Gizmodo mente producent Frank Farian, at de rigtige sangere var 'umarkelige', så han hyrede et par modeller for at lade som om de var de, der skulle synge. Det han tilsyneladende ikke indså, var at du ikke kan holde en løgn af denne størrelse stille for evigt, især hvis du ikke har en Grammy. I 1989 leverede Milli Vanilli en live optræden på MTV, da backing-tracket blev annulleret.

Medierne viste straks interesse, fortsatte forskning og fandt ud af, at Pilatus og Morvan faktisk ikke sang for gruppen selv. Milli Vanilli mistede sin Grammy, og det var stort set slutningen. Michael Jacksons retssag i 2005 var århundredets mediecirkus.

Jackson blev beskyldt for at have mishandlet Gavin Arvizo, da 15. Han blev frikendt, men siden da kan ingen rigtig være enige om, hvorvidt han faktisk var en barnemishandler eller bare en virkelig underlig fyr, der kan lide at sove med børn. Alligevel har han utvivlsomt taget utroligt dumme og arrogante beslutninger.

En af disse var det faktum, at han regelmæssigt tillod drenge at sove i sit soveværelse og lod som om der ikke var noget underligt ved det. Og han sagde endda det i 2003-dokumentaren Living with Michael Jackson, hvilket sandsynligvis førte til hans død. Politiet så filmen, åbnede en efterforskning, ransagede Jacksons Neverland Ranch, og cirkuset begyndte.

I sidste ende gjorde det ikke noget, at han blev frikendt, fordi de fleste allerede havde besluttet farlig receptafhængighed. Hans afhængighed af bedøvelsesmiddel propofol fratog hans krop ordentlig søvn og forårsagede alvorlige symptomer på søvnløshed, herunder manglende evne til at huske tekster eller lære nye dansetrin. Hans karriere stagnerede, og hans gæld fortsatte med at vokse var propofol, der dræbte ham i 2009.

Selv nu synes den nye, indsigtsfulde dokumentarfilm Leaving Neverland at være på vej til at dræbe den sidste af Jacksons positive arv. ”Berømmelse gør mærkelige ting mod folk, og ingen ved det bedre end George Michael, som var en berømt sanger og hjerteknuser i 80'erne, der handlede på et offentligt toilet. Du skal dog beundre hans holdning, for efter alt det der gik under, kravlede han ikke bare ind i et hul og skjulte, han troede endda, at det var hans øjeblik.

Den engang tilbagetrukne Michael gik pludselig med på interviews, og i slutningen af ​​skandalen var han gået fra at være en reserveret popstjerne til en ekstremt stolt homoseksuel popstjerne. Forud for denne hændelse blev Michael kun udsendt til venner og familie, skønt han ofte havde hentydet til det i teksterne til hans sange. Michaels karriere kom sig aldrig rigtig godt tilbage, i det mindste ikke i Amerika, hvor homofobi stadig er voldsom.

Men Michael huskes af mange i dag for offentligt at omfavne sin seksualitet og få unge homofile til at føle, at de kunne gøre det samme. I 1990 beslaglagde politiet våben, pornografiske bånd, marihuana og hash og 130.000 dollars kontant Chuck Berrys hus. Ikke længe efter indgav flere kvinder en klassesag mod ham, idet han hævdede, at han gemte artikelkameraer i badeværelserne i hans hus og restauranten, han ejede, kameraer, der plejede at hænge kvinder, hvoraf nogle var mindreårige - og klædte af eller brugte toilettet .

Til sidst gik Berry ret let af med anklager om stofbesiddelse og misbrug af børn, men anklagerne om børnemishandling blev ophævet, og han fik kun to års ubetjent prøvetid plus 5.000 dollars betalt til et stofrehabiliteringsprogram. Det ser ikke ud som noget, men hændelsen kostede også Berry $ 1,2 millioner i advokatgebyrer ødelagt i den forstand, at han blev sortlistet eller tvunget til fattigdom næsten ingen kunne se ham leve uden at føle sig alvorligt grov.

I 2014 beviste CeeLo Green, at en god karriere let kan ende efter en grusom voldshandling. Greens vigtige øjeblik i karrieren var, da han tog til Twitter for tvivlsomt at påstå sin uskyld efter at være blevet beskyldt for uanstændigt at angribe en bevidstløs kvinde. Og så tweetede han også nogle meningsløse ting om, hvordan man ikke skal være 'sammen med' nogen, når man bliver overgivet, hvilket kun fik dem til at se endnu mere skyldige ud end før.

På en eller anden måde lykkedes det Green at komme ud af beskyldningerne og blev kun dømt på en mindre afgift for narkotikaleverance, fordi berømmelse er, at han fik tre års prøvetid og samfundstjeneste. Men hans karriere kom aldrig rigtig godt tilbage, og det mest bemærkelsesværdige, han har gjort siden dengang, var et optræden ved åbningsceremonien af ​​verdens vandmesterskab i Budapest i 2017 samt noget højttalerarbejde for børnenes animerede serie Teen Titans Go! Se en af ​​vores nyeste artikler lige her! Og flere grunge-artikler om dine yndlings ting kommer snart. Abonner på vores YouTube-kanal, og ring klokken, så du ikke går glip af en eneste.

Bliver der en sæson 5 af grand tour?

Grand Tourer tilbage medSæson 5officielt filmet, mens vi taler.04.28.2021

Hvilken Grand Tour er den sværeste?

Kurset varierer fra år til år, så det er svært at sige, hvilket kursus der generelt ersværeste. Grunden til, atTurDE FRANCE er altid detsværesteer på grund af feltets kvalitet. Alle de bedste ryttere vil være der, presset er enormt og tempoet er normalt detsværesteaf nogen af ​​dem dagligt.

Har nogen vundet alle 3 Grand Tours på et år?

Ingen rytterharnogensindevandt alletrestore ture i enenkelt kalenderårskønt Chris Froome og Jacques Anquetilvandt alletrestore turepå lidt over ni måneder, der spænder over to kalendereflere år.

Er den store turné virkelig forbi?

Er Grand TourAnnulleret? Nej. Efter sæson 3, TheGrand Tourændrede episodens layout, og mens Clarkson fælder en tåre på dette tidspunkt, var detvirkeligned til hans følelser bag at forlade Top Gear og ændringen af ​​episodens layout, han skabte.

Skal der være en sæson 4 af Grand Tour?

DetGrand Tour sæson 4havde premiere den 13. december 2019, og pr. 17. december 2020 blev 40 episoder sendt.

Er Grand Tour sæson 4 afsnit 2 ude?

Tidligere Top Gear-legender Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May (Captain Slow) kommer tilbage den 18. december. Fans er blevet drillet med TheGrand Tour sæson 4Før. DetGrand TourPræsenterer Sømænd udgivet den 13. december 2019, hvilket betyder det tekniskeafsnit 2tilsæson 4vil blive sendt over et år senere.

Hvor er de nye etaper i Tour de France?

10 nye scenebyer eller websteder vises på kortet for 2021-turen på i alt 39: Armorican-bjergene får bolden til at rulle så snart Grand Départ i Bretagne. Derefter følger: Massif Central, Alperne og Pyrenæerne.

Hvordan ligner Grand Tours Tour de France?

Kollektivt kaldes de Grand Tours, og alle tre løb er ens i formatet og er tre ugers løb med daglige etaper. De har en særlig status i UCI-reglerne: flere point til UCI World Tour fordeles i Grand Tours end i andre løb, og de er de eneste etapeløb, der må vare længere end 14 dage.

Hvor mange etaper er der i Giro d'Italia?

Dette er spredt over syv korte etaper, der tilføjer op til 167,8 kilometer. Faktisk serverer den virtuelle version af den italienske Grand Tour seks finaler af road race, der forventes at blive spillet i oktober. Den virtuelle Giro d'Italia har otte herreteams og fire damerhold.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Billig effektmåler - pragmatiske løsninger

Hvad er den billigste effektmåler? 4iiii Venstre krankarm 4iiii PRECISION og Podium er de letteste og mest overkommelige direkte kraftmålere til rådighed. De er nøjagtige, pålidelige og enkle at installere.

Cykel effektmåler - hvordan man beslutter

Er en cykelmængdemåler det værd? Da effektmålere er blevet overkommelige, er de absolut værd at investere. En god træner kan bruge dine magtnumre til at sikre, at din træning fører til specifikke mål.

Cykellamper med høj effekt - en løsning på

Hvad er det mest kraftfulde cykellampe? Det lyseste cykellampe fra 2021 Niterider 3600 Pro, der skinner med 3600 lumen, er i øjeblikket det lyseste cykellampe (en typisk billygte producerer ca. 1500 lumen). Den sælger for omkring $ 600. Den lyseste selvstændige cykellampe er Nitecore BR32 et 1800 lumen OLED-lys, der fås til $ 130.

Pioneer effektmålere - hvordan man opnår

Hvad skete der med banebrydende effektmålere? Pioneer meddelte i dag, at de vil overføre deres CycloSphere effektmålere og andre cykelaktiver til Shimano. Nyheden kommer 6 år efter, at elektronikgiganten kom ind i cykelverdenen med et radikalt koncept - en dobbeltsidet effektmåler.

4iiii effektmåler - den ultimative guide

Er 4iiii effektmålere gode? Det er tilstrækkeligt nøjagtigt og konsekvent for de fleste ryttere at få nyttige oplysninger, der forbedrer deres træning, og derfor kan jeg varmt anbefale det. Vægten er også et attraktivt tilbud, hvor 4iiii er den letteste effektmåler på markedet. 2017.