Vigtigste > De Bedste Svar > GT serie 5 cykel - holdbare løsninger

GT serie 5 cykel - holdbare løsninger

Er GT-cykler gode?

Eksperten er relativt let, meget hurtig og behagelig at køre på lange hurtige forlystelser. Rammen er stiv, men ikke for stiv og opsuger ruvejmangler meget godt. Detcykelhåndterer også meget godt; har haft det op til 48 mph (ned ad bakke), og det er solidt i hastighed.

Dette er 2019 GT GTR Sports racercykellegering, rammen er tilspidset, dens hovedrør, bundbeslaget er skruet ind, og det er klar til et skivebremsesystem med flad montering. Vi kan også se det originale design af GT her i dens ramme kaldet Triple Triangle Design dens skifte- og bremsegreb, vi kalder også STIGT-Design hans racerstyr og hans stilk lavet af fuld kulstof hans gaffel FSA hans krank kompakt Shimano Claris front derailleur Shimano Claris også hans bagskifterSunrace-kassetteGT racercykelsadel GT-legering hans sadelpindVittoria Zaffiro hans dæk 28C bred mekanisk skivebremsesystem, da det har Promax bremsekaliper

Hvad er den bedste landevejscykel til begyndere?

DetBedste nybegyndercyklerUnder $ 1.000
 • GT klasse Elite.
 • Specialiseret Kom nu.
 • Diamondback Haanjo 3.
 • Stat 4130Vej.
 • Raleigh Grand Sport.
 • Cannondale CAAD Optima Claris.
13. 2019.

Du har besluttet at købe din første landevejscykel, forbløffende har du taget dit første skridt ind i en meget større verden, men at købe din første cykel kan føles lidt overvældende og forvirrende, da de ser ud til at være mange forskellige typer lavet af forskellige materialer med forskellige komponenter pass, så vi er i denne artikel-artikel, jeg vil give dig en praktisk guide og fortælle dig præcis, hvad du skal se efter, og hvad forskellene er, jeg er virkelig lidenskabelig for cykling, så alt, hvad der får flere mennesker på cyklen og den lidenskab hele bedre Splits. Derfor slog vi os sammen med Decathlon, de har en rigtig omfattende cykel med mange forskellige funktioner, og de har også god værdi for pengene, hvilket betyder, at dette er det ideelle sted for mig at vise dig alt, hvad du kan gøre, og jeg har også brug for en ny kitesurf-drage plus en tanke, der dræber to fugle i en sten. Den første ting at gøre er at bestemme, hvor mange penge du vil bruge, men hvor mange penge skal du bruge godt, der er ikke noget rigtigt svar um på det spørgsmål, når det kommer til at købe en landevejscykel, men hvad du kan vide er, at adgang af høj kvalitet niveau racercykler starter normalt på omkring 260 oros eller £ 250 som denne, og når du fortsætter med jo mere kontanter, er stelene normalt lettere og stivere, og komponenterne på disse stel er lettere og mere sofistikerede for omkring 600 euro, kan du få en masse cykler frygter penge, typisk noget m med en aluminiumsramme nogle gode indgangskomponenter, da måske endda skivebremser og cykler med denne slags udstyr er utroligt dygtige, kan du helt sikkert vide, at bjerge eller alper måske dig og gør et par løb på en cykel med denne slags spektrum Jeg ved, at fordi der er alle de ting, jeg gjorde på min første landevejscykel, vil jeg anbefale, at du ikke bruger alle dine penge på cyklen alene, budgetterer på alle de vigtige tilbehør som sko og pedaler, tøj og alt, hvad du først skal overveje, når du vælger din cykel, komponenterne, der er fastgjort til den, er fra samlebetegnelsen for bremser, og gearskiftet er gruppen, nu er der forskellige producenter af gruppesæt Campagnolo, SRAM-mikrochip og måske den mest berømte Shimano, der kommer ind uanset mærkegruppens sæt Hierarkier eller niveau op, når du flytter gruppehierarkierne op, de bliver dyrere, og komponenterne bliver lettere, du får normalt flere gear mere funktionalitet, de er lavet af mere eksotiske materialer og skiftende gear vil også være jævnere nu startniveau cykler og entry level cykler leveres normalt med gruppesæt, der er lavere i hierarkiet, fremragende eksempel dette er Shimano Sora, som er et Shimano gruppesæt i anden klasse og ofte findes på cykler omkring £ 500,00; Shimano Sora kunne være lavere nede i gruppens hierarki.

nitratrige fødevarer

Vi lader ikke det forhindre dig i at være en nybegynder- eller startcykel, der er helt perfekt. Min første tur. Bike havde Shimano gået op, og jeg skrev det bjerge i mig eller Carall om det sted, jeg selv kørte det et par løb, men en af ​​de ting, man skal huske på, er gruppens gearforhold. Denne cykel har en 1132 kassette på bagsiden, hvad jeg vil anbefale til din første landevejscykel, fordi årsagen er, at dette 32-tandhjul bag på kassetten er virkelig nyttigt til bakker.

Dette betyder, at ved at vride dine ben mere, kan du få en højere kadence, og det vil kun gøre bakker snappier. Dette er i modsætning til nogle cykler, der kommer med en lidt hårdere kassette: 28 vær opmærksom, og kædesættet har nu også forskellige størrelser af kæderinge, hvad jeg vil anbefale til din første landevejscykel er et kompakt kædesæt med en 50:34 lignende Vi har det her, og af samme grund vil jeg anbefale 32'erne, backit gør bare bakkerne lidt lettere, hvis du er nybegynder. Simpelthen hvis du er en nybegyndercykling og ønsker at have gear, der kan hjælpe dig med at klatre op i bakker, du vil have, større bageste og mindre bageste ntas nævnte bremser er også en del af gruppen, og generelt er der to forskellige typer fælgbremser eller som du kan se på denne cykel skivebremser, og disse bremser koster lidt mere end fælgbremser, men hvad hvis du bor eller vil køre i et kuperet område? I bjergrigt terræn vil jeg sige, at de er ekstra værd, fordi de tilbyder meget mere kraftfulde bremser, der er mere ensartede især under våde forhold og generelt bare har bedre kontrol. Jeg må understrege, at de fælgbremser, der bruger dem, er helt passende, skal vinde Tour de France i 100 år, og de har den fordel, at de er lidt lettere end disse bremser, da materialet, rammen er lavet af, har en massiv indflydelse på cykelens samlede kørekvalitet med de mest populære materialer Aluminiumstål og kulfiber fra omkring 250 til 1.000 pund euro og dollars, de fleste af de cykler, du kan finde, er lavet af aluminiumslegeringer, og det er godt, fordi aluminium er et meget alsidigt materiale, der er let og har et godt forhold mellem styrke og vægt, det er derfor, når det bruges i luftfart , det er også meget korrosionsbestandigt og kan fremstilles til en meget lavere pris end kulfiber, hvilket betyder, at cyklerne kan blive over tusind euro mere overkommelige.

Du begynder at se kulfibercykler på indgangsniveau som disse vanreisel edr 105 eller sang Sang, som de siger forrest, hvor vi er lige nu. Kulfiber er normalt lettere og stivere end aluminium og stål for en bedre kørekvalitet kulfiber er et fantastisk materiale til fremstilling af cykler, men hvis dit budget ikke er fuldt kulfiber, skal du ikke bekymre dig, min første landevejscykel var aluminium, men en god funktion er en aluminiumcykel med en kulfibergaffel, dette reducerer vægten, dette gør gafflen meget stivere, og det reducerer også vejvibrationer, og det summende gennem styret at vælge et velrenommeret mærke er tilrådeligt på denne måde. en solid garanti ender ved rammen, der er værd at se efter er dækafstand, jo mere desto bedre vil jeg sige, da dette giver dig større alsidighed. Du kan montere bredere dæk, hvis du vil, hvis du kan lide omstrejfede veje og har et lille eventyr, kan du tilføje ting som mudderbeskyttere, bagagerammer og en lang række andet tilbehør, og en sidste detalje på rammen er bundbeslaget - disse er lejer, hvor kædesættet på hver cykel med et ydre leje i en gevindskåret leje får bonuspoint i min bog, fordi disse har tendens til at kræve mindre vedligeholdelse og vare længere.

Jeg fortæller dig nu om Imean-hjul som en slags nøglekomponent på hver cykel, nu kommer entry-level cykler normalt med entry-level hjul, fordi det er den mest populære komponent, som cyklister opgraderer lavere ned på linjen. De kommer mere ind i sporten og bytter dem normalt ud til noget, der er lettere, stivere og måske mere aerodynamisk, men med disse forbedrede ydeevneområder på hjulene tilføjes omkostningerne og holder derfor d. Den lave pris eller entry-level cykler kommer med et enklere hjul, men hvis du leder efter de hjul, din cykel leder efter med det, jeg foreslår, et rigtig højt røgnummer, da dette hjælper med at gøre hjulet stærkere og mere robust, vil jeg også foreslå, at du ser på fælgbredden . Ideelt set vil du have fælge, der er mere egnede til bredere dæk, så en lidt bredere fælgbredde som 25 mm dæk eller 28 mm dæk giver lidt mere komfort, lidt mere greb, og de har også lidt lavere rullemodstand, hvilket betyder at du kan køre det samme hastighed med lidt mindre indsats.

omkostninger til reparation af cykler

Nu vil jeg give dig nogle andre hurtige oplysninger, du har brug for at vide, når du køber din første landevejscykel. Racercykler er designet til at blive brugt med polstrede shorts, hvilket betyder, at det er normalt for dem at føle sig ubehagelige uden polstrede shorts, og sadelkomforten er også meget personlig, så det er normalt for ryttere at ændre ting ofte. De fleste racercykler kommer ikke med pedaler, selvom nogle low-end cykler har flade pedalshows.

Hvis du har lange forlystelser eller gør EOBs-sport, anbefaler vi, at du opgraderer nogle klippeløse pedaler og sko, da de giver dig mulighed for at glide ned og trække pedalen op for at gøre dig lidt mere effektiv, du kan også få kvindespecifikke cykler, vip for at have den samme ramme, men forskellige kontaktpunkter for at imødekomme de anatomiske forskelle mellem kønnene og lidt kortere krumtap, men dette er ikke strengt nødvendigt. Vi anbefaler, at du går efter det, der er mest behageligt for dig off-road, lettere gear, du kan se det massive tandhjul på kassetten her og skivebremser, og det betyder, at du i det væsentlige har en landevejscykel med racerstyr, der er meget hurtigere på vejen end en mountainbike, men kan også køre på grus eller brudeudskrabninger, som du ikke ønsker at gøre på en standardcykel, er ideelle til folk med blandet terræn på udkig efter eventyr, måske pakke et par cykler eller måske bare en pendler, der ikke bare ønsker at blive på vejen. Du kan også bytte de gamle dæk ud til nogle tynde, glatte roadones, og du har i det væsentlige en vejcykel, jeg er en stor fan af denne race af cykel, en gruscykel på grundniveau er tilgængelig for omkring fem hundrede pund eller seks hundrede euro Jeg nød denne artikel og fandt den informativ, og giv os venligst en like og en følg, og nu har du besluttet dig for den cykel, du vil have, heldigvis har vi artikler om dette og et ton af andet virkelig nyttigt begynderindhold.

Jeg skal hjem nu og lege med mine legetøj

Hvad er den bedste landevejscykel til lange ture?

Bedstudholdenhedlandevejscykler2020
 • Køb Canyon Endurace 105 fra Canyon her.
 • Køb Cube Agree C: 62 fra Chain Reaction Cycles her.
 • Køb Giant Defy Advanced 1 fra Rutland Cycling her.
 • Køb Trek Domane fra Evans Cycles her.
 • Køb Orro Terra C 105 Hydro fra Cycle Republic her.

Hej gutter !! Dette er Peter of Bikes and Life. I dag vil vi i stedet for at gennemgå en bestemt cykel se på forskellene mellem to forskellige rammegeometrier for at give dig de oplysninger, der hjælper dig med at købe din næste cykel. Så på min højre side har vi en aero-cykel, den kæmpestore Giant-aero-cykel, som er drevet, og til min venstre har vi BMC GF 01, som er en udholdenhedscykel.

Disse to cykler repræsenterer modsatte ender af spektret af vejgeometri. Så drevet her er meget aggressivt, let og designet til at være så hurtigt som muligt. Du ved, med mange kompromiser for komfort og afslapning.

Til venstre har BMC Grand Fondo Endurance Geometry, og denne cykel er sat i en mere afslappet position, det handler om komfort, overholdelse, ridning hele dagen osv. Du kan stadig gå rigtig hurtigt med en sådan cykel, men du skal arbejde lidt hårdere, fordi du køber mere komfort end speedometre. Lad os nu tage et detaljeret kig på forskellene mellem din aero roadcykel og din udholdenhedscykel.

Den største forskel mellem en aerobike og en udholdenhedscykel er i geometri, som er den samme kropspositionsoversættelse, hvilket betyder, hvordan cyklen justeres? Afhængigt af om de forventer, at du går super hurtigt eller forventer, at du går i et mere moderat tempo, og så vil det til sidst være kompatibelt. Lad os se på de to forskellige cykler, og hvordan de sammenligner hvert af disse punkter. Så for det første viser geometrien og kropspositionen på fremdrivningssystemet, at hovedrøret er kortere sammenlignet med BMC's hovedrør, og det skyldes, at det gør din styreposition lavere, hvilket bringer dine skuldre fremad og dit hoved ned. så de set forfra danner en mindre form for vinden.

Så det handler om aerodynamik, når du sidder i en mere lodret position, har du en meget stærkere form, der skaber vindmodstand, og du har færre strømlinjer. På en eller anden måde kender du formen på din krop, men så igen, mindre vægt på dine hænder, du ved lidt mindre belastning på dine skuldre og lænd, og du behøver ikke at vippe nakken så meget op for at se sammenlignet til når du er i flyvepositionen, ved du, at du bestemt er mere om cyklen, kom på, din hals er sådan, og du prøver at kombinere hele din krop og hoved til en strømlinet slags kuglerystelse, bortset fra kropsposition, en anden ting, de gør med aero- og udholdenhedscykler, de ændrer den måde, hvorpå håndteringen er indstillet på aero-cykler, fordi dette mere er en racermaskine, du får mere aggressiv hurtig styring, så skift det t Faktisk a vinkler af gaffelen, riven og de bringer den lidt tilbage for at have en stejlere gaffelbremsevinkel. Hvad dette gør, er bare for at give dig mulighed for at dreje hurtigere, så du kan tilpasse dig racersituationer på en udholdenhedscykel, du har mere rive til havnen, kendt som en afslappet hovedrørvinkel, som giver dig mulighed for at få en bredere drejningsradius for en mere stabil, behagelig følelse af hastighed og at sige, at du måske ikke er behagelig på en aero-cykel, men det kræver lidt mere fin kontrol i forhold til den tilgivende håndtering af en udholdenhedscykel.

En af de mere subtile forskelle mellem en aerobike og den ene er Endurance-cykel, at oversættelsen på en aero-cykel er en 53-39 kombination foran til kædehjulet, og en 53-tand gearkasse er massiv. Det er den slags ting, du ville gøre, hvis din pro racer er god, hvis du kører generelt, fordi det giver dig mulighed for at få en hurtigere tophastighed, end du snurrer på dine fødder for udholdenhed, end hvis du havde et kompakt gadegruppesæt, og det vil være som en 52-34 i kæderingen foran, så forskellen på tre tænder alene heroppe er en utrolig forskel og sænker dit gearområde, hvilket generelt gør det lettere at klatre op ad bakker, du kender. Du skal dreje dine fødder hurtigere uden at skubbe en tungt hjerte. Sidst men ikke mindst er cyklens modstandsdygtighed, og det er den følelse, du får, når du kører, den er hård men hurtig eller er den behagelig og afslappet.

Når du designer en cykel, skal du veje mellem disse to forskellige veje, og der tilføjes mere og mere teknologi, der giver dig mulighed for at opnå stivhedsoverensstemmelse, der fører til ydeevne, men i sidste ende adskiller disse to hjul sig meget i overensstemmelse med den flyvevej, som fremdrivningen har en meget stivere ramme, som fører til bedre kraftoverførsel fra din benkraft og armkraft til din w. En krop, der overfører magt gennem driv toget og ind i hjulene, hvilket gør dig hurtig - alt her er skræddersyet til det, hver og en Brug gram af din muskelkraft så effektivt som muligt, og der er et betydeligt antal kompromiser i din komfort, ligesom hvordan din aero-position er designet. For at minimere vindens indvirkning på dig er alt på en udholdenhedscykel designet til at give dig et afbalanceret forhold mellem ydeevne og komfort at tilbyde, så du har et længere sæderør r, der også er smallere, så det kan bøje frem og tilbage til absorber stødene, der knækkes i rammen her Du har knæk i rammen og formændringer og krydsninger, og lyserøde og endda drejepunkter bliver mere og mere en del af racercykel Designs til Tune That Slack Nu er der forskellige måder, hvorpå rørene er formet til få stivhed og ydeevne, du får, men jeg kan fortælle dig, at det er super behageligt at køre på en faldende aggressiv cykel og hele dagen, så de begge har deres forskellige kvaliteter, og det er derfor, det virkelig kommer ned til, hvordan du har det, når du kører din cykel, hvad er de ting, du forsøger at opnå, og alle er min butik, vi har interne bitteknikere, der kan guide dig gennem hele processen med at justere hver lille del fra din sædehøjde til din stilk ngth, styret du kan vælge, og disse mikrojusteringer mindre, de k kan måske gøre en verden af ​​forskel, der adskiller dig fra dig, du ved, at jeg har cyklen, og jeg er ikke sådan? behagelig - åh min gud, selvom det er fantastisk, så kom forbi vores cykler og livsbutik for at finde ud af mere om de forskellige cykler, vi har at tilbyde for at se vores enorme turartikel her.

Hvis du gerne vil vide mere om, hvordan du kører mere behageligt uanset din landevejscykel, kan du se en artikel deo fra en kanal kaldet gcn, hvordan tocykel og komfort, en af ​​mine foretrukne kanaler på tværs af YouTube, så klik deroppe for at se at. Selvfølgelig håber jeg, at du abonnerer på vores kanal for automatiske opdateringer, der hjælper dig med at træffe de rigtige cykelbeslutninger for dig, så klik her for at abonnere.

71 gram sukker

Hvad er den bedste landevejscykel for pengene?

Bedste vejcykler i rækkefølge efter præference
 • Canyon Aeroad CF SL Disc 8.0.
 • Ridley Noah Ultegra.
 • Canyon Roadlite CF 8.0.
 • Vitus ZX1CRSVejcykel.
 • Cannondale SuperSix EVO 105.
 • Giant Defy Advanced 3 (2020)
 • Cube Attain Race. En meget overkommelig adgang til racing.
 • Eddy Merckx Strada Ultegra. En gammeldags stålramme møder moderne komponenter.

Er GT-cykler anstændige?

GTer et pålideligt og genkendeligt mærke, og det er svært at slå kvaliteten og bygge til denne pris. En andenGT cykel, Verbe Elite-bjerget med fuld suspensioncykelfindes i vores bedste billige bjergCyklerliste.

cykel booty

Gør GT en landevejscykel?

GT-cyklerdesigner og fremstiller BMX, mountain ogvejcykler. Virksomheden bruger ofte et rammedesign, hvorcykeløverste rør strækker sig bagud forbi sæderøret og hævdes at reducere den vibration, der overføres til sædet fra baghjulet.

Hvor meget koster en anstændig landevejscykel?

Racercyklerkommer på en række forskelligeprispoint, hvor de fleste falder i intervallet $ 200 til $ 10.000, et ret stort spread. Nogle luksus bjergcykleroglandevejscyklerkan endda nåpriserop til $ 16.000. Der er dog ingen grund til at bruge hver øre af dine besparelser på at lande en af ​​disse elitemodeller.

Er Di2 pengene værd?

Det er detet mere konsekvent skift. Du vil ramme det udstyr, du vil have hver gang, perfekt.Detgiver dig en konkurrencemæssig fordel, og de fleste mennesker, der har kørt begge vil foretrækkeDi2fordidet erbare lidt mere præcis og lidt mere præcis.05.21.2020

Hvor længe varer landevejscykler?

For at opsummere, acykel vilhar en levetid på ca. fem hverdagsår, før den bliver skudt i stykker. Denne levetid kan forlænges på ubestemt tid gennem nye komponenter og omhyggelig vedligeholdelse (eller øjeblikkeligt afkortes i tilfælde af et nedbrud).

Er GT bedre end Trek?

DetGTLavine Comp ogTrekMarlin 7 er begge 27,5? / 29? aluminiumsstel hardtail crosscountry cykler. DetGThar megetbedrekomponenter, mensTrekhar en 2? 9 drivlinjer, der giver et bredere udvalg af gear.

Er GTR 5 en god landevejscykel?

Med sine pålidelige håndteringsegenskaber, fenderbeslag og mere anvendelige kontroller er GT GTR 5 en god kandidat til en første landevejscykel til en budgetpris. Du bør helt sikkert sætte det på din favoritliste.

Hvornår har du brug for en GT racercykel?

Der er tidspunkter, hvor du har brug for at sætte dine hjul på fortovet i stedet for snavs eller udforske ukendt område, der sætter din daglige kørsel i perspektiv. Uanset om du er på udkig efter den perfekte cross-training ride eller en all-around pendler, har GT Pavement lineup lige hvad du har brug for til sjov, fitness og at gå hurtigt.

Hvilken slags motorsæt har en GTR?

Men GT's mest usædvanlige funktioner er Microshift otte-trins greb, der er parret med Shimano-skiftere og et FSA Tempo-kædesæt. Skift er fremragende, men ergonomien i de tre separate løftestænger kræver noget at vænne sig til, især hvis du har tykke vinterhandsker på.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Hjertesundt kød - almindelige spørgsmål

Hvilket kød er godt for hjertet? Begræns fede stykker kød. Oksekød, magert stykker og magert jorden rundt eller mørbrad. Kylling eller kalkunbryster og bud, uden skind, udbenet. Kylling eller kalkun, malet. Fisk, høj i omega-3, såsom sild, makrel, laks, ørred, tun. Indrefilet af svin, trimmet af fedt.Seitan.Tempeh.Tofu.16 июл. 2020 г.

Er frosne grøntsager sunde - mulige løsninger

Er frosne grøntsager lige så sunde som friske grøntsager? 'Frysning i' næringsstoffer Grøntsager snapfryses normalt meget hurtigt efter plukningen. Næringsstofferne 'frosses' ind under denne proces, hvilket betyder, at du ganske let kan have flere vitaminer i en frossen grøntsag end i den 'friske' modstykke. Men der er mere ved frugt og grøntsager end bare vitaminer. 13 maj 2017 г.

Sund julemiddag - hvordan man beslutter

Hvad er et godt måltid at spise til julemiddagen? 60 ikoniske julemiddagopskrifter, der udfylder hele menuen på 60. Bagt skinke med brunt sukkerglasur. af 60. Perfekt Prime Rib. af 60. Cranberry Brie Bites. af 60. Oksefilet. af 60. Pull-Apart juletræ. af 60. Ristede rosenkål. af 60. Bedste glasurerede spiral skinke nogensinde. af 60. Roast Beef.

Laveste sukker frugt og grøntsager - praktiske løsninger

Hvilken frugt har den mindste mængde sukker? Frugter med lavt sukkerindhold inkluderer: Jordbær. Jordbær er ligesom mange andre bær ofte fiberrige og indeholder meget lidt sukker. Ferskner. Selvom de smager sødt, indeholder en mellemstor fersken kun omkring 13 g sukker. Citroner og limefrugter. Honningmelon. appelsiner. Grapefrugt. Avocados.

Er luft stegning sundt - løsninger på problemerne

Hvorfor er frityrgryder dårlige for dig? Mens luftfrysere reducerer sandsynligheden for acrylamiddannelse, kan der stadig dannes andre potentielt skadelige forbindelser. Ikke kun risikerer luft stegning stadig at skabe acrylamider, men polycykliske aromatiske kulbrinter og heterocykliske aminer kan skyldes al varm opvarmning med kød. Apr 2, 2019

Ti fødevarer, du aldrig bør spise - Komplet vejledning

Hvad er de 7 fødevarer, der skal undgås? De uberørbare: 7 fødevarer, der skal undgås for enhver pris Forarbejdet delikatesser. Ramen nudler. Donuts. biograf popcorn. Rå østers. Sukker-sødet frugtsaft. Jordnøddesmør med reduceret fedt. 22.08.2019