Vigtigste > De Bedste Svar > Den sundeste måde at tilberede kød på - brugbare løsninger

Den sundeste måde at tilberede kød på - brugbare løsninger

Hvilken madlavningsmetode er den sundeste?

Dampende og kogende

Fugtig varmemadlavningsmetoder, såsom kogning og dampning, er detsundestemåder at forberede kød på og producere, fordi de er færdige ved lavere temperaturer.
8. jan Feb 2020





Når du først har gjort grøntsager til en del af din kost, er du sund, ikke? Ikke nødvendigvis. Bare fordi du spiser grøntsager regelmæssigt, betyder det ikke, at du får alle de næringsstoffer, de har at tilbyde. Chancerne er, at du har kogt dine grøntsager forkert og indtaget lidt eller ingen vitaminer og fibre.

Hej seere og velkommen tilbage til Bestie! Bortset fra at påvirke ernæringsværdien, kan den måde, du tilbereder dine grøntsager på, også påvirke deres smag - og ikke på en positiv måde. Hvis du ønsker at få den bedste ernæringsværdi til din kalorieindhold, kan det forberede og tilberede dine grøntsager gøre en enorm forskel, og i dagens artikel viser vi dig fejl, du skal undgå, hvis du slet ikke tilbereder dem , lav mad for meget, lav mad, når det er vådt, tilsæt krydderier, overfyldning af gryden og meget mere, se til slutningen for at finde ud af alt om dem. Oliering af grøntsagerne: At kvæle dine grøntsager med olie, inden du begynder at lave mad, virker som en idiotsikker måde at undgå, at de smutter i panden; Desværre øger tilføjelse af olie chancerne for, at grøntsagerne brænder, da Olien bliver ekstremt varm; Tilsæt i stedet et tyndt lag ekstra jomfru olivenolie til gryden, og tilsæt derefter grøntsagerne.

B-vitamin supplement bivirkninger

Du behøver ikke bekymre dig om alt, der sidder fast i panden eller grove brændte grøntsager. Hvilke grøntsager vil du medtage i din daglige diæt? Hvilken undgår du bestemt? Vi vil meget gerne vide det i kommentarerne nedenfor! Lad være med at lave mad: Mange grøntsager er sundere, når de er rå, men ikke alle. Rødbeder, broccoli, løg og peberfrugter har flere næringsstoffer rå, men andre bliver faktisk mere nærende, når de opvarmes.



Asparges har kræftbekæmpende egenskaber, der aktiveres, når de dampes. Svampe giver dig mere kalium, når de sauteres, grilles eller ristes. Under rå spinat smager godt i en salat, kan du få mere calcium, jern og magnesium i din esium fra kogt mad.

Også til tomater - du får mere kræftbekæmpende lycopen, når de koges, så det er en god ide at spise masser af rå grøntsager, men også nogle kogte op i fantastiske opskrifter. Forberedelse af grøntsager for tidligt: ​​Nogle mennesker kan lide at gå videre og udføre opgaver fremad. tid og ikke i sidste øjeblik. Selvom dette er en god kvalitet til nogle ting, fungerer det ikke altid for grøntsager.

Hvis du vasker og klipper det, begynder oxidation og næringstab, ligesom visning og ødelæggelse. Skær bedre dine grøntsager lige inden du bruger dem. Hvis du har brug for at male det på forhånd, skal du ikke gøre det tidligere om morgenen eller natten før.



Det samme gælder for vask og tilberedning af grøntsager. Så snart du vasker grøntsagerne, begynder de at visne, så vask dem ikke, før du bruger dem. Hvis du bare skal vaske dem på forhånd, skal du lægge dem i en pose med et papirhåndklæde omkring dem for at absorbere overskydende fugt.

For meget kogning: Madlavning kan være en hurtig måde at forberede dine grøntsager på, men det er også en hurtig måde at slippe af med ingredienser og smage på ingen tid. Ved madlavning siver de vandopløselige næringsstoffer fra grøntsagerne ned i kogevandet. Kogning kan også føre til kogning, hvilket gør den blød, grå og grødet.

Grøntsager skal kun flyde i kogende vand, når de fremstiller supper og begivenheder, kun i kort tid. Hvis du blancherer dem i kogende vand for at blødgøre dem, skal du kun gøre det i et par minutter og suge dem i et isbad, før de mister deres lyse farve. Brug andre metoder til tilberedning af grøntsager, såsom dampning, sautering, sautering eller grillning.



Grøntsagerne udsættes ikke kun for varmen i en kortere periode, men tilbyder også mange muligheder for at tilføje smag og krydderier. Overfyldning af gryden: Nogle gange, når du har travlt, kan du lægge alt for mange grøntsager i gryden til at lave mad. Hvis du overfylder gryden, i stedet for at karamellisere, vil maden dampe, sautere eller blive sprød.

Hvis du lægger mad i olien, vil temperaturen på olien også falde, så den er ikke engang kogt ved den optimale temperatur. Hvis du lægger hele bunken med bønner i gryden eller wok på en gang, bliver de grødet. Læg lige så meget grøntsager i et enkelt lag som muligt med lidt plads omkring stykkerne; når du har flere grøntsager at lave mad, skal du gøre det i flere portioner eller bruge den største gryde eller wok, du har.

Fumigating the Vegetables: Mens du elsker den let forbrændte smag, som din grill giver grøntsagsspidser, er det varmt og tørt miljø, der kan nedbryde dine produkters næringsstoffer. Hvad der er værre, hvis du lader dem være på grillen længe nok til at de udvikler et sorte, forkullede udseende, er det et tegn på, at grøntsagerne er blevet udsat for benzopyren, et kræftfremkaldende kemikalie, der findes i cigaretrøg. spring over kebaben og kog dine grøntsager i en grillkurv i stedet.

Denne taktik eliminerer risikoen for at spise farlig kul og hjælper grøntsagerne med at bevare deres fugt, vitaminer og mineraler. Hold dig til medium til høj varme og spring over dryppet med olivenolie, inden du opvarmer dine grøntsager. Ved at koge det tørt og tilsætte fedt bagefter kan du reducere den antioxidantforbrugende røg.

De smider de gode dele væk: hvor ofte har du stilk og blade af broccoli og smider den i skraldespanden? Eller skrællet agurk og kartoffelskræl? Skam dig ikke, hvis du gør det ofte - det er en almindelig fejltagelse. Men nu er det tid til at ændre dine vaner og stoppe med at spise de sundeste dele af grøntsager. Skindene, bladene og stilkene indeholder unikke næringsstoffer, som ikke findes i andre dele af grøntsagen.

De har også højere koncentrationer af vitaminer end dele, der er mere almindelige Gå væk fra skræleren og chill med Chop-n-Toss. Brug broccoli stængler og blade i stegt frites, supper og salater til en stor dosis sundhedsfremmende næringsstoffer. De steker ved for lav temperatur: Perfekt ristede grøntsager har magten til at gøre selv de største hadere til nummer et fan.

Men hvis det, du får ud af ovnen, ikke er brunt og sprødt udvendigt, ømt og cremet på indersiden, i Noget gik galt, og det er sandsynligvis madlavningstemperaturen. 400-450 grader er det søde sted for de fleste grøntsager for at få det lækre karamelliserede ydre og samtidig sørge for, at indersiden er kogt igennem. Ikke kun den optimale ovntemperatur skal tages med i betragtning ved stegning af grøntsager, den rigtige gryde skal også være. Bageplader er den perfekte gryde til stegning af grøntsager på grund af deres lave sider.

Alt for højt forhindrer vandet i at fordampe, hvilket kan føre til grødet grøntsager. Madlavning af grøntsager, når det er vådt: du er måske ikke engang klar over, at du laver denne almindelige fejltagelse. At vaske dine grøntsager er fantastisk, men ikke at klappe tørt inden madlavning kan ødelægge en alt for våd skål.

Hvis de er for våde, vil vandet skabe damp, der vil resultere i grødet mad. Grundig tørring holder dine grøntsager lette og sprøde. Våd mad kan også være en fare, hvis den placeres i en varm gryde med olie.

Før du laver dine grøntsager, skal du placere dem på et rent viskestykke eller papirhåndklæde og tørre dem tørre. Dette hjælper dig med at få mest muligt ud af dit måltid og er den ekstra tid værd. Kog på samme måde hver gang: Når vi er sultne, er den nemmeste måde at lave mad som vi kender det.

Det er fint i et stykke tid, men så bliver det kedeligt. Grøntsager kan tilberedes på så mange måder. Det vil også hjælpe børn, der ikke kan lide grøntsager for meget, beslutte, hvordan de bedst skal tilberede deres produkter, og vænne sig til en varieret menu.

Krydder grøntsager: Hver grøntsag har sin egen unikke smag. Men det betyder ikke, at du ikke skal tilføje mere. Salt og peber er fantastisk, men de er ikke nok.

Grøntsager kan marineres i aromatiske kombinationer af tamari, flydende aminosyrer, bouillon, eddike og krydderier. De kan kastes i en blanding af dine yndlingsurter og krydderier. Ved at ændre krydderens smagsprofil kan du tage en grøntsag som spinat og koge den på et dusin forskellige måder, og hver skål smager både unik og fantastisk.

Ikke vasket ordentligt inden madlavning: Konventionelt dyrkede, pesticidbelastede grøntsager som selleri, spinat, sød peber og tomater, alt sammen med miljøarbejdsgruppens årlige Dirty Dozen-liste, hvis du hurtigt skyller disse grøntsager eller slet ikke vasker, du bruger sandsynligvis kemiske restprodukter, der kan forårsage mavesmerter, kvalme og diarré. Værst af alt kommer disse kemikalier ikke bare og går. De gemmer sig i dine fedtceller, indtil du går på diæt og begynder at tabe sig.

Ifølge forskere kommer kemikalierne ud af dvale og skyder ind i blodbanen, når pundene falder, hvilket bremser energiforbruget og stofskiftet. Selvom du altid køber økologisk, skal du bløde dine grøntsager i en gryde med vand i 10-15 minutter, før du spiser dem. Skyl det derefter kort igen under rindende vand for at sikre, at det er rent.

Nu er du opmærksom på de fejl, du lavede under madlavning med grøntsager, det er vigtigt at vide, hvilken der er bedst for dit helbred, da ikke alle grøntsager er skabt ens. Få dine svar her: Lær om 9 af de mest næringsrige fødevarer på planeten ELLER Lær om 8 sunde grøntsager, du skal spise, og 8 du bør ikke Disse 2 artikler vil helt sikkert hjælpe dig med at finde grøntsager, der er gode for dig. Hun er den sundeste . Glem ikke at lide og abonnere på vores kanal.

Hvor mange af disse fejl har du lavet regelmæssigt? vi ved i kommentarerne nedenfor!

Hvilken madlavningsmetode er bedst for at bevare næringsstoffer?

Dampning er en afbedste madlavningsmetodertil at bevarenæringsstoffer, herunder vandopløselige vitaminer, som er følsomme over for varme og vand (4, 5, 6, 17). Forskere har fundet ud af, at dampende broccoli, spinat og salat reducerer deres C-vitaminindhold kun med 9-15% (5).24. jan. 2017 nov.

I dag drejer alt sig om at spise sundt. Hvilke har flere næringsstoffer? Er dette fritgående grønkål? Er smør et kulhydrat? I dag hjælper vi dig og fortæller dig, hvordan du får mest næringsstoffer ud af dine grøntsager. Grøntsager er gode, for du er fyldt med vigtige vitaminer, vi har brug for, men vores kroppe kan ikke fremstille dem alene.

canyon cykler

Disse næringsstoffer hjælper dig med at fungere, vokse og bekæmpe sygdomme. Lad mig bare give dig et hurtigt resumé af vitaminer. Vandopløselige vitaminer har antioxidantegenskaber, der hjælper med vævsreparation og reducerer risikoen for hjerte-kar-sygdomme.

Fedtopløselige vitaminer er gode til øjne, lever, blod og knogler. Grøntsager er også en stor kilde til mineraler, der regulerer vigtige processer i kroppen. Magnesium holder muskler, nerver, blod og knogler stærke og sunde.

Jern er afgørende for væksten og dannelsen af ​​hæmoglobin, det protein, der bærer ilt rundt i din krop. Du ved hvad jeg mener. Næringsstoffer er gode for dig.

Nu vil du lære at få mest muligt ud af dine grøntsager, dvs. Du har måske hørt, at friske råvarer er bedre for dig, men det er måske ikke altid sandt. Hvis det, du længes efter, er uden for sæsonen, så prøv flashfrosne produkter.

I en undersøgelse fandt forskere frosne greener Bønner mister kun en fjerdedel C-vitamin efter et år! Sammenlignet med kølede grønne bønner, der mistede tre fjerdedele af deres C-vitamin på bare en uge. Madlavning kan være en fantastisk måde at få alle disse lækre næringsstoffer ud af dine grøntsager. Varmen ødelægger plantecellevæggene og frigiver vitaminer og mineraler for lettere absorption, men der kan være ulemper.

En stor synder bag tabet af næringsstoffer er dit kogevand. Det udvasker de vandopløselige fibre og vitaminer og efterlader dig med næringsrige vand, mens dine grøntsager ikke er så sunde som de kunne være. Forskere fandt ud af, at kogt broccoli mistede ca. 35% af sit C-vitamin, mens dampning forårsagede ca. 20% tab, og mikrobølgeovn og tryk madlavning kun forårsagede et 10% tab.

Men tabt betyder ikke, at det ødelægges, når du spiser. Med denne madlavning, for eksempel i en lækker suppe eller sauce, kan du genvinde alle disse næringsstoffer. Du kan minimere udvaskning ved at bruge mindre vand og skære grøntsagerne i store bidder for en mindre udsat overflade.

Varme og olie er også skurk for næringsstoffer. Vitaminer nedbrydes med længere opvarmningstider, mens mineraler tåler varme bedre - noget at overveje, når man vælger mellem en hurtig stege eller en lang stege. Fritering er det mest usunde valg.

Chockerende ved jeg ikke kun stegningsolie fjerner fedtopløselig vitaminit kan opvarmes til meget varmere temperaturer, som mange forbindelser simpelthen ikke kan overleve. Og du ved, det er stegt. Så denne delikatesse har sin pris: i dette tilfælde mættede fedtsyrer og, afhængigt af hvordan de steges, transfedt.

Det er her kemi virkelig kan hjælpe dig. Det kemiske princip af lignende opløses betyder, at du har vandopløselige vitaminer i vand og fedtopløselige Du mister vitaminer i madolie. MEN dette kan også bruges til din fordel.

At spise mad med fedtopløselige vitaminer sammen med lidt godt fedt kan hjælpe din krop med at absorbere næringsstofferne. En undersøgelse viste, at det at spise salat sammen med avocadoer eller oliebaseret dressing hjalp deltagerne med at få langt mere af de sunde carotenoider end almindelig salat. For hvis du male salaten med tænderne, vil den fedtede dressing meget glad for at absorbere det fedtopløselige vitaminer - husk hvordan man opløses.

Det gør det lettere for disse vitaminer at levere næringsstoffer til din krop, hvorfor ikke bare spise dem rå, ikke? Der er grunde til at lade mad være intakte, for eksempel gulerod og kartoffelskræl er fulde af fiber. Men det er ikke så simpelt. En undersøgelse fra 2008 viste, at folk på en fuldstændig rå diæt havde højere niveauer af beta-caroten, en antioxidant, der bliver gulerødder orange og hjælper med at opretholde sund hud og syn.

MEN de havde meget lavere niveauer af lycopen, en antioxidant, der gør tomater til deres varemærkefarve og har været forbundet med reduceret risiko for kræft og hjertesygdomme. Det er fordi madlavning med olie gør lycopen til en mere buet struktur, der er lettere for din krop at absorbere. Med andre ord giver madlavning dig lettere adgang til visse essentielle næringsstoffer.

Så næste gang du laver mad og ikke bestiller takeout, skal du bruge disse tip til at få mest næringsstoffer ud af dine produkter sammen med smag. Husk at hver grøntsag er som en unik snefnug, og de bevarer deres næringsstoffer på forskellige måder afhængigt af hvordan du tilbereder dem. Hvad er dine yndlingsgrøntsager, og hvordan forbereder du dem? Jeg kan godt lide vores spinat, ideelt sauteret og gennemblødt i olivenolie, parmesan og hvidløg, hvidløg og mere hvidløg.

cykling athen ga

Aldrig nok hvidløg, lad os dine favoritter være i kommentarerne og hej tak for at se.

Hvad er den bedste måde at tilberede kød på?

Tør varme - Tør varmemetoderafmadlavninger egnede til udskæringer afkødeller mindre udskæringer, der er marineret. Tør varmemetoderinkluderer ristning, ovnstegning, grillning, stegning, stegning og omrøring. Ristning - dettemetodeafmadlavninganbefales til større udskæringer afbøf, kalvekød, svinekød og lam.

I dag på The Stay at Home Chef viser jeg dig, hvordan du tilbereder en bøf perfekt hver gang. Denne metode fungerer til enhver bøf og hjælper dig med at opnå den perfekte bøf hver gang simpelthen, og jeg viser dig, hvordan du gør det, det første du skal gøre er at trække dine bøffer ud og lade dem sidde ved stuetemperatur i mindst 30 minutter. Hvis du bruger frosne bøffer, skal du først optø dem i køleskabet, men du vil have dem til at være stuetemperatur.

Hvis du bemærker, at vi bruger en dejlig tyk bøf. Tykke bøffer er faktisk lettere at lave mad til perfektion. Tynde bøffer koges for hurtigt og kan endda tørre ud, så vælg en god tyk bøf.

I dag bruger vi et par New York-stripbøffer, men den samme metode fungerer med ribeye eller T-bone eller endda filet, så vælg en bøf, som du kan lide, kan se, at denne bøf har en dejlig marmorering og noget fedt på ydersiden. Der er faktisk 3 forskellige B-klasse eef: Select, Choice og Prime, og alt er baseret på marmorering og smag af oksekød. Nu er forskellen mellem Select og Choice ret stor, så jeg anbefaler altid at vælge mindst Choice eller Prime Grade oksekød, når du laver bøf..Dette er faktisk en førsteklasses New York-bøf. Når dine bøffer får chancen Måtte sidde ved stuetemperatur i 30 minutter, forvarm din ovn til 375 grader Fahrenheit, og opvarm en stor, tunge gryde på komfuret, indtil den ryger, vi forbereder vores bøffer.

Drys hver bøf med lidt olivenolie og ovenpå på siderne samt gnid nedenunder. Så sætter vi vores gnidning sammen. I dag skal jeg holde det superenkelt og bare bruge en blanding af salt og peber.

Jeg skal bruge 1 tsk salt, 1/2 tsk sort peber og 1/2 tsk hvid peber og at blande disse sammen kan tilføje andre krydderier og urter, men jeg kan bare lide det og lade kødet skinne. Vi tager denne blanding og drys den over vores bøffer og gnid den direkte ind, og du vil sikre dig, at du gør begge sider. Nu hvor disse bøffer er rigtig tykke, vil du gå lidt tungere end du måske tror.

Før vi tilbereder vores bøffer Den sidste ting, vi vil gøre, er at gøre noget. Jeg kan godt lide at tilføje smør til mine bøffer, så jeg laver noget hvidløgssmør ved at bruge en gaffel til at blande 2 spsk blødt smør med 1-2 fed hvidløg. Du kan også tilføje friske urter til dette smør for at fremstille et urtesmør, men jeg holder det enkelt med lidt hvidløg.

Derefter går vi til komfuret, og jeg er ret sikker på, at vores pande ryger varmt, hvilket er præcis det, vi har brug for. Placer bøffer direkte i gryden. Du behøver ikke tilføje olie eller noget, og vi brænder hver side af bøf i 2-3 minutter pr. Side.

Og da disse derefter har en lille stribe fedt, der løber ned ad siden, vil du ikke have fedt nede, bare vend det på siden og hold det der med en tang. Du vil altid bruge fedtet, så du ikke ender med et tykt stykke fedt rundt om kanterne. Når det er brændt på begge sider, og du har gjort fedtet, skal du bare skubbe det ind i ovnen for at afslutte madlavningen.

Den tid det tager at efterlade dine bøffer i ovnen afhænger af, hvor længe du har brændt din bøf, og hvor tyk den er. En god tommelfingerregel er omkring 5 minutter pr. Tomme, men hvis du vil have 100% nøjagtige resultater, skal du bruge et kødtermometer. Jeg trækker min bøf ud, når den rammer 130 grader Fahrenheit for et godt medium sjældent.

Bøferne skal sidde i mindst 10 minutter før servering, så du vil gerne lægge en spiseskefuld smør på hver enkelt, så den smelter over bøf mens du hviler. Mens du lader dine bøffer hvile, vil den interne temperatur fortsætte med at stige med ca. 5 grader. Det er vigtigt at lade dine bøffer hvile, fordi det giver dem en chance for, at saftene genabsorberes i kødet, hvilket giver dig den mest saftige og mest perfekte bøf.

Efter 10 minutters hvile er du klar til at spise! Tak For den fulde opskrift, se artikelbeskrivelsen. Abonner, synes godt om og følg tjek resten af ​​mine artikler, hvor du kan finde hundredvis af restaurantkvalitetsopskrifter, som du nemt kan lave derhjemme. Vi ses senere!

Hvad er det mest sunde kød at spise?

5Sundeste kød
  1. Buffalo (Bison) Ligegyldigt hvor god hvidkødkan være, det vil aldrig virkelig mætte trangen til rødtkød.
  2. Svinekød. Svinekoteletter var tidligere på lægenes hitliste.
  3. Kylling. hvidkøder meget bedre for dig end rød - det er en velkendt kendsgerning.
  4. Kalkun. Denne store fugl så den aldrig komme.
  5. Fisk.
9. okt 2009

I dagens artikel skal vi tale om de fire sundeste typer kød, du kan spise. Kød er blevet dæmoniseret og forkert i de sidste par årtier, så forbindelsen mellem kød, der forårsager sygdomme som hjertesygdomme og tyktarmskræft, er i bedste fald svag, men det er stadig nok til at afvise de fleste af os fra kød og rødt kød Især vestlige lande spiser mindre kød end nogensinde før, men på en eller anden måde øges de sygdomme, som kød får skylden for. Sandheden er, at kød er ekstremt nærende og godt for vores helbred, det indeholder flere vitaminer og mineraler, som vi ikke kan få nok af fra planter alene, hvilket gør det til en vigtig del af vores kost, men sandheden er, at nogle kød er sundere er end andet kød, så i dagens artikel skal vi gennemgå de fire sundeste typer kød, du kan gøre hej folk velkommen tilbage til min kanal, hvis du er ny her, jeg hedder kait, jeg er en sundhedscoach og jeg post artikler om en næringsrig tæt diæt med højt fedtindhold, hvis du l Jeg kan godt lide denne artikel, bedes du give den tommelfingre, er du velkommen til at dele og abonnere og følge mig på Instagram, Twitter og Facebook, hvor jeg deler nye indlæg hver dag som jeg sagde på begyndelsen på denne artikel, at kød var forkert i årtier dæmoniseret.

En af de oprindelige grunde var, at det indeholdt kolesterol, og man troede, at dette diætkolesterol ville øge vores kolesterolniveau i blodet og føre til hjertesygdomme. Det viser sig, at kolesterol i kosten har ringe effekt på vores kolesterolniveauer i blodet og producerer over 70% af kolesterolet i vores blod og justerer denne procentdel til det beløb, vi indtager fra mad. Når vi indtager mere kolesterol fra mad, producerer vores kroppe mindre, og når vi indtager mere kolesterol fra mad, producerer vores kroppe flere blodniveauer, når madkolesterol øges eller sænkes, selv i henhold til amerikanske diætretningslinjer opgav hendes kostrestriktionsanbefaling på kolesterol i 2015.

cykelpendeltøj

Hvis du vil vide mere om kolesterol og dets rolle i vores helbred, uploadede jeg en artikel om emnet i sidste uge, der giver mere klarhed. Den anden hovedårsag til, at kød betragtes som usundt, er fordi det indeholder mættet fedt, men det diætfedt, vi spiser, betyder ikke fedt i vores blod, som det får skylden for. Der er voksende beviser for, at mættet fedt ikke er årsag til sygdom, men faktisk er gavnligt for vores helbred.

Kød er også en overlegen proteinkilde i sammenligning. Hvis du dyrker proteinkilder som bønner og bælgfrugter, kan du ikke kun få mere protein med færre kalorier, men selve proteinet er mere biotilgængeligt ud over at vitaminerne og mineralerne i kød er mere biotilgængelig også. Tag vitamin A for eksempel, mens de forskellige versioner af dette næringsstof ofte klumpes sammen.

De er faktisk virkelig forskellige fra beta-caroten, som er den form for vitamin A, der findes i planter omdannet til retinol, som kroppen kan bruge. Den hastighed, hvormed vi kan udføre denne konvertering, er meget langsom. Mere end halvdelen af ​​befolkningen har en genmutation, der signifikant nedregulerer denne konvertering.

Retinol er en form for vitamin A, der kun findes i animalske fødevarer, og fordi det allerede er konverteret, kan vi indtage og bruge mere af det, men lad os komme til de fire sundeste kød, du kan spise og igennem alligevel Bliv i slutningen, fordi jeg tænk nummer et måske overraske dig fire oksekød lad os starte med oksekød, som jeg nævnte tidligere, at især oksekød fejlagtigt er blevet dæmoniseret i årtier - vi fik at vide at skære det ned til fordel for slankere kød som kylling, men sandheden er, at oksekød er en af de bedste typer kød at spise, er der ni essentielle aminosyrer, som vi alle har brug for dagligt for at få et optimalt helbred. Oksekød og alle andre typer animalsk protein betragtes som komplette proteinkilder, da de indeholder alle ni essentielle aminosyrer i afbalancerede mængder. Vegetabilske proteiner betragtes som ufuldstændige og skal kombineres for at få alle de essentielle aminosyrer i den rigtige mængde, den mængde protein, du kan få i en ounce bøf, det er kun 180 kalorier, men protein er ikke den eneste grund hvorfor det er oksekød er fantastisk Køer er drøvtyggere, hvilket betyder, at de har fordøjelsessystemer designet til at udvinde næringsstoffer fra planter.

Fødevarer fermenteres i en specialiseret mave før fordøjelsen som mennesker. Hvis vi spiser de samme planter, som køerne spiser, får vi muligvis ikke den samme ernæringsværdi, fordi vores fordøjelsessystemer ikke var designet til at gøre det, men her er den seje ting om alle de næringsstoffer, som køer fik ud af deres komplekse fordøjelsessystem, overføres til os, når vi spiser deres kød nu, med hensyn til om du har brug for at spise 100 græsfodret oksekød r dette er et meget debatteret emne med hensyn til ernæringsværdi , de er ret ligeledes græsfodret oksekød er lidt mere nærende, men forskellen er ret lille, der er andre grunde til at gå til græsfodret oksekød, og jeg prøver personligt at få 100 græsfodret oksekød, når jeg kan, men sandheden er, at de fleste køer tilbringer det meste af deres liv på græsarealer på en eller anden måde, hvis dit budget er 100 græsfodrede kvæg Har. Selvfølgelig skal du vælge, at der er nogle virkelig overkommelige muligheder, der dukker op og besøger eatwild.org-webstedet, når du er i Nordamerika, der sætter dig i kontakt med lokale gårde.

Der er også en slagter og rigtige lokale, hvis du er i USA eller Canada. Opdrættet kød, men hvis dit budget ikke er fodret med græs, skal du ikke føle dig skyldig i at købe nr. 3 traditionelt Oregon-kød. Dette er en lidt bredere kategori end nogen bestemt type kød, men jeg måtte medtage slagteaffald på denne liste.

Orgelkød og især lever af dyr er ekstremt nærende. De er de mest nærende fødevarer på markedet med hensyn til biotilgængelige vitaminer og mineraler. Oksekød lever for det meste alt andet ud af vandet, men nyrer, hjerte milt og andre organer er også gode nu.

Årsagen til, at jeg ikke satte slagteaffald nummer et på denne liste, er fordi du kun spiser dem i små mængder har brug for at drage fordel af det. En til to små portioner lever om ugen hjælper med at maksimere din diæt. Ingen fan af smagen af ​​lever, du kan male den op og blande den med hakket oksekød.

Lav burgerkager, og det er en nem måde at skjule det i din mad og ikke engang mærke til det. Den anden mulighed er at tage oksekødskapsler for at nævne denne mulighed, fordi jeg bliver spurgt hele tiden, når folk vil spise lever på grund af dens ernæringsmæssige værdi, men bare ikke kan tåle smagen, hvis de tager seks oksekødkapsler om dagen svarende til det er ikke omkring en Spiser op til to portioner oksekødlever om ugen Det mærke, jeg har brugt i de sidste par år, har været prærieernæring, og jeg kan virkelig godt lide det, fordi alt kommer fra Australien fra det fineste oksekød, og de er lille familie virksomheder, der ejes af pensionerede landmænd. De begyndte at fremstille dette produkt, fordi de oplevede fordelene ved oksekødlever for sig selv og ønsker at gøre dem mere tilgængelige, men ja, hvis du vil prøve dem, vil jeg linke produktet i beskrivelsesfeltet nedenfor med en kode ned til ti procent til spar nummer to laks af en eller anden grund, fisk betragtes ofte ikke som kød, hvilket jeg synes er underligt, men i dag betragter vi det som kød.

Laks er en fedtet koldtvandsfisk, og disse fisketyper er en af ​​de rigeste kilder til omega-3'er, og det er vigtigt at bemærke, at formen af ​​omega-3'er, der findes i fisk, er den bedste form, du kan indtage, typen af omega-3 findes i nødder og frø Forløberen til det endelige næringsstof Når du får det i denne form indtagelse, er din krop nødt til at konvertere det, og denne konverteringsproces er meget dårlig. Den slags omega-3 fedtsyrer, der findes i fisk som laks, er allerede omdannet, så du kan bruge flere af dem, og omega-3 er virkelig vigtigt for vores hjernes sundhed, hjertesundhed og også vores fælles sundhed, som vi nævnte tidligere, inden for oksekød , ernæringsforskellen mellem græs og konventionel er ikke så stor, men når det kommer til laks, er forskellen mellem vildfanget og opdræt vigtigere, så i så fald vil jeg opfordre dig til at blive vildfanget, hvis du nu kan leve i et land, hvor det ikke er så let at få vildfanget laks. Jeg bor for eksempel i Australien, og stort set al den friske laks opdrættes desværre en anden mulighed er at købe den på dåse.

Du kan købe dåse laks fanget vildt her, og hvis du virkelig ikke kan finde det, er andre sammenlignelige muligheder sardiner, makrel, sild og ansjos. Det er nummer et lam som køer får er drøvtyggere med evnen til at fermentere deres mad, før de fordøjer dette lam svarer meget til kost af oksekød. Forskellen mellem lam og oksekød er, at lam i nogle lande opdrættes næsten udelukkende på græs, kun opdrættet på græs og aldrig opfedes. Det er lettere at købe lam af god kvalitet end oksekød de fleste steder, men selvom det er færdigt i master er det stadig meget nærende.

Lam er også en af ​​de bedste kilder til stearinsyre, en type mættet fedt kendt for sine sundhedsmæssige fordele. Stearinsyre findes i fedtet hos dyr og fedtet fra nogle planter. Stearinsyre har været forbundet med vægttab i en undersøgelse udført på mus, hvor det er knyttet til enten stearinsyre -Når de blev fodret med linolsyre eller oliesyre-berigede diæter, fandt forskerne, at stearinsyregruppen reducerede visceralt fedt med 70 procent. sammenlignet med andre grupper konkluderede undersøgelsen, at stearinsyre i kosten hjalp med at reducere visceralt fedt, hvilket også førte til lavere blodsukker, og leptinniveauer er mine fire sundeste kød at spise lige nu, inden vi lukker.

mobil cykel reparation

Jeg vil kort tale om svinekød og kylling, og hvorfor de ikke kom på listen, selvom jeg ikke synes, at svinekød og kylling bør undgås helt. Der er flere grunde til, at jeg ikke inkluderede dem. Grise og kyllinger opdrættes på fabrikken som intet andet dyr, og desværre under dårligere forhold end oksekød fodres de ofte med majs og soja, hvilket adskiller sig fra deres naturlige diæt på grund af dette svinekød, og kyllinger har meget mere omega-6'er end det, der er ideelt er.

For meget omega-6 i vores kost er inflammatorisk, og desværre spiser de fleste af os allerede for meget, men det er for meget. Kilden til omega-6 i vores kost er vegetabilsk olie, der er usund af flere grunde, men en af ​​dem er omega 6. Så hvis du allerede har fjernet alle vegetabilske olier fra din kost, er det mest af kampen, inklusive svinekød og kylling i din kost er sandsynligvis fint. Selvfølgelig kan du købe svinekød og kylling i græsset.

Dette er en bedre mulighed, men hvis vi sammenligner næringsværdien af ​​disse dyr med det, jeg nævnte tidligere på min liste, okseaffald, laks og lam, svinekød og kylling, sammenligner det stadig ikke folk, det er alt, hvad jeg har til dig i dag har. Håber du nød denne artikel, hvis du tænker på at kunne lide og abonnere på den og fortæl mig, hvad dit yndlingskød er i kommentarfeltet nedenfor, hvis du virkelig kommenterer, vil jeg sætte pris på din kommentar mere. Det bringer min artikel til flere mennesker.

YouTube anbefaler det mere. Så ja, hvis du efterlader en kommentar, værdsætter det virkelig, hvis du kunne lide denne artikel, vil du også lide min artikel om De fem vigtigste fødevarer til at tabe sig. Du kan tjekke den her, hvis du vil indhente min seneste upload. Du kan finde det her, og hvis du vil tjekke mine keto- og kødædende diætcoaching-programmer, kan du finde det her tak igen gutter, vi ses næste gang farvel

Hvilket er sundere grillet eller bagt?

Grilletkylling ogbagtkylling har dog en lignende næringsværdi.Grillningderimod producerer en dristigere smag og tillader fedt at dryppe af kødet, hvilket reducerer dets kalorieindhold. Imidlertid,bagningkan være lige somsund og raskså længe du ikke tilføjer olie, smør og andre fedtstoffer.23. dec 2019

Hvad er sundere bagegrill eller stegning?

Bagningoggrillningbegge er tørremadlavningmetoder, som du kan bruge til at lave madsund og raskmad. Mens der er fordele vedbagningmad ellergrillningmad, skal du undgåstegning. Det betyder ikke detbagningoggrillninger de enestesund og raskmetoder dog.29. nov. Dec 2019

Hvad er den mest effektive måde at tilberede kød på for at bevare dets mikronæringsstoffer?

Temperaturer til stegning og bagning varierer fra 149–218 ° C til 300-425 ° Fmadlavningtiden kan variere fra 30 minutter til en time ellermereafhængigt af typen og klippet afkød. Generelt er ristning og bagning sunde former formadlavningder resulterer i minimale tab af C-vitamin

Hvad er den bedste måde at tilberede grøntsager på for at bevare de største mængder vitaminer?

Sidengrøntsagerikke komme i kontakt medmadlavningvand under dampning, merevitaminerertilbageholdt. Tørmadlavningsmetodersåsom grillning, stegning og omrøringbeholdeen størrebeløbaf næringsstoffer endkogende.13. apr 2015

Hvordan laver man kød, indtil det falder fra hinanden?

Langsommadlavning af kødgør detfalde fra hinanden. Du kan braise eller langsomtlaver madditkødinden du smider det i dig chili for at få bedre resultater. Du vil sandsynligvis ikkelaver maddin chili så længe denkød. Det bliver til mos.

Hvad sker der, hvis jeg spiser kød hver dag?

Dukunneøge din risiko for sygdomme som visse kræftformer og hjerte-kar-sygdomme. Undersøgelser har konsekvent forbundet et højere forbrug af rødt og behandletkød tiløget risiko for visse kræftformer samt hjerte-kar-sygdomme.3. mar 2020

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Mountainbike front derailleur - hvordan man sætter sig

Hvorfor har mountainbikes ingen bagskifter? Mountainbikes har ikke længere en forskifter på grund af opfindelsen af ​​den brede rækkevidde bagkassette, hvilket betyder, at du kan have det samme udvalg af gear med færre dele, hvilket sparer vægt og holder tingene enklere. Gør også cykelbygningen renere.

Pocahontas State Park mountainbiking - almindelige spørgsmål

Hvilken stat har den bedste mountainbiking? Vinder: Utah For mig er Utah en klar vinder, når det kommer til den bedste mountainbike i USA. Der er bare så meget ridning der og så mange forskellige typer stier. Cykelparker: Udover miles og miles af pedaly singletrack tilbyder Utah også seks liftcentrerede mountainbike-parker rundt om i staten.

Maverick mountainbike - en løsning på

Er Maverick Mountainbikes gode? Som med enhver Maverick er ML8 fantastisk til mange forskellige slags ridning, men dens hjerte er aggressiv trail ridning med en stor mangfoldighed af terræn. Det håndterer ujævnheder bedre end enhver plys, der føles på al mountain style cykel takket være Parallel Path Technology.

Trek mountainbike til kvinder - den ultimative guide

Hvad er den bedste kvinders mountainbike? De 10 bedste mountainbikes til kvinder lige nu SJOV, AGGRESSIV OG RÅDIG. Juliana Maverick X01 CC. julianabicycles.com. EN PISKET HARDTAIL 29ER. Specialized Fuse Comp 29. specialiseret.com. EN STABIL INDTAGSNIVEAU. Scott Contessa Active 50. ALSIDIG. Cannondale Habit Carbon Women's 1. LET OG LEVENDE. Juliana Furtado 27.5 D.13 2020.

International mountain bicycling association - praktiske løsninger

Hvordan kan jeg tilmelde mig IMBA? Begynd at skrive dit IMBA-kapitelnavn eller akronym for hurtigt at vælge det. Hvis du er usikker på, hvem dit lokale kapitel er, skal du bare skrive din statlige forkortelse for at få en liste over alle kapitler, der tjener din stat. Når kapitelindstillinger vises, kan du bruge op / ned-tasterne til at navigere og trykke på Enter for at vælge det.

Strava mountainbike - hvordan man løser

Er Strava god til mountainbiking? Du ved måske ikke meget om det, men det, du har hørt, er sandsynligvis relateret til landevejscykling. Alligevel ved du, at nogle mountainbikere bruger Strava og spekulerer på, om det er noget, du bør overveje at bruge. Mit korte svar er, ja, det skal du, men kun hvis du vil.