Vigtigste > De Bedste Svar > Hej abs - mulige løsninger

Hej abs - mulige løsninger

Er HIIT god til mavemuskler?

Traditionelle tilgange inkluderer løftevægte og faste øvelser over længere tid, mensHIITtræning drejer sig om korte udbrud af intense træningspas. Det er veletableret, atHIITtræningsprogrammer målretter musklerne med øget nøjagtighed og er ideelle til at opbyggeAfsnitog skråplaner.18. aug 2018

Hvad sker der, Thenx-atleter. Det er Chris Heria. Velkommen til en anden artikel Official Thenx.

I dag skal vi træne for at få en strimlet seks pakke hjemmefra, du har ikke brug for noget udstyr, og du kan få en udfordrende træning og en rigtig træning Se resultater i dit hjem. Nu, hvis du tror, ​​du ikke har brug for at arbejde abs, se min artikel om hvorfor du faktisk gør dette kaldet, skal du arbejde abs for at få en Six Pack? Din kerne spiller en vigtig rolle i at trække dig sammen, rotere og bøje din krop såvel som at hjælpe med alle sammensatte øvelser. At træne dine mavemuskler undgår ikke kun skader, men øger også ydeevnen for din generelle fysiske ydeevne.

En af de bedste måder at træne og forbrænde fedt på samme tid er gennem intervaller med høj intensitet. Du forbrænder også meget flere kalorier på kortere tid med HIIT-træning end med andre typer træning som steady state cardio. Nu består vores mavemuskler af vores indre og ydre skråstilling og tværgående mavemuskler, som dybest set er de lag af muskler, der udgør dine mavemuskler.Så dagens rutine vil aktivere alle disse muskler og indarbejde HIIT-træning og denne 10-minutters træning, der giver dig mulighed for at arbejde dine mavemuskler, mens du forbrænder fedt på samme tid, så når du er klar til at komme i gang, skal du downloade Thenx-appen i Download App Store eller Google Play Store, hvis du ikke allerede har gjort det. Åbn YouTube-træningsområdet. Du burde finde denne rutine.

Jeg vil have dig til at åbne op for at følge mig ordentligt. Dette vil være 10 øvelser i 45 sekunder hver med en pause på 15 sekunder imellem for at indarbejde træningstilstanden med høj intensitet. Denne rutine kræver absolut intet udstyr, så det eneste, vi har brug for, er 10 minutter af din tid og dedikation, hvorefter der ikke er meget snak, vi gennemgår hele rutinen, når du har lyst til at blive træt, eller du føler det At du er nødt til at stoppe ethvert øjeblik, lad dig ikke modløs.

Sæt farten ned, hvis du har brug for endnu et sekund for at få vejret, men målet er at forsøge ikke at stoppe i løbet af de 45 sekunder. Denne type træning giver dig mulighed for at vare meget længere og de fulde 45 sekunder af hver og en Gennemfør øvelsen uden at stoppe . Vi kan komme i gang med det.Den første øvelse er jumping jacks. Gå i 45 sekunder. (glad musik) En af de vigtigste ting, du kan gøre, mens du udfører disse øvelser i 45 sekunder, er at regulere din vejrtrækning.

Jo mere kontrolleret og reguleret din vejrtrækning er, jo længere vil du være i stand til at trække vejret sidst. Du kan træne dig selv ved at kæmpe for at trække vejret. Vi er næsten der.

Fem, fire, tre, to, en. Okay, tag et hurtigt sekund for at få vejret; det er en fantastisk første øvelse at varme hele din krop op og få din puls i gang. I den næste øvelse cykler vi.Vi tager Det går på gulvet, og nu lægger vi mere vægt på mavemusklerne. Vi vil røre albuer mod knæ og strække albuer helt ud til knæ. (Glad musik) Meget af dette bliver meget lettere, når du lærer at regulere din vejrtrækning, og hvad jeg mener, træk vejret ind gennem næsen og træk vejret ud gennem munden, og prøv ikke at trække vejret for hurtigt, men træk vejret ind de to sekunder og træk vejret ud dobbelt så meget. (Glædemusik) Fem, fire, tre, to, en.

fitbit blaze kalorie nøjagtighed

Som du kan se, fordi jeg har reguleret vejrtrækningen, er jeg ikke så gaset efter cykling i 45 sekunder. Og den næste øvelse, vi skal gøre, er høj knæaflytning. Denne øvelse får os også til at arbejde med vores mavemuskler.

Så lad os gå i 45 sekunder. Du vil røre dit knæ med det andet knæ. Du vil have knæene op (glædemusik) Husk, at når du lige er begyndt, trækker du knæene på et moderat niveau, men målet er at få alt højere og højere.

Vær så eksplosiv som du kan. (God musik) Lad os gå. Fem, fire, tre, to, en.

Okay, du skal starte, vi har det godt nu. Vi kommer tilbage på gulvet, vi arbejder på vores skråninger såvel som mavemuskler med denne næste øvelse kaldet Russian Twist. Så du vil holde dine ben så lige som muligt, fra dine hofter til tæerne, røre ved den ene side, røre ved den anden side og virkelig vride dine mavemuskler hver gang. (God musik) Hvis dette er for svært for dig, kan du altid bøje dine knæ.

Det bliver meget lettere. Men hvis du har din. hold benene lige, jo længere dine ben er væk fra din krop, jo mere bruger du dine mavemuskler.

Så hold dine ben så lige som muligt. Er der næsten. Fem, fire, tre, to, en.

Vi tager et sekund på at trække vejret. Dette er den vigtigste tid. Begynd at trække vejret, du vil være i stand til at få vejret og fortsætte med denne rutine.

Den næste øvelse, vi skal starte, bliver bjergbestigning, vi går i en push-up position. Du bringer dit knæ op, knæet op Du kan gøre dette flere gange med dit knæ. Husk, at hvis du føler dig træt, kan du altid sætte farten ned, og hvis ikke, kan du fortsætte med at løbe i et højt tempo.

De vigtigste ting, du ikke stopper. (God musik) Lad os gå. Er der næsten. (Glad musik) Fem, fire, tre, to og en.

Okay, lad os lægge os på ryggen igen. Den næste øvelse, vi skal gøre er at hæve benene, og du vil bemærke, at vi alle rammer forskellige muskler i vores mavemuskler. Så lad os komme til denne næste øvelse.

Sæt benløft. Læg alle dine hænder under, og sørg for at holde dine ben helt op og helt ned. (Glad musik) Fem, fire, tre, to, en.

Okay, tag den lille pause. Den næste øvelse vi kommer ind i, ind og ud, åben og lukket. Vi skifter tilbage til push-up position, og så hopper vi helt ind, helt ud, benene åbne, benene lukkede, men i dit eget tempo. (Glad musik) Vi er næsten der.

Fortsæt. (Glad musik) Hvis du holder på. Fem, fire, tre, to, en.

Okay gutter, sh, jeg ville helt sikkert udfylde det nu. Vi går til den næste øvelse i en plankeposition. Vi går planke fra side til side og fokuserer virkelig på fuld bevægelsesfrihed.

Så du kommer ind i en planke, du bevæger dine hofter ned den ene side, ned til den anden side, lad os gå. (Upbeat music) Fokuser på kvaliteten af ​​engagementet i dine downloads versus hvor hurtigt du går på denne øvelse Vi er næsten der. Lad os gå.

Fem, fire, tre, to og en Okay, vi er næsten færdige. Vi går til denne næste øvelse med stjerneknusing. Så vi vil tage form af stjernen.

Du kommer op, rører ved den ene ankel, kommer ned, rører ved den anden ankel. Lad os gå. (Glad musik) Næsten der. 10 sekunder mere.

Fem, fire, tre, to og en. Okay, tid til at afslutte denne rutine. Vi kører høje knæ.

Den sidste øvelse skal brænde dig ud. Så jeg vil have dig til at få alt, hvad du har. Forsøg ikke at stoppe, uanset hvad.

Lad os gå i 45 sekunder. (optimistisk musik) Så der har du det fyre. 10 minutter til at opbygge din seks pakke og forbrænde fedt uden noget gear.

Så hvis du kommer igennem den første omgang med mig, er det fantastisk, og hvis du skulle lave et par stop undervejs, skal du ikke blive modløs, fordi jo mere du gør det, jo mere træner du sådan, bliver det meget lettere . Du vil være i stand til at udføre hver eneste øvelse i 45 sekunder, og så vil du virkelig begynde at se reelle resultater, og til sidst vil du være i stand til at gøre dette i flere runder, og det er præcis, hvad jeg vil have dig til at gøre. Så denne træning er mest effektiv og får flest resultater.

Du skal gøre dette i mindst tre til fire flere ernæringsrunder; du vil have en stærk, solid seks pakke meget hurtigt. Så hvis du kunne lide artiklen, skal du sørge for at knuse Like-knappen, efterlad en kommentar nedenfor, lad mig vide, hvad den næste artikel handler om, og abonner, hvis du ikke har gjort det endnu, fordi vi vil sende hver eneste søndag 8: Kl

USA øst for tid. Og hvis du kommenterer inden for de første 30 minutter efter en upload, har du altid chancen for at vinde gratis Thenx-gear. Hvis du stadig kender nogen, der prøver at træne hjemmefra, skal du dele denne artikel med en ven og komme tilbage til den artikel ugentligt for at sikre, at du træner og forbrænder fedt på samme tid hver uge. Og for flere træningsprogrammer som denne, der får dig i den bedste form i dit liv, skal du logge på Thenx.com og blive medlem.

Fuld adgang til alle vores træningsprogrammer, teknikguider og daglige træning, der vil knuse dig. Og download Thenx-appen fra App Store for at tage denne træning og alle vores træningspas med dig overalt, hvor du går, og deltag i de millioner af andre Thenx-atleter rundt omkring i verden, der er i den bedste form af deres liv. For at se mere af mit indhold i løbet af ugen, abonner på min blogkanal, som er youtube.com/chrisheria og følg mig på Instagram, som også er Chrisheria, nyd det usic, så sørg for at følge mig på SoundCloud.

Jeg offentliggør mine seneste numre der. Du kan også finde min musik på andre platforme som Spotify, Apple Music, Tidal og alle de andre. Vi ses næste søndag kl. 20:00

USA Eastern Time, min kærlighed, fred ud.

Er cardio eller HIIT bedre for mavemuskler?

I en undersøgelse, emner, der gjorde toHIITtræning og to steady statecardiotræning pr. uge tabermereinches fra deres talje ogmerefedt generelt sammenlignet med dem, der bare gør traditionellecardio. Nøglen til flåetAfsniter at miste kropsfedt. Afslut din træning med 10-15 minutterHIITeller sprint.

Er HIIT godt til at miste mavefedt?

FordiHIITtræning kan øge den hastighed, hvormed din krop forbrænder kalorier, det er en fremragende træningsmetode atbrændeoverordnede kropfed, inklusivemave fedt. En undersøgelse viste, at folk presteredeHIITtre gange om ugen i 20 minutterfaret vildet gennemsnit på 4,4 pund på 12 uger uden ændringer i kosten.7. apr 2021

Velkommen til afsnit 2 Hvordan man kan tabe sig og mavefedt ved hjælp af videnskab del 1 Vi har set på diæt tip del 2 Vi ser på enkle øvelser, som alle kan gøre derhjemme for at formindske disse taljer og når vi samler de to sammen hvad resultatet skulle være ret utroligt nu, hvad enten du kom fra den første episode af vægttab eller bare kiggede efter øvelser og klikkede på denne artikel, jeg er virkelig glad for, at du er her, fordi du besluttede dig for, at du ville foretag en ændring, du har besluttet, at du vil være sundere, og du har besluttet, at du vil have de sundhedsmæssige fordele, og som jeg forklarede i min sidste artikel, ser du fedt, det er ikke kun tommer Vi klemmer, du kan se dette er kendt som subkutant fedt, men faktisk Farligt fedt er et fedt omkring vores mave og indre fedt Fedtet omkring vores organer er kendt som visceralt fedt. Nu ved vi, at store mængder visceralt fedt sætter os i fare for hjertesygdomme, sætter os i fare for type 2-diabetes og hos kvinder. Det har endda vist sig, at du har en højere risiko for brystkræft.

Det er introduktionen næste. Lad os lære de seks øvelser fra undersøgelsen, der blev udført i Oxford. Du er nødt til at gøre dem fire gange om ugen på alternative dage - tag ikke for lang tid for nogen at gøre dem derhjemme. Hvis du gør dem rigtigt, kan du forvente at miste omkring to inches fra din talje på bare seks uger uden enhver diætændring, så lær øvelserne, og efter det ser vi på videnskaben bag det, og hvordan det hele fungerer, så lad os starte med den eneste underarmsplank, læg dine underarme på gulvet med albuerne under skuldrene og dine arme parallelt med din krop og hold dette i 20-30 sekunder, hvis dette er lidt vanskeligt, skal du i stedet lave en knæplank ved at lægge dine knæ på gulvet og placere dine hænder direkte under din skulder, som om du er ved at gøre en push-up , dette er den første øvelse, der holdes i 20 til 30 sekunder udført nu, lad os gå videre til den anden i undersøgelsen, som er den grundlæggende sidde op, så sid på gulvet, bøj ​​knæene, hold dem sammen og hold dine hænder på brystet eller templerne under sit-ups.

Undgå at lægge dine hænder bag hovedet under sit-up, og for alle øvelser i undersøgelsen lavede deltagerne tre sæt på ti, så prøv at gøre dette eller opbyg dig selv, vi er allerede halvvejs, så næste har vi knæhøje knaser, så læg dig ned eller bøj dine knæ og hold dine ben op og prøv at røre knæene med albuerne, hold dine hænder på siden af ​​dit hoved og tryk på din mave, når dine albuer rører ved dine knæ, du gør det her godt igen Jeg finder den næste øvelse lidt lettere, så det er en slags hviletræning, og det er den grundlæggende knas, så læg dig på gulvet, bøj ​​knæene og læg dine hænder ved siden af ​​dit hoved. Nu langsomt kontrakt din mavemuskler og bringe dine skulderblade fra gulvet. Du er nødt til at sikre dig, at din skulder er fra gulvet for at denne øvelse skal være effektiv. Hvis du vil tilføje lidt mere modstand til denne øvelse, kan du lave benhøje crunches i stedet eller som et alternativ.

Dette er dog valgfrit. Den eneste forskel er, at holde benene lige i luften og røre ved tæerne igen løfte din skulder fra gulvet for at denne øvelse skal være effektiv. Vi gjorde sit-up og twist soit er den samme bevægelse som en sit-up vi gjorde før, men vride kroppen øverst som vist.

Sørg for at skifte side hver gang for at sikre, at du træner på begge sider, hvis du kæmper med dette, eller de situps, der forankrer fødderne, hjælper i begyndelsen, og til sidst er det tid til hævningen af ​​ryggen, også kendt som Superman. Målet med denne øvelse er at arbejde med dine nedre rygmuskler, når du har gennemført maveøvelserne, så læg dig med ansigtet ned på gulvet, mens du retter dine arme og ben og langsomt løfter brystet og benene fra gulvet, mens du gør dette Klem din nederste del sænk det derefter langsomt tilbage til gulvet i 3 sæt på 10, det er afslutningen på øvelserne, og husk, hvis du gør dem korrekt, kan du forvente at gøre dem om mindst seks uger og miste 2 tommer fra din talje , hvilket er fantastisk, men det var bestemt ikke så godt som den diætkontrolgruppe, vi talte om i en episode, der heller ikke tabte? De tabte 0,5 til 1 kg hver uge, og efter seks uger tabte de 5 centimeter i taljen, og det er fordi deltagerne, der kun gjorde maveøvelserne, det vil sige, ikke foretog nogen diætændringer, egentlig kun forbedrede deres muskeltonus, at er, ved at forbedre muskeltonen, er din krop i stand til at holde fedtet bedre.

Det betyder, at du faktisk ikke mister fedt, men din krop holder fedtet bedre, så taljens udseende forbedres, dermed reduktionen på to centimeter, hvorfor det er super vigtigt, at du ikke bare er fikseret på maven crunches Mister vægt eller mavefedt ja, det ved vi fra undersøgelsen efter seks uger. Disse maveknaser fungerede, der var en reduktion på to centimeter, men for at opnå maksimal effekt skal du foretage de diætændringer, som jeg forklarede i afsnit 1, og jeg vil efterlade et link til dig her og i beskrivelsen nedenfor, hvis du ikke har set denne artikel og husk, at hvis du slanker rigtigt, kan du tabe 0,5 til 1 kg hver uge, hvilket er fantastisk, men her er nogle endnu bedre nyheder; Undersøgelsen viste også, at folk efter seks uger reducerede deres viscerale fedt, det farlige fedt, der udgør din risiko for mange v Forskellige sundhedsmæssige forhold steg. Nå, forsøgspersonerne havde et fald i deres viscerale fedt med ca. 14%, hvilket er forbløffende, at de også havde et fald i deres kolesterol, de havde også et fald i deres blodtryk, og efter seks uger faldt deres talje med fem centimeter, hvilket igen er utroligt, forestil dig nu bare et øjeblik, hvis du foretager en diætændring fra episode 1 og blander det op med de øvelser, vi lærte i dag, disse resultater skal være ret utrolige, og glem ikke at enten Vi som voksne skal træne regelmæssigt, så hvad betyder det, at vi skal træne 150 minutter moderat træning om ugen eller 75 minutter af intensiv træning pr. uge.

Jeg vil efterlade mere information om dette i beskrivelsen nedenfor for dig, og dine maveøvelser vil også være en del af det bidrager afhængigt af intensiteten, og hvad vi får hver diæt, er det altid en god ide at kontrollere din vægtstatus først som du måtte allerede har en sund vægt, så du behøver muligvis ikke at tabe dig nu. Den nemmeste måde at kontrollere dette på er ved hjælp af en BMI-regnemaskine. Jeg vil efterlade et link til en i beskrivelsen nedenfor for dig, alt hvad du gør, indtast din højde, vægt og køn, og det beregner det og siger din Vægtstatus lige ud. Husk også, jeg ved, at ikke-licenserede diætpiller kan virke som en ick-fix-løsning, men husk, at indholdet er ukendt, uprøvet og uprøvet, og på grund af dette har to og tre personer rapporteret om alvorlige bivirkninger, så vær venlig at være sikker, bliv væk fra dem, hvis du vil vide mere om det, jeg lavede en artikel til MHRA for ikke længe siden, og jeg vil efterlade et link til dig her og i beskrivelsen nedenfor, så kig venligst, jeg håber virkelig, at mine tip har hjulpet dig i denne uges artikel.

Fortæl os venligst, hvordan du har det, ved at efterlade en kommentar nedenfor, og hvis du har nogle af dine egne tip, bedes du også efterlade en kommentar nedenfor, fordi jeg meget gerne vil læse den, og jeg er sikker på, at enhver der gør At se denne artikel, læser den også altid husk at du er fantastisk og ser dig i næste uge at miste to centimeter i taljetegnet, og at taljen underskriver undertiden kliket ikke, det er som en motorstart, nogle gange er fugtindholdet let ikke lige i fingrene for at få det flot kliklyd ja første verdens problemer folk, jeg fortæller dig lige nu, jeg havde en rigtig dårlig filmdag i dag, jeg sagde alt forkert, jeg kan ikke huske mine linjer, og det var virkelig svært at være ærlig, og denne kaffe fik Alex mig til at bringe mig tilbage til livet Jeg blev bare forbløffet Mest pænt udført scene Ærligt, denne scene gjorde jeg bare for at fusionere træningen og diæten og diætfaktaerne, og som jeg forklarede i min sidste artikel, se dit fede, det er ikke bare den knivspids vi er (latter) klemmen vi kan klemme klemmen vi kan klemme oka y, det var fantastisk, der var virkelig positive og følelsesmæssige ting, der gik rundt, så fortæl mig hvad du synes om denne scene, Nadia, måske tilføj et tidsstempel eller noget lignende, så seerne kan rulle tilbage og fortæl os, hvad de troede, og det er alt sammen store instruktører, du kender Scorsese, når du ser på youtube som at arbejde sammen med dig og have en agent Ian Plummer, du kan alle gøre forretning Hej gutter, tak for at se denne uges artikel, klik på den sådan eller Abonner nu for at holde dig opdateret med nye ugentlige artikler

Er 30 minutters HIIT om dagen nok?

For mange er a30-minut HIITtræning er den ideelle sessionslængde. Så længe du følger formlen for ekstrem intensitet efterfulgt af hvile, kan du nyde fordelene vedHIITi meget kortere sessioner - du kan læse mere om bemærkelsesværdigt korteHIITsessioner her.22. mar 2021

Hvad sker der med din krop, når du træner 30 minutter om dagen? Det er altid svært at tvinge dig selv til at gå i gymnastiksalen og gøre alle disse push-ups, squats og splits, men at træne er ikke så svært, som du måske tror, ​​at daglig træning er nok til at holde dig sund og i form, og når du føler Den bølge af energi, som hver træning efterlader dig og ser de første resultater, vil du finde en svaghed i dit hjerte til træningen. Lad os se på, hvad du kan forvente af din krop, når du endelig flytter ind og begynder at træne. Vidste du, at regelmæssig motion kan gøre dit liv længere.

Tjek artiklen for at finde ud af flere fantastiske fordele ved at træne hver dag Tro os efter at have set denne artikel, du vil se træning i et helt nyt lys under træning. Dit system gennemgår mange processer. Din metaboliske hastighed stiger simpelthen. Din krop brænder mere kalorier, hvilket er grunden til, at mange eksperter anbefaler, at du ikke er så streng over for dig selv og spiser en pizza eller et stykke kage, hvis du vil, men gør altid et par flere øvelser under din næste træning, hvis du er vant til det.

Din blodviskositet forbedres også - dette gælder både lette og tunge øvelser. Træning stimulerer væksten af ​​nye blodkar og øger iltstrømningshastigheden fra de sædvanlige 8 liter i hvile til 100 liter i minuttet. Dette sker, fordi dine muskler arbejder hårdere under træning, og dit system har igen brug for ilt for at forbrænde kalorier mere effektivt.

Den øgede blodgennemstrømning gør det muligt for cellerne at optage mere ilt og også ernære sig selv fra blodet, det har også en positiv effekt på din hjerne. Celler forbedrer deres arbejde, så hvis du træner i det mindste lidt tidligt om morgenen, hjælper det hurtigt med at være mere fokuseret og opmærksom. Alle kender denne følelse efter en god træning, når du føler dig udmattet og samtidig overraskende energisk denne gang din hjerne begynder at frigive flere endorfiner, hvilket løfter dit humør Endorfiner lindrer smerte, fordi de har specielle receptorer til at aktivere din hjerne, de har også en række andre positive virkninger på din krop og sind, de hjælper med at overvinde afhængighed, bekæmpe depression og forbedre dit immunsystem generelt din krop begynder også at fordøje proteiner og kulhydrater fire gange hurtigere, så du taber dig hurtigere godt, du ved ikke, hvordan du har det, hvis han går i gymnastiksalen nu, og en god ting du kan gøre lige efter din træning er et koldt brusebad på denne måde mindsker du dine chancer for at få et par timers smerte næste morgen eller under din næste træning efter at du træner et par timer efter træning, dit blodtryk normaliseres og y du har bemærket, at du er blevet mere selvsikker efter træning, og din selvtillid forbedres, følelsen af ​​at du kan gøre hvad som helst, og din motivation øges, ikke så mærkeligt, at du lige har overlevet mange crunches og planker Lunge skridt alligevel det skærper din hjerne og hjælper dig med at arbejde mere effektivt, du begynder også at sove bedre, da din søvnkvalitet forbedrer dig i at falde i søvn hurtigere og vågner energisk op nu kan du glemme alle de utallige forsøg på at åbne dine øjne om morgenen, du vil føle dig afslappet og klar til at starte dagen godt, og du vil være Brug ikke slumringsknappen, da du ikke kan gætte, du skal vente måneder for at se de første positive ændringer, som øvelsen bringer ind i dit liv, du kan føle små forbedringer efter et par timer, efter et par ugers regelmæssig træning, korrekt træning forbedrer gradvist dit system dit hjerte og dine blodkar begynder at arbejde bedre, din lungekapacitet forbedres, hvilket fører til en samlet stigning i din udholdenhed, når du trener cise regelmæssigt, du vil glemme noget som åndenød, hvilket også er fordelen ved en stor lungekapacitet, der taler om andre store ændringer, en uges træning fører til dit blod hæmoglobinniveau forbedrer også antallet af røde blodlegemer pr. kubik millimeter blod øget fra fem millioner til 6 millioner, vil dit immunsystem være meget højere, lymfocytniveauet i blodet vil stige, hvilket vil hjælpe din krop med at bekæmpe bakterier og forskellige vira hurtigere og mere effektivt, din krop regulerer blandt andet sukkerniveauet og andre stoffer i blodet lettere det bedste er, at din krop lagrer mindre fedt i tillæg til regelmæssig træning gør dig sværere, stærkere og hårdere lyder godt, det påvirker dig ikke efter et par måneders regelmæssig træning måneder med regelmæssig træning Dit system er på et helt andet niveau for det første, iltoverførslen til dine muskler øges, og mikrocirkulationen forbedres, blodcirkulationen for det andet koordinat ion af dine bevægelser forbedres, hvilket også hjælper dig med at styrke dit nervesystem, hastigheden på nerve- og pulsoverførslen øges, hvilket fører til en forbedring af hjerneaktiviteten, så du kan træffe beslutninger hurtigere og ikke længere tøve og blive nervøs. Det styrker også din krops bevægeapparat, så dine knogler bliver tættere, du vil være mindre tilbøjelige til stress og mindre tilbøjelige til at lide af depression og humørsvingninger.

Regelmæssig træning ændrer også din karakter positivt. Du bliver mere beslutsom og viljestærk. For nogle mennesker bliver regelmæssig motion endda en terapi.

Det hjælper med at frigøre stærke følelser som smerte og vrede og frigøre sindet fra alle problemer og dårlige tanker og den slags mulige At håndtere problemer er forbløffende, fordi det gør dig stærkere fysisk og mentalt, og hvis det hele virkede forfærdeligt i starten, hver træning bliver mindre vanskelig og bliver meget sjovere efter et par års regelmæssig motion, bortset fra de åbenlyse ting, der har været år med regelmæssighed. Træning og træning forbedrer dit system generelt og gør dig bedre, de øger også din forventede levealder. Denne erklæring gælder til enhver form for fysisk aktivitet, som du laver i din fritid. Hvis du ikke er en stor fan af gymnastiksalen, vil du altid finde noget, du elsker, såsom at cykle eller endda oprette dit eget træningsprogram, som du gerne vil eller tolerer i det mindste, hvis du ikke har nogen motivation, og heldigvis har du en ven, der også kan trække sig ind i træning. Du kan prøve at gå i gymnastiksalen sammen for at stimulere hinanden også.

Træning Du bliver yngre længere, som ikke vil have det, og endnu mere fantastiske nyere undersøgelser har vist, at daglig træning bremser hjernens aldring, der lyder forfærdeligt lige nu, men bare start og tro os, hvis du ser forskellen, vandt du ' ikke fortryde, hvilket hjælper dig med at motivere dig selv til at komme i gymnastiksalen, og hvor ofte træner du Tellus i kommentarerne nedenfor, og hvis du vil se flere artikler som denne, skal du trykke på knappen like under artiklen og dele den med dine venner og deltage i lyse side

Er 15 minutters HIIT nok?

Nå siger NHS, at voksne i alderen 19 til 64 bør gøre mindst 150 for at forblive sundeminutteraf moderat - eller 75minutteraf kraftig - aerob aktivitet og styrketræning om ugen. Kraftig betyder træning med høj intensitet (HIIT) - hvilket betyder det15 minutteren dag fungerer, men kun hvis du går hårdt.29.08.2018

Kan du få en seks pakke med HIIT?

Interval træning med høj intensitet, ellerHIIT, er en form for træning, der involverer skifte mellem intense udbrud af aktivitet og korte restitutionsperioder.HIITholder din puls op og øger fedtforbrændingen. TilføjerHIITind i din rutinekanøge vægttab oglavedet er endnu lettere atfå seks-pakke abs.18.06.2018

Skal du starte eller slutte med HIIT?

Undersøgelsens resultater viser, at hvisduønsker at maksimere din super-session, gå hårdt med korte cardio-anfald først, derefterAfslutdet af med styrketræning.

Hvilken cardio er bedst til mavemuskler?

Aktiviteter som løb, gåture, cykling, svømning eller at deltage i dine yndlingssport er blot nogle få nemme måder at passe påcardioind i din dag. Undersøgelser viser detcardiomotion kan reducere mavefedt, hvilket kan hjælpe dig med at få six-packAfsnit.18. juni. Okt 2018

Er Hiit bedre end cardio?

HIITer bestemtbedreved at forbrænde kalorier og hjælpe dig med at kaste uønskede pund. Den største årsag er den anaerobe form for motion. Det forbrænder flere kalorierend cardiobåde under og efter træning. Det betyder dybest set, at din krop fortsætter med at forbrænde kalorier timer efter, at din træning med høj intensitet er forbi.

Hvor længe før se resultater fra HIIT?

For det bedsteHIIT førog efterresultater, skal du gennemføre en træning som denne et par gange om ugen. På bare en måned skal du kunnesebegyndelsen på nogle stjernernesresultater. Efter en måned eller 30 dages regelmæssigHIITtræning din udholdenhed vil blive dramatisk forbedret.15. maj 2020

Hvad har du brug for at vide om ABS HIIT?

Abs HIIT-træning betragtes som en rutine, der kombinerer ab- eller kernespecifikke øvelser stablet i en intervaltidsramme, så intensiteten kan være højere. Du skal arbejde og hvile i en vis tid.

Hvad er den bedste 15 minutters HIIT AB træning?

Prøv denne 15-minutters HIIT ab træning til. 1. Double Crunch: Gå videre og læg dig ned på jorden. Engager din kerne og bøj både dine knæ og albuer. Knus dem sammen, og stræk derefter din krop ud igen uden at lade dine arme eller ben røre jorden. Hold det gående i et helt minut.

Kan du lave en HIIT træning derhjemme?

Ja du kan. I de fleste tilfælde vil ab HIIT-træning bestå af mindst 2-3 eller flere øvelser, der skal udføres efter hinanden, mens du arbejder i en vis tid, efterfulgt af en hvileperiode.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Genopbygning af madpyramiden - brugbare løsninger

Hvorfor er madpyramiden forkert? Efter 1992 viste mere og mere forskning, at USDA-pyramiden var groft mangelfuld. Ved at fremme forbruget af alle komplekse kulhydrater og undgå alt fedt og olier gav pyramiden vildledende vejledning. Kort sagt, ikke alle fedtstoffer er dårlige for dig, og på ingen måde er alle komplekse kulhydrater gode for dig.

Sådan stopper du hurtigt med at svede - enkle svar på spørgsmål

Hvordan kan jeg berolige min sved? Hvad kan du gøre ved det? Brug lag og absorberende naturfibertøj. Forsøg stærkere antiperspiranter. Brug engangsunderarmsbeklædningsskærme til at absorbere sved. Gå ned i vægt, hvis du er overvægtig for at reducere sved. Få masser af motion for at reducere stress.

Vandflaskebur - hvordan man opnår

Hvad er det bedste vandflaskebur? Vores valg af de bedste flaskeburTriban 100. DAGENS BEDSTE TILBUD. Elite Custom Race Plus. DAGENS BEDSTE AFTALE. Lezyne Flow Cage. Årsager til at købe. Tacx Deva. DAGENS BEDSTE AFTALE. Silca Sicuro Titanium. DAGENS BEDSTE AFTALE. Stof Cageless flaskesystem. Årsager til at købe. Blackburn Outpost Cage. B'Twin Universal Bottle Cage Mount.12 2020.

Vegansk lavt blodtryk - hvordan løser du det?

Kan en vegansk diæt forårsage lavt blodtryk? Vegetarisk og vegansk kost med fuldstændigt fravær af animalske produkter vides allerede at sænke blodtrykket sammenlignet med altædende kostvaner. 24.07.2020

Bolle øjenslitage - hvordan man håndterer

Er Bolle et godt brand? 5,0 ud af 5 stjerner Fantastisk komfort, kvalitet og værdi Bolle er mit yndlingsmærke til solbriller. Jeg har brugt Bolle-solbriller i de sidste tyve år. De er de mest komfortable solbriller af højeste kvalitet til en pris af under $ 100,00.

Zwift-ruter - innovative løsninger

Hvad er de bedste Zwift-ruter? Vores 5 foretrukne klatrer på ZwiftFox Hill. Surrey Hills bane. Innsbruck KOM (fremad), Innsbruck bane. Leith Hill, Surrey Hills bane. Alpe du Zwift, Watopia bane. Ven-Top, Frankrig Bane. г.