Vigtigste > De Bedste Svar > Hej til udholdenhed - almindelige svar

Hej til udholdenhed - almindelige svar

Er HIIT godt for udholdenhed?

HIITdet op.

Interval træning med høj intensitet—Aka hurtige anfald af intens træning — kan hjælpe med at forbedreudholdenhedi forbindelse med traditionel træning. Trusted Source Aerobe højintensitetsintervaller forbedrer VO2max mere end moderat træning.
3. apr 2014Inden vi starter, vil jeg kort nævne, at jeg giver et sæt LebertEqualizer-barer væk. Og denne gang kan internationale seere også deltage i konkurrencen! Brug linket i beskrivelsen af ​​konkurrencen indtil 15. maj. Held og lykke ! At tabe sig tager ofte meget tid på at lave en bestemt type træning: cardio.

Visst, nogle kan tabe sig godt gennem slankekure, men cardio anbefales oftest, når maden selv ikke gør jobbet. Og cardio vælges med god grund. Det er let at fremstille og forbrænder en relativt solid mængde kalorier.

Men som mange af os kan bevidne, bliver cardio kedeligt ret hurtigt. I de sidste ti år er der opstået et mindre kedeligt alternativ med stor succes: High Intensity Interval Training, eller kort sagt HIIT. Hvis du har lyst til en detaljeret oversigt over HIIT, er du velkommen til først at tjekke mine andre artikler om HIIT.For de af jer, der ser nu, overvej denne artikel som en slags opdatering. Nå, det har jeg tidligere gjort. udråbt brug af højintensiv interval træning versus lav intensitet steady state cardio såsom jogging.

Hovedårsagen er langt, fordi HIIT angiveligt forårsager større vægttab og fedt tab, mens det tager en brøkdel af tiden. I nutidens verden, hvor tiden helt sikkert er afgørende, ville dette være enormt. Og kort sagt synes denne påstand at have en vis vægt, især når man ser på en måling som fedtforbrændt pr. Minut træning.

En metaanalyse i 2019 målte netop det og fandt ud af, at State Cardio opnåede et 'fedt tab pr. Minut' på ca. 0,0026% sammenlignet med 0,005% fra HIIT.Så på en måde har HIIT en tidsfordel. Når vi taler om fordelene, stopper det ikke der. HIIT har også vist sig at være bedre end almindelig kardio ved forbedring af mange målinger af kardiorespiratorisk kondition, herunder VO2max, samlet tid til udmattelse, peak performance og forbedrede tidsforsøg.

Under visse kliniske forhold, såsom dem med diabetes eller forhøjet blodtryk, var HIIT i stand til bedre at forbedre faktorer som glykæmisk kontrol og diastolisk blodtryk. Fra et generelt helbreds- og atletisk fitnessperspektiv ser HIIT ud til at være bedre end standard cardio-træning. Men når vi ser nærmere på fedt og vægttab, er fordelene ikke så klare, som vi måske tror.

Sikker på, når det kommer til fedtreduktion pr. Minut træning, fører HIIT vejen. Men vi er nødt til at erkende, at vi lettere kan gøre steady state cardio i meget længere perioder, hvilket kan gå hurtigt over tid og gøre hele forskellen i fedtreduktion og kalorieforbrænding. Nå, HIIT-fortalere, inklusive mig selv, ville sige, at det ikke betyder noget, da HIIT også øger noget kendt som EPOC, overskydende iltforbrug efter træning.

er cayennepeber godt for digTroen er, at HIIT er så intens, at det har brug for mere ilt og energi EFTER træning, også kendt som EPOC, for at komme sig fra. Denne ekstra energiforbrænding skulle angiveligt kompensere for den kortere varighed. Selvom det er sandt, at HIIT øger EPOC mere, viser forskning, at det ikke rigtig betyder meget.

En 2016-undersøgelse viste, at HIIT faktisk producerede en højere EPOC på 110 kalorier inden for 3 timer efter en træning sammenlignet med 64 kalorier ved steady state cardio. Vigtigt er, at HIIT når du indregner kalorier, der forbrændes fra selve træningen, kommer kort. Med motion plus EPOC forbrændte HIIT i gennemsnit 271 kalorier mod 348 i steady state.

Når vi går tilbage til fedtreduktion, fandt den ovennævnte meta-analyse fra 2019 faktisk, at HIIT overgik steady-state cardio for absolut fedt tab i 15 undersøgelser. Men hvis vi ser på total kropsfedt på tværs af 36 undersøgelser, opnåede de begge relativt lige procent fedt tab. Nu er årsagen til, at absolut fedt tab er højere, ikke helt klar.

Men faktum er, relativt set, hvad nogle vil sige, begge synes at gøre jobbet. Og til sidst kommer vi til et andet afgørende punkt: Spørgsmålet om overholdelse, von de Freude, gløder ofte over, når man beslutter sig for den bedste løsning inden for fitness, selvom mange har opgivet deres mål på grund af manglende overholdelse. Vi kan se nærmere på dette ved hjælp af en metaanalyse fra 2018, der fremhævede nydelsesforanstaltningerne ved hjælp af tre forskellige nydelsesskalaer.

Af de tre skalaer fandt kun en, træningsnytningsskalaen, at forsøgspersonerne foretrak moderat HIIT frem for standard cardio-træning. Imidlertid fandt de to andre, der blev brugt af mange andre og mere forskelligartede undersøgelser, at forsøgspersoner ændrede HIIT med en. favoriserede meget mindre grader, næsten for begge.

Og det er disse næsten identiske følelser af glæde, der skal tages i betragtning. Kort sagt, når det kommer til overholdelse, er steady state cardio ikke for alle, og det er heller ikke intens intensitetstræning: er HIIT faktisk bedre end stationær cardio? Som før vil jeg stadig sige ja. Når du ser på alle aspekter af de to, gode og dårlige, virker HIIT lidt over standard cardio.

Steady state cardio er stadig en god mulighed. Det er mindre intens, hvilket kan være gavnligt for dem, der ikke reagerer godt på højintensiv cardio. Faktisk viser undersøgelser, at HIIT kan forårsage flere episoder med kvalme, opkastning og døsighed. Cardio er også fantastisk til begyndere, der først skal arbejde på deres koordination og generelle kondition, inden de rammer væggen med bolde.

Bemærk, at HIIT kan kræve mere restitutionstid på grund af dens intensitet. Med disse faktorer til side har HIIT dog kanten, og atleter bør bestemt overveje HIIT. Selv de kort til tiden ville have gavn af 10 til 20 minutters HIIT-sessioner i forhold til timers jogging.

Hvis du vil forbedre visse kardiometaboliske sundhedsfaktorer som blodtryk og puls, så kan HIIT også gøre det. Husk dog, at en stor del af succesen med HIIT på college afhænger stærkt af de underviste emner. Så hvis du er relativt ny i HIIT, vil du sandsynligvis drage fordel af professionel assistance som en personlig træner til at guide dig igennem.

Men til sidst er det vigtigste at vælge den, du foretrækker, og du kan holde dig bedst. Lad mig vide i kommentarerne nedenfor, hvad DU synes om HIIT versus cardio, tjek min Lebert Equalizer Giveaway via linket i beskrivelsen. Det er indtil 15. maj, så du har lidt tid, men bedre tidligt end senere.

Hvis du nød denne artikel, bedes du give den en cardio-tommelfinger og dele den med dine HIIT-kærlige venner. Som altid tak for at se og FÅ DIN PROTEIN!

Hvad er HIIT udholdenhed?

Intervalstræning med høj intensitet(HIIT) Træning tilUdholdenhedAtleter.Interval træning med høj intensitet(HIIT) henviser til en særlig type træning, der involverer gentagne intervaller af træning med høj intensitet, adskilt af korte hvileperioder eller træning med lav intensitet.

Hvad er bedre udholdenhed eller HIIT?

Interval træning med høj intensitet(HIIT) er bestemt en af ​​de mest effektive måder at øge konditionen på, tabe sig og forbedre den samlede sportspræstation. Mensudholdenhedtræning tager mere tid, det giver lige så meget i vejen for sundhedsmæssige fordele med færre risici.

Er en 20 minutters HIIT træning nok?

Jeg har fundet ud af, at det søde sted er et sted ityve-30minutrækkevidde. Hvis dintræningvarer mere end 30-minutter, du arbejder sandsynligvis ikke hårdtnokfor at optimere fordelene vedHIIT. Men hvis spørgsmålet er, hvad er den optimale varighed for enHIIT træningfor at være den mest effektive, vil jeg sigetyve-30minutter.1. jul. 2017 nov.

Mangel på tid er en af ​​hovedårsagerne til, at mange mennesker kæmper for at overholde deres træningsplaner siges det.

Heldigvis for dig antager travle bævere en ny undersøgelse af fitnessekspert Dr. Brad Schoenfeld og kolleger, at selvom du bruger mindre end 15 minutter i gymnastiksalen, kan du muligvis få nogle fordele. I deres 8-ugers eksperiment blev 34 mandlige forsøgspersoner i college-alderen med mindst 1 års erfaring med styrketræning opdelt i tre forskellige træningsvolumengrupper: højt volumen, medium volumen og lavt volumen.

Alle grupper udførte de samme 7 øvelser med en belastning, der fejrede hvert sæt inden for 8 til 12 gentagelser. Hovedforskellen mellem grupperne er antallet af afsluttede sætninger. Gruppen med høj lydstyrke udførte 5 sæt af hver øvelse. pr. session, hvilket resulterer i 30 og 45 sæt pr. muskel om ugen, hvor de større 45 sæt udføres i underkroppens muskelgrupper.

Gruppen med middel volumen udførte 3 sæt, i alt 18 og 27 sæt pr. Muskel pr. Uge d kun et sæt pr. Øvelse, i alt kun 6 og 9 sæt pr. Muskel pr. Uge.

Lad os nu komme til kernen, resultaterne: For dem, der er fortrolige med litteraturen, kommer det ikke som nogen overraskelse, at jo bedre muskelvækst, i dette tilfælde, jo mere volumen jo flere sæt udføres. 5 sæt er klart overlegne, hvis du vil have mere muskelforøgelse. De målte også muskeludholdenhed over 50% 1RM bænkpress til fiasko.

Alle grupper havde lignende forbedringer, hvilket ikke er så overraskende. 12 reps er ikke ligefrem optimale med hensyn til specificitet til forbedring af udholdenhedsniveauer. Igen er resultaterne ikke så alarmerende.

Men magisk viden falder i tilfælde af magt. Vi får normalt at vide, at mere volumen til den samme intensitet skal resultere i mere styrke, og vi har haft undersøgelser for at vise det. En undersøgelse fra 2015, der brugte et lignende eksperiment med 1, 3 og 5 sæt, viste, at mere volumen over flere sæt resulterede i større styrkegevinster.

Denne undersøgelse blev imidlertid udført på begyndere. Begyndere har kun lov til at drage fordel af flere sæt, fordi de har flere muligheder for at udvikle deres motoriske færdigheder med hver øvelse, eller som Dr. Som Schönfeld udtrykker det, flere sætninger kan føre til en 'øget læringseffekt'.

Forbedringen ville ikke være så effektiv. Nu for de aktuelle resultater. I modsætning til den oprindelige hypotese fra Schönfeld og hans kolleger opnåede alle grupper overraskende lignende styrkeforbedringer på både squat og 1 rep maksimal bænkpress Udfør øvelse.

Dette er en enorm indsigt, når du overvejer de åbenlyse forskelle i den tid, det tager. I gennemsnit tog det 68 minutter at gennemføre en session for gruppen med høj lydstyrke, 40 minutter for gruppen med mellemlang lydstyrke og kun 13 minutter for gruppen med lav lydstyrke. Det er rigtigt, mindre end 15 minutter for at maksimere styrkegevinster.

Der er dog vigtige begrænsninger, jeg skal huske på. Resultaterne giver os kun oplysninger om intervallet fra 8 til 12 reps. Vi har haft mange undersøgelser, der har vist, at brugen af ​​tungere belastninger på 3 til 5 reps til fiasko resulterer i flere styrkegevinster end andre højere repintervaller ved de samme volumener.

Det er stadig at se, om 1 sæt fører til lignende styrkeforbedringer sammenlignet med 5 sæt med 3 til 5 gentagelser til fiasko. Desuden var forsøgspersonerne IKKE vant til at få deres sæt til at mislykkes med resultaterne. Gruppen med den højere sats kan have oplevet overtræning, hvilket ville forklare manglen på overlegne styrkegevinster.

mødecykel

Derudover var stikprøvestørrelsen på 34 relativt lille til en 3-gruppes sammenligning. Oprindeligt var der 45 forsøgspersoner, hvilket ville være tilstrækkeligt, men 11 faldt ud. Endelig kiggede denne undersøgelse kun på unge, modstandstrænede mænd i college-alderen, så vi kan ikke nødvendigvis ekstrapolere disse resultater til andre befolkninger.

Alligevel er resultaterne ret chokerende og modsiger tidligere normer. Hvis du er til tiden og foretrækker at træne i 8-12 reps-intervallet, kan det være nok at lave et sæt af hver øvelse til fiasko, da dit eneste mål er styrke til at maksimere. Undskyld, muskelbrødre, hvis du vil blive større, skal du stadig få det dyrebare volumen.

Lad mig vide, hvad du synes om denne nye undersøgelse i kommentarerne nedenfor. Tror du, at resultaterne ligner din egen oplevelse? Glem ikke at lide denne artikel og del den med dine styrkeelskende venner. Abonner på flere fremtidige artikler, herunder sådanne studieopdelinger.

Som altid tak for at se og FÅ DIN PROTEIN!

Hvorfor er HIIT dårlig?

En ny undersøgelse antyder, at overdrevenHIITkan skade dine mitokondrier, energiproducenterne, der findes i hver celle i din krop.25. mar 2021

Er det OK at lave HIIT hver dag?

HIITer en stor,sikkerog effektiv træning, men det er ikke nødvendigtgørdethver dag. Hold det tre gange om ugen. Du vil stadig høste fordelene og give din krop tid til at komme sig ordentligt.

Kan jeg lave HIIT hver dag?

HIITer en god, sikker og effektiv træning, men det er ikke nødvendigtgørdethver dag. Hold det tre gange om ugen. Du vil stadig høste fordelene og give din krop tid til at komme sig ordentligt.

Hvad er det bedste HIIT-forhold?

Efterhånden som dit kondition forbedres, kan du øge arbejdet-til-opsvingforholdog sigter mod en 1 til 1forhold. Til sidst kan du udvide arbejdsfasen til en længere varighed end genopretningsfasen; fremskredenHIITdeltagerne kan sigte modforholdaf 3-til-1 arbejde-til-opsving.

Er det bedre at træne længere eller hårdere?

Hvis du ikke bruger timer i gymnastiksalen, skal du tage hjertet. Nylige undersøgelser rapporterer, at kortere træningsperioder ved en højere intensitet kan forbedresfitnessmere endtræneri et moderat tempo forlængereperioder.4. december 2012

Bygger Hiit muskler?

Detøgei hvilende stofskifte ikke kun forbrænder fedt, det øger også hypertrofi ellermuskelvækst. Enkelt sagtHIITfungerer tilopbygge musklerfordi træningen kræver, at kroppen bruger mere af sinmuskelvæv at udføre.

Er det muligt at opbygge udholdenhed med HIIT?

Udholdenhed med HIIT. For at opbygge udholdenhed behøver du ikke bruge timer på dit daglige liv på at træne og lave intense øvelser. HIIT er en fantastisk måde at opbygge udholdenhed på, da den fokuserer på de største udholdelsespunkter i kroppen.

Hvilket er bedre HIIT eller træning med høj intensitet?

HIIT træning er ekstremt tidseffektiv og giver dig den største træningsfordel på kortest mulig tid. Intervalstræning med høj intensitet har været brugt af udholdenhedsudøvere på elite- og klubniveau i mange år.

Hvilken er den bedste måde at opbygge udholdenhed på?

For at opbygge udholdenhed behøver du ikke bruge timer på dit daglige liv på at træne og lave intense øvelser. HIIT er en fantastisk måde at opbygge udholdenhed på, da den fokuserer på de største udholdelsespunkter i kroppen. Et af hovedelementerne i udholdenhed er kardiovaskulær ydeevne.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Oakley feltjakke anmeldelse - løsninger på problemerne

Er Oakleys pengene værd? Som du måske forventer af et luksusmærke, kan prisen på Oakley solbriller løbe lidt højt. Et godt par Oakleys sætter dig typisk tilbage mellem 100 og 200 dollars. Men hvis du spekulerer på, om de er det værd, er svaret absolut. г.

Kyllingebryst gnider opskrifter - praktisk løsning

Hvor længe skal tør gnid sidde på kylling? Bland tørre ingredienser sammen i en lille skål og gnid ind i kyllingen, og sørg for at få gnidningen i kroge og kroge. Lad gnid sidde på kyllingen i op til 12 timer i køleskabet.

Hej til udholdenhed - almindelige svar

Er HIIT godt for udholdenhed? HIIT det op. Interval træning med høj intensitet - aka hurtige anfald af intens træning - kan hjælpe med at forbedre udholdenhed i forbindelse med traditionel træning. Trusted Source Aerobe højintensitetsintervaller forbedrer VO2max mere end moderat træning.3 april. 2014 г.

Hvornår ændrer ure 2016 dk - brugbare løsninger

Hvornår ændrede de britiske ure sig? I Storbritannien går ure frem 1 time kl. 1 den sidste søndag i marts, og tilbage 1 time kl. 2 den sidste søndag i oktober. Ure går tilbage 31. oktober. Årure går frem Ure går tilbage202029 Marts25 oktober202128 marts31 oktober202227 30. marts

Red Bull rampage live stream - hvordan man adresserer

Hvor kan jeg se Red Bull Rampage? Du kan se Red Bull Rampage 2019 live på Red Bull TV.23 окт. 2019 г.

Styrebremser - innovative løsninger

Er SRAM styrebremser gode? Enhver af SRAMs guidebremser er svære at slå for fremragende ydeevne på stien og en let servicelevetid, men Guide RSC er bare fantastisk, hvis du har råd til dem. Den største præstationsforøgelse i forhold til Guide RS-bremserne er de superglatte patronhåndtag drejelige. 28 maj 2017 г.