Vigtigste > De Bedste Svar > Sådan tælles makroer - den ultimative guide

Sådan tælles makroer - den ultimative guide

Hvordan beregner man makroer til vægttab?

Juster baseret påvægtmål: Hvis du viltabe sig, reducer dit kalorieindtag med 15-25%. Hvisvægtøgninger målet, øg kalorierne med 5-15%.Bestemmeditmakroer: Proteinindtag skal være mellem 0,7-1,0 gram pr. Pund kropvægt.Fedindtagelse skal være mellem 0,25-0,4 gram pr. pund kropvægt.5. juni. 2018 nov.Hej alle sammen og velkommen til artiklen. Så dette er Josh her AKA BeardedFatLoss, og i dag skal vi tale om, hvordan jeg konfigurerer mine makroer. Så jeg får mange spørgsmål fra folk, der spørger, hvor mange kalorier jeg skal spise? Hvor meget protein skal jeg spise Hvordan opretter jeg mine makroer Jeg ved, jeg har talt om dette i andre artikler, men jeg syntes, det ville være rigtig rart at have denne artikel alene til at linke og være i stand til at vise og forklare det til mennesker.

Jeg var lige ved at skyde en anden episode af 'Explore', så jeg troede, jeg ville drage fordel af denne fantastiske baggrund, som jeg har lige nu. Intet slår et par timer i skoven på din fridag, virkelig rart og afslappende. Okay, tilbage til opsætning af makroer.

hybrid dame cykler anmeldelser

Og jeg vil indlede dette ved at sige, at jeg ved, at der er andre muligheder, der er helt gyldige. Ville bare forklare, hvordan jeg gør mit, og hvad der fungerede bedst for mig at oprette det. Så det første du skal gøre er at finde ud af, hvor mange kalorier du forbrænder om dagen.Og dette nummer kaldes din TDEE, dit samlede daglige energiforbrug. Dette er hvor mange kalorier du forbrænder hver dag med normal aktivitet. Der er to forskellige ting, du skal gøre for at finde dette nummer Online regnemaskiner Googling 'TDEE-regnemaskine' vil stille dig et par spørgsmål om din vægt, højde, aktivitetsniveau og give dig en grov ide om dit kalorieindtag.

Det giver dig også et udgangspunkt at eksperimentere med, fordi hver krop er lidt anderledes, så du har et nummer at starte med og prøve og derefter selv finde ud af, hvad der fungerer bedst. Jeg er nødt til at tage en pause nu, se på det hele. Lad os se, om jeg kan få dette i fokus.

Undskyld, måtte stoppe, disse bjergudsigter var fantastiske. Så når du først har beregnet din TDEE, er det næste trin, jeg tager mig af, at jeg rammer mit protein 0,7-0,8 g pr. Pund magert kropsmasse.Det er meget mindre end noget andet fra andre mennesker, jeg kender, men ærligt talt har jeg ikke bemærket nogen dårlige effekter, og jeg synes det er lidt lettere at holde fast ved uden at bekymre mig om 200 gram protein at tage. Så det ville være min hovedanbefaling, 0,7-0,8g8 pr. Pund magert kropsmasse til dit protein.

Og med fedt og kulhydrater har du lidt plads, lidt fleksibilitet, efter du har gjort dit protein, afhængigt af hvad der fungerer for dig. Så for fedt anbefaler jeg normalt mindst 50 g til folk som et minimum. Du vil sikre dig, at dit fedt ikke falder for lavt, da dette virkelig kan påvirke din fordøjelse på en virkelig negativ måde og påvirke en masse hormoner i din krop tager mindst 50 g.

Jeg går normalt lidt over det, men jeg foretrækker lidt ekstra kulhydrater frem for lidt ekstra fedt, men jeg kender mange mennesker, der er det modsatte. Så det tredje makronæringsstof vil være kulhydrater. For mig personligt vil jeg altid passe på mit protein, så tager jeg mig af mit fedt, så holder jeg resten af ​​mine kalorier med kulhydrater til et minimum, men du har meget mere fleksibilitet med kulhydrater end med de andre makronæringsstoffer.Når jeg leger med forskellige mængder kalorier, kommer eller går det fra kulhydrater. Så hvis jeg er på diæt og har brug for at skære mine kalorier mere ned, vil jeg tage det meste af det fra kulhydrater, eller jeg vil tilføje det til kulhydraterne, når jeg tilføjer kalorier. Så dette er det virkelig.

Det er ikke så kompliceret, jeg synes det er lidt sværere at finde ud af din TDEE og meget vigtigere. Når det kommer til at tabe sig, betyder de samlede kalorier virkelig noget. Du ved, du har disse makronæringsstoffer for at sikre, at du opretholder eller opbygger muskler, og for at sikre, at dine hormoner frigøres ordentligt. Sørg for, at du har den kulhydratenergi til et formål, men vægttab kommer udelukkende fra mængden af ​​alt kalorier, du spiser.

Og hvis du nogensinde føler dig virkelig overvældet af at jagte makroer, når du lige er begyndt, skal du i det mindste fokusere på kalorierne; det bliver lidt lettere for dig, og det vil have den samme effekt på vægten. Hvis du har det godt, skal du begynde at jagte dine makroer, når du har det godt, det bliver det, virkelig let, bare ved, jeg får meget af spørgsmål om det, så jeg ville have denne separate artikel. Det sker sjældent, i dag er jeg fri, og for en gangs skyld kan jeg bære mit normale tøj i artiklen. Jeg har lyst til at komme ind i disse vaner, og bære virkelig ikke business afslappet døgnet rundt.

Efterlad en kommentar nedenfor, lad mig vide, hvad der sker med dig, hvornår er din næste fridag, og hvad ligger der foran dig? Og sørg for at du kan lide artiklen, hvis du gjorde det, hjælper det mig meget og sørg for at abonnere. Hvis du vil se mere, lægger jeg nye artikler ud to gange om ugen. Vi ses næste gang, jeg taler med jer alle senere.

Hvordan tæller du makroer til begyndere?

De vigtigste trin itæller makroersætter et kalorimål og makronæringsstofinterval for kulhydrater, protein og fedt, der fungerer bedst for dig. Derefter skal du logge dit madindtag og sigte mod at forblive inden for ditmakroerved at spise en diæt rig på friske råvarer, sunde fedtstoffer, komplekse kulhydrater og proteinkilder.14. okt 2018

Hvad er makroer? Hvis du er ny på rejsen og prøver at fordybe dig i den, kan dette være ret skræmmende. Du undersøger, ser artikler, der er så meget information at indtage og behandle, og så hører du folk snakke om makroer, som om det er et almindeligt ord. Makroer, SIG HVAD?! Så makroer er enkle, men vi kunne tale om dem for evigt.

Jeg vil gøre mit bedste for at nedbryde det ekstremt kort. Makroer er makronæringsstoffer. Makronæringsstoffer er næringsstoffer, der giver kalorier og energi.

Makro betyder stort, så makronæringsstoffer er næringsstoffer, der er nødvendige i store mængder. De tre makronæringsstoffer er kulhydrater, protein og fedt. Hvert makronæringsstof giver kalorier, men de giver forskellige mængder.

Kulhydrater giver 4 kalorier pr. Gram, protein giver 4 kalorier pr. Gram, og fedt giver 9 kalorier pr. Gram. Hvis du ser på en ernæringsetiket, og et produkt indeholder 10 gram kulhydrater, ved du, at ca. 40 af disse kalorier er fra kulhydrater, fordi 10x 4 = 40. Det fungerer ikke altid nøjagtigt, men det skal være tæt på.

Så du finder hurtigt ud af, at i madverdenen vil det være nyttigt at kanalisere din matematiklærer i mellemskolen. Lad os tackle den største kategori og min favoritkategori først, kulhydrater. Tommelfinger op, hvis du er fan af kulhydrater! Så kulhydrater bruges som brændstof og energi.

De findes hovedsageligt i frugt, grøntsager, stivelsesholdige fødevarer som grøntsager og kartofler, bønner, og disse er sunde eksempler på kulhydrater. Hvorfor får kulhydrater en dårlig rap? Ikke alle kulhydrater er skabt ens. Uden at gå for meget i detaljer er det vigtigt at forstå, at der er enkle og komplekse kulhydrater, og selv inden for disse kategorier er de ikke alle skabt ens.

Enkle kulhydrater består af kun et eller to sukkermolekyler. De er den hurtigste energikilde og lette at fordøje. Så bordsukker, honning, sirup, slik og frugt.

Det bliver forvirrende. Vi ønsker ikke at gøre de fleste af de enkle kulhydrater til en stor del af vores kost, men frugt er, og vi bør ikke frygte sukkeret i frugt. Komplekse kulhydrater består af et antal sukkermolekyler, og det tager mere tid at fordøje på grund af fiberen og giver også vitaminer og mineraler.

Du kender grøntsager, fuldkorn, havre, stivelsesholdige grøntsager som kartofler, majs, sagde jeg allerede bønner? Linser. Så hvad du kan fortælle fra denne makro er, at der findes forskellige typer kulhydrater, og vi har brug for dem begge. Vi vil sikre os, at vi får det meste af maden til brændstofstyper fra kort, og at kulhydraterne har sukker og fiber i sig, hvorfor de er indrykket nedenfor, se kortene på en ernæringsetiket.

Mange mennesker er ikke klar over, at sukker og fiber er kulhydrater. Nu har du også brug for store mængder fiber for at fungere korrekt, og husk, makro betyder stort.

Meget godt. Så folk tror ofte, at fiber er et makronæringsstof, men fiber er noget, som din krop faktisk ikke kan nedbryde og bruge til energi, så det kvalificerer sig ikke teknisk som et makronæringsstof. På protein.

Protein er en del af en afbalanceret diæt. Det hjælper med vækst, immunfunktioner, vedligeholdelse af muskelmasse. Det findes i kød, fjerkræ, fisk, ost, mælk.

Mindre mængder i frugt og grøntsager. Når vi spiser disse fødevarer, nedbryder vores kroppe proteinet i dem til aminosyrer, som i det væsentlige er byggestenene i proteiner. Nogle af disse aminosyrer er essentielle, hvilket betyder, at vi har brug for dem gennem vores kost, og andre er ikke essentielle, hvilket betyder, at vores kroppe kan fremstille dem alene.

Protein fra animalske kilder indeholder alle de essentielle aminosyrer, og de fleste vegetabilske proteinkilder gør det ikke. Mest ikke alle. Det betyder ikke, at du har brug for animalske produkter for at få alle de essentielle aminosyrer, men der er en lettere måde at gøre det på.

Dette er ikke en artikel, der fortæller dig at spise eller ikke spise kød. Jeg giver dig bare fakta, og lad os gå videre til fedtet. Så fedt får også en dårlig rap, men vi har brug for det.

Når alt kommer til alt er det et makronæringsstof af en grund. Vi har brug for fedt til vækst, udvikling, energi. Det er faktisk den mest koncentrerede kilde til energi, vitaminer og mineraler.

Det er også her, vi får mange af vores mikronæringsstoffer. Det er også godt til polstring af organer, vedligeholdelse af cellemembraner, bla bla bla. Fedt findes i kød, fjerkræ, nødder, mælk, olier, fisk, korn.

Igen er der få forskellige sammenbrud. Vi har mættede, umættede og transfedtstoffer. Nu er transfedtstoffer dem, som vi næsten helt vil undgå.

Nogle animalske produkter indeholder naturligt forekommende transfedtstoffer, men de fleste transfedtstoffer er lavet af hydrogenerede olier, gennemblødte produkter, snacks, stegte fødevarer, dej, margariner - disse indeholder ofte alle transfedtstoffer, og hvis etiketten siger transfedt, behøver du virkelig ikke ønsker at have det en del Din normale diæt. Mættede fedtstoffer findes også i animalske produkter, og vi vil begrænse vores indtag, men de er ikke nær så dårlige som transfedtstoffer. Både trans- og mættede fedtstoffer er de fedtstoffer, vi altid har hørt om, der fører til hjertesygdomme og kan hæve kolesterol, hvis vi spiser for meget.

Umættede fedtstoffer er det, vi altid hører om som sunde fedtstoffer. De findes i olivenolie, avocado, nødder og frø, og disse har vist sig at reducere risikoen for hjertesygdomme, men vi skal stadig være opmærksomme på vores samlede forbrug. Hvilket fører mig til den mest frygtede del, som jeg hader at tale om.

Hvor meget af hver makro har vi brug for? Det kan jeg ikke fortælle dig. Jeg kan dele det foreslåede beløb, som er meget kontroversielt, men at dele alt andet ville bare være min mening, som ikke er på spil her, og forskellige livsstiler og diæter tilskynder til forskellige forhold. Du skal virkelig finde den der fungerer for dig.

racercykel løb

En grundlæggende retningslinje og udgangspunkt ville være disse anbefalede niveauer. Jeg vil have dig til at huske de tal, vi talte om i starten. Så 4 kalorier pr. Gram kulhydrater og protein 9 kalorier pr. Gram fedt.

Så det betyder, at fedt er næsten dobbelt så mange kalorier pr. Gram, hvorfor vi spiser mindre af det, især når vi spiser større mængder andre makronæringsstoffer, da vores kalorieindtag i slutningen af ​​dagen betyder noget. Som menneske har du kun brug for en vis mængde energi i kalorier, og dette antal kan variere meget afhængigt af din historie, fitness, livsstil, stofskifte og genetiske sammensætning, men det betyder stadig. Jeg er ikke her for at argumentere med dig om, hvilken livsstil der er bedst, #redefinehealth, når du siger, 'Nå, folk, der spiser keto, spiser store mængder fedt', det er helt sandt, men de spiser også minimale kulhydrater.

Så de får deres kalorier fra fedt og protein i stedet for kulhydrater. Alle disse forskellige livsstiler kan fungere for forskellige mennesker, men enhver, der har fået det, har en slags balance med deres makronæringsstoffer, der giver dem mulighed for at forbruge en vis mængde kalorier. Så der er ikke sådan noget som en diæt med højt proteinindhold, højt kulhydratindhold og højt fedtindhold, der fungerer, som jeg kender til.

Jeg vil også gerne vide, hvilket makronæringsstof der er din favorit at spise: kulhydrater, protein eller fedt? Håber du har lært om den grundlæggende opdeling af makroer. I så fald bedes du give denne artikel tommelfingre. Jeg vil ikke fortælle dig, hvor meget du skal spise, og jeg vil ikke have, at du bliver fortæret af at spise en bestemt mængde kalorier eller spore dine makroer, medmindre du selvfølgelig vil prøve det, men at forstå makroerne vil hjælpe dig med at blive bedre beslutninger, mens du lærer mere på din rejse.

Jeg ved, at jeg personligt har skiftet mening mange gange på min rejse, da jeg lærer mere og tester min krop for at se, hvad der fungerer for mig. Jeg har prøvet mere fedt, mindre fedt, mere kulhydrater, mere protein, det vil være anderledes for alle, og det er fint. Så jeg laver denne serie for at få budskabet videre, at vi alle sammen kan eksistere med vores forskellige livsstil.

Vi kan støtte hinanden i dette. AaAaAaa. Hav en dejlig dag og husk, det hele handler om Mind Over Munch.

Hvad er makroer, og hvordan tæller jeg dem?

Godt, 'makro”Er forkortelse for makronæringsstof. Hvad er et makronæringsstof?DeDe er de tre kategorier af næringsstoffer, du spiser mest og giver dig det meste af din energi: protein, kulhydrater og fedt. Så når du ertællerditmakroer, du ertællerde gram proteiner, kulhydrater eller fedt, du bruger.

Hvordan kan jeg tjekke mine makroer gratis?

De bedste apps til at hjælpe dig med at tælleMakroer
  1. 1 MyPlate. Melissa Matthews. Start med at besvare et par spørgsmål, og MyPlate tilbyder kalorirekommendationer, der hjælper dig med at opnåditvægtmål.
  2. 2 MyFitnessPal. MyFitnessPal.
  3. 3 MyMacros + MyMacros.
  4. 4 Mist det! Miste det!
  5. 5 Carb Manager. Carb Manager.
  6. 6 Lifesum. Lifesum.
23. jul. Feb 2020

Så du vil spore kalorier, ikke? Brug af en app er langt den nemmeste måde at gå, men der er så mange at vælge imellem. Der er flere af dem. Spørgsmålet er, hvordan vælger du, hvilken app du vil bruge.

I dagens artikel vil jeg diskutere de to mest anvendte apps, som jeg bruger i øjeblikket, og at jeg anbefaler mine klienter, at jeg tror, ​​du kan få mest muligt ud af. Du kender mig ikke. Mit navn er Dustin Williams, og for de bedste tip til ernæring, sundhed og fitness abonnerer du på min kanal, skal du trykke på den lille beskedklokke, så du får besked, hver gang jeg sender en ny artikel.

Og der er en hel del apps derude, og de fleste af dem skal lære dig det grundlæggende om, hvad du har brug for for at få gode resultater. Når det kommer til at spore dine kalorier, spore dine makronæringsstoffer, uanset hvad du sporer, skal det stort set give dig alt hvad du behøver, uanset hvilken app du bruger, nogle vil være bedre af forskellige årsager. Nogle ikke så gode.

Den første ting, jeg vil sige, er, at jeg ikke har forbindelse til nogen af ​​disse apps. Dette er bare de apps, jeg i øjeblikket kan lide baseret på min brug, baseret på mine anbefalinger til mine kunder og den feedback, jeg får. De to, som jeg kan lide, den ene er den øverste app, der er helt gratis, og den anden vil være en betalt app.

Og jeg vil diskutere forskellene mellem de to. Som tidligere nævnt skal de fleste sporingsapps have nogle af de grundlæggende funktioner. Du vil være sikker på, at den f.eks. Kan scanne din stregkode, så maden uploades automatisk.

Du vil sikre dig, at du kan kopiere din forrige dag. Så hvis du spiser meget af de samme mad igen og igen, kan du kopiere og ændre det, du spiste mandag til tirsdag. Hvis det er nødvendigt.

Det gør mange ting lettere. Du vil sikre dig, at den har en opskriftfunktion, så du kan indtaste opskrifter, som du bruger regelmæssigt. De fleste af disse grundlæggende ting skal være i næsten alle apps.

Selvfølgelig er de inkluderet i begge de apps, jeg skal tale om i dag, men du vil sørge for, at nogle af disse grundlæggende er på plads, især at denne stregkodescanner er den nemmeste for dig. gå igennem og sørg for, at den har et rimeligt antal muligheder. Uh, når du skriver noget ind, for eksempel når du går ud og spiser som nationale kæderestauranter eller fastfoodrestauranter, er noget lignende meget lettere at holde styr på.

Så start med min gratis top-app. Hvad jeg vil anbefale kaldes et kronometer. Denne app er udtrykkeligt en gratis app.

Nu er der en betalt version. Jeg anbefaler normalt ikke den betalte version til nogen af ​​mine kunder. Jeg har brugt det før.

Det har ikke rigtig alt, hvad du har brug for, medmindre du bare vil betale for det. Men den gratis version giver dig absolut alt hvad du behøver og inkluderer alle de grundlæggende ting, jeg nævnte. Her er hovedårsagen til, at jeg kan lide kronometre for hver enkelt person, jeg er stødt på.

Og jeg stillede ham dette spørgsmål: Fik du dine mikronæringsstoffer ned? Har du nogensinde registreret dine vitaminer og mineraler? Har du nogen idé om, hvor meget af hvert mineral du får? Og normalt er svaret nej, det har jeg aldrig gjort før. Jeg har aldrig været opmærksom på det. Jeg prøvede bare at tage et multivitamin, noget i den retning.

Okay. Og ingen dom her. Jeg har ikke sporet de fleste af mine mikronæringsstoffer i lang tid, men hovedårsagen til, at jeg kan lide kronometre, er, at det gør netop det for dig.

Og det er stadig inkluderet i den gratis version af denne app. Det gør det godt, for så kan du se tilbage og sige: Åh, jeg får altid ikke nok, uanset vitamin og mineral, får jeg ikke nok zink. Jeg får ikke nok.

D-vitamin Jeg får ikke nok magnesium, uanset hvad du får. Og du kan se på gennemsnittet over en uge, for hvis du ikke får nok vitaminer og mineraler på en dag, vil det normalt ikke forårsage problemer. Det skal nok gå.

Du får ikke nok C-vitamin uge efter uge, måned efter måned, og det bliver mere og mere problematisk. Og du kan se på disse gennemsnit og sige, åh, ja, sidste uge, sidste måned, jeg har ikke fået nok af det, så du kan finde ud af, om jeg måske har brug for at tilføje noget eller tilføje en mad, der indeholder en masse indeholder dette specifikke vitamin og mineral. Så rigtig dejligt.

Det er bare en ekstra ting at se på. Vi bør sandsynligvis være opmærksomme på dette i det mindste lidt for at sikre, at vi ikke skaber langsigtede fejl. Og det er hovedårsagen til, at jeg virkelig elsker og anbefaler denne app, at folk virkelig vænner sig til det, for når de er fortrolige med det grundlæggende i at registrere kalorier, makronæringsstoffer og alt at passe på, er de gode at gå overveje vitamin- og mineralindtag, samt en slags næste niveau for at passe på din diæt.

En negativ bivirkning ved at bruge kronometeret for mig er, når det indtaster dine kalorier for dig, og det giver dig et kalorieinterval. Jeg er ikke en stor fan af dem, der bruger dem. Jeg lavede faktisk en artikel, der viser, hvordan man beregner dit kalorieinterval.

Hvis du leder efter fedt tab, tilføjer jeg et link til denne artikel i beskrivelsen nedenfor. Tjek det ud. Hvis du har brug for hjælp til at skabe et godt kalorieinterval specifikt til fedtreduktion, vil jeg ikke anbefale at bruge denne app til dette formål.

Du vil komme med et kalorieinterval, øh, forskelligt fra at bruge denne app, det ville være den eneste ulempe, men Chronometer, den gratis app, som jeg anbefaler rigtig godt til at spore vitaminer og mineraler. Plus alle de grundlæggende ting, der nu går ind i den næste app, hedder min bedst betalte app, som jeg vil anbefale, Carbon Diet Coach. Det er en rigtig solid app.

Jeg brugte det alene i et par måneder. Jeg har anbefalet det til nogle af mine klienter. Det er en rigtig god app.

Du betaler, jeg vil gerne sige, at det var ni 99 om måneden. Citér mig ikke om det, men det skal være ret tæt. Det blev skabt af en mand ved navn Lane Norton og et par andre mennesker.

Og jeg fulgte sporet i mange år. Han udgiver en masse rigtig godt videnskabsbaseret indhold. Igen er jeg ikke forbundet til ham eller hans app.

Jeg kan bare godt lide denne app efter at have brugt den. Igen anbefale det til visse mennesker. Igen har det alle de grundlæggende funktioner, som jeg nævnte, at alle disse apps skulle have, men når du kommer ind i den betalte version af denne app, hvad du i det væsentlige får, er, at det er virkelig, virkelig godt, at det forfiner din kost baseret på anbefalinger om de fremskridt, du opnår.

Den måde, du indtaster din vægt på, bruger forskellige sporingsfaktorer, uanset om du gør noget eller ej. Så hvis dit mål er fedt tab, og du vejer dig hver dag, ville jeg se nøje på, hvad du vejer, og se om du gør fremskridt, og om du ikke gør nogen fremskridt. Vi begynder derefter automatisk at justere dine kaloriebehov baseret på at prøve at nå dit mål.

Det gør det meget smukt. Hjælper dig med at bryde plateauer. Det fortæller dig, hvornår du skal foretage ændringer, og hvornår ikke når du har lyst til at gøre de fremskridt, du skal gøre, hvilket er virkelig rart.

Jeg har ikke set andre apps, der gør dette. Det kunne være, men i så fald er jeg ikke klar over det. Jeg synes, det er en rigtig, virkelig sej funktion.

En af de andre funktioner, som jeg virkelig kan lide ved denne funktion, er at når det kommer til kalorisporing, forstår de fleste, at du ikke behøver at ramme din kaloritælling perfekt. Hver dag. Det handler snarere om, hvad du har gjort i gennemsnit i løbet af ugen.

Så den store ting ved det er, at dit kalorimål er 2000 kalorier, og jeg fylder bare tal. Men hvis dit mål er 2000 kalorier om dagen, og du går over den ene dag af en eller anden grund, faldt du måske af for dagen eller hvad som helst, og du endte med at spise 2200 kalorier. Hvad denne app derefter automatisk gør for dig, er at det tager det overskydende kalorieindhold for den dag og begynder at beregne det, så du spiser lidt mindre i løbet af de næste par dage, så dit ugentlige gennemsnit stadig er 2000 kalorier.

Og det gør dette automatisk for dig, hvilket er en rigtig god funktion for at være ærlig, for de fleste af os er alle mennesker. I sidste ende gik vi forbi, når vi ikke skulle, vi laver fejl, vi spiser ting, du kender, nogle gange mere, end vi skulle. Og det er fint.

Det er fordelen ved at udnytte dette. Det giver dig mulighed for stadig at ramme kalorieområdet, da alt automatisk justeres for dig. Så igen, det er en rigtig god app.

der laver fuji-cykler

Det er en betalt. Du får meget mere ud af det, hvis du er villig til at betale $ 10 pr. Måned for det. Uh, men jeg vil meget anbefale det.

Så kronometeret er bestemt den bedste gratis, og derefter er CO2-diætcoacheren den bedst betalte. Nå ved du, mine yndlingsapps, som jeg bruger og anbefaler til mine klienter til sporing af kalorier, men permanent vægttab er mere end bare registrering af kalorier. Yo-yo diæt regime guide til at hjælpe dig med at afslutte yo-yo diæt, helt gratis.

Jeg giver dig det. Alt du skal gøre er at gå til min hjemmeside, klikke på linket og downloade det igen. Helt gratis hjælper det med at påpege de top 10 trin, jeg anbefaler at stoppe jojo-dietten og udvikle en ernæringsmæssig livsstil.

Se på det. Forhåbentlig vil det være nyttigt for dig. Og hvis du kunne lide artiklen, ville jeg være meget glad for den.

Hvis du trykker på lignende-knappen og abonnerer på kanalen, del artiklen, men ellers ses vi i den næste artikel.

Hvad er det bedste makroforhold for fedt tab?

1. OptællingMakroertilVægt-Tab. Hvis du tællermakroertilvægttab, skal du sørge for at tællemakroerpå en sådan måde, at du også erskæringkalorier. Prøv denne række afmakroforhold for vægttab: 10-30% kulhydrater, 40-50% protein, 30-40%fed.9. jan 2017 nov.

Hvad skal mine daglige makroer være?

De acceptable makronæringsfordelingsområder (AMDR) er 45-65% af dinedagligekalorier fra kulhydrater, 20–35% fra fedt og 10–35% fra protein. For at tabe dig skal du finde et forhold, du kan holde fast ved, fokusere på sunde fødevarer og spise færre kalorier, end du forbrænder.2. sep 2018

Virker tællingsmakroer virkelig?

Sporing af hvad du spiser kan hjælpe dig med at tabe sig, men der er ingen beviser for, at sporingmakroerkan give dig en større vægttab fordel end andre kalorier-tællerdiætplaner. Med enhver spiseplan betyder madkvaliteten.9. juni. 2016 nov.

Hvad er de bedste makroer til vægttab?

Hvis du tællermakroer til vægttab, skal du sørge for at tællemakroerpå en sådan måde, at du også skærer kalorier. Prøv denne række afmakroforhold forvægttab: 10-30% kulhydrater, 40-50% protein, 30-40%fed.9. jan 2017 nov.

Hvordan opretter jeg en makro måltidsplan?

En grundlæggende strategi ville være at opdele deres samlede daglige mål inklusive kalorier, kulhydrater, fedt og protein med fire. Dette ville give dig selvmakromål for morgenmad, frokost ogaftensmad. Del derefter tallet med to for at få måletmakroertil dine to snacks.

Hvad skal min makrosplit være?

De acceptable makronæringsfordelingsområder (AMDR) er 45-65% af dine daglige kalorier fra kulhydrater, 20-35% fra fedt og 10–35% fra protein. For at tabe dig skal du finde enforholddu kan holde fast ved, fokusere på sunde fødevarer og spise færre kalorier, end du forbrænder.2. sep 2018

Hvordan tæller du dine makroer til vægttab?

1 Find ud af dine kaloriebehov. Igen afhænger dette af din alder, størrelse og aktivitetsniveau samt dine mål for vægttab. 2 Saml dine makroer. Når du har fået dit kalorieindhold, kan du bruge dit makroforhold til at bestemme nøjagtigt, hvor mange gram protein, fedt og kulhydrater du skal spise 3 Brug en app til at spore dine makroer.

Hvordan beregnes kalorierne i en makro?

Du kan beregne kalorierne for hver makro ved at gange hver med deres udpegede makronæringsstofkaloritælling. Disse kalorimængder tilsammen skal svare til mængden af ​​de samlede kalorier til maden - 90 kalorier pr. Portion! Trin 3. Vurder makroforhold (%)

Hvorfor er det vigtigt at tælle makroer dagligt?

Dette kan forhindre dig i at forbrænde så meget fedt. Optælling af makroer er processen med at spore, hvor mange gram af hvert makronæringsstof, du spiser om dagen. Og fordi protein, fedt og kulhydrater hver giver en bestemt mængde kalorier pr. Gram, sporer du også dit antal kalorier om dagen, du spiser.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykling af håndsmerter - hvordan man opnår

Kan cykling føre til karpaltunnel? Hvis du nogensinde har oplevet følelsesløshed eller smerter i håndled eller hænder på cyklen, kan karpaltunnelsyndrom være synderen. Mens karpaltunnelsyndrom ofte er forbundet med lange timer på en computer, og gentagne aktiviteter, er det også en almindelig irritation blandt cyklister.

Nyc cykelbutik - almindelige svar

Hvor kan jeg købe en cykel i NYC? De 10 bedste cykelbutikker i New York CityNYC Velo. 66 2nd Avenue, 590 West 45th Street. Cykelhabitat. 476 5th Avenue, 228 7th Avenue, 560 Vanderbilt Avenue.718 cykleri. 427 7th Avenue. Bogcykler. 110 West End Avenue. Cykler NYC. 1400 3rd Avenue.Kickstand Cykler. 316 East 49th Street. Kør Brooklyn. Trædecykelbutik.

Cykling af bløde pakker - Komplet vejledning

Er fanny packs gode til cykling? Disse modeller er det optimale valg for racere og ryttere, der gemmer det meste af deres trail essentials direkte på deres cykel. Selv en lille hoftepakke giver plads nok til alle de nødvendige værktøjer til at løse de mest almindelige problemer.

Kvindecykler - omfattende reference

Hvad er den bedste cykel til en kvinde? De bedste cykler til kvinder at tage på ethvert eventyrCool cruise: Electra Cruiser 1 Step-Thru.Allround Good Time: Cannondale Quick 3 Remixte.Sleek E-Bike: VanMoof X3.Road and Rough Rider: Trek Checkpoint ALR 4.Fly- n-fold: Tern Eclipse P20. bjergmester: specialiseret stubjumperlegering. 7. maj 2021

Cykelkulhydrater - typiske svar og spørgsmål

Hvordan cykler du carb? Du kan variere din carb-cykelplan afhængigt af din træningsplan. For eksempel er en plan en 5-dages metode. Du spiser en lav mængde kulhydrater i tre dage (i gennemsnit ca. 100-125 gram hver dag). Derefter følger du op med to dage med at spise en højere mængde kulhydrater (175-275 gram) på fysisk aktive dage. г.

Bike pokemon go - omfattende reference

Kan du cykle for at klække et æg? Kort sagt, at cykle kan være en helt frugtbar måde at klække dine æg på og samle XP op, mens du stadig holder fast i appens etos om at få undervisere til at udforske verden omkring dem. Husk bare at være ekstra forberedt og udvis forsigtighed.29 июл. 2016 г.