Vigtigste > De Bedste Svar > Hvordan døde Paul Sherwen - søg efter løsninger

Hvordan døde Paul Sherwen - søg efter løsninger

Hvordan døde Sherwin?

hjertefejl

Hej fyre. Jeg er sikker på at I alle husker Lil Tay. Jeg er sikker på at I alle husker Lil Tay.

I gør alle ikke noget som Lil Tay. Det er derfor, I alle hader forbandede hadere. Det lort kostede mig 200.000.

rengøring af kamelpakker

Jeg er kun ni år gammel. Din yndlings rapper gør det ikke engang som Lil Tay gør. Så i dag ville jeg bare lave denne artikel, fordi sandheden endelig kommer frem.Lil Tay er ikke den, du tror, ​​hun er. Hun prøver at være århundredets yngste flexer herude. Du ved allerede hvad det er.

Lil Tay er århundredets yngste flexer. Det er ikke. Hun bukker lort til andre mennesker og blev for nylig udsat for det.

Vente. Venter. Vente.Dette er ikke hendes penge? Er det ikke hendes bil? Er det ikke hendes hus? Lil Tay, jeg føler mig lidt snydt. Jeg har ikke kørekort, men jeg kører 400 stativer i denne bil, tæve jeg har ikke engang en bil. Jeg har ikke kørekort, men jeg kører rundt med det.

Jeg købte denne tæve. De siger, at jeg lejer mine biler. Tæve, forbandede det.

Jeg lejer ikke min bil. Hvis jeg lejer mine biler, tror du, jeg ville? Tøs. Hvorfor ville du gøre dette med din bil? Få dine penge ud, før du begynder at hade mig, tæve Tay bliver rig og fid'na bliver rigere, bro.Damn it, broder, hold op! Først og fremmest, hvem i helvede vil lade en ni-årig køre sin Rolls-Royce og sparke ham sådan? Jeg ville ikke engang gøre det mod min egen bil. Se på denne hund. Nogen tager denne hund til en dyrlæge.

Der er noget galt med hans ører, mand. Han har solbriller på, sidder som et haglgevær, hvad sker der her? Den buler i min bil kostede mere end din bil. Det er sandsynligvis sandt.

Det er en bil på $ 400.000. Det kostede mere end mit hus tøs. Du gør ikke noget som Lil Tay.

Derfor hader hatte ***** Lil Dags artikler er fantastiske. Denne bil kostede mig 130.000.

De fleste af dem handler om biler og kontanter. Ser du, du spekulerer på, hvor hun har alle disse ting fra? Hvem er bag kameraet? Så det passer ikke. Indlæg fra den ni-årige, der stræber efter det, som er den næste YouTube- og Instagram-sensation, fangede for nylig sin mor.

Jeg beder, at der kommer et stærkt vindstød, og hvordan pengene vil flyve. Hvordan skal nogen omgå alle de penge og ikke berøve deres røv? Det er en ni år gammel. Jeg er ret sikker på, at nogen kan tage en ni år gammel.

Så her er plottet. Så Lil Tay fyrede netop sin mor. Hendes mor er den bag det hele.

Al den fleksibilitet i artikler, hendes mor tog hende ind. Du husker denne artikel, da hun ransagede sin lejlighed. Det er Lil Tay, lad mig fortælle dig noget.

Denne lort koster mere end din husleje. Mit toilet koster mere end din husleje. Alt i mit badeværelse koster mere end din husleje.

Og se, dette er mit skab. Alt her er designer, Gucci, Louis, Versace. Så Lil Tays mor er faktisk ejendomsmægler i Vancouver.

Hun har adgang til alle disse smukke røvhuse. Og så havde hun en idé som, Hey Lil Tay, vil du være rig og berømt som en dårlig baby? Hvorfor er du ikke bare et lille stykke lort for mig? Jeg tager det op. Du lægger det på Snapchat, Instagram, hvad som helst, og så optager du disse Instagram-artikler i de huse, din mor udbydes til salg, kan du ikke se noget problem med det? Forestil dig, hvis jeg hyrede hendes mor til at sælge mit hus, og mit hus var tomt.

Og vi fik dette lille røvbarn til at lave artikler i det, hvor hendes mor optager hende. Som her har du hendes mor lige bag sig i artiklen. Hun er som, okay, h en, der er et spejl, du kan registrere dig selv herinde, jeg prøver at sprede positivitet, så tag dine penge op, før du hader, okay, jeg har mine penge op, tjek min PayPal, tjek min bank , tjek mit sociale blad, så jeg kan hader, ikke? Så dette er hendes mor.

Hun kigger ud. Ligesom okay, Lil Tay. Jeg vil lade dig spille offentligt hurtigt.

Jeg er, jeg skal være forsigtig, okay. Lil Tay er bare din helt nye Ferrari. Damn it, ikke pop dette så forbandet hårdt.

Uhøflig. Du har ikke set denne bil i dit liv. Jeg har en kæde på $ 350.000.

Du har aldrig set dette i dit liv. Jeg er rigere end alle jer røvhatere. I er alle knuste og jaloux.

Alle rappere herude, jeg er ikke engang begyndt at rappe, men jeg er rigere end du tæve. Jeg kan godt lide, hvordan hunden bare kulder. Plot twist, 'rari tilhører hunden.

Han køler bare, han kan lide: Okay, jeg lader dig køre rundt, hvis du kører mig rundt. Tag mig til en snack Det viser sig, at Lil Tays mor stod bag det hele. Nogen sendte faktisk Lil Day's forretnings-e-mail og bad om et opkald med sin manager.

Du gav hende ledernummeret og googlede derefter nummeret, en ejendomsmægler i Vancouver, det er det samme telefonnummer, og hvis du går til en ejendomsmæglers profil, kan du se de huse, der er til salg, ved du hvad? Det er Lil Tays hus. Dette er mit køkken. Det er større end hele din stue.

Og jeg har fire andre huse. Hun har fire andre huse. Nej, hendes mor har fire andre huse at sælge.

Denne lort koster mere end din husleje. Mit toilet kostede mere end din husleje. Mit badeværelse kostede mere end din husleje.

Og se, dette er mit skab. Og alt her er designer Gucci, Louis, Versace. Det er sjovt, fordi det ikke er dit.

Ikke kun koster det mere end min husleje, det skal koste mere end din husleje. Det er ikke engang dit hus. Er det endda bevægeligt, når det ikke engang er din lort? Det bøjer bogstaveligt talt andres huse, andres biler, andres lort.

Det bliver dog bedre. Hendes mors manager afslører hende. Den, hun lavede, var på badeværelset.

Dette er et af vores kollegas huse på markedet. Så denne fyr er hendes mors chef, og han så artiklen og kaldte på hende. Hun gjorde tilsyneladende et åbent hus.

David Yang var Angela Chan's chef. Hans røde Mercedes SL 500 tjente også som en rekvisit i en af ​​de verdslige stillinger, der tog bilen fra sin mors chef. Spurgte du endda denne fyrs tilladelse? Hvad helvede? I det virkelige liv var hun Instagram-turner.

Jeg kan hurtigt få mig selv Låne din bil til et foto? Hendes mor kulder bag kameraet som, yas, yas. At jeg ikke kunne klare det, men se, jeg er bekræftet nu. Sociale medieeksperter siger, at problemet er, når forældre gør det med deres børn, opfordrer dig til at handle sådan på sociale medier, det lønner sig, forbandet det, forestil dig, at dine forældre gør, at du gør dette lort.

Ligesom Lil Tay er hun sandsynligvis en dejlig lille pige før det hele. Og så skabte hendes mor denne dæmon. Og Views Can Be Trans Lil Tay kan betragtes som en børneskuespillerinde, der kun får et manuskript, men denne online karakter kan være svært at miste, når hun er ældre.

Du fortæller mig, at hun fylder 30 og stadig er involveret i folk i det, og at den hårde del her bliver, når der sker noget negativt, ser du mange af disse YouTubere forsøge at få de personaer, de har online fra deres faktiske person, til at adskille sig, og det bliver meget vanskeligt at gøre. Ligesom Lil Tay i det virkelige liv er hun en helt anden person. Gør du en artikel Ja.

Hun er som et normalt barn. Åh, det revner. Du river penge.

Penge, penge, dinero rev virkelig op en regning på $ 20? Hvorfor skulle du rive penge op? Du skal begynde at spare, så du en dag kan købe dit eget hus og stoppe med at lave artikler om andres. Ingen af ​​dem har denne opfattelse. Og jeg ville holde din mors ring. Konsekvenserne for Lil Tays mor er meget mere øjeblikkelige.

Med teksten på væggen sagde hun op jobbet, og hun sagde, at jeg holder op med fast ejendom. Så hendes mor blev arresteret. Kan du lide hvad fanden laver du? Hun kan godt lide, åh lort, ved du hvad, jeg holder op.

Jeg stopper. Bye jeg er ked af at du aldrig vil se mig igen. Jeg ved ikke, om hun stoppede af forlegenhed. Lort de fik mig.

Håber Lil Tay kan støtte hende og hendes mor nu for penge. Denne artikel blev udgivet for bare en dag siden. Det ser ud til, at Lil Tays mor foretager en karriereændring hos sin fuldtidschef, så det var hele tiden hendes mor, hendes mor, så hun afbrød sit mæglerjob, fordi hun blev fanget.

Mand, jeg stoppede af skam. Som om de faktisk lavede disse artikler i folks hjem. I deres chefs bil.

Din stakkels mor indhentede sandsynligvis hele sin lønseddel, så Lil Tay kunne spille den i en artikel. Jeg har penge på min linje. Boo, jeg forstår ikke, hvorfor folk siger, at vores penge er falske.

Som du kan se, er det ikke falsk. Forstår du hvad jeg siger? Men ay, søster, fortæl dem, hvad der foregår. Ja, det er måske ikke falsk, men det er som helvede og derefter som et hundrede på hver side.

I har ikke rørt så mange penge i dit liv, fordi du brækkede røvhælen. Mmm. Måske har jeg aldrig rørt så mange penge i mit liv, fordi jeg bruger et betalingskort.

Jeg kan ikke lide at håndtere penge. Lil Tay, ved du hvor halvdelen af ​​dette er fra, ikke? Seriøst, hvem i helvede vil bære så mange kontanter rundt? Du beder om at blive frarøvet mine penge. Og hvis hun ikke havde folk omkring sig hele tiden, er jeg ret sikker på, at mange mennesker ville ramme en niåring og tage hende penge.

Lad mig fortælle jer noget tæve, jeg er først ni år gammel, men rigere end din bedstemor. Min bedstemor er død. Så ja, du gjorde det rigtigt.

Du er rigere end min bedstemor. Mand, se på denne opfattelse, det hele er hjemmelavet, tæve. Gudskelov, jeg er kun ni år gammel, men jeg købte et palæ på 8 millioner dollar.

Folk, jeg vidste ikke, du var ni år gammel og købte et palæ på 8 millioner dollar. Ligesom da jeg var ni? År gammel? Jeg var i skole, og så kommer jeg hjem og ser på Yu-Gi-Oh! og spil Yu-Gi-Oh! Og hun køber otte millioner dollar palæer herude. Jeg spekulerer på, om nogen kunne.

Gå bare ind i et sådan palæ og sig, ja mand, se på det lort. Jeg har lige købt dette palæ på ti millioner dollars. Helvede ja! Ved du hvad der er sjovt? Mæglere tager dig ikke engang ind i dyre huse, medmindre du får forhåndsgodkendt et lån til at se huset.

Men hun har sin mor. Hendes mor er ejendomsmægler, så hun er tilsluttet. Så ja, det er det Årsag.

Lil Tay, hun blev fanget. For at være ærlig synes jeg det hele er sjovt. Jeg synes det hele ved hende og hendes mor er sjovt.

Det hele er beregnet til underholdning. Jeg kender ikke folk, hun er bare herude og prøver at sprede positivitet. Jeg prøver at sprede positivitet.

Du brækkede røvhælene. Men ja, kommenter nedenfor. Fortæl mig hvad du synes Hvis du mener, at Lil Tay fik det, hun fortjente, skal du sørge for at trykke på Like-knappen i ansigtet.

Jeg elsker dig så meget. Tak fordi du kiggede med.

Farvel fyre

Er Paul Sherwen død?

Det kommer til at krydse mig. Men tiden er en stor healer, vil vi se. Liggett sagde, at Sherwen havde været tilbage på cyklen og endda sat i regelmæssige rides på Zwift. Sherwen menes at havedødeifølge hjertesvigt, ifølge hans familie efter undersøgelsen efter slagtning.

(intens trommeslag) - Vinteren er en tid, hvor vi skal nyde vores ridning og ikke dvale, og med det mener jeg, medmindre vejret virkelig er apokalyptisk, så er der ingen grund til, at du alligevel ikke skal ud og kan ride. Men om vinteren er gaderne mere snavsede, vådere, saltere og mørkere end resten af ​​året, og alt dette kombineres til en perfekt cocktail af cykeldød. Det tager sig af dig.

Her er fem ting, du skal gøre. (Joy Music) Det er en frygtelig kendsgerning, men det er bestemt tilfældet, at flade dæk er mere almindelige om vinteren. Der er en række grunde til dette.

Huller er tilsyneladende. mere almindelig og større om vinteren, og dette kan skyldes en proces, der kaldes fryse-tø. Men selv huller kan ofte skjules ved at fylde dem med vand og køre i dårlige lysforhold; og om vinteren er der mere snavs på vejen, ofte fordi det øgede regnvand gør et fremragende stykke arbejde med at vaske flint og torner over hele vejen.

Så jeg vil foreslå, at du opgraderer til et specielt vinterdæk, noget som denne Continental 4-sæson ,. Det har en ekstra punkteringsbeskyttelse, der hjælper dig med at undgå dækskader, når du virkelig, virkelig ikke vil have en på et koldt vinterdrev. Men også en hårdere gummiblanding om vinteren, og jeg kan også godt lide at tage et noget bredere, 28 millimeter bredt dæk, som det var, da dette giver lidt mere korn på generelt glatte veje.

Vinterdæk har nu en lille ulempe med hensyn til rullemodstand og er generelt lidt langsommere end sommerdæk. Men jeg synes ikke, det er en dårlig ting, for når du skifter tilbage til sommerdæk, har du det som om du er ude af dvale. De er mærkbart hurtigere, og det føles godt.

Noget som dig vil måske også overveje at køre et specielt sæt vinterhjul, så du ikke smider dine bedste søndagsdæk. Men mere om det om et øjeblik. (glad musik) Brug lys og blive set.

Nu, selvom du ikke kører i mørket, kan vintermånederne ofte være meget dystre, så jeg kan altid lide at køre med baglygte bag på min cykel. Men et frontlys anbefales også stærkt. Hvis jeg kører i et ikke-byområde, og det sandsynligvis er mørkt, ville min tilgang være at have flere mindre blinkende lys foran og bagpå, der gør det muligt for andre trafikanter at se mig, og derefter nogle større enheder til at tænde og belyse min vej grunden til at have flere lys er, at hvis du er glemsom og ikke oplader nogen af ​​dem, eller hvis man bare går ned, kan du altid have en sikkerhedskopi og være synlig for andre. (optimistisk musik) Dernæst skal vi tale om smøremasse, hvad med tør smøremiddel godt, medmindre du bor et rigtig solrigt sted om vinteren, i hvilket tilfælde du sandsynligvis er. Hvis du ikke engang ser denne artikel, kan du glemme det om det.

Det, du ønsker, er vådt smøremiddel, og grunden til det er, at tørt smøremiddel skylles meget hurtigt af, når det regner. Hvis du bruger et tørt smøremiddel og vasker det af, kan det gøre en dejlig cykeltur til, ja, meget elendig, hvor dit drev lyder som en rusten pose nøgler. Vådt smøremiddel kan gøre din cykel lidt snavset, og den tiltrækker snavs lidt mere end tørt smøremiddel, men bundlinjen her er, at den forbliver fastgjort til kæden, selv når det regner.

Husk dog, at dit drivsystem bliver snavset om vinteren, så du bør affedt det så ofte som muligt. Hvis du lader det snavsede smøremiddel bygge sig op, bliver det til en slibepasta, der virkelig kan slidte dine komponenter. Hvis du holder fast med smøremiddel et øjeblik, men i halvfast tilstand, taler vi om fedt.

Nu kan jeg godt dække forseglede lejer med det tykkeste fedt, der passer til denne applikation, og min præference er marinefedt, dette fedt gør et godt stykke arbejde med at gøre lang tid på plads, fordi det er så tykt og tyktflydende. Det er også salt- og korrosionsbestandigt. Men husk, at hvis du f.eks. Anvender det på et konisk leje, vil det ikke dreje så frit, fordi det er så tykt.

Nå, dette fedt gør et godt stykke arbejde, men hvis du ikke får det, så skal du genanvende, godt, frisk påføring af en multifunktionsfedt (musik) bremser og fælge, nu kan vi skivebremsebrugere grine her, (humrer), men hvis du har brug af fælgbremser, kan den øgede mængde snavs og vand på vejen forårsage alvorlige skader på dine fælge, når de slides ud. ned, når du bremser. Alligevel skal du virkelig passe på hende.

For det første anbefaler vi, at du undgår at bruge dine bedste balance-cykler om vinteren. Men vi anbefaler også, at du rengør dine fælge ofte med lidt sæbevand og også renser indersiden af ​​dine bremseklodser, så intet snavs sidder fast i dem og ridser fælgen. Hvis du bruger skivebremser, skal du, skønt disse under dårlige forhold, er bedre Presterer godt og kan kræve mindre vedligeholdelse, men stadig tørre dine diske af med en skivebremserenser og rengøre dine elektroder, da dette også forlænger deres levetid. Jeg anbefaler at du rengør dine fælge og indersiden af ​​dine bremseklodser så ofte som muligt, da dette forlænger levetiden på dine forlængede fælge.

Vær dog også forsigtig med, hvor hurtigt dine fortove slides, da de kan slides forfærdeligt om vinteren, vejene er beskidte. Overvej også at skifte til et vådt vejr sæt bremseklodser, da disse faktisk gør en forskel. Og bremsning under våde forhold er meget mindre end bremsning under tørre forhold. (Glad musik) Endelig har vi forklæder, hvis du er amerikaner.

Nu slutter vi med et kontroversielt emne her, fordi ikke alle kan lide brugen af ​​fendere. Nogle mennesker synes, de ligner bukser, tåber. Skærme hjælper med at holde dig tør og sund og hjælper med at holde din cykel, hvor du kører bedre og længere.

Men hvordan? Nå er hovedfunktionen at holde al vejspray i fenderen, og dette forhindrer det i at komme på din cykel og også i områder, hvor der er fedt, hvor vand kommer ind? Dette vil fremskynde udvaskningen af ​​fedt, hvilket betyder, at lejerne tørrer ud og ruster, og du bliver nødt til at udskifte dem hurtigere end normalt. Skærme hjælper også med at holde dig og din cykelrenser ren ved at fange en masse snavs. Dette holder dine fødder renere og tørre, men også dit nedrør og især din røv.

Hvilken slags fendere skal du vælge nu? Nå, det afhænger af din cykel. Nogle cykler har specielle specielle øjer, som faste fendere passer ind i, men hvis du ikke har disse på din cykel, skal du ikke bekymre dig, for der er nu mange muligheder for cykler, der ikke har pladsen tilbage, og du stadig kan få en fik god dækning. Men du kan også vælge noget som en simpleAss Saver, som ikke giver meget beskyttelse, men holder din bum lidt tør.

Hvis du går ned ad fenderruten, vil jeg foreslå at få så meget beskyttelse som muligt, dette afhænger af din specifikke ramme, da du muligvis har nogle udgivelsesproblemer, men det er det værd, fordi det holder dig og din cykel tørre og renere og hjælper også med at holde dine dele slidte så hurtigt som de ville gjort uden dem. Håber du fandt denne artikel nyttig, og i så fald bedes du give den tommelfingre og dele med dine venner. Og for endnu en artikel anbefaler jeg stærkt at bruge en 15 minutters cykelrengøringsartikel, da dette er en glimrende måde at vise din stolthed og glæde i de barske vintermåneder.

Klik her.

Hvor bor Phil Liggett?

,/

Hvor boede Paul Sherwen?

Personlige liv.Liggett'shjemby er Bebington, Wirral, selvom han nuleveri Bayford, Hertfordshire.

hans afsætningsmulighed er lukket indtil snart tak, du er på youtube kompis åh jesushey alle uh chris froome her igen her oppe i solrige tenerifeum Jeg har aldrig været heroppe så tidligt på året og overraskelse overraskelse vejret er et hit i øjeblikket, og vi savnet, vi er virkelig op over 2000 meter, og i dag fik vi skyerne ind og dækkede os alle i tåge og lidt regn også, men øh godt at være heroppe, det føles generelt som mit andet hjem, når jeg normalt forbereder mig for det tour defrance tak til alle, der så min sidste artikel. Jeg forventede ikke rigtig, at det skulle få så meget trækkraft og opmærksomhed, som når holdet taler om skivebremser, vi arbejder bestemt på det, og forhåbentlig har vi et par flere opdateringer i de kommende måneder, jeg har en stor træningsblok over Inca Californien. Jeg havde aldrig udført så meget off-bike arbejde hele vinteren, men selvfølgelig for at løse nogle af de problemer, jeg hidtil havde haft efter ulykken for et par år siden, har jeg arbejdet på det nu, og jeg har lyst til at være meget bedre sted villig til at fokusere mere på cykelsiden af ​​tingene, hvilket er en af ​​hovedårsagerne til, at jeg er her op tenerife nu et par af os er heroppe omkring daryl mpum alex catterford og ben hermans andmyselfum sammen med et par support fyre, der hjælp os, det vil være en stor blok for os at samle et par store miles her.

Vi lavede et par gode ture heroppe, ikke rigtig meget at gøre andet end at cykle, vi laver en form for vægttræning fra cyklen om morgenen i løbet af dagen på cyklen uh tilbage spis et måltid spis en massage gå i seng gå i seng og skyl og gentag det er stort set livet for en professionel cyklist, det er ret kedeligt at være ærlig. Jeg har altid troet, at du har det fint heroppe bare for at tænke på at træne hårdt, det er hvad de siger, og så ved du, at jeg er kommet til steder som dette og tænkte, hvad laver de? Faktisk fik jeg det rigtigt, det er ikke så godt som det, men det var interessant at se et par andre uh-hold her overraskende at se dette så tidligt på året, men jeg mener, at dømme efter løbene, ser det ud til at alle er i temmelig tidlig form i disse dage, og disse tidlige sæsonløb er ikke, hvad de plejede at være, jeg mener normalt, at folk ville komme ind i racersæsonen tidligt og bruge den slags racing til de større løb, men nu gør de Folkens bund, Jeg mener, disse løb er lige på det højeste niveau, øh, så højt som jeg forestiller mig Tour de France, så vi ser løbene på et meget højere niveau hele sæsonen, og jeg synes det er et bevis på, at der er mange mennesker heroppe forbereder sig på disse løb så tidligt på sæsonen. Over i UAE føltes som et skød for et par uger siden, for systemet.

Jeg mener, det er dejligt at køre igen og sætte et nummer på ryggen, men um stag e en af ​​blokkene lige i sidevind, jeg mener, det var ligesom hvem okay okay tilbage til løbet, afgjort nogle forhøjede træstammer denne gang inabu dhabi efter at jeg blev låst på hotellet sidste år pcr test, før vi endda kom ind i landet, så vi kan lide det pænt og sikkert, da jeg først kom, kæmpede jeg virkelig med varmen. Jeg ved ikke, om det er fordi måske hvert år har jeg en tendens til at gå tilbage til Afrika om vinteren og generelt har et ret varmt klima der, men i år fandt jeg ud af, at den direkte rute fra Californien til De Forenede Arabiske Emirater kun var varmen for første gang er det underligt, fordi jeg som regel er en stor fan af varme, det skal bestemt være et fokus for mig i løbet af de næste par måneder bare at vænne mig til denne slags forhold, selvfølgelig før sommeren kommer igen. Det var godt at være der igen, være i godt selskab igen og være sammen med mine holdkammerater for første gang mine nye holdkammerater en god fornemmelse i gruppengode mennesker alle var alle virkelig positive motiverede alle var meget positivt motiverede, vilje til at arbejde og altid gøre noget for at støtte sagen i UAE forsøgte vi at koordinere sprints til anden greipel desværre har vi der ikke opnået nogen resultater, men fantastisk god holdånd og dejligt at alle deltog og stadig deltog lige lavet en stor 90-minutters indsats fra havets overflade til ca. 2200 meter over skyerne her ret flot, men selvfølgelig har jeg stadig meget at gøre, ligesom var det? Dude, det var ret knudret, var det ikke, åh, jeg havde et mørkt sted omkring timen, og så kom de sidste 20 minutter tilbage, men godt at se, at jeg ikke er alene om det, så med hele den skjulte situation dette år forbliver vi ikke på det hotel, vi er på. Normalt bliver jeg i denne træningslejr på Tenerife, vi bliver i en lille slags jeg tror du kalder det et bjerghus eller nogle bjergdragter her, hvor vi er lidt mere isoleret, lidt mere sikker, også i vores egen lille boble, men det medfører nogle få udfordringer.

Jeg mener, der er ingen reel elektricitet heroppe. Jeg tror, ​​alt spredes af solenergi, de er um bestemt, det er lidt køligere end hotellet, ikke så varmt og behageligt som et hotel normalt er, men det er bestemt et bedre miljø for teambuilding og karakteropbygning øh de ​​første par dage, vi var her, var der uh nej, ikke varmt vand, vi øh, og for at gå til den anden ekstreme, faktisk var det iskoldt i vandet? Så bruserne havde nogle ildelugtende fyre i huset, men øh, vi har ordnet det nu, og vi har en fantastisk pejs, der er tændt nu, i det mindste det er i det mindste langt varmere for mig, det bliver i Catalonien et par uger, så vi tilbringer de næste to uger her hjemme i et par dage og kører derefter til Catalonien og tester benene til turen. Jeg vil foretage en masse optimeringer. Jeg arbejder stadig hårdt fra bikeum og foretager bare justeringer, hvordan jeg går Jeg tror, ​​det er noget for mig, som jeg skal fortsætte med at gøre i løbet af min karriere, er styrken ved at arbejde på disse ubalancer, jeg skal fortsætte med at arbejde, jeg bliver nødt til at fortsætte med at optimere, når jeg fortsætter, og jeg tænker bestemt på cykling, at arbejde på cykler bliver mere og mere vigtigt for så mange mennesker, ikke kun for folk, der kommer tilbage fra skader, men også for at skade mennesker. At holde ngs fri og virkelig forblive øverst i dit spil er noget, jeg bliver nødt til at holde arbejder på, yderligere optimering og åbenbart forbliver i bac k af mit sind. Det største mål for dette år er at være klar til juli, klar til at Tour de France skal være og forhåbentlig være sammen med den gamle mig igen. Bare kom ud for en lille morgen spadseretur um Jeg elsker bare at være udenfor det er bare smukt det er bare fe Ellers føles det godt for sjælen, det føles rensende Jeg synes det er bare så fredeligt heroppe, um, så roligt og stadig bare lyden af ​​generatorer i baggrunden gør arbejdet, men det er faktisk ikke et dårligt sted at være alligevel

Hvad skete der med Paul Sherwen og Phil Liggett?

Personligt liv og død

Sherwenboede i Kampala, Uganda og havde interesser i en guldmine i Busitema. Han rejste regelmæssigt mellem Uganda og USA.SherwenogLiggettkommenterede derefter kun for NBC Sports.Sherwendøde af hjertesvigt den 2. december 2018 i sit hjem i Kampala i en alder af 62 år.

Hvem er kommentatorerne til Tour de France 2020?

Analytiker Bob Roll slutter sig til Liggett under opkaldet, og Steve Porino fungerer som reporter fra stedet på stedetFrankrig. Paul Burmeister vil være vært for daglig dækning af pre-race og post-race studio sammen med den tidligere professionelle cyklist og analytiker Christian Vande Velde og American GrandTurmester Chris Horner.22. 2021.

Hvad skete der med Tour de France-annoncøren Paul?

PaulSherwen, stemme fraTour de Francei 33 år, døde i en alder af 62 i december 2018, men den indsigt, berøring og sans for humor, han bragte til udsendelser, vil aldrig blive glemt.

Hvem er kommentatorerne for Tour de France 2020?

NBC Sports 'dækning afTour de France 2020har Phil Liggett, universelt kendt som cykelens stemme, der vil kalde play-by-play race action fra Sky Sports 'studios i Storbritannien. Analytikeren Bob Roll vil eksternt slutte sig til Liggett på opkaldet fra NBC Sports Groups International Broadcast Center i Stamford, Forbindelse08/24/2020

Hvad skete der Bob Roll?

Rulleer en tidligere professionel cyklist, der konkurrerer som en Tour de France-racer (han afsluttede begivenheden tre gange) og mountainbike-konkurrent gennem hele sin karriere.Rullefortsætter med at køre landevejs- og mountainbikecykler rekreativt. Han er hjemmehørende i Oakland, Californien og bor i øjeblikket i Durango, Colorado.

Er Tour de France 2020 stadig?

Efter præsidentens tale mandag aften, hvor store begivenheder blev forbudtFrankrigindtil midten af ​​juli som en del af kampen mod spredningen af ​​COVID-19, arrangørerne afTour de France, i aftale med Union Cycliste Internationale (UCI), har besluttet at udsætteTour de Francetil

Hvor gammel var Paul Sherwen, da han døde?

Sherwen døde af hjertesvigt den 2. december 2018 i sit hjem i Kampala, Uganda, i en alder af 62 år. Han efterlades af sin kone Katherine og deres to børn Margaux og Alexander.

Hvad var Sherwens dødsårsag?

Liggett sagde, at Sherwen havde været tilbage på cyklen og endda sat i regelmæssige rides på Zwift. Sherwen menes at være død af hjertesvigt, ifølge hans familie efter undersøgelsen efter slagtning.

Hvornår styrtede Paul Sherwen i Tour de France?

Den første dag i bjergene i Tour de France i 1985 styrtede Sherwen i den første kilometer, før løbet havde forladt Épinal. Da Bernard Hinault satte et hurtigt tempo, havde Sherwen ringe chance for at genvinde de andre ryttere.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

2020 uci verdensmesterskaber på vej - praktisk løsning

Hvem vandt UCI Men's Road Race 2020? Franskmanden Julian Alaphilippe

Cyclocross verdensmester - hvordan løser vi det?

Hvem vandt cyclocross mesterskabet? Mathieu van der Poel kom sig efter et andet omgangsnedbrud, inden han satte en masterklasse på cykelridning for at opnå en fjerde elite mænds cyclo-cross verdensmestertitel. Den 26-årige afsluttede en ren fejring af verdens titler til Holland fra UCI Cyclo-cross verdensmesterskabet i den belgiske kystby Oostende.

Runner's verdens digitale abonnement - hvordan man løser det

Hvor meget koster et Runner's World-abonnement? Et år siden lanceringen har Runner's World + -medlemskab haft 18.000 tilmeldinger med 13.500 nuværende aktive medlemmer, hvoraf 60% har tilmeldt sig det årlige abonnement, der koster $ 50 eller $ 30 for eksisterende trykte abonnenter. 10.03.2020

Uci verdensmesterskabsvej - mulige løsninger

Hvor kan jeg se UCI Road World Championships? USA Cycling annoncerede den 4. september 2020 de atleter, der vil repræsentere USA i Elite mænds og kvinders tidsforsøg og landevejsløb ved UCI Road World Championships 2020, der finder sted i Imola, Italien den 24. - 27. september 2020. Du kan se alle væddeløb live på den olympiske kanal.

Verdens hurtigste kvinde 2016 - almindelige svar

Hvem er den hurtigste kvinde i verden 2020? Shelly-Ann Fraser-Pryce bliver den hurtigste kvindelige sprinter i live, løber bedste 100 m siden Florence Griffith Joyner. Kun en kvinde i historien har kørt en hurtigere kvindes 100 meter end Shelly-Ann Fraser-Pryce gjorde lørdag: Florence Griffith Joyner. 2021.

Runner's verdenshalvmaratonplan - varige løsninger

Er 2 timer og 30 minutter en god halvmaraton-tid? Sæt dine mål At afslutte et halvmaraton på mindre end to timer er et fælles mål for erfarne halvmaratonløbere. Højst konkurrencedygtige løbere sigter mod hårdere mål, som en halvmaraton på 1 time og 30 minutter (6:51 minutter pr. Kilometer tempo eller hurtigere).