Vigtigste > De Bedste Svar > Sådan får du din anden vind - typiske svar og spørgsmål

Sådan får du din anden vind - typiske svar og spørgsmål

Hvor lang tid tager det at fange en anden vind?

Når dinanden vindsparker ind, hvilket tager cirka 10 til 15 minutter at ske, give ellertagefem minutter eller deromkring (generelt deter; nogle mennesker må muligvis ventemeget længere), det er fordi din kropharstoppede med at fokusere på at udvise overskydende kuldioxid og startedetageri mere ilt.08/28/2015

Hej forældre, har du nogensinde været i en situation, hvor du følte dig virkelig træt? Du er forælder. Så det gjorde du selvfølgelig, men måske før du havde børn, har du nogensinde følt dig så træt, og så kommer du bare over det, så har du det godt, og du har lyst til åh, åh virkelig, men jeg har det godt nu, jeg kunne gå på, måske var det tilbage i dagene før du havde børn, da du gik til fester, og du måske ramte en mur ved fanden kage, men så hopper du tilbage, og du har det godt, måske rejser, måske lang tid og du var nødt til stop et sted, og du er i lufthavnen, og du krøller dig ikke nogen steder. Jeg skal sove, men du skal igennem, og du skal igennem, og så finder du dig selv.

Jeg bliver ikke. OKAY. Nej, ligesom du ofte fortsætter lidt, mens du rejser.

Det har ofte lidt vanskeligheder. Jeg er sikker på, at du kan trække på en oplevelse fra en tid, hvor du følte sådan og havde denne følelse, og vi kalder det ofte en anden vind. Jeg er sikker på, at du har hørt denne sætning, og det er ikke bare en sammensat ting, en anden vind er ægte.

cykel kædesmør

Det er faktisk en videnskabelig ting. Det er noget, der sker, og når vi taler om søvn og spædbarn, tænder jeg hele tiden. Jeg ved om træthed, og det er fordi det er så vigtigt, at det dukker op i de fleste søvnudfordringssituationer.

Har du været i den situation? Så tænk på det tidspunkt, hvor du bare tænkte på det tidspunkt, du kan huske, da du følte, at du var træt, og så var du okay uden at sove imellem, hvad der skete i denne situation er, at du ikke kan sove. Jeg tager lufthavnseksemplet her. Du var virkelig træt.

Der var ingen steder at gemme sig inde i dig. Du ved, hvorfor det snart bliver du nødt til at fortsætte, du kom igennem, hvad du gjorde. Det var din krop var klar til at falde i søvn, du ved hvordan man falder i søvn. Du er voksen.

Vi ved, hvordan vi gør dette, men du kunne ikke se, at du tog det valg. Fortsæt, din hjerne ville være væk. Ah, okay, okay, ja, jeg skal ikke sove.

Der er skarpe lys, bevægelse er handling. Jeg står op. Du ved, at din hjerne opfanger alle disse meddelelser, der siger, at vi skal være vågen, du vil ikke bare ramme et dæk, medmindre du har et medicinsk problem, men din hjerne er væk.

Okay, vi skal være vågen. Det gør vi. Så det frigiver hormoner for at holde dig vågen.

Det er meget klogt. De siger kom mand. Vi bliver nødt til at fortsætte.

Så vi har brug for noget adrenalin og et af disse hormoner, kortisol, som ofte er stressrelateret, det er ikke kun et stresshormon, men det er ofte stressrelateret. Hvad det virkelig er, er adrenalin. Det er et boost, og når disse hormoner frigøres, vækker de kroppen op, så du har lyst til, faktisk har jeg det godt nu, og det er lidt som naturens kaffe, ikke sandt? Du har lyst hej du synes okay jeg er god.

Jeg kan fortsætte Um, og jo flere gange du er oppe og føler alt det adrenalin, opfanger din hjerne jo flere beskeder for at sige flere signaler, hold dig oppe, hold dig oppe. Så mere frigives, og du er så vågen, men du er på en eller anden måde vågen med hormonel adrenalin og ikke med faktisk genopfyldt udhvilet og sund energi, hvilket er anderledes, hvorfor det ikke varer evigt. Det er som at have en sukkeropløsning eller holde dig i gang et stykke tid ikke er et kortsigtet boost af energi, men på et tidspunkt er du nødt til at komme ned og træde ind.

Du får brug for lidt søvn, men jeg ville virkelig tage dette voksne eksempel som forældre, der derefter kan identificere og forstå og på en eller anden måde få en fornemmelse for, hvad der foregår i kroppen og i menneskekroppen, hvad der forårsager denne reaktion ? så begynder du måske at opdage det hos dine børn, og jeg troede, jeg grinede med det. Hvis jeg kunne se mine børn gå nu, ville min mand og jeg endda bruge tingene. Åh nej, lad os gå, vi bliver alle savede, fordi du ved, at vi går forbi det søvnige vindue som voksne, du ved, når du er træt, men børn kan være svære at læse, og vi kan ikke bare vente på, at de gaber eller se deres øjne, for det er normalt et tegn på, at de passerede vinduet.

Og faktisk skal vi allerede til dette sted med overarbejde hyperaktivitet, ved du, når du kommer rundt med den Juris albue-knæ-effekt. Få klokken ni om natten, min berøring fortsætter og fortsætter, det er som om de ikke gør det , hvad der skete er, at du savnede vinduet, så nu syntes de bare at fortsætte og fortsætte, men når du gør dem, ville de have fået sove tidligere, måske før de endda så trætte ud, garanterer, at de kunne have sovet bedre og sovet mere sundt og vil være en bedre sovekabine og ville sandsynligvis sove længere, det er altid den frygt, gulerodspiger lige havde tidligere, de vil være for tidligt om morgenen, he total total myte, og det er ikke baseret på, at du ved, at der ikke er nogen logisk grund, ingen Todd har intet program, hvor de går, jeg går i seng og jeg sover så mange timer, hvis det ikke er sådan, fungerer det ikke, og faktisk sover et overtræt barn sandsynligvis mindre skør. Korrekt, et udmattet barn vil sandsynligvis sove mindre nu og da vil et udmattet barn have en mega indhentningsaktion Ja, det y vil sove meget og intet. Åh wow Strålende. Disse vil være tilfældige, ikke dagligt, og naturligvis vågner vores barn normalt mere om natten.

Vågn op tidligt til dagen, sov kortere end deres hjernekammerater, og hold øje med dine børn Indse, at disse vinduer ved, hvornår det er tid til at sove. Selvom de ikke virker søvnige, mener jeg gosh, det kunne jeg sandsynligvis gøre, hvis jeg krøller mig sammen på et behageligt sted, lukker øjnene og bare tager et par pæne og forfriskende vejrtrækninger. Jeg kunne nok tage en lur nu og sov godt.

Så der er ingen reel grund til, at jeg skulle have brug for det, at jeg sandsynligvis kunne, vi behøver ikke altid være nøgne, før vi kan sove, og dit barn er sandsynligvis klar til at sove, før du tænker, så lad det ikke gå og savner vinduet, lad dem ikke komme i anden vind, noget der gør det sværere for den stakkels ting at falde i søvn. Hvis du lader dem gå i en anden vind og derefter går i seng nu, vil de være sådan her tung. Jeg ved, at jeg bekæmper alle disse kemikalier. Jeg prøver nu, faktisk siger de det selvfølgelig ikke, så jeg antager, men det er hvad der foregår.

Det er som om alle disse kemikalier er væk væk nu og da. Du vil måske have mig til at falde i søvn nu. Ja, det gør vi alle sammen.

Vi savner alle nogle gange dette tidsvindue, men vi er opmærksomme på det, bare at vide om det, og hvis du ikke vidste om det, forhåbentlig nu, og denne viden tjener dig godt, så lad ikke dine børn blive trætte, kun dig selv blive træt af den søvn, du har brug for, og gå ikke ind i en anden vind, når du ved, at du kan hvile godt

Hvad er en 2. vind i løbet?

Begrebet 'Anden vind'bruges til at beskrive fænomenerne ved magisk at vinde betydelig energi og styrke under afstandenkørerpå et tidspunkt, hvor løberen føler sig forpustet, eller at han eller hun ser ud til at nå en træt tilstand og følelsen af ​​ikke at være i stand til at fortsætte.

(Bailey) Her går det op, op, op i luften, klar til at tage afsted! (Bailey) Boggs, min drage flyver ikke. (Boggs) Ingen vind. En drage har brug for vind for at flyve. (Bailey) vind! Vi har brug for vind.

Hvor finder vi vind? Hvor kommer vinden alligevel fra? (Boggs) Hvem beder vi om hjælp, når vi har spørgsmål? (Bailey) Maggie forstørrelsesglas! (Maggie) Jeg er Maggie. Jeg er Maggie. Jeg hjælper med at gøre tingene klare.

Se bare gennem mit spejl, så vises svarene. Jeg er Maggie, Maggie, kom og lad os udforske ♫♫ og vi vil opdage mange ting, som du aldrig vidste før. Jeg er Maggie ♫ (Maggie) Vind findes næsten alle steder på jorden. Vil du vide mere om vind? Så kan vi have et lille eventyr sammen. (Bailey) Vil du også lære noget om vind? Du ville? Også mig! Yippy Skippy! Lad os gå! (Boggs) Glem ikke din dagbog. (Bailey) Åh, ja.

Jeg har det. Min store videnskabelige tidsskrift. Medbring også din. (Maggie) Klar? Lad os se på vinden. (Maggie) Vind bevæger luft.

Luft omgiver vores planetjord. Det er atmosfæren. Når luften i atmosfæren bevæger sig, kalder vi det vind. (Bailey) Så vinden bevæger luft, men hvad er luft? (Maggie) Det er et godt spørgsmål.

Først og fremmest er jorden fuld af luft. Der er luft overalt. Luft består af små molekyler af forskellige typer gasser som ilt og nitrogen.

Luft er vigtig for næsten ethvert levende væsen på jorden. Planter har brug for gasser fra luften for at producere mad. Dyr og mennesker har brug for iltgas i luften for at trække vejret.

Selvom du ikke kan se luft. Luft skubber og skubber alt omkring os. Luft optager plads.

Når du blæser luft ind i en ballon, fylder gasmolekylerne i luften ballonen. Du kan puste en ballon på grund af gasmolekylernes tryk. Dette tryk kaldes lufttryk.

Balloner arbejder gennem trykket af lufttrykket. (Bailey) Jeg skriver dette i min dagbog. (Bailey skriver i sin dagbog) Men hvad bevæger luft? Hvad blæser vinden igennem? (Boggs) Jeg spurgte mig selv det samme.

Hvad laver vinden? (Maggie) Fremragende spørgsmål! Hvad der bevæger luften er solen. Dette er hvad der sker

Vi ved alle, at solen er varm, og solen varmer jorden. Jorden vippes, når den drejer eller roterer på sin akse. På grund af hældningen modtager nogle steder på jorden mere solvarme end andre steder.

Derfor er nogle steder på jorden varme, og nogle er kolde og på forskellige tidspunkter af året. Nogle steder er det altid varmt, og nogle steder på jorden er altid koldt. Den ujævne opvarmning af luften i atmosfæren får luften til at bevæge sig.

Her er hvorfor! Solen varmer jordens overflade, som varmer luften i atmosfæren. Varm luft vejer mindre end kølig luft. Den varme luft stiger eller bevæger sig opad.

Når den varme luft bevæger sig op, efterlader den et område med lavt tryk. Derefter synker den kølige luft, som vejer mere end den varme luft, eller bevæger sig ned og erstatter den varme luft. Nu, når den varme luft bevæger sig op, køler den ned og begynder derefter at synke - denne bevægelse af luft, varm luft stiger, kølig luft synker, er det, der får vinden til at blæse. (Boggs) Varm luft stiger.

Kølig luft synker. (Bailey) Åh, jeg kan se. (Blyant skraber, mens han skriver i sin dagbog) Fik det! (Maggie) Vores sol sætter virkelig noget i bevægelse.

For eksempel hjælper vinden fugle med at flyve og både sejle. Vind kan endda dreje store møller, der kan generere elektricitet. Og vind hjælper med drageflyvning. (Bailey) Det er derfor, min drage ikke ville flyve.

Der var ikke nok vind i min have i dag, hvordan kommer det? Det er fordi vinden ikke altid bevæger sig i samme hastighed. (Boggs) Hmmm! Vind bevæger sig ikke altid med samme hastighed. Meget interessant! Det vil sige, der er en hurtig vind og en langsom vind.

Nogle gange kan vinden bevæge sig hurtigt, og nogle gange kan vinden bevæge sig langsomt. Vindhastigheden kan ændre sig fra sted til sted og fra dag til dag. (Boggs) Så vinden skifter som vejret? (Maggie) Faktisk er vind en del af vejret. (Boggs) Ah, vind er en del af vejret.

Jeg forstår! Vind kan blæse, når det er solrigt og varmt. Vind kan blæse, og det er koldt og sneet. Vind kan blæse, når det regner.

For folk, der forudsiger vejret, er det vigtigt at måle, hvor hurtigt vinden blæser. For at gøre dette bruger de et vejrinstrument kaldet et vindmåler. Et vindmåler.

brompton cykel anmeldelse

Et vindmåler måler, hvor hurtigt luften bevæger sig. Modtaget! Det er også vigtigt at vide, hvilken retning vinden blæser fra. Forskere bruger en vindfløj eller en sok til at måle vindretningen.

Luftens hastighed og retning er påvirket af lufttrykket. Lufthastigheden og retningen er også påvirket af jordens rotation. Jordens overflades egenskaber som et højt bjerg kan også ændre vindens hastighed og retning (boggs) Hvilken retning blæser vinden? Hmm! (Maggie) vidste du, at der er forskellige typer vinde overalt i verden, der blæser i forskellige mønstre, og som også har forskellige navne? (Bailey) Vinden har virkelig navne? (Boggs) Det vidste jeg ikke, vel? Luft, der bevæger sig til jordens ækvator, kaldes passatvind.

Passatvind er varm og blæser støt. Når nord- og sydvinden mødes nær ækvator, stiger de hurtigt. Vindene på overfladen er meget rolige.

Vinden er så stille, at den kaldes rolig. Den varme luft, der bevæger sig væk fra ækvatorstierne mod nord- og sydpolen, afkøles der. Det kaldes de fremherskende vinde.

Det er fordi de altid blæser. Meget højt i atmosfæren er der en stor, hurtigtstrømmende luftstrøm. Denne luft blæser over jordens overflade.

Det hedder Jetstream. Der er en jetstrøm over hver halvkugle. (Bailey) Okay, det er virkelig sejt.

Så hvor kan jeg finde vind, så jeg kan flyve min drage? (Boggs) Det er et godt spørgsmål. (Maggie) Nå, lad os se på nogle lokale vindmønstre. Havet er ikke langt væk, og på varme, solrige dage som i dag er der en havbrise.

Her er hvad der sker. Luften over landet er varm og begynder at stige. Køligere luft fra havet kommer ind og erstatter den varme luft.

Denne bevægelse skaber det, vi kalder en havbrise. (Bailey) Så det er det. Vi kan finde en havbrise på stranden! Stranden vil være et godt sted at flyve min drage.

Yippie Skippy! (Boggs) Jeg er klar. Lad os tage til stranden. (Bailey) Tak Maggie! (Maggie) Meget, meget velkommen! (Bailey) Jeg lærte meget om vind i dag.

Det håber jeg også! Dette er de noter, jeg skrev i min dagbog. (Bailey læser sine noter højt) Der er også en havbrise. Havbrisen er den type vind, der hjælper mig med at flyve min drage.

Det var sjovt at lære om vind. Lad os snart have endnu et videnskabseventyr.

Hvordan får du en anden vind om natten?

Men de fleste menneskerfå en anden vindmidt iaftentimer. Så hvis du er i stand, skal du gennemføre enklere 'travlt' arbejde i løbet afeftermiddag, og planlæg flere beskatningsopgaver til middagstid eller efter.dit blod flyder. Hvis du bestiller middag til holdet, skal du tilbyde at gå ud og hente den i stedet for at få den leveret.24.09.2013

Når mine klienter kommer til behandling af nogle af deres udfordringer, såsom depression angst eller forholdsproblemer, er et af de mest almindelige relaterede problemer, de har, søvnløshed. Dette vises ved enten at have svært ved at falde i søvn, forblive i søvn eller blot føle sig træt hele tiden. At få nok søvn kan forbedre den måde, din hjerne fungerer på, og du kan løse problemer bedre og få mere selvkontrol.

I denne artikel taler vi om, hvordan du kan træne din hjerne til at sove godt, og det kaldes søvnhygiejne. Hej Emma McAdam her, jeg er en licenseret terapeut og vil bare minde dig om, at jeg har dybe mentale sundhedsklasser om udemy. com.

Lige nu er de til salg for $ 9,99, så tjek linket i beskrivelsen. Okay tilbage til søvnhygiejne.

Så søvn er afgørende for god mental sundhed. Mangel på søvn kan faktisk føre til psykisk sygdom. Forskning viser, at en af ​​de mest effektive måder at behandle depression er at hjælpe folk med at forbedre kvaliteten og kvantiteten af ​​deres søvn.

En undersøgelse af mennesker med depression viste, at 87% af dem oplevede større forbedringer i deres depression efter at have overvundet deres søvnløshed. Hendes symptomer på depression forsvandt efter otte ugers god søvn. Så hvordan forbedrer vi vores evne til at sove? Vi kan træne vores hjerner til at sove bedre.

Søvnhygiejne betyder at gennemgå en rutine, der træner din hjerne og krop til at vide, hvornår de skal sove. Som en muskel, der bliver stærkere med motion, er god søvn en færdighed, vi kan udvikle. Okay, da du forsøger at udløse det autonome nervesystem til at starte din søvncyklus, er det virkelig vigtigt at bruge en rutine.

Hvis du nogensinde har forsøgt at få et lille barn i søvn, ved du vigtigheden af ​​at holde sig til en rutine. Voksne er ikke så forskellige. Husk vores sind som Pavlovs hunde.

Du lærer at forbinde visuelle lugte og aktiviteter med disse reflekterende reaktioner, der normalt ligger uden for vores direkte kontrol. Vi kan ikke tvinge os selv til at sove, men vi kan træne vores hjerner til at vide, hvornår vi skal sove. Så start med at skabe en afslapningsrutine inden sengetid, der forbinder hjernen med at sove.

For at gøre dette ønsker du at holde en jævn tidsplan, når det er muligt, og prøve at gå i seng og vågne op på det samme tidspunkt hver dag. Dæmp lysene for at sænke temperaturen og mindske din stimulering. Så lav f.eks. Stille aktiviteter som at læse en bog eller tage et bad, da disse vil berolige dig.

Se ikke tv eller træne lige før sengetid. En anden ting du kan gøre er at have en rutine lige før sengetid, som at tage en snack om aftenen og skifte til pyjamas, derefter børste tænder og gå i seng, læse en bog, bede og sove. Ud over en rutine er der et par ting, du kan gøre i løbet af dagen for at forbedre din evne til at sove og forblive i søvn.

Begræns dine lur til mindre end 30 minutter i løbet af dagen. Hvis du klipper din skærm tid før sengetid, er ikke kun enheder som telefoner og tablets og fjernsyn meget stimulerende, og dette udløser advarselssystemet i hjernen, men lyset fra lyset fra din skærm har også tendens til at være blålig i farve. har. Og dette svarer til det blålige lys om morgenen, så dette er igen en biologisk udløser for at vågne op.

Forskning viser, at lys tonet blå har tendens til at fremkalde opmærksomhed, og lys tonet rød eller gul har tendens til at fremkalde ro. Så hvis du har brug for din telefon eller tablet før sengetid, skal du kontrollere, om den har en natskiftindstilling. Dette skifter dine skærmfarver mod rød og gul.

Drej derefter skærmens lysstyrke ned så lavt som muligt, og brug indstillingen om aflæsning af nat, så din tekst vises som hvide bogstaver på en sort baggrund. Mange programmer har denne mulighed i deres indstillinger. Selv mens du sover, skal du holde din telefon i tilstanden Forstyr ikke og ikke læse din forretnings-e-mail eller noget, der kan være stressende som nyhederne eller endda dit Facebook-feed lige før sengetid.

En anden ting, du vil gøre, er at se på dit koffeinindtag. Undgå koffein i mindst 4 til 6 timer før sengetid. Selv en kop kaffe eller te tidligt om morgenen kan påvirke din søvn i op til 48 timer.

Så hvis du er usikker på, hvordan koffein påvirker dig, kan du prøve at skære koffein ud i en uge. Du kan føle dig mere træt de første par dage, og du vil sandsynligvis føle dig bedre den fjerde dag. Du vil sove bedre, have mere energi og være mere fokuseret, og du vil sandsynligvis vågne mindre og falde i søvn lettere om natten.

Inden for en uge siger de fleste, at jeg har det bedre med koffein end uden koffein; de rapporterer bedre energi, bedre humør og bedre søvn. En anden ting at tænke på er at begrænse dit alkoholforbrug. Mens nogle mennesker tror, ​​at alkohol hjælper dem med at falde i søvn og kan hjælpe dem med at falde i søvn, påvirker alkohol din hjernes evne til at sove godt og reparere sig selv.

Især i anden halvdel af natten. Dette får dig til at føle dig mere udmattet senere. En anden ting at huske på er at undgå rige, tunge eller fede fødevarer inden sengetid.

Alt, der kan forårsage halsbrand eller fordøjelsesbesvær, kan forstyrre søvnen. Men det kan også blive sultent. Så du kan prøve en snack som en banan og jordnøddesmør inden sengetid.

Et varmt glas mælk før sengetid har også vist sig i kliniske studier at være lige så effektive som mange sovepiller. Men mange mennesker kan bare ikke lide tanken om at drikke varm mælk, du vil måske prøve. Træning i løbet af dagen kan også forbedre din soveevne, så selv 10 minutters træning kan gøre en forskel.

Lys og lyd kan også udløse opmærksomhed. Så brug ørepropper, mørklægningsgardiner eller øjenmasker for at undgå yderligere stimuli. En anden ting at prøve er en afslapningsrutine eller meditation før sengetid.

reggie miller mountainbiking

Dette er noget som progressiv muskelafslapning. Du kan se den artikel, jeg lavede om den, eller du kan lytte til en guidet billedøvelse. Og igen, når du prøver at skabe foreninger til din hjerne for at udløse det søvnrespons, vil du kun bruge din seng til at sove og sex.

Når din hjerne forbinder din seng med at se tv eller arbejde på din bærbare computer, spise regninger osv., Vil din hjerne forbinde din seng med vågenhed og ikke søvn. Hvis du har svært ved at falde i søvn eller komme i søvn igen, så prøv at rejse dig, stå op og gøre noget rigtig kedeligt, som at lytte til en kedelig lydbog eller den gamle dokumentarfilm.

Gør ikke noget for stimulerende. Når jeg har svært ved at sove, elsker jeg at lytte til dette show kaldet Time Team, hvor en flok britiske arkæologer prøver at få dig ind i historien. Men det er et ret langsomt show, og det hjælper mig med at falde i søvn Okay jeg håber, du fandt disse tip nyttige, og hvis du nød denne artikel, så tjek min anden artikel kaldet Insomnia Antidote, hvor jeg lærer en måde at slukke for bekymringer og falde i søvn.

Tak for at se og pas på.

cykel ab træning

Hvad er symptomerne på anden vind?

Symptomer på anden vind:
  • Hurtigere vejrtrækning.
  • Tegn på spænding og bekymring i ansigtet.
  • Hovedpine.
  • Kvælning i brystet vises.
  • Smerter i muskler.
  • Svimmelhed vises. Disse smertefulde følelser forsvinder med starten afanden vind.

Jeg blev diagnosticeret i 2015, cirka tre uger før jeg startede her på CTRAL. Mit helbred forværredes fuldstændigt. Bare et halespin.

Jeg var sygelig overvægtig. Så fortalte de mig, at jeg havde KOL. Jeg blev ødelagt.

Jeg vidste ikke andet om KOL end det, jeg så på tv og i reklamer. Og du malede et billede som om du var ved at dø. Det var skræmmende for mig.

Jeg vidste ikke noget om det. Jeg var bange. Jeg kunne ikke engang komme ud af stolen.

Min skat elskede mig. Og så i avisen. Der var en annonce om en KOL-undersøgelse, det var CTRAL, og jeg besluttede, at jeg ville ringe, og det gjorde jeg, og jeg fik Renate Jonker, og hun gjorde en undersøgelse, og hun inviterede mig, forklarede alt om undersøgelsen, og jeg troede, jeg kunne i det mindste lære mere om KOL.

Hun tjekkede mig ud, hun forklarede alt, hvad der ville ske med mig, og så fik hun læge Nick til at undersøge mig, og jeg afgav erklæringen, 'Nå, jeg håber, jeg kan hjælpe andre mennesker', fordi jeg fik disse ting, der er intet 'Jeg kan gøre ved det'. Og straks en total aftale sagde de begge, 'Nej, nej, nej' 'Det er ikke sandt' 'Der er ting, du kan gøre for at forbedre dette' Og det var mit første glimt af håb, da de sagde, at jeg vidste, at jeg var kommet til det rette sted. KOL står for kronisk obstruktiv lungesygdom.

Det er kendetegnet ved en kronisk luftstrømsbegrænsning, der er irreversibel. Så begrænsningen af ​​luftstrømmen forbedres ikke selv efter at have taget medicin. Hvad vi prøver at gøre her på CTRAL er at øge viden om virkningerne af KOL.

KOL er sygdommen, der rammer 65 millioner mennesker over hele verden og 16 millioner mennesker her i USA, og en af ​​de systemiske virkninger af KOL-iskelnedbrydning og muskeldysfunktion, så hr. Roper sagde faktisk meget pænt, hvilke effekter KOL har på hans helbred. Læg mærke til tabet af muskelfunktion, tabet af muskelmasse, hvordan dette påvirker livskvaliteten og hans daglige aktiviteter. Så det er meget nyttigt at have folk som hr. Roper i denne undersøgelse, fordi det ikke tilføjer mere viden på dette område.

Jeg kunne ikke gå fra soveværelset til køkkenet uden at sidde ned. Da jeg først kom her, var det alt, hvad jeg kunne gøre for at gå fra parkeringspladsen til elevatoren. Jeg vejede 334 pund.

Der var intet jeg kunne gøre, jeg ville være åndenød. Og jeg besluttede, du ved, jeg havde forhøjet blodtryk, mine ben var hævede og følte mig forfærdelige hele tiden. Jeg besluttede, at du ved, at det er tid til at gøre noget ved det.

Jeg har tabt 96 pund. Mit helbred er blevet hundrede gange. Nu skal jeg, jeg skal hen, hvor jeg vil hen, jeg gik op ad trappen i morges for første gang siden jeg ankom her, og alt på grund af den pleje, de har givet mig.

Jeg har aldrig været testperson her, det er kollegialt. De fik mig til at føle mig som en kollega, de behandler mig som et lige og ikke et spørgsmål, og det gjorde hele forskellen i verden. Det fik mig til at komme tilbage for at deltage.

Jeg har altid elsket at bygge flyvemaskiner af balsatræ. Dem du kunne flyve på U-ringen. Og så kom jeg ind i ting med træ i begyndelsen af ​​80'erne, og jeg byggede min far et 13-kanons pistolskab i en to-bil garage, og jeg havde en sav og en router, og det var det, der fik mig tilsluttet, jeg kan gøre noget, hvad jeg kunne gøre for fem, ti år siden Jeg kan bare lide at sænke det lidt, så jeg ikke får vejrtrækning, men min vejrtrækning er komplet sammenlignet med hvad det var for et år siden - det er fem hundrede procent bedre.

Så ja, jeg er her meget, og nu generer støvet mig ikke meget mere, da jeg begyndte at trække vejret bedre, fik jeg min energi og udholdenhed tilbage, så kunne jeg komme tilbage og begynde at arbejde, og jeg hopper bare med det begge ben ind i det. Dette er så at sige min tilflugt. Dybest set ændrer disse mennesker mit liv.

Ikke kun foreslog de mig, de gav mig mod, og hver gang jeg kom tilbage, pralede de mig. Så ja, det ændrede mig, det gav mig en grund til at rejse. Først gav de mig håb om, at jeg ikke ville dø, fordi jeg ikke kunne trække vejret, og så hjalp de mig med denne livsændrende begivenhed.

Det, jeg er mest stolt af, er resultatet, sundhedsresultatet. Jeg er tilbage.

Hvorfor kaldes det Second Wind?

Ordetvindi dette tilfælde refererer til åndedræt. Tanken er, at man bliver træt og er åndenød, og derefter bliver genoplivet og får vejret. Begrebetanden vindblev først brugt i 1830'erne for at betyde en fornyet følelse af kraft, når man er blevet træt af fysisk anstrengelse.

Hvorfor får jeg en 2. vind om natten?

TIL 'anden vind''eret savnet søvnvindue.

Nogle gange føler vi os trætte hele dagen, mentilanden vindaf årvågenhed, når vii sengen for at sove. Det kan skyldes, at vi savnede vores søvnvindue. Vores hovedur ønsker tegn på, at det holder op med at fremme vågenhed.
01.11.2018

Hvorfor får jeg altid en anden vind om natten?

De er resultatet af døgnrytme, der cykler ind i en vågenhedsfase. For eksempel mangemenneskeropleve virkningerne af enanden vindtidligt om morgenen, selv efter en helnatuden søvn, fordi det er det tidspunkt, hvor devillenormalt vågner op.

Hvad er anden vind Hvad er betydningen af ​​anden vind?

Anden vinder et fænomen i fjernkørsel, såsom maratonløb eller vejløb (såvel som andre sportsgrene), hvorved en atlet, der er forpustet og for træt til at fortsætte, pludselig finder styrken til at presse på ved ydeevne med mindre anstrengelse. andre hævderanden vindskyldes endorfinproduktion.

Er anden vind en rigtig ting?

Anden vinder et fænomen i fjernkørsel, såsom maratonløb eller vejløb (såvel som andre sportsgrene), hvorved en atlet, der er forpustet og for træt til at fortsætte, pludselig finder styrken til at presse på ved ydeevne med mindre anstrengelse. andre hævderanden vindskyldes endorfinproduktion.

Hvorfor sker Second Wind?

Nogle forskere mener, atanden vindat være et resultat af, at kroppen finder den rette iltbalance for at modvirke ophobningen af ​​mælkesyre i musklerne. andre hævderanden vindskyldes endorfinproduktion. Tung vejrtrækning under træning er også at give kroppen afkøling.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Bmc cyling - pragmatiske løsninger

Hvad står BMC for i cykling? Cykelfremstillingsvirksomhed

Sådan behandles vejudslæt - hvordan man håndterer det

Hvor lang tid tager det vejudslæt at heles? Vejudslæt er en almindelig betegnelse for slid forårsaget af skraber modtaget under en ulykke. De fleste vejudslæt skal heles inden for 2 uger med god pleje af dine sår ved at holde dem rene og fugtige. Nogle gange kan vejudslæt gå gennem alle hudlagene og kræve hudtransplantationskirurgi for at helbrede.

21 superfoods - hvordan man beslutter

Hvad er de top 20 superfoods? 20 bedste superfoods til vægttabskale. Grønkål er en grøn grøn grøntsag, der er kendt for sine sundhedsfremmende egenskaber. bær. Bær som jordbær, blåbær og brombær er levende, smagfuld og meget nærende. Broccoli. Chia frø. Æg. Avocado. Søde kartofler. Kimchi og surkål.

High stakes low rider - mulige løsninger

Hvor kan jeg finde lowrider i GTA San Andreas? Loco Low Co. er en baggårdsmodebutik i Grand Theft Auto: San Andreas, der tilpasser lowriders, der er placeret på en blindgyde i Willowfield, Los Santos.

Motobecane titanium anmeldelse - hvordan beslutter du dig?

Er Motobecane-cykler af god kvalitet? Det er ikke eksplosivt under hård pedalering, og hvis den fornemmelse af stivhed og øjeblikkelig kraftoverførsel er vigtig for dig, kan en aluminiumscykel måske være bedre. Men for at komme ud og nyde vejene ser Motobecane ikke kun den del ud, det er også en af ​​de glatteste cykler for pengene. г.