Vigtigste > De Bedste Svar > Sådan heles blå mærker hurtigere - hvordan man tackler

Sådan heles blå mærker hurtigere - hvordan man tackler

Hvordan slipper du af et blå mærke på 24 timer?

Følgende behandlinger kan udføres hjemme:
 1. Isterapi. Påfør is straksefterskaden for at reducere blodgennemstrømningen omkring området.
 2. Varme. Du kan anvende varme for at øge cirkulationen og øge blodgennemstrømningen.
 3. Kompression. Pak den indblå mærkerområde i en elastisk bandage.
 4. Højde.
 5. Arnica.
 6. K-vitamin creme.
 7. Aloe vera.
 8. C-vitaminJeg er sådan en fjols, og blå mærker varer i flere uger. (Kamera blinker) Hvad kan jeg gøre for at få det til at forsvinde eller forhindre det? (Gæster klapper) Jeg elsker det spørgsmål. Så hvad virker for at falme blå mærker og endda forhindre dem? .Og læge B, jeg ved, du er hudekspert.

Nummer et spørgsmål, jeg har, er det sandt, at kvinder som i artiklen lettere får blå mærker end mænd? Faktisk er det sandt, og det er fordi kvinder ofte har visse områder, der er mere tilbøjelige til blå mærker, som overarmene, vores bagdel, vores lår. Vores hud er tyndere der. Vi har lidt mere subkutant fedt, og så er fedt og blodkar faktisk placeret i disse områder.

Hvem af os har ikke det? Jeg gik for at tage en rigtig sød tank top op og fik den forfærdelige blå mærke på min overarm, og det kan du ikke. Og det er rigtigt; Det er faktisk et problem. Det er meget mere mærkbart, når din hud er lysere.Og nogle mennesker er også genetisk mere tilbøjelige til det, simpelthen fordi det kører i familier. Men vi har faktisk en fantastisk grafik, der viser dig, hvad der sker i din hud, når du banker på noget. Dette er hvad der sker, når du får blå mærker.

cykelprodukter

Når du ser inde i huden, skærer det faktisk blodkarrene og frigiver de røde blodlegemer i det lag lige under huden, hvilket får det til at misfarve. Og vi venter på at falme, når blå mærket er der. Så for dig og dit spørgsmål er der faktisk et par ting, du kan gøre.

Den første er, at vi ofte bliver spurgt om arnica. Så arnica er noget, der enten kan tages i pelletform, hvor du tager det før en procedure. Så hvis du ved, at du skal opereres eller gøre noget, der sandsynligvis vil mærke dig, som hård, intens træning, den slags ting.Jeg synes det er en god ide at gøre dette natten før du starter pillerne, og jeg ved ikke, om du vil anbefale det, det tror jeg alle gør. Jeg husker første gang, jeg hørte om Arnicawas i 80'erne. En kvinde, jeg havde ansigtsløftning, havde mange blå mærker som en blomme.

Jeg så hende to dage senere og sagde, wow, har jeg aldrig set hvad gjorde du? Hun siger: 'Arnica;' Det har jeg aldrig hørt om. Ja. Er det ikke sjovt, når patienter fortæller dig om ting.

Ja absolut. Jeg mener, 20, 30 år senere får alle arnica. Ja, du kan tage pillerne en dag før og tre dage efter proceduren, hvilket er en god forebyggende foranstaltning.Jeg synes, at arnica gel er meget nyttig efter en procedure. Derefter vil det også have en vis frigangsværdi. Dette er virkelig sejt.

Dette er faktisk bromelain, og det kommer i ananasbestande. Og dette er en stor antiinflammatorisk. Du kan faktisk købe det som et supplement.

Når jeg beder mine patienter om at tage det, er det 250 mg tre gange om dagen i tre dage efter en procedure. En fantastisk måde at sprede betændelse og lindre blå mærker på, gå hurtigere væk. Men en ting, der kan være relevant for denne seer, er at undgå blodfortyndere.

mad, der bremser dig

For hvis du allerede er udsat for blå mærker og tager en masse ibuprofenor aspirin eller naproxen som fiskeolie og vitaminpleje, er der skjulte ting, som vi alle nogle gange har i vores kost, og vi bemærker ikke, at vores blod tynder, og vi får blå mærker lidt lettere Vi lever nu i en tid, hvor du går online, og alt er annonceret, og alt har tricks, ikke? dem der virkelig ikke fungerer. Så disse fungerer. Ja, det er ting, der fungerer. (alle taler på én gang) Dette er mine favoritter, der findes over hele internettet, og som ikke virker.

Hold da op. Mundskyl. Så mundskyl er et, som vi så derude.

Det gør ikke noget. Så bare slet det fra dit sind. Og den anden er bananskal.

Fordi folk taler meget om det. det skulle ikke have nogen virkning. Så du ved, virkelig en ounce forebyggelse er et pund kur værd.

Men lad os sige, at du har en stor begivenhed, og at du virkelig har en forfærdelig blå mærke, eller endda lasere, som en VBeam-rørlaser, kan bruges og sprede blå mærker hurtigere. Og tidligt, når du først støder på hinanden, når du har et minut til at lægge noget is på det. (Sonia) Absolut blodkarrene.

Hvis du kan holde det i skak med is lidt tidligt, er blå mærke muligvis ikke så slemt. Selvfølgelig ja. Okay.

Hvordan slipper jeg af et blå mærke på 48 timer?

Påfør en kold komprimering i de første 24 til48 timer efterskaden. Jo hurtigere du er, jo mere minimerer dublå mærker. Undgå at massereblåt mærkeeller anvende varme, fordi det kanlavedetblåt mærkestørre.Efter 48 timer, en varm komprimeringsdåseværebruges til at hjælpe med at brydeblåt mærkefra hinanden og for at tilskynde lymfatisk dræning.17. dec 2020

Sarah Tonks Jeg er kosmetolog Åh min gud disse er mine drenge jeg hedder Dr. Sarah Tonks Jeg er kosmetolog i London, du ved hvor mange e-mails jeg får hver uge fra patienter, der har fået injektioner som botox eller fyldstof eller noget sådan, og de er som helt freaked, fordi de har Abruiseyah Selvfølgelig, ja ja, vi har altid denne samtale, du kan få blå mærker, der er en risiko for, at dette kan ske, hvis du trods alt stikker en nål i ansigtet , du ved ikke, hvor alle blodkarrene eller de små er alligevel, så risikoen er. Du skal forberede dig på denne eventualitet, så hvad gør vi, hvis nogen får et blå mærke, og du enten ser det komme, som om du har gjort behandlingen, vil du bare se, at det er under overfladen af ​​hudformerne, eller hvis han endda dukker op som måske to? eller tre dage senere er der håb for disse mennesker? Først og fremmest vil jeg sige ikke gå i panik, fordi det er normalt at stikke dig selv i låret med en ane Ædel, du kan også få et blå mærke, så vær ikke overrasket, hvis der er et blå mærke efter en behandling, og gør det ikke begå fejlen, ved du, da jeg havde det og det for tre år siden? Få ikke et blå mærke, fordi du ved hvad anatomien er, du ved ikke hvor det og det var, var heldig sidste gang de behandlede dig, måske er du uheldig denne gang, så det er ikke nødvendigvis en indikator for færdighederne af injektoren, uanset om du åbenbart får blå mærker, når du ligner slagteren fra blackwall, og de er som om du ved, hvordan man hugger og klarer, og du ved, at du gør det selvfølgelig, ja det er mere sandsynligt, at du får blå mærker og hævelse efter det sker, men ved du, hvornår du gør det? De injiceres af nogen, du kan se, de er forsigtige.

De ved, at de bruger nåle i den rigtige størrelse, og du ved, at de respekterede stoffet, og så får du et blå mærke, så jeg er ked af, men det ser bare dårligt ud, det er bare en af ​​dem, disse ting som længe varer en blå mærke? Det afhænger af dig, så for eksempel hvis du er fit og sund og du er en smule ung, hvilket er cirka 10 dage, hvis det er noget vigtigt, og du vil se, hvordan det går igennem den normale cyklus, hvor det bliver mørk som en lilla farve, muligvis jævnt som en sort-lilla farve, og så vil du se den blive lidt grøn og derefter gul og derefter langsomt falme, så hvad kan du gøre for at prøve den lilla sort-grøn-gule cyklus for at fremskynde Jeg leder dig gennem mine yndlings ting at lave derhjemme bagefter, så først? ovenfor er den gamle arnica vs bromelain-debat. Jeg kender mange mennesker som arnica. Jeg er mere en bromelain-pige, årsagen er, fordi der er flere beviser for det. I en nylig gennemgangsundersøgelse fandt de, at fem ud af syv kliniske undersøgelser fandt en positiv effekt af bromelain, og 4 ud af 13 fandt en positiv effekt for arnikaso, så antallet er bedre for bromelainet, som er oralt, ikke aktuelt, så det er det, jeg kan lide at bruge det er et højere niveau af naturlig bromelin, det er et ananasenzym, det er også meget godt til at lindre hævelse. Hvis du føler dig lidt oppustet efter din behandling, skal du overveje det igen, du kan få et blå mærke eller to.

er avocadomættet fedt

Begynd at indsnævre bromelinet, det kan ikke skade dig, og du tager en af ​​disse tre gange om dagen er en godbid, hvis du vil tage det ved siden af ​​arnica, så vær helt min gæst på forsiden. Jeg synes det er lidt smarte lyde og grunden til at jeg kan lide denne er, at den har arnica og lidt aloe vera i sig, men også noget sejt hexadien, der er antiseptisk, så det er ret godt, hvis du ved, hvornår du fik en behandling, og du skal massere lidt, bare slags ved du, at produktet er forsigtigt placeret i position, ja jeg har en tendens til at gøre det med det, de er ikke altid nogle gange, jeg gør det med det, men ja det er bestemt noget, som m er baseret på en bueklinik, kan du sandsynligvis bruge det derhjemme, men når du gik hjem, behøver du sandsynligvis virkelig ikke bruge noget med corehexa-dien, det er denne eller en DermX over den vitamin K creme, så er der ikke så meget bevis for vitamin K creme, men der var en undersøgelse, der undersøgte mennesker, der havde laserbehandling, og hvorvidt anvendelse af topisk vitamin K kunne fremskynde dig p blå mærker efter laserbehandling, og svaret var ja, nogle gange kunne jeg gøre det igen. Jeg bruger dette på klinikken, men dette er sandsynligvis mere egnet til dig at bruge derhjemme. Det er den billigste chips, du nemt kan købe på internettet. Det er fra et firma, der hedder Oregon International. Sidste fik vi blå mærker fra MD-creme. Det smukt meget gør hvad der står på etiketten, så det er til forebyggelse og behandling af blå mærker. Du ser et blå mærke dannes, kun en går til skabet uden MD-cremen og smører den på, fordi glycerinet er inde i produktet, kapillæren lukker lidt, fordi det forårsager lidt hævelse, du skal vente, indtil behandlingen er færdig før bruger det, ellers ser du ikke rigtig, at du ved hvad du laver, og det er denne hævelse forårsaget af cremen alligevel, hvem ved hvad er det? Men dybest set stopper det blodgennemstrømningen i dette område, hvilket reducerer blå mærker, så du kan bruge det, selvom der er dannet et blå mærke, hvis du vil, men for at være retfærdig ville jeg sandsynligvis gøre det, hvis du også fik det. Gør derhjemme, brug oral bromelin og vitamin K-cremen Jeg tror, ​​du ved, at du virkelig har den slags dobbelt slag, at hvis du vil være ekstra speciel på disse lignende topikler, er det ikke nok at tage en pille, det er ikke nok, du skal tage det til det næste niveau Hvad laver du? Nå så mine venner, du har en laser eller IPL, så nogle gange når nogen har en begivenhed, og det er som noget super vigtigt at sige, at vi tager dem tilbage til klinikken og laser dem normalt, hvis det er en lilla eller sortblå plet, så går vi med thend yag laser, hvis det ser ud som grøn gul IPL fungerer bedre til det, men du kan også bruge en KTP-laser og en pulserende farvelaser - det sker bare, at de er os i klinikken, og efter min erfaring, hvis du er behandler når blå mærker er i den lilla eller sorte fase, har du sandsynligvis skåret helbredelsestiden omtrent halvt.

Jeg taler kun om de produkter, jeg bruger på klinikken. Hvis du har nogle fantastiske tip eller tricks til at ridse dit ærme, så lad mig det vide, at jeg ikke har talt om folk, der bruger hvidløg eller vitamin E-tilskud eller antikoagulantia eller noget lignende, for nu når du tager en oral medicin for at stoppe blodpropper. Det er lidt vigtigt, at du bliver ved med at tage det, så du bestemt ikke ville stoppe, bare fordi du skulle have kosmetisk behandling, selvom du tog warfarin, kan du stadig få injektioner, så du skal ikke bekymre dig om blødning lidt og så har et slagtilfælde, så ja folkens, hvis du har nogle tip, jeg ikke nævnte, så lad mig det vide i denne kommentarsektion nedenfor.

Regonna begynder nu at lave en lille funktion i slutningen af ​​disse onsdagsartikler, hvor du stiller mig et spørgsmål og sender et billede af dig, der siger, om jeg skulle gøre dette eller det, åh du ved hvad jeg foreslår eller noget lignende hvis du vil være en del af en af ​​artiklerne og stille mig et spørgsmål som det, og du har ikke noget imod at være lidt ristet, så send mig en e-mail, jeg vil meget gerne høre fra jer okay fyre, det er det til denne uge i næste uge hvor Jeg vil tale om mere af dette, og jeg lover hundrede procent sikker på i næste uge, at artiklen om mig, der reagerer på berømthedspenne og andet arbejde, kommer ud, den kommer ud, jeg har bare ikke fået det hele fast, okay, så vi ses da Tara

Hvad får et blå mærke hurtigere?

Sæt is på dinblåt mærkelige efter du er skadet. Det kan reducere størrelsen på dinblåt mærke, som muligvis tillader det at heleshurtigere. Den kolde temperatur fra en isposegørblodet i dette område strømmer langsommere. Det kan reducere mængden af ​​blod, der lækker ud af dine kar.1. sep 2020

Hvilke fødevarer hjælper blå mærker med at heles hurtigere?

Spiseen sund, afbalanceretkostder inkluderer følgendefødevarerkanHjælpforhindre ellerhelbrede blå mærker:
 • Ananas.Spisefrisk ananas giver kroppen en naturlig dosis bromelain, hvilket kanHjælpdetblå mærker heles hurtigere.
 • Frugter med naturlig quercetin.
 • Citrusfrugter.
 • Fødevarermed vitamin K.
 • Magert protein.
 • Zinkrigfødevarer.

Hjælper det at massere et blå mærke?

Gør det ikkemassageeller gnid skaden, fordi dukanbryde flere blodkar i processen. I stedet skal du give dig tid til smerter og hævelse at aftage og anvende is med det samme og efter behov.23. mar 2020

Hjælper vaselin med blå mærker?

Healer mindre hudafskrabninger ogblå mærker-vaselineholder området fugtigt og forhindrer såret i at tørre ud og danner en grim skur. Det kan også holde skraben ellerblåt mærkefra at blive værre. Husk at rengøre området først inden påføring af gelé.24. jul Dec 2019

Er vaselin godt mod blå mærker?

Healer mindre hudafskrabninger ogblå mærker-vaselineholder området fugtigt og forhindrer såret i at tørre ud og danner en grim skur. Det kan også holde skraben ellerblåt mærkefra at blive værre. Husk at rengøre området først inden påføring af gelé.24. jul Dec 2019

Hjælper bananer blå mærker med at gå væk?

LetBlå mærkermed enBanan

Bananertil undsætning endnu en gang! En enkel måde athjælp blå mærker falmehurtigt er med enbananskræl. Anvend bare et stykkebananskræl, kødsiden nedad, tilblåt mærke, dæk med et bandage, og lad det virke natten over. Om morgenen, denblåt mærkevil være falmet lidt.
21. maj 2019

Hjælper bananer med at helbrede blå mærker?

Ifølge forebyggelse vil enzymerne i skrælningenHjælpsplinteren bevæger sig mod overfladen. Det indiske sted anbefaler at gnide indersiden af ​​enbananskræl over enblåt mærkeeller tape det overblåt mærkenatten over for at lindreblå mærker.26. maj 2017

Hjælper bananskal blå mærker?

Ifølge forebyggelse er enzymerne iskrælviljeHjælpsplinteren bevæger sig mod overfladen. Det indiske sted anbefaler at gnide indersiden af ​​enbananskrælover enblåt mærkeeller tape det overblåt mærkenatten over for at lindreblå mærker.26. maj 2017

hvordan man forhindrer varmeslag

Hvordan slippe af med blå mærker hurtigt og natten over?

Hvis nogen del af din krop blev skadet (blå mærker), forårsager de beskadigede celler hævelse og smerte. Mens du anvender is på det blå mærke, krymper det blodkarrene og stopper blodlækagen under din blå mærke. Så, Ice reducerer din hævelse og heler din blå mærker hurtigere.

Hvornår skal jeg lægge ispakke på et blå mærke?

Du får et blå mærke, når underliggende blodkar går i stykker, og is hjælper med heling ved at indsnævre disse blodkar. Du skal blot tage en ispose eller en pose frosne grøntsager og placere den over din blå mærke. Sørg for at pakke din ispose i en klud, før du påfører den på din hud. Påfør den i 20 minutter efter hver time i de første 48 timer. 2.

Hvorfor tager blå mærker så lang tid at helbrede?

Blå mærker sker, når noget rammer din krop med så meget kraft, at det bryder blodkar under huden. Det tager lidt tid for blå mærker at forsvinde, hvilket kan være ret irriterende, især når du skal hen et sted og ikke vil have din blå mærke. Den gode ting er, at du kan helbrede ved hjælp af enkle hjemmemedicin.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykling på vejen - hvordan man adresserer

Kan cykler køre på vejen? Cykler, PMA'er og ikke-motoriserede PMD'er, såsom manuelle sparkescootere, kan bruges på gangstier. Kun cyklister og PAB-kørere har lov til at køre på veje, undtagen motorveje og vejtunneler. I henhold til vejtrafikloven er det obligatorisk for cyklister og PAB-ryttere at bære hjelm, når de kører på veje.

Fodcykling - hvordan man kan slå sig ned

Er cykling dårligt for dine fødder? Det er en fremragende kardiovaskulær træning, som er sjov og kan udføres uafhængigt eller sammen med en gruppe. Der er også reduceret kraft på tværs af mange led i underekstremiteterne og foden. 14. maj 2013

Sygcykling - svar på problemerne

Hvad betyder sygecykel? cykel ser godt ud

Lyft-cykler - den ultimative guide

Hvor meget koster en LYFT-cykel? Bay Wheels-cykler og e-cykler er nu tilgængelige i Lyft-appen fra kun $ 3 pr. Tur.

Vintercykelbriller - søg efter løsninger

Har du brug for cykelbriller om vinteren? Om vinteren tror du måske, at der ikke er så meget behov for at bære dem, men faktisk er det modsatte tilfældet. Ifølge American Academy of Opthalmology har undersøgelser vist, at uanset årstid kan UV-eksponering øge din risiko for at udvikle grå stær og vækst i øjet, herunder kræft. 07.09.2020

Cykling kraniet cap anmeldelser - anførte spørgsmål og svar

Bær professionelle cykelhætter? Podier er ofte udstyret med ryttere, der bærer baseballkasketter med deres sponsorer på i stedet for cykelkasketter. Der er dog nogle, der prøver at bevare traditionen og fortsætter med at bære dem. De fleste professionelle podier er gået som baseballkasket. Imidlertid prøver nogle at bevare traditionen og udseendet. 2016.