Vigtigste > De Bedste Svar > Sådan installeres et dropper-indlæg - hvordan man løser det

Sådan installeres et dropper-indlæg - hvordan man løser det

Kan du installere en dråbestolpe på en hvilken som helst cykel?

Droppersadelpinde eller populært henvisttilligesomdropper indlæg, erenaf de bedste opgraderingerdu kanlavetil enhverbjergcykel. Den fantastiske on-the-fly justeringdu kanlavetilhøjden på dit sæde vil haveduspørgsmålstegn ved hvorfordukøbte ikke endropper postår siden.Dette er GMBN Tech Essentials-serien, som er vores nemme at følge guide til at forstå din cykel og lære at arbejde på den og selv servicere den derhjemme. I denne særlige artikel ser vi på, hvordan man installerer en kabeldrevet stolpe, som er en fantastisk opgradering for enhver mountainbiker, der kan fastgøres til deres cykel, og de er meget nemme at samle. (dramatisk elektronisk musik) Okay, så lidt om dropper-indlægget først.

For det første, hvorfor vil du have en justerbar sadelpind på en mountainbike? Den enkle grund er enkel, det forbedrer din tur, så det ændrer ikke fysisk noget på din cykel, da du rent faktisk kan sænke sadelpinden manuelt inde i rammen, men hvad den gør er, med et tryk på en knap kan du sænke sæde, hvilket betyder, at det kommer ud, betyder, at du føler dig meget mere sikker, meget mere selvsikker, og du vil være i stand til at sænke dit tyngdepunkt, hvilket er virkelig vigtigt, når du laver grove tekniske drev virkelig hurtigt, og lad os indse det, nogle farlige ting, der q. kan være uhyggelig. Hvis sædet flyttes væk, kan bagsiden af ​​ryggen tages af, hvilket betyder, at sadlen ikke rammer dig i maven eller hvor som helst, og det forbedrer generelt, hvad du får ud af din tur, når du gør Nu, vælger dropper posts, der er flere muligheder på markedet.

Det første du skal vide er, hvilken rammestørrelse har du? Nu falder de normalt inden for 30,9 mm eller 31,6 mm i diameter.Nu kan du ændre størrelsen på din eksisterende sadelpind ved blot at fjerne sadelpinden fra rammen, og hvis du ser på sadelpinden her, vil du se, at den faktiske størrelse for den er indgraveret. Hvis du er i tvivl, kan du også besøg din cykelrammeproducents websted, den faktiske rammestørrelse er generelt angivet her som en af ​​funktionerne i geometri-tabellerne og specifikationerne. Dernæst skal du beslutte, om du har en hydraulisk betjent prop eller en rebbetjent prop.

Nu for hydraulik er der ikke rigtig mange muligheder på markedet, RockShox Reverb er kongen, når det kommer til hydrauliske termer, du har kabelniplen på stolpeenderne, og andre har dem på den egentlige ende af dropperstolpen. Den eneste forskel i brug nu er, at det mere er en installations ting, du skal bare sætte tingene i en lidt anden rækkefølge, men vi kommer til det om et øjeblik. Den sidste ting at overveje er, hvor meget sag dit indlæg faktisk kan have.

cykel hastighedsrekord

Da de først kom ud, var de efter min mening omkring 75 millimeter, hvilket var temmelig meget standard, men nu kan du få op til 176 millimeter på nogle stillinger. Nu, i en ideel verden, vil du have det maksimale fald, du kan have, men det er ikke kun så let at købe en, der passer til din cykel, du skal også overveje dit længde r sædetrør, mængden af ​​sadelpind udsat for, at du har, og din indvendige benmåling. At finde ud af, hvor meget dråbe du kan slippe af med, er ret let, for på producentens websteder er dette en Crank Brothers-sædepost, de viser højden på stort set hver del af det indlæg, så du kan finde ud af, hvor meget dråbe du kommer ind i det Fit-rum .Nu er det bare at tage sig tid til at finde ud af det til din specifikke cykel, du vil have det maksimale fald, du kan få Få en 175 her, men jeg har en drop på 150 mil, der er mere for denne cykel, skal være tilstrækkelig, og jeg installerer den i dag. Inden vi starter, skal du bruge noget kit til jobbet, selvfølgelig har du brug for din dejlige nye Shinydropper prop, derefter skal du bruge matchende kabler til det, det vil sige et nyt indendørs kabel, fuld længde og udendørs kabler, hylstre og endehætter. Du skal også bruge et målebånd, nogle unbrakonøgler, i dette særlige tilfælde en fem, en to og en tre millimeter tre uh.

Du har brug for en pickaxe eller en lille skruetrækker, jeg viser dig hvorfor senere i artiklen. Du får brug for en skarp kabelskærer, en næsetang, en skarphed, du har også brug for en slags sprøjtesmør eller smøremiddel for at komme ind i det ydre rør, og du har brug for en slags fedt eller monteringsmasse, der er kompatibel med din ramme. Jeg anbefaler også at have noget trådlås.

Og hvis der er noget, du vil vide mere detaljeret om denne momentnøgle, ville det være virkelig nyttigt, og endelig, hvis du har adgang til en, er et internt routing-kit virkelig meget nyttigt, selvom det ikke er strengt nødvendigt. Nu er der ikke en bestemt rækkefølge, hvor du skal gøre dette, men jeg starter på forsiden af ​​cyklen med den teleskopiske fjernbetjening. Nu skal du overveje, hvor let det er at betjene dit sadelpindearm.Det pæne ved en sadelpind er, at når du cykler, behøver du aldrig rigtig stoppe dit sving for at få sadlen ud af vejen, hvis der er noget et skræmmende eller skræmmende spor o, som du bare bogstaveligt talt skal være i stand til at løsne op og bevæg tommelfingeren, du vil ikke rigtig flytte din hånd for meget. Så leg rundt, indtil du finder en position, der passer dig. Så jeg kan godt lide at hænge min under styret, det er meget let at komme til, uanset om jeg sidder på cyklen og slipper stolpen et stykke tid, eller når jeg har travlt med at hente stillingen, når jeg er væk sadlen, kan jeg stadig opnå det uden at skulle rulle mit håndled fremad, skal du bare tage det i betragtning og tage en position, der fungerer for dig.

Nu vil installationen af ​​kablet på indersiden af ​​rammen variere lidt mellem rammerne. Nye fangledcarbon fiberrammer kan meget vel have interne kanaler, hvilket simpelthen betyder, at du indsætter slangen i fronten af ​​rammen, og den springer ud på det rette sted. Nu har denne særlige ramme ikke det, så jeg er sandsynligvis i samme situation som mange af jer.

Dette er grunden til, at Park Tool er så nyttigt. Du indsætter den simmet i rammen, følger den sammen med magneten, indtil den stikker ud, hvor du har brug for den, så klip bare enden af ​​den på dit ydre rør og træk den tilbage igennem. Det er et strålende system, og det er smerteligt simpelt, hvordan man gør det, nu med slangen i rammen, nu er det tid til at skære det i den rigtige længde, du skal gøre dette på dette tidspunkt.

Du kan ikke gøre det klart, om der er et indre kabel derinde, fordi du også vil klippe det. Dette er en kritisk del af installationen af ​​dropperposten på din cykel og for at sikre, at den fungerer korrekt, så gør det første gang rigtigt. Den første ting, du skal gøre nu, er at sikre, at du har en tilstrækkelig mængde kabel foran til at imødekomme kravene med selve håndtaget på sadelpinden og ikke forhindret af styret.

Hvis styret roterer næsten helt, skal du tage dette i betragtning. Du vil ikke have ham til at trække kablet ud i et sammenbrud. Tvivl om du har lidt mere kabel.

Det betyder, at det er mig Det ser lidt mere grimt ud, men det betyder bestemt, at det vil fungere under alle forhold. Og nu er det på cykelens sadelpind, hvor dit ydre hus stikker ud fra sæderøret. Det er her, hvor Sharpie kommer til nytte, og faktisk betyder det ikke noget, om du har en Sharpie, en Tippex-pen, uanset hvad den er, skal du markere et kabel på kablet, der helt falder sammen med toppen på dette tidspunkt af rammen lukker dette mærke, så kan du trække slangen igennem, pas på ikke at miste den i rammen ved hovedrørenden, men du skal trække den ud, fordi du skal markere et andet mærke for at skære den på det rigtige sted .

Nu med denne Crank Brothers-sadelpind skal jeg markere det andet mærke på 165 millimeter, og der laver jeg min snit, og det får yderrøret til den rigtige længde. Nu vil længden, du har brug for at skære din til, variere, og det vil angive dette i manualerne, og det er derfor, det kan være lidt forvirrende, men forhåbentlig at se mig gøre dette vil forklare det meget lettere for dig. Når du har afskåret den ydre kasse, skal du tage fat i din fine pickaxe eller en skruetrækker eller andet værktøj, som du har i stedet, og bare sørg for, at indersiden af ​​den ydre kasse ikke er krympet, sørg for, at kablet er pænt og klart kan gå igennem.

På dette tidspunkt kan jeg også spritz en smule sprøjtesmør igennem og holde en klud over den anden ende for at fange det, der blev savnet. Nu skal du bare være sikker på, hvilken type kabeldrevet sadelpind du har. Nogle af dem huser kabelniplen i den fjerne ende og bruger den til at trække i kablet og dybest set betjener systemet i slutningen af ​​dropperposten, men i dette tilfælde er det en Crank Brothers-post. Du har faktisk anbragt brystvorten i den ende, og så bliver den fastspændt i den fjerne ende, det er vigtigt at vide, da dette vil påvirke det næste trin med at installere det indre kabel, sørg for at få kabelhylstrene og læg dem på plads i begge ender over huset.

Kabelhylstre er der for at holde snavs og snavs ude og holde smøremidlet inde, og de forhindrer også de indre dele af det ydre kabel i at migrere, som i det væsentlige bevæger sig fra, hvor de ikke skulle være, så det danner grundlæggende et system, så lav sikker på at du bruger dette, for så holder dit ydre rør meget længere. Da denne særlige kabeldrevne dropperstolpe er krumtapdesignet, betyder det, at brystvorten er anbragt i bunden af ​​stolpen, så det første trin inden du indsætter stolpen i rammen er at føre kablet igennem her, og kabelniplen sidder faktisk i dette blå stykke. Med brystvorten på plads, skal du blot skubbe stykket tilbage i bunden af ​​stolpen og tråde det på denne holdering.

Nu skal der være en masse trådlås der, så bare skru den fast med hånden, du behøver ikke bruge værktøj, det er nok med håndspænding. Og så er du dybest set klar til at få vario sadelpinden ind i rammen. Nu anbefaler jeg at bruge noget samlepasta i stedet for at bruge et fedt på indersiden af ​​sæderøret her, og alt hvad du behøver er en klat på din finger og smøre den rundt.

føler sig træt under træningen

Nu smelter samlepasta i det væsentlige dig med partikler, der flyder i den for at tilføje friktion, og det betyder, at stolpen er mindre tilbøjelige til at bevæge sig og knirke og mindre stress på skruen, end du sætter den på plads og skal holde på plads. Bare sørg for, at hvis du har en kulstoframme, som du bruger med en bestemt forbindelse, der er kulstofsikker. Dette er kulstofsikkert, men det betyder også, at jeg også kan bruge dette på aluminiumsrammer.

Nu skal du skubbe sædepinden ned i rammen, og hvis du plejede at være smart, ville du have noteret din sadelhøjde i din optimale højde, og du kan indsætte den i rammen i den nøjagtige højde, du ønsker, da det naturligvis vil være i den position fuldt udstrakt, så det simulerer din fulde sadelhøjde ght. Spænd det pænt, sørg for at du ikke overspænder det, da der vises et moment på din faktiske sadelpindeklemme. Jeg foreslår, at du følger dette, da det er meget let at trække skruerne ud, hvis du strammer dem for meget, kan du beskadige sadelpinden og påvirke dens ydeevne. Nu skal du kigge efter det lille lille hul der, det skal igennem der, og der er lidt grub skrue, en lille 2 millimeter grub skrue, der holder den på plads.

Nu gider jeg ikke skære kablet endnu, jeg skifter tilbage på cykelens bagside og installerer sadlen først, fordi jeg bare vil sikre mig, at den fungerer korrekt, før jeg klipper det indre kabel. Så du har brug for en unbrakonøgle på fem millimeter for at løsne klemmeboltene der. Nu kan du kun finde i henhold til fabriksspecifikationer. Disse klemmebolte har nogle gevindlås derinde, men det ville ikke skade at sætte en ekstra klat frisk trådlås der og sætte din sadel i din foretrukne position.

Og nu er endelig sandhedens øjeblik, tid til bare at kontrollere, at det virker. Så tag din cykel ud af stativet, når den er i et stativ, og bare betjeningsknapperne, så vend håndtaget, læg din vægt på sadlen, og forhåbentlig fungerer den nok, og den har problemer med at starte op som planlagt, det er normalt fordi der er for meget eller for lidt spænding, så tag en lille smule af tøndejusteringen på fjernbetjeningen, og forhåbentlig skal den være helt perfekt for dig. Nu på dette tidspunkt, hvis du ikke har brug for at trække flere kabler igennem, har du det grønne lys til at trimme kablet ned.

Skær det nu meget tæt på selve fjernbetjeningen, så du kan holde den ude af vejen, så sørg selvfølgelig for, at du lægger en kabelendehætte over enden for at forhindre, at den flosser. Så der går du o dette er det grundlæggende ved opsætning og installation af en dropper-post på din cykel. Forhåbentlig vil dette være nyttigt for dig.

For et par nyttige artikler, klik her for at indstille dit cockpit, så du kan hjælpe med at placere armen. Jeg er lidt usikker på, hvilken indvirkning det har på din bremse, så klik her, hvis du vil klikke gennem vores Essentials-afspilningsliste, som indeholder alle de andre artikler i denne serie. Nu håber jeg, at du nød denne artikel, og jeg håber, du finder det nyttigt, så giv os tommelfingre, hvis det gør det, og glem ikke at klikke på det og abonnere!

Er det svært at installere en dropper-post?

Normalt er det nemt at brugedropperselve kablet, men nogle gange bliver det vanskeligt at kontrollere det, når du begynder at føre huset. Mest sandsynligt vil du ikke være i stand til at holde kabelens ende, det kan blive skubbet og snoet inde.

Leveres dropperstolper med kabel?

De fleste moderne mountainbikes bruger generelt internekabelrouting for en pæn og ren æstetik. Hvis din cykel ikke tillader interntkabelrouting, mest af det populæredropper posttilbydes også med en eksternkabelrutemulighed også.20. nov. Dec 2019

Er en dropper sadelpind det værd?

For mountainbikere er dendropperpost erværdiet kig, men der er flere grunde til, at det måske ikke er for dig. Med endropperpost, er du i stand til at være centreret og lavt over cyklen, hvilket skaber stor selvtillid og kan hjælpe dig med at gå hurtigere.4. feb 2019

harley davidson elektrisk cykel

Hvis du ser på cykler, der er designet til at blive sprunget rundt, vil du bemærke, at sadlen er meget lav. På en mountainbike har du dog brug for en vis sadelhøjde for at kunne pedalere effektivt over lange afstande, men lidt kan give dig supermagt på virkelig tekniske sektioner. Ved stejle nedkørsler holder en lav sadel din vægt mod baghjulet i stedet for farligt over styret. En god ide at justere sadelhøjden baseret på det spor, du er ved at køre - hvis du sænker det med en tomme, reduceres din pedaleffektivitet lidt , men det giver dig også nogle fordele på andre områder.

Hvis du er ivrig efter at spise og spise din kage, kan du få en dropper-sadelpind, der giver dig mulighed for at justere din sadelhøjde ved hjælp af fluen. Jeg har en KS Lev Integra teleskopisk support på både min Sync'r Pro og min Mission 2, som er den integrerede version af den normale KS Lev. Når du trykker på kontakten, bevæger sadelpinden sig frit op og ned; Når du slipper den, låses sadelpinden på plads.

Dette er en milstolpe for en kontorstol, bare lidt mere smidig, så hvad mener jeg, når jeg siger dette indlæg er integreret? Nå, nogle cykler er klar til dropper, hvilket betyder, at de har et stik til et frigørelseskabel. Når din cykel er klar til dropper, kan du passe stort set ethvert integreret dropperstolpe, såsom Rock Shox Reverb Stealth eller denne KS Lev Integra. Hvis din cykel ikke er klar til dropper, kan du få en regelmæssig dropperstolpe og tilslut kablet på ydersiden. Dette er normalt mere økonomisk og nemmere at installere alligevel.

Når du er vant til et dropper-indlæg, finder du det hele Brug tid. For mountainbikere, der aldrig har prøvet lav sadelkørsel, er fordelene måske ikke så store med det samme åbenlyse, så hvis du falder ind i denne kategori, anbefaler jeg at droppe din sadel og hoppe lidt rundt, du bemærker muligvis, at du kan gøre ting, du ikke kunne ' Før du, som at manøvrere på og over temmelig store ting, dropperstolpe, kan du udvide den helt op og justere den til din fulde ridehøjde som en almindelig sadelpind. På denne måde kan du sænke den til tekniske sektioner og derefter bringe den tilbage til din perfekte kørehøjde med et tryk på en knap.

KS Lev på min mission har 120 mm rejse. Med min Sync'r Pro købte jeg bevidst en 150 mm KS Lev, fordi rammen går dybere. Begge understøtninger er indbygget så lavt som muligt, hvilket heldigvis bringer dem til min perfekte kørehøjde, når de er fuldt udvidet, da jeg valgte en prop, jeg forsøgte at vælge mellem Rockshox Stealth og KS Integra.

Årsagen til, at jeg valgte KS, var på grund af dens pålidelighed og enkelhed, da den bruger en kabelfrigør i modsætning til den hydrauliske frigørelse på Rockshox, der rev kablet lige ud af min sadelpind. Reparationen var let. Hvis jeg havde den hydrauliske frigørelse, ville reparationen have været meget mere kompleks.

Alt i alt er jeg tilfreds med min beslutning om at få KS Lev. Som de fleste sædeposter skal du holde det rent og sørge for, at det har meget lufttryk - hvis jeg springer det helt ned og lader det stå natten over, dukker det først op uden at sidde på det eller give det et god bonk. Jeg vil sige, at det ikke rigtig er et problem.

Sædeklemmen er ret enkel, men det tillader mikrojusteringer af sadelvinklen, ligesom en god sadelpind skal. Udløserknappen i bunden af ​​sadelpinden er designet, så i stedet for at skulle afbryde kablet til service, kan du hurtigt afbryde det. Jeg vil også nævne, at dette indlæg kommer med en smart designet switch, der faktisk går i ODI-greb er integreret.

Mens jeg sætter pris på opfindsomheden, bruger jeg slet ikke denne kontakt, og den gnider stadig med min hånd, mens jeg kører. For et par ekstra dollars kan du få deres Southpaw-løftestang, som er meget bedre og burde være standard efter min mening. Nu er det værd at bemærke, at jeg havde en anden dropper-post på min Trek, en der var lige så pålidelig og meget billigere end KS, DNM Dropper Post, og den er stærk den dag i dag, den eneste grund til, at jeg fik den integrerede version, gjorde det ikke få denne støtte til min nye cykel er, at den ikke er tilgængelig i 150 mm.

cykeludstyr

Så er en dropper-post rigtig for dig? Hvis du er en XC-rytter, afhænger det sandsynligvis af, hvor teknisk terrænet du kører på. En dropper-sadelpind bringer en lille smule modvægt med sig. På den anden side er jeg mere interesseret i at tilføje inches til min bunny humle end at miste gram fra min cykel.

Giv mig en super let cykel med en høj sadel, og jeg kan ikke gøre meget andet end pedal rigtig hurtigt. Giv mig et helt bjergdyr med en dropper-stolpe, og du vil se, hvorfor geometri trumfer, når det kommer til cykelstyring. Selvfølgelig er fordelene for en person, der kører, mere indlysende teknisk singletrack, downhill eller freeride.

Selvom de fleste XC-ryttere synes at foretrække en almindelig sadelpind, ser jeg nogle af dem køre dropper på stierne. Det ser ud til, at flere og flere mennesker opdager vidundere ved at justere deres sadel i farten, tak fordi du kørte med mig i dag og ses næste gang.

Hvilket kabel har jeg brug for til en dropperpost?

Ethvert standardskiftkabeleller lignendeviljearbejde. Mountainbike skifterkabel. Bemærk, at der er en bøsning, der fortsætterkabelog kræves for at grænsefladen medstolpe.

Er en dropper-post det værd?

For mountainbikere er dendropper posterværdiet kig, men der er flere grunde til, at det måske ikke er for dig. Med endropper post, er du i stand til at være centreret og lavt over cyklen, hvilket giver stor selvtillid og kan hjælpe dig hurtigere.4. feb 2019

Hvilken type kabel har jeg brug for til en dropper-post?

Ethvert standardskiftkabeleller lignende fungerer.

Hvilken type kabel bruger en dropper-post?

I stedet for den traditionelle 1,2 mmanvendte kablertil skiftere, dendropper-kabelmåler kun 0,8 mm. Jagwire siger, at dette resulterer i en mere fleksibelkabelhvilket er overlegen for de stramme bøjninger, der ofte er forbundet med indrekabelrouting somdropper kablerovergang fra downtube til sæderør.25. feb 2019

Hvad er meningen med en dropper-sadelpind?

TILdropperpost, ofte benævnt endropper, er en erstatning for din cykelssadelpindog muliggør hurtig justering af sadelhøjden uden at kræve, at du går af din cykel eller endda holder op med at bevæge dig. Mestdråberarbejde gennem kabelaktivering, selvom der er en håndfuld elektroniske / trådløse stillinger.25. juni. 2020 g.

Hvor meget vægt tilføjer en dropper-post?

For eksempel fik en 30,9 × 400-millimeter carbon Enve faststolpevejer cirka 200 gram, mens den populære 65-millimeter KS LEV Integra CIdropper poster ca. 400 gram, inklusive fjernbetjening og kabel. Denne straf på 200 gram er betydelig. Til reference handler 200 gram om forskellen mellem kørende rør eller at gå rørløs.17. juli 2018 nov.

Hvordan installerer man en dråbestolpe på et sæde?

Skub aktuatorens O-ring over kablet på kablet, skub cylinderen ind i aktuatorvinduet, og skub derefter O-ringen tilbage over kablet og aktuatoren. Sæt huset ind mod aktuatoren ved at trække i den ledningsfri ende. Installer dropperstolpen i din ideelle højde i rammen, og fastgør sædeklemmen let.

Hvordan installerer man et dropper-postkabel?

Skub aktuatorens O-ring over kablet på kablet, skub cylinderen ind i aktuatorvinduet, og skub derefter O-ringen tilbage over kablet og aktuatoren. Sæt huset ind mod aktuatoren ved at trække i den ledningsfri ende.

Kan der installeres en dråbestolpe uden for rammen?

Geninstaller armen på bjælken og beundre den perfekte kurve. Hvis dit dropper-postkabel løber uden for rammen, vil det sandsynligvis være lidt lettere at installere, da du får fuld adgang til kablet.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykling af håndsmerter - hvordan man opnår

Kan cykling føre til karpaltunnel? Hvis du nogensinde har oplevet følelsesløshed eller smerter i håndled eller hænder på cyklen, kan karpaltunnelsyndrom være synderen. Mens karpaltunnelsyndrom ofte er forbundet med lange timer på en computer, og gentagne aktiviteter, er det også en almindelig irritation blandt cyklister.

Nyc cykelbutik - almindelige svar

Hvor kan jeg købe en cykel i NYC? De 10 bedste cykelbutikker i New York CityNYC Velo. 66 2nd Avenue, 590 West 45th Street. Cykelhabitat. 476 5th Avenue, 228 7th Avenue, 560 Vanderbilt Avenue.718 cykleri. 427 7th Avenue. Bogcykler. 110 West End Avenue. Cykler NYC. 1400 3rd Avenue.Kickstand Cykler. 316 East 49th Street. Kør Brooklyn. Trædecykelbutik.

Cykling af bløde pakker - Komplet vejledning

Er fanny packs gode til cykling? Disse modeller er det optimale valg for racere og ryttere, der gemmer det meste af deres trail essentials direkte på deres cykel. Selv en lille hoftepakke giver plads nok til alle de nødvendige værktøjer til at løse de mest almindelige problemer.

Kvindecykler - omfattende reference

Hvad er den bedste cykel til en kvinde? De bedste cykler til kvinder at tage på ethvert eventyrCool cruise: Electra Cruiser 1 Step-Thru.Allround Good Time: Cannondale Quick 3 Remixte.Sleek E-Bike: VanMoof X3.Road and Rough Rider: Trek Checkpoint ALR 4.Fly- n-fold: Tern Eclipse P20. bjergmester: specialiseret stubjumperlegering. 7. maj 2021

Cykelkulhydrater - typiske svar og spørgsmål

Hvordan cykler du carb? Du kan variere din carb-cykelplan afhængigt af din træningsplan. For eksempel er en plan en 5-dages metode. Du spiser en lav mængde kulhydrater i tre dage (i gennemsnit ca. 100-125 gram hver dag). Derefter følger du op med to dage med at spise en højere mængde kulhydrater (175-275 gram) på fysisk aktive dage. г.

Bike pokemon go - omfattende reference

Kan du cykle for at klække et æg? Kort sagt, at cykle kan være en helt frugtbar måde at klække dine æg på og samle XP op, mens du stadig holder fast i appens etos om at få undervisere til at udforske verden omkring dem. Husk bare at være ekstra forberedt og udvis forsigtighed.29 июл. 2016 г.