Vigtigste > De Bedste Svar > Sådan lagres til koldt vejr - mulige løsninger

Sådan lagres til koldt vejr - mulige løsninger

Hvad er den bedste måde at lag på i koldt vejr?

Kold-vejrlag:

Mellemvægt polyester langt undertøjtopog bund; en jakke med syntetisk isolering; mellemvægt fleece bukser; vandtæt / åndbar regnjakke og bukser.Hej! Jeg er RyanF9, så jeg vil lægge lag på koldt vejrkørsel. Wowwww hvilket interessant emne vi har i dag: Glorificeret undertøj. Men vi skal ikke sjov, fordi et anstændigt basisskift kan tilføje en hel måned til ridesæsonen, og det kræver respekt.

Med mine egne penge vælger jeg merinould, og en af ​​de billigste måder at få det på er via FXRs damplinje. Det er Vapor korrekt stavet med en U, fordi FXR er canadisk. Du kan købe dampbukser og skjorter i 20, 50 og 100% merino.

er suppe sund

For at give dig et indtryk af omkostningerne koster 20% langærmet $ 40, mens denne 100% langærmet koster 110. Hvis du laver matematik, får du mest merino for din dollar med 100% er. Og jeg anbefaler det, fordi Merino er det, vi leder efter.Den kommer fra en overlegen race af får * bah *. Deres uld er ekstra fin, hvilket gør baselaget mindre kløende. Merinofibre føles ikke våde, før de er 60% mættede, så du bliver tørre længere.

Og når stoffet er gennemblødt, kollapser fibrene ikke. Sådan bevarer beklædningsgenstanden sin form, den bevarer sine termiske egenskaber - hvilket er sjældent med vådt tøj - og din sved kan ikke integrere sig dybt i de sammenklappede fibre, så du undgår skjorter, der lugter dårligt efter at være blevet våde. Omkring fårene Merino indeholder mere ros * bah *, linoin, som er naturligt voksagtig og hydrofob.

Det betyder, at dit uldtøj tørrer hurtigt og hurtigt transporterer fugt. For ikke at nævne de antibakterielle og anti-lugtegenskaber ved lanolin, som er gode, hvis du har flere dages vandring mellem vasker, hvis du lægger fårene til side for øjeblikket * bah * FXR selv gjorde et klogt stykke arbejde med det, sømmene er Flatlock , hvilket betyder, at stykker stof forbindes kant til kant i stedet for den ene oven på den anden. På den måde vil du ikke mærke de irriterende sømkanter, når du begynder at lægge lag.Jeg er 6'3, 175 £ og har en størrelse M. Det passer godt, selvom det er 160 gram stretchmateriale strikket i merinoulden, er det ingen overraskelse. Klippet er langt i taljen for at undgå at glide, jeg har lidt mave, og der er tommelfingerløkker for at undgå at udsætte et håndled.

Min farve er antracit, som er fjollet for et bundlag, der bogstaveligt talt aldrig vil være synligt. Nu foretrækker nogle mennesker syntetiske stoffer frem for merino. Og de tager fejl.

Men hvis du må tage fejl, er Firstgears 37.5-samling den bedste måde at gøre det på. Dybest set indeholder disse ting 'aktive partikler', der gør to ting.De forstørrer fibrene med 800%, når de bliver våde. Og de øger overfladen af ​​fibrene, når de bliver varme. Så hvis du kører rundt i den tørre kulde, er dette et standard varmelag.

Men når du bliver våd, ekspanderer fibrene for at dræne mere vand væk fra din krop. Og når du bliver varm, skaber fibrene mere overfladeareal for sved at fordampe hurtigt. I det væsentlige er dette et varmende lag, når du er koldt, og et kølingslag, når du er varm.

Det giver mening, at Firstgear opkaldte det efter mellemgrunden dengang. 37,5, ligesom ved 37,5 grader Celsius, den ligevægtstemperatur, som din krop kan lide at hænge udenfor.

Firstgear hævder også, at basislaget forsøger at ramme 37,5% fugtighed, fordi det er, hvad vores hud føles behagelig, selvom jeg synes, det er en massiv strækning af brandmæssige årsager. Under alle omstændigheder har du masser af muligheder i 37,5 'kollektionen; bukser omkring $ 100, skjorter syd for det og balaclavas langt syd for det omkring $ 50.

Alle med elastisk stof og flatlock-søm. For hvad det er værd, har min konvertible balaclava tre tilstande; Alvorlig kriminalitet, cowboykriminalitet og modekriminalitet. Nå, to underlige måder at gennemføre dette på.

For det første har vi EVS-slæbebåd til dem, der ønsker et termisk lag og et komprimeringslag på én gang. Kompressionstøj siges at øge blodgennemstrømningen for at forbedre ydeevnen. Det formodes at mindske mælkesyreopbygningen.

Det skal reducere hævelse. Det skal forhindre dyb venetrombose under lange rejser. Det anekdotiske bevis er overvældende.

Det videnskabelige bevis er ikke. Alt hvad jeg gør, er kendt, at EVS TugVS er behagelig at have på. Det trækker ikke din krop på den ene eller den anden måde i stedet er kompression begrænset til 'aktive zoner' - de vigtigste muskelgrupper i underarme, biceps, pecs og underliv.

Hej til min bøfede chef - han modellerer kompressionstrøjen, fordi jeg ikke har nogen muskler at komprimere. Vores slæbebåd fås i ærmeløse versioner, versioner med lange bukser, versioner med korte bukser, pansrede, ubeskyttede, uanset gennemsnittet for en blanding af 90% polyester, 10% elastan. Med undtagelse af bagsiden - ren Lycra-mesh, al ventilation, ingen isolering.

mountainbike stier i nærheden af ​​mig

Nu er vores andet valg for folk, der ønsker termiske lag, som de også kan bære rundt i byen. Se på Klim Inferno-jakken. Den er tynd og elastisk på ydersiden med varm 380 gram fleece på indersiden.

Et perfekt mellemlag med flatlock-sømme, der ligger behageligt under en større jakke. Og alligevel har vi en flad hoved lynlås. Vi har en brystlomme, også nedsænket flugter med skallen.

Og under disse sømme er der to YKK-hånd lynlåse med automatisk låsning. Denne jakke er anstændig kompetent alene. Og det ligner det også.

For lidt over $ 100 får jeg fire farveindstillinger plus en femte Africa Twin-version. der koster $ 35 mere, bare fordi det er rødt. Jeg ville ikke have noget imod en højere krave, da min hals altid bliver kold under hjelmen.

Og tommelfingerløkker ville heller ikke skade, selvom Inferno er så tæt som et bundlag, glider mine ærmer sjældent op. Jeg skal nævne, at Klim også gør Everest, hvis du vil have et trin varmere. Nu findes der matchende inferno-bukser til underdele, men du vil ikke narre nogen i den lokale pub, fordi de ligner pyjamas.

Det er bedre at vælge Klim Transition Pant i stedet. Det er stadig et mellemlag, men Klim siger, at det ser så godt ud, at du vil bære det overalt, jeg ikke kender, men bukserne er bestemt overbevisende nok til hvor som helst. Ligesom din kammerats garage.

Eller en motorvejsmiddag. Eller ingen steder, hvor du ser klassisk ud, hvis du ikke bærer lange johns. Nu har spandex nylonskallen en fugtgivende mikrofleece indeni men den er ikke så varm som Inferno.

Jeg ejer faktisk et par til ridning og snesko i Montreal, og jeg havde dem på -30, før jeg klagede. Selv da klagede jeg ikke over mine ben. Som mellemlag har overgangen den sædvanlige firevejsstrækning plus knaplukning, lynlås, bæltestropper, velcrojusteringer, lommer - de er alle designet til at ligge fladt under alt hvad du har over - min kun et oksekød er lårlommen med lynlås.

Af en eller anden grund glemte Klim deres kærlighedsaffære med YKK-autolåse lynlåse, fordi dette bare er en almindelig floppy lynlås, der stikker lidt mere ud, og disse er mine yndlingsundertøj! Tak fordi du så med.

Hvordan lagdelt tøj holder en person varm i koldt vejr?

Hvordan virker det? Årsagen iført flere tyndelagviljeholdeduvarmereend en enkelt tykkerelager fordivarmluft er fanget mellemlagfungerer som en isolator. Hvis du skulle fjerne enlagdu ville reducere mængden afvarmefanget, hvilket ville køle dig ned.21. okt 2014

rev overførsel af ræv

Hvordan lag du tøj for at holde det varmt?

Midt - Dette er isoleringenlag, som er arbejdshesten ibeholdeduvarm. Trøjer, sweatshirts, fleece; disse fungerer alle som midtenlag. Det skal være tæt, men ikke stramt. Dunfrakker er også en god mellemlagi de koldeste temperaturer.21. nov. 2018 nov.

De er en god tilføjelse til en frakke, langline cardigan eller en af ​​mine yndlings ting, når det kommer til lette lag. Hej gutter, Jess er velkommen tilbage på min kanal. Håber jer havde en dejlig dag indtil videre i dagens artikel, jeg laver endelig et artikeltema, der er blevet meget udfordret af jer, og dagens artikel handler om, hvordan man lag i varmt vejr, hvilket er en super nem måde at opgradere din outfit bit for at se mere stilfuldt og poleret Tilføjelse af et tredje stykke er en fantastisk måde at opgradere et outfit på og ændre det fra bare tøj til et outfit.

Problemet med lagdeling, hvis du bor i varmt eller fugtigt vejr. Det virker bare ikke, det er bare for varmt. Så i dag.

Jeg hjælper dig med dette. Jeg har samlet en liste med tip, tricks og ting at gøre i varmt vejr plus nogle ideer til outfit og nogle alternativer til ting, som du normalt vil lag med, så hvis du bor hvor som helst hvor vejret er, er varmt eller fugtigt, hold dig opdateret fordi denne artikel vil hjælpe dig. Og selvfølgelig, hvis du ikke allerede har abonneret, så glem ikke at trykke på abonnementsknappen nedenfor for at slutte dig til familien og give denne artikel tommelfingre, hvis du nød det selvforklarende, vælg bølgende og lette stoffer, lige omkring Når du hjælper din krop med at trække vejret og ikke holder så meget varme i det, holder du blæsende fra at svede så meget, og det vil sikre, at du bare ikke opbevarer så meget varme som nogle stoffer, du også kan starte med bidder. Se efter, at du kan fremstille af er bomuld, rayon, polyester, nylon og silke.

Disse er alle super åndbare stoffer, der lader din krop trække vejret og holder dig kølig i stedet for at fange varme og holde dig varm. Mine personlige yndlingsstoffer til at bære i varmt vejr er bomuld og linned. Linned Jeg bærer det bedst på grund af at det bare trækker vejret så godt og er behageligt.

Det flyder, let og ser bare godt ud. Stoffer og teksturer, som du absolut bør undgå, er uld, enhver form for strik og alt, hvad der normalt er lavet til køligere vejr. Så undgå frakker, undgå tunge cardigans eller bare ikke trække vejret Fun Fact Button-Ups ånder faktisk bedre end hudtætte tanktoppe, det cirkulerer bedre luft og bevarer nu ikke længere varmen, som flydende shorts er en meget bedre mulighed end iført stramme jeans- Shorts af samme grund grundlæggende denimshorts, de trækker ikke rigtig vejrtrækning, men løstsiddende dele fluffy stoffer lette dele, de gør det i stedet for at vælge hudtypiske ting, selvom de er flydende shorts, vil være en bedre mulighed mit sidste tip før vi går Kommer til de faktiske outfitidéer og stylingtips. Hvis du sveder meget, kan du hugge lidt, mens du klæder dig på for at maskere din sved lidt, er faktisk iført udskrifter. Udskrifter er vil hjælpe med at maskere og camouflere svedpletter ved at være enkel .

Visuelt distraherende udskrifter og mønstre camouflerer stort set bare svedpletter. Måske blev du bedre, det vil ikke være hundrede procent, men det vil være bedre end en solid farve, bare lad mig fortælle dig noget, før nogen går på nogen, der sveder meget, forsøger at bruge mig til dette tip. Nogle gange vil du bare sved, selvom du bruger deodorant og antiperspirant. Nogle gange sveder du stadig.

Det sker, der er en normal krops ting, som alle undtagen min bedstemor gør, fordi hun havde fjernet sine svedkirtler under en mastektomi. Men du ved, det er den eneste undtagelse, som de fleste andre sveder. Så ingen prøver at finde på nogen, fordi det er normalt.

Alle gør det, og det bør ikke stigmatiseres bare for at sige, at typiske lagdelte stykker finder alternativer og erstatninger. For eksempel er et godt alternativ til en frakke en støvstof nu, jeg vidste ikke, hvad en støvstof var i et stykke tid, og så Jeg er på en, der støder på hende, tror jeg sidste sommer, og jeg har været forelsket i hende lige siden. De er så praktiske og hjælpsomme i det væsentlige, en støvstof er bare en meget let, meget tynd stoffrakke, der ligner et stykke frakke, en langskåret cardigan er en af ​​mine yndlings ting, når det kommer til lette lag. Et andet godt eksempel er en kimono, som er et godt alternativ til en cardigan.

Kimonos er meget åndbare og oppustede og har en rigtig god stemning. Dette gælder også sommeren og mit sidste forslag til et alternativt lagdeling tørklæde, men du vil ikke have varmen fra et tørklæde, prøv en bandana nu er en bandana noget jeg tænker på alle den gang du bare er et lille tørklæde, kan du bruge en bandana, der er typisk for dit hår og binde en rundt om halsen, eller du kan også se specifikt efter tørklæder eller små silke- eller satin tørklæder. Se bestemt efter andre lagdelingsalternativer, fordi der er så mange derude. En stylingidee, du kunne lave, er at bære en lys skjorte med knapper.

cykler på vejen

Dette er sjovt, fordi du virkelig kan lege med, hvordan du vil style det, du kan knap et par op for at vise toppen eller designet af cami'en, du kan knytte bunden af ​​knappen, du kan rulle ærmerne op for at tilføje nogle dimension og tekstur, kan du også åbne knappen helt op, der er bare så mange forskellige muligheder, du kan lege med at bære det sidste tip, du kan også bære en knap over en bralette. Nu har jeg set denne meget populær i foråret og sommermånederne, især her i Californien. Folk bærer altid braletter overlejret med ting, og jeg synes, det ser rigtig sødt ud.

En anden idé, du også kunne gøre, er en, der er et hit eller savner med hensyn til popularitet, folk elsker ikke det, nogle mennesker personligt synes jeg, det er ret sødt, og det er at lægge en cami over en t-shirt. Når du gør det, skal du vælge stoffer, der er naturligt lette igen for at sikre, at du får den åndbarhed, men disse lag af to lette stykker sammen vil give dig udseendet af at lægge en stil og trend, som jeg har elsket på det seneste, er at lag en letvægts langærmet kjole under en minikjoleDu har sandsynligvis set denne tendens mindst ét ​​sted. Denne tendens er meget populær, at mange mennesker har den på, og denne stylingsteknik er en fantastisk måde at transformere bare en simpel sommerkjole for at gøre det lidt sjovere og mere dynamiske.

Det var det for dagens artikel fyre, jeg håber virkelig, at du nød det, og jeg håber, at disse tip har været nyttige, især hvis du bor et sted, hvor vejret er så varmt og fugtigt. Jeg ved, at jeg har mange abonnenter i Sydamerika i Mexico i Texas i Miami, selv i det sydlige Californien på Filippinerne i Indien. Disse steder, hvor vejret er retfærdigt, det er varmt og fugtigt, og lagdeling er en kamp. Jeg håber, at disse tip og tricks og outfit ideer og alternativer hjælper.

Håber de bare hjælper dig som en sjov lille ting i kommentarfeltet. Jeg vil have dig til at kommentere nedenfor, hvor du er fra. Jeg vil gerne have dig til at kommentere nedenfor, hvor du er fra, og bare bringe en hel ting ind i banden, jeg tror, ​​det ville være sejt.

Dagens citat til aftenen kommer fra en af ​​mine yndlingsforfattere, Roald Dahl. Han er bare inspirerende, og jeg elsker hans arbejde så meget. Jeg tror, ​​at hans fantasi og alle de ting, han har skrevet, bare går ud over børnenes liv, når du er interesseret i noget, uanset hvad det er gør det i fuld gang kram det med begge arme kram det elsker det og mest af alt vil lidenskabelig med lunken ikke godt.

Jeg er vild med dette citat, jeg tror af hele mit hjerte, hvad enten det drejer sig om dit job eller dine drømme, dine børn eller din tro eller dine forhold eller bare noget, du kan lide at gøre, gå ud i fuld kraft og leve og vær ikke lunken. Gør ting på alle områder af dit liv, så husk, når vi går ind i ugen, læg det i dit liv, lever det, vær det, vær ikke lunken. Jeg elsker jer meget, og jeg vil se jer i min næste artikel

wilier cykler anmeldelse

Kan du bære jeans i sneen?

Afhængigt af hvor koldt eller sneet klimaet er,du kangå medjeans(og endda strømpebukser nedenunder for at holdeduvarm) ellersnebukser, hvis det er rigtig koldt. Par dem med en merino uldbase eller langærmet bomulds-t-shirt, og lag med en sweater.

Hvad er den vigtigste kropsdel ​​for at holde varmen?

Fødder, ankler, håndled, nakke og hoved er de femmest vigtigesteder tilholde varmnår du føler dig slapp af - så invester i nogle termiske sokker og hjemmesko, benvarmer eller længere sokker, handsker, der dækker håndledene, envarmtørklæde eller 'snood' og en hat.

Skal termikken være tæt eller løs?

For maksimal isolering,termik skalpasser tæt på kroppen og har ingen huller omkring talje, hals eller håndled. Alt for megettætte temperaturerproducere ubehag, men hvistermisker ogsåløs, risikerer du at lade kold luft komme ind gennem dine lag.Løse termalerer passende til varmere forhold.

Hvorfor er jeans så kolde?

Når du først sætter dem på, er de stuetemperatur og følerkoldmod din varme hud frisk ud af det varme brusebad eller din varme seng. Når du er udenfor,jeansbeskyt mod vind, hvilket er en stor grund til, at vi følerkold, også resten af ​​vores krop erkoldmen vores ben er beskyttetvi føler, at det er varmere.

Hvilket væv holder kroppen varm?

Isolering: Fedtvæv hjælperat isolere dinlegeme. Det hervarmeisoleringbliver vedditkrop varmnår du udsættes for kolde temperaturer. Beskyttelse: Fedtvævpuder og beskytter dine organer, knogler og andetvævfra skader.

Hvilket væv holder vores krop varm?

Adipose ConnectiveVævhjælp iholder krop varm.20. juli Dec 2019

Holder termisk dig faktisk varm?

Termiskeer store, fordi de fælder kropvarmebedre endditjeans eller herreskjorter, når det er utroligt koldt. Det bedstetermisktøj væger også sved væk tilbehold digfra at blive kølig. Sveden vil skubbe væk fraditkrop oghold varmeni.

Skal mit grundlag være tæt eller løst?

Hvordanskal dit grundlagpasse? For at enBaselagat væge ordentligt,detstofbehøver atlæg moddethud for at opfange fugt. For at aktivere dette,detpasseskulle gernevære relativttæt. En undtagelse fra dette er, hvis du har på digdettøj uden ekstralagi varmt vejr.

Sådan lagres dit tøj korrekt i koldt vejr?

Det første trin i at lære, hvordan man korrekt lægger tøj til koldt vejr, er at forstå, hvordan man vælger det perfekte basislag. Hovedformålet med dette nederste tøjlag er at overføre fugt væk fra din hud og give et behageligt fundament til resten af ​​dit outfit.

Hvad er det bedste basislag til koldt vejr?

Tænk på dit koldt vejr bundlag som en anden hud. Nøglen til et godt bundlag er at bruge et materiale, der transporterer sveden væk fra din krop. Jo mere du sveder, jo koldere kan du få, hvis det ikke er ondt væk. Til dit grundlagsmateriale anbefaler vi Merino uld.

Hvad sker der, når du lægger lag i koldt vejr?

Hvis et grundlag er for tungt eller lavet af mere absorberende stoffer, er det mere sandsynligt, at det bibeholder fugtigheden, der løftes fra vores hud. Pickels forklarer, at ”når baselaget er vådt kun øger varmeledningsevnen og fungerer som en bro, der tager varmen ud af kroppen og efterlader os meget koldere”.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Racercykelulykke - finde løsninger

Hvad gør jeg, hvis jeg styrtede ned på min cykel? Hvis du befinder dig i en livstruende situation, skal du ringe til 911. Find et sikkert område. Gå ikke i panik. Tjek din krop. Tjek dit hoved. Cykel-køretøj nedbrud. Tjek din cykel. Når du er hjemme sikker. Tag dig tid til at helbrede.

Kvindernes cykelløb crash - hvordan man beslutter

Fandt de kvinden, der forårsagede Tour de France-styrtet? Efter at have appelleret til vidner er personen identificeret, fundet og er nu i politiets varetægt i Landerneau, ifølge RTL. Ifølge Reuters afgav hun sig. Den 30-årige franske kvinde er anklaget for ufrivilligt at have forvoldt skade og står over for en bøde på 1.500 euro. 30. 2021.

Geraint thomas crash - handlingsorienterede løsninger

Hvad fik Geraint Thomas til at gå ned? Geraint Thomas gik glip af sin første sejr i næsten tre år, da han gled og styrtede ned med mindre end 50 meter tilbage i 4. etape i Tour de Romandie. Thomas sagde, at det i sidste ende var at skifte gear midt i sprinten, der fik ham til at gå ned.2 2021.

Cykelbilulykke - handlingsorienterede løsninger

Hvad sker der, når en cykel rammer en bil? En ulykke med en cykel kan medføre intensiv beskadigelse af din bils lakering samt skader på kroppen ved buler i køretøjets krop. Ofte koster skaderne langt mere end den gennemsnitlige cyklist kan betale ud af lommen. En cyklists bilforsikring dækker ikke skaderne på dit køretøj.

Concorde Crash Ofers Photos - Sådan løses

Hvem døde ofre for Concorde-nedbrud? Dele af Concorde faldt direkte på den del af hotellet og dræbte de to polske studerende, Eva Lipinska og Paulina Sypko, og kammerpiger Kenza Rachid og Devranee Chundunsing.

Formel 1 alonso crash - hvordan løser du det?

Hvad skete der med Alonso-ulykken? Bare fire dage efter en cykelulykke på vej, der efterlod Alpine F1-chauffør Fernando Alonso på hospital, er spanieren udskrevet for at fortsætte sin bedring derhjemme, har hans hold afsløret. Det blev senere afsløret, at han blev opereret for en brud i kæben, hvorefter han forblev på hospitalet til observation.