Vigtigste > De Bedste Svar > Hvor lang er svinghjulsklasser - besvare spørgsmålene

Hvor lang er svinghjulsklasser - besvare spørgsmålene

Hvor meget koster et svinghjulsklasse?

Som med ethvert fitnessstudio betaler du et gebyr, der er relativt til det sted, hvor du bor i landet.Svinghjultilbyder singleklassereservationer,klassepakker og medlemskaber. I New York City kan du købe enklassefor $ 36 eller 10 for $ 340. I Florida, enklassevil koste dig $ 28 eller 10 for $ 250.Jeg vil tale om fluen, vil enhver indendørs gruppecykel have fluen, de fleste er ikke meget opmærksomme, de bemærker, at den er rund og en del af cyklen, og det er en cykel, men vidste du, at idiosynkrasien af Cykel kan være cyklens hoveddynamik, især hvis du ikke er en seriøs cyklist, eller et par, hvis du overhovedet ikke er en cyklist. Problemet med den menneskelige tilstand er, at når du går på en af ​​disse cykler og ikke er en cyklist og begynde at træde, hvad du bringer til bordet, er normalt en op, op, ned, ned, op, ned, det er ikke så effektivt som at løbe, men i fitnessarenaen, især når du bliver ældre, jo mere flydende, i en mindre effektiv måde, aktiviteten skal sandsynligvis være i enhver alder virkelig nyttig, men da Johnny G opfandt spinding, var han en kunde hos mig i Beverly Hills cykelbutik for næsten 20 år siden, og han blev ved med at komme derind på udkig efter dele, fordi han var at sammensætte en motionscykel, der føltes som hans cykel, og da han udviklede wei ght-belastet støbejern svinghjul og skruet det ind i rammen, der gjorde en spinner forskellig fra en motionscykel, og hvad du har nu er, at du har meget fokus på computere og alle mulige underlige ting og den grundlæggende forudsætning, at cykelens dynamik er en aggressiv inerti, og hvordan den omdanner et stødende pedalslag til en glat 360 graders bevægelse.

Hvis du ser på cyklerne, sandsynligvis den cykel, der absolut ikke skaber nogen aggressiv inerti, er Kyser m3 et fladt, tyndt aluminiums svinghjul, der ikke tiltrækker ventende mennesker, fordi det er slankt og stille, men hvad det gør med rytteren, er grimt sammenlignet til en cirkelvægtet cykel af Kaiser m3 eller them3, og det skaber ikke aggressiv inerti, det er rart at se på, hvis du kigger igen på LeMans theLeMond Rev Master, har du nu forskellen mellem dem LeMond og Kaiser er absolut kaisersflyhjulet er lavet af aluminium og LeMansflyhjulet er lavet af stål, så kufferterne er tunge, men der er ingen vægtning i omkredsen, så der mangler aggressiv inerti eller er næsten helt fraværende nu, så har du den spindende linje - cykler som spinneren Pro spinderen NXT NXT SR bladet De har ægte omkredsvægtede svinghjul, så omkring StarTrek-spindlerne og For at starte Schwinn Indoorgroup-cykler har de en perimeter wei i den originale Star Trek. Jeg er ked af, at den originale Schwinn Jonny Gspinner havde et svinghjul på 38 pund. Generationsspinnere har et svinghjul, der vejer omkring otteogtredive pund. SchwinnAC-kraften i vekselsport har et seksogtredive pund svinghjul, så de er to pund kortere, de har deres omkredsvægtning, men de har faktisk den ydre omkreds et blad til magneterne, og når du ser på denne cykel? Her, hvad er en række cykler, der faldt af bare på grund af mekaniske problemer, mener Free Motion Cykler, at fluen vil vente på Free Motions er 32 pund, så det er meget meget, at de tabte en masse vægt fra deres flue.

Jeg er ikke sikker på, hvorfor jeg er sikker på, at hvis du taler med dem, har de en god forklaring, men vores bedste? Sælgende cykler er Schwinns og Startracks, og de har kædedrev, de har periferisk vægtning Schwinns har de mest dynamiske styr, jeg mener helt fantastiske styr, og det er 2013 Schwinn AC Performanceplus, og du taler om et hårdt styr, disse fyre, jeg tror, ​​det er det nøjagtigt her, jeg synes, dette er højdepunktet, den indendørs gruppecykelstyr 2013 AC power plus, og så er der 20 også AC-præstationerne i 2012, så svinghjul er alt, især hvis du er en løber, jeg har talt meget med af løbere, mange løbere, der formår at gå til krydset og ikke kan gå mere, eller deres læge siger, at du skal cykle, du skal svømme, eller du vil aldrig kunne gå igen, ellers har de en operation, hvad jeg skal gøre nu, hvordan får jeg min endorfin dumpwell indendørs cykling, det er det lige der, men du skal have en cykel med omkreds Bliver vægtet og aggressiv inerti, så du får den flydende glatte bevægelse den 360 graders pe dal slagtilfælde og tør rehabilitering fra noget, der har en glat 360 graders bevægelse i dit pedalslag, og fordelene ved kredsløbssituationen er uden sidestykke, jeg er Jeff Wimmer fra studiecykler til studiecykler stille og jeg vil gerne takke dig for at tage dig tid til at se dette artikel igen, mine telefonnumre 10:00 kl. 22:00 syv dage om ugen otte otte otte ni oh ni cykel otte en otte fire syv nul to to nul fire du kan komme af computeren og tage en dramamin. Nu laver vi ikke perfekte YouTube-artikler, men vores cykler er næsten perfekte, tak for denne artikel og held og lykke på din vej til sundhed og fitness

Hvor lang er en typisk spin-klasse?omkring 45-60 minutter

Benji Jones: Denne cykel koster $ 2.000 og tager cykelverdenen med storm. Det sælges af firmaet Peloton, som angiveligt har flere kunder end endda spinggiganten SoulCycle. Men hvad der virkelig adskiller det fra er cyklens bekvemmelighed, du kan tage en spinning klasse hvor som helst og ifølge virksomheden få en træning i studiekvalitet.

Det lyder ret godt nu, men er det virkelig værd at hype? For at finde ud af har jeg en pelotoncykel til et spin, og i to uger tog jeg en 45-minutters peloton-klasse hver dag, og hvordan gik det? Nå, lad os bare sige, jeg bliver sandsynligvis aldrig mere fit Første ting først: For at finde ud af, hvor godt det er for en træning, som jeg ville få, besøgte jeg sportstræner Sean Kuechenmeister før min første klasse. Sean: Forhåbentlig vil du finde ud af din grundlæggende fitness specielt til cykling. Benji: Sean arbejder på New York Sports Science Lab i Staten Island, og det er her, han vurderer den fysiske ydeevne hos professionelle atleter.Og nu mig, din gennemsnitlige fitnessbesøg. Okay fint. Vi startede med at tage nogle grundlæggende målinger som vægt og kropsfedt.

Dernæst var der nogle ikke så grundlæggende målinger; Jeg har lyst til at gøre det som et ejektorsæde. Det er en isokinetisk maskine til lemmer. Det måler styrken af ​​mine quads.

Derefter testede vi benstyrken, Sean: Hop. Benji: Mobilitet og noget, der kaldes en muskelkørsel. Sean: Så ville køre hvor meget elektrisk strøm du får fra hjernen gennem disse nerver.Musklerne er virkelig som meningsløst kød. Nerverne bestemmer, hvor effektivt musklerne bevæger sig. - Men den sværeste test af alle? Et mål for den såkaldte VO2 max. Søn: Årsagen til, at VO2 max er så relevant for motorcyklister, er et mål for, hvor godt din krop bruger det ilt, du tager i, når du trækker vejret.

Jo bedre du bruger ilt, jo mere transporteres det gennem hele din krop, og jo mere effektivt vil du bevæge dig og være i stand til at udføre uanset hvilken øvelse du laver. Benji: Jeg gjorde under gennemsnittet i VO2 max i 47. percentilen, hvilket var en skam. Men generelt var jeg i temmelig god form, og med vurderingen bag mig var det tid til at køre.

Heldigvis uden gasmaske denne gang. Starten var ret ujævn, fordi jeg først ikke rigtig kom på cyklen. Jeg følte bare ikke musikken, ligesom oldies eller som rock, jeg er ikke ved at cykle ud til rock, jeg endte med at gå på en indspillet klasse, og jeg troede, jeg skar virkelig godt i klassen og så så og så, at jeg var på 589. plads, tror jeg.

Til min ære var der omkring 2500 mennesker i denne klasse, hvilket fik mig til at føle mig temmelig gennemsnitlig, hvilket er helt fint. Mine quads begynder allerede at mærke det. Jeg kan helt sikkert mærke en forbrænding.

Jeg klarede mig lidt bedre i dag, tjek den 2.136. Placer ud af 10.000, jeg mener, ikke forfærdeligt! Jeg var træt næsten fra starten, men dagene gik hurtigt og snart var jeg en Wir ek i.

Jeg er stolt over at sige, at jeg gjorde det syv dage i træk! Men jeg har ikke rigtig set meget fremskridt, i stedet havde jeg faktisk smerter, jeg begynder bestemt at føle lidt smerte på min højre side, ved du, for at være ærlig ser alle mine statistikker i dag ud som de gjorde på min første tur. Jeg forbrændte lidt over 500 kalorier pr. Klasse, uanset hvor udmattet jeg følte mig i målstregen, men jeg ville ikke stoppe, især da Sean forudsagde nogle ret åbenlyse resultater at se frem til. Sean: Jeg tror, ​​at hvis du taber fedt og derefter potentielt forbrænder dig i nogle muskler, vil vi måske se dig gå fra 143 til omkring 141, 140, um, men jeg forventer, at din udholdenhed vil stige, og jeg forventer, at dette tal går fra fair til godt med din VO2 max.

Benji: Jeg øgede den på min ottende tur. I stedet for at køre hjem, gik til Peloton-studiet på Manhattan, hvor klassen bliver filmet. Jeg var nysgerrig efter at se, om jeg ville være foran en lærer og i nærværelse af, hvad det ser ud til at være en af ​​de mest spændende og mest attraktive i New York City.

Det var en god tid. Det er dagen før Valentinsdag, så der var mange breakup-sange, hvilket var fantastisk. Men som det viste sig, er alle cykler kalibreret forskelligt, så min skærm på min cykel i studiet var meget anderledes end på den cykel, jeg har derhjemme.

Der var sandsynligvis en 200 kalorieforskel. Så jeg prøvede hårdere i studiet. Min gennemsnitlige puls var 10% højere end derhjemme, men ifølge displayet på min studiecykel var min præstation og min kalorieindhold min laveste nogensinde.

Så fair advarsel, kalorietælleren kan være anderledes, hvis du ikke bruger den samme cykel hver gang i midten af ​​den anden uge, begyndte min præstation endelig at blive bedre. Jeg føler mig ret god At miste kropsfedt, føle at mine ben sandsynligvis er tusind gange stærkere. Forhåbentlig er det tilfældet.

Jeg brød også 600 kalorier på en tur i dag, hvilket betyder at jeg bliver bedre på vej til styrke på cyklen. Hvad er det, rejse til styrke? Sidebemærkning: hvis jeg skulle kritisere Peloton mod slutningen, er det ikke kvaliteten af ​​træningen

Træner: Når noget kommer til at tænke i form af energi Benji: Det er det sprog, trænerne bruger til at motivere. Det kan være en personlig ting, men det føles bare så uautentisk. Dette er en øvelsestime, ingen terapi.

Alligevel. Et par dage senere kom det øjeblik, jeg ventede på. Slutningen! Woo! 14 klasser! Ja, det føles rigtig godt at være færdig, sandsynligvis fordi jeg nåede mit mål, dels fordi jeg er så begejstret for ikke at føle mig så udmattet og ikke køre på cykel hver dag.

Ikke at det ikke var det værd, det er naturligvis bare for travlt hver dag. Lad os se, 14 træningsprogrammer, 10 1/2 timer, 194 miles, 7.745 kalorier, det var den bedste præstation, jeg nogensinde har opnået. Jeg brød også 600 kalorier på en tur i dag, hvilket betyder, at jeg er bedre, og du kan se, at jeg startede ret stærkt og derefter dykkede lidt og derefter begyndte at arbejde igen den næste dag, jeg vendte tilbage til min opfølgende undersøgelse tilbage til laboratoriet.

Sean: Din første måling var 143,5. Du er 142 i dag sammen med det punkt nul, men din magre kropsmasse, det er dine muskler, dine knogler, du ved, det forbundne væv var 125,2 første gang.

Anden gang er det 125,4, så alt hvad du har mistet er fedt. Du har dine muskler.

Faktisk fik du under alt dette 0,2 pund muskelmasse. Interessant nok endte alle de nye muskler, jeg fik, kun på ét sted: mit venstre ben.

Kan du huske smerten i mit højre knæ, jeg talte om? justeret ved at stole mere på min venstre side, når jeg træder, hvilket resulterer i, at jeg bygger muskler der. Jeg har faktisk mistet muskelvægt overalt i min krop. Sean: Du tog torsoen af.

Du tabte dig på din venstre arm, og du tabte dig i din højre arm. Benji: Og det er fordi jeg kun lavede en type aktivitet om dagen, men den største ændring var i min VO2 max. Træner: Det var så hans oprindelige, og dette er hans nye, hvor han nu kun rangerer 79%.

Kameramand: Det er utroligt! Dekan: 47 til 79. Benji: Så jeg er bedre end de fleste mennesker? Sean: Ja, du har det dårligere Fik meget bedre end de fleste mennesker end de fleste. Benji: Wow.

Det er fantastisk wow! OK, så flere muskler i mit venstre ben, mindre overalt og meget mere udholdenhed. Hvad med styrken? Sean: Du mistede faktisk styrke, du øgede din styrke med hensyn til udholdenhed, med hensyn til aerob kapacitet, men med hensyn til anaerob kapacitet bruger vores krops system, der bruger mere sukker, det, vi bruger glykogen til at fremstille For at producere kraft og styrke, du tabte faktisk. Benji: Og hvad angår forsøg på at forstå disse tal i to uger, er det en ret stor ændring? Sean: Åh ja, bestemt.

Jeg tror, ​​at de fleste læger anbefaler, at omkring et pund frembringer et pund og en fjerdedel fedt pr. Måned er en sund sats for at tabe fedt, så du er faktisk langt fremme, så jeg tror, ​​at hvis du fortsatte sådan, ville du sandsynligvis - du ville tabe mere fedt, hvis du kunne opbygge lidt mere muskler, men på et tidspunkt ville der være et punkt, hvor tilbagevenden falder, hvor vi er nødt til at ændre noget i rutinen. Benji: Roger, OK. Sean: Det var godt i en to ugers udfordring, men jeg synes, det er ikke særlig bæredygtigt i det lange løb.

Benji: OK. Og det er en god ting, fordi tanken om at cykle allerede er ret forfærdelig. Åh, hvis jeg nogensinde går igen har brug for at tabe mig og løbe ind i et bjerg af kontanter, er jeg overbevist om, at to ugers intens cykling som denne vil være nok.

Går svinghjul ude af drift?

Mestklasserholder i ca. 45-60 minutter; det er sjældent nødvendigt for dem at være længere, og deltagerne kan forvente at forlade svedige og med tunge ben. De kan dog vare længere, Body Machine-sessioner kan fortsætte i så mange som 90 minutter.19. mar 2020

rad power bikes anmeldelser

Mit navn er Doug Neill, og i dag vil jeg tale om svinghjul. Dette er et koncept, der kom fra Jim Collins, hvis interview med Tim Ferriss jeg skitserede for et par måneder siden.

Sådan beskriver Collins, hvad et svinghjul er: Det er en måde for dig at tænke på, hvilke intelligente, disciplinerede skubber, der skaber momentum. Dette er ikke kun trin til at afkrydse en liste, men du vil bygge den underliggende logik for dynamik. Og jeg læste også for nylig Collins korte bog kaldet Turning the Flywheel, og her er et uddrag fra starten af ​​den bog, der fører til, hvorfor jeg vil tale om det i dag. ”For at skabe en transformation fra godt til stort er der ingen enkelt definerende handling, intet godt program, ingen enkelt dræberinnovation, intet ensomt held og lykke, intet mirakel øjeblik.

Det føles mere som at dreje et stort, tungt svinghjul. 'Og et af udtrykkene Collins bruger der - godt til stort - er faktisk titlen på en tidligere bog, han skrev, der beskriver, hvordan virksomheder gør denne overgang fra god til stor. Dette er en overgang, som jeg vil foretage i år og i de kommende år med det firma, jeg driver her, fra verbal til visuel, hvor jeg underviser i skitsefærdigheder - hvordan man laver de forelæsninger, du hører, eller bøger, man læser, bare tegner diagrammer , men også nogle skitserede scener sammen med de ord og sætninger, der hjælper med at give kontekst til dette billede.

Og da jeg tænkte på, hvordan jeg skulle nærme mig dette 2020 sidst i fjor, var det virkelig nyttigt at dykke dybere ned i dette koncept om et svinghjul og bevidst udvikle mit eget, som jeg kan komme videre i år (og hvis det fungerer godt, i det kommende flere år). Og jeg behandler denne artikel som del to af en tredelt serie, der er bundet til starten af ​​dette nye år. I den første del stillede jeg spørgsmålet 'Hvad er vigtigt?' Hvad vil du gerne fokusere på i år? Det er det første spørgsmål, du skal stille dig selv.

Dette er det andet spørgsmål, det andet spørgsmål: bygg dit svinghjul. Så jeg håber, at når jeg deler, hvordan mit svinghjul ser ud, får du nogle ideer til, hvordan du laver dit svinghjul, måske relateret til den virksomhed, du bygger, eller måske bare hvad du gør med din Sketchnoting gør færdigheder, når du anvender disse færdigheder i dit personlige eller professionelle liv. Så med den slags baggrund, lad os komme ind på det.

dødscykling

Først en lille smule kontekst for mit svinghjul her. Da jeg kun er et enkelt firma her, ser jeg mig selv som en solo preneur, som efter min mening påvirker de særlige træk ved mit svinghjul. Og det specifikke arbejde, jeg laver, er inden for onlineuddannelse.

Jeg nævner dette, for hvis du også er solopræner eller arbejder i verdenen af ​​onlineuddannelse, kan der være en vis overlapning mellem vores svinghjul. Og igen er et svinghjul den underliggende logik i dynamikken i dit arbejde, hvor det rigtige indledende tryk gør det næste tryk uundgåeligt, hvilket gør det næste tryk uundgåeligt, hvilket derefter kan bringe dig tilbage til starten. Så spørgsmålet er, 'Hvad er de skub, du kan gøre på en måde, som du ikke kan lade være med at gå til næste skub?' Sådan ser min ud.

Jeg begynder med at give det store billede af de tre hovedkomponenter i mit svinghjul og derefter gå lidt dybere ned i hver af disse tre komponenter. Da den dygtighed, jeg lærer her, er sketchnoting, skal det første skub i mit svinghjul for mig være engagement i mine personlige sketchnoting-projekter. Hvis jeg ikke bruger mine egne tegnefærdigheder i det arbejde, der er vigtigt for mig, vil jeg finde det vanskeligt at bruge min fulde energi på at undervise i denne færdighed.

Når jeg laver min egen tegning, støder jeg uundgåeligt på ideer, som jeg gerne vil dele med andre. Det er her, det næste håndtag på mit svinghjul kommer i spil. Baseret på mine egne erfaringer og den resulterende viden bygger jeg pædagogiske ressourcer til andre, der også udvikler og anvender deres sketchnoting-færdigheder.

Det hjælper, at jeg nyder at undervise. Jeg nyder at lave en-til-en lektioner som denne, men også bygge komplette kurser. Og så, efter at jeg har oprettet disse uddannelsesmæssige ressourcer, kan jeg ikke lade være med at dele dem med andre.

Det er det tredje niveau her, når jeg deler de pædagogiske ressourcer, jeg har oprettet, forbinder med andre mennesker omkring disse ressourcer, hører hvad de gør med deres skitsemærkningsevner, ser hvordan de reagerer på ting, som jeg har skabt og derefter reflekterer omhyggeligt. De samtaler, jeg har med andre om sketchnoting, giver uundgåeligt nye ideer, som jeg selv vil eksperimentere med. Og det bringer os tilbage til mine personlige sketchnoting-projekter, hvor jeg kan tage det, jeg har lært af det, jeg har bygget, og de samtaler, jeg har haft med andre, og anvende det på min egen sketchnoting.

Og så fortsætter cyklussen. Så det er de store dele af myflywheel. Og hvis du arbejder i uddannelsesverdenen, ville det ikke overraske mig, at det ligner os - startende med din egen udforskning af de færdigheder, du underviser, efterfulgt af at oprette nogle undervisningsmaterialer og dele disse materialer med andre og chatte om, hvordan at gøre det.

Her tilføjer jeg endnu et citat fra drejning af svinghjulet: ”Et svinghjul behøver ikke at være helt unikt. To succesrige organisationer kan have lignende svinghjul. Vigtigst er det, hvor godt du forstår dit svinghjul, og hvor godt du udfører hver eneste komponent over en lang række iterationer. 'Med dette mål om dyb forståelse og god udførelse af disse komponenter synes jeg det er værd at gå lidt dybere ind i detaljerne.

Jeg deler personalets skitsemærkeprojekter, som jeg tager på, i to forskellige kategorier. Jeg forestiller mig de første som langsigtede projekter. Et eksempel i denne kategori er den videre udvikling af mine spanske færdigheder.

I de sidste tre måneder af 2019 brugte jeg meget tid på at lære spansk som forberedelse til en 10-dages tur til Mexico. Og jeg nød virkelig at kombinere min interesse for spansk og sprogindlæring med sketchnoting. Jeg brugte mine sketchnoting-færdigheder til at forbedre mine sprogfærdigheder, hvilket gjorde den tur, jeg for nylig tog, meget sjovere.

Så disse langsigtede projekter er et sted, hvor jeg kan vælge ethvert emne, der interesserer mig, ethvert emne, som jeg vil udforske, og udforske det med sketchnoting som det primære værktøj. Den anden kategori af personlige sketchnoting-projekter kalder jeg på løbende forskning. Og den organiserende faktor her er den forskning, der er relateret til det arbejde, jeg laver her.

Jeg nyder virkelig at lære om kreativitet og iværksætteri og lære at lære. Alle disse ting, der var af interesse, gavner mig personligt, så jeg betragter dem som personlige sketchnoting-projekter, men så går meget af det, jeg lærer, naturligt ind i det projekt, hvor jeg underviser i sketchnoting. Så dette er en hel masse 'Skitser af' hvor jeg tager den bog, jeg læser, eller den podcast, jeg lytter til, og laver et visuelt resumé for at hjælpe mig med at huske idéerne og implementere dem, jeg lige har læst.

Så længe jeg regelmæssigt bliver involveret i disse to typer personlige sketchnoting-projekter, kan jeg ikke lade være med at blive begejstret for at lære andre, hvordan man tegner sketching. Og inden for denne komponent af svinghjulet er der igen to specifikke anvendelser. Den første er at opbygge online kurser.

Jeg oprettede omkring et nyt online kursus hvert år. Lige nu arbejder jeg på en kaldet DigitalSketchnoting, som handler om at finde den bedste måde at bruge tablet- og penværktøjskombinationen til at lave effektive skitsenoter. Det er denne kombination af værktøjer, jeg bruger til at oprette denne artikel, og jeg nød virkelig at udvikle idéerne til dette kursus.

Og du kan faktisk deltage i udviklingen af ​​dette kursus. Tjek nedenstående links for mere information. Den anden gren til opbygning af uddannelsesmæssige ressourcer er enkeltstående artikelundervisning som denne, som jeg sender på YouTube.

Et nylig eksempel: 'Hvordan man udvikler en daglig tegningsvane.' Hvad jeg kan lide ved denne kombination af uddannelsesressourcer er, hvordan de afbalancerer hinanden. Jeg nyder at bruge meget tid (normalt omkring et år) på at udvikle et nyt online kursus, men jeg nyder også fleksibiliteten ved at vælge et bestemt emne eller spørgsmål uge efter uge, udforske det, tage en artikellektion som denne, oprette og udgive dem .

Der er en kortere belønningscyklus med disse enkeltstående artikeltimer, der hjælper mig med at fortsætte, da jeg også bruger mere tid mere sandsynligt på at oprette et maraton og starte et online kursus. Det skal også understreges, at hvert af disse områder bidrager til den økonomiske motor i mit arbejde. Og den økonomiske motor er en af ​​tre dele af Hedgehog-tilstanden, som Collins beskriver, hvor du udfører et job, som du brænder for, du gør noget, som du er kodet til (som jeg kalder et slags kryds mellem natur og næring).

Når du har alle tre, er du i det søde sted og godt positioneret til en tilfredsstillende og bæredygtig karriere. Jeg nævner denne model ved siden af ​​denne svinghjulsmodel, fordi det er meget nyttigt at sammenligne de to for at sikre, at dit svinghjul indeholder elementerne i din pindsvin-tilstand. Inden for den tredje komponent af mit svinghjul er der en række måder, jeg deler og forbinder med andre omkring mit arbejde.

Et stort emne er e-mail, som du ved, hvis du har tilmeldt mig mit e-mail-nyhedsbrev. Der deler jeg alle nye pædagogiske ressourcer, jeg har oprettet, og det skaber et godt udgangspunkt for en-til-en-møder. Sociale medier er også et godt sted at dele dette arbejde, især for mig på Twitter, YouTube, Facebook og Instagram.

Hvis du kun vil følge et af disse steder, foreslår jeg, at det er YouTube, så sandsynligvis Instagram, derefter Twitter og derefter Facebook (men der er også nogle personlige præferencer forbundet med denne ordre). Disse kanaler på de sociale medier er et godt sted at oprette netværk gennem de enkeltstående artikelundervisning, jeg offentligt deler. Med mine online kurser var det rart at have webinarer på specifikke kurser.

Bare i går var jeg vært for det første webinar til dette nye Digital Sketchnoting-kursus, og det er altid et sjovt miljø at chatte med andre, der er lige så interesserede i sketchnoting som jeg, at dele det, jeg tænker på, men også omkring dig At give et sted hvor alle deltagere kan tale med hinanden og lære af hinanden. Og endelig er Patreon det nyeste sted, hvor jeg deler ressourcer og forbinder med andre gennem disse ressourcer. Jeg lancerede for nylig en ny Patreon-side, der specifikt er knyttet til disse enkeltstående artikelundervisning, som jeg deler offentligt gratis på YouTube.

Hvis du nyder disse artikler, vil støtte dem og vil have adgang til nogle bonusressourcer relateret til disse artikeltimer, er det det, der er verbalt for Visual's Patreon. Det er et sted at dele disse bonusressourcer, men så også at have samtaler med de mennesker, der bruger dem. Så jeg nyder det samfundsmæssige aspekt, der langsomt vokser der, og jeg håber, det fortsætter med at vokse, så se om det lyder interessant.

Det kumulative resultat af al denne deling, forbindelse og reflektion er, at jeg er meget begejstret for derefter at gå væk og grave i mine egne sketchnote-projekter. Og så starter cyklussen igen og forhåbentlig aldrig ender. Selvom dette præsenteres som den første komponent i svinghjulet, derefter den næste komponent og derefter den tredje, laver jeg nogle aktiviteter i hver kategori hver dag.

Jeg finder dette en nyttig vane i at opbygge svinghjulets momentum og lægge en håndfuld af disse dele væk hver dag. Og for at sikre, at jeg regelmæssigt kan bidrage til alle komponenter i dette svinghjul, fandt jeg Clockify-appen som et nyttigt værktøj. Det er en tidssporingsapp i sin kerne, men hvad jeg kan lide ved det er, at du kan oprette forskellige kategorier til forskellige typer opgaver.

Jeg oprettede fem forskellige kategorier forbundet med de fem specifikke grene af mit svinghjul. Jeg har personlige projekter i kategorien Langsigtede projekter. Jeg undersøgte disse 'skitsenoter fra'.

Jeg har en kategori til kursusudvikling og en anden til disse uafhængige instruktionsartikler. Og så en femte, som jeg bare kalder administrator for at dække al deling og forbindelse. Og det er denne Clockify-app, som jeg bruger hver dag.

Hver gang jeg begynder at arbejde på en ny opgave, bruger jeg denne timer til at identificere den kategori, jeg arbejder på, og den specifikke ting. Dette hjælper mig med at fokusere på denne opgave, og når jeg er færdig, rammer jeg stop, stopper ofte og springer derefter til næste opgave. Derefter har jeg en god oversigt over, hvor meget tid (meget nøjagtigt) jeg lægger i hver af disse komponenter i mit svinghjul.

En af grundene til, at jeg kan lide Clockify, er på grund af de rapporter, de kører for dig ugentligt. De giver denne cirkeldiagramopdeling, så du ved, hvor du bruger din tid. Dette er en nyttig ting for mig at se på ugentligt, så jeg ved, at hvis det læner sig for meget i en retning en uge, kan jeg prøve at kompensere for det i den næste uge ved at tilføje til komponenterne i mit svinghjul, der ikke blev ' gør det ikke nok opmærksomhed.

Og mit mål er ikke at have en perfekt jævn tidsfordeling mellem disse fem komponenter, bare en tilstrækkelig balance mellem dem til faktisk at føle det momentum, som jeg tror skabes af dette svinghjul. Og i det mindste anekdotisk har jeg bemærket, at de dage hvor jeg bruger mindst tredive minutter på hver af disse fem kategorier, føler jeg mig virkelig godt i slutningen af ​​dagen. Jeg kan sætte pris på det momentum, jeg skabte den dag, og hvordan jeg skabte det på en bæredygtig måde, der gør det muligt for mig at gøre det samme den næste dag.

Så jeg deler denne ramme, mit specifikke eksempel, nogle af de specifikke værktøjer, der hjælper mig med at omsætte disse ideer til handling, jeg deler med håbet om, at du kan tage nogle af dem og arbejde med dem. Hvis du ikke allerede har gjort det, kan du overveje at bygge dit eget svinghjul til dit arbejde. Jeg opfordrer dig til at samle svinghjulet rundt.

Det er en dejlig kort bog, der indeholder en masse nyttige oplysninger. Du vil måske også dykke ned i denne podcastsamtale mellem Tim Ferriss og Jim Collins. Jeg vil linke disse ting nedenfor.

Og hvis du vil grave dybere i udviklingen af ​​dine sketchnote-færdigheder, er der to måder at gøre det på, de to, som jeg nævnte tidligere her. Se på de online kurser, jeg har oprettet. Digital Sketchnoting er syvende, så der er masser af andre derude, hvis du lige er begyndt.

Og hvis du virkelig har haft glæde af disse YouTube-artikler og hellere vil mødes et sted som Patreon, så kom med os. Der vil jeg dele en fuld udskrift af hver artikel sammen med nogle yderligere downloads og skabeloner, der hjælper dig med at implementere de ideer, jeg har delt. Og som jeg nævnte tidligere, er dette del to af tre i det nye års serie.

Vi startede med 'Decidewhat's Essential', her er det 'Build your Flywheel' og derefter er det 'Establish yourRoutine'. Vi taler om det i den næste artikel, så hold dig opdateret, se frem til at se dig. Tak fordi du så med.

Er Spin Studios rentable?

Svinghjulindgivet til kapitel 7 konkurs og lukker permanent alle 42 studier, mens de læggeraf1.200 ansatte, ifølge retsdokumenter, der blev indgivet tirsdag. Arkiveringen kommer efter, at adskillige tidligere ansatte først også var på sociale medier mandag for at dele, at de ikke længere havde job påSelskab.15. sep 2020

Jeg mener, i begyndelsen prøvede jeg bare at tale mig ud af at starte dette firma, fordi det virkelig ikke giver mening og i denne tid af verden. Men jo mere jeg kiggede på klimaforandringer, jo mere forstod jeg, hvor stort et problem det var, at jeg ikke havde noget andet valg. For omkring to år siden var ingen virkelig interesserede.

De troede ikke, det ville være en god aftale. De så ikke rigtig pengene deri. Det hele ændrede sig så hurtigt, og hendes bedstemor kalder sig selv en klimainvestor, hvilket er fantastisk.

Jeg er Henrietta Moon. Jeg er administrerende direktør og medstifter af Carbo Culture. Og Carbo Culture fjerner atmosfærisk kulstof ved at omdanne biomasseaffald til meget stabilt kulstof, der forbliver stabilt i 1.000 år.

Det meste af livet på jorden består af kulstof, og det er vores fjerde mest rigelige element. Så det er ikke dårligt i sig selv. Vi har lige fået kulstof fra atmosfæren i for stor skala på det forkerte sted og bruger det, hvor vi bedre kan bruge det.

Denne udfordring er kernen i Carbo Culture's mission. Den Helsinki-baserede opstart fokuserer på at løse Jordens kulstofproblem, mens den tilbyder en levedygtig forretningsmodel, der ikke eksisterede tidligt i hendes karriere. Jeg endte i dette vanvittige program, der var et tre måneders intensivt program på NASA Ames i Californien.

Og det var her, jeg mødte min medstifter, Chris Carstens. Dengang var der ingen pris for CO2. Emissionshandlen var omkring fem euro pr. Ton.

Og ingen var virkelig interesseret i at forfølge det som en forretningsmodel. Vi fik en rigtig start i 2017. I dag handles kulstofmarkedet mere end 10 gange på en måde, som tiderne har ændret sig.

Henritta og hendes team henvendte sig til naturen selv for inspiration til at gøre denne model effektiv og rentabel. Hvert år trækker naturen kulstof i form af fotosyntese ind i alle vores biomassetræer og plantager og planter og alt hvad du gør Men når denne biomasse dør som den træer nedbrydes de naturligt og kommer ind i atmosfæren igen, og det er den naturlige kulstofcyklus. Hos Carbo Culture forsøgte vi at finde ud af den mest elegante måde at suge noget af det kulstof på? Og i stedet for at forsøge at opfinde maskiner fra atmosfæren besluttede vi, at naturen havde vidst, hvordan man gør det i millioner af år.

nyc cykel butik

Så hvis du ser en skov i dag og 500 år fra nu, vil den stort set være den samme størrelse. Den når ikke 10 gange sin kapacitet til fjernelse af kulstof eller bliver 10 gange større. Vi har disse soldrevne allierede, der bruger fotosyntese og omdanner det kulstof fra atmosfæren til biomasse.

Og vi tager denne biomasse som nøddeskaller eller ferskenhuller eller træaffald og lægger den i vores patenterede reaktor og bringer den hurtigt til en ultrahøj varme, hvor den vil forkulles. Det nedbrydes ikke, det spises ikke af mikrober eller noget, og vi kan sikkert opbevare det i jorden. På den måde vil kulstoffet, som næsten er rent kulstof, forblive stabilt i 1.000 år til f.eks. En milliard.

Dit første anlæg er i Californien og fungerer som en gennemførlighedsundersøgelse for at demonstrere processen. Dybest set går vi ind i biomasse der. Og vi sætter det ind, vi bringer det til en ultrahøj temperatur på omkring 1.000 grader Celsius i en brøkdel af et sekund, og i løbet af denne tid forkules biomassen og omdanner den til en kullignende form, som du kan blande i kompost eller læg den i jorden eller brug den til vandfiltrering eller bare begrav den i jorden, i en gammel mineaksel eller noget.

Vores teknologi er på et grundlæggende niveau som at konvertere træ til kulstof er noget, nogen kan gøre i deres hjemmepejs, ikke? Men nu, hvis du vil gøre det ultra, ultra, ultraeffektivt og faktisk gemme kulstof væk, bliver det nu lidt hårdere. Men princippet er det samme. I øjeblikket tager vores batch cirka to timer i et halvt ton.

Så vi kan producere omkring 500 pund i timen, lad os sige biomasse. Nu hvor du har mestret konceptet, er det egentlig bare et spørgsmål om skalering op med en faktor på en million. Hvis vi placerer en million af disse systemer rundt om i verden, kan vi faktisk bruge noget af energien i selve biomassen til at drive disse systemer.

Og på denne måde hjælper vi den grønne overgang af elnettet i stedet for at hindre det. Denne næste skalering vil fjerne omkring 13.000 tons kuldioxid årligt. Så producer et par tusind tons biocarbon.

Og det er et stort skridt for os. Selvom Carbo Culture for nylig indsamlede $ 6,2 millioner i frøfinansiering, vil det tage mange flere penge at realisere Carbo Cultures vision.

Denne herculean indsats kræver investeringer fra både den offentlige og private sektor. Og nu hvor kulstofopsamlingsprogrammer som dette vinder trækkraft, hilser Henrietta konkurrencen velkommen. I det store og hele har vi en North Star-mission, en gigatonne svarende til en milliard ton afstand.

Og det er en rigtig sindssyg destination. Det er bestemt ikke let. Det er lysår væk fra den vi er i dag.

Men for os betyder det, at vi også skal nå en sådan skala. Og der vil sandsynligvis være 10 til 100 virksomheder som os i måske et årti vil forsøge at nå den gigantiske skala, der er nødvendig.

Er svinghjul en god træning?

Faktum er, stigendesvinghjulvægt er den mest overkommelige måde at give en jævn kørsel på. Det er et ret sikkert spil, at en motionscykel med mindst 20 lb.svinghjulvil give en temmelig glat tur. Disse cykler har tendens til at være mere omkostningereffektivend avancerede cykler, der korrekt bruger et lyssvinghjul.09/16/2020

Hvilket er bedre svinghjul vs SoulCycle?

FlyWheeler mere atletisk, struktureret og 'træning' som.SoulCyclehar meget mere overkropsbevægelse, koreografi og er mere 'oplevelse'.FlyWheelholder dig ærlig i forhold til din produktion endnuSoulCycleer sjovere. Du kan få engodtcardio træning fra begge klasser.17.09.2018

Vil jeg tabe mig ved at spinde 3 gange om ugen?

1. Det er en imponerende cardio-træning - men du brænder måske ikke så meget som du tror.Spinninger længe kendt for at reducere fedt og hjælpe folk med at tabe pund. 'Spintregange om ugenog du brænder op til 1.800 kalorier, men et pund fedt svarer til 3.500 kalorier.1. september 2017

Hjælper spin-klasse med at tabe mavefedt?

Ifølge sundhedseksperter hæver cykling ikke kun din puls, men har også kapaciteten til atbrændebetydelige mængder kalorier. Udfører denne øvelse dagligtvil hjælpedubrændeflere kalorier, hvilket betyder, at du kantabe fedtopbevares i din kropfed, inklusive dinabdominal fedt.4. juni. Okt 2018

Er peloton bedre end SoulCycle?

Begge cykler er gode valg til din træning derhjemme. Det kommer ned til, hvad du kan lide i dine spin-klasser. Hvis du er en ivrigSoulCyclerytter,Platonkommer ikke tæt på. Men hvis du ikke rigtig kan lide Soul,derefter Pelotoner et godt valg.25. juni. Feb 2020

Er spin bedre end at løbe?

Mens rutinekørerkan hjælpe dig med at tabe sig og forhindre fedme, viser forskning, at du muligvis kan forbrænde flere kalorierspinning versus løb. Faktisk en særlig stor effektSpinningklasse kan bruge op til 1.000 kalorier i løbet af 60 minutter. I enSpinningklasse, kan kernemuskler også udvikles.

Hvor mange miles er en 45 minutters spin-klasse?

Jeg betragter mig selv som en gennemsnitlig rytter, og jeg vil sige i en45 minutters klassedu kører 10–15Tusinderafhængigt af typen afklasseog hvis du følger instruktørens tegn. For eksempel nogle mennesker iklasseikke deltage i den vægtede armøvelse, så de kan gå længere, da de træder i fuld fart.

Er der et svinghjulssportstudie i Brooklyn?

Imidlertid har nogle tilsyneladende Flywheel Sports-klassedeltagere skrevet på Twitter, at deres studieplaceringer lukker. Og søndag delte et Flywheel Sports-sted i New York Citys Williamsburg, Brooklyn, kvarter et Instagram-indlæg, der takkede sine deltagere for 'de sidste tre vidunderlige år.'

Hvorfor blev instruktørerne hos Flywheel Sports afskediget?

Tidligere instruktører har delt offentlige indlæg på sociale medier, der reflekterer over deres mange års undervisning på Flywheel Sports og takker deres '#FlyFam' og hengivne klassedeltagere. I marts afskedigede Flywheel Sports 98% af sine medarbejdere på grund af coronaviruspandemiens indflydelse på personlige boutfitness-oplevelser.

Er der nogle af svinghjulstudierne, der lukker?

I skrivende stund har Flywheel Sports ikke delt en meddelelse om lukning af studiet på sine officielle sider på sociale medier. Imidlertid har nogle tilsyneladende Flywheel Sports-klassedeltagere skrevet på Twitter, at deres studieplaceringer lukker.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Oakley feltjakke anmeldelse - løsninger på problemerne

Er Oakleys pengene værd? Som du måske forventer af et luksusmærke, kan prisen på Oakley solbriller løbe lidt højt. Et godt par Oakleys sætter dig typisk tilbage mellem 100 og 200 dollars. Men hvis du spekulerer på, om de er det værd, er svaret absolut. г.

Kyllingebryst gnider opskrifter - praktisk løsning

Hvor længe skal tør gnid sidde på kylling? Bland tørre ingredienser sammen i en lille skål og gnid ind i kyllingen, og sørg for at få gnidningen i kroge og kroge. Lad gnid sidde på kyllingen i op til 12 timer i køleskabet.

Hej til udholdenhed - almindelige svar

Er HIIT godt for udholdenhed? HIIT det op. Interval træning med høj intensitet - aka hurtige anfald af intens træning - kan hjælpe med at forbedre udholdenhed i forbindelse med traditionel træning. Trusted Source Aerobe højintensitetsintervaller forbedrer VO2max mere end moderat træning.3 april. 2014 г.

Hvornår ændrer ure 2016 dk - brugbare løsninger

Hvornår ændrede de britiske ure sig? I Storbritannien går ure frem 1 time kl. 1 den sidste søndag i marts, og tilbage 1 time kl. 2 den sidste søndag i oktober. Ure går tilbage 31. oktober. Årure går frem Ure går tilbage202029 Marts25 oktober202128 marts31 oktober202227 30. marts

Red Bull rampage live stream - hvordan man adresserer

Hvor kan jeg se Red Bull Rampage? Du kan se Red Bull Rampage 2019 live på Red Bull TV.23 окт. 2019 г.

Styrebremser - innovative løsninger

Er SRAM styrebremser gode? Enhver af SRAMs guidebremser er svære at slå for fremragende ydeevne på stien og en let servicelevetid, men Guide RSC er bare fantastisk, hvis du har råd til dem. Den største præstationsforøgelse i forhold til Guide RS-bremserne er de superglatte patronhåndtag drejelige. 28 maj 2017 г.