Vigtigste > De Bedste Svar > Hvordan man laver en cykeltræner - hvordan man løser det

Hvordan man laver en cykeltræner - hvordan man løser det

Kan du gøre en cykel til en motionscykel?

Drejningditcykel ind itilstationær cykeler godt, hvis vejret er koldt udenfor. Der er to typerstationær cykelstår: en træner, der klemmer baghjulet påcykelmens forhjulet forbliver tændt og er i stand til at bevæge sig, eller en rullecykelstativ, som hævercykel, der tillader begge hjul atspin.3. 2019.

Hej fyre, Bobby her på Test Editor på Cykling. Vi har mange nye trænere her, så jeg tager nogle hjem og lægger et par kilometer ind og ser, hvordan de fungerer. De er klar til brug igen på Elite Nero Interactive Rollers, og de har brug for lidt mere opsætning end en standard træner.

Du er nødt til at folde dem ud, kæmpe med to bånd, du skal sætte den forreste rulle på akselafstanden på din cykel, hvilket er lidt gætteri, men der er graduerede markeringer for at hjælpe dig. Lad os se, hvordan de gør det. Den første ting, du ser, er at rammen ikke er fast på gulvet.

Det glider faktisk frem og tilbage, hvilket i starten føles lidt irriterende, for når du er, ved du, at når cyklen bevæger sig fremad, betyder det normalt ikke gode ting for dig, men i dette tilfælde sammen med det, der er forbundet med rullende frihed for at bevæge sig fra side til side har du også den naturlige gyngende frem og tilbage følelse, der sker, når du kører hver dag, og så er en anden fordel ved denne frem og tilbage bevægelse, at det er virkelig let at komme op på rullerne. Bortset fra roller, der giver dig en mere realistisk køreoplevelse, er de faktisk intelligente roller. Vi kører på Zwift i Central Park lige nu, og jeg er bare op ad en lille bakke, og jeg kan mærke modstanden ændre sig ret hurtigt.Ulempen er selvfølgelig, at du skal være forsigtig, da du ikke er låst på plads. Hvad hvis du ikke kan lide at føle dig begrænset og låst inde? I lighed med en traditionel træner er dette et rigtig godt alternativ. (Upbeat musik) Dette er Kickr Core, som er den midterste mulighed mellem Kickr og Kickr Snap.

Den eneste funktionelle forskel, effekten er over 1800 watt, og det simulerer kun gradienter på op til 16% i stedet for 20%. Det er også mindre end Kickr. Det er lidt lettere at stuve væk stille og roligt, og det er virkelig en af ​​grundene til, at denne træner er en af ​​vores favoritter, fordi den bare virker. (optimistisk musik) Dette er Tacx Neo 2T.

Det er en af ​​de dyreste trænere, du kan købe, men den er fyldt med mange funktioner, der ikke er almindelige at finde i billigere sneakers. En af dens virkelig unikke egenskaber er det faktum, at du ikke behøver at være tilsluttet væg for at køre. Maskinen genererer sin modstand elektromagnetisk i sølvskiven gennem kassetten, og det er det også under kørsel.Genererer modstanden og driver maskinen. Nu fungerer gyngen ikke lige så godt, som når den er tilsluttet. Hvis du holder op med at kæle, vil den gå i stå meget hurtigt.

Det betyder, at dette er en af ​​de få smarte sneakers, som du faktisk kunne sætte i din bil og tage et løb og ride på parkeringspladsen. Nu er vi tilsluttet. Modstand føles ikke anderledes, men en stor ændring, du har fart nu.

Denne træner er i appen, som du kan tilpasse gadenes følelse af betonplader kvægstænger (træner brummen) hård brosten, du kan simulere kørsel på is, hvad hvis hvis du træder for hårdt (hjulet brummer), glider modstanden på du. Hvorfor du vil rode med dette ved jeg ikke. Nu er vi tiltalt for Zwift.Bare tag en kort stigning her i Central Park, og modstanden ændres rigtig glat. Træneren er stadig utrolig stille. Og lyden ændres lidt, når du bliver hårdere.

Det er ikke så stort et godt køb. Denne træner er virkelig dyr, men også rigtig god. Han har mange klokker og fløjter.

Hvis du vil sætte den i din bil og tage den væk på parkeringspladsen, når du ikke vil hænge den på væggen, er dette altid et rigtig godt valg. Dette er Kinetic Road Machine Smart 2 træner. Det er en flydende friktionstræner.

Ingen dikkedarer, ingen fløjter. Lad os se, hvordan det kan følge med sine dyrere kolleger til direkte drev. Nogle gange fungerer det bare.

Og simpelt er det, vi har her. Denne træner er en friktionstræner. Det er en teknologi, der har eksisteret, så længe sneakers har eksisteret.

Det er højt, men det er billigt, det er robust, og det fungerer. Jeg kører ret afslappet lige nu, og det er allerede højt, og det slides også dine dæk. Det gør du heller ikke.

Jeg træner inde uden at vække hele huset. (Træner brummer) Men det fungerer også. Det er ikke en kontrollerbar modstand, men modstanden er meget blid.

Det er ikke hakket. Du kan bruge den til at lave fulde gasprint, så de sidder fast på væggen. Det passer i bagagerummet på din bil.

Foldes let op i et skab, når det ikke er i brug. For $ 370 er dette sandsynligvis den bedste træner, du finder. Enkle trænere er smukke er Elite Suito.

Det er den nyeste direkte drev-smarte træner fra Elite. Lige frigivet i løbet af sommeren. Opsætning er en leg.

De skryter også af, at det er meget stille. Det er bestemt stille. Den dominerende lyd er min cykel.

Modstandsændringer er virkelig glatte. (Træneren klikker) Dette har ingen bevægelser sidelæns som andre trænere som Tacx og Kinetic har. Trænerens følelse ændres ikke.

Du får stadig den stadige modstand. Denne træner er hurtigt blevet en af ​​mine favoritter på grund af sin brugervenlighed og enkelhed, Kickr Core er en af ​​de mest overkommelige smart drive-trænere på markedet, men med $ 100 mindre giver Suito en meget god sag for bedre værdi for penge forhold. Og dette er en Aldi-træner på $ 28, som vi købte og testede med det samme og ærligt, til $ 28 forventede vi, at den skulle bryde med det samme.

Selvom det gik i stykker ved første forsøg, kan du købe 52 af disse for $ 28, brug hver enkelt, før det er den samme pris som en $ 1.400 træner. Men vi kommer tilbage her og kører lidt mere og ser hvad der sker. Den første ting, vi bemærker, er, at modstanden ikke rulles glat på hvert tee-skud.

Det er ret hakket, men vi sidder her på 250 watt, hvilket er mere end nok til en afslappet spinon på en kold, regnfuld dag. (Træner brummer) Nu skal vi prøve at gå lidt hurtigere. Tag en decibel-læsning. (Træneren surrer højere) Nu er vi ved 25 mph.

Vi læser 90 decibel, hvilket er betydeligt højere (træneren brummer) og sandsynligvis mere end nok til i det mindste at forstyrre hele dit hus, hvis ikke naboerne. Den overlevede endnu en tur. Jeg vil ikke sige, at det er godt, men en $ 28-træner er faktisk okay, hvis du bare vil holde dine ben i bevægelse hele vinteren.

Dette er fem af vores yndlingssko. Nogle er actionfyldte med alt tilbehør som Tacx. Nogle er så billige, at du kan bruge dem en gang, smide dem væk og gå og købe en anden.

Fortæl os, hvad du kører i vinter. Efterlad en kommentar og glem ikke at skjule abonnement på flere artikler fra Cykling. (optimistisk musik)

Beskadiger undervisere din cykel?

Mens man kører på entrænerviljebeskadige dinkulstoframmer er officielt sprængt, indendørs ridning kan stadig udgøre en trussel moddin cykelpå to måder: hjulspænding og svedkorrosion.

Velkommen til endnu en Spørg GCN-ting. - Det er rigtigt, du beder os om noget, og vi vil gøre vores bedste for at besvare det. For det første, Tom, vi har et grænsespørgsmål.

Dette er fra Jeremy Emilio, der spurgte, hvordan får jeg min søster, kæreste med på en cykeltur. Nu er akavet synlig for alle. Smale Rider påpeger os, 'Vent, er de begge?' Luciano Namo siger til: 'Du skal først finde ud af et par ting, Jeremy, hvorfor er du sammen med din søster?' Og jeg tror ikke, vi spørger det svar, Tom. - Det er okay, det er okay.

Fordi Jeremy rakte ud til alle de berørte kommentatorer og sagde: 'Nej, adskilt.' - Det er en lettelse. Okay, på din søsters cykeltur, Tom, har du sandsynligvis mere erfaring, fordi du har en søster, og jeg ikke.

Og din er en meget talentfuld og dygtig cyklist. Og hun er også yngre. Så du må have gjort noget rigtigt - yngre og hurtigere end mig.

Og det I flere år. - Det ville jeg ikke fortælle dig, men ja. - Det er en kendsgerning, ikke? -Ja. - Hvordan kom Annie i at cykle? Jeg tror, ​​Annie begyndte at cykle, fordi vi var temmelig unge, sandsynligvis ti eller tolv.

Og det var bare en familie ting. Så hvis din søster er ung nok til at du stadig kører med dine forældre eller noget, er det bare et godt sted at starte at have det sjovt på cyklen. Hvis de er lidt ældre, og du tror, ​​de bare skal begynde at cykle, ved jeg det ikke rigtig.

Cafe ride? En cafetur er en fantastisk måde at introducere folk til at cykle på. - Ja, jeg tror nok, det handler bare om at have det sjovt, som du sagde, og prøv derefter ikke at demoralisere dem, tag dem ikke op ad dumme bakker og lad dem være ved siden af ​​vejen, stille veje, det er virkelig vigtigt. Ingen kan lide trafik, når de begynder at cykle.

Jeg kan ikke rigtig godt lide trafik nu. Men ja, lad os gå. Forhåbentlig hjælper de dig, Jeremy.

Okay, næste har vi dette spørgsmål. Åh, jeg kan godt lide t. Af Jukka Pakkanen.

Opbevarer du dine gamle elskede cykler? Hvad gør du med de gamle, hvis du beslutter dig for en ny? Hvad laver du? - Hvis jeg ejer den gamle, ville jeg sandsynligvis sælge den - Ja, kan du lide at ikke gemme ting, ikke? - Nej, jeg har en cykel, som jeg har holdt. Jeg har et par cykler, som jeg har holdt igennem årene, og som jeg nyder at køre i ny og næ. Vi er sammen med GCN og cykelpartnerne i en så heldig position, at jeg ikke følte behovet for at mine til regelmæssigt at udskifte din egen cykel - ja.

Nå, jeg holdt en ramme fra mine mountainbike-dage, fordi den komplette cykel tog for meget plads. Og teknisk set er det alligevel forældet. Men rammen er noget specielt.

Og så holdt jeg to cykler fra mine racerdage, især hvis jeg ikke fik gode cykler fra GCN, så har jeg stadig to af mine egne. Som sådan er de ikke populære. Nå, jeg elsker hende meget. - Jeg spekulerer på, hvordan Matt har det? Fordi han fandt sin 2000 Giro D'Italia cykel.

Eller hans 2000 Giro D'Italia cykel blev fundet i en cykelbutik i Italien, så han er efter det. Dette er virkelig en elsket cykel, fordi der er mange gode minder forbundet med den - sandsynligvis ikke så mange gode minder fra det løb. Han har haft en temmelig hård tid med det - Højre - Ja, med faldet og skaden.

Okay, næste. Bør jeg være bekymret for at bruge min carbon cykel på en turbotræner? ? Vil rammen knække under tunge belastninger? Dybest set er dette en almindelig myte om kulfiberrammer. At du ikke skal bruge dem på turbotrænere En note, vi har talt med producenterne er, at ingen af ​​dem ser ud til at sige, at brug af dem på en Turbo-træner vil annullere din garanti.

Det siger efter min mening, at det er sikkert. Hvad hvis du prøver? Jeg leder faktisk efter nogen, der har erfaring med en carbonramme, der er revnet af en turbo-træner, du kan ikke rigtig finde ham, kan du? - Nej, det kan du ikke. Jeg formoder, at bekymringen sandsynligvis kom fra, at cyklen blev løst og derefter sidelæns bevægelse.

Men jeg har aldrig hørt om det. - Der er mange meget gamle cykler, der har været på servertrenere i lang tid og viser ingen tegn på stress. Tilbage til myterne om kulfiber, men vi har en artikel om det, ikke sandt? - Vi har - Det er der.

Det er de syv ting, du ikke vidste om kulfiber. Mange misforståelser ødelægges i denne artikel. Se på det. (Rockmusik) (Sommer) - En komponents egnethed afhænger generelt ikke af materialet.

Hver del skal designes med et specifikt belastnings tilfælde i tankerne. Admi Selvfølgelig er der med kulstof, som med ethvert rammemateriale, risikoen for, at du kan gå til dine grænser, for eksempel for at nå et super nemt mål. Men problemer opstår kun, når den ikke er konstrueret korrekt på Absolut Cracking Video.

Det næste spørgsmål kommer fra Sam Running, der siger: Påvirker kædelængden hastigheden på din cykel? Hvad mener du si? - Nå, vi taler om små, små hastighedsjusteringer, ikke sandt. Ligesom, virkelig en watt eller to. Men hvis du får det meget forkert, kunne det helt sikkert.

Hvis det er for stramt, kan det potentielt lægge mere træk i kæden. Og hvis det er for længe, ​​er der mere kæde at hæve. Vi taler lille, lille.

Men dybest set skal du få det rigtigt til dit skift. Og så også for at holde din kæde fra at flagre og slappe af. Så ja, få det rigtigt af disse grunde i stedet for at gøre din cykel hurtigere.

Okay, Tom. Kan du svare på det? Når I alle rejser til udlandet for at filme, er det forresten af ​​Ryan Donnelly, medbringer I en oversætter eller svinger I bare og håber på det bedste? Hvad kunne det bringe dig? Indtryk? - Nå Ryan, vi rejser ikke med en oversætter, foruden engelsk taler vi ikke meget flydende på andre sprog. Nogle af jer kan diskutere, om vi taler flydende engelsk eller ej.

Vi kender et par nøgleord, men mange af de steder, vi skyder, modtager mange engelske eller udenlandske cyklister. Derfor taler lokalbefolkningen ofte også engelsk. Men det er bestemt værd at lære et par nøgleord, hvis du er ude hvor som helst.

Og jeg tror, ​​det er hvad vi lærer i denne næste artikel, nemlig 'Fem fejl, du ikke bør lave, når du cykler i udlandet.' (funky musik) - Hvis du er et sted, hvor du er lidt eksotisk at køre, lidt væk fra den slagne vej, absolut værd at undersøge. Se på det lokale køkken, hvordan er gaderne, er der et hospital i nærheden, er der et bi? ke butik i nærheden? - Ja.

På den måde kan du have ro i sindet. Det kan også aflaste lidt stress og helt sikkert få dig ud af en vanskelig situation. Faktisk er dette ikke en dårlig regel at følge, selv når du er i nærheden af ​​dit hjem - så videre til et andet spørgsmål.

kredsløbstræning for cyklister

Dette kommer fra Tommy L3. ”Hej, jeg synes det er kedeligt at køre nu, hvordan får jeg den samme motivation og lyst til at ride, som jeg havde, da jeg startede? Tom, hvad synes du om denne ven? - Det er et hårdt spørgsmål, ikke? Fordi vi ikke ved, om du på en eller anden måde keder dig og demotiveres fra at ride, Tommy, på de samme gader eller sådan noget hver dag. Jeg vil foreslå, at hvis du finder noget kedeligt eller dæmpende, tag en pause, hvis du kan.

Hvis du har en anden transportform for at komme på arbejde eller noget. Tag et par fridage, frisk op, og se om du kan finde andre veje at køre på. Jeg fandt altid, da jeg blev lidt demotiveret, at min favorit ting at gøre var at smide en grusafdeling eller en off-road sektion bare for at holde tingene friske og gøre tingene lidt anderledes.

Hvad med dig? - Nå, jeg finder ud af, at jeg nogle gange når jeg ikke rigtig vil ride, uanset årsag, når jeg tvinger mig til at ride, har jeg en tendens til at nyde at være udenfor. Så faktisk, som det hele, lyt til din krop og dit hoved og gør hvad du vil. Selvmotivation kan også gøre underværker.

Men ikke på lang sigt, jeg har en fridag i 30. Hvor jeg tænker, jeg vil ikke ud og så gør jeg det og har det godt. Det kunne fungere! Vi har også overraskelse en hel artikel om emnet.

Det er dybest set som forholdsrådgivning. Dan og jeg forklarer, hvordan vi kan krydre dit forhold til din cykel. Og ja, det inkluderer beskidte weekender. (funky musik) - At gå solo kan være fantastisk.

Men det kan også blive ret kedeligt. Når alt kommer til alt har du kun dine egne tanker i timevis af selskab. Så hvorfor ikke tage en tur med andre? Nu vælger mange mennesker at bare ride med en anden partner, nogle gange kan du gå ud med tre, hvilket kan føre til, at nogen bliver udeladt akavet, eller du kan vælge en stor gruppetur.

Det er et indlysende tip, men det virker virkelig. Tiden vil gå meget hurtigere. Og desuden handler det ikke kun om at komme hurtigere til din destination, men også om at nyde processen med at ankomme.

Sådan kan du dele topbånd og bare have det sjovt generelt. - Topbånd? - Nå, det spørgsmål havde mange tommelfingre op. Så jeg synes, vi sandsynligvis burde tilbyde et svar.

Og det er fra Free Wheeler. Hvem har 182 tommelfingre op. 'Jeg synes, du skal lave en mindre GCN-gaveudfordring hver måned, hvor taberen derefter bliver nødt til at bruge en cykel til mindre end £ 150 til alle deres forlystelser, GCN-artikler og fritidskørsel, indtil de gør den næste måned, kan håbe på indløs dig selv.

Tommelfinger op, hvis du vil se dette eller lignende. 182 mennesker fik tommelfingre op. Og så tilbød Free Wheeler et lidt mindre straf ive alternativ, som var: 'Du kunne også have en tabertrøje eller t-shirt. ”Som stadig lyder ret dårligt ved cyklen eller iført en tabers t-shirt i en måned. - Nå, dybest set er det slemt at miste en GCN-udfordring, endsige straffe os i en måned bagefter, det er som at bære en fjols hat for at være klar til det.

Tom, hvordan vi fandt ud af i vores artikel, hvor meget hurtigere du kan komme på arbejde på en dyr cykel. Jeg skulle stå op fem minutter tidligere hver morgen, hvis det ikke var for mig. Jeg kan bruge min Canyon Aeroad til at køre til arbejde. - Ret. - Ja.

I orden. Sidste spørgsmål. Denne er fra Big Dog.

Hej stor hund. 'Hej GCN, mine forældre siger, at jeg ikke skulle, men hvis jeg køber elektrolyt-tabletter og genopretningspulver, og har jeg brug for det, er jeg kun 16.' , virkelig almindeligt spørgsmål.

Jeg deler dette i to, hvis jeg må, Tom. For det første tror jeg, at du skal forklare dine forældre eller få dem til at se denne artikel, at mange ernæringsprodukter til udholdenhedssport faktisk bare er normale næringsstoffer, som vi indtager, dvs. kulhydrater, enten i form af stivelse eller sukker, elektrolytter , som bare er salte, som vi inkluderer i vores kost.

Årsagen til, at vi lægger dem i vores flasker, i vores baglommer, i vores cykler, er fordi de krav, vi stiller til os selv, skal erstatte dem mere. Da jeg var lille, havde jeg efter cykling om vinteren rasende hovedpine fra at være dehydreret og ikke vide, hvad dehydrering var. Faktisk ville jeg have haft stor gavn af elektrolytfaner dengang.

Alt det er er en smule salt, jeg har ingen flaske, men det ville have stoppet mig i at få tømmermænd fra cykelture. Det eneste der muligvis har brug for lidt forsigtighed er genopretningsprodukter. Nu er det bare en normal diæt, det er bare protein, du har bare ikke brug for det.

Så i stedet for at skade dig, skal du bare udskille det. Og du spilder penge på det. Så vi har en genopretningsartikel, og der er en masse virkelig enkle og praktiske råd derude.

Forhåbentlig hjælper dette dig med det særlige spørgsmål. Herregud mig! Barry er ikke sikker for 16-årige. Det behøvede jeg ikke at se. - Åh gud. (funky musik) - Din krop har brug for brændstof til at ride.

Og primært i form af kulhydrater, når du er over 65% af din maksimale puls og naturligvis også fedt. Meget korte ture til side, du bruger nu stort set hver træningstur, din energi sparer, når du er ude og spørge GC Anything. Hvis du har brændende spørgsmål om cykling, lad os komme væk fra det hårde forholdsspørgsmål i begyndelsen, så del enten Send os bare dette i kommentarfeltet nedenfor eller brug hashtagget #TorqueBack, se hvad vi gjorde der? på Twitter og forskellige andre former for sociale medier - og hvis du vil se mere indhold, hvis du sidder fast i denne weekend og stadig vil træne, hvorfor ikke træne med Sion? den skræmmende passage i prikkerne? Artiklen er lige der.

Det er en virkelig hård session. - Det er en brutalitet. Og dette er faktisk et stadig mere almindeligt mekanisk problem for mennesker.

Hvis du vil vide, hvordan du fjerner og udskifter en pressfit-bundbeslag, er dette ikke den nemmeste opgave, vi har også en artikel om det, det er lige der - og abonner også på GCN, inden du går, hvis du ikke har allerede Klik bare på kloden, det er helt gratis.

Kan du miste mavefedt ved at køre på en stationær cykel?

Cyklingti astationær cykeler meget effektiv til forbrænding af kalorier (300 til 700 kcal i timen) ogfedsidendu kanskifte mellem cardio-øvelser (aerob zone) og HIIT-træning (anaerob zone) og dermedbrænde mavefedthurtigere.Cyklingti astationær cykeler en meget effektiv måde at reducere påmave fedt.

Okay, du har brug for en motionscykel til denne ti minutters træning, og hvis du ikke har en, skal du udføre en af ​​mine mange andre ti minutters træning for at se godt ud nøgen, og inden vi starter denne træning, skal du gå videre og indstil din motionscykel til at gøre, at du er god at gå, men sørg også for at varme op i mindst fem til ti minutter, og hvis du allerede er opvarmet, så lad os komme i gang. Okay. Vent til nedtællingsuret vises i hjørnet.

Okay, om ti sekunder vil du træde så hurtigt som muligt. okay, gør dig klar. gør dig klar, vi træder hurtigt hurtigt. gør dig klar, vi starter om tre, to, en. gå.

Okay, kom nu, pedal, pedal, pedal, pedal, kom så hurtigt som du kan, kom, pedal så hurtigt som du kan, kom nu. Bliv ved. Fortsæt med det og stop.

Slap nu af. Nu sker det. Vi træder igen om syv sekunder, okay? Bliv klar, gør dig klar Kom nu, bliv klar og gå.

Kom nu, pedal. Pedal så hurtigt som muligt, så hurtigt som muligt. Kom nu.

Kom nu. Lad som om du prøver at flygte fra en hund, der jagter dig. Kom nu, pedal hurtigt.

Og hold fast. Okay, slap af. Lad os gå, hold øje med uret.

Lad os gå. Næsten, gør dig klar og gå. Pedal, pedal, pedal.

Gå hurtigt i ti sekunder, så hurtigt som du kan. Giv alt hvad du har Kom nu, kom meget hurtigt på pedalerne. Kom nu, fortsæt med at træde, fortsæt med at træde og stop.

hvordan man måler cykeldækstørrelse

Nu, hvis det er for let for dig, og hvis du vil, kan du begynde at træde meget langsomt nu, okay? Bliv bare i bevægelse, stop ikke. Færdig? Og gå. Kom, kom, kom, kom, gå på dine fødder.

Pedal hurtigt, lad os gå. Kør hurtigere end mig, kom nu. Meget hurtigt, kom nu, stå op, stå op.

Kom hurtigt. Kom nu, intensitet. Og stop.

Gå, slappe af. Uanset hvad du laver, vil jeg ikke have dig til at stoppe, alle, gør jeg? Jeg er ligeglad med, om du bare sidder der og stirrer på din cykel i ti minutter, bare en ti minutters træning, ikke helt. Kom nu.

Kom nu, p edal hurtigt, tag det op, tag det op. Kom nu, kom hurtigere, kom væk herfra. Gå af denne hund.

Kom nu, fortsæt. Husk, du har en stor hund, der jagter dig. Kom nu, hurtigt, hurtigt.

Og stop, gå, slappe af, okay, se uret, vent på, at det siger go, og gå derefter igen, okay? Kom igen, tre sekunder mere, gør dig klar. Og gå, hastighed, hastighed, hastighed, hastighed. Tag det op, tag det op.

Kom igen, fem sekunder mere, fem sekunder mere. Gør dig klar. Næsten næsten tid til at hvile.

Og stop. Lad os gå. Okay, tjek dette ur, bare tænk på den flotte krop, du får, når du er færdig med denne træning.

Og gå. Det er rigtigt, gå videre, du bliver nødt til at gøre det hårdt, de 'Jeg skal gøre det intenst, fordi se ud. Medmindre det er hårdt og intens, forbrænder du ikke dit fedt.

Kom nu, gør det intenst. Pedal hurtig, pedal hurtig. Og stop.

Kom nu, jeg ved, det fungerer for dig, okay? Hvis det fungerer for dig, betyder det, at det fungerer for dig. Det betyder, at du forbrænder fedt igen, okay? Du ønsker ikke, at det skal være let. Du vil have, at det skal være lidt udfordrende.

Gå. Gå. Gå, det kan være svært, men se, når du begynder at forbrænde fedt og tabe sig, vil du gerne begynde at gøre det hver dag.

Okay, lad os gå. Og stop. Men lad mig tage det tilbage.

Du vil ikke gøre dette hver dag. Bare gør det tre eller fire gange om ugen, okay? Men du vil gerne gøre det hver dag, når du ser resultaterne. Kom nu, fortsæt, fortsæt, lad os forbrænde noget fedt.

Tænk på denne ene flotte krop, du kommer, hurtigere, hurtigere, kom nu. Du skal gøre det til en udfordring, du skal gøre det intens. gør det ikke intenst, du forbrænder ikke dit fedt.

Jeg ved, det er svært, det er endda svært for mig også. Men jeg gør det, fordi det fungerer nu. Gå.

Kom hurtigt. Kom nu kom nu. Lad som om du prøver at komme væk fra en hund.

Forsøger at være hurtigere end mig Kom nu, kom igen og lyt, medlem, som jeg sagde, hvis det er for let for dig, så gå meget langsomt lige nu, okay? Tre sekunder mere, gør dig klar og gå. Kom nu, fortsæt. Pedal, pedal, pedal, kom nu.

Fem sekunder mere, kom nu, træder op, fremskynder. Kom nu, du er næsten færdig. Og stop.

Og som nogle af jer har du muligvis en stationær cykel, som du skal fortsætte med at træde for at stoppe. Så hvis det er tilfældet, skal du bare pedalere meget langsomt for denne rest, for at holde din cykel i gang. Gå.

Kom nu, fortsæt. Fortsæt, giv ikke op. Kom hurtigere.

Kom nu, giv ikke op Kom næsten. Og stop. Lige nu skal der være en lille stemme i dit hoved, der prøver at bede dig om at stoppe, men fortæl den stemme at holde kæft, okay? Sig den stemme, at du vil have en sexet krop, kom nu, lad ikke stemmen stemme dig, fortæl den stemmen i dit hoved at være stille, jeg prøver at få en sexet krop, lad mig være i fred, ok, hurtig.

Hold op. Det er rigtigt, hvis du gør det, vil du forbrænde fedt, og du vil kigge eller nøgen. Kom nu, det er det, det handler om.

Se på mig, jeg sveder også, jeg ved, det er svært, men se, det fungerer. Gå uanset hvad du gør, giv ikke op. giv ikke op, jeg er ligeglad med, om du sidder på cyklen i ti minutter.

Fortsæt. Hold op. Normalt er det kun omkring ti minutter.

Det er ti minutter, men det er virkelig hårdt, men det virker virkelig, okay? Fortsæt. Færdig? Gå. Præcis, kom nu, fremskynd det.

Kom nu kom nu. Giv alt hvad du har. Kom nu, se på mig.

Kom nu, giv alt hvad du har. Og stop. Lad os slappe af.

Hold uret. Hvis det bliver for svært for dig, skal du bare begynde at træde lidt langsommere. Men alligevel vil jeg have dig til at prøve at give alt, hvad du har.

Okay? Forsøg altid at give alt, hvad du har, for se, det var kun ti sekunder. Okay, ti sekunders hårdt arbejde, så ti sekunders hvile, kom nu. Er der næsten.

Og stop. Se på mig, jeg sveder også. Jeg ved, det er hårdt, men se, det var kun ti sekunders hårdt arbejde.

Kom nu, gør dig klar. Giv bare alt hvad du har i ti sekunder. Gå.

Ti sekunder, giv alt hvad du har, ti sekunder, kom nu. Syv sekunder. Kom hurtigere.

Kom nu, fem sekunder. Kom hurtigere, kom nu. Kom nu, næsten der.

Og hold der, du går. Nå, se, hvis du ikke kan lide lyden af ​​min stemme, skal du bare trykke på lydløs-knappen og træne, okay. Alt du skal se efter er partiet og stoppet.

Kom nu. Fortsæt, fortsæt Kom hurtigere. Kom nu, du kan gøre det.

Og stop. Jeg ved, du bliver træt lige nu, men det betyder bare, at det fungerer for dig. Det er en udfordring.

Du er træt, hvilket betyder, at din krop forbrænder fedt under samtalen. Gå. Gå.

Kom nu, fortsæt, fortsæt. Kom nu, vi er næsten færdige, det er kun omkring fire minutter. Kom og stop.

Og når du tænker over det, når der er fire minutter tilbage, så er der virkelig kun to af de fire minutter, hvor du skal arbejde hårdt, og de andre to minutter vil du hvile, så det er virkelig kun to minutter af hårdt arbejde, og dette hårde arbejde vil betale sig for dig, og du vil se godt ud nøgen bagefter. Kom nu, næsten færdig, og stop. Fortsæt, kom nu, giv ikke op.

Du behøver ikke give op nu, for vi er næsten færdige. Omkring tre mere eller fire minutter, kom nu. Giv mig ikke op.

Gå. Hold øje med uret. Kom nu.

Tænk på den flotte krop. Kom nu, kom og stop. Tænk over det.

Folk vil sige, hvor godt du ser ud, når du har mistet al vægten, hvordan du ser anderledes ud, hvordan du bedre passer ind i disse tøj, kom nu, det er det, det handler om at se bedre ud, okay? ser bedre ud, ser bedre ud, ser godt ud, ser sexet ud, imponerer mennesker. Kom nu, det er det, det handler om. Tag det op, hold op med at tænke over, hvorfor du vil tabe dig.

Kom nu. De fleste mennesker ønsker at tabe sig for at imponere andre bare for at bevise, at de kan tabe sig eller for at se bedre ud. Kom nu, uanset hvad du skal gøre, så tænk over årsagerne.

Hold op. Kom nu. Præcis os Næsten færdig.

Bliv ved med mig. Bliv ved med mig. Jeg ved, det er svært, du kan se det, se på mig.

Gå. Jeg sveder også. Jeg arbejder hårdt, jeg arbejder lige så hårdt som du gør på denne træning.

Kom nu, træd på pedalerne. Kom nu, træd på pedalerne, træd på pedalerne. Hold op.

Kom nu, kom nu, giv mig ikke op. Kom igen, tre sekunder til, så går vi igen. Gør dig klar.

Gå . Præcis, kom nu. Kom nu, træd på pedalerne.

Pedal. Kom nu, næsten færdig. Kom og stop.

Hej du fortsætter. Jeg tror der er to minutter tilbage, hvad betyder det? Et minut hårdt arbejde, et minut hvile. Når du er kommet så langt, skal du ikke give op. Når du er kommet så langt, skal du bare give det alt, hvad du har.

I sidste ende skal du virkelig give alt, okay? Brænd det op, kom igen. Og stop. Kom nu, det er den sidste del.

Kom nu, du skal virkelig hente det her. Gå ikke langsommere, fordi det er den sidste del, gå hurtigere. Okay? Og gå.

Prøv at komme hurtigere, jeg ved, at dine ben brænder. Kom hurtigere, hurtigere. Kom nu kom nu.

Når dine ben brænder, så tænk på dit smukke kropsudseende, som du får. Kom nu, bare tænk over det og stop det, lad os gå. Giv ikke op, kom nu.

Kom nu, tre sekunder, og så går vi igen. Kom nu, kom nu, træd på metallet. Kom nu, lad som en hund jagter dig som jeg sagde før.

Kom nu, gå hurtigere, hunden fanger dig, kom nu. Fremskynd det. Kom nu, dette er den sidste del, du skal virkelig hente den.

Dette kan være dit sidste øjeblik, så det betyder 30 sekunders hårdt arbejde og 30 sekunders hvile. Kom nu, gå. Kom nu, kom nu, lad dig være. Tag ikke denne hund.

Kom nu, denne hund fanger dig. Kom hurtigere. Kom nu, kom hurtigere væk fra denne hund, tag den op, hent den.

Og stop. Kom nu, jeg er ikke sikker på, hvor meget tid vi har tilbage, men jeg ved, at vi næsten er færdige, kom nu, kom nu, Pi kom igen, kom nu, giv det alt, hvad du har nu. Dette er slutningen, giv alt hvad du har.

Kom nu, kom igen Kom op, hent det Jeg tror det er mindre end 30 sekunder. Giv ikke op, vær venlig at ikke. Fortsæt, kom nu, du vil se godt ud bagefter, det ved jeg.

Kom nu, tag det op. Don stop ikke, stop ikke, stop, gå, se på dette, du klarede det, du klarede det, godt job, okay, du kan gå af din cykel nu, du har gjort det, godt job. Godt arbejde.

Hvis du ønsker at få en gratis DVD med alle mine fedtforbrændingsøvelser på en DVD, skal du bare gå til nowloss.com/free og ja, det er virkelig gratis. Jeg vil ikke lade dig betale for forsendelsesomkostningerne.

Jeg betaler forsendelsesomkostningerne for dig, og det gør jeg, fordi jeg virkelig vil have dig til at se godt ud nøgen. Og alt hvad jeg vil have dig til at gøre for mig er, at du kontakter mig via min hjemmeside på nowloss.com og fortæller mig dine succeshistorier om, hvordan min gratis DVD hjalp dig med at se bedst nøgen ud.

Hvordan kan jeg gøre min cykel til en stationær cykel uden træner?

gør det selvCykelRuller

I modsætning til en turbotræner,cykelruller er en ramme med rullende cylindre. Rammen sidder på gulvet, du lægger dincykelPå toppenudensætte den på, hop på og begynd at træde i pedalerne. Disse giver en mere realistisk fornemmelse for din ridning i forhold til en turbotrænersom du har brug for at balancere for at holde dig på toppen.

Kan du skifte gear på en cykeltræner?

Selv en grundlæggendecykeltræner kanjusteres tillave ommodstanden ved baregearskiftsom kan være alle delave omatdubrug for. Nogle undervisere er endda edbdu kansimulere en faktisk race og race betingelser.

Hvilken er bedre turbotræner eller motionscykel?

Turbotrænereer meget mindre end at drejecykler, og er derfor meget lettere at flytte rundt og opbevare, når de ikke er i brug. Hvis du vil have den mest naturlige træning, der replikerer følelsen afcyklingpå den åbne vejturbotræneretrumf indendørsmotionscykler.

Er 30 minutter på motionscyklen god?

Vægttab. Hvis du ønsker at kaste nogle pund, entræningscykeler en meget effektiv måde at forbrænde kalorier på. Ridning enstationær cykeltil30 minutterad gangen kan forbrænde hvor som helst mellem 200-300 kalorier (afhængigt af brugernes vægt).

Er det OK at køre på en stationær cykel hver dag?

Stationære cyklertillad en aerob træning uanset vejrforholdene. De kan bruges sikkerthver dagsom en del af en træningsrutine og kan være ideel til mennesker med fælles problemer.7. 2019.

Hvad er forskellen mellem en spin-cykel og en motionscykel?

I modsætning til almindelig opretståendemotionscykler,spin cyklerhar en mere naturlig fornemmelse for dem. Svinghjul: et af de størsteforskelle mellem spin-cyklerog andremotionscyklerkommer ned til svinghjulet. Mere præcist, svinghjulets vægt.

Hvordan fungerer en indendørs cykeltræner?

TILtrænerbestår af en ramme, en klemme til at holdecykelsikkert, en rulle, der presser op mod baghjulet, og en mekanisme, der giver modstand, når pedalerne drejes. I en vindtræner, rullen driver ventilatorblade, der skaber luftmodstand.

Hvordan kan jeg gøre min cykeltræner smart?

Når du har kørt TrainerRoad, skal du gå til Enheder og markere 'Aktivér virtuel strøm', vælg din cykeltræner i rullemenuen. Under ANT + -enheder skal du gå til Hastigheds- og kadenssensor og klikke på Par. TrainerRoad skal søge og finde din hastigheds- og kadenssensor.

Hvordan laver man en indendørs cykeltræner?

1. Klip et stykke 24 'langt og højt nok til at rumme diameteren på din ventilator plus ca. 1/2' for luftrum. Stil det op med din lejestøtte og markér akselinien og lejecentret, hvor blæseren vil gå. Bor et hul, der er stort nok til, at akslen kan gå igennem. 2.

Kan en cykel bruges som træner?

Selvom dette stadig vil ske, uanset om du cykler indendørs eller udendørs, vil cykling indendørs reducere sandsynligheden. Ja, i teorien vil de mest almindelige cykler gøre jobbet med at montere på din cykeltræner. Dette er tilfældet for de mere populære cykeltrænere, som vi vil fremvise senere.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Vred magpie - hvordan løser vi det

Hvorfor blev skatten vred? Magpies kaster kun 6 uger ud af året lige omkring det tidspunkt, hvor de reden. Årsagen til angrebene har længe været spekuleret, herunder: Territorial back off Magpie Torf. Testosteron pumpet op og gal.

Bradley Wiggins Hour Record - holdbare løsninger

Hvad er den aktuelle 1 times cykelrekord? 55,089 km

Det båndstrækker - handlingsorienterede løsninger

Hvordan løsner jeg mit IT-bånd? At strække IT-båndet og den tilsluttede muskel er ret simpelt. Bare kryds dine ben, og hold det berørte ben i ryggen (position 1). Læn dig væk fra det smertefulde ben, indtil du føler en strækning langs siden af ​​benet (position 2). Hold det i 30 sekunder og gentag 5 gange. 5. juni 2012

Racercykel med affjedring - hvordan man opnår

Kan du sætte affjedring på en landevejscykel? Hjulophæng frakobler hjulene fra resten af ​​cyklen. Det betyder, at i stedet for at hele cyklen skal støde op og ned på uregelmæssigheder i vejen, kan hjulene bevæge sig uafhængigt. Bagstød og ophængsgafler er normen på mountainbikes, men deres design er begrænset anvendelig til landevejscykler.

Læs udløbsdatoen - hvordan man løser det

Hvordan læser du Dates? Nummer 1 til 9 repræsenterer ofte månederne januar til september i rækkefølge. Bogstavet 'O' står normalt for oktober, 'N' repræsenterer november og 'D' står for december på mange dåser. Nogle virksomheder viser måneden efter datoen, så se også andre steder i koden for bogstaver.

Lance armstrong 30 for 30 - besvare spørgsmålene

Hvordan kan jeg se Lance Armstrong 30 i 30? Du kan se ESPNs 30 til 30 “Lance” -dokumentar på ESPN + for under $ 5. Eller tilmeld dig for at se det live med rabat med Sling TV (kampagnetilbud) eller på Hulu Live.31 maj 2020 г.