Vigtigste > De Bedste Svar > Sådan laver du en kaffemaskine - anførte spørgsmål og svar

Sådan laver du en kaffemaskine - anførte spørgsmål og svar

Hvordan laver man kaffe trin for trin?

  1. Mål dinkaffe. Standardforholdet er ca. 2 spskkaffepr. 6 ounce vand.
  2. Slib dinkaffe. Okay, det er her,kaffe-gørprocessen begynder virkelig.
  3. Forberedevandet.
  4. Til.
  5. Sug og omrør.
  6. Brygge.
  7. Spring.
  8. Til.



Mit navn er Mike Jones og jeg er barista på Third Rail Coffee lige ved Washington SquarePark i New York City. Jeg vil lære dig nogle grundlæggende færdigheder i kaffefremstilling i French Press. Først har du brug for et par ting.

Du har brug for frisk kaffe, helst hele bønner, så har du også brug for en kværn. Du har brug for en timer, og så skal du også bruge den franske presse. Den første ting du skal gøre er at veje bønnerne.

Jeg kan godt lide at bruge 25 gram kaffe til denne franske pressestørrelse. Hvis du ikke har skalaer nu, kan du bare lave tre runde måleskeer. Så du kan fortsætte med at male denne kaffe.



Så dette er malet medium groft. Du kan lege med slibeindstillingen, når du har lavet det et par gange. Hvis det smager for bittert og for stærkt, bruger du muligvis lidt for finmalet.

Og hvis det er lidt vandigt og svagt, kan det være for groft. Så du tager French Press, og du vil gerne forvarme den. Du kan enten bringe vand i kog, du har et dejligt vandtårn her.

Så lader du det sidde et stykke tid, så det bliver varmt. Okay, så efter at den franske presse er forvarmet, vil du tørre den, og tilsæt derefter kaffegrunden. Nu anbefaler jeg bestemt at få fat i en skala, det gør det bare lettere at brygge kaffe.



Men hvis du ikke har en, vil du kun bruge omkring 12 og en halv ounce vand til den størrelse. Jeg fortsætter og lægger vandet i den franske presse. Det første beløb, jeg tilføjer, er lige nok til at suge jorden i bunden af ​​pressen.

Så tilføj det så bare så meget vand.

Og rør det bare for at blande al jorden med vandet og start timeren. Og du lader faktisk kun sidde i 30 sekunder. Jeg vil også anbefale at dække det, hvis du ikke gør noget for at holde varmen intakt, efter 30 sekunder tilføjer du resten af ​​vandet.



Nu er det enten 12 og en halv ounce eller 400 gram vand d alt dette, bare giv det endnu en blid omrøring. Og du sætter stemplet på, og så lader du det sidde i op til 3½ minut. Så efter 3 ½ minutter skubber du stemplet ned.

Sådan kan du afgøre, om du har jorden for groft eller for fint. Hvis du kan gøre dette uden modstand, vil det være for groft. Og hvis du virkelig har svært ved at følge for at skubbe ned, bliver det for fint.

Så anbefaler jeg at dekantere den franske presse inden servering, for hvis du lader den være der, vil den faktisk fortsætte med at udtrække og smage bitter. Når du har gjort det, kan du bare lade det køle af, og det er klar til servering.

Hvor meget kaffegrums lægger du i en kaffemaskine?

Standardforholdet til brygningkaffeer 1-2 spiseskefulde jordkaffepr. 6 ounces vand - 1 spsk til lighterkaffeog 2 for stærkerekaffe. Det mål på 6 ounce svarer til en 'kop' i en standardkaffemaskine, men husk at standard krusstørrelsen er tættere på 12 ounces eller større.6. mar 2019

Dette er ægte kaffe, lige så lækker som den bedste kop kaffe, du nogensinde har brygget. - I dag skal vi tale om kaffebryggingsforhold. Hvor meget kaffe skal jeg bruge til at brygge en kop kaffe i forhold til filteret? Kaffe? Nu skal jeg tale om det i tre forskellige faser.

Jeg vil tale om, hvorfor jeg anbefaler en bestemt type forhold, når jeg bruger gram pr. Liter, og så vil jeg tale om, hvordan man finder det ideelle forhold. Og til sidst vil jeg tale om, hvorfor jeg kan anbefale et andet forhold for forskellige brygningsmetoder, så først og fremmest, hvorfor skal jeg anbefale gram pr. Liter? Der er en række forskellige måder at lave opskrifter og forhold på, den mest almindelige er stadig Anbefalet måleske pr. Kop. Der er ingen international standard for scoops.

En scoop kan rumme omkring syv gram. Det kan rumme ca. 10 eller 12 gram. Nu har jeg problemet med scoops eller kopper eller spiseskefulde eller teskefulde eller noget, de er volumetriske målinger.

hvad er fedt godt for

Det betyder, at de har massiv f. Variationer i faktisk vægt afhænger af en række forskellige faktorer. For eksempel, hvis jeg skulle bruge en mørkbrændt, mellemstor malet kaffe, og jeg havde en perfekt ske på den, der kunne veje omkring syv, syv og et halvt gram. Jeg gik efter en lysristet, finere jord kaffe, der kan veje otte, otte og et halvt gram, godt over 10% mere, og jeg er virkelig forsigtig med at tilføje det samme volumen hver gang.

Det er meget let at have små variationer i dette volumen i forholdsvis store variationer i den gramvægt, du bruger. Med din daglige morgenkaffeproces betyder brug af scoops, at din kaffe nogle dage vil være god, og nogle dage ikke. Selvom du tilsyneladende gjorde det samme, men foretog volumetriske målinger, er de bare ikke særlig pålidelige.

Så er der de andre almindeligt anvendte forhold på en til 14, en til 15, en til 16. Disse knækker mit hoved, jeg kan ikke klare dem selv. Disse typer af forhold er ret nyttige.

Hvis du ved, hvor meget malet du har kaffe, og du vil finde ud af, hvor meget kaffe du kan lave. Det er aldrig et problem, jeg har om morgenen. Normalt har jeg en ønsket mængde kaffe, som jeg vil lave, og jeg vil finde ud af, hvor meget kaffe jeg har brug for, du ved, hvilken vægt kaffe du skal starte med.

Så i forholdet 1 til 15. Jeg kan ikke gøre det, hvis jeg har brug for 500 ml kaffe, dividerer jeg ikke først 500 med 15. Men hvis du giver mig et gram per liter, ja, hvis jeg bryg en halv liter, end jeg har brug for.

Hvis jeg har 60 gram pr. Liter, har jeg brug for halvdelen, det er 30, det er det ikke. Jeg har ikke brug for min telefon eller en lommeregner til dette. Jeg kan kun lave lidt matematik.

Jeg kan også lide det, fordi en kop normalt har ca. 8 ounce bryg eller ca. 8 ounce, og det skalerer rigtig godt. Det betyder ikke noget, om jeg gør en eller to eller tre eller fire eller mere, to i forholdet gram pr. Liter. Ved du, jeg bruger en halv liter, en fuld liter, tre fjerdedele af en liter.

Matematik er aldrig kompliceret. Og det er en anden slags forhold, der fortjener et særligt sted i helvede. Det blandede enhedsforhold, hvis du anbefaler gram pr. Ounce, ud, ud, væk, hører du ikke hjemme.

Bare få det, det er alt. Hvad laver du? ”Dette er den værste ting i verden. Ikke, øh, jeg mener det kejserlige, det har jeg ikke tid til i starten, men bland ikke det kejserlige og det metriske, det er nej, stop det.

Skæld til side. Vi ender med gram pr. Liter. Jeg synes, det er en rigtig god, ren måde at arbejde på.

Så hvis det er 60 gram pr. Liter, der udgør størstedelen af ​​det, er det meget, meget let. Det er meget, meget nyttigt. Og dette fører os til anden del af denne artikel.

Hvor meget kaffe pr. Liter vand er den rigtige? Og det er et virkelig vigtigt punkt, der bliver lidt kompliceret. Der er ikke noget rigtigt forhold. Der er bare præference.

Forholdet mellem kaffe og vand, du bruger, bestemmer virkelig, hvor stærk koppen kaffe vil være i sidste ende, hvor stærk du kan lide din kaffe. Det er op til dig, er det ikke? Det er dit valg. Jeg giver dig et godt udgangspunkt, ikke? Jeg synes, at 60 gram per liter er en ret god enhedsstørrelse.

De fleste mennesker er tilfredse med den resulterende styrke af et godt bryg, men du kan vælge 55, 50, 75, der er op til dig. Men der er en komplicerende faktor i kaffefremstillingsverdenen, og det er ekstraktion. Jeg vil være en hurtig introduktion til Give uddrag.

I malet kaffe er ca. en tredjedel af det opløseligt materiale. Det kunne opløses med vand. To tredjedele af dem er stort set uopløselige.

Det er cellulose, det er en slags træ. Du kan lade denne kaffe brygge, brygge deres kaffe for evigt. Du har stadig nogle kaffegrums tilbage, som du vil smide bagefter.

Du vil ikke have alt, hvad der er opløseligt og tilgængeligt i kaffen. Du vil groft sagt have matematikken i artiklen, cirka 20%. Nogle foretrækker lidt mere, 22, måske 23, måske endnu mere, men lad os sige omkring 20% ​​af hensyn til ræsonnementet.

Hvis du brygger din kaffe godt, bliver den resulterende is stivelse, men hvis du ikke laver den kaffe godt, ville de 60 gram liter producere en svagere kop. Lad os sige, at du ekstraherede det for lidt, du malede det for groft, men du brygger for hurtigt. Det sker således, at du ender med en svag kop.

Så når du prøver at ændre dit forhold, når du prøver at finde ud af dit ideelle forhold, vil du kun ændre forholdet, hvis du virkelig er tilfreds med smagen, når du har brygget en kop kaffe og synes, det var lækkert, jeg ville bare ønske det var lidt stærkere. Dette er tiden til at ændre dit forhold. Hvis du laver en kop kaffe og synes, det er lidt svagt, er det lidt surt, ikke rigtig velsmagende, skal du ikke ændre dit forhold, ændre din ekstraktion, male lidt finere, stejlere, lidt længere, rør dig lidt mere .

Disse ting skal løses først, før du smutter med dit forhold. Hvis du er tilfreds med smagen, så prøv det. I mit liv har jeg vandret lidt rundt om, hvad jeg foretrækker med hensyn til den endelige styrke i min kop kaffe.

Det er en personlig ting. Uanset hvad du kan lide, er det fint. Der er ikke noget svar på dette spørgsmål.

Dette bringer os til den tredje del af denne artikel, hvorfor jeg anbefaler at bruge et andet forhold til forskellige brygningsmetoder. Nu kan du groft opdele alle kaffebrygningsmetoder i to kategorier: gennemtrængning og infusion. Med gennemtrængning strømmer vand nu gennem en kaffeseng.

Ved infusionen er alt vandet og al kaffen forbundet i bryggetiden. En pour-over er percolation French Press, en AeroPress. Dette er infusionsmetoder.

Nu vil jeg anbefale at bruge lidt mere kaffe til en infusionsmetode end til en infusion til en perkolationsmetode. Jeg forklarer hvorfor. Lad os forestille os argumentet, vi skal brygge en liter kaffe, og vi bruger 60 gram pr. Liter.

Det er et godt sted at starte, og i denne teoretiske infusion vil vi udvinde 20% af kaffen, ikke? Dette betyder, at af disse 60 gram blev ca. 12 gram opløst og bragt i flydende kaffe. Nu, hvis du laver en gennemtrængning, når du laver en infusion, vil ikke alt det vand, du hælder, ende i bouillon. Normalt absorberes ca. to gram pr. Gram kaffe i den malede kaffe.

Denne seng har stadig en god mængde vand, og det vand blev aldrig rigtig inkluderet i brygningsprocessen. Resultatet er 12 gram kaffe opløst i omkring 880 gram vand. Hvis du tager en fransk presse og gør det samme, brygger du 60 gram pr. Liter, de 12 gram opløselige stoffer, som vi ekstraherede, den 20% ekstraktion, der nu er opløst i tusind gram vand.

Hvert tusind gram er vi involveret i brygningsprocessen, og disse opløselige stoffer fordeles over det hele, hvilket gør infusionen svagere, selvom det er den samme ekstraktion. Hvis du vil have en lignende ekstraktion og styrke, vil jeg anbefale at bruge mere kaffe i mine infusioner. 70 gram, måske 75 gram pr. Liter vand, hvis du dykker ned i ekstraktionsteorien og begynder at spille refraktometeret, vil du opdage, at softwaren beder dig om at specificere, om det er nedsænkning eller perkolering, da det er påvirker dine ekstraktionsberegninger.

Men ud over det påvirker det egentlig bare styrken og smagen af ​​hvorfor med hver infusion, med hver infusion, hvor hele bunden er i kontakt med alt bryggevandet i en bestemt periode, selvom det i tilfælde af en AeroPress , ender du med at drikke denne væske, tryk på kaffesengen? Det var stadig en infusion. For hver infusion vil jeg anbefale omkring 60 gram pr. Liter. For hver infusion vil jeg anbefale omkring 75 gram pr. Liter.

Jeg synes begge disse er gode udgangspunkt, men de er ikke svaret. Tag det ikke som evangeliet. Find din egen vej.

Find dine egne præferencer. Hvis de er for svage til stærke, skal du ændre dem godt. Mængden af ​​vand betyder, at du faktisk forstår, hvad der er involveret.

Du behøver ikke at træffe beslutninger, du behøver ikke at vide, hvor meget vand du har hældt eller den mængde kaffe, du laver, især før du har haft kaffe. Så skaff dig et sæt skalaer. Dette er et godt sted at starte.

Jeg ville elske at høre, hvad du brygger hjemme. Jeg vil også gerne lære mere om din rejse. Har det ændret sig for dig over tid? Er du svagere? blive? Er du blevet stærkere, hopper du slags overalt? Jeg vil virkelig høre, hvad du laver.

Som altid tak for at se på. Jeg ønsker dig en god dag. For pokker.

Kan du lave en kop kaffeingredienser?

Tillav en kop kaffe,dubehøver simpelthen øjeblikkeligkaffepulver, varm mælk og sukker. Tilsæt 1 tskkaffeog 1 spsk sukker i enkrushenholdsvis. Tilsæt også 1 tsk mælk. Pisk blandingen med en ske så meget somdu kanindtil blandingen bliver lysebrun i farve og cremet.20. feb 2020

Hvordan laver man en kop kaffe med mælk?

Tilkaffei et højt, tykt glas og i en blid, men hurtig strøm hældesmælki. Dette vil køle nedkaffe/mælkblanding, vil det danne et lag skum øverst i glasset. Derefter tilsættes sukker for at sødes og nyde dinKaffe med mælk!19. okt 2018

Gud, det er så smukt at se på. Hvidløgspulver har sin egen personlighed. Det er sådan en god avocado.

Se, hvor perfekt det er, hej folkens, jeg er Emma Chamberlain, og jeg vil vise jer, hvordan man laver min favoritkaffeopskrift og en af ​​mine yndlingsopskrifter til morgenmad. eller? (Pan hvæs) Det er meget smukt. (Lille klokke) (upbeate musik) Mm. (optimistisk musik) Også min stemme lyder så underlig lige nu, fordi jeg af en eller anden grund mister min stemme.

Jeg tror, ​​jeg skreg for meget. (Snuser hårdt) Så jeg bliver nødt til at få en kaffe ned i halsen ASAP. Jeg vil også besvare nogle spørgsmål.

Så lad os komme i gang! Den første ting jeg gør er at have en latte, så først har jeg brug for en murkrukke. Okay, det er fra, hvorfor er det snavset? Okay, det er lidt snavset, men det er okay, fordi jeg er den eneste, der bruger det. Dette er min Chamberlain Coffee mason jar.

Så har jeg brug for et par andre ting, dette er min yndlingsmandelmælk, vaniljemandelmælk, og så er dette min yndlings veganske hvide kaffe, jeg kan lægge i min kaffe, og så bruger jeg bare denne blanding af Chamberlain Coffee, det er denne Careless Cat Blen d. Dette er en dejlig lille mellemsteg. Jeg cirkulerer lidt gennem alle mine blandinger med Chamberlain Coffee.

Jeg har ikke rigtig en favorit, der lyder som om det er for godt til at være sandt, men det er lidt for godt til at være sandt, jeg har også brug for is. Så en ting mere. Okay, nu kommer vi til nogle spørgsmål.

Okay, første spørgsmål. Hvad er min yndlingsartikel, som jeg nogensinde har lavet? Det er et rigtig godt spørgsmål, som jeg ikke tænker på ofte. Jeg vil sige, at min yndlingsvideo, jeg nogensinde har lavet, sandsynligvis skulle være mine Coachella-vlogs, bare fordi jeg elsker minderne med mine venner.

Så sjovt at se hende tilbage. Dybest set er enhver vlog af mig derude med familie eller venner sandsynligvis min favorit. (Grinder brummen) Næste spørgsmål, mens jeg maler min kaffe.

cykel videospil

Hvad ville du betragte som en generel stil, der ikke er? (Mill hummer) Jeg er en der virkelig kan lide det når det kommer til stil, og jeg kan ikke rigtig lide at følge visse regler. Jeg bryder mine egne stilregler, citerer hele tiden. Jeg har en fornemmelse af, at der ikke længere er noget lignende for mig.

Og det er fordi, så længe det får dig til at føle dig godt, tror jeg virkelig, at hvert stykke tøj er et ja. Så jeg vil sige, at en stil ikke bærer noget, der får dig til at føle dig utilpas eller ikke får dig til at føle dig som dig. Når du bærer noget, som du er stolt af, er du selvsikker, du kan lide det, bla bla bla.

Men hvis du ikke er i dit outfit, har du det ikke så godt, og du går ikke rundt med den tillid, du ellers ville have. Så jeg vil sige, det er min stil, er det ikke? Og det er noget, jeg gør meget vigtigt, når jeg ikke har det godt med tøjet, men jeg er 'Jeg vil bare ikke bære det, og det er det. (Maskinsummer) Gud, det er så smukt at se på.

Næste spørgsmål, hvad er det, som jeg har lyst til, at jeg ikke på mode kan? Jeg har det virkelig svært med tøj; Jeg har lyst til, at jeg ikke ser godt ud i tøj. Jeg tror, ​​jeg har problemer med tøj. Så flertallet, 99,9% af tøjet føler, at jeg ikke kan tage dem af.

Og der er lejlighedsvis kjole, der passer og ser godt ud, men det er ret sjældent. Jeg kan ikke tage det meste af tøjet af. (humrer) Kjoler er virkelig søde, og nogle gange har jeg det godt, men normalt ikke.

Min anden yndlingsdrink udover kaffe er (uret tikker) mousserende vand med kalk, men kaffe er bestemt mit nummer et. Jeg kan også lide isvand, kun godt gammelt isvand med en lille citronkile i har aldrig skadet nogen. I hvert fald tilbage til opskriften.

Jeg har to skud af espresso herinde. Så tilføj jeg mandelmælk til der. Og det var meget.

Det er okay. Derefter bruger jeg Nut Pod Creamer, (flydende, glødende) vanilje, og som top på den. Og så er det gjort, og det er meget rart.

Meget fint. Nu er det tid til at forberede morgenmad. Vi laver avocado toast, fordi det er det eneste, jeg kan lave mad, hvilket er uheldigt.

Okay så her er hvad du har brug for, ingrediensliste, og så lad os komme i gang, det er meget let at lave, men jeg har lyst til at alle gør deres avocado toasta lidt anderledes, og det er derfor det er sjovt at se. Jeg synes min er ret enkel, men du kan være dommer. Så først har du selvfølgelig brug for avocado.

Så har du brug for det brød, du vælger. Jeg fryser min. Jeg får dette brød, dette er dette speltbrød.

Jeg ved ikke engang hvad det betyder. Det smager bare rigtig godt. Det kaldes surdejsbrød.

Og jeg skar det og fryser det, så det ikke går dårligt. Derfor ser det underligt ud. (ler) Vi har citronsaft, salt og peber, løg og hvidløgspulver.

Selvom mit hvidløgspulver er solidt, ved jeg ikke, hvordan jeg skal håndtere det, men uanset hvad. Nu alt-men-bagel, krydderier og chili flager og varm sauce. Jeg kan godt lide cholula.

Uanset hvad du kan lide, er det fint. Nogle gange tilføjer jeg et æg, men jeg er ikke rigtig i humør i dag, så lad os bare lave en simpel avocado toast. Trin et, skål dit brød.

Mens vi skåler brødet, besvarer vi spørgsmål. (Glad musik) Min yndlingsdel om at starte et kaffefirma, jeg mener det hele var ærligt. Jeg elsker at prøve kaffen.

Selvfølgelig er det sjovt. Det er dejligt for mig at have kaffe ved hånden hele tiden, det er fantastisk. Jeg ville meget gerne bare lære mere om kaffe i kaffebranchen.

Det er virkelig interessant. Og jeg havde bare nogle gode mennesker omkring mig, store mennesker på mit team, der bare lærte mig alt, hvad jeg nogensinde havde brug for at vide. Og jeg er bare meget taknemmelig for det.

Så jeg tror nok at lære mere om kaffe i branchen sandsynligvis er min yndlingsdel. (optimistisk musik) Jeg tror, ​​at hvad der gør Chamberlain Coffee lidt anderledes end andre kaffefirmaer, skal være legesyge. Jeg har lyst til, at de fleste kaffeselskaber er meget seriøse over det, men vi ønskede at holde Chamberlain Coffee meget afslappet og let. og sjovt, og jeg tror, ​​det er det, der får det til at skille sig ud.

Forresten er avocado skåret. Så lad os øse det op i en skål nu. Det er en perfekt avocado, wow.

Åh, det er sådan en god avocado. Se, hvor perfekt det er. (Glædemusik) Hvis jeg kunne have en superkraft, ville det være at helbrede folk.

At kunne sige 'Zing', og jeg vil bare helbrede nogen fra en skade, uanset hvad det er. Jeg vil bare være i stand til at helbrede folk med min finger. Det ville ændre livet.

Dernæst til avocado toastis, skal vi mos avocado med en gaffel. Så gør dig vild med det. Hav det sjovt med det.

Det tager et sekund. Det er lidt besvær, mens du er ved det, ikke? (optimistisk musik) Hvis jeg ikke boede i LA, ville jeg sandsynligvis, jeg mener, sandsynligvis bo jeg i San Francisco, men jeg ved ikke, om jeg vil bo der. Hvis jeg kunne bo hvor som helst, ville jeg stadig bo i Californien, men jeg ville bo et eller andet sted på stranden, måske Malibu eller noget lignende, fordi jeg bare elsker det der, og det er meget mere afslappet.

Og jeg ved ikke, om det er teknisk, jeg ved ikke, om Malibu teknisk set er LA, men det føles ikke som om det er LA, når du er der. Så hvis jeg kunne bo hvor som helst, ville jeg også bo der. (optimistisk musik) Et skønhedstip til ren hud ville være et par ting for mig.

Nummer et, gå til hudlægen og tale med en professionel. Jeg har brugt medicin til min acne, og det er det, der virkelig helede min hud. Og jeg tror ikke, jeg ville have den hud, jeg har nu uden det.

Så jeg synes det er meget vigtigt at kontakte en professionel, men også at være meget hydreret. Jeg plejede at være venlig med at forsømme det fugtighedsgivende trin, og det er meget vigtigt. Okay, nu er avocadoen moset, jeg vil tilføje en smule salt, (saltknas) en smule peber, vil tilføje en lille smule citron.

Det var meget. Jeg overdriver det altid med citronen. Derefter tilføjer jeg lidt hvidløgspulver, bare en lille smule.

Du har virkelig ikke brug for meget. Jeg tror nok det er nok. Gud, det lugter faktisk godt.

Det lugter ikke som rå hvidløg; det er som om hvidløgspulver har sin egen personlighed. Jeg er nødt til at smække dette mod min tæller for at bryde det lidt op. (Poptæller) Lidt løgpulver.

Løgpulveret tilføjer virkelig en smag, som jeg aldrig havde forestillet mig, så lidt af det, og så tilføj jeg lidt chili-flager, og så blander vi, som du kan se, det ser meget velsmagende ud (skålskrabning) (glad musik) Hvis Jeg kunne nogensinde arbejde med et modemærke, det ville helt sikkert være Louis Vuitton. Jeg mener uden tvivl. Jeg føler bare den varme, fuzzy følelse med dem og altid en fornøjelse at arbejde med og sådan en ære.

Sip kaffe tid. Toast er ude af ovnen. Så jeg lægger avocadoen på toppen. (Glad musik) Jeg bliver sjældent ramt af stjerner, vil jeg sige, men jeg er blevet ramt af stjerner, før jeg ville sige, at jeg var begejstret, da jeg mødte min favorit YouTuber, Cody Ko.

Jeg var på Cody Kos podcast for længe siden, da jeg var omkring 16, og det gjorde mig så nervøs at møde ham. Og han var den første person, jeg nogensinde mødte ham og hans kæreste Kelsey. Jeg mødte hende, og jeg var så stor fan.

Og det var bare vanvittigt at lære hende at kende. Og jeg kan bare huske, at jeg var så nervøs, men nu er jeg venner med dem. og de er fantastiske, og det hele fungerede, men jeg var meget pinligt nervøs.

Jeg skælvede og talte meget hurtigt. Jeg var et rod. Jeg var et rod. (fræk musik) Jeg er en, der ikke rigtig tror på anger, så jeg fortryder ikke noget hele mit liv.

Er det ikke en slags skør? Men der er tydeligvis ting, som jeg ville gøre anderledes nu, men det er som om jeg ikke kan gøre noget, der allerede er sket, ikke? Så jeg prøver ikke rigtig på ikke at fortryde det, for at være ærlig. Jeg ser det sådan her. En ting, jeg nogensinde har gjort, gjorde mig til den, jeg er.

Jeg vil ikke tage noget af det tilbage. Du ved hvad jeg mener? (Glad musik) Noget, jeg ville ønske, jeg havde kendt, da jeg var yngre, var at intet var så alvorligt. Alt virker så alvorligt, og liv eller død i øjeblikket, men i bogstaveligt talt mindre end et år eller deromkring, kan være sådan en fjern hukommelse og ikke længere betyder.

Så dvæl ikke for meget i hverdagens ting. Der er et større billede. Jeg har lyst til, at jeg aldrig har set livet på denne måde, og for nylig begyndte jeg at gøre det, og jeg tror, ​​det virkelig hjalp. (optimistisk musik) Udført.

Jeg er færdig med avocado-skålen. Jeg fortalte dig ikke rigtig, hvad jeg gjorde. Jeg brugte det med lidt olivenolie, alt andet end bagel-krydderier og kolula, og nu er det klar.

Det er lidt meget smukt. (Glad musik) Skål. Okay, jeg har min avocado-skål her og min kaffe.

Det er bare så rart for mig. Jeg skal, jeg skal tage et billede af den avocadotoast, fordi jeg er virkelig stolt af det) (optimistisk musik) Mm, det sidste show, jeg spillede, var 'The Vow' på HBO Max. Og det handler om en kult.

Det er lidt skræmmende. Men jeg kan bare lide det, fordi jeg er meget interesseret i den menneskelige hjerne, hvordan den fungerer og alt det der. Og denne form for show er et dybt dyk i en underlig psykologisk ting, der fortsætter med kulter.

Og det er virkelig interessant, men jeg har også travlt med 'Kontoret' hele tiden. (Glad musik) Den sidste person, jeg skrev til, var, lad mig se, min ven Olivia. (Glædemusik) Min yndlingsemoji er dette, det er ligesom, (boble popper) den pittende emoji.

Jeg elsker det. Jeg bruger det så ofte. Jeg kan bare godt lide det røde hjerte.

Jeg har lyst til, at det bare er så hurtigt og effektivt. Du ved hvad jeg mener? Okay folk, lyt op. Tak fordi du så mig lave mad og hænge ud med mig.

Lad mig vide, hvordan jeg gjorde dette. Vil du spise det? Jeg mener, jeg synes, det er ret godt. Jeg er moret.

Men lad mig vide, om du vil spise og / eller drikke dette. For flere artikler som denne, abonner på Seventeens YouTube-kanal. Hvis du vil besøge min YouTube-kanal, hedder jeg Emma Chamberlain.

Mit navn er Emma Chamberlain på alle sociale medieplatforme, hvis du vil slå mig op. Hvis du også vil have den samme kaffe som mig, ChamberlainCoffee.com, er det også mit kaffefirma, og jeg tror, ​​det er det.

Tak fordi du hænger sammen med mig. Prøv det og lad mig vide, hvad du synes. (Mad crunches) farvel! (Fræk musik)

Hvordan laver man cremet kaffe?

Tillavedet, bare bland lige dele øjeblikkeligtkaffe, granuleret sukker og vand. Blandingen går fra flydende til supertyk ogcremet. Sæt derefter blandingen over den valgte mælk, enten iset eller varm. Og det er det - let simpeltcremetskummende pisketkaffe!27. mar 2020

Kan du lave kaffe med mælk i stedet for vand?

Det er muligt atbryg kaffe med mælk i stedet for vand, men ikke altid tilrådeligt. Det gør duproducereren meget mindre stærk kopkaffeogkanforårsage problemer som curdlingmælkog tilstoppe dinkaffeproducent.hvis duvilgørdette er det sikreste at langsomt opvarmemælkog brug en fransk presse.

Hvad kalder du en kaffe med mælk?

Kaffe med mælk

En anden oversættelse af 'kaffe med mælk, 'med mælk i gennemsnit amerikanerkaffe-butikmenu betyder typisk bryggetkaffemed dampetmælk, i modsætning til espresso med dampetmælk(se ovenfor: Café Latte).
9. aug 2018

Hvorfor er min kaffe ikke cremet?

Hvis der er absolutikkecrema, kan dette være forældetkaffe. Igen skal du kontrollere, om dinkaffeer inden for tre uger efter stegtdatoen. Evaluer hvordan du opbevarer dinkaffe. Husk, det skal være et køligt, tørt sted -ikkei kraftig varme eller idetkøleskab.20. juni. 2014

Hvad hvis jeg lægger mælk i min kaffemaskine?

Mælkindeholder proteiner, der ikke er til stede i vand. Dette betyder, at ved opvarmningmælkenop indenidetmaskine, vil du få bakterier til at udvikle sig. Ikke kun det, menmælksmager dårligthvornårdet opvarmes for meget.Hvisdulæg mælk imaskine, vil det sandsynligvis forårsagekaffenat smage meget dårligt.

Kan jeg bruge mælk i kaffe?

Mælker ofte et overset aspekt ved at skabe en lækkerkaffeBlanding. Men til latte, cappuccinoer og en række andremejeri-infunderetkaffedrikkevarer,mælkudgør mere end halvdelen afdrikke. Der er mange flere faktorer at overveje end bare ommælker forbi densbrug-efter dato.4. aug 2017

Hvad lægger du i en kaffemaskine for at lave kaffe?

Heldigvis er det en nem proces, og mens kaffebarer bruger rengøringsmidler af kommerciel kvalitet på deres udstyr, behøver du ikke andet end vand og eddike. Hæld lige store dele hvid eddike og vand i din kaffemaskine, og start brygcyklussen som du normalt ville.

Hvordan hælder du vand i en kaffemaskine?

Læs instruktionerne for at se, hvor mange scoops du har brug for. Mål vand nok til at brygge din kaffe. For at måle kan du bruge mållinjerne på kaffekanden eller på siden af ​​kaffemaskinen. Brug kaffekanden til at hælde vandet i kaffemaskinen - der er normalt et åbent rum bag eller over filteret.

Hvor lang tid tager det en kaffemaskine at fremstille koldbrygget kaffe?

De fleste af disse kræver en lang stegtid, op til 24 timer, for at producere koldbrygget kaffe. Når du bruger mindre kaffe og mere vand, kan kolde kaffebryggerier producere kaffe, der er klar til at drikke, som den er, enten kold eller opvarmet, eller du kan bruge mere kaffe til at skabe et koncentrat, der kan tilsættes til varmt vand eller hældes over is.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Low carb diæt og afib - svar på problemerne

Kan en diæt med lavt kulhydratindhold forårsage AFib? Diæter med lavt kulhydratindhold er forbundet med øget risiko for atrieflimren, hvilket indikerer, at denne populære vægtkontrolmetode, ved at begrænse indtagelsen af ​​kulhydrater, bør anbefales med forsigtighed, og der bør udføres flere undersøgelser for at evaluere effekten.25.04.2019

Let mad til mavebesvær - hvordan man beslutter

Hvilke fødevarer er lette på maven? 11 fødevarer, der er lette at fordøje Toast. Del på Pinterest Ristning af brød nedbryder nogle af dets kulhydrater. Hvide ris. Ris er en god kilde til energi og protein, men ikke alle korn er lette at fordøje. Bananer. Æblesau. Æg. Søde kartofler. Kylling. laks.

Atkins diæt vs keto - hvordan man retter det

Hvad er bedre Atkins eller keto? Atkins og keto er begge diæter med lavt kulhydratindhold, der kan være til gavn for vægttab, diabetesstyring og hjertesundhed. Deres største forskel er, at du gradvist øger dit kulhydratindtag på Atkins, mens det fortsat er meget lavt på keto-dietten, så din krop kan forblive i ketose og forbrænde ketoner til energi. 13. juni 2019

Protein shake til muskelgendannelse - holdbare løsninger

Hvilket protein er godt for muskelgendannelse? En undersøgelse viste et positivt anabolsk respons, efter at deltagerne indtog 20 gram valleprotein inden træning (9). Andre fordele ved at spise protein inden træning inkluderer: En bedre anabolsk respons eller muskelvækst (11, 12) Forbedret muskelgendannelse (12)

Termisk mad diæt - innovative løsninger

Hvilke fødevarer har den bedste termiske effekt? Kulinarisk ernæringsekspert Trudy Stone er enig: ”Æg er en af ​​de bedste kilder til fedtforbrændende proteiner, der får dit stofskifte fyret. Diæt med højt proteinindhold har vist sig at øge dit stofskifte på grund af den termiske effekt af mad - mængden af ​​kalorier, som din krop forbrænder for at metabolisere fødevarer. ”27 februar. 2019 г.

Sunde probiotika - typiske svar og spørgsmål

Hvad er det sundeste probiotiske at tage? En generel anbefaling er at vælge probiotiske produkter med mindst 1 milliard kolonidannende enheder og indeholdende slægten Lactobacillus, Bifidobacterium eller Saccharomyces boulardii, nogle af de mest efterforskede probiotika.9 нояб. 2018 г.