Vigtigste > De Bedste Svar > Sådan forhindres mavepine - søg efter løsninger

Sådan forhindres mavepine - søg efter løsninger

Hvad kan jeg spise for at stoppe mavesmerter?

Forkortelsen 'BRAT' står for bananer, ris, æbleauce og toast. Disse kedeligemader blide modmave, så de måske hjælperforhindreyderligeremaveked af det.Hej sundhedsfreaks! Har du set din mave for nylig? At finde trøst i at spise er let i disse urolige tider. At lægge sig i sofaen med din yndlingssnack er undertiden alt hvad du behøver for at gøre dig lidt gladere, men du kan gøre din tarm mere skade end gavn. Lad os tale om 9 fødevarer, der skader din usunde mave.

Gør løgringe det? Åh nej, hvad med kyllingevinger? Hvad sker der, hvis du sluger sukkerfrit tyggegummi? Vent, hvorfor appelsiner? Vi taler om alt dette OG mere appelsiner Kort sagt, at spise for mange appelsiner påvirker din fordøjelse.

Dette skyldes et par ting. Nummer et: Surhedsgraden af ​​denne frugt kan irritere maven, hvilket gør maden betydeligt vanskeligere at behandle, så hvis din mave er trang, er det bedst at undgå generelt sure fødevarer. Det høje fiberindhold i appelsiner er også en trussel. En appelsin i fuld størrelse indeholder omkring 11% af din anbefalede daglige fiber.Diæt med appelsiner hver dag giver dig en fiberoverbelastning, hvilket får dit fordøjelsessystem til at gå nødder. Som et resultat vil du sandsynligvis opleve mavepine. For ikke at nævne temmelig dårlig diarré.

Hvis du finder ud af, at din mave ondt efter en appelsin, kan du udvikle mavesår. Citrusfrugter fra appelsinen kan også forårsage betændelse i tarmene. I så fald bør du se en læge.

Hvad er den mærkeligste frugt, du spiser? Hvor kommer det fra? Kommenter sektion og start en samtale med Beast-samfundet. At tygge for meget sukkerfrit tyggegummi vil skade din mave. Men hvorfor? Du tror, ​​at tyggegummi er harmløst uden for at sluge.Der er faktisk et par grunde til dette. Den første er den mængde luft, du sluger, mens du tygger uendeligt. Dette får din mave til at føle sig trang og oppustet.

Sukkerfrit tyggegummi indeholder også en form for sukkeralkohol - sorbitol. Dette er det kunstige supplement, der bruges til at fylde sukkeret i tyggegummiet. Sukker en alkohol absorberes eller fordøjes ikke godt.

Hvis du tygger sukkerfrit tyggegummi regelmæssigt, vil du opleve mavepine. Især store mængder sorbitol kan forårsage diarré, og sukkerfrie produkter bør absolut undgås. Kyllingevinger Stegte fødevarer er meget på din mave, men krydrede snacks som vinger vil helt sikkert få din mave til at råbe efter nåde.De vil også få dig til at tage flere ture på toilettet. Dette skyldes capsaicin, som er en bestanddel af chili peber. Når vi spiser noget krydret, udløser capsaicin receptorer i din hjerne, der fortæller din krop, at der brænder noget inde i dig.

barberingsplaner

Når din krop behandler mad, bliver det irriterende capsaicin i tyndtarmen, hvilket hjælper din mad med at komme hurtigere til tyktarmen. Dette gøres, så uanset hvad der brænder indersiden, forlader tyktarmen hurtigere end normalt. Det vil komme ud i form af diarré.

Ikke kun det, lidt for meget krydderier kan forårsage mavesmerter, kvalme og endda opkastning, så næste gang du rammer din yndlingssportbar, vil du muligvis give den rækkefølge af ekstra varme vinger. Hvidt brødMen hvordan kan noget så simpelt som dette være godt for dine tarme Sandheden er, brød kan få din mave til at puste op og gas. Dette er en af ​​grundene til, at folk fjerner brød fra deres kost.

Du kan bare ikke håndtere ubehaget. Mange patienter med fordøjelsesproblemer hævder, at deres mave forværres efter at have spist brød. Hveden er skylden.

Hvede forårsager flere bivirkninger. Den første er allergier. Disse allergier påvirker normalt ikke maven.

I stedet forårsager de kløe og nysen. Den anden reaktion er hvedefølsomhed, som forårsager gas og smerter og diarré. Men den tredje reaktion er cøliaki.

Det er her foringen i tarmene ikke giver dig mulighed for fuldt ud at absorbere hveden og bliver beskadiget. Så hvis din mave er forstyrret, vil jeg tage en pause fra skålen og sandwichene til nu. Rødt kød Ja, rødt kød kan være meget skadeligt for din mave.

Forskning har knyttet rødt kød til en tarmsygdom kaldet diverticulitis. Denne tilstand består af mavesmerter, defineret kvalme og forstoppelse. Det antændes tyktarmen og fører til komplikationer som rive eller forstoppelse.

En langsigtet undersøgelse fokuserede på 46.000 raske mænd. Hendes diæt blev fulgt i en periode på 26 år. I sidste ende fandt det ud af, at dem, der spiste et ton rødt kød, var 58% mere tilbøjelige til at udvikle diverticulitis.

Og med et 'ton' rødt kød mener jeg 13 portioner eller mere om ugen. Så spis en hamburger. Eller endnu bedre, har noget kalvekød til middag.

Men udøv lidt moderation, fordi for meget vil skade din inderside. Grapefrugt Dette er et andet eksempel på en citrusdrink, der skal undgås, når din mave smerter. Hvis dine tarme har smerter for nylig, vil det kun gøre det værre at spise grapefrugt.

Kan du huske, hvordan vi nævnte sår? form langs maven af ​​maven. De opstår, når slimet, der beskytter din mave mod visse juice, forsvinder. Dette gør din mave sårbar over for forskellige syrer.

Syrerne spiser væk i dit væv og til sidst danner sår. Ud over mavesår skal du også passe på gastritis, som er betændelse i maveforen. Symptomer på gastritis inkluderer gas, opkastning og tab af appetit.

Hvis dette er tilfældet for dig, kan citrusfrugter som appelsiner og grapefrugt være problemet. Overvejer du at få et barn, før vi går videre? Tjek vores seneste artikel om 11 fødevarer og drikkevarer, du bør undgå under graviditet. Bønner Det er vanvittigt, hvordan fødevarer, der normalt er sunde for dig, kan beskadige vigtige organer.

Sandheden er, at bønner indeholder meget fiber. Kun en halv kop bagt bønner indeholder 25% af din anbefalede daglige tillæg. Visse fibre i bønner er ufordøjelige. Dette udgør en udfordring for din mave.

Til sidst begynder det at blæse op. Fiberen forårsager også oppustethed i tyktarmen. Personer med IBS rådes normalt til at undgå bønner, da gassen kan føre til mere gas, kramper og diarré.

Løgringe Løgringe er et af de mest populære eksempler på stegte godbidder, der hærger dit fordøjelsessystem. De er ikke alle fedtede og salte, at løg også er et mareridt, som din mave skal håndtere. Løg indeholder fruktaner.

Dette er molekyler, som din tarm kan have svært ved at absorbere. Da fruktanerne forbliver i maven, lider du af diarré, flatulens og svær gas. Faktisk udelad burger.

Tænk RØDT KØD! Ved du hvad, måske vil du bare undgå fastfood generelt. Din mave har brug for en pause! Soda For meget sodavand forårsager ikke kun mavesmerter, men kan også skade organer på lang sigt. Hvis du har en følsom mave, kan sodavand forårsage virkelig dårlige kramper og gas.

Dette skyldes, at kulsyre indeholdt i drikken drikker en dåse cola, du tager gas i form af kulsyre. For ikke at komme ind i en massiv videnskabstime her, men øget gas, der kommer ind i mave-tarmkanalen, forårsager ekstrem gas og kramper. Er det virkelig værd at slukke tørsten med en kølig sommerlimonade? Nå, tilsyneladende så meningsmålinger viser, at mere end halvdelen af ​​amerikanerne drikker sodavand hver dag.

Den gennemsnitlige mængde limonade er næsten 3 glas hver 24. time. Folk ser heller ikke ud til at bremse deres forbrug. Tricket er at drikke meget mere vand og drikke mindre på de kulsyreholdige drikkevarer, og hvis du giver efter for dine trang, så prøv at drikke sodavand uden sugerør.

På den måde sluger du ikke luft så hurtigt, og det reducerer mavesmerter. At drikke sodavand langsommere kan også lindre symptomerne, uanset om du har sugerør eller ej. Spiser du noget af disse fødevarer? Vil du overveje at udelade dem efter at have set denne artikel? Lad os vide i kommentarerne nedenfor.

er korn sund

Vi ser frem til at høre fra dig!

Hvordan slipper du hurtigt af mavesmerter?

Nogle af de mest populære hjemretsmidlerfor en ked af detmaveog fordøjelsesbesvær inkluderer:
 1. Drikker vand.
 2. Undgår at ligge.
 3. Ingefær.
 4. Som.
 5. At tage et varmt bad eller bruge en varmepose.
 6. BRAT diæt.
 7. Undgå at ryge og drikke alkohol.
 8. Undgå vanskeligt fordøjelige fødevarer.

Hvilke drikkevarer hjælper mavesmerter?

Behandling og forebyggelse
 • Sportdrikkevarer.
 • Klar, ikke-koffeinfri sodavand som 7-Up, Sprite eller ingefærøl.
 • Fortyndet juice som æble, drue, kirsebær eller tranebær (undgå citrusjuice)
 • Klar suppe bouillon eller bouillon.
 • Popsicles.
 • Koffeinfri te.

Hej seere! Jeg kæmper med en morderisk mavepine i dag. Hvor ofte tænder din mave sig selv? Det har sket mig mere og mere for nylig, og jeg bliver skør! Der er en række årsager til mavesmerter. Disse inkluderer ting som mavesår, fordøjelsesbesvær, blindtarmsbetændelse og irritabel tarmsyndrom.

Selvom du måske ikke har det så godt det meste af tiden. Uanset årsagen er der mange midler. Lad os gennemgå 11 tale om måder at helbrede din mavebesvær på.

Hvor ofte spiser du ingefær? Kan det være så simpelt som at drikke et glas vand? Vent, hvad er egentlig 'BRAT' dietten? Vi taler om alt dette OG mere

Snap dine cigaretter for at sige det enkelt, ikke ryge. Cigaretter indeholder en skat af sundhedsmæssige problemer. Men hvis du vil spare dig for irriterende mavepine, skal du se på rygpakken i lommen igen.

Nikotinen i cigaretter kan irritere maveforen og reducere produktionen af ​​nitrogenoxid. Dette er det kemikalie, der hjælper dig med at opretholde en god blodcirkulation såvel som produktionen af ​​slim og bicarbonat. Når nitrogenoxidproduktionen forsvinder, er du tilbøjelig til mavesmerter.

To ord: Stop med at ryge! Klip sprut Jeg ved, det er lidt at høre, at nogle af dine yndlings ting kan forårsage mavesmerter. Alkohol kan irritere dit fordøjelsessystem og skade maveforen. Når du drikker en øl, begynder din mave at producere mere syre, hvilket kan føre til smerte.

Acid reflux er et andet produkt af alkohol. Dette er, når din mavesyre brænder din hals. Det kan være meget ubehageligt.

Og hvis det ikke er nok, kan drikke også få dig til at oprette et mavesår. I stedet for en øl, tag et glas juice eller måske en limonade. Eller måske drik mere vand, når det kommer til at lindre dine mavesmerter, dette er en af ​​de mest grundlæggende tips.

Manglen på vand i dit system kan bremse fordøjelsesprocessen. Det anbefales, at du farver ca. halvanden til 2 liter vand på en enkelt dag. På denne måde kan du nemt undgå vandretention, hvilket sker, når din krop holder så meget vand tilbage som muligt.

Dette er for at hjælpe med at forhindre dehydrering. Føl din mave oppustet, tag et glas H2O. Ned gennem lugen! Måske prøve kanel? Dette er en, som du måske ikke havde forventet.

Som alle de store besties er vi fulde af overraskelser. Kanel er et krydderi, der indeholder en vigtig antioxidant kaldet polyphenol. Dette mikronæringsstof hjælper mennesker med fordøjelsesproblemer.

Husk, du behøver ikke at spise kanel rå. Det kan være praktisk, når det er en smoothie, yoghurt eller æbleauce. tilføjet er et sundt måltid.

Når de bruges korrekt, gør antioxidanterne mad lettere at fordøje og reducerer irritation i maven. Dette hjælper med at bekæmpe fordøjelsesbesvær, gas, halsbrand og kvalme. Så der er ingen grund til at være modig og møde 'kaneludfordringen'.

Plus, du ville være næsten et årti forsinket med den fa også d. Sæt en varmepude på, når du har smerter, nogle gange er der ingen bedre følelse end at læne sig tilbage og slappe af med en pålidelig varmekilde. En opvarmet genstand placeret mod din krop hjælper med at slappe af musklerne og distrahere din hjerne fra smerten, svarende til hvordan smertestillende virker.

Det anbefales, at genstanden opvarmes til en temperatur på 104 grader Fahrenheit, hvilket svarer til 40 grader Celsius. Dette vil udløse din krops varme receptorer og forhindre, at følelsen af ​​smerte når hjerneskabet og trækker den gamle varmepude ud. Der er en grund til, at du gemte det i stedet for at smide det i skraldespanden.

cykling chafing

Når du taler om maven, er du på udkig efter måder at træne dine mavesår på? I så fald skal du tjekke vores artikel om 9 dokumenterede måder at flade din mave på. Hvis du vil få din krop i form, skal du tjekke vores seneste artikel om 7 måder at tabe sadeltaskefedt på. Nu tilbage til vores liste over 11 måder at helbrede din mavesmerter varmt bad, og du troede, at en varmepude var beroligende.

I betragtning af vores hektiske tidsplaner har de fleste af os ikke den luksus at tage et varmt bad og slappe af. Men når du gør Hvis du har tid, opfordrer jeg dig kraftigt til at prøve det. Du har smerter i dit kerneområde.

Du ved, hvordan frysende kolde bade kan hjælpe atleter med skader? Nå, et varmt bad kan gøre det samme for indre smerter. Det vigtigste element i alt dette er muskelafslapning og mindre spændinger i kroppen, ubehag i maven lindres hurtigere. Bring lidt basilikum ind i dit liv Hvis du er fortrolig med madlavningsverdenen, ved du, at basilikum er en simpel ingrediens, der kan føjes til kvaliteten af ​​et måltid på smagsløg, vores maver kunne også bruge en smag.

Ingredienserne i basilikum kan hjælpe med at lindre smerter og betændelse i maven. En af disse nøgleegenskaber til reduktion af inflammation er kendt som linolsyre. Eugenol, en anden forbindelse, der findes i basilikum, hjælper med at reducere mængden af ​​mavesyre i inflammation.

Drys basilikum i salat eller te kan give din mave de ressourcer, den har brug for for at lindre smerter. Så gå til dit nærmeste supermarked og få noget frisk basilikum. Jeg vedder på, at du aldrig troede, du ville finde ordene 'basilikum'. og 'lakrids' på samme liste.

For ikke at brænde dig eller noget, men jeg mener ikke sliket. Jeg taler om roden i lakrids, som hjælper med at bekæmpe din mavebesvær. Ser du, lakrids indeholder ekstrakter, der kan lindre smerter i tarmene.

Disse ekstrakter har også vist sig at være nyttige til bekæmpelse af sår, kvalme og halsbrand. Så for ikke at afskrække dig fra at prøve dette middel, men lakridsrodens styrke er netop det, der giver sort lakrids sin karakteristiske smag! At have en banan I lighed med vand er bananer en anden ret simpel modgift mod mavebesvær. De næringsstoffer, der findes i bananer, er kendt for at hjælpe med at lindre mavesmerter.

Ingredienser som vitamin B6 og kalium fungerer godt, når nogen har stærke smerter og er også ret lette at fordøje, hvilket gør dem til en foretrukken mad, når du er kvalm. Har du nogensinde hørt om nogen, der har problemer med at spise en banan? Måske er den vigtigste bestanddel af bananer pektin, et polysaccharid, der findes i frugter. Hvis du er forstoppet, kan pektin fra en banan hjælpe med afføring.

Undskyld, jeg mente ikke at være grafisk. Tilbage til dit almindelige program. Eddike Vi elskede dig virkelig om alt det, der talte om bananer, bade og varmepuder, ikke? Nå, ikke alle gode ting varer evigt.

Brugen af ​​eddike som en kamp mod mavepine går tilbage til oldtiden. Tidlige optegnelser fra Mellemøsten, Grækenland og Kina beskrev mennesker, der brugte eddike som en kur mod alle former for medicinske problemer. Selvom vi utvivlsomt har udviklet vores metoder til behandling af forkølelse og bandager, bruges eddike stadig som fordøjelseshjælp den dag i dag.

Æblecidereddike kan have været brugt før Hovedsageligt til at fungere som et effektivt middel mod fordøjelsesproblemer. Det puster op. Apple cider øger også mavesyre i kroppen.

Mens for meget syre forårsager ubehagelige mavesmerter, kan mangel på syre have den samme effekt. Bland blot en kop varmt vand med en spiseskefuld æblecidereddike. Hvis du vil forbedre smagen, anbefales også en spiseskefuld honning.

Efter at have indtaget det, vil din mavepine aftage. Hvis de gamle grækere kom igennem det, kan du også. BRAT-dietten: Denne vækkede sandsynligvis din interesse for introduktionen.

Lad os få det af vejen, navnet betyder ikke, at din mavepine gør dig til en brat. Husk hvordan vi nævnte bananer tidligere? Forkæl dig selv med en pålidelig mavebehandling. Udtrykket 'BRAT' er et akronym for bananer, ris, æbleace og toast! Det anbefales specifikt som et middel mod opkastning eller diarré.

pendlercykeltøj

Dette skyldes din maves følsomhed over for faste fødevarer i denne periode. Mens det for det meste gøres på BRAT-dietten, der består af fedtfattige, kedelige fødevarer, hjælper det med at erstatte flere vigtige næringsstoffer, som du måske har mistet på grund af sygdom. Disse inkluderer kalium, calcium, jern og protein, der får dig til at føle dig mindre irritabel under forbrug, så hvis du føler de ekstreme virkninger af mavebesvær, skal du blande noget BRAT! Har du svære mavesmerter? Overvej at prøve en af ​​disse metoder? Tone off i kommentarfeltet.

Hvad er den bedste medicin mod mavepine?

Over diskenMedicin

Til kramper fra diarré,lægemidlerder har loperamid (imodium) eller bismuth subsalicylate (Kaopectate eller Pepto-Bismol) kan få dig til at følebedre. Til andre typersmerte, acetaminophen (Aspirinfri anacin, Liquiprin, Panadol, Tylenol) kan være nyttigt.
12. maj 2021

Hjælper det med at drikke varmt vand i maven?

Varmt vand hjælpertil behandling af selv kronisk forstoppelse.Drikke varmt vandpå tommaveom morgenen forbedrer afføring, lindrermavesmerter, nedbryde mad oghjælpedem passerer glat gennem tarmene.7. nov. Feb 2020

Hvad er førstehjælp til mavesmerter?

Drik rigeligt med klare væsker såsomvand. Reducer dit indtag af kaffe, te og alkohol, da disse kan forværre smerten. Når du får lov til at spise igen, skal du starte med klare væsker og derefter gå videre til kedelige fødevarer som kiks, ris, bananer eller toast. Din læge kan råde dig til at undgå visse fødevarer.

Kan varmt vand reducere gas i maven?

Teorien er, atvarmt vand kanogså opløse og sprede den mad, du har spist, som din krop måske har haft problemer med at fordøje. Mere forskning er nødvendig for at bevise denne fordel, selvom en undersøgelse fra 2016 viste detvarmt vandkan have gunstige virkninger påtarmbevægelser oggasudvisning efter operationen.4 dage siden

Hvorfor er det godt for dig at drikke varmt vand?

Varmt vander en vasodilator, hvilket betyder at den udvider blodkarrene og forbedrer cirkulationen. Dette kan hjælpe muskler med at slappe af og reducere smerter. Selvom ingen undersøgelser har direkte tilknytningvarmt vandtil vedvarende forbedringer i omløb kan selv korte forbedringer i omløb understøttebedreblodgennemstrømning til muskler og organer.

Reducerer varmt vand maven?

Varmt vandmed citron om morgenen er et af de mest anvendte og meget effektive midler at slippe af medmave fedt. Alt du har brug for ervarmt vand, et par dråber citron, og hvis du vil, digkantilsæt et strejf salt. Du tilføjer endda en teskefuld honning.6. okt 2020

Skader varmt vand nyrerne?

Så drikke varmtvanddagligt om morgenen skyller / rydder udnyretoksiner og fedtaflejring i tarmen gennem urinområdet. Det hjælper med at øge vores blodcirkulation.22. dec 2015

Hvad er den bedste måde at lindre mavesmerter på?

3. Ingefær. Der er nogle undersøgelser af, at ingefær kan være effektiv mod ubehag i maven og fordøjelsesbesvær, fordi det hjælper med at reducere tiden til maven tømmes. Prøv at trække frisk ingefær i vand til en hurtig te, eller tilsæt revet frisk ingefær til stir-fries og juice.

Hvad forårsager smerter på indersiden af ​​maven?

Denne type smerte er ofte forårsaget af problemer i et bestemt organ. Den mest almindelige årsag til lokaliseret smerte er mavesår (åbne sår i den indre foring af maven). Krampelignende smerter kan være forbundet med diarré, forstoppelse, oppustethed eller flatulens.

Hvordan slippe af med mavepine efter en stressende dag?

'Varmt vand er blevet brugt til at lindre stress, som ofte kan manifestere sig som mavesmerter hos mange patienter. Det hjælper også med at slappe af spændte muskler, som kan være til stede efter en stressende dag, 'siger Dr. Herrera. Det kan endda hjælpe med at tilføje lidt Epsom-salt til det. 'Når epsom salt placeres i vand, opløses det og frigiver magnesium.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Michael matthews tour de france - en løsning på

Hvem forårsagede Tour de France-nedbruddet? Men for at turen skal blive en succes, skal du respektere rytternes sikkerhed! Nedbruddet forårsaget af tilskuerens tegn var bare den første af åbningsdagen. Den tyske cyklist Jasha Suetterlin var den første rytter, der forlod løbet efter styrtet, og en anden ulykke bragte flere andre ned, rapporterer Reuters.29. 2021.

Tour de france 2018 går ned - hvordan løser du det?

Er der nogen ryttere, der døde i Tour de France? Tour de France. 'Fald ned en kløft nær Bourg-d'Oisans', døde, mens han kom til Col du Galibier nedstigning. Han døde to dage senere på hospitalet uden at have genvundet bevidstheden.

Adam yates tour de france - hvordan beslutter du dig?

Hvordan har Adam Yates det i Tour de France? Adam Yates sluttede niende i sidste års Tour de France og nød en periode i den ikoniske gule trøje efter en stærk start på cykelens mest berømte løb.

Tour de France styrter ned - pragmatiske løsninger

Er der nogen, der er døde i Tour de France? 1 Col de Portet-d'Aspet i etape 15 i Tour de France 1995 den 18. juli. I en af ​​de mest skurrende hændelser i Tour-historien døde italieneren af ​​en massiv hovedskade. Han var 24. Trods bestræbelser på at genoplive ham, døde Casartelli på vej til et hospital.

Tour de france gule trøjer - praktiske beslutninger

Hvad betyder den gule trøje i Tour de France? maillot jaune

Cykel i Frankrig - almindelige spørgsmål

Er cykling populær i Frankrig? Cykling i Frankrig. Smuk natur, maleriske landsbyer, grønne skove, rolige floder og respektfuld chaufførstur i Frankrig er en vidunderlig måde at se landet på. Cykling i Frankrig har været en populær sport i mere end et århundrede.