Vigtigste > De Bedste Svar > Hvordan man holder travlt i livet - hvordan man håndterer

Hvordan man holder travlt i livet - hvordan man håndterer

Hvordan kan jeg være travl og glad?

Fokuser på at bruge mere tid på at gøre de ting, der virkelig betyder noget for dig. Bliv inspireret ogtravldig selv med aktiviteter, der vil bringe dig tættere på nogle af dine livsmål. Lav en liste over dine livsmål. Inkluder de højere, der også føles mere som drømme end mål!Oversætter: Queenie Lee Anmelder: Peter van de Ven Jeg har et job, som nogle anser for at være et af de hårdeste i verden. Jeg er mor. (Skål) (Bifald) Ja! Ja! Jeg er forælder til tre meget travle små drenge, der på magisk vis tror, ​​at jeg er læge, bager, træner, kok, terapeut og har en helgens tålmodighed bedre end andre 24/7, især en helgens tålmodighed.

Jeg vil have, hvad de fleste forældre ønsker for mine børn. Jeg vil have dem til at have en lykkelig barndom. Jeg vil have dem til at lege frit, opbygge venskaber og blive venlige, medfølende, glade voksne, men der ser ud til at være lidt af en udfordring.

hvordan man kommer hurtigere på en cykel

World Happiness Report siger, at over 220 millioner børn og 1 milliard voksne på ethvert givet tidspunkt lider af angst, lider af depression og adfærdsforstyrrelser. Ikke ligefrem et godt billede af glade mennesker på en lykkelig planet, desværre lærer vores børn dette af os som voksne, hvad enten de er forældre eller ej. Du kan se, hvor travlt vi har hver dag.De fornemmer vores stress og ser, når vi kæmper for at finde vores egen lykke. Hvordan kommer vi fra angst og depression til lykke? Nogle gode nyheder, The World Happin Ess Report er også den bedste forudsigelse for, om et barns følelsesmæssige sundhed vil gøre en glad voksen gennem deres barndom. Så hvis jeg har den ret, skal det være let.

Glade børn, glade voksne, glade planet; Ja. (Latter) Det er hvad jeg lærte af min far. Da jeg var en lille pige, der voksede op i den store by London, Ontario, tog min far mine tre søstre og mig til hans kontor hver julemorgen.

Ser du, min far var læge og hans praksis, et hospital. Det var vores job at stå omkring hans patients senge og synge julesange. Vi startede med den samme sang hver gang, og min far sang, dette er sandsynligvis en TEDx først, så kom hen til mig, hvis du ved det. (Sang) Vi ønsker dig en glædelig jul; Vi ønsker dig en glædelig jul, vi ønsker dig en glædelig jul og et godt nytår. (Stop med at synge) (Skål) (Bifald) I er gode, jeg tilmelder jer alle til dette år. (Latter) Og se på dit smil.Det gjorde vi hver julemorgen i årevis. Disse patienter synger med os, ligesom dig. Og deres smil, deres smil lyser op på deres hospitalslokaler.

Dette er hvad jeg lærte af vores sang. For disse patienter gjorde det dem lykkelige, og det gjorde mig glad. Og vi har alle hørt, at give gør en glad, og at det er bedre at give end at tage.

Men har du faktisk tænkt over hvorfor? Studer videnskab og psykologi ved at give. De opdagede, at vores hjerner og kroppe faktisk er trådløse at give. Når vi giver, sparker vores endorfiner ind og giver os den naturlige høje følelse.De kaldte det faktisk 'hjælperen høj'. ”Vores iltindhold stiger, det ville være vores kærlighedshormon. På jagt efter ungdommens kilde er det vores krops naturlige anti-aging middel, vores stresshormon.

At give reducerer angst og stress og gør os lykkelige. Nå hvad hvis jeg siger dig, at du kunne være glad hver dag, og det er let. Faktisk er det så simpelt, at en treåring kan gøre det.

Nå, på min første søn Nicks tredje fødselsdag besluttede jeg at lære ham at være glad hver dag. Jeg ville lære Nick at give. Jeg præsenterede ideen over en fødselsdagskage og is: 'Nick, vi starter dette super sjove familieprojekt sammen.

Vi giver noget tilbage til verden hver dag i et år. 'Nu ventede jeg på at se spændingen i hans ansigt - den spænding jeg følte - og i stedet siger han:' Mor, hvor mange dage er der om et år? ' (Latter) Åh ja, ikke ligefrem det svar, jeg fik, men Nick var kun tre, jeg var nødt til at nærme mig denne idé om daglig gave, der giver lidt anderledes. Alligevel fik jeg noget konstruktionspapir og en stor kasse farvede blyanter ud og startede igen: 'Nick, vi vil gøre en ting for at være venlige, hjælpsomme, at give til person, dyr eller planeten hver dag i 365 dage . ' Da jeg delte denne idé med venner og familie, troede de, at jeg for eksempel var lidt ambitiøs.

Jeg ville give noget tilbage til verden hver dag i 365 dage med en treåring. Jeg var enig, det virkede som meget, men ikke når man begynder i det lille, bare en gave en dag ad gangen. Nick og jeg startede en liste bare for at komme os i gang, vi måtte bare være og være tæt på hjemmet.

Doner håndklæder og tæpper til et lokalt dyrehjem, indsaml skrald, genbrug, giv tøj til en populær velgørenhedsorganisation; og vores liste fortsatte. Nå, Nick fandt ud af det hurtigt, og nu var han begejstret. Han var faktisk så begejstret, at han ønskede at starte den dag på hans fødselsdag, og da vi gik ind i ly, blev hun straks fanget af den lugt, der var et sted mellem våd hund og desinfektionsmiddel.

Vi kunne høre hunde gø. Jeg vidste, at de var låst i bure; de var bag en låst dør. Nick rakte vores håndklæder og tæpper til den søde dame bag skrivebordet.

Hun gav os et stort smil og takkede os for vores donation. Da vi vendte os for at gå, bemærkede Nick to store glasdøre, der førte ind i et rum fyldt med katte. Han gik hen til glasset og kiggede ind og vendte sig derefter mod mig og sagde: 'Mor, kan du se kattene sove på det røde tæppe derude.

Vil vores tæpper være til? disse katte? 'Han vendte sig mod den pæne dame bag skrivebordet, og hun sagde:' Du kan satse på det. ' Du kunne se Nicks lille hjerne forsvinde. Han lavede forbindelsen om, at hans daglige donation ville hjælpe disse katte.

Den første dag vendte han sig mod mig og smilede og sagde: 'Store, mor', det gav ham glad. Dag to, nede på stranden til sjov i solen og et spil: hvor meget skrald kunne der være? Vi henter om tre minutter eller mindre, fordi det var min treårings opmærksomhed. (Latter) Den tredje dag hentede vi og sorterede skraldespanden.

Nick lærte at genbruge, da han var tre år gammel. Nå, den daglige givning blev hurtigt en rutine for Nick, ligesom børstning af tænderne. gamle at give hver dag end at børste tænder hver dag.

Nick spurgte, om vi kunne dele vores daglige fundraising-eventyr med vores venner og familie, så de kunne blive involveret. Så jeg startede en blog den første dag og kaldte den 365 give, ja, bare så du ved, jeg er ikke en forfatter eller en social media-guru. Så du kan forestille dig, hvor overrasket jeg var, da folk begyndte at læse bloggen foruden mine venner og familie.

De begyndte at læse og blive involveret fra hele verden, mailede mig og efterlod kommentarer med deres daglige fundraising-historier, fordi de var inspireret af Nick. Faktisk var jeg så begejstret, at jeg kun vil dele et par med dig i dag. Så Henry skrev fra London, England: 'Jeg går forbi den samme hjemløse mand hver dag på vej til arbejde.

I dag bragte jeg ham morgenmad, han var så taknemmelig for, at jeg stoppede, det vil være min daglige gave fra nu af. 'Arwoney fra Lira, Uganda:' I dag tog jeg fire børn, der bor på en gade nær mit hus, til frokost. Børnene var så glade for at spise og for første gang i lang tid følte de sig som nogen, der tog sig af dem. 'Amy fra Australien:' Jeg er lærer i fjerde klasse, og jeg har 365 give, en daglig praksis for Givning startede i mit klasseværelse. 'denne - denne overraskede mig.

Kunne du virkelig undervise 365 i et klasseværelse? Jeg vidste det ikke, jeg var bare mor. Men som skæbnen ville have det, får jeg et opkald fra min gode ven Sarah. Hun er en lokal folkeskolelærer, og hun siger, 'Jacqueline, jeg vil bringe 365give-konceptet ind i mit klasseværelse.

Faktisk i hele min skole. 'Nå, vi var begge så spændte, at vi gik på arbejde. Vi udviklede et uddannelsesprogram, et værktøj til lærere til at indarbejde en simpel daglig praksis med at give i deres læseplan, vi kaldte det 365give Challenge.

Det er unikt, fordi det drives af børnene. De vælger, hvordan de skal give, støtte og påvirke verden på den måde, de vil. Vi startede på Sarahs skole, og jeg kunne ikke vente med at høre, hvordan børnene skulle donere.

Efter et par uger gik jeg ned og mødtes med syv år gamle børn i anden klasse. Da jeg gik ind i klasseværelset, er jeg ikke sikker på, hvem der var mere begejstret, mig eller børnene. Først op var Arman, han vinkede hidsigt med hånden, han kunne bare ikke vente med at fortælle dem om de nybagte kager, de havde lavet og leveret til deres lokale brandvæsen.

De vil takke brandmændene for alt, hvad de har gjort i deres samfund. Arman strålede bare af stolthed. Næste gang var Mias tur.

Mias lille fætter havde kræft det år, og børnene, hele klassen, besluttede at lave et popcorn-salg lige i skolen. De skaffede $ 252 i frikvarteret og donerede det til velgørenhedsorganisationen Børn med kræft. Men det er den del, der næsten bragte mig til tårer, fordi jeg aldrig drømte om, at min sup Et sjovt familieprojekt med min søn kunne skabe uro blandt så mange.

Og hendes lærer, fru Story, sagde til mig: 'Jacqueline, mine børn forstår, hvordan deres handlinger kan skabe en bedre verden. Det forbinder dem med hinanden og deres samfund, og vigtigst af alt gør det mit klasseværelse lykkeligt. '365give-udfordringen har nu rørt over 5.000 børn i 25 skoler, og vi er kun lige begyndt. (Skål) (Bifald) Tak. (Skål) (Bifald) Børnene deler deres daglige fundraisinghistorier med andre børn, og dette skaber en rygrad i deres familier, samfund og rundt om i verden.

Udfordringen blev lavet for børn, men den er faktisk for os alle, uanset hvor du bor, hvad du laver, eller hvor gammel du er. Forestil dig, hvis vi alle havde gjort det. Det startede med kun et barn, der hver dag donerer, det er 365 daglige donationer, tager alle ind i dette rum, over 2.000 mennesker, gange 365 daglige gaver, det er over 700.000 daglige gaver.

Det er ikke længere bare et barn, der giver hver dag, men hver af os skaber en bedre verden, en lykkeligere verden, og det er så simpelt, at en treårig kan gøre tænder, start din liste i dag, se på dit liv, din verden, din familie, din dag, gør hvad der er godt for dig Doner, frivilligt, hjælp en nabo, vær god mod en fremmed - det er sådan, vi går fra angst og depression til lykke. Sammen kan vi alle starte i det små og gøre verden til en bedre verden, en lykkeligere verden, en dag ad gangen. (Bifald) (Skål) Ja! Ja!

Er det bedre at holde travlt?

For det første, hvis du praktiserer hede vaner,forbliver travltbetyder mindre tid til overdreven og uproduktiv bekymring. ''Forbliver travltgiver os muligheden for at reducere drøvtygning og bekymring over ting, som vi ikke kan gå tilbage og ændre, eller ting, vi ikke kan kontrollere om vores fremtid, 'forklarer hun.08.10.2019

Vores liv i det 21. århundrede har en kærlighedsaffære med at være travlt. Hvor mange gange er du blevet spurgt, 'Hej, hvordan har du det?' Og så svarede du: 'Åh, travlt, travlt.' Vi har internaliseret denne tro på, at det at forblive travlt er en god ting.

Nogle gange måler vi endda vores egen værdi efter det, men jeg synes, det er på tide, at vi stopper. Jeg ved, at dette har været en dramatisk lektion i mit eget liv, fordi jeg som mange andre digitale iværksættere er opmærksom på, at jeg altid kunne gøre mere. Vi kunne virkelig holde os travlt 24/7 uden engang at prøve.

Men det er netop i denne mulighed, at faren ligger. Vi skabte den falske antagelse om, at travlt er lig med produktivt, lig med værdifuldt. Men tænk over det.

Du kunne have travlt i timevis med at lede efter nye billeder til dit kommende blogindlæg, du kunne have travlt med at undersøge nøgleord til din SEO, du kunne have travlt med at skrubbe fugemassen i dit brusebad, indtil den skinner, men er det virkelig? Hjælper du din virksomhed med at tage det til næste niveau, eller giver du dig den livsstil, du ikke vil have? Svaret er åbenbart nej. Men indtil vi beslutter at sætte en stopper for vores kærlighed til at forblive travlt, kan jeg love dig, at dette problem, dette mønster, ikke vil ændre sig. Som en smart iværksætter kan du føle sandheden over hele din krop.

Prøv det. Træk vejret dybt og føl dine skuldre falde ned fra dine ører. Og så spørger du dig selv: 'Hvad hvis jeg i dag besluttede at være forsætlig snarere end bare travlt?' Hvordan vil du fokusere på forandring? Hvilke opgaver vil du prioritere? ? Hvilke opgaver vil du uddelegere til andre eller fjerne fra din opgaveliste, fordi de bare ikke var det værd? Hvad hvis du sørgede for, at hver eneste opgave, du påtager dig, fortjener din fulde opmærksomhed lige nu? Og hvad hvis du tillader dig selv at have øjeblikke uden opgaver? Bare at være til stede med dig selv eller med dem, du elsker.

Her er sandheden: hvis du ikke tror, ​​du er klar til at sætte en stopper for jobbet, så sætter du et nedtællingsur på. Du tæller til udbrændthed. Det kan komme om et par måneder eller et par år, men jeg kan næsten garantere, at det kommer din vej, skat.

Og jeg var der. Ikke sjovt eller smukt. Men nu, som en intelligent, strategisk digital iværksætter, kan du træffe valget.

Du kan prioritere Udfør de opgaver, der giver dig ROI, ikke kun i penge, men i tide. Du kan beslutte, at du er klar til at stoppe med at dukke op hver dag som en træt iværksætter, der konstant zoomer rundt og i stedet lærer, hvordan man bliver den visionære administrerende direktør, der bruger sit team, systemer og processer til at udføre de vigtige job, der skal udføres som let og direkte som muligt. Så du kan endelig skabe den tidsfrihed, som du drømte om, da du startede din virksomhed.

Du ved i dit hjerte, at noget er rigtigt, og at du er nødt til at ændre. Så lad os begynde den næste fase af din forretningsrejse. Besøg ChosenCourse.com/IWantMore og få værktøjerne og ressourcerne til at tage dig til næste trin på din rejse til at blive den visionære administrerende direktør for din virksomhed og dit liv.

Det kan du gøre, frihedselsker. Lad os gå.

Er det godt at være sund i et travlt liv?

Bare fordi du har travlt betyder det ikke, at du ikke skal være sund. Mange mennesker, der har meget travlt, tror, ​​at de ikke længere kan træne eller endda spise sunde. Det er ikke sandt. At være optaget bør aldrig være en undskyldning for at være usund. I de næste par minutter lærer du, hvordan du kan holde dig i form, selvom du har så mange ting at gøre.

Hvad er den bedste måde at holde dig travlt på?

Træning er en af ​​mine foretrukne måder at holde mig travlt med. Dette skyldes, at det ikke kun holder dig i fysisk form, men også fungerer som en stressaflastning. Det er en fantastisk måde at holde dig travlt med og også opbygge selvtillid. Motion er også en nødvendighed, hvis du vil være sund.

Hvad sker der, hvis du har travlt hele tiden?

Men vores insistering på at forblive travlt kan have skadelige virkninger på vores mentale velbefindende: mere stress, udmattelse, udbrændthed og manglende evne til at fokusere på nutiden.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Bmc cykel anmeldelser - en løsning på

Er BMC-cykler gode? At være et præstationsorienteret brand, er BMC stolt af sin tekniske og ramme teknologi. Disse cykler er et godt valg, hvis du er mere interesseret i at hente en topramme og opgradere komponenter, mens du går, eller dybest set hvis du er mere generet af rammen end logoet på skifterne og bremserne.

Islabike anmeldelser - pragmatiske løsninger

Hvilken er bedre frø eller Islabike? Islabikes Cnoc 16 syntes lidt mere manøvredygtig end Frog 48; den har mindre spor og dermed lidt lettere styring. Cnocs mere oprejste kørestilling på grund af det højere styr kan have været en faktor for, at Martha så ud til at se fremad mere end på jorden.

Hjelm anmeldelser - praktisk løsning

Hvad er det bedste mærke hjelme? Hvis du er på udkig efter en ny hjelm og ikke har tid til at læse vores anmeldelser, kan du overveje at overveje et af disse mærker. 1 AGV. Den italienske hjelmproducent AGV stiger til toppen i 2021 fra nummer 2. Nr. 2 Shoei. nr. 3 haj. Nr. 4 HJC. Nr. 5 Arai. Nr. 6 Caberg. Nej. 7 Nolan. Nr. 8 X-Lite.

Rudy-projektets solbrilleanmeldelse - hvordan man beslutter

Er Rudy solbriller gode? Rudy Project Defender-solbrillerne giver dig det store objektiv på udkig efter et fremragende synsfelt med en rigtig god fotokrom linse. De er modstandsdygtige over for misting, hvilket rydder hurtigt, hvis det sker. Men al den ydeevne gør dem dyre.

Hybridcykelanmeldelser - varige løsninger

Hvad er den bedste hybridcykel for pengene? Bedste hybridcyklerCannondale Quick 4. Giant ToughRoad SLR 2. Cannondale Bad Boy Alfine 8. Cannondale Treadwell. Specialiseret Sirrus 2.0. Octane Kode Pendler. Bombtrack Arise gearet. BMC Alpenchallenge 01 One. Rider som en landevejscykel, ligner en hybrid fra fremtiden.