Vigtigste > De Bedste Svar > Sådan stopper du en charley hest - hvordan løser vi det

Sådan stopper du en charley hest - hvordan løser vi det

Hvordan stopper du en Charlie-hest?

Forebyggelse af charleyheste
 1. Stræk før og efter træning.
 2. Undgåudøver de samme muskler på hinanden følgende dage.
 3. Træ ikke i svær vejr.
 4. Drik vand hele dagen.
 5. Drik drikkevarer, der indeholder elektrolytter, såsom Gatorade.
 6. Stræk dig inden du går i seng.Hej, alle sporer her for Ahrgggg! Uhh mand en Charley Horse. Hej Horsey Charlies, spor her for Dnews. Vi havde alle en af ​​de nætter, hvor du bliver rystet vågen med smerter i benet så dårligt, at du midlertidigt er lammet.

Det havde vi alle, ikke? Skandinaverne kalder denne lidelse et træben. Australierne kalder det 'Corky'. Her i USA kalder vi det en 'Charley Horse'.

Og hvad så? slangudtrykket er, følelsen er generelt ubehagelig. Jeg løber ikke i mine drømme, så hvad sker der med de nattelige kalvekramper? Og hvorfor skal vi stadig håndtere det på trods af alle fremskridt inden for medicin? Som med enhver anden kramp opstår en Charley Horse, når dine muskler pludselig og ufrivilligt trækker sig sammen. Dette kan variere fra let ryk i et par sekunder til svær bankende smerte i flere minutter.Det hele er ikke kun ekstraordinært smertefuldt, men også helt uden for din kontrol. Under en Charley-hest mister vi evnen til at slappe af de berørte muskler, og som et resultat er vi magtesløse og venter på, at smerten skal aftage. Så som med mange ting inden for videnskab ved ingen rigtig, hvorfor vi får Charley-heste4.

Fordi disse kramper er kortvarige og i de fleste tilfælde harmløse, har det medicinske samfund ikke investeret mange penge for at finde ud af en årsag. En mulig årsag kan være simpel muskeltræthed fra træning med høj intensitet eller stående for meget. At blive et sted for længe, ​​som at sidde på arbejde eller på et fly, siges også at føre til kramper.

En anden kan være dehydrering, for når kropsvæskerne er for lave, får musklerne mindre ilt, og der kan let opstå kramper. Og det giver mening, fordi dehydrering også kan føre til en elektrolytubalance, en sandsynlig årsag til ukontrollerede kramper. Dette giver meget mening, fordi vores krop sender elektriske signaler fra hjernen til musklerne, der fortæller dem, hvornår de skal slappe af eller trække sig sammen. så kan disse muskler 'misfeire' og trække sig sammen uden at være i stand til at slappe af igen.Kalium og magnesium er især vigtige, da de spiller en vigtig rolle i muskelafslapning - dødelig injektion blandes, fordi det i høje doser forhindrer muskler - inklusive hjertet - i at trække sig sammen. Selvfølgelig ville dette også gøre undersøgelsen vanskelig, fordi ubalancen er lokaliseret og forbigående så forskere ville på en eller anden måde have brug for at vide, at der var en ubalance og derefter se fejltændingen, hvis det skete.

Hvilket dybest set er umuligt. Men når man får regelmæssige Charley-heste, anbefaler nogle læger at øge dit kalium- og magnesiumindtag gradvist for at reducere din risiko. Selvfølgelig er vi ikke læger, så tal med din, inden du rent faktisk gør noget.

Da vi ikke er 100 procent sikre på, hvorfor disse kramper opstår, bør det ikke være nogen overraskelse, at vi heller ikke har en kur. Men der er nogle ting, du kan gøre for at få hesten fra ryggen. Mange sværger ved et varmt bad eller brusebad eller mild massage for at slappe af musklerne.Og selvom det kan virke kontraintuitivt for din muskel at være lige så spændt som en hestes ryg i flyvetiden - strækning er også sidebjælke: hvorfor i helvede hedder de Charley Horses? Legenden siger, at det var slang for benkramper, der ramte professionelle baseballspillere i det 19. århundrede. Nogle historikere er opkaldt efter hesten 'Charley', der trak rullen i Whitesox baseball. Andre peger på Charles 'Old Hoss' Radbourn, en kande, der ofte led af sygdommen.

Men i virkeligheden er det et stort gammelt skuldertræk. Ingen ved. DNEWS da Español Har du nogensinde trykket på knappen, der siger 'SAP' på fjernbetjeningen? skiftede til 'sekundær lydprogrammering' i gamle fjernsyn - det betød normalt, at lyden blev overført til spansk.

YouTube har ikke SAP, så klik her for at se en episode fra DNews en Espanol om, hvad der sker, hvis vi ikke kommer til el baño. Udover kramper, hvad sker der ellers? Din krop, når du er dehydreret? Gode ​​nyheder, det gik jeg også for at se! Du kan finde ud af her. Så får du kramper om natten? Fortæl os din historie

Hvad forårsager en charlie hest?

TILcharley hestmåskeforårsagetved et direkte slag eller pludselig muskelstrækning, men det er oftestforårsagetved belastning eller træthed under træning.25. jan. Dec 2019

Hvordan stopper du en Charlie-hest om natten?

Natlig krampe i beneneForebyggelse
 1. Stræk i løbet af dagen og inden sengetid. Fokuser på dine læg- og fodmuskler.
 2. Drik masser af vand.
 3. Flyt rundt i løbet af dagen for at udøve dine fødder og ben.
 4. Brug behagelige, støttende sko.
 5. Sov under løse dæksler, især hvis du sover på ryggen.
15. feb 2020

Hvad forårsager charleyheste om natten?

Muligtårsagertil benkramper om natten(natlig benkramper) inkluderer: Sidder i lange perioder. Overforbrug af musklerne. Stående eller arbejde på betongulve.3. aug 2020

Er mælk god for Charlie-heste?

At få mere kalium, magnesium eller calcium kan hjælpe med at holde dine muskler i orden. Heldigvis kan disse næringsstoffer findes i noget ret velsmagende mad. En banansplit med lidt mørk chokolade får dig alle tre, selvom du holder dig til et glas skummetmælk, en banan og en avocado kan være et sundere valg.

Hvad sker der, når du får en charleyhest?

TILcharley hest skernår muskler pludselig kramper eller strammer, hvilket resulterer i smerter. Tilstanden mest typiskskeri lægmusklen bag på underbenet. Den pludselige og ukontrollerbare krampe kan ofte være kort, men den kan vare i flere minutter eller op til 10 minutter.

Kan en charliehest trække en muskel?

Hvis du nogensinde er blevet vækket om natten eller pludselig stoppet i dine sporcharley hest, Du ved detmuskelkramperkanforårsage svær smerte. Selvom det generelt er uskadeligt,muskelkramperkangør det midlertidigt umuligt at bruge de berørtemuskel.3. mar 2021

Hvilket vitamin er godt for Charlie-heste?

Nogle undersøgelser viser, at udskiftning af visse næringsstoffer, herunder kalium, natrium og magnesium, kan hjælpe med at modvirke muskelkramper. Plus mangler i næringsstoffer som magnesium,vitaminD, og ​​visse Bvitaminerkan øge chancerne for muskelkramper (3, 4, 5).23. mar 2020

Hvad mangler din krop, når du har kramper i benene?

Mineralforarmning. For lidt kalium, calcium eller magnesium iditkostkanbidrage tilkramper i benene. Diuretika - medicin, der ofte ordineres til forhøjet blodtryk - ogsåkannedbryder disse mineraler.3. mar 2021

Hvorfor er hestemælk så dyr?

Nogle mennesker drikkerhestemælki stedet for komælkfor dets sundhedsmæssige fordele. Det siges at ligne det menneskeligemælk; det er en gennemskinnelig hvid farve og sødere end koensmælk. Efter at barnet er fodret, er der ikke meget ekstramælkat samle. Dette gørhoppemælk dyrt.19. jul 2018 nov.

Hvor nærende er hestemælk?

Hoppemælkindeholder et lignende niveau af fedtopløselige vitaminer (A, D3, E) som koensmælkog et højere niveau af C-vitamin, skønt det er meget lavere end hos menneskermælk(Salamon et al. 2009).

cykelstier i nærheden af ​​mig

Er der en måde at slippe af med Charley-heste?

Heldigvis er der måder at forhindre og lette smerten hos charleyheste gennem stretching og andre livsstilsvaner. Der er et par måder, du kan forhindre og lindre smerterne på charleyheste ifølge eksperterne. De anbefaler: Indarbejde gode vaner som strækning, skumrulning eller brug af en muskelrullepind til at løsne stramme muskler.

Hvordan slippe af med benkramper fra Charley hest?

'Du skal med kraft strække den berørte muskel. For kalvekramper eller charleyhest skal du rette tæerne på det berørte ben mod dit hoved, mens du holder knæet udvidet, 'siger Dr. Jaffee. Tag et bad. En temperaturændring, såsom et varmt brusebad eller et isbad, kan hjælpe dig med at slippe af med en charleyhest. Overvej pickle juice eller capsaicin.

Kan en charley hest slå til når som helst?

En Charley-hest kan når som helst ramme enhver, men nogle mennesker kan være mere tilbøjelige til at opleve disse smertefulde muskelspasmer. Her er hvad der forårsager Charley-heste, og hvordan man forhindrer dem. Hvad er en Charley hest? Hvis du nogensinde har haft en utrolig smertefuld krampe i benene, kom hurtigt og rasende, har du sandsynligvis oplevet en Charley-hest.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Low carb diæt og afib - svar på problemerne

Kan en diæt med lavt kulhydratindhold forårsage AFib? Diæter med lavt kulhydratindhold er forbundet med øget risiko for atrieflimren, hvilket indikerer, at denne populære vægtkontrolmetode, ved at begrænse indtagelsen af ​​kulhydrater, bør anbefales med forsigtighed, og der bør udføres flere undersøgelser for at evaluere effekten.25.04.2019

Let mad til mavebesvær - hvordan man beslutter

Hvilke fødevarer er lette på maven? 11 fødevarer, der er lette at fordøje Toast. Del på Pinterest Ristning af brød nedbryder nogle af dets kulhydrater. Hvide ris. Ris er en god kilde til energi og protein, men ikke alle korn er lette at fordøje. Bananer. Æblesau. Æg. Søde kartofler. Kylling. laks.

Atkins diæt vs keto - hvordan man retter det

Hvad er bedre Atkins eller keto? Atkins og keto er begge diæter med lavt kulhydratindhold, der kan være til gavn for vægttab, diabetesstyring og hjertesundhed. Deres største forskel er, at du gradvist øger dit kulhydratindtag på Atkins, mens det fortsat er meget lavt på keto-dietten, så din krop kan forblive i ketose og forbrænde ketoner til energi. 13. juni 2019

Protein shake til muskelgendannelse - holdbare løsninger

Hvilket protein er godt for muskelgendannelse? En undersøgelse viste et positivt anabolsk respons, efter at deltagerne indtog 20 gram valleprotein inden træning (9). Andre fordele ved at spise protein inden træning inkluderer: En bedre anabolsk respons eller muskelvækst (11, 12) Forbedret muskelgendannelse (12)

Termisk mad diæt - innovative løsninger

Hvilke fødevarer har den bedste termiske effekt? Kulinarisk ernæringsekspert Trudy Stone er enig: ”Æg er en af ​​de bedste kilder til fedtforbrændende proteiner, der får dit stofskifte fyret. Diæt med højt proteinindhold har vist sig at øge dit stofskifte på grund af den termiske effekt af mad - mængden af ​​kalorier, som din krop forbrænder for at metabolisere fødevarer. ”27 februar. 2019 г.

Sunde probiotika - typiske svar og spørgsmål

Hvad er det sundeste probiotiske at tage? En generel anbefaling er at vælge probiotiske produkter med mindst 1 milliard kolonidannende enheder og indeholdende slægten Lactobacillus, Bifidobacterium eller Saccharomyces boulardii, nogle af de mest efterforskede probiotika.9 нояб. 2018 г.