Vigtigste > De Bedste Svar > Hvordan man strækker knæet - hvordan man tackler det

Hvordan man strækker knæet - hvordan man tackler det

Hvordan strækker du din knæhætte?Hej alle sammen, det er læge Jo og prinsesse Remy, og i dag skal jeg vise jer en 5-minutters strækningsrutine for knæsmerter. Så lad os komme i gang. Så for denne 5 minutters strækningsrutine vil det være realtid.

Så hvis du vil følge mig, kan du. og hvis du ikke allerede har gjort det, skal du klikke på abonnementsknappen nedenfor, så jeg kan se dine kommentarer. Med denne rutine fortæller jeg dig normalt at strække i 30 sekunder, tre gange for en god strækning.

Men jeg forstår, at folk ofte har travlt. Du har ikke meget tid til at strække. Så hvad jeg skal gøre med denne er, at det vil være to 30-sekunders strækninger for hver generelle muskelgruppe, så fem minutter er nok, hvis du kan lave tre 30-sekunders strækninger for hver, er det godt. men jeg ved, at det til tider kan være lidt tidskrævende.Så hvad vi skal gøre, jeg vil have en lille timer på min telefon, og vi skal gøre de 30 sekunder to gange, lidt 10 sekunders pause mellem hver store muskelgruppe, vi laver. Så jeg begyndte at gå, og så begynder vi lidt opvarmning til knæet i starten. Så det behøver ikke at være stort eller vanvittigt, bare for at få knæet til at bevæge sig lidt, så vi kan starte om 45 sekunder.

Jeg kan ikke huske, om jeg sagde minut eller sekund, men 45 sekunder til at varme op. Og så går vi til strækøvelserne. Så lad os bare starte med det nu, og det gør de 45 sekunder.

cykeldemonstration

Så jeg ville bare starte med et par knæskyder bare for at få det til at bevæge sig. det er lidt af en strækning, men det er en kontinuerlig bevægelse, som vi skal udføre på denne side for at strække. og det behøver ikke at være igen, du behøver ikke at tvinge det.Så hvis du har stærke knæsmerter, er dette det eneste sted at begynde at varme det op, det er fint. og så laver du et par quads for at varme op. Så denne gang igen behøver du ikke gøre det som du ville.

Nogle gange i øvelsen taler jeg om et quad-sæt, det vil sige at man bare klemmer quad'en, og den afslappende ting er, at vi bare gør et par af dem for at gøre musklen klar til at gå. og så går vi ind i den første strækning, der er en lægstrækning. Til kalvstrækningen kan jeg godt lide at støtte det på en eller anden måde.

Når du er på din sofa eller seng, kan du bare hænge den ved kanten. Du behøver ikke gøre det på gulvet. og tag bare en rem lige over din fods kugle og træk den mod dig.Brug stroppen for at forhindre dig i at bevæge din fod aktivt. Du kan bruge en hundesnor. Du kan trække ind med et bælte, og du skal føle denne strækning lige der, hvor lægmusklen er, som faktisk krydser knæleddet. Derfor er det virkelig vigtigt.

Så nu bare en lille pause imellem og derefter tilbage til denne rute. dette er nu den anden strækning på 30 sekunder. Så kalvemusklerne eller mave musklerne kommer tilbage, akillessenen er fastgjort, kommer op og krydser knæleddet.

Så når det er stramt, forårsager det tryk og smerter i knæet, når det ikke gør, som det skal. Så dette er bare en god måde at virkelig få strækningen og løsne alt op. Du vil have, at dine strækninger skal være behagelige, og du vil ikke have, at de skal være smertefulde.

Du vil bare føle spænding. Så tag nu en lille pause på 10 sekunder. For at forberede den næste går vi ind i en strækning i akillessenen.

Jeg kan godt lide bare at gå videre og strække hamstringen. Hold stropperne oppe, og hold stropperne det samme sted lige på din kugle. Hold dit ben lige og kom ind i denne strækning.

Som du kan se her, satte jeg min anden på. det behøver du ikke, du kan bringe det ned, nogle gange føler folk, at de får en bedre strækning for dette, men jeg kan godt lide at støtte dem, fordi det tager et lille pres fra ryggen. Prøv ikke at bøje dit knæ.

Hvis du gentager dette, skal du ikke strække hamstrings, fordi hamstrings igen er det modsatte af den kalv. Tag en lille pause, og kom derefter op igen. Det er fastgjort til toppen af ​​din hofte og kommer og krydser dit knæ.

Så det er en anden, der krydser knæleddet, og så hvis det er stramt, vil det virkelig forårsage smerter i det led der. Så prøv at holde knæet lige og forlænget, ellers får du ikke denne strækning. Hvis du vil tilføje lidt af kalven, kan du trække tæerne mod dig, men sørg igen for, at knæet ikke bøjer.

Hvis det begynder at bøje, så kom lidt tilbage for at få den dejlige store strækning. Så en kort pause på 10 sekunder. vi går nu til en it-linje.

Så det ligner meget hamstringstrækningen. Det kan jeg lide. Du kan holde alt det samme sted, men bring det ben ned.

Hvis du holder benet lige, vil du komme op igen og nu bare lade det falde over din krop. Prøv ikke at løfte din bum. Du behøver ikke at rulle helt ned ad dine hofter, hold den del af dine hofter nede, og du skal føle denne strækning gennem din side nu.

Så dette er dit it-bånd, og gæt hvad, det er en anden, der krydser knæleddet. Så du vil virkelig sikre dig, at du får det pænt og strakt ud. Så du kan holde alt godt og løst. kom tilbage ned og derefter lige op igen for at få den anden strækning derinde.

Så du kommer først op, hold det lige, og rul det derefter over din krop, indtil du føler strækningen der igennem. nu føler folk nogle gange lidt mere strakt, når de kommer lidt ned og kommer tilbage. krydser kroppen er det, der får it-båndet til at strække sig.

Så hvis du ikke føler dig meget hernede, så prøv at komme lidt højere og komme over. Jeg føler mere, når jeg kan, når jeg løfter benet højere, men nogle mennesker føler det mere, når de er lidt lavere. så dit valg.

Tag bare remmen og pakk den på en eller anden måde rundt om din ankel. og nu vælter du på din mave for at få dine firmuskler. Så jeg vikler det bare rundt om min skulder sådan. og så trækker du den rem og prøver at bringe din hæl til din røv.

Nu støtter jeg mig op på albuerne, så jeg kan tale med dig, men hvis du vil have det godt. Så hvis det er mere behageligt at lægge sig hele vejen, skal du sørge for og gøre det. At ligge på din mave hjælper dig med at få en bedre lårstrækning, for når toppen af ​​låret er lige ned og ikke bøjes, vil du strække dig mere.

Så kom ned og kom op denne rute igen. Så igen, ligesom enhver anden muskel, som firkantssen strækker sig til knæskallen eller knæskallen, er det her, den begynder. Så det har meget at gøre med det knæled.

Så en tæt firkant kan forårsage megen knæsmerter. Så dette er bare en anden for at få den dejlige strækning og fleksibilitet, så knæet ikke gør ondt så meget. Sørg for, at det ikke gør ondt, når du strækker dig. bare følelsen af, at der er spænding derinde.

Så den sidste vil være en hoftefleksionsstrækning. Så vi vil være i en slags knælende position for dette. Sæt bare en pude her, den side du vil strække.

Bring det op, kom i en lunge-position, og lomm bare din røv. Du behøver ikke gå så langt som jeg nogle gange gør i mine artikler, når du stopper halebenet ind, du vrider alt indad for at få strækningen i den hoftebøjning. og en af ​​dine hoftebøjere er faktisk adskilt fra dine firkantede muskler, så selvom der står hoftebøjere, har det at gøre med det knæ. det afhænger af knæet.

Derfor er det kun vigtigt at strække. Tag en kort pause, og gå derefter tilbage til strækningen. Så se mine hofter dreje.

Stikker jeg halebenet ind? Jeg kan mærke, at dette trækker igennem, men hvis du har brug for lidt mere, kan du læne dig lidt ind i det. Bare prøv at holde ryggen lige. Jeg ser, at mange mennesker vil gøre dette, og så strækker jeg slet ikke den hoftebøjning.

Du er nødt til at holde ryggen op og stikke halebenet ind. Og hvis du vil have mere, kan du gå lidt frem. Godt. det er det.

Så der har du det, det var min rutinemæssige strækning på knæsmerter i fem minutter. Hvis du gerne vil hjælpe med at støtte min kanal, skal du klikke på linket ovenfor og ikke glemme at abonnere. ved at klikke der nedenfor. og husk, sørg for at have det sjovt som prinsesse remy og håber du føler dig bedre snart.

Hvordan slipper jeg for stivhed i mine knæ?

Tag din ankel og træk din fod mod din bagende. Sørg for at opbevareknæpå benet, du står på let bøjet. Peg påknæaf det ben du erstrækker siglige mod jorden. Gentag på den anden side.26. aug 2019

Så lad os starte. Så der kan være mange grunde til et stift knæ.

For det meste er det muskelspænding, nogle gange er det bare en skade. Nogle gange forårsager skader muskelspændinger. Så en af ​​de første ting, jeg kan lide at gøre, er ispatella mobs.

Og patella mobs er en fantastisk måde at få den stivhed ud af knæet, for selvom knæskallen eller patellaen sidder oven på knæet, hvis det er stramt der, bliver knæet meget stift. Og det vil gøre det virkelig svært at bøje dit knæ. Så for patella mobs er alt hvad du gør egentlig bare at flytte knæskallen.

Så jeg kan godt lide at tage fat i siderne i begyndelsen, og nu hvis du ikke har en specifik skade som en forskudt knæskal, er det fint. Du kan skubbe det lidt. Og hvis du har et stift knæ, kan det gøre bevægelsen lidt vanskelig.

Jeg tager normalt kun 2 fingre på hver side og starter bare med at skubbe fra side til side. Nu skubber jeg ikke ned, du vil ikke skubbe knæskallen ind i leddet. Så alt hvad du vil gøre er at foretage en sidelæns bevægelse.

Det skubber ikke ned i leddet. Så jeg går bare fra side til side. Og du kan se min er temmelig mobil, den bevæger sig ret let.

Men hvis du har et stift knæ, skal du muligvis skubbe meget hårdt for at få det i gang. Så måske 30 sekunder til et minut på denne måde, og så kan du gå op og ned. Så jeg lægger bare tommelfingrene op, fingrene ned og glider bare frem og tilbage.

Så det samme. Jeg når ikke ind i det led, fordi det kun vil forårsage mere irritation. Jeg prøver virkelig at tage knæskallen og flytte den op og ned.

Og igen, hvis du har et stift knæ, måske en skade eller stramme muskler, kan dette være lidt hårdt. Men jo mere du gør, skal det blive lidt løsere. Så igen, måske kun 30 sekunder til et minut hver vej, og så kan du langsomt øge din tid til at gøre det rigtig godt.

Så når du har fået knæskallen lidt mere fleksibel, gør du et par strækninger. Derfor kan jeg godt lide at starte strækningerne med kalven. Kalvemusklerne kommer ind, og de krydser faktisk knæleddene her.

Du kommer her. Når de er stramme, trækker de i knæleddet og forårsager en vis stivhed der. Så der er mange måder at strække kalven på.

rad power bikes anmeldelser

Jeg kan godt lide at bruge kun en rem. Når du ligger på gulvet Hvis du kan komme på gulvet, er det fint, kan du gøre det i din seng eller i en sofa. Så tag noget, der har en løkke.

Du kan bruge en rem. Hvis du ikke har en rem, kan et bælte bruges, eller hundesnor fungerer rigtig godt. Bare tag denne løkke og vikl den rundt om din fods kugle.

Du vil ikke være på tæerne, du vil ikke gå for dybt, fordi du ikke får et godt træk. Men hvad du vil gøre er bare slappe af musklerne. Du trækker i remmen for at få din fod op, men jeg bevæger mig ikke aktivt.

Det er bare dejligt og afslappet. Så jeg tager det og trækker bare hårdt. Og du vil bare have tæthed, du vil ikke føle smerte.

Du kan støtte dette op, lægge det, hvad der er mere behageligt for dig og bare holde denne strækning i 30 sekunder. Så giv ham en lille pause på 10-15 sekunder efter de 30 sekunder, og gør dette i alt 3 gange. Derefter vil den næste strækning være en hamstringstrækning.

Så igen er der mange forskellige måder at gøre dette på. Da jeg allerede har stroppen, vil jeg fortsætte og lægge mig. Selvom du vil støtte dit ben, mens du ligger, er din lænd lidt lindret.

Nogle mennesker kan lide det, fordi de føler, at de kan strække sig bedre, men jeg kan godt lide at holde min oprejst. Så du trækker benet op igen med remmen. Dit ben er afslappet.

Prøv at holde dit knæ så lige som muligt. Hvis du bøjer dit knæ, når du kommer op, bliver du ikke strakt så meget i disse hamstrings. Fordi hamstrings krydser knæleddet i den anden retning.

Så prøv virkelig at holde benet så lige som muligt og bare træk det op. Hvis du kun kan gå så langt, er det fint, men hvis du kan gå højere, og dit knæ begynder at bøje, kommer du ned igen. Forsøg virkelig at holde dit knæ lige.

Så hvis du bare trækker, indtil du føler en god god strækning her, og derefter holder igen i 30 sekunder. Efter 30 sekunder kommer du ned igen. Giv ham en lille pause på 10 sekunder, og gør dette i alt 3 gange.

Så den næste er for IT-båndet. IT-båndet er ved din side her. Det går ind i denne TFL.

Så denne tensor fasciae latae, muskelmaven, er virkelig den del, du strækker, men når du strækker IT-båndet, kommer den ned og krydser knæleddet udefra. Så hvis hele området er smalt lige ind i HP, kan det forårsage stivhed i knæet. Så igen, der er mange måder at strække IT-båndet på, jeg har allerede remmen.

Så jeg går tilbage til positionen, det er som at starte hamstringstrækningen. Denne gang vil jeg sandsynligvis bringe det ben ned, fordi du bare kommer lidt op, stadig holder knæet lige og derefter lader det falde til siden. Nu skal du føle, at det løber igennem her.

Afhængigt af hvor din tæthed er, vil folk mærke det mere i hoften, nogle mennesker føler det i bunden af ​​knæet, nogle mennesker falder lidt igennem det. Det er anderledes for alle. Nogle gange når folk er lidt dybere, føler folk det mere, når du kan komme højere uden at bøje dit knæ for at blive højere og bringe det op, nogle gange føler folk, at folk bare er lidt mere strakte.

Så bare leg rundt med det ovenfra og se, hvilken der føles bedre for dig, fordi alle bare er lidt forskellige. Men stadig det samme, så 30 sekunder, tag en lille pause imellem og gør dette i alt 3 gange. Så den næste er til dine quads.

Så quad'en krydser teknisk ikke knæleddet, men snarere går quad i quad-senen, der er forbundet med knæskallen eller knæskallen. Så når det er stramt, trækker det på dette område igen, hvilket forårsager den stivhed og tæthed i det knæled. Så denne gang ruller jeg på maven.

Så jeg skifter bare ben, så du kan se det omkring dig. Denne gang skal du vikle remmen rundt om din ankel. Og når du vender dig om, skal du lægge stroppen rundt om skulderen.

Dette er normalt den mest bekvemme måde. Nu sætter jeg mig op på albuerne, og sørg for at du har det godt. Så hvis du vil ligge helt ned, kan du.

I sidste ende må du ikke lade noget andet skade dig ved at prøve at strække dig ud. Jeg kan godt lide at ligge på min mave. Du kan gøre den samme strækning på din side, men når jeg er på gulvet, kan du se her, at mine hofter holdes i denne neutrale position.

For at få den bedste quad-stretch, skal du have den lige op og ned. Og så tager du bare remmen og trækker hælen mod dine bagdel. Hvis du har et stift knæ nu, et stramt knæ, måske en mindre skade i det, kommer du muligvis ikke så langt, det er fint.

Hvis du bare kommer her, vil du føle denne spænding, noget pres, men ikke føle nogen smerte. Så hold det bare der i de 30 sekunder, og kom derefter ned igen og gør dette i alt 3 gange. Så den næste vil aktivere musklerne lidt nu.

Så det er stadig slags at strække leddet, den stivhed derinde, men nu begynder du at sætte nogle bevægelser i gang for at aktivere disse muskler. Så du kommer til at lægge dig ned igen og gå ind i en hælrutschebane. Så med en hælskub er det sådan, det lyder.

Jeg kan godt lide at støtte det igen for at lindre ryggen og give mig selv et lille boost. Når jeg har et rigtigt stift knæ, glider jeg bare hælen op og prøver at bøje knæet. Nu er der et par forskellige måder, du kan gøre dette på.

Hvis det er virkelig stramt, og du har svært ved at trække det op, kan du tage det andet ben og gøre en slags hjælp til at trække det op som dette. Eller hvis det ikke er virkelig praktisk, noget du kan gøre. Du kan tage denne rem, og så kan du placere den sådan og hjælpe med at trække den op for at få den strækning.

Eller du kan tage stroppen og pakke den rundt om din ankel, og derefter, når du glider op, skal du bruge den rem til at skabe et lidt positivt pres for at få den strækning. Når du kommer, hvor det er tæt, behøver du ikke udføre en fuld 30 sekunders strækning. Jeg ville måske bare holde det i 3-5 sekunder og derefter skubbe det ned igen.

Dette er mere en slags aktiv bevægelse, så du behøver faktisk ikke holde denne. Så måske 10 reps, 2 sæt på 10, et par gange om dagen, det afhænger virkelig af, hvad der foregår. Og så sidder den sidste på en stol.

Så hvis du sidder i stolen, laver du hælskinner igen, men de vil være lidt forskellige fra gulvet, sengen eller sofaen. Så hvis du skal starte her denne gang, afhængigt af hvor langt væk du er, er det fint. Du glider bare din hæl tilbage, mens du sidder, og når du føler lidt tæthed, skal du trykke på din hæl et par gange.

Så hvis du gør det måske 3-5 gange, skal du være i stand til at skubbe det lidt mere tilbage. Og så banker du igen, du ved 3-5 gange og glider derefter endnu mere tilbage. Men målet er at prøve at holde hælen på jorden, mens du glider.

Men den lille smule at skrive, mens du gør det, hjælper nogle gange med at løsne noget af den stivhed og tæthed. Og så skal du være i stand til at glide lidt mere tilbage. Og så vil du bare føle spænding, noget pres igen, det skal ikke være så smertefuldt, at du er nødt til at trække dig tilbage på det sidste punkt, fordi det gør ondt.

Bare få det pres, få den spænding, start forfra og gør det igen. Igen kan du gøre 5 til 10 af disse, da det er en lille proces. Og du kan gøre dette et par gange i løbet af dagen.

Så du behøver ikke at indtaste et fast nummer, men især hvis du laver meget computerarbejde eller ser tv, er det virkelig nemt at løsne knæet. Så disse var de top 7 behandlinger for gaffelbenets stivhed. Og hvis du vil støtte min kanal, skal du klikke på linket ovenfor og ikke glemme at abonnere, hvor? Dernede, ja! Og husk, vær sikker, have det sjovt, og jeg håber du bliver bedre snart.

Hvorfor føles mit knæ stramt og stift?

Knætæthed eller stivhed i en eller begge deleknæer et almindeligt problem. Stramhed i dinknækan være forårsaget af kvæstelser, mekaniske problemer eller fysiske stress på dinknæsom ekstra vægt. Manglende fleksibilitet eller styrke kan også være medvirkende faktorer.24. jul 2018 nov.

Hvordan skal jeg sove med knæsmerter?

Prøv forskellige positioner, og læg en pude mellem digknæhvis dusøvnpå din side. Støt ikke op en bøjetknæpå en pude, dog - det kan gøre det sværere at bøje dit ben den næste dag.

♪ Bob og Brad, de to mest berømte fysioterapeuter ♪♪ På Internettet ♪ - Hej folkens, jeg er Bob Schrupp, fysioterapeut - Brad Heineck, fysioterapeut - Vi er de mest berømte fysioterapeuter på Internettet. - Efter vores mening selvfølgelig Bob. - I dag skal vi gå over fem, Brad, fem store fejltagelser folk med svære knæsmerter laver.

Ingen kommentarer? - Nå, Bob, jeg tænkte på seks, men vi holder os til fem. - Okay, normalt kan du lide syv, tænkte jeg. - Nå, jeg vil ikke gå for langt over fem. - Forresten, hvis du er ny på vores kanal, skal du tage et øjeblik til at abonnere på os.

Vi sender ind Vi uploader artikler om at forblive sunde, fit og smertefri hver dag, og du vil være forbundet med os på disse sociale mediekanaler af to grunde. For det første, hvis du ikke kan lide vores snak, kan du slutte sig til os på Twitter og Instagram. Vi har forkortede versioner.

To, hvis du kan lide gratis ting at tage med dig, giver vi altid noget væk, især nu når du går til bobandbrad.com, skal du gå til freebies sektionen på BobandBradon Facebook eller BobandBradon Facebook, vil du se, at vi giver Renpho væk Hals- og rygmassager, der arbejder nakken og ryggen og kan bevæge sig op og ned og tilpasse sig din højde og højde og alt dette. - God pris, Bob, det er gratis i giveaway. - Nå det er gratis i giveaway, men du kan købe en også.

Okay, lad os komme i gang, Brad. Okay, den største fejl, de alle havde lavet, og min kone havde denne dårlige knæsmerter. Først brugte hun ikke en gåhjælp som en pind, krykke eller spadserestok.

Hun siger, at hun var i 50'erne, og hun sagde, jeg vil ikke bære dette. Jeg er ikke en gammel person. Men det blev så slemt, at hun brugte det, og det hjalp med at berolige det.

Det hele ved knæsmerter er, at det kan blusse op, og det kan falde til ro igen. Du vil hjælpe ham med at gøre ting ved ikke at provokere ham. Så hvis du taber lidt i vægt, kan du bruge en stok, som du måske ikke vil have, hvis du er en yngre person, men så kan du prøve en krykke, og hun brugte den, det er faktisk den krykke, hun bruger, tænkte jeg . - Det er hende.

Åh, der er puder på det og alt, hvad der hjælper. - Ja, vi fandt meget hurtigt ud af, at hendes arme var meget ømme, så vi købte ekstra polstring til det. Hun brugte kun en, hun behøvede ikke at bruge to. - Så hvis dit venstre knæ gør ondt, vil du bruge krykkestokken i din højre hånd, som mange mennesker, som ikke er opmærksomme på dette, begynder at gøre baglæns. - Der er bare give dig et mere naturligt løbemønster. - Højre, og det lægger mere pres på det, fire timers kursus. - Bare for at tale om det. - Ja, det gik i detaljer, men det fik mig til at sove bare for at sige, brug stokken i den anden hånd - Højre, højre, det ved jeg.

Kan vi skære Ok nummer to, de prøver ikke bare NSAID'er i kort tid - vi taler som ibuprofen - antiinflammatoriske lægemidler, ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler som ibuprofenor, hvad er det, Advil? Ville det være en --- ved du, at jeg bare talte med apotekeren Chris om det, og ja, det er noget andet, naproxen tror jeg er, hvad de fik i Advil. Men alligevel, så brug det - men du skal tale med din læge, inden du gør dette. Jeg kender ikke din medicinske situation, og dette kan føre til gastrointestinale problemer.

Jeg mener, med ibuprofen skal du tage det med brød eller noget lignende. - Ja, med mad, ikke tag på tom mave. Og ikke for meget, det afhænger af, hvor meget du vejer, bestemmer, hvor mange milligram du tager, fordi det kan forårsage problemer, især med langvarig overforbrug. - Min kone, tilbage til hende, hun har kun kort tid med stort set lavet høj intensitet .

Det hjalp også med at berolige det. Nummer tre, de retter ikke knæet ud. Kan du undre dig over, hvordan strækning hjælper med at lindre smerter? Hvis dit knæ ikke virker over hele sit område, vil det slidte det lille område, det fungerer.

Så jo mere du kan rette det og rette det og bøje det, desto mindre er der pres på knæet, og jo mere kan du lindre din smerte. Du skal bare være enig med os, ikke Brad? du strækker det, og det får det til at føle sig bedre. Beviset er i budding. - Højre, så du vil strække det for at bøje og strække det for at rette det ud.

Med bøjningen kunne du gøre det på denne måde. Bare læg dig fladt på ryggen og træk knæene op sådan - Men du lægger dig ikke ned - jeg ved, at jeg også kan gøre det. Så du kan bare gå videre og lægge pres på, tryk på, tryk på, tryk på. Du kan også gøre det mens du sidder, hvis du er fleksibel og bare bringe det så højt op.

Skub videre, skub. - Hvis det er virkelig stift, og du ikke kan tage den farve, fordi det er for smertefuldt, kan du bare starte her og forsigtigt arbejde på at bøje den. Sæt derefter mere pres på det, som det kan klare.

Fordi vi ikke vil generere nogen skarp smerte, mens du gør dette. Blid strækkesmerter er det, vi leder efter. - Jeg ville vise mulligan-teknikken, men jeg tror ikke det, Brad.

Dette er en avanceret teknik til at strække knæet. - Åh med rotation? - Så hvorfor ikke gå videre og vise forlængelse, den anden kan du gøre - Så forlængelse, du kan gøre det i siddende stilling og strække foden ud som den knæskal. Gå ikke på knæskallen, for det er lidt ubehageligt nedad.

Så kan jeg lide det, jeg foretrækker det lidt bedre, hvis du har en skammel, du kan stå på. Sæt derefter din kalv på afføringen. Hvis det har ruller, gør det det virkelig rart at strække.

Så det samme. Du kan endda lægge pres på, trykke på. Normalt op til 10 gentagelser.

Og et dejligt lille trick, som vi vil vise dig, og som du kan se bedre fra dette synspunkt. Nu er min tå lige op og ned. Vi kan prøve det sådan, og hvis det ikke virker, eller det gør ondt, og det ikke ser ud til at strække sig for at blive helt lige, skal du dreje det i den retning og derefter prøve det og se om det gør en forskel - og med Linda Nogle gange fandt hun endda ud af, at det faktisk gav hende en smertelindring ved at gøre det. - Med rotation? Vend det på denne måde - Vend det på denne måde - Hun ville ligge i sofaen og lægge benet på armlænet - Åh, ja - Hun ville skubbe ned sådan, og det virkede faktisk. - Og du kan også vende tæerne indad og prøve det i den retning.

Sådan finder du ud af, hvordan knæet accepterer dette, som Bobs kone. Vi har også haft patienter, hvor du kan finde en retning, der ser ud til at gå, mere bevægelsesområde, mindre smerte. Sådan vil du gøre det. - Det virkede næsten som om det hjalp med smerter på indersiden af ​​knæet, og når du vrider det ind, hjalp det med smerter på ydersiden af ​​knæet, den generelle tommelfingerregel.

Nummer fire holder op med at løbe. Når du går, får du lidt muskelforstærkning - Jo. - Og dig Jeg vil ikke have dig til at gå på bakker, jeg vil ikke have dig til at gå på ujævne overflader.

Men dette blev også anbefalet i den australske undersøgelse, hvor vi så, at de australske læger faktisk har kontrolleret alt litteraturen, den medicinske litteratur, og de anbefaler at gå. Tai Chi blev virkelig anbefalet. Så du vil forklare, hvad det er, Brad? Du kan lide kampsport. - Jeg har aldrig lavet tai chi, jeg mener, jeg har set det.

De er øvelser i slowmotion. - Hvis jeg har ret, gør de sådan noget. De skaber bevægelsesmønstre, og jeg tror, ​​du strækker og styrker, og det er meget langsomt, så det er let på leddene. - Højre, jeg kan virkelig ikke tale fra erfaring. - Jeg ved, jeg ved ikke meget om det.

Jeg havde en klassekammerat, der gjorde dette, og han var en anden graders sort bælte. Han ville svede, når han var færdig med det. - Sikker på, jeg tror det. - Det er fysisk, og han ville gøre det mellem lektionerne. - I gangene? - Ja, jeg mener, der var et tilstødende rum, vi kunne gå ind i. - Det tilstødende tai chi-værelse. - Jeg ville spille bordtennis, jeg ville gøre det.

Nummer fem, du skal have en arthroskopisk operation. Det var en slags ny udvikling i de sidste par år. Artroskopiske operationer såsom skylning eller debridementormiscectomy eller reparation af brusk anbefales ikke, medmindre du har et klinisk låst knæ.

Med andre ord blokerer dit knæ brusk og så videre. - Hvor det låser, og hvis du flytter det lidt gratis og går igen - Hvad du finder, selvom du muligvis har lak, når du har operationen, vil du sandsynligvis alligevel være tilbage, hvor du var om et par måneder. Så de anbefaler virkelig ikke artroskopisk kirurgi, medmindre knæet er blokeret.

Du kan nu få udskiftet knæet. Det er en anden historie, når dit knæ er så dårligt. Men igen artroskopiske operationer, anbefales ikke.

Det var en ny udvikling i vores liv. Okay, det er de fem fejl, folk med dårlige knæsmerter laver. Husk, Brad og jeg kan ordne stort set alt. - Undtagen --- et knust hjerte. - Fortsæt, men vi fortsætter med at arbejde på det uden nogen anstrengelse? - Vi skulle starte som en Ann Landers.

Du kan huske Ann Landers korrekt, ikke kære Abby? - Kære Abby, ja - Vi kunne give råd - Kære Bob og Brad - Kære Bob og Brad, jeg har problemer med min mor - Ja, og så vil vi fortsætte med at trøste og finde løsninger. - Ja, og vi har problemer i vores eget liv . - Det fungerer ikke. - Jeg ved ikke, hvor længe jeg tror, ​​det vil fungere.

Ja, tak for at se.

er sunde pop-tærter

Vil knæstivhed forsvinde?

I mange tilfælde hvile-, is- og OTC-medicinkanhjælpe med at lindreknæstivhedog tilhørende symptomer. En person bør dog tale med deres læge, hvis de har opretholdt enknæskade, eller hvis deresknæstivhedledsages af yderligere symptomer.15. jan. Feb 2020

Er varmen godt for et stift knæ?

Hvis du lider af tæthed i leddene ogstivhed,varmekan hjælpe med at slappe af disse væk. Sørg for, at der ikke er hævelse, inden du begynder at brugevarmepå dinknæ.22. apr 2015

Skal jeg træne, hvis mit knæ gør ondt?

Dyrke motionogknæsmerter

Træningtilknæder er skadet eller gigt kan virke kontraintuitivt, men faktiskdyrke motioner bedre for dinknæend at holde det stille. Flytter ikke dinknækan få det til at stivne, og dette kan forværresmerteog gør det sværere at udføre dine daglige aktiviteter.
13. december 2019

Kan jeg bære min knæstøtte i sengen?

Du opnår de bedste resultaterskulle gernesæt dem på første ting idetmorgen og tag dem af lige før du går tilseng. Deskulle gerneBær IKKE natten overmens du sover.Ditlæge eller lægekanogså vejlede om gradueredeKompressionBentøj og brug.

Skal jeg gå, hvis mit knæ gør ondt?

Gør. Moderatanbefales til mennesker medknæsmerterfordi det er en aktivitet med ringe effekt.Hvis dinled ersmertefuldogstivstart langsomt og arbejd op til 20 minutterper dag, anbefaler Stuchin.14. sep 2011

Hvordan skal du sove med dårlige knæ?

Gør ikke:Søvni den forkerte position

Prøv forskellige positioner, og læg en pude mellem digknæhvis dusøvnpå din side. Støt ikke op en bøjetknæpå en pude, dog - det kan gøre det sværere at bøje dit ben den næste dag.

Skal jeg bære knæbøjlen under eller over mine bukser?

Bær din bøjledirekte imoddithud, ikkeover dine bukser.Iførten underbeklædnings ærmeunder din bøjleer fint. Hvisdin bøjlebruger unbrakonøgler til at justeredetkorrigerende tryk: Brugdetjusteringstast til kontroldetmængden af ​​korrigerende trykbøjlengælderdit knæ.

Hvordan strækker man bagsiden af ​​knæet?

Stræk bagsiden af ​​dit knæ ved at udføre en vægstrækøvelse. Læg på ryggen på en plan overflade nær en mur. Placer hælen på dit kompromitterede ben på væggen. Bøj ikke dit knæ.

Hvordan strækker man kalvemuskler for knæsmerter?

Her er en enkel måde at strække kalvemusklerne på: 1 Stå foran en væg med det ene ben lige bag dig og det andet foran dig, let bøjet. 2 Placer dine hænder på væggen og skub mod den. 3 Hold dit bagben lige, hælen plantet på gulvet. 4 Du skal føle dette i kalven på dit bagben. 5 Skift side og gentag.

Hvornår skal man stoppe en strækning for knæsmerter?

Du bør stoppe strækningen, hvis du føler smerte. Du skal kun mærke en dyb strækning i hvert af følgende: Vend mod en væg ca. 2 meter væk. Forlæng dine arme til skulderhøjde, og læg dine hænder på væggen. Træd venstre ben frem og bøj det venstre knæ let. Hold dit højre ben lige. Flyt din krop ind i strækningen.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Tour de France etape 19 resultater - Sådan løses

Who won the Tour de France Stage 19? Soren Kragh Andersen

Australsk vinder i Tour de France - besvare spørgsmålene

Har en australier nogensinde vundet Tour de France? Cadel Evans blev Australiens første og eneste vinder af Touren i 2011.

BBQ tour de france - besvare spørgsmålene

Er Cavendish i Tour de France 2021? Tour de France cykling 2021 - Trin 10 - Mark Cavendish sikrer 33. Tour etape sejr for at komme tættere på rekord

Tour de france sceneprofiler - Komplet manual

Hvor mange er der i Tour de France? Gennemsnitlige værdier Tid3: 51: 32 timer Effekt 246,0 wattHjertefrekvens153,0 / minHastighed43,03 km / tKadens79,0 / min

Elektrisk cykel Frankrig - hvordan man håndterer

Er elektriske cykler lovlige i Frankrig? Så snart den elektriske cykel overskrider den lovlige grænse på 25 km / t, betragtes den ikke længere lovligt som en elektrisk cykel, men som en hurtigcykel i Frankrig. Sidstnævnte, hvis hastighedsgrænse er begrænset til 45 km / t, er underlagt forskellige regler.

Tour de france tal - hvordan løser du det?

Hvordan tildeles numre i Tour de France? Den første del af et løbenummer tildeles af løbets arrangører, mens den anden del vælges af holdet. For at være 51 skal du være leder af holdet givet den sjette kaj i løbet. Ni ryttere pr. Hold betyder, at ingen bærer en hagesmæk, der slutter med nul.