Vigtigste > De Bedste Svar > Sådan lærer du et barn at cykle - den ultimative guide

Sådan lærer du et barn at cykle - den ultimative guide

Hvad er den bedste alder for at lære et barn at cykle?

Gennemsnittetaldertilbørntillæretilcykleer mellem 3 og 7 år - men dette er bare et gennemsnit. Noglebørnkan være klar til at begynde at opbygge deres grundlæggende cykelfærdigheder tidligere. Andre vil måske vente til senere, når en tohjuling ikke er så stor og skræmmende.(Højttaleropkald) (Instrumentalmusik) (Instrumentalmusik) (Instrumentalmusik) (Instrumentalmusik) Hvordan samler du din familie sikkert og lykkeligt? Familie. Og de mest almindelige fejl eller fejltrin, jeg ser, når folk prøver at cykle med deres familie. (Cykling) Hej, hvis du er ny her, er jeg Arleigh med Bike Shop Girl.

En Colorado og Family Cargo Bike Shop, hvor jeg forbinder familier og samfund på cykel. Jeg er mor, ejer af en cykelbutik og har hjulpet tusinder af familier med at cykle sammen i de sidste 20 år. Hvis du er interesseret i familie- eller godscykling, skal du sørge for at trykke på Tilmeld eller knappen 'Synes godt om'.

I min cykelbutik er mit mål at hjælpe familier med at cykle oftere. Jeg sælger børns cykler. Jeg hjælper dem med at træde på deres første cykler, og nogle gange hjælper jeg endda familier med at cykle så meget, at de er tilbøjelige til at sælge en bil.Lige nu er der ikke noget bedre tidspunkt end nogensinde at begynde at cykle som en familieaktivitet, og jeg ville dele med dig et par tip og ting, der skal undgås for at gøre dette så succesfuldt som muligt. Trin et. Forbered dig.

Dette er ideelt tre til syv dage før du begynder at køre. Men også 24 timer er bedre end ingenting. Forsøg at undgå at få den idé om familiecykling sent fredag ​​aften til et lørdag morgen eventyr, du vil tage dig tid til at gennemgå alles cykel, jeg sørger for, at nedenstående link til min grundlæggende til mybasic cykel check-over artikel For at pumpe dækkene op skal du kontrollere, at hjelme stadig passer.

skrå øvelser

Cyklen passer stadig og gør det, så du i det væsentlige er klar til at køre. Sørg for at tage dig tid til at foretage fejlfinding af problemer som flade dæk, ødelagte hjelme eller en cykel, der ikke passer. Trin nummer to.Den første tur er kort. Jeg foreslår også at forberede sig på succes til at koncentrere mig om de første tre rejser. Ja, tre rejser.

Hvordan ser det ud? Kortere rejser og ideelt set de første individuelle rejser med hvert barn. - Ret, vis mig dine håndbremser, grøn bremse. Godt arbejde. - Den første cykeltur Jeg vil bogstaveligt talt køre rundt om blokken et par gange med hvert eneste barn og voksen, hvis det er muligt.

Sørg for, at deres sædehøjder ser godt ud, og at alle har det godt på deres cykel. Sørg for, at alle er opdaterede og kommunikerer, hvor de kører i en gruppe, og hvordan de sikkert betjener deres individuelle cykler. (Cykelstøj) Forkæl dig selv og din familie med high fives.Du kan tænke på dette som en opvarmningsomgang eller din første fulde tur. Bare ved, at du sætter dig selv og din familie til succes. Trin nummer tre. (Kid griner) Gør det over målet.

På den anden og tredje tur vil jeg virkelig fokusere på sengedestinationen. Er der en istur inden for fem til ti minutter fra dit hjem? en park med skildpadder, eller måske går dit barn i skole en weekend. Foretag disse første par ture over destinationen, så denne tur ikke er en opgave eller ses som en aktivitet.

Det er et underholdende køretøj, der fører dig hen, hvor du vil hen. Forlæng langsomt ture og varier mål. Forsøg dog altid at have et mål i tankerne med din familie.

Især med de yngre børn, der virkelig ikke har konceptet 'nyd turen'. Trin nummer fire. Vær altid forberedt.

Jeg lyder som en spejder, men her er det de få ting, jeg altid har med mig, når vi kører, cykler og derefter cykler hjemmefra. Snacks. Dette er så vigtigt, pak to gange mere, end du tror.

Vand. Har et ekstra vand på din egen cykel for at fylde alle vandflaskerne op. Et grundlæggende førstehjælpskasse.

Pudsere lindrer alle fireåriges tårer og bier stikker. Solcreme, ret ligetil. Et simpelt fladt skiftesæt med rør til hver cykel.

vægt maskiner

Jeg tilføjer normalt dette, når jeg er uden for mit nabolag. I mit kvarter ved jeg, at hvis jeg har brug for det, kan jeg bare ringe til en ven for at komme og hente os. Den næste ting, der virkelig kan ødelægge dit forhold til en cykel, er at bebrejde en cykeltur på din familie.

Alt for ofte siger jeg: 'Vi kan ikke stoppe, fordi vi er på cykeltur.' Eller: 'Vi skal køre yderligere 10 minutter.' Du kan vise din familie på cykelsædet.

Den sidste ting, jeg ser, der virkelig kan frustrere familier, er cykler, der er for små, for tunge eller flade dæk. Vores link til en artikel om sikkerhedskontrol af børns cykler, dette kan hjælpe med alle cykler. Generelt er dette sjovt, ikke en slags heroisk oplevelse.

Jeg vil meget gerne høre fra dig om, hvad du laver for at få den bedste køreoplevelse med din familie. Lad mig vide i kommentarerne nedenfor. Og sørg for at dele denne artikel med en ven, der måske er interesseret i at tage dig med på en familie cykeltur. (Instrumentalmusik) (Instrumentalmusik) (Instrumentalmusik) - Her.

tour de france leaderboard

Hvordan lærer du et tilbageholdende barn at cykle?

Sådan lærer duDitKid til at cykleUden træningshjul på 30 minutter eller mindre
  1. Hjælp dinBarnFøle sig sikker. Hjelme er vigtige, men knæ- og albueunderlag kan hjælpe med at øge tilliden ved at lave dinbarnføle sig sikker.
  2. Kontroller sædet.
  3. Prøv Soft First.
  4. Giv slip.
  5. RideOver en gangbro.
  6. Pas på.
  7. Cheer Your Heart Out.
10. 2017.

Hvordan lærer jeg min 2-årige at cykle?

Lad barnet placere begge fødder bag pedalerne, når sædet er lavere, og lad dem begynde at skubbecykelfremad med deres tiptå. Tilskynd dem til at fortsætte med at padle eller skubbecykelindtilcykelrejser hurtigt nok til at balancere alene. En gangcykeler i balance, skal de begynde at træde i pedalerne!

I dag skal vi gennemgå trinene i et program, jeg kalder Learn-2-Ride og lære unge mennesker at cykle. Dette er vores deltager Lela, hun er tre år gammel og dette er hendes søster Ava, hun er otte år gammel.

Når du arbejder med små børn, vil du bruge enkle ord, som de kan forstå. Det er altid bedre at vise noget end bare tale om det, så sørg for at du også demonstrerer at lære børnene at cykle, de har altid brug for en hjelm. Sikkerhed er det vigtigste problem.

Sørg for, at du har en passende hjelm. Du kan gøre dette ved at placere to fingre under remmen under hagen og to fingre over øjenbrynet - hjelmen er ikke for langt frem eller for langt bagud. Sørg også for at bære en hjelm, der er et godt eksempel.

En korrekt siddende cykel vil sikre, at den er meget let at lære. Lad din deltager sidde med fødderne flade på sadlen på gulvet. Dine knæ skal være let bøjede.

En balance-cykel er en cykel uden pedaler eller gear, der hjælper dig med at køre. Hvis du ikke har en balance-cykel, kan du bare bruge en almindelig cykel og fjerne pedalerne. Hvis pedalerne ikke er i vejen, kan deltageren nu frigøre benene ved siden af ​​cyklen. Indstillingen - vi er på en basketballbane her, der er ingen forhindringer eller forhindringer, der er en skridsikker overflade, den er perfekt til at lære at ride en hest, lad os komme ind i vores første færdigheder - den siddende scooter, siddende scooter ridning begynder med, at deltagere sidder på sadlen med begge fødder på gulvet; sørg for, at knæene er let bøjede, så instruer deltageren om at bruge 1 fod ad gangen til at skubbe sig frem, når de nærmer sig. Efter at have vænnet sig til at sidde på scooter og vænne sig til cyklens vægt og hældning kan vi næste gang begynde at bygge momentum med Frog Hop.

Frog Hop starter med begge fødder på samme tid for at komme i gang. Hjælp dem med at vænne sig til at løfte deres fødder, hvilket hjælper med at finde pedalerne senere. Når de først mestrer frøhoppen, er vi nødt til at opbygge mere momentum.

For at gøre dette bruger vi 1 2 3 push-and-coast-metoden eller push og slide. Dette opbygger mere momentum og vænner dem til at rulle cyklen uden at bruge deres fødder. Nu hvor din nye rytter har fået mere fart, er vi nødt til at lære dem, hvordan man stopper, og vi gør dette ved blot at bede dem om at holde fødderne flade på jorden.

hjemmelavet sportsdrink

Hvis dine cykler har bremsearm, kan vi aktivere bremserne. Når din chauffør komfortabelt ruller i en lige linje, er det nu tid til at lære dem at dreje. Brug lean-and-steer-metoden først, læn begge fødder fladt på jorden, læn hele cyklen i en retning og samtidig styr eller drej styret i skråningsretningen.

Nu hvor din deltager kan læne sig og styre, kan vi begynde at øve kørsel i cirkler, følge og holde dem i gang ved hjælp af frøhoppe- eller push- og kystmetoderne. Nu ved din nye rytter, hvordan man skubber og kører i en lige linje, læner sig og styrer cyklen, det er tid til at integrere pedalerne og faktisk træde frem cyklen, lad os få den rigtige cykel ud, eller sætter vi pedalerne tilbage på cyklen som de brugte. Her er en sjov aktivitet for at lære muskelhukommelse i benene til faktisk at dreje pedalerne i en cirkulær bevægelse.

Det kaldes cykel spark Lig på ryggen og læg vores fødder op. Lad os forestille os, at vores fødder er på pedalerne, og vi træder fremad, du kan endda lægge dine hænder op, som om du holder i styret. Avas færdigheder ser rigtig godt ud, vi sætter pedalerne på cyklen, jeg tror du er klar.

Hvordan har du det? Jeg føler mig klar! Fremragende. Nu er det tid til at udføre alle de færdigheder, vi har lært at integrere og samle. Vi vil sejle så meget som muligt og opbygge vores momentum, sætte fødderne op og finde dem e pedaler - du er god at gå! OK 1 2 3 push and coast, yup find pedalerne, cirklerne, der ser godt ud - det kører! Det er så spændende for en nybegynder at lære at cykle alene.

Vi har lige indarbejdet alle de nødvendige færdigheder til balance og sikkerhed, og nu hvor de er på pedalerne, er alt, hvad der er tilbage at øve. Masser af masser af øvelse. Prøv at være sjov for deltageren.

Når han bliver modløs eller træt, skal du tage pauser, og inden du ved af det, kører de med tillid. Tak fordi du kiggede med! Pas på, have det sjovt, så ses vi på stierne.

Hvilken alder skal et barn kunne cykle uden stabilisatorer?

Gennemsnittetaldertil enbarntilcykle uden stabilisatorervarierer.Børnkan lære atcykle udenyderligere støtte mellemaldre3-8 år, eller så snart de er komfortableridningderes balancecykelpå egen hånd.

Kan en 2-årig cykle uden træningshjul?

Mindre børn sætter pris på enkelheden ved encykeltil2 år gammeldesign. Når dit barn har lært at balancere og glide, gør de detkanovergang til en pedalcykel udenbehøvertræningshjul, som deres færdighederkanlet overføre. De fleste af dissecyklerikke har bremser, som dit barnkanBrug deres fødder til at stoppe.

Kan en 4-årig cykle uden træningshjul?

Først og fremmest i hvilken alder et barn skal være i stand til at mestreridningen tohjuletcykel(dvs.uden træningshjul)? Typisk alder4til 9, men de fleste børnkanopnå det i den tidligere ende af spektret, givet passende instruktion og opmuntring.10. 2013.

Skal en 2-årig cykle?

Cyklerkan bruges af børn helt ned til to for at lære de afgørende færdigheder, der er nødvendige for at komme videre i fuld størrelsecykelnår de kommerældre. Balancecyklerkan konfigureres til børn op til fem år og vokser sammen med dem, når de får tillid med deres nye færdigheder.

Kan en 5-årig cykle uden træningshjul?

I gennemsnit børnskulle gernehave den passende grovmotoriske færdighedsudvikling at lære atcykle uden træningshjulmellem5-6 år. digkanbruge en sommer på at mestre balancencykelog arbejde mod encykelmed pedaler den følgende sommer.25. 2020.

I hvilken alder kan småbørn cykle uden træningshjul?

Gennemsnitlig,børn skalhave den passende grovmotoriske færdighedsudvikling at lære atcykle uden træningshjulmellem 5-6 år afalder.25. 2020.

Hvornår skal jeg begynde at lære dit barn at cykle?

Målet med dem alle er at lære dit barn at balancere, styre, bremse og pedalere med tillid. Uanset hvilken metode du vælger, skal du huske at holde det sjovt! Børn kan begynde at lære at cykle allerede i alderen to, men vi finder ud af, at tre er en god alder at starte.

cykling japan

Hvordan lærer man ængstelig Kid, hvordan man cykler?

Se på vores dreng! Eller ikke. Hvis dit barn er nervøs (pokker, hvis du er nervøs), kan det være stressende at lære at cykle. De første par gange forsøgte min mand og jeg at lære vores døtre at cykle, det startede stort set med klynken og endte med at hyle (vores døtre og vores egne).

Er det det værd for børn at lære at cykle?

Nogle børn vil lære at cykle, og det er værd for dem at falde ned et par gange for at få det. Andre føler ikke sådan en indre træk.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Thaden School Bentonville - hvordan man opnår

Hvad er Thaden-skolen? Thaden School er en uafhængig skole i centrum af Bentonville, Arkansas. Dens 30 hektar store campusplan, skolebygninger og landskab er designet gennem Design Excellence Program af prisvindende arkitekter Eskew + Dumez + Ripple of New Orleans og Marlon Blackwell Architects of Fayetteville, Arkansas.

Bortføring af glute bro - svar på problemerne

Hvad er en glute bridge med bortførelse? Placer modstandsbånd under dine knæ og læg dig ned på ryggen. Placer fødderne så tæt på dine glutes som muligt, skulderbredde fra hinanden, og skub dine hofter mod loftet. Hold denne position gennem hele øvelsen, mens du presser dine knæ udad og tilbage til startposition i en kontrolleret bevægelse.

Sådan vaskes mudret tøj - typiske svar og spørgsmål

Er det OK at vaske mudret tøj? Vaskes i varmt vand. 'Vask mudret eller beskidt tøj i det varmeste vand, som beklædningsgenstandens plejemærke tillader,' siger Ahoni. Dette muliggør en dybere rengøring, samtidig med at stoffets fibre stadig beskyttes mod at blive for varme. г.

Plus-størrelse cykel - enkle svar på spørgsmål

Hvilke cykler er gode for tunge kørere? Vores valg til de bedste cykler til tungere cyklister: Mongoose Dolomite fedt dækcykel med en stiv ramme. Indrammet Minnesota pålidelig mountainbike med seriøs kapacitet. Co-op cykler DRT almindelig mountainbike med 300 lbs. Firmstrong Bruiser Man cruiser-cykel til tungere mænd.

Depression fedt - hvordan man løser problemet

Kan depression gøre dig fed? Mennesker med depression eller angst kan opleve vægtforøgelse eller vægttab på grund af deres tilstand eller medicin, der behandler dem. Depression og angst kan begge være forbundet med overspisning, dårlige valg af mad og en mere stillesiddende livsstil. Over tid kan vægtøgning i sidste ende føre til fedme.

Pickle juice-pakker - Komplet vejledning

Kan du købe syltet juice af sig selv? Hvis denne nyhed giver dig en åbenbaringsjuice-åbenbaring, god: Du kan endda købe lige syltede juice ved gallonen - absolut ingen irriterende pickles inkluderet. г.