Vigtigste > De Bedste Svar > Sådan træner du fokus - innovative løsninger

Sådan træner du fokus - innovative løsninger

Kan du træne dig selv i fokus?

hvis duhar store problemerfokuserelige nu,dubør ikke prøve at arbejde i 60 minutter i træk. Byg dine niveauer affokuslidt efter lidt. De første to uger, prøvfokuserei 20 minutter, tag en pause på 5 minutter, og gå derefter igen. Om to månederdu burdevære i stand til at blivefokusereti 60 minutter og få mange ting gjort!Oversætter: Viviane P. Anmelder: Amanda Chu For et par år siden begyndte jeg at observere noget i min egen opførsel, der gjorde mig lidt ubehagelig. Og det var mit liv fra det øjeblik, jeg vågnede op til slutningen af ​​dagen.

Jeg startede dagen med den ting, der vækkede mig først om morgenen, min mobiltelefon, og så sad jeg i sengen og så forskellige madlavningsartikler på Instagram og hoppede rundt mellem forskellige anvendelser. Men så var det tid til at komme ud af sengen og lave morgenmad, så jeg koncentrerede mig ved siden af ​​omeletten i gryden på iPad, som var lige ved siden af ​​ovnen. Og så var det tid til at gøre noget arbejde, og så gik jeg til en anden skærm, der selv var knyttet til en anden skærm.

I mellemtiden bankede den lille djævel og kiggede og kiggede og kiggede på mit håndled og distraherede mig, mens jeg prøvede at få vigtige ting gjort. Men der var en særlig synder blandt alle disse forskellige enheder, som jeg spildte mere tid på end noget andet. Det var den snigende ting: min telefon.Jeg kunne bruge timer på det hver dag. Og så besluttede jeg i det væsentlige at slippe af med den ting i en måned. Jeg tænkte: 'Jeg kommer til at leve af denne ting ikke mere end 30 minutter om dagen.' Og det er den tid, jeg har til billetter, tiden til at ringe til min mor, det er den tid, jeg har til alt, hvad jeg vil gøre, lytte til musik, lytte til podcasts, og jeg har set hvad der skete i den tid.

Det tog mig omkring en uge at tilpasse mig et nyt, lavere stimuleringsniveau, men som jeg gjorde, bemærkede jeg, at der var tre underlige ting, der skete. Først voksede min opmærksomhed. Det var som om jeg kunne koncentrere mig om tingene ikke ubesværet, men med meget lettere lethed end før starten af ​​dette eksperiment, men da jeg gik rundt i verden, og især da mit sind vandrede lidt, havde jeg flere ideer, som min tanker kom, og derudover havde jeg andre planer og tanker om fremtiden.

At slippe af med en simpel enhed producerede disse tre effekter. Hvorfor? Da jeg indså dette for et par år siden, tog denne lange rejse mig for at komme til bunden af, hvad der kræves for at fokusere i en verden af ​​distraktion. Jeg har læst hundredvis af forskningsopgaver fra dækning til dækning på mit kontor.Jeg ved ikke, om du nogensinde har set et af de forbrydelser, hvor nogen løser et mord. Og så har du dette store Bristol-bord, og der er en række papirer knyttet til notater om avisudklip - det var mit kontors tilstand. Jeg fløj ud for at møde eksperter over hele verden, der beskæftiger sig med fokusering, til det punkt, hvor jeg havde 25.000 ord med forskningsnotater om, hvorfor det er sådan.

Hvordan påvirker teknologi vores opmærksomhed og vores koncentrationsevne? Jeg vil starte med den opmærksomhed, vi har. Dette er, hvordan vi er opmærksomme på verden omkring os, og hvor meget kontrol vi har over vores fokus. Forskning inden for dette særlige område er fascinerende.

Det viser sig, at når vi arbejder foran en computer, især når vores telefon er i nærheden, fokuserer vi kun på en ting i 40 sekunder, før vi skifter til noget andet. og hvis vi har ting som Slack åben, mens vi arbejder på noget, reduceres det til 35 sekunder. Men grunden til, at det gør, er ikke, hvad vi måske tænker efter at have set på forskningen.Vi tror, ​​at problemet er, at vores hjerner er distraheret. Men efter at have set på forskningen, erkendte jeg dette som et symptom på det dybere problem, der ligger meget dybere - det er årsagen til den distraktion. Det er ikke, at vi er distraheret; det er, at vores hjerner er overvældede.

Det er først og fremmest, at vi ønsker distraktion. Vores hjerner elsker de små små klumper af information, sociale medier og e-mail, og de ting, vi gør hele dagen. Der er endda en mekanisme i vores hoved, der kaldes 'nyhedens bias', hvorved vores sind belønner os med et strejf af dopamin, et af de vidunderlige kulinariske kemikalier, vi får, når vi spiser og bestiller en hel mellemstor pizza hos Domino's, du ved det det samme som vi får, når vi elsker hinanden.

Vi får den samme stimulering, når vi tjekker Facebook. Vi får denne dopamin gennem hovedet. Og så længes vi ikke kun efter distraktion, men vores sind belønner os for først og fremmest at lede efter og finde distraktion.

Dette er vores sindstilstand i dag. Vi er i denne hyperstimulerede tilstand af at springe frem og tilbage mellem disse forskellige objekter af opmærksomhed, der er meget, meget stimulerende for vores sind. Og så tænkte jeg, 'Okay, hvis telefonen havde den effekt på min opmærksomhed, hvad nu hvis jeg reducerede min stimulering yderligere?' Og den følelse, vi oplever, når vi går fra en høj stimuleringstilstand til en tilstand med høj stimulering. Den har et navn kaldet 'kedsomhed', (griner) Du ved, den rastløshed, vi føler, når vi har denne super travle uge og derefter ligger på sofa på en søndag eftermiddag og tænk, 'Okay, hvad laver jeg nu? ”Så jeg ringede til læserne på mit websted og spurgte dem,“ Hvad er den kedelige ting, du kan tænke på? Jeg keder mig en time om dagen i en måned. ”Og så gjorde jeg nogle ting, som mine læsere stadig irriterer mig over den dag i dag.

Den første dag læste jeg iTunes servicevilkår i en time. (Latter) Det er faktisk kortere og lettere at læse, end du måske tror. På den fjerde dag var jeg på vent med Air Canada bagageafdeling.

Det er meget simpelt - det er tricket: hvis du vil kede dig, skal du ikke ringe til reservationsafdelingen, ringe til bagageanmodningen folk, fordi du venter timer, hvis du nogensinde kommer igennem. Dag 19 tællede jeg alle de nuller, jeg kunne, i de første 10.000 cifre i pi, krydsende i en time. Og 27 andre aktiviteter denne måned.

Jøss. Jeg tænker stadig tilbage. Men mærkeligt nok bemærkede jeg nøjagtigt de samme effekter som Under smartphone-eksperimentet tog det mig en uge at gå ned til et nyere, lavere stimuleringsniveau, og dette er underligt karakteriseret ved forskning, der viser, at det tager vores sind omkring otte dage til helt at slå sig ned ro og hvile, såsom på ferie.

Vores ferier skal være længere end de er i dag. Men jeg har også bemærket, at min opmærksomhed er blevet bredere. Jeg var i stand til at koncentrere mig mere ubesværet, fordi der ikke var færre distraktioner omkring mig, men mit sind var så meget mindre stimuleret, at det ikke engang søgte distraktion.

cykling hawaii

Men den sjove del var disse ideer og planer, der slog mig, der aldrig har eksisteret før, og grunden til, at det gør, er fordi mit sind har været i stand til at vandre oftere. Der er et godt citat, jeg elsker, som du måske kender fra JRR Tolkien, hvor han siger 'ikke alle, der vandrer, er fortabt. 'Og det samme gælder vores fokus, vores opmærksomhed.

Når du tænker tilbage på, hvornår dine bedste, mest geniale ideer kommer til at tænke på, er du sjældent fokuseret på noget. Måske den morgen badede du eller måske en morgen i fortiden, og så havde dit sind mulighed for at kombinere flere af konstellationerne af ideer, der svævede rundt i dit hoved for at skabe en idé, som ellers aldrig ville have materialiseret, hvis du havde fokuseret på noget ellers på din telefon, for eksempel. Dette er en tilstand, især når vi gør det med vilje, når vi bevidst lader vores sind vandre.

Jeg kalder denne tilstand 'diffust fokus'. Og forskning viser, at det lader vores sind få ideer; det laver vores sind plan, fordi vores sind vandrer til. Det er fascinerende.

Det viser sig, at hvis vi bare lader vores opmærksomhed gå til tre hovedsteder: vi tænker på fortiden, tænker på nutiden og tænker på fremtiden. Men vi tænker på fortiden mindre, end vi måske tror, ​​kun omkring 12% af tiden, og ofte husker vi ideer i disse tankegangsepisoder. Men nutiden, som er et meget mere produktivt sted at vandre, vi vandrer for at tænke over ting 28% af tiden.

Og det er noget så simpelt som at skrive en e-mail, og du kan ikke finde en måde at stave det på, fordi det er meget delikat, måske politisk, du går og går til et andet rum, til et andet rum i huset, som Office, og løsningen rammer dig, fordi dit sind har haft mulighed for at nærme sig det og løse dette problem fra forskellige retninger. Men her er sagen: vores sind vandrer over at tænke på fremtiden mere end fortiden og nutiden tilsammen. Hver gang vores sind vandrer, tænker vi på den fremtidige 48% af det, og derfor planlægger vi hele dagen, når vi bruser, selvom den ikke er startet endnu.

Dette er kendt som den potentielle bias i vores sind og opstår, når vores sind vandrer godt med matematik eller matematik, vil jeg sige - ikke længere i Canada - disse tal tilføjer ikke op til 100. Det er fordi vores sind er kedelige resten af tiden, det er tomt eller har ingen idé om, hvad der er rodfæstet i tiden. Men uanset hvad det er for dig, der får dit sind til at vandre, noget simpelt, noget der ikke tager din fulde opmærksomhed.

Mine er tilfældigvis noget, der ikke ligefrem er stereotyp for min alder og køn, men jeg elsker at strikke. Strikning er en af ​​mine foretrukne hobbyer; Jeg strikker på fly, jeg strikker på tog, jeg strikker på hotelværelser. Jeg har været foran denne begivenhed strikket på hotelværelset i dag, fordi det hjælper med at berolige dig, det hjælper med at berolige dine nerver, og at strikke så mange ideer kommer til mig, jeg har en notesblok ved siden af ​​mig Har et ekstra langt brusebad, det kan tage et bad At opgradere dit brusebad til et badekar, så du ikke kun kan fordybe dig med din krop, men også med dine ideer.

Det kunne være let; når du går fra et rum til et andet på arbejdsrummet på kontoret - meget let skift - men hvis du ikke bruger din telefon under denne gåtur, går dine tanker til det møde, du vil deltage i, det går til opkaldet, hvor du har lige været til det vil vandre til de ideer, der flyder rundt, og du bliver mere kreativ på den måde. Det kunne være så simpelt som at stå i kø og let, jeg ved det ikke og vente i kø. Det kunne være en massage, du ved, hvad som helst der kommer i tankerne - jeg elsker dette billede så meget - (latter) uanset hvad du kan lide at lave, her er et pro tip: bed din massør om at lægge et notesblok i dig om sessionen, fordi ideer altid kommer til dig, og du inkuberer altid ting, så fang dem, så du kan reagere på dem senere.

Men efter denne dybe undersøgelse tror jeg, at vi er nødt til at foretage to fundamentale skift i, hvordan vi tænker på vores opmærksomhed. Vi tror, ​​at vi er nødt til at justere bedre - ved du, der er al denne 'crowd' -tale. Jeg er en anti-hustler.

planteprotein vs animalsk protein

Jeg er en af ​​de lateste mennesker, som vi nogensinde vil møde, og jeg tror, ​​det er det, der giver mig så mange ideer at tale og skrive om. Vi behøver ikke at passe ind længere. Vi gør nok; Vi gør for meget.

Vi gør så meget, at vores sind ikke vandrer. Det er trist. Så kommer vores bedste ideer og planer til os.

Vi har brug for mere plads. Når du ser på, hvad der bremser trafikken på en motorvej, er det, der gør det muligt for den at bevæge sig frem, ikke bilernes hastighed, som du kunne forvente, men rummet mellem bilerne, der gør det muligt for trafikken at bevæge sig fremad. Vores arbejde og vores liv er de samme.

Det andet lag: Vi ser gerne distraktion som koncentrationsfjenden. Det er ikke det. Det er et symptom på, hvorfor vi har svært ved at fokusere, hvilket er det faktum, at vores sind er overstimuleret.

Jeg har en udfordring for dig. Det er en to-ugers udfordring, men det er en udfordring at stimulere dit sind lidt mindre og bare bemærke: hvad sker der med din opmærksomhed? Hvor mange ideer får du? Hvordan ændres dit fokus? Hvor mange planer laver du? Så i to uger gør du dit sind mindre stimuleret. Der er så mange gode funktioner på telefoner, på enheder, der giver os mulighed for at fjerne meget af den tid, vi spilder på vores brug af disse funktioner, ikke kun for at være opmærksomme på, hvordan du bruger din tid, men også, hvordan du bruger mindre til har flere ideer. Lav et separationsritual hver aften.

En af mine foretrukne daglige ritualer: Jeg afbryder internettet fuldstændigt fra kl. til 8 a.m.

Min forlovede og jeg har et ugentligt separationsritual, en teknologisabbat hver søndag, så vi kan skilles med den digitale verden og komme tilbage til den fysiske verden, den virkelige, virkelige verden kan forbinde i en time. Ring ikke til Air Canada. Det er bare en helvedes verden.

Men genopdag kedsomhed, bare i et par minutter. Læg i sofaen, og hvor går dine tanker hen? Og spred din opmærksomhed. I denne opmærksomhedszone finder du nogle bemærkelsesværdigt frugtbare ting, som jeg har fundet at være sandt efter dette dybe spring i den måde, vi koncentrerer os om, er, at vores opmærksomhed bestemmer tilstanden i vores liv.

Når vi distraheres i hvert øjeblik, bygger disse øjeblikke af distraktion og overstimulation sig op og akkumuleres for at skabe et liv, der føles mere distraheret og overvældende, ligesom vi ikke har en klar retning. Men når vi bliver mindre stimulerede, når vi beroliger vores sind, drager vi fordel af yderligere produktivitet og fokus og ideer og kreativitet, men vi lever også bedre liv som et resultat. Mange tak. (Bifald)

Hvordan kan jeg træne min hjerne til at fokusere?

Før du vender dig omditopmærksomhed på en ny opgave, skiftdit fokusfradit sindtilditlegeme. Gå en tur, gå op ad trappen, tag dyb vejrtrækning eller stræk. Selvom du ikke er opmærksom på det, når du gør dettedin hjernefortsætter med at arbejde pådittidligere opgaver. Undertiden dukker nye ideer op under sådanne fysiske pauser.

Hvordan fokuserer du på det, du vil have?

HvordanFokuspå dig selv og kun dig selv
 1. Bliv frikendt.
 2. Fokuser på hvad du vil have.
 3. Lav en egenomsorgsplan.
 4. Øv dig selvmedfølelse.
 5. Gør tingduelsker.
 6. Undgå sammenligninger.
 7. Undersøg dine værdier.
18. 2020.

Vi er meget glade for, at du er her. Det kræver noget, som de fleste ikke er klar til, det kræver at være underligt i verden, det kræver ikke at se på tingene som andre gør, hvilket betyder, at det er en god ide at bare gøre det, hold kæft, med andre ord dig behøver ikke at pludre overalt. Jeg ser tingene anderledes. Jeg ser, hvor de skal hen, ikke hvor de er, og jeg sætter pris på, hvor de er, fordi det baner vejen for, hvor de skal hen, men jeg foretrækker at se, hvor de er skal hen, hvor de er, fordi der er mange mennesker, der kritiserer dig for ikke at være realistisk, og vi forstår det også, vi vil ikke have dig til at se på det og kalde det på nogen anden måde end det gør dig og alle andre skøre , vi vil bare ikke have dig til at se på de ting, du ikke vil se, ikke vedligeholde det for dem eller for dig, og mange mennesker siger, at det ikke er realistisk, lægerne gav ham dette mærke og e noget ved ham kunne lide det, fordi han ikke kunne forklare det, og det at give en etiket på en eller anden måde giver dig al det er vigtigt at være, at abnormitet Etiketter og diagnoser er snapshots i tide, de snapshots, der oprettes, der flytter til snapshots i den enkelte og den kollektive udvikling vil klikke klik klik klik vent, hvad gør du foran virkeligheden klik klik klik klik klik klik derefter på Opret simpelthen den samme ting igen og igen, og alt er nyt, det er nøjagtigt det samme, men det er nyt, det er nøjagtigt det samme, men det er nyt, det er nøjagtigt det samme, det er nyt, du ved, du har mistet 10 pund igen og igen og igen meditation, og du kan se på noget, og du vil finde en dagdrøm i tide, og når dagdrømmen føles godt, kan du følge den, men hvad betyder menneskets natur? Sig, jeg finder lige på dette, mens min bror har skizofreni, og dit samfund siger, at du ikke skal gøre dig op til at hjælpe din skizofrene bror, og vi siger, hvordan du hjælper din skizofrene bror, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, etiket, klik, klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klikke klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klikke klik klik klik klik klik klikke klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klikke klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klikke klik klik klik klik klik klikke klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik cli ck klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klikke klik klikke klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik etiket klik klik klik klik laboratorie el etiket klik klik klik etiket etiket klik al al al al al al al al Du har muligheder, du har muligheder og når du virkelig opdager, at dine ikke-vedvarende tanker er så magtfulde, at det kommer til alles bipolare, fordi alle påvirker emnet, så vi i den anden ende af pinden, og vi har fundet ud af, at de, der har virkelig, virkelig, virkelig stærke ønsker også har lige så virkelig meget stærk følsomhed, fraværet af det og i en verden, der prøver at få dig til det for at få tingene rigtige, den mest normale ting i dig r menneskers verden er at fokusere på enden af ​​pinden, som du ikke vil have, fordi folk har overbevist hinanden om, at den måde, du kan nogle fikset på, hvad du ikke vil, er at du kæmper for enden af ​​pinden, du ikke vil have til jorden og dræb det, der er en krig mod stoffer og en krig mod kræft i en krig g For aids og en krig mod teenagegraviditet, og en krig mod, og en krig mod, og en krig mod, krig mod og krig på, og hver af disse ting bliver større, for i et attraktionsbaseret univers ved inklusion er der ingen nej til, det går ikke væk, men i mellemtiden ser hvad der foregår på velvære er så meget mere gennemgribende, hvordan du fejler at bemærke, at bare de to faktorer, de tre faktorer, de fire faktorer, som din jord roterer i sin bane og den perfekte nærhed til andre planeter, det er en stor ting, du taler næsten aldrig om det, og hvis det ikke var sket, ville du tale om det, prøv at ordne det, solen kommer op og varmer dig op på den perfekte skabelse, som du kom ud af dit hoved, før du er her, det det er så vidunderligt, når du går i seng om natten, dit hjerte tager sig af blodet, der strømmer ind i din krop, og du taler aldrig om, hvordan det går, det går virkelig godt, solen kom op igen i morges og folk så på dig ligesom skør, hvorfor skal du fokusere på det, fordi det er meget vigtigt, hvordan jorden snurrer? perfekt nærhed til andre planeter, der er galt med dig, jeg troede bare, at jeg påpegede noget virkelig vigtigt, der foregår i mit liv, det er faktisk så bemærkelsesværdigt godt, hvis ting skulle dukke op i din livserfaring, lad os sige dig se tv, vi siger, at du ikke lytter, du ser tv, esther gør, og vi siger, at du ser tv, og der er en perfekt visning af velvære versus ting, der går galt, så du ser tv igen og ser det ser ud som denne dag udenfor ser ud som om det lugter det er godt at være som dette er på størrelse med det hele, så du ser det på tv, og det er bare behageligt åh så behageligt, hvad du ser er bare smukt og harmonisk og lækkert og interessant og provokerende, og du bare ser og bare spiser det og så videre skærmen siger du, hvad der var, og en klog person, der forstår planetens proportionalitet, sagde åh, det var alle de dårlige ting på planeten i dag sammenlignet med al denne anden programmering af velvære og stadig menneskelig, fordi du er fokuseret på fi nding af den forkerte ting og brydes med din praksis, så du afskærer dig fra ressourcer, fordi du glemte, at der er nogle trin. Trin 1 er, du ser det, og du føler det, og det påvirker dig, og du vil ikke have det, men i det kort øjeblik ved du, hvad du vil, og du starter gennem din telepatiske vibrationsevne, for at starte en anmodning starter du en beslutsomhed og beslutsomhed, der skaber verdener, din indre stråle og kilde tager denne information og fokuserer helt på den, og derfor roterer din jord i sin bane i perfekt nærhed til andre planeter og på og på og på og på og på og på og så sker trin et og trin to bare trin tre er du mediterer dig solbade du værdsætter du finder grunde til at føle dig godt du går ind i receptionen mode og du drømmer, og du vil være vidne til, hvordan tankerne vender sig til de ting, du vil være vidne til beviset for universelle kræfter og det velbefindende, som den kreative energi frembringer. Din evne flyder til at fokusere dit sind og dig, en d vil du føle inspiration til at bevæge dig gennem en handling og være en del af det, du gør, at du er så god til det, at du forkæler det, så du er bange, at du falder fra himlen, du elsker det så meget, at ideen om ikke at gøre det er utroligt utroligt, du kan bare ikke tåle tanken om ikke at fortsætte med at være det kreative geni, som du blev født ind i, og derefter er trin fem noget, du så komme, og du ændrede ikke din husk, du anerkendte det bare og forsøgte at kompensere med dig Må din handling og så blev den ved med at komme tilbage, og den kom og kom og kom, der kom meget tæt på dig og i stedet for at sige åh ja, jeg så dette komme, dette er alt for mit gode dette er en del af de spørgsmål, jeg stillede mig selv, dette er en del af, hvad jeg også vil vide om at være skaberen. Denne skurk i mit liv er der for at hjælpe mig med virkelig at få kontrol over mine egne ressourcer, virkelig finde styrken i mit eget sind og genopdag kraften i den kollektive bevidsthed og kraften i at være g en med mit indre væsen og værdighedens kraft og velbefindende handler om dette handler ikke om straf eller ondskab mig eller det handler ikke om ting der går galt som at falde ned fra himlen eller jorden ikke er i sin bane det handler ikke om alt dette, at pointen her er at gøre det klart for mig, hvordan det fungerer, var nøjagtigt, hvad jeg blev født til at gøre og at gøre og opleve, og derfor er det også godt, at trin 5 er kontrasten for dets betydning b Fordi uden det ville jeg ikke have været i stand til at lancere denne lystens raket uden den kontrast, som jeg ikke ønsker, der kunne ikke være nogen ekspansion og ingen udvikling, som der måtte være, for det er den evighed, vi er, vil fortsætte med at være, som betyder, at vi bliver ved med at vælge, og når vi først har besluttet os, skal vi fortsætte med at fokusere på det, vi har besluttet, og hvis vi ikke fokuserer på det, vi har besluttet, vil fremtidige generationer leve det, men vi kunne fokusere på hvad vi besluttede, hvis vi kunne stole på kraften i vores evne til at beslutte e hvis vi kunne tro, at vi var værdige nok til at beslutte, at vi blev sat her for at beslutte, at valg er, hvad vi gør, og at vi kan vælge, og at der er mange valg, og at vi kan føle, når vi vælger, hvad vi skal gøre. Kilde i vores valg af liv er at være sjov, vi skal være glade og opfyldte, og når nogen ikke er, bliver de skizofrene, når nogen ikke er, bliver de bipolare, med andre ord, når ting ikke går som dig og Nate do Lee ved, at de burde.

Du bliver lidt skør, og vi får det, men det betyder ikke, at tingene er gået galt permanent, det betyder bare, at du har en delet energi i dette øjeblik, og du kan blive rigtig god til det at gøre noget ved det, ikke? kan blive rigtig god til at gøre noget ved det, du kunne komme ud af dit hoved ved at meditere og så ville ikke meget gå galt den dag, du kunne komme væk med at beslutte i dag, drømme, du kunne ikke føle dig foran noget gå lidt væk og gør hvad du sagde, du kunne vende dig, du kunne rette din opmærksomhed mod noget, du foretrækker, i stedet for kan du forme tonen, som du kan komme så langt fra din forbindelse, som du vil, du vil altid, du vil altid vende tilbage til den, du vil falder aldrig rigtig fra himlen, du vil aldrig forlade fylden med, hvem du er, den evige natur, hvem du er, er din, du ser ho, men vi kan lide det, når du siger, jeg kan lide livet så meget mig, kan ikke bære tanken om ikke være her, ikke fordi jeg er bange for ikke at være her, men fordi jeg kan lide at være her, så jeg nyder virkelig denne samtale meget mere klarhed. Du bidrager med dine tanker, du ved, at du kan føle samtalen udvikle sig som svar til hvem du er, og hvad du vil, dette er virkelig et godt tidspunkt faktisk er det tid til et forfriskningssegment

Hvordan hjælper du med at fokusere på at studere?

Hvordan man bliverfokuseretmensstuderer, en guide:
 1. Find et passende miljø.
 2. Lave enundersøgelseritual.
 3. Bloker distraherende websteder + apps på din telefon, tablet og computer.
 4. Opdel + mellemrum udundersøgelsesessioner.
 5. Brug Pomodoro-teknikken.
 6. Find de bedste værktøjer.
 7. Fokusom færdigheder, ikke karakterer.
 8. Planlæg nedetid.

Hvad hvis jeg gav dig tre enkle tip til at hjælpe dig med at øge din koncentration om at studere i mange timer, og hvad hvis jeg fortalte dig, at denne ene aktivitet, for at være i stand til at fokusere på, er noget, du alene fokuserer på vejen til succes leder det arbejde hej dette er Chetna, og du ser Chetchatone af de største karriere- og college chat-shows online, og i dag taler vi om, hvordan du kan øge dit fokus og koncentration om dine studier i mange timer, før vi gør for at begynde. Lad mig fortælle dig, at i hver artikel, der følger, vil jeg sige hej til en af ​​jer lige her i artiklen, læg en kommentar under artiklen med en #chetchatters, og jeg vælger en af ​​de mest interessante kommentarer og blinker den ind min næste artikel og også om den, tænk på at trykke på abonnementsknappen og klokkeikonet er meget meget vigtigt for dig at lære at vide, når vi offentliggør vores næste artikel. Okay, så dagens mesterklasse handler om, hvordan man kan fokusere og koncentrere sig om dine studier i lange timer, og i denne vil jeg give dig tre tip, og i slutningen af ​​artiklen vil jeg også give dig tre bonustip, så bliv ved med at se, men før at lad os se på det virkelige problem Shh, lad mig fortælle dig, at en hemmelig, folk, der har succes, ikke har nogen af ​​disse problemer, men spørgsmålet er, hvordan man gør, vi gør det, og tip nummer et kaldes programmering udgør dig Forestil dig, at du er kører denne smukke bjergrute i en bil.

Hvad hvis du sidder på bagsædet i bilen og ser ud til, hvad der sker? landskabet, eller du vil se fremad for at se, om jeg kan holde øje med ruten, men efter et stykke tid garanterer jeg, at du keder dig og enten kigger på din telefon eller falder i søvn, eller du vil spørge chaufføren, hvor længe det vil nu forestille dig, at du sidder i førersædet nu, uanset hvor mange distraktioner der er, hvor sulten du tørster, eller din telefon ringer, vil du klippe alt ud og fokusere helt på hvert modkørende køretøj og hver hårnålsbøjning Nu hvorfor sådan en stor forskel i vores liv er spørgsmålet, om vi sidder i førersædet, eller om en anden kører vores køretøj, tager vi ansvar eller beskylder vi en anden for vores problemer, nu er vores hjerne en supermagt, der styrer det, før det regerer dig distraktion og retning er omvendt proportional, når den ene går op, den anden kommer ned G-runden om hvorfor jeg kalder denne programmering er, at hver dag synes det er let, men hver dag når du vågner op, vil du sandsynligvis glide tilbage i dit gamle w tænker og det er derfor hver morgen, når du vågner og spekulerer på, om jeg er bag rattet. I mit liv har jeg taget ansvar for alt, hvad der sker med mig i dag, og det bliver snart en vane at øge koncentration og koncentration Tip nummer to Det er praksis nu, ingen har nogensinde lært dig, hvordan du koncentrerer dig, dine forældre siger, det er let for dig at fokusere Karo, men ingen fortæller os, hvordan man gør det nu. Opmærksomhed er en muskel, og som enhver anden muskel i kroppen kræver det træning. Malcolm Gladwell sagde, at for at blive ekspert på noget, skal du bruge 10.000 timer på at lære det, gæt nu hvad der sker med os hver dag, vi bruger omkring 15-16 timer på at blive distraheret. Vi taler med nogen, vi tjekker telefonen, vi læser en bog hvor du tjekker din bærbare computer og gætter på, hvad du bliver ekspert i distraktion i dag, vil jeg lære dig noget, som du oprindeligt kun følger 10 minutter på din dag, og til sidst bliver du en mester i din egen koncentration og koncentration. Tag 10 minutter af din tid i dag, hvor du kan være alene og komfortabelt i et rum, der er et rum, som du kan lide at lære.

Nu er du færdig med at spise og drikke, inden du går ind i dette rum, og hold din telefon og bærbare computer udenfor, da dette er din første træningssession, vi starter med dit yndlingsemne, så tag en lærebog, tag ikke fem seks syv lærebøger, husk vi taler lidt over ti minutter tage en lærebog en notesbog et par timer f kuglepenne Hvis du kan lide farvede kuglepenne og medbringe et ekstra ark papir, som vi vil bruge som et omdirigeringsark, skal du tage en timer, og når du tror du er klar, skal du tænde for timer, tag nu din lærebog og læs aktiv læsning luk bogen højt Stil dig selv et par spørgsmål. Du vil måske tage notater og prøve at se om du kan huske, hvad du har lært understreget, og du finder det pludselig dukker noget op i dit hoved og siger hej, du er nødt til at ringe til nogen, eller du skal svare på nyhederne nu fra nogen, uanset hvor distraherende tanker kommer i dit hoved, skriv dem alle ned på dette ark papir, der ligger ved siden af ​​dig, kom tilbage og lær at skrive tanke ned, kom tilbage i stedet og efter ti minutter skal du bare lukke bøgerne, tænde for Timer, lukke alt ned og komme væk fra dette rum, og som med al øvelse er den første dag normalt lidt usædvanlig, men det er muligt, at hvad du har opnået i løbet af de ti minutter, vil være så dyb, som du føler, at ønske ville ske inden for en hel time, vi prøver at øge antallet af disse slots, du tager. Skynd dig ikke for at øge længden på pladsen Der er kun tre regler, du skal følge for at gøre denne aktivitet til en succes hver gang Regel nummer et, der distraherer tanker, dukker op i dit sind, skriv det ned på omdirigeringsarket på siden Side løgn regel nummer 2 hver gang du tror, ​​du mister fokus, skal du slukke for det, tænde for dine bøger og tage dem af. Du skal ikke bekymre dig om timeren, og regel nummer tre får aldrig din telefon i det rum, dette er et helligt rum, hvor du altid fokuserer i det øjeblik du lader distraktionen komme ind i rummet, strøer du rummet. Hvis du følger disse tre gyldne regler, kan du sidde og koncentrere dig med fuldt fokus i mindst cirka 45 minutter og holde dit sind skarpt og fokuseret. Vi har også brug for sunde kroppe, så her er de tre ting at se på.

En af dem er, at din diæt spiser en sund kost, drik masser af vand skåret ned på sukker, fordi det gør os søvnige. For det andet er søvn søvn er hjernemad. Det er ikke kun hjernemad, det er super mad til hjernen.

Så hvis du får syv til syv og en halv times søvn hver nat, vil du faktisk øge hjernens evne til at fokusere og koncentrere sig, og den tredje ting at passe på er en god træningsrutine, der øger blodgennemstrømningen og ilt transporteret til hjerne til at hjælpe os med at fokusere og fokusere. Der er endnu en lille øvelse, du skal udføre hver dag, det kaldes mindfulness. Nogle mennesker kalder det meditation, men rolig, vær ikke bange for de store ord, det betyder bare at gøre en opgave ad gangen og fokusere på det fokus, så for eksempel taler du kun med nogen, fokus på person, der ikke tjekker din mobiltelefon på det tidspunkt, hvor du har et glas juice, tænk på glasset juice, se ikke tv på samme tid, så målet er at få dig til enhver aktivitet, du laver i løbet af dagen, gør en ting ad gangen med fuld koncentration, og dit sind er trænet til at fokusere på den aktivitet, du deltager i, og de siger jo mindre du sveder i fred, jo mindre bløder du i krigen, jo mere praktiserer du opmærksomhed og koncentration om små små ting hver dag, holdningen er at føre dig ind i højtrykssituationer ved en hård konkurrenceprøve, vil du være i stand til let at koncentrere dig i denne tre timers konkurrenceprøve Sådan øges dit fokus og koncentration Tip nummer tre, lidenskab kaldes nu passion for at lide fokus kultiveret og Jeg vil give teenagere hurtige ideer til, hvordan man dyrker lidenskaben. Den første ting at gøre er ikke at begynde at læse lærebogen med det samme, at dække et nyt kapitel om et nyt emne Lærebøger er ikke spændende, de er kedelige, så før vi åbner lærebog, hvad med at vi havde et interessant højere perspektiv på emnet, der gør os meget interesserede i faktisk at læse en lærebog, så Et par ting du kan gøre Du kan gå til en Khan Academy-artikel, du kan gå til en Nat Geo-artikel, hvis det er dit emne er, du kan lytte til podcasts, og de giver dig det store overblik nogle gange, men ideen er at træne dig i at tænke først Husk at interessere dig først for emnet, og åbn derefter lærebogen, og derefter igen, cover-to- omslag, den lærebog, som vi ikke vil læse.

Vi bruger sq3r-teknikken, som vi diskuterede i den foregående artikel, og du kan gå tilbage og se, at jeg sætter et link. Den anden idé til at hjælpe dig med at udvikle lidenskab er også nedenfor for at give dig selv belønninger, når vi træner vores sind, vi har brug for en belønning, så du kan ringe til en ven for et lille stykke chokolade nu og da, og en tredje idé, der holder vores interesse for emnet, er at variere vores læringsteknikker, når du først har læst fra en bog, taget noter, en anden gang gå til en artikel for tredje gang og prøv forskellige ting, og vi har en artikel til at tale om alle disse interessante læringsteknikker, og jeg vil inkludere et link nedenfor og til sidst for de tre bonustip, som jeg havde lovet dig, et nummer et bonustip er at fokusere på færre ting, ja mange mennesker vil fortælle dig, at din prioritet er alle dine burde skrive ned i AB og C, og de vil fortælle dig at gå til A-prioritet nu, prøv at gøre B-prioritet senere, og du ved, hvornår du har noget tid, se din C-prioritet, men W arren Buffets siger, at han nedskriver alle sine prioriteter i AB og C, og han vælger kun A, han forhindrer dig aktivt i at se på aB og C, og han siger, at det er disse, der distraherer, så Bill Gates selv siger, at grunden til succes er, fordi den fokuserer på mindre ting. bonus tip nummer to er, at vi nogle gange ikke kan fokusere på vores mål, fordi vi ikke har skrevet vores mål klart nok ned. Så hvad med, hvis vi tager et stykke papir og nedskriver vores mål meget tydeligt om en måneds tid, vil jeg opnå noget, og bonustip nummer tre er: Sig nej, ja, mange mennesker vil fortælle dig, at du vil gøre alt hvad du behøver for at sige ja for at være positiv, men jeg fortæller dig, at du begynder at sige nej, og det kommer med at fokusere på færre ting, når nogen kommer op til dig med en idé, og chancerne er gode, de bliver så spændende, hvad med fortæller personen, lad mig tænke over det, og jeg foreslår at sove over denne idé, vågn op næste morgen, og medmindre det er nøjagtigt korrekt med de 1 2 3 point, der matcher den, du havde på din prioritetsliste, skal du sige nej, og det er alt fra mig og i mellemtiden skal du trykke på abonnementsknappen, og det vigtigste er klokkeikonet, så du ved, hver gang vi går online og har det sjovt Se på

Hvad er hjerne tåge?

Hvad erDet?Hjernetågeer ikke en medicinsk tilstand. Det er et udtryk, der bruges med sikkerhedsymptomerder kan påvirke din evne til at tænke. Du føler dig måske forvirret eller uorganiseret eller har svært ved at fokusere eller sætte ord på dine tanker.

hvordan man pakker styret

Hvor mange timer skal jeg studere?

Så for eksempel hvis dit kursus er tretimer langto dage om ugen, digskulle gerneværestuderer12-18timerfor denne klasse om ugen. Hvis din klasse er entime-langen gang om ugen skal duundersøgelsedette materiale 2-3timerPer dag.Mangeeksperter siger, at de bedste studerende bruger mellem 50-60timerafstudererPer uge.

Er hjerne tåge helbredt?

Selvomhjerne tågeer ikke et medicinsk anerkendt udtryk, det er en almindelig følelse, som mange mennesker lider med. Men selvom mange mennesker oplever det,hjerne tågeer på ingen måde normal. faktisk er det undgåeligt og 100%behandles.

Hvordan føles hjernetåge?

Hjernetågeer ikke en medicinsk tilstand. Det er et udtryk, der bruges med sikkerhedsymptomerder kan påvirke din evne til at tænke. Du kanføleforvirret eller uorganiseret eller har svært ved at fokusere eller sætte ord på dine tanker.

Er 4 timers studier nok?

De fleste kilder anbefaler, at en typisk studentereksamen skalundersøgelsemindst 2timeruden for klassen hver uge pr. enhedskredit. Så for en4kredittimeSelvfølgelig foreslår denne almindelige retningslinje, at en typisk studerende skal bruge mindst 8timeruden for klassenstuderertil det kursus hver uge.

Er det nok at studere 5 timer om dagen?

UndersøgelseHverDag: Etabler endagligerutine hvor duundersøgelsepå ét sted mindst 4 -5 timerhverdag. Der er forskellige slags og 'niveauer' afundersøgelsediskuteret nedenfor. Hvad der er vigtigt er detundersøgelsebliver centrum for dindagog det kontinuerlige element i din arbejdsuge. Vent ikke til eksamenstid tilundersøgelse.

Hvordan forbedrer koncentrationsøvelser fokus og fokus?

Koncentrationsøvelser skærper sindet og forbedrer evnen til at koncentrere sig. I denne artikel lærer du et par koncentrationsøvelser. Dette er mentale øvelser, der styrker dit sinds styrke og forbedrer dit fokus og din opmærksomhed. Slibning af koncentrationsnålen kræver øvelse, som alt andet i livet.

Hvad er den bedste måde at fokusere på træning på?

Tag et par rolige dybe vejrtrækninger, og slapp derefter af din krop ved at rette din opmærksomhed mod den og slappe af hver muskel fra top til tå. Start med den første øvelse. Brug det 5 minutter hver dag. Efter en uges træning kan du forlænge tiden til 10 minutter.

Hvordan kan jeg træne min hjerne til at holde fokus?

Ikke kun en gang, men regelmæssigt. At træne din hjerne til at holde fokus er et spørgsmål om praksis. Hver gang du oplever distraherende tanker, skal du anerkende dem for, hvad de er - tid og opmærksomhedskæmpere. Når du har lyst til at ”skal stoppe med at arbejde”, skal du skubbe det lidt længere.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Trives med 8 ugers udfordringsanmeldelser - praktiske løsninger

Kan trives få dig til at tage på i vægt? Selvom den indeholder et par ingredienser, som videnskabelig forskning har vist, kan hjælpe med vægttab, mangler der forskning, der ser på fordelene ved selve plasteret. Der er nogle potentielle risici ved at bruge en Thrive Patch. Disse inkluderer vægtøgning efter brug og muligvis angst.3. 2018.

Fezzari wasatch peak review - holdbare løsninger

Er Fezzari en god mountainbike? For mange testere var La Sal Peak et lykkeligt medium med progressiv geometri og superlativ suspension. Utah-baserede Fezzari er et direkte forbrugermærke, og dets cykler er forbløffende værdier.

De rosa bikes anmeldelse - hvordan man tackler

Hvor fremstilles De Rosa-cykler? Fabrikken i Cusano, Italien, i større Milano har været virksomhedens hovedkvarter og fabrik siden begyndelsen af ​​80'erne. Ugo er stadig i De Rosa næsten hver dag i showroomet og hilser folk på 86 år.

Seal skinz handsker anmeldelse - hvordan løser du det?

Er Sealskinz handsker gode? Til vinterbrug er disse Sealskinz-handsker gode ned til ca. 25 grader, hvis du er aktiv vintervandring eller snesko og giver et godt alternativ til fleecehandsker, fordi de ikke bliver gennemblødt, hvis de kommer i kontakt med sne.

Smith chromapop anmeldelser - hvordan man afregner

Er Smith ChromaPop polariseret? Med Smiths egne ord: ChromaPop-linser er ganske enkelt de mest avancerede polariserede linser i verden ChromaPop optimerer farver og øger klarheden, så du kan se omverdenen med et uovertruffen niveau af vibration.