Vigtigste > De Bedste Svar > Sådan bruges en drop-listet spørgsmål og svar

Sådan bruges en drop-listet spørgsmål og svar

Hvordan fungerer en dropper-post?

TILdropper sadelpind fungerermed hydraulisk eller mekanisk kraft. Cyklisten bruger et håndtag (normalt placeret på styret ellersadelpind) for let at sænkesadelpindmens de kører. Håndtaget bevæger hydraulikvæske eller et mekanisk kabel gennem slangen for at hæve eller sænkesadelpind.Hvis du ser på cykler, der er designet til at blive sprunget rundt, vil du bemærke, at sadlen er meget lav. På en mountainbike har du dog brug for en vis sadelhøjde for at kunne pedalere effektivt over lange afstande, og lidt kan give dig supermagt på virkelig tekniske sektioner. På stejle nedkørsler holder en lav sadel din vægt mod baghjulet i stedet for farligt over styret, så det er en god ide at justere sadelhøjden baseret på det spor, du er ved at køre - at sænke det med ca. en tomme vil reducere din pedaler effektivitet lidt, men det vil også give dig nogle fordele på andre områder.

Hvis du er ivrig efter at spise og spise din kage, kan du få en dropper-sadelpind, der giver dig mulighed for at justere din sadelhøjde ved hjælp af fluen. Jeg har en KS Lev Integra teleskopisk support på både min Sync'r Pro og min Mission 2, som er den integrerede version af den normale KS Lev. Når du trykker på kontakten, bevæger sadelpinden sig frit op og ned; når du slipper den, låses sadelpinden på plads.

Dette svarer til en kontorstol, bare lidt mere sofistikeret. Så hvad mener jeg, når jeg siger, at dette indlæg er integreret? Nå, nogle cykler er klar til dropper, hvilket betyder, at de har et stik til at køre et frigørelseskabel i rammen, og når din cykel er klar til dropper, kan du passe stort set enhver indbygget dropperpost, såsom Rock Shox Reverb Stealth eller denne KS Lev Integra. Hvis din cykel ikke er klar til dropper endnu, kan du få en regelmæssig dropperstolpe og tilslut kablet på ydersiden.Dette er normalt mere økonomisk og nemmere at installere alligevel. Når du først er vant til en dropper-post, finder du den bruge hele tiden. For mountainbikere, der aldrig har prøvet lav sadelkørsel, er fordelene måske ikke så store med det samme åbenlyse, så hvis du falder ind i denne kategori, anbefaler jeg at droppe din sadel og hoppe lidt rundt, du bemærker muligvis, at du kan gøre ting, du ikke kunne ' Før du, som manøvrering på og over temmelig store ting, dropperstolpe, kan du udvide den helt op og justere den til din fulde ridehøjde som en almindelig sadelpind.

På denne måde kan du sænke den til tekniske sektioner og derefter bringe den tilbage til din perfekte kørehøjde med et tryk på en knap. KS Lev på min mission har 120 mm rejse. Med min Sync'r Pro købte jeg bevidst en 150 mm KS Lev, fordi rammen går dybere.

Begge understøtninger er indbygget så lavt som muligt, hvilket heldigvis bringer dem til min perfekte ridehøjde, når de er helt udvidet. Da jeg valgte en prop, prøvede jeg at vælge mellem Rockshox Stealth og KS Integra. Årsagen til, at jeg valgte KS, var på grund af dens pålidelighed og enkelhed, da den bruger en kabelfrigørelse i modsætning til den hydrauliske frigørelse på Rockshox, der rev kablet lige ud af min sadelpind.Reparationen var let. Hvis jeg havde den hydrauliske frigørelse, ville reparationen have været meget mere kompleks. Alt i alt er jeg tilfreds med min beslutning om at få KS Lev.

er grillet kylling sund

Som de fleste sædeposter skal du holde det rent og sørge for, at det har meget lufttryk - hvis jeg springer det helt ned og lader det stå natten over, dukker det først op uden at sidde på det eller give det et god bonk. Jeg vil sige, at det ikke rigtig er et problem; sædeklemmen er ret enkel, men det tillader mikrojusteringer af sadelvinklen, ligesom en god sadelpind skal. Udløserknappen i bunden af ​​sadelpinden er designet, så i stedet for at skulle afbryde kablet til service, kan du hurtigt afbryde det.

Jeg vil også nævne, at dette indlæg kommer med en smart designet switch, der faktisk går i ODI-greb er integreret. Mens jeg sætter pris på opfindsomheden, bruger jeg slet ikke denne kontakt, og den gnider stadig med min hånd, mens jeg kører. For et par ekstra dollars kan du få deres Southpaw-løftestang, som er meget bedre og burde være standard efter min mening.Nu er det værd at bemærke, at jeg havde en anden dropper-post på min Trek, en der var lige så pålidelig og meget billigere end KS, DNM Dropper Post, og den er stærk den dag i dag, den eneste grund til, at jeg fik den integrerede version, jeg ikke havde Jeg får ikke denne støtte til min nye cykel, fordi den ikke er tilgængelig i 150 mm. Så er en dropper-post rigtig for dig? Hvis du er en XC-rytter, afhænger det sandsynligvis af, hvor teknisk terrænet du kører på. En dropper-sadelpind bringer en lille smule modvægt med sig.

På den anden side er det vigtigere for mig at tilføje flere centimeter til min bunny humle end at miste gram fra min cykel. Giv mig en super let cykel med en høj sadel, og jeg kan ikke gøre meget andet end pedal rigtig hurtigt. Giv mig et helt bjergdyr med en dropper-stolpe, og du vil se, hvorfor geometri trumfer, når det kommer til cykelstyring.

Selvfølgelig er fordelene for en person, der kører, mere indlysende teknisk singletrack, downhill eller freeride. Selvom de fleste XC-ryttere synes at foretrække en almindelig sadelpind, ser jeg nogle af dem køre dropper på stierne. Det ser ud til, at flere og flere mennesker opdager vidundere ved at justere deres sadel i farten, tak fordi du kørte med mig i dag og ses næste gang.

Skal jeg lade min dropper-post op eller ned?

Det er bedst at opbevare din cykel meddropperpostenidetudvidet position. Opbevaringdetcykel meddropperensædestolpeinedposition lægger væsentligt mere vægt pådetindre tætninger og stigningerdetchancer for forseglingssvigt. Vi vil anbefale opbevaringPostenienudvidet position.19.11.2019

Nogle produkter har ændret min kørsel så meget, at dropperposter ser ud til at være et lille mindretal, der endnu ikke er ombord med justerbar sædehøjde, men jeg tror, ​​det er nu bare et spørgsmål om tid, hvordan vi bedst med vores glidende Living sidekicks kan hjælpe os hold vores sædeposter, hvor vi vil have dem uden at tale for meget om skruen. Dette kan have været mere af et problem med dine første generations droppers, der ville stoppe, hvis du talte som en skør til den skrue, men hvorfor gør du dit liv sværere end det skal være at bruge en flot, ren grænseflade? En slags grebsmasse kan virkelig gøre underværker, så over tid kan snavs og fedt virkelig ødelægge det område i skaftet der, så jeg vil bruge en slags bremse- eller isopropylrenser, noget der ikke lækker og efterlader en fugtig vandig rester, der potentielt kan beskadige, især en aluminiumsramme Den anden ting er din injektionsmørtel, noget som en kulpasta, der er rigtig god til To Hvad du skal gøre på C-klemmen eller bare en sygdom baseret på vores ramme, kan være meget nyttigt, og glem ikke at nævne, at meget tynd suspensionsvæske, op til den specificerede mængde på C-Clampa, kan være den bedste mulighed, hvis du vil smøre den tætning, der sidder lige under culliver, nu kan selv det tyndeste affjedringsfedt tilføjer faktisk træk til systemet. Normalt fortynder et leje fedtet med varmetilførslen, når det bevæger sig, men selvfølgelig genererer vi ikke den samme varme i vores sædeposter, så du skal være forsigtig med overfedtning og yderligere modstand, som er forholdsvis svag luftfjeder vil ikke være i stand til at overvinde, hvis du bare vil udføre en hurtig vedligeholdelse, kan du bruge en silikonspray, der hjælper med at fjerne snavs fra bunden af ​​forseglingen, men hvis du stoler på det for ofte, kan du ende med at skylle alt smøremiddel over tid, der kom fra den sidste service eller fremstilling.

Så sørg for at dette er virkelig let, hvis jeg skal åbne denne krave og glide den op, vi glider vores stolpe ned, og når han kommer tilbage, hjælper han med at bringe denne lille busk her. Det er virkelig nemt, ønsker jeg at bruge dette meget tynde fedt sparsomt eller bare noget let suspension væske nu? Hack, som er lidt af en massedeler, er faktisk en anden sadelpind på bagsiden af ​​din sadel, der kan hjælpe dig, når du er ude på en cykel uden risiko for, at en sadeltaske gnider din sandsynligvis ret dyre sadelpind og forårsager lidt skade meget at ønske, især hvis de ikke ledsages af den obligatoriske hipster-styrs overskæg og rustikke hofteflaske. Nu er der denne lille gadget, der gør en langt bedre knytnæve, men det er virkelig værd at overveje, hvad der skal ske, og du taber sadelpinden, eller hvis baghjulet går så godt i kørslen, at de bare laver hjemmearbejde først, nu er der lidt af etiketten på arbejdsstanden, og vi sætter vores cykler i en arbejdsstand.

Den første ting, du vil gøre, er at sørge for, at overfladen er pæn og ren. Du ønsker ikke at stikke dem i det, der i det væsentlige er et sandpapirstykke, hovedparten af ​​dropperpost-indvendige. Jeg tror, ​​det er ikke noget, jeg sætter for meget tillid til, så længe dette indlæg er fuldt udvidet, og jeg vil ikke fraråde det. din cykel som denne, men bare for at arbejde på den, synes jeg ikke, det er for meget, men nogle stillinger er mere tilbøjelige til at gå slappe end andre så sikrere end undskyld, hvis du har en af ​​disse stillinger, nogle gange mens du en tur kan få en lidt mudret end beregnet og at holde kontrollerne kan nu være et problem for nogle. Jeg ville meget gerne bruge en slags sandpapirgrebstape, selvom dette personligt giver mig heebie jeebies. Jeg vil meget hellere bruge noget som den mandlige side af velcro, eller hvis du er så tilbøjelig, kan du ikke noget gummitastbånd og bare skære riller i tværsnittet, og det kan faktisk give en overraskende trækkraft på en ellers meget glat overflade.

Nogle mennesker bruger en gammel slange til at holde varerne ude nu, jeg er ærlig over for dig, dette er ikke min taske, ikke den smule funktionelle æstetik, men hvis det hjælper dig, hvorfor ikke, vil jeg foreslå måske en fender på halen så snavs kommer overhovedet ikke derhen, men jeg ville ikke bekymre mig, men vær forsigtig i din indsats for at forsegle de dårlige ting, du ender ikke med at låse den op, bare tænk på Matt Damons karakter i MartinScorseses The Departed, og du vil helt forstå hvorfor mig, hvis du kan lide pina coladas og dans i regnen, hvis du kan lide at elske, er jeg ked af, at jeg bliver båret, men hvad jeg prøver at sige er, hvis du kan lide ting Gør det lidt anderledes, så dette kan være indstillingen for din Irm-fan-favorit så meget, at du sandsynligvis finder nogle mere raffinerede versioner, der flyder rundt på Pros-cykler, men det er dybest set en af ​​gearstangen, der er rekonstrueret fra sit ældste fram-greb-kredsløb, afhængigt af hvor meget ønsker at bruge kan du få en, der koster omkring £ 20, eller du kan gå rigtigt, fordi de stadig gør 4x ol le vel, hvilket faktisk ville være meget pænt, og alt det gør er, at det bare trækker bunden af ​​din sadelpind via kabelspænding, så jeg elsker det, det ser super pænt ud, og det er også ret økonomisk, hvis du er på en lang tur og noget går galt, og din sadelpind begynder at belyse, at når du lægger din vægt på den, går den ned, når du rejser sig op, kommer sadelpinden lige op igen, hvilket betyder, at den hverken er god til klatring eller til backpacking omkring dagbesparende midler Du kan nu udvide din sadelpind helt. Dette er muligvis ikke ideelt til nedrykning, men det betyder bestemt, at du kan pedalere med rimelig effektivitet. Der ser nu ud til at være et stort antal virksomheder derude, der fremstiller eftermarkedsgreb uden nødvendigvis at lave deres egne sæder til fremstilling.

Du kan endda se nogle cykler, der muligvis har affjedrings- eller lockout-systemer som Canyon, der kommer med deres egne proprietære håndtag, så længe kabelorienteringen er i den rigtige retning, kan du f.eks. Bruge en CrankbrothersC-bøjle med et Fox-greb betjen eller omvendt ved at bruge en tårem til at holde baghjulet mod et bordben på et arbejdsstativ for at arbejde i sædet. Post især kabelføring oh så meget lettere nu behøver det ikke at være en af ​​de premium muligheder, der lånt John Cummings, men noget savbånd, og det er jordskælvsikkert, fungerer en drøm og kan gøre det var et ganske kabelbaneopgave lidt lettere, meget let og den idiotsikker måde at justere din kabellængde på er at dreje styret 90 grader og lukke din kabelrute lige fra lemur lige ned og så lige nok øverst Enderne af havrøret kommer frem, dvs. ved at dreje styret for at skabe noget slap, kan du altid få din sadelpind ud af rammen uden derefter at skulle fjerne lev er, så styret drejes 90 grader, er denne linie helt sikkert meget tæt, men det betyder, at vi har lige plads til at arbejde på undersiden af ​​sadelpinden uden at skulle løsne grebet, et kirurgisk rør er bedst her, men et gear med den afskårne ende kan også fungere rigtig effektivt nu - Park Tool gør virkelig dette dejlige sæt Men måske er det lidt uden for rækkevidde af hjemmeforbedringen, så du kan bruge et kirurgisk rør til virkelig at skubbe nye kabler igennem .

cykel synlighed

Jeg vil virkelig understrege, at du bruger det til at skubbe det nye kabel ved hjælp af det gamle kabel som en guide, men træk ikke bare i det gamle kabel, fordi det ikke passer til den stramme, så langsomme, langsomt fængende abe eller kl. mindst min ven fra Harley Pool informerede så dygtigt, at der naturligvis ikke er nogen undskyldning, og uden tvivl er det en af ​​dine kroppe, hvad det er, et udstyr til alt, hvad der bruges til at holde et udstyr inde, der er der undertiden i bunden af ​​din Aktuator kan sidde, hvis du mister denne del, er det et absolut mareridt, måske vil du køre, og du vil ikke? Vent et par dage på at bestille en, nu kan du gøre det ud af de metalfoldinger, du får på bremselinierne, og det er noget Farneater-job, jeg gjorde, før jeg borede det ud ved at tænke Henry, at alle har adgang til en boremaskine eller en hele værkstedet med værktøj, så hvordan? Kan du bare gøre dette, så du på et billede brugte et plastudstyr til en stjerneskruetrækker og over tid bare tilsluttede det derinde, og det kan kun sidde der helt til bunden af ​​sadelpinden, måske skal du skære noget længde fra begge sider, men ja, virkelig bajji, gør det faktisk? Jeg håber, jeg hjalp dig med at uddanne dig om nogle af de måder, du kan tage dig af vores chopper-sadelpinde nu. Jeg er sikker på, at jeg savnede meget h hvorfor ikke tjekke det virkelig detaljerede udseende af det nye Shimano XT-gruppesæt med da D, som er helt fantastisk og rigtig godt, alternativt se om du vil have noget godt, måske ikke så sofistikeret, hvis du ser vedligeholdelsesartiklen jeg lavede om at opbevare en cykel i en lejlighed eller lejlighed

Hvordan installerer man en dropper-post?

  1. Trin 1: Før nyt hus og kabel.
  2. Trin 2: Tilslut kabel og hus tilDropper Post.
  3. Trin 3:InstallereFjern.
  4. Trin 4: Mål og skær kabelhuset i længden.
  5. Trin 5:Installerekabel og hus ind i fjernbetjeningen.
  6. Trin 6: Juster kabelspændingen på fjernbetjeningen.
  7. Trin 7: Gå på din cykel.

Er en dropper-post det værd?

For mountainbikere er dendropper posterværdiet kig, men der er flere grunde til, at det måske ikke er for dig. Med endropper post, er du i stand til at være centreret og lavt over cyklen, hvilket giver stor selvtillid og kan hjælpe dig hurtigere.04.02.2019

Kan jeg placere en dropper-post på en hvilken som helst cykel?

Droppersadelpinde eller populært benævnt somdropper indlæg, er en af ​​de bedste opgraderinger, dukangøre tilnogenbjergcykel. Den fantastiske on-the-fly justering digkangør til højden på dit sæde får dig til at stille spørgsmålstegn ved, hvorfor du ikke købte endropper postår siden.

Hvorfor fungerer min dropper-post ikke?

Hvis du trykker pådethåndtaget til dindropper postog der sker ikke noget (Postenenten forbliver op eller ned), så er derikkenok spænding pådetkabel. Hvis dindropper postbevæger sig uden at trykke pådetløftestang (den holder ikke op, mens du kører), så har du for meget spændingdetkabel.

Hvor meget koster det at servicere en dropper-post?

Dropper Post Service- $ 30- $ 75 - $ 125

$ 15,00 - $ 30 fordropper postinstallere. Internt dirigeretindlægkan krævemegetdemontering af cyklen på nogle modeller.

Hvilket kabel har jeg brug for til en dropperpost?

Som reference, gear ydrekabeler ofte 5 mm i diameter (noget fancy gear ydre er 4 mm).DropperPro er 4 mm i diameter. Regelmæssigt indvendigt gearkablerer 1,2 mm tykke.DropperPro System indrekablerer 0,8 mm tykke.26. feb 2019

Kan du placere en dropper-stolpe på en hvilken som helst cykel?

Droppersadelpinde eller populært benævnt somdropper indlæg, erenaf de bedste opgraderingerdu kangøre tilnogenbjergcykel. Den fantastiske on-the-fly justeringdu kangør til højden på dit sæde vil haveduspørgsmålstegn ved hvorfordukøbte ikke endropper postår siden.

Bruger XC-ryttere dropper-stillinger?

Linjen, der adskiller sigXCatleter fra enduro atleter gør det samme. Hvis der var en spredning afdropper indlægipå tværs af landetvåbenkapløb, ville stierne skulle udvikle sig endnu længere for at følge med, menryttereville være mere sikker i processen.17. juli. 2018 nov.

Mongoose fuld suspension

Hvilken type indlæg er et dropper-indlæg?

Mekaniske bruger et kabel til at trække i armen, der aktiverer dropperposten. Denne artikel handler for det meste om mekaniske dropper-indlæg, fordi de er de mest almindelige derude. Hydrauliske dråbestolpe bruger olie som hydrauliske bremser. Faktum er, at disse kabelføringstip og -tips også gælder for hydrauliske dropper-indlæg.

Hvad er den bedste måde at dirigere et dropper-indlæg på?

For at klippe huset og kablet til en passende længde skal du altid bruge producentens instruktioner. Til hydrauliske dropper-stolper skal du bruge kabelendestykket og delvis sætte det ind i slangen. Det er en god ide at tape det også lidt, så det ikke løsnes. Brug derefter kablet til langsomt at trække hydraulikslangen gennem rammen.

Hvordan kan jeg justere min dropper-sadelpind?

Ligesom dit skiftekabel, vil dit kabel over tid slå sig ned i dit hus til din dropper-sadelpind, hvilket får kablet til at løsne sig. Ligesom din derailleur vil din dropper-sædepost have en tøndejustering nær håndtaget for at hjælpe med at foretage mikrojusteringer til din kabelspænding.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Kortlæg min brug af dataforbrug - levedygtige løsninger

Hvor meget data bruger Map My Run pr. Time? omkring 2,19 MB

Grusveje over Amerika - svar på problemerne

Kan du køre over USA på grusveje? Ja, der er en grusvejsrute fra øst til vest over USA, og den er næsten dobbelt så lang som Great Divide Mountain Bike Route. Vær ikke overrasket, hvis du ikke har hørt om det.

Indgroet hår i muldvarp - en løsning på

Kan der dannes en bums under en muldvarp? Bumser kan dannes på enhver overflade af huden, der har hårsækkene, inklusive muldvarpe. Disse bumser kan vokse dybt inde i muldvarpen som en knude eller tættere på overfladen som hudorme, whiteheads, pustler eller papules. Hvis en bums er inde i en muldvarp, kan du føle, at den er hævet og øm at røre ved. 14 сент. 2020 г.

Stigning i træning - hvordan man tackler

Er det godt at løbe op ad en bakke? Bortset fra muskelopbygning, styrke og hastighed hjælper løb op ad bakke også med at regulere det kardiovaskulære system, arbejder muskler, der er vanskelige at træne, forlænger kalve, fremmer løbestilling - dybest set alle de vigtige ting, løbere har brug for at komme videre, hvorfor vi besluttede at dybt ned i det hele og give dig en

Token hjul - finde løsninger

Er symbolhjul noget godt? Token har produceret nogle fremragende sæt i årenes løb, og Prime Ventous Carbon Disc Road hjulsættet er ingen undtagelse. Bygningskvalitet er fremragende, de ser godt ud, fungerer rigtig godt og er også ret gode.