Vigtigste > De Bedste Svar > Sådan bruges gopro hero 4 session - hvordan man håndterer

Sådan bruges gopro hero 4 session - hvordan man håndterer

Hvordan forbinder jeg min GoPro Hero 4-session til min telefon?

På din smartphone eller tablet:
  1. DownloadBliv professionelApp til din smartphone / tablet fra App Store på iPhone eller Google Play Store påAndroid.
  2. Åbn appen, og tryk derefter påOpret forbindelseDit kamera.
  3. Tryk på Tilføj nytEnhedderefter påHERO4-session.
  4. Tryk på Ja, hvis det er første gang, du parrer kameraet.
22. 2018.HERO4 Session er super alsidig. Du kan til enhver tid hurtigt optage artikler eller time-lapse med et tryk på en knap, men du kan også tage individuelle fotos, seriefotos og artikelsløjfer. Og som andre GoPro-kameraer har du en komplet liste over indstillinger at vælge imellem.

Alle disse muligheder er lette at opnå. Du kan ændre artiklen og time-lapse-indstillinger direkte på kameraet. Tryk på Info / Wireless-knappen for at tænde skærmen, og tryk derefter gentagne gange på den, indtil du kommer til Indstillinger.

cykel klamper

Tryk på udløserknappen for at vælge den. Rul gennem de forskellige indstillinger ved at trykke gentagne gange på knappen Info / Wireless. Ved at trykke på udløserknappen ændres indstillingerne.Du kan ændre opløsning, billedhastighed og synsfelt. Når du har foretaget dine valg, skal du rulle ned til Udført. Time-lapse-indstillinger kan også ændres på en lignende måde.

Du kan ændre fotoopløsningen og tidsintervallet. For at få fuld adgang til alle indstillinger og tilstande skal du slutte din HERO4Session til den gratis GoPro-app eller Smart Remote. Med GoPro-appen skal du først parre din HERO4-session med en smartphone eller tablet.

Download GoPro-appen, og åbn den på din smartphone eller tablet. Tryk på Tilslut kamera. Appen guider dig trin for trin gennem instruktionerne for at oprette forbindelse for første gang.Når du vil oprette forbindelse til appen i fremtiden, skal du blot trykke på Info / Wireless-knappen for at tænde skærmen. Tryk på den igen, indtil du kommer til App og RC eller App, og tryk derefter på udløserknappen for at vælge indstillingen. Åbn GoPro-appen på din smartphone eller tablet, og tryk på Tilslut kamera.

Du er færdig. For mere hjælp til at oprette forbindelse til appen, besøg gopro.com/support.

Lad os nu se på tilstanden og indstillingsmulighederne for HERO4 Session. Tryk på tilstandsikonet for at åbne listen over tilstande. For artikel kan du vælge normal artikel eller loop-artikel.For fotos kan du vælge et enkelt foto, og for flere billeder kan du vælge time-lapse eller burst-foto. Vil du oprette det perfekte foto? Indstil blot dit kamera til at tage enkeltbilleder og brug din telefon som fjernbetjenings- og forhåndsvisningskærm. For at ændre indstillingerne skal du trykke på ikonet for indstillinger.

Rul gennem listen over indstillinger, og foretag ændringer. Når du er færdig, skal du gå tilbage til hovedskærmen og vælge en optagelsestilstand for at optage artikler eller fotos med de nye indstillinger. Når du afbryder kameraet fra appen, kan du få adgang til artikel- eller time-lapse-fotos ved hjælp af de nye indstillinger, du vælger.

Andre tilstande, såsom enkeltfoto og burst, er kun tilgængelige, når du opretter forbindelse til appen eller den smarte fjernbetjening. Når du er færdig med at bruge appen, skal du slå WiFi-forbindelsen fra for at spare batterilevetid. Tryk bare på Info / Wireless-knappen på kameraet for at tænde skærmen, og tryk derefter gentagne gange på den, indtil du kommer til at slå WiFi fra.

Tryk på udløserknappen for at vælge dem. For at få adgang til alle indstillinger og tilstande med SmartRemote skal du først parre dit kamera og fjernbetjeningen. Først skal du sørge for, at både dit kamera og fjernbetjeningen er slukket.

Tryk på Info / Wireless-knappen på kameraet. Når statusinfo vises, skal du trykke gentagne gange på knappen, indtil du kommer til RC eller App og RC, og derefter trykker du på udløseren for at vælge den. Dit kamera er nu i parringstilstand.

Tænd nu for fjernbetjeningen. Hvis fjernbetjeningen aldrig er blevet parret med et kamera, starter den automatisk parring. Hvis parring ikke starter, skal du trykke på knappen Indstillinger / tag og holde den nede i fire sekunder.

Hvis du i fremtiden vil oprette forbindelse til fjernbetjeningen, skal du trykke på Info / Wireless-knappen for at tænde skærmen og derefter trykke på den gentagne gange, indtil du kommer til RC eller App og RC. Tryk på udløserknappen for at vælge den. Tænd derefter fjernbetjeningen, så er du færdig.

For mere hjælp til at oprette forbindelse til en GoPro-fjernbetjening, se fjernbetjeningens brugervejledning på gopro.com/support. For at ændre tilstand ved hjælp af fjernbetjeningen skal du bare trykke på tænd / sluk-knappen, indtil du når den ønskede tilstand, det er så simpelt.

For at justere indstillingerne skal du trykke på knappen Indstillinger / tag på fjernbetjeningen for at åbne indstillingsmenuen for den tilstand, du er i. Tryk på tænd / sluk-knappen for at rulle gennem indstillingerne. Når du kommer til den indstilling, du vil ændre, skal du trykke på udløserknappen, indtil den ønskede mulighed vises.

hvor længe holder cykelkæder

For at forlade indstillingsmenuen skal du trykke på knappen Indstillinger / dag. Når du har foretaget alle indstillingerne, kan du styre kameraet med fjernbetjeningen og fange det perfekte øjeblik. Når du afbryder kameraet fra fjernbetjeningen, kan du få adgang til artikel- eller time-lapse-fotos med de nyligt valgte indstillinger.

Andre tilstande som enkeltfoto og burst kan kun fås ved at oprette forbindelse til fjernbetjeningen eller GoPro-appen.

Er GoPro Hero 4 session vandtæt?

Når det er sagt, denSessioner kunvandtættil 33 fod, mensHero4Sølv medvandtæthuset er vurderet til 131 fod. DetSessionensDet unikke design rummer også et nyt monteringssystem med en hurtiglås.

Hej alle sammen, velkommen tilbage til kanalen, jeg er din vært Hassan, og denne artikel handler ikke om cykler - det handler om noget cykelrelateret og noget, du altid ser op til kameraet efter, så denne artikel viser Whatwater -Test for gopro session 4 og godt, jeg prøvede at få det til at se sejt ud, men .. lad os se hvad der sker, kan du høre mig? GoPro sidder næsten 2 inches i vandet.

Mit ansigt var 18 tommer fra GoPro. Så folk fungerer, som du kan se, kameraet stadig, selv efter at have været i vandet i 15 minutter. Det måtte fungere, fordi det er det, det er lavet til >>>> Lad os have det sjovt og se, hvordan det ser ud, når vi tilføjer maling til vandet.

Dette var en vandtæt test til GoPro-sessionen. Så det har vist sig at fungere godt. Næste gang vi spiller mere med farver, tror jeg GoPro Session 4 i forskellige farver, er der flere gadgets, som vi vil gennemgå.

Hvis du kan lide denne artikel, vil jeg foretage en detaljeret gennemgang af selve GoPro. Vi taler mere om kameraets funktioner og detaljer.

Kan jeg bruge GoPro-appen uden WiFi?

Re: Ditch thetrådløst internet

DetGoPro appbruger både Bluetooth ogTrådløst internetat oprette forbindelse tilBliv professionelkamera, men begge teknologier erBrugti forskellige sammenhænge.Trådløst interneter stadigBrugttil tilslutning og kontrol, forhåndsvisning osv. Bluetooth Low Energy (BLE) erBrugttil første opsætning og forblive forbundet med kameraet.
22 2020.

Hvorfor opretter min GoPro Hero 4 ikke forbindelse til appen?

Re:GoPro Hero 4Sølv - kan ikkeOpret forbindelsetilApp

Når du er færdig, skal du nulstille kameraets Wi-Fi-oplysninger: Når kameraet er TIL, skal du trykke på og holde knappen Indstillinger (på siden) nede i 2 sekunder, indtil indstillingerne for Wi-Fi-tilstand vises. Mens du stadig holder sideknappen nede, skal du trykke på og slippe tænd / sluk-knappen (foran).
18. 2018.

Tillykke med dit nye HERO + kamera. Denne artikelserie viser dig det grundlæggende i at fange de mest utrolige øjeblikke i livet med din GoPro. I denne artikel giver vi dig et overblik over HERO + kameraet.

For mere information om de emner, vi dækker, kan du downloade brugervejledningen på gopro.com/getstarted. Leveringsomfanget inkluderer: HERO + kamera med integreret hus og batteri, et microUSB-opladerkabel, en standard bagdør, et skelet bagdør, buede og flade klæbemontage, en fastgørelsesspænde, et tætningsstik.

Lad os se på det grundlæggende i HERO +. Kameraet har tre knapper: en udløserknap øverst, en tænd / sluk-knap foran og en indstilling / dagsknap på siden. Når du optager en artikel, skal du bruge knappen Indstillinger / tag til at tilføje HiLight-tags til din artikel.

Når du ikke optager, er denne knap en hurtig måde at åbne og afslutte indstillingsmenuen for den aktuelle tilstand. Kameraets statusindikatorer blinker, når du optager. Der er en foran og en bagpå.

Den blå trådløse statusindikator på forsiden blinker, når trådløs er tændt. På bagsiden af ​​kameraet finder du en microUSB-port og et microSD-kortstik. Nu isætter vi microSD-kortet og oplader batteriet.

Åbn kamerahuset ved at klemme døren og derefter løfte låsen. Drej låsen frem og tilbage for at frigøre bagdøren. Indsæt kortet med etiketten mod bagsiden af ​​kameraet.

Din HERO + leveres med et delvist opladet, indbygget batteri, men det er en god ide at oplade det fuldt ud for at få mest muligt ud af din første brug. Tilslut dit kamera til en computer eller anden oplader ved hjælp af det medfølgende USB-kabel. For at opnå de bedste resultater skal du sørge for, at kameraet er slukket under opladning.

Når kameraet er slukket, lyser kamerastatusindikatoren under opladning og slukkes, når opladningen er afsluttet. For at få mest muligt ud af din HERO + skal du opdatere din kamerasoftware med GoPro App eller GoPro Studio for at sikre, at du altid har de nyeste funktioner ved hånden. Besøg gopro.com/getstarted for at få flere oplysninger.

For at optage en artikel skal du tænde kameraet og trykke på udløserknappen. Når et stort øjeblik sker, skal du trykke på knappen Indstillinger / tag for at tilføje et HiLight-tag til dine optagelser. HiLight-tags gør det nemt at finde de bedste øjeblikke til nem afspilning, redigering og deling.

Tryk på udløserknappen igen for at stoppe optagelsen. Hvis du vil tage et foto eller en serie fotos, skal du trykke flere gange på tænd / sluk-knappen for at skifte til den ønskede tilstand: Foto, serie eller tidsforløb. Tryk på udløserknappen.

Tryk på udløserknappen igen for at stoppe time-lapse-fotos. Vil du ændre din artikels opløsning fra 1080p til 720p? Eller måske ændre TimeLapse-intervallet? HERO + har mange gode indstillinger at vælge imellem. Hver tilstand har sin egen indstillingsmenu.

Tryk på knappen Indstillinger / mærke for at åbne indstillingsmenuen for den tilstand, og tryk derefter på tænd / sluk-knappen for at navigere gennem indstillingslisten. For at ændre en indstilling skal du trykke på udløserknappen / vælg-knappen. For at forlade indstillingsmenuen når som helst skal du blot trykke på knappen Indstillinger / dag.

En HERO + leveres med to bagdøre. Brug standard bagdøren i våde, snavsede eller sandede omgivelser. Brug Skeleton Backdoor for bedre lydkvalitet og kun når vand, snavs og sand ikke er en risiko.

For at udskifte bagdøren på kabinettet skal du løfte låsen og derefter dreje den frem og tilbage for at frigøre bagdøren. Åbn bagdøren, og træk den derefter godt af hængslet. Skub den nye bagdør på hængslet, indtil den klikker på plads.

Sørg for, at pakningen er ren, og luk derefter bagdøren. For at holde pakningen i god stand, især hvis kabinettet bruges i snavsede eller sandede omgivelser, skal du fjerne pakningen og skylle med frisk vand. HERO + kan bruges med alle GoPro-monteringer.

Leveringsomfanget inkluderer to klæbebeslag og et fastgørelsesspænde, så du nemt kan tilpasse din GoPro til dine aktiviteter. Selvklæbende monteringer gør det nemt at fastgøre kameraet til buede eller flade overflader såsom hjelme, køretøjer og andet udstyr. Fastgør altid klæbemonteringen på en ren, glat overflade mindst 24 timer før brug.

Et tætningsstik medfølger dit kamera og kan bruges til at fastgøre monteringsspændet og reducere vibrationer. For mere information om alt indholdet i denne artikel, se HERO + brugervejledning på gopro.com/getstarted.

fedt dæk elektrisk cykel

Hvad er forskellen mellem GoPro Session 4 og 5?

Begge er aktuelle modeller; den gamle version var HERO4Session. Ja, det er unødvendigt forvirrende. Den meget korte version af, hvordan de adskiller sig, er, at HERO5Sessionhar flere funktioner og er dyrere endHERO-session. DetHERO-sessioner det grundlæggende kamera på indgangsniveau.

Hvor længe varer GoPro-sessionens batteri?

DetSessionhar en storbatteri liv: ca. en time og 50 minutters rekordtid.Bliv professionelopnåede denne imponerende bedrift ved at eliminere inaktiv tid, når kameraet er tændt, det skyder.6. 2015.

Har du brug for GoPro-appen?

Ad: Opsætning af enBliv professioneluden telefonenapp

Detapptilladerdufor at opdatere kameraets firmware til den nyeste. Mendu kanhelt sikkert opsætte dit kamera udenapp.Dukunbrug fortilgøren manuel opdatering, så dit kamera har de nyeste funktioner og funktioner.

Kan du se en GoPro eksternt?

For dem, der ønsker mere kontrol over kameraet under optagelse,Bliv professioneltilbyder en gratis app tilgængelig til iPhone, iPad ogAndroidenheder. Appen fungerer som en søger i realtid, hvilket tilladerdutilsehvad kameraet optager for at indramme dine billeder bedre.

Hvor længe varer GoPro 4-session batteri?

DetSessionhar en storbatteri liv: ca. en time og 50 minutters rekordtid.Bliv professionelopnåede denne imponerende bedrift ved at eliminere inaktiv tid, når kameraet er tændt, det skyder.6. 2015.

Er GoPro Session 5 afbrudt?

Det varophørtfordi efterfølgende modeller af GoPros er blevet bygget og solgt, der er bedre.

Hvordan ændres indstillinger på GoPro HERO 4-session?

Hvis du vil slukke for kameraet, skal du trykke på tænd / sluk-knappen på 1. Page 23 Du kan ændre videoindstillingerne ved at forbinde HERO4 Session til et eksempel. Hvis du vælger et 5-minutters interval, er det kun de foregående 5 minutter, GoPro-appen eller fjernbetjeningen. Når du opretter forbindelse til fjernbetjeningen, gemmes den, når du stopper optagelsen.

Hvilken er den bedste guide til begyndere GoPro?

ULTIMATE begyndere guide til opsætning og start af brug af dit nye GoPro Hero 4 Session kamera! Indeholder også nogle tip & amp; tricks til de mere avancerede os ULTIMATE begyndere guide til opsætning og start af brug af dit nye GoPro Hero 4 Session kamera! Indeholder også nogle tip & amp; tricks til de mere avancerede os

Hvad er funktionerne i en GoPro HERO 4?

Nøglefunktioner inkluderer nem kontrol med en knap, 1080p60 video og 8MP fotofunktioner. Flyt din markør, så den øverste navigationsmenu vises Træk 'GoPro-Hero-4-Session-Manual.pdf' et eller andet sted sikkert, hvis afspilning ikke begynder kort tid, så prøv at genstarte din enhed.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

World Cycling League - varige løsninger

Er der en pro-cykelliga? Der er en fantastisk mulighed for at udnytte det sande underholdning og økonomiske potentiale ved mænds professionelle cykling og gøre det til en moderne sportsliga i det 21. århundrede. 2015.

Cykelsaltabletter - levedygtige løsninger

Er salt godt til cykling? Tilsætning af salt til sportsdrikke kan forbedre ydeevnen, antyder forskning. Forskere i Spanien har fundet ud af, at atleter, der supplerer deres elektrolytdrikke med ekstra salt, klarer sig bedre i udholdenhedsbegivenheder end dem, der er afhængige af drikkevarer alene til rehydrering. г.

Tips til cykeltræning - den ultimative guide

Hvor mange timer om ugen skal jeg cykle til træning? Pro-cyklister kører ofte 20-30 timer om ugen. Ryttere, der træner til ultramarathonbegivenheder, kan logge endnu mere. Fritidscyklister (kategori 3, 4, 5 og mestre) lægger normalt ca. 10 ugentimer, selvom nogle klarer sig på 5 eller 7 kvalitetstimer, hvis deres begivenheder er korte.

Cykel-verdensmesterskab - enkle svar på spørgsmål

Hvem er den nuværende verdensmester i cykling? Den nuværende mandlige mester er den italienske rytter Filippo Ganna, der vandt 2020-begivenheden.

Castelli cykeltrøje - almindelige svar

Er Castelli et godt cykelmærke? Hvis der er et tøjmærke i RCUK100, der ikke behøver nogen introduktion, er det sandsynligvis Castelli. De har lavet kvalitetscykelsæt i længere tid end næsten alle i spillet, og nogle af de stykker, de har bragt ud i løbet af de sidste par år, har banet vejen for helt nye kategorier af udstyr.

Box hill cycling - omfattende reference

Hvor svært er Box Hill at cykle? Det er en god bjergbestigning 2,5 km i gennemsnit 5%. Det klatrer kun 125 meter, men efter ni opstigninger er det meget testende. Box hill er også populær blandt en bred vifte af cyklister (jeg så en fyr køre sig op på en Brompton foldup). Den konstante gradient er ikke for alvorlig, og du kan tage det i dit eget tempo.