Vigtigste > De Bedste Svar > Icarus film netflix - Komplet vejledning

Icarus film netflix - Komplet vejledning

Hvor kan jeg se Icarus?

Hvor skal man seIcarus? Du kan se filmen på Netflix.

I det mytologiske antikke Grækenland steg Icarus, søn af Daedalus, over Kreta, menneskets og naturens love, med vinger lavet af voks og fjer. Han ignorerede sin fars advarsler og klatrede højere og højere op, han lignede en gud, og da han så ned ovenfra, følte han sig også som en. Men i det mytologiske antikke Grækenland var linjen, der adskiller Gud fra mennesket, absolut, og straffen for dødelige, der forsøgte at krydse den, var streng.

tour de france trøjer farver

Dette var tilfældet med Icarus og Daedalus. År før Icarus blev født, blev hans far Daedalus højt anset i sit hjemland Athen som en strålende opfinder, håndværker og billedhugger. Han opfandt tømrerarbejde og alle de værktøjer, der blev brugt til det.

Det første badehus og det første dansegulv. Han skabte skulpturer så naturtro, at Hercules forvekslede dem med rigtige mænd. Selvom Daedalus blev sendt og fejret, var han selvisk og jaloux.Edalus blev forvist fra Athen og rejste til Kreta. Forud for hans berømte omdømme blev Daedalus modtaget med åbne arme af Kretas konge Minos. Der fortsatte Daedalus, som paladsets tekniske rådgiver, at skubbe grænserne.

Til kongens børn lavede han mekanisk animerede legetøj, der syntes at være i live. Han opfandt skibets sejl og mast, der gav folk kontrol over vinden. Kong Minos kone, Pasiphaë, var blevet forbandet af guden Poseidon for at blive forelsket i kongens eftertragtede tyr.

Under denne trylleformular bad hun Daedalus om at hjælpe hende med at forføre ham. Med karakteristisk dristighed var han enig i, at det bedragede tyren. Pasiphaë gemte sig i Daedalus 'skabelse, hun modtog og fødte den halv-menneskelige, halv-tyr-Minotaur.Dette gjorde selvfølgelig vrede på kongen, som blev enebed Daedalus. beskyldt som straf Daedalus måtte bygge en uundgåelig labyrint under paladset til Minotaur. Da det var gjort, låste Minos Daedalus og hans eneste søn, Icarus, på toppen af ​​øens højeste tårn, hvor de skulle bo resten af ​​deres liv.

Men Daedalus var stadig en genial opfinder. Da han så fuglene, der cirkulerede rundt i hans fængsel, blev flugtveje tydelige. Han og Icarus flygtede fra deres fængsel, som kun fugle eller guder kunne gøre.

Fjer fra flokke, der sad på tårnet, og voks fra stearinlys Daedalus konstruerede to par store vinger. Da han bøjede vingerne mod sin søn Icarus, advarede han: At flyve for tæt på havet ville dæmpe vingerne og gøre dem for tunge til at bruge. Hvis du flyver for tæt på solen, smelter varmen voks og vingerne opløses.Under alle omstændigheder ville de helt sikkert dø. Så nøglen til deres flugt ville være at blive i midten. Da retningen var klar, sprang begge mænd fra tårnet.

De var de første dødelige, der nogensinde fløj. Mens Daedalus forblev forsigtigt på mellemkursen, blev Icarus overvældet af ekstase af flyvning og følelsen af ​​guddommelig magt, der fulgte med det. Daedalus kunne kun se med rædsel, da Icarus steg højere og højere uden at ændre sin søns dårlige skæbne.

Da solvarmen smeltede voks på hans vinger, faldt Icarus fra himlen. Ligesom Daedalus ofte havde ignoreret konsekvenserne af trods af de naturlige love for dødelige mænd i tjeneste for hans ego, blev Icarus også ført bort af sin egen hubris. Til sidst betalte begge mænd dyrt for at forlade moderationsstien, Icarus med sit liv og Daedalus med sin beklagelse.

Er Icarus på Netflix Canada?

Ja,Icaruser nu tilgængelig denCanadisk Netflix.

Er Icarus på Amazon Prime?

Amazon.med:Icarus(2017) -PrimeVideo: Film og tv.

Amazon Prime har et imponerende udvalg af dokumentarfilm at vælge imellem, men sortering af fnug kan være en udfordring. Dette er vores valg af de 10 mest overbevisende dokumenter til den kræsne dokumentarfanatiker. I 1990'erne blev tre unge mænd i Tennessee dømt for et chokerende tredobbelt drab.

Paradise Lost-trilogien følger efter den oprindelige mordundersøgelse af West Memphis Three, som senere blev fritaget takket være den nationale rampelys, som denne dokumentarfilm satte på dem. Hvis du elskede at lave en morder, vil jeg gerne tilføje dette til din kø. I Am Not Your Negro er baseret på bogen Remember This House af James Baldwin, en af ​​de førende borgerrettighedsforfattere.

Det var den bog, som Baldwin skrev på tidspunktet for hans død, og filmen bruger arkivoptagelser af Baldwin til at forbinde borgerrettighedsbevægelsen fra 1960'erne med løbet i Amerika. Direktør Raoul Peck har skrevet en omfattende dokumentarfilm, der udforsker vanskelige spørgsmål om pl. repræsenterer aceof afroamerikanere i amerikansk samfund.

Nomineret til en Oscar for bedste dokumentar, I Am Not Your Negro er en kunstnerisk og uddannelsesmæssig triumf og bør være obligatorisk for enhver amerikaner. Læg en kasse med væv til side, når du tackler den Kære Zachary, en tragisk ægte kriminel historie, der tegner et hårdt billede af retssystemet. I 2001 blev Andrew Bagby myrdet efter at have brudt op med sin ekskæreste, Shirley Turner.

Hun flygtede til Canada, hvor Bagbys forældre fik at vide, at hun var gravid med deres søn Schild. Kære Zachary begyndte som en mindedokumentar for en søn at lære om sin mistede far. Men når Shirley Turners sag bliver vildt ude af kontrol, får vi vist en langt mørkere historie.

Den første Fantastic Four-film, der kom i biograferne i 2005, kom ud. Men den første FantasticFour-film, der nogensinde er lavet, blev lavet i 1993 uden nogen intention om nogensinde at blive set. Fremstillet af B-filmlegenden Roger Corman for at bevare filmrettighederne til tegnene, satte hele rollebesætningen og besætningen sig for at lave filmen uden at vide, at den aldrig ville se dagens lys.

Sikker på at fejle! fortæller hele historien bag en af ​​de værste superheltfilm, der nogensinde er dedikeret til celluloid, komplet med klip fra selve katastrofen. Alexander McQueen kom ud af ingenting for at revolutionere den moderne modebranche, før han brændte ud så hurtigt som han kom. Fortalt gennem eksklusive interviews med sine venner og familie, undersøger dette dokument en ægte kunstneroprør, en mand der forvandlede tøj til konfronterende kunst.

Selvom mode ikke er din ting, er McQueen en betagende historie om et plaget geni. Belejringen af ​​filialen David Branch i Waco, Texas er en af ​​de mest tragiske katastrofer i amerikansk retshåndhævelseshistorie. Da det var forbi, var 76 medlemmer af den religiøse kult døde, hvilket forårsagede ringvirkninger, der stadig genklanger gennem separatistgrupper i USWaco: Undersøgelse af reglerne om engagement, hvad der gik galt under turen - Op og udfør belejringen af Præsidiet for alkohol, tobak, skydevåben og eksplosiver.

Du behøver ikke at tro, at David Koresh var en god mand til at bekymre sig om, hvad der skete i april 1993. Denne upartiske undersøgelse lægger fakta ned med beregnet nøjagtighed. Før Ancient Aliens, Lore og ethvert andet show om mord og det overnaturlige, vi elsker i dag, var der uløste mysterier.

Nu kan du gøre det magiske ved. Genoplev Robert Stacks hjemsøgte antologi om kriminalitet og det ukendte på Amazon Prime. Uløste mysterier med alle de 12 sæsoner af det banebrydende show er klar og venter på at blive dit næste binge ur.

Og nu takket være Google kan du se, om forbrydelserne foregår, hvem du hører hørt. Problemet er siden blevet løst. Skateboarding er vokset til en massiv industri, men i 80'erne var ideen om at være en pro-skater stort set stadig en pipedrøm. Bones Brigade hjalp med at ændre det ved at bringe den moderne skateartikelkultur til live og bruge tricks til at bryde grænserne og blive et af de største hold i sportens historie.

I dag ved selv dine forældre, hvem Tony Hawk er. Bones Brigade: En selvbiografi viser dig, hvor han kom fra, og hvordan han og fem andre absurd talentfulde venner hjalp med at starte en revolution inden for skateboarding. Iron Sheik har den sjældne forskel på at være både et ikon for professionel brydning i 90'erne og moderne underlig Twitter.

I dette dokument fra 2014 kan du lære Khosrow Vaziri at kende, manden bag den berygtede personlighed. og forstå hans indflydelse på WWE (dengang WWF) gennem åbne interviews med Rock, Mankind, Jake the Snake og andre. Det bryder muligvis ikke din ryg, som Iron Sheik gerne vil gøre med sin signatur CamelClutch finisher, men det vil gøre dig ydmyg.

Det onde skjuler sig undertiden fra syne, især når det retter sig mod de mest marginaliserede medlemmer af samfundet. I 2009 foretog Cleveland Police en frygtelig opdagelse i hjemmet til en velkendt sexforbryder ved navn Anthony Sowell - ejede ligene af elleve kvinder, men den værste af rædslerne måtte endnu ikke afsløres: Hvordan Sowell var i stand til at dræbe 11 kvinder over to år uden at dræbe dem bemærkede nogen det. Uset er magtfuldt og virkelig hjemsøgt og et utroligt dokument om sand kriminalitet.

Dette er vores top 10 tip til de bedste dokumenter på Amazon, men hvis det ikke er nok for dig, skal du tjekke linket i beskrivelsen denne artikel for at læse over 30 flere fantastiske dokumentarfilm, som vi bare ikke kunne medtage her. Stadig ikke sikker på hvad vi skal se i aften , vi har linket mange flere tutorial artikler og artikler her for at hjælpe dig med at vælge. Denne artikel er ikke sponsoreret af Amazon på nogen måde, men hvis du tilmelder dig Amazon Prime eller foretager et køb ved hjælp af et af nedenstående links, modtager vi muligvis en lille kommission, der hjælper os med at oprette flere streamingguider som denne. Tak for at se, og vi ses næste gang.

Hvilket symbol er Icarus?

Icaruser blevet ensymbolfor heroisk dristighed (besætningen på rumfærger, der ikke overlevede), men hans flyvende og faldende har fået en psykologisk klang samt et fysisk udtryk i al slags litteratur fra digte til thrillere.

Solens symbolik Introduktion Solen i forbindelse med månen behandles som et ”brændende” mandligt symbol og månen som et “vandigt” kvindesymbol. Solen i dette parring er skaberen af ​​ideerne, månen som den, der føder disse ideer som 'form'. Hun er så den store mor og moder natur.

Denne symbolik repræsenterer således den mandlige 'far' som tænker og 'mor' som den praktiske, der nærer ideerne til perfektion under deres graviditet. Og symbolikken fungerer godt, så længe du husker, at alt er så ”den store mors barn - moder natur”. Men for mange tusinder af år siden blev den 'feminine' betragtet som den konceptuelle tænker - den der udviklede idéerne - og 'den maskuline' blev betragtet som den der tog idéerne og forvandlede dem til en eller anden form for jordisk løsning.

Faktisk bruges denne symbolik i filmen Matrix. Matrix Matrix-filmen blev først udgivet i 1999 og er en amerikansk science fiction-film skrevet og instrueret af Wachowskis, hvis biografi findes på vores hjemmeside, fordi de bruger klare drømme til at hjælpe dem i deres arbejde.

Matrixen er den ultimative virkelighed - se vores artikler om virkelighed og skabelsesrækkefølgen, og det er den opfattelige verden, der er virtuel - en illusion. Og i filmen er The Oracle en kvinde og definerer planen. Hun ved alt, hvad der skal ske, og er den med ideerne.

Oraklet: ”Jeg vil bede dig sidde ned, men du vil ikke gøre det alligevel. Og rolig med vasen. ”Neo: 'Hvilken vase?' Oraklet: 'Denne vase.' Neo: 'Undskyld.' Oraklet: ”Jeg sagde ikke bekymre dig.

Jeg får en af ​​mine børn til at ordne det. ”Neo: 'Hvordan vidste du det?' Oraklet: ”Hvad der virkelig vil bage din nudler senere er, ville du stadig have brudt den, hvis jeg ikke havde sagt noget. Og derimod er arkitekten en mand og matrixens programmerer.

Den, der gjorde planen 'synlig'. Ganske morsomt på trods af sin arrogance, har han det stadig ikke helt. Arkitekten: Matrixen er ældre end du kender.

Jeg foretrækker at tælle fra forekomsten af ​​en integreret anomali til forekomsten af ​​den næste, i dette tilfælde er dette den sjette version. Den første matrix, jeg designede, var naturligvis perfekt, det var et kunstværk, fejlfrit, sublimt. En triumf, der kun kan matches med dens monumentale fiasko.

Uundgåeligheden af ​​dets undergang er så tydelig for mig nu som et resultat af ufuldkommenheden i ethvert menneske, at jeg har redesignet det baseret på din historie for mere nøjagtigt at afspejle de forskellige grotesker i din natur. Jeg blev dog igen frustreret over fiasko. Jeg har siden forstået, at svaret undslap mig, fordi det krævede et mindre sind eller måske et sind, der ikke var bundet til perfektionens parametre.

Derefter fortæller han Neo - historiens helt og en messiansk figur: 'Du er eventualiteten af ​​en anomali, som jeg trods min oprigtige indsats ikke kunne fjerne fra den ellers harmoniske matematiske præcision.' og arkitekten, på trods af hans oppustede ego og store ord, er månen. Og mod slutningen af ​​filmen er det oraklet, der løser det problem, arkitekten skabte for at stoppe et katastrofalt systemfejl og den enorme stigning i ondskab.

Solen som gudinde - Sól og Sulis Solgudinden blev tilbedt både af kelterne, hvor hun blev kaldt Sulis, og af nordmændene, hvor hun blev kendt som Sól, i hele Tyskland, Skandinavien og andre dele af Europa. I nordisk mytologi er Sól beskrevet i den poetiske edda, som blev samlet fra tidligere traditionelle kilder i det 13. århundrede e.Kr. Det er dog meget klart, at mytologien er meget tidligere.

Dette billede viser Trundholm solvogn fra den nordiske bronzealder, som blev opdaget i Danmark. I både den poetiske Edda og Prosa Edda beskrives hun som søster til den personificerede måne Máni, måneguden. Der er en fælles proto-keltisk rod * sūli- hvorfra den keltiske kvindelige gud Sulis er afledt, som er relateret til de forskellige indoeuropæiske ord for 'sol' - inklusive Sanskrit Sryah.

Og Solveig er et kvindens navn og synges af en kvinde i Griegs Solveig-sang. Solen som gudinde - Det gamle Egypten og Isis Hvis vi nu går flere tusinde år tilbage, til det gamle Egypten, er de tidligste guder forbundet med solen alle gudinder: Wadjet, Sachmet, Hathor, Nut, Bast, Bat og Menhit. 0 Isis, en af ​​de vigtigste gudinder, har også stærke solforbindelser.

Nogle steder - især hendes berømte tempel i Philae - blev Isis specielt tilbedt som solgudinde. De gamle egyptere anerkendte eksistensen af ​​en usynlig ultimativ intelligens, og solen og månen repræsenteres derefter som øjnene på denne intelligens, hvor solen er det store øje og månen er et mindre øje. Hendes solepitel inkluderer Female Re (Re-et) og Re's øje.

I det egyptiske panteon var Re synonymt med skaberen i den indiske Trimurti og var i modsætning til ødelæggeren - Apop (græsk Apophis), far til Apocalypse. Dette er en af ​​grundene til, at de syv symbolske planeter inkluderer solen og månen som planeter. Systemet har en usynlig ultimativ intelligens med syv intelligenser, som alle for enkelhedens skyld kaldes 'planeter', men to af dem inkluderer solen og månen, som vi ikke ville overveje planeter i disse moderne, mere bogstavelige tider.

Gamle overbevisninger gav derefter solen og månen en særlig yderligere rolle som 'øjne' af ultimativ intelligens, hvor den kvindelige sol var den stærkeste af de to, næsten som et symbolsk kighul på himlen. Derudover synes dette 'øje' at have været det middel, hvormed forandring blev skabt ovenfra. Eye of Re var en aktiv styrke.

Mens Re, Skaberen, holdt sig langt væk på himlen, som det er ultimativ intelligens, gik solenergi - øjnens gudinde - ud for at realisere den guddommelige vilje i dette væsen. Hvorfor blev månen kvinde? Isis var forbundet med månen, da Egypten var i det 3. århundrede f.Kr. Efter erobringen af ​​Alexander den store kom under græsk styre.

Med andre ord var det fremkomsten af ​​det maskuline, der tvang forandringen, og den blev. Mere om øjne Og når du først har undersøgt ideen om solen og månen som symbolske øjne for en mere fjern og ukendt guddom, begynder du at se dem over hele verden. Også i islam er solen Allahs øje.

En ordbog over symboler - J. E. Cirlot Mange indfødte tror, ​​at himmelens øjne er solen og månen, som er på begge sider af verdensaksen, og der er forhistoriske tegninger og graveringer, der kan fortolkes på denne måde.

Eliade siger, at for dværge og buskmennesker er solen øjet for den højeste gud. Samoyed ser solen og månen som himmelens øjne. Fra feetroen i keltiske lande af W.Y.

Evans-Wentz, pastor T. M.

Morgan, præst i Newchurch Congregation nær Carmarthen, Syd Wales: ”Min far sagde, at Cardiganshire plejede at udtrykke tro på reinkarnation. Dette svarede til druidisme, nemlig at alle mennesker tidligere eksisterede på månen, midtlysverdenen og himmelens dronning; at de, der levede retfærdigt der, blev født derfra på solen og derfra videre til den højeste himmel; og at de, hvis måneliv havde været uretfærdige, blev født på denne jord. Gennem et rigtigt liv på jorden kan sjæle vende tilbage til månen og derefter udvikle sig til solen og dermed den højeste himmel ’uden forkortelser - som Icarus? Solhverv Vintersolhverv opstår, når det nordligste punkt på jorden er længst væk fra solen.

Dette resulterer i de færreste timer med lys og de fleste mørketimer. Selve ordet solstice betyder 'lydløs sol'. Solen ser ud til at stå stille i 3 dage på dette tidspunkt, hvorefter den ser ud til at bevæge sig igen og lysets timer begynder at vokse.

Dette skyldes, at deklationshastigheden før og efter solstice er mindre end 30 buesekunder pr. Dag, hvilket ikke kan ses med det blotte øje. Solstice-myter inkluderer ofte dette lykkebringende øjeblik med 'genfødsel' af solen den 25. december. Og væksten i en ny æra, en ny begyndelse, en frisk forår.

Og det er grunden til, at denne dato bruges til at fejre mange ”solguder”, profeter og lykkebringende mennesker - ikke kun Jesus. Dine fødselsdatoer fejres i løbet af naturen og livet igen 'efter det dybeste mørke øjeblik'. Før det blev omdøbt til jul, blev denne gang fejret som de hedenske festivaler Yule (Jul) og The Wild Hunt.

Men der er også den iranske Yalda-nat, der går tilbage til zoroastrianisme og går helt tilbage til før 2000 f.Kr. Kan spores tilbage til f.Kr. Festivalen for den ubesejrede sol, Sol Invictus og Saturnalia er forbundet med solstice.

Og endelig er den indiske festival Lohri også en solstice-festival, men finder sted efter solstice-måneden.

Hvad er Icarus gud for?

I græsk mytologi,Icarus(/ ˈꞮkərəs /; oldgræsk: Ἴκαρος, romaniseret: Íkaros, udtalt) var søn af kunsthåndværkeren Daedalus, skaberen af ​​labyrinten.Icarusog Daedalus forsøger at flygte fra Kreta ved hjælp af vinger, som Daedalus konstruerede af fjer og voks.

Er Rusland stadig forbudt fra OL?

Redaktionelt indhold til2021TokyoOlympiskSpildækning er sponsoreret af GMX7. InternationalenOlympiskUdvalget (IOC) meddelte fredag, at sidenRuslandsnavn erforbudttil de næste toOlympiskspil, vil landets atleter blive kendt som “ROC.”19. feb 2021

Hvem elskede Icarus?

År gik, og han faldt indelskermed Naucrate, en elskerinde-slave af kongen og giftede sig med hende. De blev velsignet med et barn, som de navngavIcarus.

Hvad betyder Icarus på græsk?

Dette navn stammer fra det gamleGræsknavn 'Ī́karos (Ῑ̓́κᾰρος)', sammensat af to elementer: 'hḗkō (ἥκω)' (at være kommet, at være til stede, at have nået et punkt) plus 'āḗr (ᾱ̓ήρ)' (tåge, luft, vind, rum, bind). Til gengæld navnetmidler“Den der når himlen”.Icarus ersøn af kunsthåndværker Daedalus.

Er Icarus en engel?

Icarusvar en bevinget humanoid. Guden for en gruppe intelligente ugler i forsiden gav dem to kæmpe æg til at beskytte og fortalte dem, at de ikke må klække for tidligt. Daedalus stjal en og lod den klækkes inden sin tid, hvorfraIcarusopstået. Daedalus erklærede drengen som sin søn.

Hvorfor er Rusland forbudt fra OL i 2020?

Rusland forbudt fra OLog global sport i 4 år over doping. Verdens antidopingagenturs enstemmige beslutning, hvis den opretholdes, ville udelukkeRuslandfraOL i 2020, men mangeRussiskatleter kunne være upåvirket af beslutningen.17. dec 2020

Hvordan snydte Rusland i OL?

Dopingproblemer fra 2008 til 2009

I 2008, syvRussiskfriidrætsudøvere blev suspenderet foran sommerenOLi Beijing for at manipulere deres urinprøver. MangeRussiskskiskyttere var involveret i dopingovertrædelser op til 2010OL.

Hvornår kommer filmen Icarus ud på Netflix?

Filmskaber Bryan Fogel tager ud på en mission for at lære om præstationsfremmende stoffer i sport. Det, han ender med at opdage, er langt større, end nogen selv havde forestillet sig. Icarus på Netflix 4. august 2017.

Hvem var instruktør for filmen Icarus?

Ved den 90. Oscar, vandt filmen Oscar for bedste dokumentarfilm. Mens han undersøger den furtive verden af ​​ulovlig doping i sport, forbinder Bryan Fogel sig med den russiske videnskabsmand Grigory Rodchenkov, direktøren for Ruslands nationale antidopinglaboratorium.

Hvem er whistleblower i filmen Icarus?

I sin Oscar-vindende film styrter en amerikansk cyklist i en stor dopingskandale, der involverer en russisk videnskabsmand - Putins mest efterspurgte whistleblower. Se alt hvad du vil. Bryan Fogels gribende film vandt en Oscar for bedste dokumentar og fik den første Orwell-pris nogensinde på Sundance.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Vred magpie - hvordan løser vi det

Hvorfor blev skatten vred? Magpies kaster kun 6 uger ud af året lige omkring det tidspunkt, hvor de reden. Årsagen til angrebene har længe været spekuleret, herunder: Territorial back off Magpie Torf. Testosteron pumpet op og gal.

Bradley Wiggins Hour Record - holdbare løsninger

Hvad er den aktuelle 1 times cykelrekord? 55,089 km

Det båndstrækker - handlingsorienterede løsninger

Hvordan løsner jeg mit IT-bånd? At strække IT-båndet og den tilsluttede muskel er ret simpelt. Bare kryds dine ben, og hold det berørte ben i ryggen (position 1). Læn dig væk fra det smertefulde ben, indtil du føler en strækning langs siden af ​​benet (position 2). Hold det i 30 sekunder og gentag 5 gange. 5. juni 2012

Racercykel med affjedring - hvordan man opnår

Kan du sætte affjedring på en landevejscykel? Hjulophæng frakobler hjulene fra resten af ​​cyklen. Det betyder, at i stedet for at hele cyklen skal støde op og ned på uregelmæssigheder i vejen, kan hjulene bevæge sig uafhængigt. Bagstød og ophængsgafler er normen på mountainbikes, men deres design er begrænset anvendelig til landevejscykler.

Læs udløbsdatoen - hvordan man løser det

Hvordan læser du Dates? Nummer 1 til 9 repræsenterer ofte månederne januar til september i rækkefølge. Bogstavet 'O' står normalt for oktober, 'N' repræsenterer november og 'D' står for december på mange dåser. Nogle virksomheder viser måneden efter datoen, så se også andre steder i koden for bogstaver.

Lance armstrong 30 for 30 - besvare spørgsmålene

Hvordan kan jeg se Lance Armstrong 30 i 30? Du kan se ESPNs 30 til 30 “Lance” -dokumentar på ESPN + for under $ 5. Eller tilmeld dig for at se det live med rabat med Sling TV (kampagnetilbud) eller på Hulu Live.31 maj 2020 г.