Vigtigste > De Bedste Svar > Is opvarmes nu senere - besvarer spørgsmålene

Is opvarmes nu senere - besvarer spørgsmålene

Hvor lang tid efter is kan jeg påføre varme?

Is kanfortsat være nyttige i behandlingen somlangda der er smerte, hævelse, betændelse eller krampe. Der er ingen grund til at skifte tilvarme efter48 timer eller skifte mellemisogvarme.21. nov. 2015

♪ Bob og Brad ♪♪ De to mest berømte ♪♪ Fysioterapeuter ♪♪ På Internettet ♪ - Hej folkens, jeg er Bob Schrupp, Fysioterapeut - Brad Heineck, Fysioterapeut - Sammen er vi de mest berømte fysioterapeuter på internettet - Efter vores mening selvfølgelig Bob. - Denne artikel er en del af en række artikler om plantar fasciitis. Hvis du vil se hele serien, eller hvad den inkluderer, skal du gå til bobandbrad.com.

Gå til afsnittet om programmer, og det vil være under Plantar Fasciitis. Vi har et stort antal artikler, som du måske vil tjekke ud. Dette er is versus varme for plantar fasciitis.

Hvordan man beslutter, hvilken der skal bruges, og hvordan man anvender den. - Så godt. - Først skal vi tale om is.Is har generelt tre formål. Først straks efter skaden, ved du, 24 til 48 timer efter at du først har følt det, kan det hjælpe med smerter og hævelse. - Lige. - Og ofte er det interessant, lige efter at du har skadet din plantar fascia, ofte er det ikke bare smerte her, Brad, nogle gange er det alle buer. - Jo da. - Alle jublede.

Så isen hjælper med at berolige det. Efter 48 timer fungerer det stadig godt til smertekontrol. - Ja, ja. - Og det kan også hjælpe blodgennemstrømningen, fordi der er en proces, der sker, når du lægger is på dine blodkar. - Ret. - Og efter at isen er fjernet, opvarmes området og tilskynder blodgennemstrømningen.

De åbner endnu bredere end normalt - når de trækker sig sammen, presser de blod ud af området. Så når de varmer op, åbner de sig, og du får faktisk en god øvelse - hyperæmi. - Ooh, meget flot betegnelse. - Så vi anbefaler, at du tager en vandflaske, der kun er 2/3 fuld, fordi den ikke udvides - udvid og knus fryseren. - Og gå i stykker, ikke. - Nå, omkring 2/3 fulde.Frys det, vi fryser ikke denne, undskyld. Og du vil komme videre, og du kan bare have det under dit skrivebord, uanset hvor du går for at have det, og du kan rulle frem og tilbage sådan. Og du kan fryse ting.

Rul i 10 til 15 minutter. Du får også lidt massage. Så dette fungerer rigtig godt med det - drikker du det til frokost? (griner) - Nej, jeg kan smide det væk, fordi vi ikke vil beskidte det med mine fødder - Jeg troede bare jeg ville smide det derinde - Okay, på grund af varmen, isen kan du bruge det når som helst du vil have. - Jo da. - Varmen, efter 24 til 48 timer kan du helt sikkert bruge varme. - Ret. - Det, vi nu anbefaler til varme, er brugen af ​​infrarød varme.

Fordi normal varme kun trænger ind omkring en millimeter. Og hvis vi ønsker, at denne ting skal heles, vil vi have, at den går meget dybere, hvilket er hvad infrarød varme gør, og jeg vil demonstrere det her på målestokken. Så Brad, vil du holde denne side? - Ja, jeg holder det. - Du kan se det - Det lille blå afsnit - Ja, det er normal varme, hvor meget det trænger igennem. - Ret. - Sammenlign det med infrarød varme, der går to punkt tre, seks inches. - Se, hvor meget mere det er.Hvis jeg lægger dette mod min fod nu, ved jeg ikke, om jeg skal lade det være her, så trækker jeg det af. Nu kan du se, at det faktisk går dybt ind i fascien og hjælper det med at helbrede. - Korrekt.

Og det er sagen med normal konvektionsvarme, hvor det bare er varmepuden. Hvis den ikke kommer i kontakt med din Archin her, fordi du var nødt til at skubbe den ind eller hvad ikke, får du praktisk talt ingenting, men infrarød vil faktisk du ikke engang behøver at kontakte, du får den dybde, selvom den er ikke i kontakt. - Ja, når det er hernede, vil det stadig, i orden, det bliver stadig nødt til at gå helt op for at tilpasse sig nøjagtigt din hud.

Så vi har to metoder, som vi er store fans af Thermotex. For det første har du den store sko, dybest set hedder den, eller den store tøffel. - Ja, den er specielt lavet til fødderne. - Ja, og den er dejlig, især om vinteren, når du har kolde fødder.

Du kan lægge det under dit skrivebord, bare skubbe det ind. Der er også en liner derinde, hvis det bliver for varmt. - Sikker - For din fodsål.

Og du vil sikre dig, at det er derinde. Men min datter bruger det hele tiden. Hun har et problem med fødderne og tape det bare under hendes k og går videre. - Det spiller ikke noget. Det betyder ikke noget, om du har problemer eller ej, om vinteren, og du har problemer med kolde fødder.

Whoa, det er en godbid. Men det gør det, så du kan få begge fødder på samme tid. Du har ikke brug for denne, du kan gå til det.

Dette er platinmodellen. Årsagen til, at jeg sandsynligvis kan lide dette lidt bedre, er at du nu kan bruge det over hele dine rygsmerter eller dine nakkesmerter. Eller smerter i låret. - Her, her, her - Højre, kalvesmerter. - Og det pæne ved det er, at du kan rulle det op og faktisk lægge dine hænder i det, men i dette tilfælde vil du gå sådan og gå sådan her, den har en dejlig elastisk rem. - Ja, det kommer med en flok, det leveres faktisk med nogle ekstra stropper, hvis du bestiller fra vores link, fordi Bob og Brad elsker, at du rent faktisk kan bære det mod rygsmerter - Højre, vi foreslog det til dette firma. - Men det er, du ved, det ville fungere godt for det, og så ville du også have noget til de andre smertefulde dele af din krop, så vi har et link nedenfor.

Så vi kan tilbyde disse artikler gratis. Jeg vil bare minde dig om, at vi får en lille provision på dette som dette - men de er et produkt af god kvalitet, vi har brugt dem i to eller tre år nu. - Vi elsker det.

Elsker det, elsker det, elsker det, elsker det Så okay, tak for at se.

hvad man skal spise inden en lang cykeltur

Skal du is først og derefter varme?

Brug som en generel tommelfingerregelisfor akutte skader eller smerter sammen med betændelse og hævelse. Brugvarmefor muskelsmerter eller stivhed.

Varme- og koldterapi anbefales ofte for at lindre smerter, der skyldes muskler eller ledskader. Vidste du, at en varm komprimering også kan lindre mavesmerter? Men hvilken form for terapi vælger du? En kold pakke eller en varmepakke? - diskuteres ofte blandt enkeltpersoner, men har du nogensinde virkelig overvejet, hvilken der er passende? Så du har en massiv migræne, eller din gigt virker, du har en klemt nerve, eller du har forstuvet din ankel Før du løber af og hælder dig selv i et isbad, er jeg her for at bryde ned, om det er koldt eller varmebehandling er passende til din skade. Hej alle sammen, jeg er læge Jordan Wagner.

Jeg er certificeret akutlæge, og på mit show besvarer jeg dine presserende medicinske spørgsmål og fjerner myter om visse dødelige sygdomme. Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du trykke på knappen 'Abonner' og tænde klokkeunderretningerne. Så du vil blive underrettet, når jeg sender en ny artikel, i nogle tilfælde kan det være nyttigt at skifte mellem varme og kolde kompresser.

Men der er mange tilfælde, hvor bare kold eller bare varme er bedre for din skade. Vi skal diskutere alt dette i dag. Så hvad er egentlig koldterapi? Koldterapi, også kendt som kryoterapi, reducerer blodgennemstrømningen til et nyligt skadet område.

Normalt bedst, når den bruges inden for 48 timer efter en skade. Dette nedsætter betændelseshastigheden og reducerer risikoen for hævelse og vævsskader. Koldterapi bedøver også ondt væv og giver lokalbedøvelse og nedsætter overførslen af ​​smertemeddelelser til din hjerne.

Hvad er koldterapi nyttigt til? En kold komprimering er bedst, hvis du har en ankel- eller knæforstuvning, muskel- eller ledforstuvning, varme eller hævede kropsdele eller akut smerte induceret af intens træning. En kold komprimering bruges bedst til nylige skader, især hvis den er varm. Kolde komprimeringer anbefales ikke til kroniske rygsmerter, da denne smerte ikke er ny.

Kolde komprimeringer er ikke så effektive. Dette skyldes, at problemvæv, der er betændt, er dybt under andet væv og langt fra overfladen af ​​huden, hvor koldpressen åbenbart er placeret. Rygsmerter skyldes ofte øget muskelspænding, som kan forværres ved kolde behandlinger.

Ved rygsmerter kan varmebehandling være en bedre mulighed, som vi kommer ind på om et øjeblik. Igen skal en forkølelse eller en kemisk kold pakke påføres inden for 48 timer efter behandling, der forårsager skade på det område, hvor du føler ubehag. Påfør den kolde komprimering på det betændte område i 20 minutter hver 4. til 6. time i ca. 3 dage.

Du kan også tage tre omgange af i ca. 20 minutter og 20 minutter, is må aldrig påføres direkte på huden. Dette kan fryse og beskadige kropsvæv og muligvis føre til forfrysninger. Hvilke typer kolde terapier er der? En kold komprimering kan laves ved at fylde en plastikpose med is eller frosne grøntsager og indpakke den i en tør klud.

En forkølelse eller forkølelse eller pakke rundt om panden kan lindre smerter ved migræne. Ved slidgigt rådes patienter til at bruge en ismassage eller bruge en kold pad til og fra i 10 minutter. Hvornår er koldterapi passende? kolde komprimerer på et åbent sår, eller hvis personen har en form for vaskulær sygdom eller skade, hvor nervesygdomme påvirker blodgennemstrømningen.

Hvad er egentlig varmeterapi? Anvendelse af en varm komprimering på et betændt område vil udvide dine blodkar, fremme blodgennemstrømningen og hjælpe med at slappe af ømme, anspændte muskler. Vores kroppe opbygger normalt mælkesyreaffald efter fysisk aktivitet. For at slippe af med denne ophobning af mælkesyre vil en varm komprimering fremme blodcirkulationen, hvilket eliminerer ophobningen af ​​mælkesyre.

Svarende til opbygningen af ​​mælkesyre i vores muskler, opbygger vores mave lignende syre, hvilket fører til en ubehagelig mave. Næste gang du har mavesmerter, så prøv at lægge en varm komprimering på maven for at eliminere den i syreopbygning -op. Varme er også psykisk beroligende, hvilket kan forbedre analgetiske egenskaber. Varmeterapi er normalt mere effektiv end koldt til behandling af kroniske muskelsmerter eller ømme led forårsaget af gigt.

Hvad er varmebehandling nyttig til? Varmeterapi er nyttig til behandling af slidgigt, stammer og forstuvninger, tendinitis eller kronisk irritation og stivhed i senerne, opvarmning af stive muskler eller væv inden aktivitet og lindring af smerter eller kramper relateret til nakke- eller rygskader, herunder nedre ryg de kramper, føre til hovedpine. Effektiviteten af ​​varmebehandling kan dog afhænge af dybden af ​​det væv, der er påvirket af smerte eller skade. Hvilke typer varmeterapi er der? Elektriske varmepuder, varmtvandsflasker, varme kompresser eller lignende opvarmede kompresser.

Blødgør området i et varmt bad mellem 92 og 100 grader Fahrenheit eller 33 og 37,7 grader Celsius Tør varme kan påføres i op til 8 timer, mens fugtig varme kan påføres i op til 2 timer; dog menes fugtig varme at være hurtigere at påføre området i 20 minutter, op til tre gange om dagen, medmindre andet er engangskompresser, tørre kompresser og plaster kan undertiden være op til 8 S Hvornår skal jeg ikke bruge varmeterapi? Varmeterapi er ikke egnet til alle typer skader. Enhver skade, der allerede er varm, drager ikke fordel af yderligere opvarmning.

Især forbrændinger. Hold dig til kold terapi for dette. På samme måde som i koldterapi bør der aldrig påføres varme på en åben livmoder og betændt hud, eller hvis du er ufølsom over for varme på grund af perifer neuropati eller andre medicinske tilstande.

Det vigtigste er, at du altid tjekker med din læge, om varme- eller koldterapi er det rigtige for dig. For eksempel, hvis du har forhøjet blodtryk eller hjerte d, kan det medføre en række problemer at bruge en kold eller varm komprimering. Nå, doktor hvad med skiftende varme- og koldterapi? Eller er det bare en myte? At skifte mellem varme- og koldterapi er også kendt som kontrastterapi for at være gavnlig i nogle tilfælde, f.eks.

B. hos mennesker med kroniske smerter såsom muskel- eller ledsmerter. Både is og varme bringer noget til bordet med hensyn til smertelindring og helbredelse.

At vælge det ene eller det andet giver dog muligvis ikke tilstrækkelig lindring, når kontrastterapi kommer i spil. Når kulde påføres kroppen, trækker vores blodkar sig sammen. Eller i videnskaben opstår vasokonstriktion.

Når vasokonstriktion opstår, reduceres blodgennemstrømningen i vores krop, og smerten aftager. Fjern årsagerne til forkølelsesvasodilatation, når venerne udvider sig til overkompensation. Når vores blodkar udvides, forbedres blodgennemstrømningen, og den indgående blodgennemstrømning bringer næringsstoffer til at hjælpe helbredelse af det skadede væv.

Kontrastbehandling reducerer betændelse, stimulerer blodgennemstrømningen og løsner spændte muskler, som alle hjælper med at lindre smerter. Det er det bedste fra begge verdener. Videnskaben har fastlagt effektiviteten af ​​varme- og koldterapier, men ingen af ​​behandlingerne er meget effektive, og risikoen for bivirkninger, når den anvendes på et bestemt sted på kroppen, er normalt lav.

Personer med kronisk smerte eller ikke-alvorlig skade kan prøve begge metoder og finde deres egen bedste løsning. Lad os sammenfatte. Koldterapi reducerer betændelse ved at reducere blodgennemstrømningen til området.

Påfør inden for 48 timer efter en skade. Varmebehandling øger blodgennemstrømningen og hjælper musklerne med at slappe af. Hvis du har kroniske smerter.

Holde fast ved det. Skift mellem varme og kulde kan hjælpe med at lindre muskelsmerter eller kroniske smerter forårsaget af anstrengelse For at reducere tilstande som slidgigt. Og som en venlig påmindelse, brug aldrig ekstrem varme eller læg is direkte på din hud.

cykeltelefonophæng

Okay, det var en kort snak med mig, doktor Wagner. Fortæl mig i kommentarerne, hvis du har andre medicinske spørgsmål, du gerne vil besvare. Som altid skal du klikke på knappen Abonner og tænde dine klokkeunderretninger.

Tak for at se og være i sikkerhed mine venner.

Hvad sker der, hvis du er for lang?

Isskal påføres en akut skade i 10 minutter ad gangen. Længere end dette kan resultere i vævsskader på huden ved forfrysninger eller manglende blodgennemstrømning.

Tøris er et af de koldeste stoffer på jorden, det er, hvad det gør med en blomst, og se på, hvad det gør med denne actionfigur nu, hvad der ville ske, hvis du sluger tøris, hvad ville det gøre for din hud, hvor meget du kunne spise før det såret og hvordan ville det være din Dette er hvad hvis og her er hvad der sker, når du spiser en mursten af ​​tøris. Tøris er en fast form for kuldioxid, og det er nede på minus 78 grader, og nogle gange spiser folk disse ting, det er en ingrediens, der findes i cocktails og lejlighedsvis bruges is, men det er kun sikkert i små doser, så nu i stedet hvis du blandet det med andre fødevarer, hvad ville der ske, hvis du spiste en hel mursten tøris, men først hvordan ville du få det? Du kunne bare købe det, men prøver vi at lave vores egen tøris lavet af kuldioxidgas, så gas kan være så lav som -56 grader, men for det? for at blive tøris skal det være endnu koldere, og for at det skal være under tryk og afkølet, når det frigøres fra støbeformen, danner det tilbage til normal atmosfære et flydende kuldioxid, og nu, når vi har vores væske, injiceres det i en blokpresse, der forvandler væsken til en solidokay nu har vi vores tøris, hvad der sker fint nu, når du har din tørissten, inden du lægger den i munden, skal du først røre ved den, hvis du kun kan bruge din finger, ville støde ind i tøris, den blev rød igen med en let kriblende fornemmelse, der ikke var så dårlig okay, så hvorfor ikke prøve at samle den op med dine hænder, for efter blot et par sekunder med at have tørisen i dine hænder ville dine hudceller starte at fryse og derefter dø, hvis du holder det i dine hænder længere, bliver din hud blå og grå, og til sidst vil du alle fornemmelser mister dine hænder, og nu hvor du har lært, hvor skadeligt dette kan være for din krop, er du stadig nysgerrig nok til at se, hvad der ville h app hvis du spiste den tørissten, er du seriøs, okay så så snart du indtog tørisen, ville du straks føle den samme følelse som du ville have på din hånd, men i din men mund begyndte din tunge og væv at brænde og føler dig utrolig følelsesløs og glem ikke dine tænder, du ved, hvor dårlig det er, føles som når du tygger fløde, ja forestil dig at men meget værre ville hele din mund blive frossen på få sekunder, og jo længere du holder tørisen god i munden, det ville kun blive værre, du ville miste følelsen i munden for evigt, men vi er langt fra færdige med tøris, men du skal stadig sluge det, når tørisen løber ned i spiserøret, du kommer derhen og så føler en let en prikkende fornemmelse, at den vil vandre ind i din mave, tørisen opvarmes i maven og danner gasformig kuldioxid. Dette skyldes, at tøris ikke bliver flydende, når den opvarmes, men snarere danner navnet tøris og du ville begynde at bruge denne gas i din mave føles oppustet og derefter svære smerter og glem ikke forfrysningen i din maveforing, heldigvis kan du bøje noget af den gas og tage noget af det pres, du ville føle, men hvis du fortsatte med at spise tøris, ville gasstrykket fortsætte med at øge din mave ville udvide sig og blive hårdere, mens trykket fortsatte, din mave sprængte på dette tidspunkt. Du får svære smerter og opkastning. Hvis du ikke kom til hospitalet med det samme, ville du dø, åh. prøv det ikke derhjemme, lad os bare tøris holde for seje festtricks og noget, du lejlighedsvis ser i din is i Det er bestemt noget, du ikke vil spise, men hvad med noget som Galliumwell, der lyder som en historie for en anden, hvad hvis

Er det dårligt at ise natten over?

Det anbefales ikke at sove medis, som symptomerne på enisforbrænding kan gå ubemærket hen. Men hvis du foretrækker at sove mediseller har vedvarende hævelse, der får din terapeut til at anbefale at sove medis, SKAL du lægge et håndklæde mellem din hud og ispakken.

Du har hørt det så længe du kan huske: 'Drik meget vand!' Så for at gøre det lettere for dig selv lægger du et glas lige ved siden af ​​din seng om aftenen og om morgenen for at drikke af. Men, uh-åh, ser ud som om dette kan være en stor fejltagelse! Og her er min liste over, hvorfor det er dårligt # 1.Åbn for ubudne gæster.

Hvis du ikke drikker af en flaske (eller nipper), er det glas vand udsat for alt, hvad der beslutter at stoppe ved (eller ved et uheld!). Kort sagt, det er uhygiejnisk. Det kan være støv, snavs eller endda en flue eller myg, der invaderer din væskekilde om natten.

Og i din zombierede halv-søvntilstand, vil jeg vædde på, at du ikke engang bemærker det, der flyder derinde, når du tager en slurk om morgenen! Ew! # 2.Det er en grobund. Okay, måske gør en lille smule støv og insektprotein ikke så meget skade (selvom de bærer nogle grimme sygdomme).

Bakterier kan være en reel trussel! Stillesiddende vand kan blive grobund for bakterier. Den eller de bakterier kunne komme fra dig! En slurk, du efterlader lidt tilbagespyling i glasset.

Nå, din mund er fuld af bakterier, og hvis de sidder i glasset hele natten, har de al tid i verden til at formere sig. Hvis du har en anden drink om morgenen, vil det være alt andet end forfriskende og sundt for dig! # 3.Et stort 'sundt' glas med syre ?! Vand, der udsættes for luft, gennemgår nogle kemiske ændringer, de ting du kan lide hver gang du udånder) kommer ind i glasset.

Det reagerer derefter med vandet og sænker dets pH, hvilket gør det mere surt. Nej, det vil ikke være som at lægge et glas ren syre på det. Men vand med lav pH er mere ætsende, selv på metalrør! Vil du have dette til at gå op i spiserøret? Hej, jeg er sikker på at du har hørt dette: Johnny var søn af en kemiker, men Johnny er ikke længere For Was hvad han troede var H2O var H2SO4. (Hvis du vidste, at dette var det kemiske navn for svovlsyre, får du 10 point.) # 4.

En funky smag hvis du har ledningsvand i dette glas, vil klor tilsat til desinficering fordampe natten over.

Denne proces ændrer faktisk smagen! Så hvis du drikker den næste morgen, skal du ikke blive overrasket, hvis den smager lidt

Og hej, uden klor på patrulje er det så meget lettere for bakterier at formere sig! # 5.Det kan forstyrre din søvn. Med et glas vand lige ved siden af ​​dig kan du blive fristet til at få fat i det når som helst i løbet af natten. Selvfølgelig, hvis du er 'hvis væske kommer ind, skal den komme ud igen.

Med andre ord, flere besøg på toilettet om natten og problemer med at sove.

Det umiddelbare resultat er ikke at føle sig udhvilet om morgenen eller at føle sig udhvilet hele dagen. Men der er alvorlige langsigtede virkninger af dårlig søvn! # 6.Farerne ved containeren.

Hvis du lægger dit sengevand i en plastflaske snarere end et glas eller i et krus, kan det indeholde det kemiske bisphenol. -Et eller andet lignende stof, der bruges i plast. Forskning har vist, at eksponering for kemikalier som BPA kan påvirke hjertet og hjernen! # 7.Men BPA-fri flasker er ikke løsningen.

At finde en BPA-fri flaske til vandet ved sengen fjerner det plastiske kemiske problem men ikke bakterierne.

Vand kan kun holde bakterier af i et par dage. Og hvis du bruger en metalflaske, der opvarmes hurtigt, kan bakterier formere sig meget mere. # 8.Potential brandfare ?! De fleste natborde er foran eller i nærheden af ​​en stikkontakt ved sengen.

Fordi du ved, at der sandsynligvis er en lille lampe, og din telefonoplader er tilsluttet den. Du ved, at elektricitet plus vand ikke er en god situation. Hvis du tilfældigvis svinger din arm eller din pude ind i glasskubet, kan den nærliggende elektronik gnistre, hvis den flyder over.

Misforstå mig ikke, jeg siger ikke, at du skal opgive din travle vanddrinkrutine. Hvis du har en, er det. Sørger du for at drikke nok vand? ? Lad mig vide nedenfor! I kommentarerne? Ja.

Alligevel skal du bare have et nyt glas om aftenen og gøre det mindst 2 timer før sengetid. På denne måde bliver din søvn ikke forstyrret. Bare lav dig selv et nyt nyt glas om morgenen! Når du får dit anbefalede daglige væskeindtag, er det også godt at vælge - Koldt eller varmt vand? Varmt vand forbedrer blodgennemstrømningen.

På den anden side har tyske forskere fundet ud af, at drikke koldt vand kan øge dit stofskifte. Ideen er, at din krop skal varme op for at hæve vandets temperatur. Denne opvarmning forbrænder også kalorier.

Vælg det, der er vigtigere for dig, eller skift det, og gør begge dele! - For meget eller for lidt? Når du er tørstig, er du allerede dehydreret - dette er det første tegn. Dehydrering bliver livstruende, når du mister mere end 10% af dit kropsvand. Og glem ikke, at 60% af din krop består af vand! Du mister fugt dag og nat, selv når du sover og trækker vejret! Dette er grunden til, at din krop har brug for konstant forsyning i form af 8 briller om dagen.

På den anden side risikerer du at få vandforgiftning, hvilket også kan være livstruende, hvis du overskrider den mængde væsker, din krop har brug for! Faktisk er det en delikat balance at forblive hydreret. Hvis du får den rigtige mængde, vil det gøre underværker for din krop: - En god grundig rensning Uden din viden og næsten uden anstrengelse ud over drikkevand, absorberer din krop din krop fra den, renser uønskede toksiner. Vand arbejder for at skylle alle disse grove ting ud gennem nyrerne.

Gør ikke for en bedre hudfarve Indse, at din hud også er et organ - faktisk den største af din krop! Denne vandafgiftningsproces renser også din hud. Så det betyder færre hudpletter og betændelse i huden. For ikke at nævne ser hydreret hud mere ungdommelig ud.

Hvis du drikker nok vand, vil din hudfarve se lysere ud, og du vil se færre fine linjer, hævelser og mørke rande. Vægttab Det meste af tiden fejler folk tørst efter sult. Du kan føle, at du har brug for at spise, når din krop virkelig har brug for vand.

For det andet kan drikke et glas vand hjælpe dig med at spise mindre, især før et måltid. Din mave vil føle sig fuld efter H2O, så den sender en besked til din hjerne om, at den ikke kan passe, du bruger færre kalorier, og tallet på skalaen viser det! - Frisk ånde hjælper med at holde madpartikler og bakterier i vandet Skyl munden væk. Disse to ting forårsager dårlig ånde.

Dine tænder vil også være glade. Uden disse fødevarepartikler og bakterier klamrer sig til din tandemalje, er tandforfald ikke så farligt! - Dehydrering af smertelindring kan forårsage muskelspasmer. Svaret? Nå, det er indlysende nu.

Hvis du ofte får Charley-heste eller muskelkramper, vil din krop råbe efter lidt vand. Men ud over muskelsundhed hjælper vand også med at lindre ledsmerter. Det er trods alt en form for betændelse. - En bedre stemning En undersøgelse fra 2014 viste, at drikkevand påvirker dit humør i positive følelser og ro var tydelig.

Indtag af næringsstoffer Du kan få den bedste diæt i verden. Du modtager alle dine næringsstoffer og mineraler og stræber efter at opfylde disse daglige anbefalede niveauer. Men uden vand vil din krop have svært ved at absorbere disse gode ting.

Hjernens sundhedshydrering er et grundlæggende behov for, at vores hjerne fungerer. Faktisk viser forskning, at dehydrering kan føre til tænkning og ræsonnement. Når din hjerne bliver dehydreret, svulmer din hjerne op, og dette påvirker selv de mest almindelige.

Husk, 75% af din hjernemasse består af vand - det skal konstant fyldes op. - Forbedret fordøjelseshygiejne Du har nogensinde hørt om, at din krop får fiberbehov for at opretholde en sund fordøjelse og regelmæssighed? Selv uden vand vil dette ikke gøre dig meget godt. Vand blandes med denne fiber for at flytte fast affald ud af dit system.

Og glem ikke, at dit spyt sammen med enzymer består af vand. Spyt er det første trin i fordøjelsesprocessen mundtørhed (og et tørt system generelt), resten af ​​din krop vil have svært ved at nedbryde mad. - Dine nyrer Hvis der er et system, der drager meget af at drikke meget vand, skal det være dine nyrer og urinveje.

Dine nyrer hjælper med at fjerne affald fra din krop - det har vi allerede fastslået. Hvis du ikke skyller nok vand igennem det, kan der dannes nyresten. Også gennem hyppig vandladning (som skyldes drikkevand) vasker det bakterier ud af urinvejene, et sted der er udsat for infektion for mange mennesker.

Bundlinje: Her er formlen: H2O gange 8 ounces er lig med P. P. Hej, jeg sagde ikke, det var en matematisk formel. Du ved hvad? Hvis du har lært noget nyt i dag, kan du lide denne artikel og dele den med en ven! Og her er nogle andre seje artikler, som jeg tror du vil nyde, bare klik til venstre eller højre og hold dig på toppen af ​​den lyse side af livet!

Hvad sker der, hvis du er i mere end 20 minutter?

Mere end 20 minutteraf glasurkanforårsage reaktiv vasodilatation eller udvidelse af karene, da kroppen forsøger at sikre, at vævene får blodforsyningendebrug for. Undersøgelser har også vist 30 til 40minutterimellem er der behov for isdannelse for at imødegå denne reaktion.4. nov. Feb 2020

Reducerer is hævelse efter 48 timer?

Anvendelse af enispakke tidligt og ofte til det første48 timerviljehjælpe med at minimere hævelseog faldendehævelseomkring en skade vilHjælpfor at kontrollere smerten.Isbehandlinger kan også bruges til kroniske tilstande, såsom overforbrugsskader hos atleter.

viagra og motion

Forværrer varmen betændelse?

Varmekangøre betændelsevæsentligtværre. Is kan forværre symptomer på tæthed og stivhed; det kan også barelavenogen smerteværrenår det er uønsket.18. apr 2017

Kan gammel is gøre dig syg?

Isdåsegå dårligt. Fordi det er en mad,isdåseblive forurenet med bakterier og / eller vira, derkan forårsagesygdom. Mangemenneskertro fejlagtigt det fordiiser et frossent fødevareprodukt, der ikke kan indeholde bakterier. Det er ikke sandt.

Er det dårligt at falde i søvn med en ispose på hovedet?

Aldrigfalder i søvn med en ispose, eller du kan lade det være alt for længe. Sæt det ikkeisellerispakningerdirekte pådethud.TILplasttaskeer ikke nok til at beskyttedithud fraisbrænde.

Hvorfor skal du ikke iske en skade?

Problemet med at brugeissom en vasokonstriktor er, at mens den begrænser blodtilførslen og derfor reducerer hævelse, begrænser den også ankomsten af ​​immunceller og interfererer således med kernedele af helbredelse.15. okt 2019

Hvilket er bedst til hævelse af is eller varme?

'Iser enstorevalg de første 72 timer efter en skade, fordi det hjælper med at reducerehævelse, som forårsager smerte.Varmepå den anden side hjælper med at berolige stive led og slappe af muskler. Ingen af ​​indstillingerne skal dog bruges i mere end 10 til 15 minutter ad gangen. ”

Hvornår skal den opvarmes, hvornår skal den ises?

Ja, det stivner senere, men husk, varme gør generelt hævelse værre. Spørgsmål 2. Du var en mindre ligakander med en lovende karriere foran dig. Så en dag foreslog en skruppelløs spejder, at du prøvede en ny og meget eksperimentel tonehøjde, der lovede at tage dig til de store, hvis du ringede det ind.

Hvad sker der, når du iser eller varmer en skade?

”Når blodkar er beskadiget, opstår der normalt hævelse. Påføring af noget koldt, hvad enten det er is eller endda en pose frosne grøntsager, får blodkarrene til at indsnævres og reducerer hævelsen. ”. Tips til afisning af en skade. Som med enhver skade er det vigtigt at reagere hurtigt.

Hvornår skal jeg bruge is eller varme til muskelsmerter?

En nylig undersøgelse fastslog, at både is- og varmeterapi effektivt reducerede beskadiget muskelvæv efter styrketræning, men koldterapi var mere effektiv til behandling af smerter umiddelbart efter en træning og op til 24 timer senere.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Vred magpie - hvordan løser vi det

Hvorfor blev skatten vred? Magpies kaster kun 6 uger ud af året lige omkring det tidspunkt, hvor de reden. Årsagen til angrebene har længe været spekuleret, herunder: Territorial back off Magpie Torf. Testosteron pumpet op og gal.

Bradley Wiggins Hour Record - holdbare løsninger

Hvad er den aktuelle 1 times cykelrekord? 55,089 km

Det båndstrækker - handlingsorienterede løsninger

Hvordan løsner jeg mit IT-bånd? At strække IT-båndet og den tilsluttede muskel er ret simpelt. Bare kryds dine ben, og hold det berørte ben i ryggen (position 1). Læn dig væk fra det smertefulde ben, indtil du føler en strækning langs siden af ​​benet (position 2). Hold det i 30 sekunder og gentag 5 gange. 5. juni 2012

Racercykel med affjedring - hvordan man opnår

Kan du sætte affjedring på en landevejscykel? Hjulophæng frakobler hjulene fra resten af ​​cyklen. Det betyder, at i stedet for at hele cyklen skal støde op og ned på uregelmæssigheder i vejen, kan hjulene bevæge sig uafhængigt. Bagstød og ophængsgafler er normen på mountainbikes, men deres design er begrænset anvendelig til landevejscykler.

Læs udløbsdatoen - hvordan man løser det

Hvordan læser du Dates? Nummer 1 til 9 repræsenterer ofte månederne januar til september i rækkefølge. Bogstavet 'O' står normalt for oktober, 'N' repræsenterer november og 'D' står for december på mange dåser. Nogle virksomheder viser måneden efter datoen, så se også andre steder i koden for bogstaver.

Lance armstrong 30 for 30 - besvare spørgsmålene

Hvordan kan jeg se Lance Armstrong 30 i 30? Du kan se ESPNs 30 til 30 “Lance” -dokumentar på ESPN + for under $ 5. Eller tilmeld dig for at se det live med rabat med Sling TV (kampagnetilbud) eller på Hulu Live.31 maj 2020 г.